Advertentie

Australië.. gruwelijk COVID-fascisme..!!


X
X
Australië.. gruwelijk en regelrecht COVID-fascisme..!!

2021 © WantToKnow.nl/be

X
Er kom hele slechte berichten uit Australië, het land dat net zo groot is als de US, met een bevolking van 25 miljoen mensen. De berichten gaan over hele heftige, mensonterende situaties. Het gaat daar over een situatie, waarin de Heilige Vaccinatie Graal in een stadium is gekomen van ‘verafgoding’. En dát betekent, dat ongevaccineerden en allen, die een ‘loopje nemen’ met de ‘wijze overheidsmaatregelen’ tot ongewenste personen worden omgedoopt. Wist je, dat in Australië is de zgn E-QR inmiddels al ingevoerd…? Niemand kan nog maar iets doen of kopen, zonder deze nieuwe versie van de digitale slavenpas.
x
Dus een locatie-tracking en de volledige en totalitaire controle over de toegang en aankoopmogelijkheden van iedere (wereld)burger. No jab, no job, ook parlementsleden mogen niet meer werken. Boete AUS$ 21.000 voor persoon, $.110.000 voor kerk of bedrijf. Gemaakt om angst te zaaien. Niet gevac*c krijgen geen toegang tot basisvoorzieningen tot 2023. No shot, no shop, dus ‘niet-vaccineren = niet-shoppen’. Met een boete van maar liefst AUS$ 100.000 voor winkeliers en AUS$ 21.000 voor de persoon die het heeft gewaagd, om deze regels niet te gehoorzamen..!
x
Is dit ook wat Hugo de Jonge en Mark Rutte voorstaat?
In hun trouw aan het gedachtegoed van de fascistische Klaus Schwab?? De QR-code als sleutel tot een totaal digitale bewakingssysteem..?  In Australië moet je overal in- en uitchecken, ongeacht hoe lang je ergens blijft. En binnenkort is ook deze E-QR-code nodig om AL je aankopen te doen. Het systeem volgt daarbij je uitgaven en je locatie. Het Australische Digitale ID systeem wordt daarmee geïmplementeerd; een totalitaire controle. Maar.. het lijkt alsof een elite ervan is uitgesloten en niet wordt beboet.. Besef dat we spreken over het LAND Australië, maar dat de geografische afstanden van stad-tot-stad immens zijn. Want Australië is ook een continent..! Kijk naar deze Tweet over die ‘elite’-plaatsen, waar de maatregelen kennelijk nog niet in volle omvang zijn uitgerold..

Mensen geloven dit hele verhaal niet, ze kunnen zich het gewoon niet voorstellen. Wij zien dagelijks berichten over deze situatie en net zoals Duitsers in WWII niet geloofden dat 75 miljoen mensen zouden worden vermoord. Afgelopen 26 oktober was het de Australische premier Dan Andrews die een wet indiende, in het Australische parlement, waarin hem Permanente Noodbevoegdheden worden toegekend. Wanneer de wet wordt aangenomen, kan hij lockdowns, boetes en gevangenisstraffen opleggen, naar ‘eigen inzicht’ en aan ieder die het er niet mee eens is. Het blijkt, dat parlementariërs ook niet meer mogen stemmen per internet. Het ziet er zelfs naar uit, dat je zonder de ‘periodieke COVID-prik, ook geen toegang zult meer krijgen tot je bankrekening en je eigendom. Is dit wat Klaus Schwab bedoelde met ‘You will have no property nor money, and you’ll be happy!’..??

Er komen boetes, vooral veel boetes..
Boete voor kind tot 15 jaar die geen mondkapje dragen, á la raison van AUS$ 180,-, en voor kinderen tussen 15 en 18 is er een boete van AUS$ 725,-. Er komt een aanmoediging voor verklikkers via het systeem van de ‘Covid-maarschalken’ (HIER) en er is een speciale politie-assistentielijn. Bij inbraken komt de politie altijd minstens een uur later, en nu is er een hotline om te verraden. Dit is natuurlijk fascisme in het 2021-COVID-19-jasje. De maatregelen worden sluw en met kleine stapjes ingevoerd, maar het blijft verbazingwekkend om te zien, hoe makkelijk Australische burgers toegeven aan deze draconische maatregelen, die hun burgervrijheden en -rechten tot een minimum beperken..!!
X

Een vertaald bericht van een inwoner van Melbourne;
veelzeggend en passend in dit kader:

V: Willen mensen buiten Australië echt weten wat er gebeurt in Melbourne?
A: De meeste mensen krijgen geen essentieel nieuws van de MSM.

V: Hoe is het leven in Melbourne?
A: Het grootste deel van de afgelopen 20 maanden mochten wij slechts 1 – 2 uur per dag buiten komen, hadden een avondklok van 21:00 – 5:00 uur, en mochten niet verder dan 5 km van ons huis reizen. Overal zijn controlepunten. De beroemdste straten werden vernield. Overal zijn winkels gesloten. De stad ziet er uit als een spookstad. Overal is politie. Politiehelikopters vliegen dag en nacht over de stad. Je kunt naar een hoer. Je kunt niet naar zieke kennissen, vrienden of familie.

V: Hoe is het dagelijks leven?
A: Supermarkten, slijterijen en uber eats; dat is het zo ongeveer. Als je een vrij en gezond mens bent, kun je niet zitten bij een café, restaurant of een publiek gebouw in gaan. De overheid heeft apartheid ingesteld. Het is toegestaan om ongevaccineerden te discrimineren en mishandelen. 24/7 is er nieuws-propaganda. Met uiterst selectieve informatie over vaccinaties en covid. Je mag in een park of lang het strand wandelen. Dat is dan wel.

V: Hoe zit het met werk?
A: Je moet een vergunning van de overheid hebben om te mogen werken. Als je niet op de lijst van essentiële beroepen staat (de meeste kleine zelfstandigen), krijg je geen vergunning. Bedrijven moeten de medische dossiers van hun personeel op verzoek aan de autoriteiten overhandigen. Als ze weigeren krijgen ze een boete van minimaal AUS$ 9.000. Bedrijven mogen personeel ontslaan vanwege de medische keuzes die zij maken.

V: Hoe zit het met gezondheid?
A: Je mag je niet vrij uitspreken over het medische systeem. Dat is niet goed.

V: Mensen vraag waarom mensen niet vertrekken?
A: Simpel, want voor het grootste deel kun je Melbourne feitelijk niet uit. Je bent als het ware opgesloten binnen ‘de ring van staal’, een grens rond de stad, die voorkomt dat mensen vertrekken. En als deze ‘open’ is, dan nog kun je de staat niet uit. Inwoners van Victoria mogen de buurstaten (SA/NSW/Tasmania) niet in, en ook niet vliegen naar een andere staat.

A: Waarom protesteren jullie niet?
V: Je bent beperkt in je reizen. Je mag niet verder dan 5 km van je huis reizen. Dit is “opgerekt”(geweest?) naar 10 km van je huis. Het transport (treinen, bussen, rijkswegen) zijn gesloten om protesten te voorkomen. Daarnaast is er een zwaarbewapende militie van de overheid die met rubber kogels op ongewapende demonstranten schieten en pepper spray gebruiken. Ze mogen geweld gebruiken zonder gevolgen voor hen zelf.

V: Waarom verlaten mensen de staat niet?
A: Je hebt toestemming nodig om de staat te verlaten. Als 4 babies met hartklachten aan hun lot over werden gelaten om te sterven door een paar harteloze ambtenaren weigerden toestemming te geven om te reizen, dan hebben gewone mensen geen hoop. Veel mensen worden gescheiden door staten, terwijl hun ouders eenzaam stierven in een ziekenhuis.

V: Waarom verlaat je het land niet?
A: Je hebt speciale toestemming nodig om het land te verlaten. Nee, het is geen Noord-Korea, het is CCP Australia. Je moet een uitzondering aanvragen om te mogen reizen. Als bijvoorbeeld een geliefde ziek is of stervende. Je krijgt geen toestemming voor een gewone reis. Een beroemde demonstrant is Queensland uit gesmokkeld en woont nu in Mexico. We hebben nu dus mensen in ballingschap..

* * *

De situatie in Australië is in veel landen doorgedrongen; in Polen zijn er zelfs parlementariërs die het opnemen voor de Australische bevolking. Kijk naar deze Engelstalig-ondertitelde video:

 

WAAROM AUSTRALIË?

In de vroege zomer van 1798 kwam het mentale breekpunt van de Ierse steenhouwer Philip Cunningham. Hij was de Engelse overheersing in Ierland meer dan spuugzat. Samen met 50.000 van zijn Ierse landgenoten pakte Cunningham een wapen en begon een opstand tegen Groot-Brittannië. Hun opstand was een complete ramp, vooral omdat de rebellen hoopten, dat het Britse leger te zwak was, om weerstand te bieden na hun nederlaag in de Amerikaanse Revolutie. Maar het omgekeerde gebeurde: binnen een paar korte maanden hadden de Britten Ierland weer stevig in handen. Waarbij het natuurlijk hun eerste taak was, om alle overgebleven rebellen te vernietigen/op te pakken. Cunningham was een van hen. Zijn straf was verscheping naar een Britse strafkolonie in het zuiden van de Stille Oceaan, op een plaats die in die tijd bekend stond als ‘Nieuw Holland’, wat tegenwoordig ‘Australië’ wordt genoemd…

Ook de oorspronkelijke bewoners van Australië werden hardhandig vervolgd en hun rechten met de grond gelijk gemaakt. Cunningham was slechts de westerse uitvoering van het beleid van de Engelse koloniale overheerser..

Cunningham was echter niet iemand die zich gemakkelijk bij zijn lot neerlegde. Zelfs toen hij onderweg was naar Australië, slaagden hij en andere gevangenen er kort in het schip over te nemen… hoewel Britse mariniers uiteindelijk de controle herwonnen en Cunningham 100 zweepslagen gaven, was Cunningham was nog niet gebroken en een paar jaar later, in maart 1804, leidde hij ongeveer 300 Australische gevangenen in nog een opstand tegen hun Britse bewakers. Die opstand was zo hevig dat de Britse gouverneur zich genoodzaakt zag de staat van beleg af te kondigen – de eerste, maar zeker niet de laatste keer in de geschiedenis van Australië dat dit zou gebeuren.

Het is ironisch dat ‘Australia Day’ elk jaar wordt gevierd op 26 januari, de dag waarop de Britse marine voor het eerst Sydney Cove binnenvoer, haar vlag hees en het land tot strafkolonie verklaarde. Dus ‘Australia Day’ viert dus niet zozeer de geboorte van een natie, alswel het doorknippen van het lint bij de opening van een reusachtige gevangenis. Hoe hooghartig was het Britse koninkrijk geworden?  Maar waar het hier over gaat, is dat Australië in 2021 gewoon is teruggekeerd naar zijn roots als ’s werelds grootste gevangenis..!

De huidige situatie met de ‘bestrijding van COVID’ manipuleren van de bevolking..
Je kent het verhaal nu wel: ‘Twee weken nog, om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan’ wat werd omgebogen tot een ‘dictatuur voor onbepaalde tijd en totale opschorting van de fundamentele mensenrechten’..!! Even op een rijtje: in de loop van de laatste anderhalf jaar, hebben de Australische staats- en federale regeringen een virtuele gevangenis gecreëerd.

 • Verboden uitgevaardigd voor burgers om zonder toestemming het land te verlaten.
 • Verboden uitgevaardigd voor burgers om het land binnen te komen, met dreiging van… vijf jaar gevangenisstraf!
 • Burgers en ingezetenen verboden de STAATSgrenzen te overschrijden.
 • Burgers en ingezetenen verboden om zonder toestemming verder dan 5k van huis te reizen..!

Ironisch genoeg wordt op een website van de Australische regering het “recht op vrij verkeer” van burgers uiteengezet en staat er dat dit zeer elementaire mensenrecht “niet afhankelijk kan worden gemaakt van het vaststellen van een doel of reden om het land te verlaten”. Maar Australië hoeft zijn eigen regels niet te volgen, noch zich te bekommeren om de mensenrechten van alle kleine mensen, want het is een.. noodsituatie. In naam van COVID hebben Australische politie- en regeringsambtenaren het ook gepresteerd om:

 • Een grote fastfoodbestelling naar een feest getraceerd om de gasten AUS$ 26.000 boete te geven voor ‘een ongeoorloofde bijeenkomst’..
 • Het leger ingezet om lockdowns af te dwingen.
 • Helikopters ingezet om jonge gezonde mannen die aan het voetballen waren te bedreigen.
 • Mensen op te dragen, om niet met hun buren te praten.
 • Verschillende honden geëxecuteerd in een asiel, om te voorkomen dat reddingswerkers naar de stad kwamen.
 • Een zwangere moeder in het bijzijn van haar kinderen gearresteerd, omdat ze op sociale media had gepost over een anti-afsluitingsbijeenkomst.
 • Een reisuitzondering weigeren toe te staan aan een driejarige jongen die zijn grootouders bezocht, die al maanden van zijn ouders gescheiden waren, vanwege een onverwachte ‘sluiting van de grens’.
 • Een pasgeboren baby doen sterven, omdat de moeder geen toestemming kreeg om de staatsgrenzen over te reizen voor medische verzorging.


Het is nu ook illegaal om protesten te plannen, bekend te maken of eraan deel te nemen. Het recht om vreedzaam bijeen te komen en publiekelijk te protesteren tegen onrechtvaardig overheidsoptreden is verankerd in de westerse rechtstraditie. Maar voor het organiseren van protesten tegen de tirannie van de Australische regering, is opiniemaker Anthony Khallouf veroordeeld tot enkele maanden gevangenisstraf.

Zijn ‘misdaden’ zijn onder meer het niet naleven van COVID-decreten en het ‘aanmoedigen tot het plegen van misdaden’ – d.w.z. het delen van informatie over de tijd en plaats van protesten. Hij is een politieke gevangene, zoals veel van zijn voorvaderen. Maar Philip Cunningham zat tenminste in de gevangenis omdat hij daadwerkelijk geweld pleegde… Khallouf, aan de andere kant, werd schuldig bevonden aan… het illegaal overschrijden van de Australische staatsgrenzen.

De protesten zijn echter niet gestopt. Mensen pikken het niet, hetgeen lijdt, zoals je hierboven in de video ziet, tot verschrikkelijke toestanden..! Maar ook stille protesten zijn aan de orde van de dag.. Duizenden Australische bouwvakkers protesteerden, omdat ze weigerden tegen hun wil te worden gedwongen tot vaccinatie. Het waren eigenlijk gewoon vreedzame demonstranten, want ze zongen letterlijk het volkslied. Toch was het de politie die pepperspray op hen spoot en rubberkogels afvuurde op de menigte van duizenden mensen, waaronder ook kinderen..! Begin december is er een protest waarvan dit de indringende poster is, die iedere Australische/wereldburger oproept, om steun die het huidige fascistische beleid teniet doet..!

 

 

 

8 gedachten over “Australië.. gruwelijk COVID-fascisme..!!

 1. Voor iedereen die denkt dat we in een vrij land leven terwijl we gewoon in een land leven waar fascisme en de daarbij behorende methoden nooit zijn weggehaald maar gewoon gebruikt worden het volgende:
  De NCTV wil meer aandacht voor rechts extremistische jongeren (https://tinyurl.com/4uw54v2j). Dat is natuurlijk iets wat goed is en vooral ook wanneer dat ook voor bijvoorbeeld islamitisch extremisme geldt en ander extremisme.
  Maar zou het NCTV dan ook extremisme wat door overheden wordt gebruikt controleren en indien nodig aanpakken? Of gaat het alleen om burgers?
  Nederland steunde toch ook één of meer terreur bewegingen in Syrië ?
  https://tinyurl.com/c8fh9vs6 (bewust gebruik ik dit van de nos omdat het overgrote deel van de mensen nog steeds geloof hebben in wat de MSM hen voorschoteld.Wat zij dan vergeten of zelfs verdraaien daar hebben velen dan weer geen erg in).Waar staat Nederland eigenlijk nog meer voor en wat steunen zij onder vooral Rutte? Het eerste voorbeeld staat er al maar we weten ook dat de EU en Nederland dikke maatjes zijn met Oekraïne maar wat gebeurd daar en wie steunen dat nog meer?
  https://nl.wikipedia.org/wiki/Azovbataljon
  https://tinyurl.com/k2phj72m
  Je kunt wel zeggen dat je tegen rechts extremisme bent maar wanneer je landen steunt die neo nazi’s trainen of zelf steun geeft aan terreurorganisaties dan is al het gezwets dat het juist aangepakt zou worden onzin,maar met welk doel gebeurd dat?
  Ook schijnt men ook onder Rutte nogal te knoeien met de coronacijfers. https://tinyurl.com/35ycj2yh Hoe is het mogelijk dat in wat een beschaafd land zou zijn mensen de leiding hebben die liegen,bedriegen,vergeetachtig zijn en constant de boel lopen te besodemieteren zelfs nu nog de kans krijgen om weer een coalitie te vormen waar mogelijk dezelfde lieden de meeste zeggenschap kunnen krijgen of zelfs premier worden? Dit is van mijn zijde GEEN gezwam kijkt u maar naar wat de kindertoeslagaffaire naar voren heeft gebracht of praat eens met de mensen in bv Groningen ivm de gaswinning en de gevolgen.

  1. PS.
   Zo langzamerhand vraag ik me af of dat hele Co2 probleem straks (over een paar jaar misschien) gebruikt gaat worden om door vaccinatie veroorzaakte ziekten te verdoezelen.Gaan ze later zeggen nee dit komt niet door vaccinatie maar door klimaatverandering en het Co2 probleem
   terwijl ook hier Rutte afgelopen week op de klimaatconferentie riep actie,actie,actie terwijl hij steun blijft geven aan de verkeerde zaken?

 2. Deze morgen zag ik op TV H.de Jonge die zei dat de 80 jarigen pas in december gevaccineerd kunnen worden ivm logistiek en bureaucratische rompslomp wanneer zij dat willen.De GGD zou nu al kunnen vaccineren (ik meen dat André Rouvoet daar over gaat).Maar goed dat is DRIE WEKEN VANAF NU.Mag hij dan bij de volgende toespraak wel strengere maatregelen aankondigen terwijl hij het besmettingsgevaar voor/door deze groep gewoon drie weken laat rondgaan? Hoe durft hij de NIET GEVACCINEERDEN te beschuldigen dat zij de maatregelen en eventuele aanscherpingen langer zouden laten duren dan nodig zou zijn wanneer hijzelf verantwoordelijk is voor drie weken onnodig besmettingsgevaar?

  De KLM kreeg geen 3,4 miljard steun wat ons is voorgeschoteld maar 6,5 miljard van Hoekstra die eerder ook bij de toeslagenaffaire betrokken was.
  https://tinyurl.com/4uxebekn

  Was het vertrek van Ank Bijleveld minister van defensie een opzetje begin ik me af te vragen.
  https://tinyurl.com/vb9uxdtt

  Nu is Grapperhaus die al minister van justitie en veiligheid was en nog is ook demissionair minister van defensie al zou dat tijdelijk zijn.
  eerder is geprobeerd de eerste en tweede kamer buiten spel te zetten toch?
  Wie is die Grapperhaus eigenlijk? (zomaar uit nieuwsgierigheid natuurlijk).
  https://nl.wikipedia.org/wiki/Ferdinand_Grapperhaus
  Wat is zijn CV en welke connecties heeft hij gehad of kan hij nog hebben? (ik krijg toch wel de indruk dat deze man heel wat in zijn mars heeft).
  https://nl.wikipedia.org/wiki/Allen_%26_Overy
  Zij gaven advies aan Nederlandse bedrijven,banken en particulieren op het gebied van bankrecht en ondernemersrecht. Die particulieren zullen vast geen Jantjes met de pet geweest zijn denk ik zomaar.
  In 1991 ontstond een samenwerkingsverband tussen het Engelse Allen&Overy en het Franse Gide Loyrette Nouel (samenwerken dat moesten meer mensen doen vind ik). zomaar deze dan nog http://WWW.gidelawfirm.cn/en/
  Wat men ook van Thierry Baudet vind hij had het wel over een coup dat aan de gang zou zijn. (alles bij elkaar opgeteld zou het niet ondenkbaar hoeven te zijn).

  1. Arnold, die coup is al gepleegd. Ik woon in een gemeente met ca. 19.000 inwoners, ken vele FvD stemmers. Na de “tellingen” waren er in totaal 8 FvD stemmen geteld. Ik wist genoeg.

  2. Senjutsu
   Ik ben het volledig met u eens want politici die eerder in Den Haag minister of wat dan ook waren hebben ze later op belangrijke posities geplaatst net zoals dat voor hun vriendjes ook zal gelden en dan heb ik het nog niet eens over politici hun nevenbanen tijdens hun politieke functioneren.Ik zie het altijd als een olievlek dat zich heeft verspreidt.

 3. Voor vandaag heb ik weer het één en ander klaar liggen maar gezien er niet gereageerd wordt waardoor het zou lijken of ik de enige ben die reageert waardoor het nog erger lijkt stop ik nu maar even met reacties te plaatsen. Als mijn reageren niet op prijs gesteld wordt even goede vrienden maar laat het dan weten aub.

  1. Je conclusie dat er niemand leest, is nogal vreemd imo. Er komen hier dagelijks tussen de 5. en 15.000 mensen op de site.. De kans dat je niet gelezen wordt, is veel en veel groter dan dat je reacties WEL onder ogen komen.
   Waar zou die bevestiging dan vandaan moeten komen, als DIE mensen er niks aan toe te voegen hebben. Het ‘JA-er-wordt-wel-gekeken’ is dus net zo aannemelijk, of wel groter imo, dan het ‘NEE-er-wordt-niet-gekeken’.. Als je aanspraak wilt Arnold, is het wellicht beter om in de kroeg te gaan staan.. No offense, maar niet té zielig doen hoor.. 😉
   Enne.. ik zie alle reacties sowieso, maar wellicht is 1 dan wel een heel kleine groep voor je..? 😉

  2. Guidoj.
   Het gaat mij niet om aanspraak te hebben maar wanneer ik geen reacties zie weet ik niet of mensen mijn schrijven kunnen waarderen en natuurlijk weet ik ook wel dat jij als beheerder van de site alle reacties zal lezen maar de site is er toch voor om zoveel mogelijk mensen te bereiken? dat is alles en in het verleden is toch gesproken over dat ik teveel zou reageren en dat zou toch weer zo kunnen zijn?
   Ik hoef geen aanspraak te hebben of veren in m,n reet gestoken te krijgen daar gaat het mij niet om maar ik zou het ook niet prettig vinden wanneer eventueel mensen door mij zouden afhaken.Zielig ben ik ook niet wel geef ik gewoon op mijn manier mijn mening zonder om de pot te draaien wat mogelijk ook niet door iedereen gewaardeerd zou kunnen worden.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.