Advertentie

Meneer Rutte, is u dit bekend over MH17..?


Meneer Rutte, is u dit bekend over MH17..?

2015 © WantToKnow.nl/.be

x

Het is met dank aan Max van der Werff, die de ‘guts’ had om zelf op onderzoek te gaan, dat we je dit artikel aanbieden. Hij kwam met interviews en getuigenverklaringen terug, waar de Onderzoeksraad niets van wilde weten; Max moet nog teruggebeld worden. Terwijl RTL-reporter Jeroen Akkermans met zijn vingerhoedje ‘bewijs’ met open armen ontvangen werd..! Maar Max van der Werff zorgt ervoor dat de reportages die we te zien krijgen van RT, de Russische CNN zeg maar, het vertrouwen kunnen krijgen, die we bij CNN al lang kwijt zijn…

David Jan MH17 2Kijk hieronder naar de Engels-ondertitelde RT-documentaire van een half uur en je perspectief op deze MH17-ramp is hopelijk weer volledig in evenwicht gebracht.. Want wat er ook allemaal gebeurt, het lijkt er op, dat we worden voorbereid om een grote leugen te gaan omarmen.. De NOS als grote propagandamachine voor het kabinet Rutte. Met maar één doel: de separatisten deden het.. Zo blijkt -HEEL TOEVALLIG natuurlijk- een paar dagen vóór de ramp, uit het uitgelekte voorlopige rapport over de oorzaak van de crash van de Boeing 777 van Malaysian Airlines. De separatisten hebben het kennelijk gedaan.. Maar het zijn in onze ogen vooral de Maleisische mensen, die geen manipulaties toestaan, zéker niet van de Verenigde Staten, ook niet indirect, die diepe indruk op ons maken in deze documentaire. Kijk zelf.

Maar kijk alsjeblieft zelf en trek alsjeblieft ZELF je conclusies.. Onze grote vraag is bijvoorbeeld weer waar onze David Jan Godfroid blijft met neutraal onderzoek in het veld. Deze NOS-held-op-sokken lijkt zijn journalistieke vak te hebben ingeruild voor een PR-functie voor Mark Rutte, want waarom is deze man niet in staat om het veld in te gaan en burgers te interviewen over wat zij zagen..

Opnieuw krijgen we in deze reportage, PERFECT AANSLUITEND OP DE VERDWENEN BBC-reportage, GETUIGEN te zien, die KEIHARD MELDEN dat de MH17 DOOR STRAALJAGERS IS BESCHOTEN..! David Jan, wij zitten nog steeds op je veldwerk te wachten, we SCHREEUWEN erom..!! Het is toch een WERELDPRIMEUR als je als NOS de dorpsbewoners kunt interviewen, die de gevechtsstraaljagers bij de MH17 hebben gezien..?? Nee? Dan doen wij het hieronder in de reportage van RT..!

David Jan MH17
David Jan doet verslag over de MH17-ramp vanuit Moskou.. Maar heeft de beste man weleens een reportage vanaf de crashsite gemaakt überhaupt..?

Van de week was het David Jan Godfroid die met een scherp Sherlock Holmes-gevoel melding maakte van een ‘foute verklaring’ van de Russen.. Moet deze journalist gaan aanvallen wat de Russen zeggen, of maakt hij gewoon neutraal nieuws, deze Oost-Europa-correspondent die we met z’n allen betalen, met onze belastingcenten..? De man is continue bezig om de Russen met een niet-gekende vooringenomenheid zwart te maken.. Kijk hier wat een van onze collega’s meldt over deze ‘David-Jan’..

Monument voor slachtoffers.. (van site ‘De Grijze Duif’)
Ik las de berichtgeving van de NOS, van correspondent David Jan Godfroid. Alleen al de titel liet mijn alarmbellen rinkelen. “Grabovo bouwt nog snel monument voor herdenking MH17”. “Nog snel”? Dit schepte bij mij direct een beeld van een afgeraffelde taak. Iets wat niet echt van belang is en geen waarde heeft, maar als verplichting toch nog maar even op het laatste moment is uitgevoerd. Het kwam bij mij binnen als weinig respectvol naar de familie van en de slachtoffers zelf. Ik vroeg me direct af waarom er niet simpelweg gebruik was gemaakt van de kop “Grabovo bouwt monument voor herdenking MH17”.

Het artikel lezende werd mijn eerste gevoel bevestigd. Wellicht ben ik een zeurpiet, maar voor mij zit de duivel in de details. Zo staat er direct in de eerste zin: “Een waterpas, een troffel, wat betonnen platen”. “Wat” betonnen platen? Waarom niet gewoonweg “betonnen platen”? Het gebruikte woord “wat” staat hier voor weinig, een paar, niet veel, ofwel niet van betekenis, waardeloos. En ook al is dat van de journalist niet zo bedoeld, dat is wel het beeld wat het in me oproept. En dat woord “wat” komt in het korte item nogmaals terug. Nu bij het omschrijven van het te maken monument. “De burgemeester van het dorp, Vladimir Berezjnoi, vindt dat een herdenking onmogelijk is zonder monument op het heuveltje. Heel bijzonder zal het niet worden, want Grabovo heeft weinig te besteden. Wat graniet, marmer en een tekst.”
Wat graniet, marmer…”
Maar in deze alinea gaat het kleineren door. Ook al kan het zijn dat hier de waarheid wordt gesproken over het dorp en haar inwoners, het is de toon die de David Jan’s muziek maakt…
“Heel bijzonder zal het niet worden, want Grabovo heeft weinig te besteden.”

Het monument op de plek van MH17, gemaakt door de armlastige bewoners van oost-Oekraïne.. Voor David Jan is het echter in elkaar gezet met 'wat' materiaal..
Het monument op de plek van MH17, gemaakt door de armlastige bewoners van oost-Oekraïne.. Voor David Jan is het echter in elkaar gezet met ‘wat’ materiaal..

Het spijt me zeer David Jan Godfroid, maar het feit dat de mensen van dit dorp hun beperkt financiële middelen bij elkaar hebben gebracht om überhaupt een MH17-monument op te richten is lovenswaardig. Al hadden ze een kruis van tweedehands hout geslagen en daarop met stift een tekst geschreven dan was dat in mijn beleving al bijzonder geweest.
Het gaat er namelijk niet om of het een groot, duur of opzichtig monument wordt, dat is volledig ondergeschikt aan het idee dat dit monument, zonder steun vanuit Nederland, vanuit het hart van de mensen komt. En dat beste David Jan, dát is pas bijzonder… Uit het hart…

Dat Nederland niet heeft bijgedragen, ondanks de wens vanuit Grabovo, wordt niet verwerkt in het geschreven stuk, wel in het bijbehorende filmpje. Een gemiste kans om de (ontbrekende) rol van Nederland bij het oprichten van dit monument onder de aandacht van jullie lezers te brengen. Zonde…

Kijk en oordeel vooral zelf en gegarandeerd dat je in staat zult zijn te ‘vermoeden’ waar die beruchte ‘onderste steen’ ligt..!! En ondertussen wachten de overlevenden nog altijd op antwoorden. Het onderzoek blijft de karakteristieke signatuur van Mark Rutte dragen, heel bizar in onze ogen. Namelijk dat de feiten niet naar buiten mogen, dat geheimhouding noodzaak is en het hele onderzoek geen zaak van hem is..! ..

x
Kijk met zo’n verhaal kunnen wij als collega’s het alleen maar diep eens zijn.. Want waarom David Jan Godfroid, moet je perse ‘minkukelen’ over mensen in oost-Oekraïene..?? Ben je zoveel ‘beter’ meneer David Jan.. En mogen we nóg zo’n minkukel-verhaal even laten zien, in een ‘reportage’ van de hand van Godfroid, over de Russische kant van het MH17-verhaal, waar je als journalist neutraal over hoort te berichten..??
Het gaat over de ‘straaljager-optie’, zoals Godfroid het geringschattend heeft.. Kijk en huiver over hoe een NOS-journalist straffeloos dit soort -vergeef ons de uitdrukking- kinderprutsjournalistiek mag produceren, wat ook nog eens wordt uitgezonden als ‘officiële reportage’.. Onbegrijpelijk overigens ook nog, hoe zijn wel-kwalitatief werkende collega’s, met de propaganda van deze man door de bocht blijven kunnen..!
x

X

Kijk naar de volledige reportage van RT, waarin je vanzelfsprekend ook je terughoudendheid kunt bewaren, maar waarvan we overtuigd zijn, dat je in staat bent, je een beter en neutraler beeld te vormen, dan met het materiaal van de NOS zullen we maar zeggen..
X

 

76 gedachten over “Meneer Rutte, is u dit bekend over MH17..?

 1. Ik hoor er ook niemand over dat pas na dat verschillende andere betrokken landen al op rampplek waren geweest “”Nederland “‘ kwam aan sukkelen.
  Een Duits tv team is naar Maleisie gevlogen om haar presidente te spreken.
  Ze vroegen haar, hoe kan het dat u hulporganistaies meteen toegang kregen tot de rampplek.??
  Antwoord:: wij hebben niet meteen (de elfde dag nog) Putin,Putin geroepen zoals Rutten, terwijl nog helemaal niest duidelijk was.

  1. “wij hebben niet meteen (de elfde dag nog) Putin,Putin geroepen zoals Rutten, terwijl nog helemaal niest duidelijk was.”

   Heeft Putin het voor het zeggen dan in Oost-Oekraine ?

 2. Rutte wil gewoon niet dat de waarheid boven water komt want dat zou hemzelf en zijn VS/NATO vriendjes wel eens in een moeilijk pakket kunnen brengen.
  Na de video bekeken en beluisterd te hebben kan ik niet anders dan tot de conclusie komen dat het onderzoek steevast richting de schuld in de schoenen van de seperatisten/Russen te schuiven gaat.
  Als ik zie en hoor dat de mensen die hier hun getuigenis doen en die het hebben zien gebeuren nooit door de onderzoekers zijn verhoord zegt dat heel veel over de onderzoekers en ook wat de uitkomst MOET WORDEN.
  Het mag toch duidelijk zijn dat wanneer een DAG VOOR DE RAMP er een video vanuit KIEV op internet geplaatst wordt van een afgeluisterd telefoon gesprek tussen EEN SEPERATISTENLEIDER EN EEN VAN ZIJN MANSCHAPPEN waarin gezegd wordt dat door een vergissing het vliegtuig uit de lucht is geschoten door de seperatisten er vuil spel gespeeld wordt door OEKRAINE.(EEN DAG VOOR DE RAMP?)
  Deze video is snel van internet verwijderd maar ik hoop dat deze bewaard is gebleven.
  Ook is bekend dat door KIEV aan de bemanning van MH17 gevraagd is om lager te gaan vliegen namelijk van 35.000 feet naar 33.000 feet wat de bemanning ook heeft gedaan.
  Dit is een erg raar verzoek geweest van KIEV omdat ze aan de ene kant beweren dat het veilig was boven het oorlogsgebied op een bepaalde hoogte en dan verzoeken zij bewust om lager te gaan vliegen wat een erg raar verzoek is omdat je dan bewust een toestel dichter naar de gevarenzone toe vraagt te gaan,maar dat was wel precies de hoogte waar een aangepaste SU 25 binnen het schietbereik kwam om MH 17 neer te schieten.
  33.000 feet staat gelijk aan 10.000 meter hoogte van dit verhaal zijn genoeg bewijzen getoond.
  Dat brengt mij bij het verhaal wat David Jan Godfroid in het nos journaal op vrijdag 17 juli 2015 om 10.00 uur naar buiten bracht.
  In zijn commentaar op de beelden van de seperatisten die nieuw zouden zijn(wat later weer bleek dat een deel drie dagen na de ramp al is vertoond)zei hij dat het onmogelijk was dat MH 17 door een jager neergeschoten is omdat het toestel op 11.000 meter hoogte zou hebben gevlogen DIT IS MOGELIJK OOK WEER EEN BEWUSTE LEUGEN want er is voldoende bewijs dat MH 17 op 33.000 feet is 10.000 meter vloog en niet op 11.000 meter.
  Verder voor een onderzoek naar de oorzaak zijn alle delen nodig en kan men nooit zeggen dat ze hebben wat ze nodig hebben om de oorzaak aan te tonen(tenzij ze weten wat ze nodig hebben om aan te tonen wat zij willen dat naar buiten gebracht moet worden)en daarom delen die iets anders aantonen bewust op de rampplek achter laten zoals de video ook laat zien zelfs spullen van slachtoffers zijn achter gebleven wat ik niet begrijp want waarom zijn die niet aan de nabestaanden teruggegeven?

  1. De separatisten zijn er m.i. gewoon ingeluisd… Mocht de MH17 door hen middels een buk raket zijn neergehaald, waar ik nochtans nog steeds sterk aan twijfel gezien de getuigenverslagen, dan nog is dit m.i. door Kiev uitgelokt door inderdaad de MH17 lager te laten vliegen op een iets andere route in de hoop op… En zo geschiedde…
   Je zal maar nabestaande zijn in dit vieze geopolitieke spelletje.

 3. Ik vroeg me af wat hebben de separatisten hiermee te winnen? Niets, maar dan ook helemaal niets. Zo raket zouden zij wel beter kunnen gebruiken in oorlogstijd. Dit is een actie geweest van de geheime diensten van NATO en Amerikanen.

  1. Dat zei ik ook al vanaf het begin Bas…
   Motief! Het eerste wat een rechercheur onderzoekt is motief. De separatisten hadden geenszins een motief. Kiev des te meer…

 4. De respectloze manier hoe de Nederlandse regering omgaat met de slachtoffers. De leugens van de NOS en andere mainstream media over de knuffel. Er waren tientalen voornamelijk westerse journalisten aanwezig zij allen zagen hoe de man de knuffel opraapte een kruisje sloeg en met veel respect de knuffel terug legde. Die journalisten hebben dat allemaal gezien. Maar in alle westerse manistream werd enkel gesproken over hoe schandalig die man omging met de situatie. Ze lieten slechts een kort stukje van de beelden zien. Ze waren op de hoogte van de werkelijke toedracht. Hiermee werd de eerste leugen van de westerse mainstream overduidelijk ontmaskerd. Later zagen we de hele video en bleek overduidelijk hoe de westerse mainstream het volk valselijk bespeelde. Ik schaam mij kapot voor hoe onze media betaald van ons belasting geld zulke leugens over de rug van alle slachtoffers de wereld in stuurt. Er is na onder meer deze constatatie geen enkele reden om met name de NOS als oprechte nieuwsgaring te beoordelen.

 5. Tja… grote Amerikaanse bedrijven willen graag hun afzetmarkt uitbreiden naar de grenzen met Rusland. Meer spanning betekent: meer handel in wapens. Meer winst. In de Oekraïne is schaliegas te winnen.. Ze willen hun vieze burgers verkopen in het oosten, hun vieze kippen…

  Uitbreiding van de EU, en in het kielzog daarvan de NAVO… daar gat het om. En de Nederlandse burger wordt niets gevraagd. We leven in een schijndemocratie! Vorige week zijn er weer drie landen toegevoegd aan het rijtje “welkom bij de EU” (niets daarover op het acht uur journaal). De Eerste Kamer was duidelijk: Oekraïne, Moldavië, Georgië…. kom maar binnen (http://www.eerstekamer.nl/trefwoord/associatieovereenkomsten).

  Het zou wel heel vervelend zijn voor de elite als nu uitkomt dat het toestel door Oekraïnse jagers werd neergeschoten. En het zou me niets verbazen als het toestel met opzet is neergehaald (en de schuld bij de Russen gelegd) om de Oekraïne zo sneller toegang tot de EU en NAVO te verschaffen.

 6. Wat een schandalig spel, met deze vermoorde mensen, God almachtig wat zijn dat voor mensen, die ons land leiden, wat een gebrekkig gedoe, of spelen ze het spel mee, en waren zij op de hoogte welke politieke slachtoffers rol deze arme mensen gingen vervullen !
  En dan dat uitgebreide ritueel van zwarte auto’s met apllaus van het publiek, alles te samen, geeft mij toch ergens hele nare gevolgen, Timmermans met zijn schandalige insinuaties, lijkt op een goed voorbereide valse vlag.
  Ik wil er wel even op wijzen, dat we ons kunnen voorbereiden op, hele slechte tijden, het gaat slecht economisch-financieel, en dan is oorlog altijd een uitkomst.
  Er gaan geruchten dat the Bohemian Grove gebombardeerd gaat worden, door God met het helle vuur !, zou mooi zijn !

  1. Jenne.
   Toen de rouwstoet voorbij reed leek het wel of heel Nederland langs de kant van de weg stond wat een zeer mooi gebaar was vind ik.
   Dit gaf mij de indruk dat Nederland erg begaan was/is met wat de slachtoffers is overkomen en daardoor had ik de indruk dat deze zelfde mensen absoluut ook wilden weten wat er precies is gebeurd.
   Wat ik niet begrijp is dat na al die belangstelling de meeste mensen gewoon verder met hun leven gaan en alles wat de MSM media zegt en schrijft slikt als zoete koek terwijl een beetje oplettend iemand toch kan zien dat veel niet klopt.
   Waarom wordt door al die meelevende mensen de druk op Rutte niet opgevoerd?
   Waarom vragen deze meelevende mensen niet waar de uitslag van de zwarte dozen blijft?
   Dit geeft mij een onaangenaam gevoel omdat dit erop lijkt dat veel mensen daar langs de kant van de weg stonden uit nieuwsgierigheid en erbij willen zijn en verder interesseert het hen niet zo lijkt het wel .
   Is dat dan het Nederlandse meeleven?

  2. Ramptourisme bij gebrek aan de mogelijkheid de plek zelf te bezoeken, en dan gezellig met zijn allen ach en wee roepen en medelijden hebben met de nabestaanden ,inplaats van medeleven . Bovendien weet ik niet wat er in die kisten zat, wat er allemaal naar ukraine is vervoert zogenaamd om daar te gebruiken bij het onderzoek. Nee dit zaakje stinkt de pan uit .

 7. Mark Rutte betaalt liever van andermans belastinggelden iedere keer een Vordering Dwangsom van 1260 euro, dan dat hij de documenten openbaart, die zicht geven op de werkelijke feiten.
  Tegelijkertijd ben ik het stadium voorbij me daar nog druk over te maken. Wakker Nederland is in grote getale met de sleephut op weg naar zonnige vakantiegebieden of wandelt dadelijk in ganzenpas met tienduizenden in de Nijmeegse 4daagse.
  197 doden MH 17? Who cares? Twee maanden autoverkeer kost ook zoiets en dat is nog wel vlak bij ons bed.

  1. Luca.
   Who cares,nou ik denk zeker nog vaak aan de ramp en alles erom heen.
   Zo vraag ik me ook telkens nog af waar zijn en wat is er uit de blackboxen gekomen en waarom hoor of zien wij hier niets van?
   waarschijnlijk zou die vraag beantwoord worden met daar kan ik geen mededelingen over doen in het belang van het onderzoek.
   Wat mij telkens wel opvalt is wanneer men iets gevonden denkt te hebben wat in het nadeel van de seperatisten/Russen is dan gaat dat antwoord niet meer op.
   Bv het stukje “bukraket”dat door Jeroen Akkermans zou zijn gevonden toen werd dat gelijk overdreven duidelijk naar buiten toe gebracht zelfs zonder dat bewezen was dat het echt van een Buk raket is.
   En waarom wordt niet naar buiten gebracht dat binnen 7 minuten na de ramp de officiele beelden en opnamen van de verkeerstoren in Kiev verdwenen zijn en door wie en waar is Carlos Buca gebeleven en mogelijk andere getuigen?

  2. Wie nu nog niet overtuigt is dat we gigantisch belazerd worden door de msm en de overheid, die raakt daar nooit meer van overtuigt en heeft zich diep in zijn/haar slaapje genesteld . Verspilde moeite dus om daar nog verandering in proberen te brengen. dus adem uit en laat los.

 8. Als de mensen de waarheid spreken over een ander militair vliegtuig in de buurt van de MH17, dan zou het wel eens een aanslag op Putin kunnen geweest zijn. Het schijnt dat Putin op dezelfde tijd daar in de buurt vloog.(als dit waar is) Hij kwam net uit Brazilië. Dit kan dan ook verklaren waarom de MH17 moest uitwijken van de normale route en daarom meer over Oekraïne gebied moest vliegen.
  Deze versie zou je kunnen onderzoeken bij het vliegtuig waarin Putin vloog. Ook dit vliegtuig moet instructies hebben gehad met luchtverkeerstoren. En met welke vliegverkeerstoren(s) heeft de MH17 contact gehad. Wie werkten op dat moment bij die vliegtorens? Ook heb ik ergens gelezen dat er in die buurt een Israëlisch basis ligt. Dit zijn dingen die je toch allemaal moet weten om de waarheid boven tafel te krijgen.
  Ik liep gisteren door de stad en daar stond een jongeman met een bord dat Putin een moordenaar is. De propaganda heeft dus zijn rol al gedaan.
  Het is al vaker gebeurt dat grote leiders omkwamen bij een “verdacht” vliegtuig ongeluk. Polen bv. Dit is de makkelijkste manier om een zittende regering/leider omver te werpen.
  Wat ook verdacht is dat de sancties naar Rusland snel ingevoerd waren. De gewone man(handelaar) werd hier weer de dupe van. Het plan lag dus al op tafel. Terwijl er nog steeds geen goed onderzoek is geweest. De VS kwam meteen met het wijzende vingertje. Mogen wij niet zelf bepalen wie de schuldige is?
  Die jongeman had beter iets anders op zijn bordje kunnen schrijven: Elitespelletjes moorden gewone mensen uit. Wij worden/zijn allemaal slachtoffer van de game of thrones/NWO. Nieuwe wereld orde kun je beter lezen als nieuwe wereld oorlog.
  Als je de bijbel leest als encyclopedie, dan zitten we in de fase dat de koninkrijken elkaar gaan uitmoorden. Bij een ruzie/conflict moet je altijd kijken naar de stoker. En zoals het gezegde luidt: waar 2 honden vechten om een bot, daar gaat de derde ermee vandoor.
  Er is iets wat door mijn hoofd spookt. Is Nederland gestraft, omdat we uit de EU wilde gaan stappen? We hadden immers een plan klaar liggen om uit de Euro/EU te stappen? Lees wiki over de AEX(beursgebouw) en zijn overnames door Euronext/NYSE/ICE en daarna weer afsplitst. Nederland heeft nog alleen maar de ABN en de ASR. Beide zijn in nood. Alles draait om aandelen/bedrijven. Overheden zijn compleet overgenomen door wurgconstructies. Links of rechtsom het maakt niet meer uit. Ga je eruit(EU), dan ga je als land failliet en moet je weer geld lenen bij de bankenkliek en de cirkel is weer rond.
  Elite gebruikt graag symbolen. Bij EU gebouw: stier(zeus) die Godin Europa verleidt/verkr*cht. Bij AEX: 1 stier. In New York de stier. In Frankfurt: aanvallende stier tegen beer(Rusland). Daaruit lees je dus dat Merkel onder de nukken zit van de Frankfurtse (groot)aandeelhouders.(elite).
  Wat ik me ook afvraag? Hoe gaat onze koning(Willem) het redden als grootaandeelhouder? Het volk wordt immers leeg getrokken, hem eeuwig belasting betalen houdt ook een keer op en bedrijven worden overgenomen door NWO corporaties.
  De lopende deals met de Russen zijn afgeketst. vb. In de Rotterdamse haven zou een heel complex worden gebouwd door de Russen. We kennen het beeld nog wel met bierdrinkende Willem en Putin. Daaruit maak ik dus op dat onze koning het ook niet meer echt voor het zeggen heeft.
  Met deze feiten zou het gewone volk al moeten gaan opstaan. Maar tegen wie? Het is het systeem wat ons in de greep houdt. Een systeem dat over de hele wereld zijn tentakels heeft verspreid. Het heeft zelfs zijn tentakels tot in de huiskamer/ziel van de mens verkregen.(internet/tv/mobiel/camera’s/data enz.). Hoe komen we uit die cirkel? De hele wereld moet dan meedoen. Tja, zeg dat maar eens tegen arme landen, die nu gaan groeien door technologie. Ik ben bang dat we de hele rit(rollercoaster) moeten gaan uitzitten. En die tijd kun je het geluk/licht maar beter zoeken in de kleine dingen. Wat mij ook genoegdoening geeft is dat de mensen op alternatieve sites min of meer hetzelfde denken. Geestelijke verwantschap en dat moeten we koesteren. Een afwijkende mening doet er dus niet toe. Laten we niet dezelfde fout maken door verdeel en heerstechnieken. Lees iets en neem het mee. Het kan altijd van pas komen. Hoe onzinnig ook iets kan zijn.
  Als ex-voetballeidster leerde ik dit aan mijn voetballertjes. Zelfs iemand die niet zo goed is, kan ons naar de overwinning leiden. Die kan op het juiste moment zichzelf overtreffen. Je moet het dus samen doen en in elkaar geloven. Resultaten 1 seizoen met nieuw samengesteld team(verschillende nivo’s/straatvoetballertjes): tweedes geworden met 1 punt verschil op eerste. Toernooien allemaal gewonnen.
  Laten we uit dit voorbeeld nog enige hoop putten.

  1. Elise49.
   Misschien is de VS de toegang op welke manier dan ook tot Europa ontzeggen wel de oplossing en elk land zijn eigen wetten en regels van pak hem beet 20 jaar terug in laten voeren en weer de gulden,D mark en Frank weer terug invoeren net als de eigen vroegere valuta ook in andere landen.

 9. Zoals de laatste dagen bekend is geworden heeft News Corp Australia een tot dusver onbekende video in handen gekregen, die kennelijk is opgenomen minuten nadat Malaysian Airlines flight MH17 was neergeschoten in de Oekraïne een jaar geleden. De stemmen, waarvan hieronder het volledige transcript – naar het Nederlands vertaald, claimen dat een gevechtsvliegtuig de Boeing heeft neergeschoten.

  http://www.news.com.au/national/full-transcript-russian-backed-rebels-ransack-the-wreckage-of-mh17-in-shocking-17-minute-video/story-e6frfkp9-1227444629703

  (Video begint)
  Dit is denk ik een ander vliegtuig.
  Het is het gevechtsvliegtuig.
  Commander (Cmdr): Daar, een deel van de motor.
  Ander: Ja, dat denk ik.
  Cmdr: Ja, het is de Sukhoi.
  (Telefoon): Bel het hoofdkwartier, de stad, he will take you there.
  Achtergrond: Hier zijn munten.
  Cmdr: Er zijn 5 mensen die sprongen.
  Achtergrond: Dit is de Sukhoi die hier ligt.
  Achtergrond: Weet je hoeveel lichamen hier zijn?
  Cmdr: Ze zeggen de Sukhoi (Gevechtsvliegtuig) heeft het burgervliegtuig neergehaald en onze heeft het gevechtsvliegtuig neergehaald.
  Achtergrond: Maar waar is de Sukhoi?
  Hier heb je het … het is een passagiersvliegtuig.
  Achtergrond: Het zijn alleen fragmenten.
  (Telefoon belt)
  Cmdr: Hallo, ja we zijn op de crash site. Wat, is er een ander vliegtuig neergehaald daar?
  Begrepen, houdt de omgeving vrij, laat er geen burgers bij. OK dan, we zullen daar snel zijn.
  Het is een civiel, het is enig civiel.
  Achtergrond: Maar van welke kant kwam het … en viel?
  Achtergrond: Kijk, aluminium.
  Achtergrond: [Onbepaald]. Waar is dan de Sukhoi?
  Achtergrond: Het is verwarrend. Geen idee waar de Sukhoi is, het brandt hier en daar en overal liggen resten.
  (Telefoon belt)
  Cmdr: J (KOT). Spreek. Wat? Nee, vlieg nog nergens naartoe, wacht op orders. Blijf op het hoofdkwartier.
  Achtergrond: Burgers, ga weg, verspreid je! Let’s go! … Ga …
  Cmdr: Het civiele vliegtuig. Malaysian.
  Cmdr: Ja, er zijn veel lichamen, vrouwen, … In ieder geval, we moeten gaan met Vinograbov. Hier … je zult hier zien.
  Achtergrond: Oranje van kleur, de zwarte doos.
  Cmdr: (Nog steeds aan de telefoon) OK, OK.
  Achtergrond: Zoek overal naar de zwarte doos.
  Achtergrond: Film hier niet.
  Cmdr: Ik film geen gezichten, ik film nooit gezichten.
  Cmdr: Mannen, Ik ben hier niet blij mee, ook als het is gelekt op het internet.
  Cmdr: Filmen jullie hier mannen?
  Cmdr: Dit is iets militairs (vloekwoord)
  Cmdr: Film hier niet mannen.
  Achtergrond: Nee, het is een soort tas.
  Cmdr: Heb je een mes?
  Achtergrond: Iets militairs ….
  Cmdr: Commandant, kan iemand hier komen? Open het, ik sta en kijk of hou de camera en ik open het, Open het.
  Achtergrond: Er zijn documenten, het zal direct vertellen wiens vliegtuig het is
  Cmdr: Verjaag de burgers!
  Cmdr: Hier zijn kleren.
  Cmdr: Laat de burgers weggaan!
  Achtergrond: Documenten …
  Achtergrond: Een stewardess, niet Russisch.
  Cmdr: Laat alle burgers weggaan!
  Cmdr: Het is een Malaysian Airport [ID], Malaysian airlines. Het verloopt op 26 juli 2018.
  (Telefoon belt)
  Ja, hallo.
  Achtergrond: “Chinees” uitziend liggen hier. Burgers … verspreid je!
  Cmdr: Laat de burgers weggaan. Plaats de auto’s.
  Cmdr: U ziet, het zijn buitenlanders, Malaysians.
  Achtergrond: Wie opende een corridor voor ze om hierover te vliegen?
  Cmdr: Zelfs een **** papegaai vloog.
  Cmdr: Er zijn overal vogels, hier is er een, hier is een ander. Waar komen ze vandaan? Daar is een andere vogel!
  (Telefoon belt)
  Cmdr: Hallo, ja. Zij zagen een piloot kruipen op Rassipnaya. Er is een kruipende piloot gezien.
  Cmdr: Ga er naar toe met je mannen …. Nu meteen. En waar is de parachutespringer?
  Cmdr: Het vliegtuig viel op Lesnaya Skazka [dorpsnaam]. Begrepen. OK. De auto is er naar toe. Laten we al gaan. Begrepen.
  Cmdr: Dank je meisje. Na de oorlog zullen we je een medaille geven.
  Cmdr: Het is een civiel.
  Cmdr:…F***. Passagiersvliegtuig was f*****.
  Achtergrond: Zwarte doos …
  Cmdr: Daar is de zwarte doos, kijk! Breng het naar onze auto. Zoek de andere, er moeten er twee zijn.
  Achtergrond: Ze zijn niet Russisch.
  Cmdr: Laat mij de foto zien.
  Cmdr: Ja.
  Achtergrond: …. Muhamed Jatri …
  Achtergrond: Neem dit.
  Achtergrond: Wat is dit?
  Cmdr: Kijk het na.
  Cmdr: Daar is een plastic zak, stop het daar in.
  Achtergrond: Iets van een apparaat, hier is een oplader ervoor.
  Cmdr: We vonden duidelijk een zwarte doos. We hebben de tweede zwarte doos nodig.
  Cmdr: Laat mij zien. Voorzichtig daar. Ik film hier.
  Cmdr: Verbreek gewoon de verpakking, waarom zo moeilijk?
  Cmdr: Leg het daar ergens:
  Cmdr: Het is Malaysian, hier is de identicatiekaart van de stewardess,
  Cmdr: En wat is deze jas? Een windjack?
  Achtergrond: Zoek daar voor meer informatie.
  Cmdr: Leg het allemaal daar, het onderzoek gaat ermee aan de slag.
  Cmdr: (naam weggelaten), Australia Australia …
  Cmdr: (naar iemand in de verte) Laat die Skoda weggaan. Er staat daar een Skoda.
  Achtergrond: Open de tas. Iets …. iets van een apparaat.
  Cmdr: Verrekijker, gebroken … waardeloos. Documenten …
  Kijk in de tas … Documenten …
  Achtergrond: Van de documenten, welke vlucht was het?
  Cmdr: Daar, ik heb de ID.
  (Telefoon belt)
  Ja (Ruslan?). Ik film, maak foto’s. Ik zoek het uit, Ik bekijk het. Er zijn hier wat vogels, ook papegaaien, ik zal u de papegaai laten zien.
  Achtergrond: Er zijn hier wat journalisten, tenminste, bijna journalisten.
  Achtergrond: Ik zie het.
  Waarom is er een kooi vol met vogels?
  Kom hier Oleg.
  (Telefoon belt)
  Ja Ruslan, hi. ik ben hier, er is een vliegtuig neergehaald. Ik ben op de crash site. Ik zal er zijn. Ik zal er zeker zijn.
  Op hetzelfde moment: (Een andere telefoon)
  Ja Roman,
  Kom hiernaartoe, onze mensen zijn hier ook. OK (Roman), ik bel je later.
  Achtergrond: Hier is een USB, ik wil zien wat erop staat … batterij …
  Cmdr: Het andere vliegtuig dat naar beneden kwam, ze zitten achter ze aan, de piloten.
  Achtergrond: Het andere?
  Cmdr: Ja, er zijn twee vliegtuigen neergehaald. Wij moeten de tweede hebben.
  Achtergrond: Is de tweede ook een burgervliegtuig?
  Achtergrond: Het gevechtsvliegtuig haalde deze neer, en onze mensen haalden het gevechtsvliegtuig neer.
  Achtergrond: Zij besloten het op deze manier te doen, het eruit laten zien alsof wij het vliegtuig hebben neergehaald.
  Cmdr: Ik heb de macht. Oleg, ik heb de macht als iets, bedenk dat.
  Cmdr: Verzamel de USBs. De informatie is het meest belangrijk.
  Cmdr: Laat de brandweer de vlammen doven.
  (Telefoon belt)
  Ja Kalyian. ik heb je gehoord, maar we zijn al op de crash site. Een passagiersvliegtuig is neergehaald. Ze hebben het passagiersvliegtuig neergehaald en wij haalden het gevechtsvliegtuig neer.
  We zijn op de crash site.
  Cmdr: Het andere team werkt hier, ze nemen het al over.
  Mannen, waar is het dorp 49 (Grabovo)?
  Achtergrond: We zijn niet van hier, we weten het niet. Daar, vraag het hen.
  Wie is van hier?
  49? Aan de andere kant van het veld.
  Cmdr: De parachutespringers zijn daar.
  Achtergrond: Maar er zijn twee vliegtuigen, voor zover ik begrijp.
  Achtergrond: En wat is die andere? Een Sukoi?
  Cmdr: Een Sukhoi.
  De Sukhoi haalde het vliegtuig naar beneden en wij haalden de Sukhoi neer.
  Is het ver van hier? Waar viel het neer?
  Ziet eruit … Waar komt die rook vandaag?
  Iets anders brandt, het 49 dorp.
  Ik bedoel … de twee piloten landden met parachutes.
  (Telefoon belt)
  Cmdr: Ja, spreek. Ik ben hier, ik ben in Grabovo. Precies op de plek. Ik ben niet op de vogel site, ik ben in het veld. Ik ben daar nog niet heen gegaan.
  Cmdr: Vijf parachutes sprongen uit dit vliegtuig. Vijf personen sprongen uit dit vliegtuig op de vogel site. Hoe komen we daar?
  OK we gaan er gauw naar toe. We zullen zien. OK dan.
  Cmdr: Ja, ik zie ze, Chinese …
  (video afgelopen)
  Oorspronkelijk gepubliceerd als ‘We’re at the site. It’s civilians’
  Story by News Corp Australia Network

  Vertaald door Veronica

  1. Veronica.
   In ieder geval wil ik je bedanken voor deze vertaling.
   Wat hebben ze nog meer nodig?
   Het lijkt mij dat dit duidelijk genoeg is om er wat mee te kunnen.
   Misschien een copy naar de tweede en eerste kamer en niet te vergeten Mark Rutte en de onderzoekers?

  2. Chinezen? Ik geloof dat niet. Je kunt niet zomaar over landen heen vliegen. Mij lijkt het weer meer een wijzende vinger naar. Op dit moment is in Australië/New Zeeland de operatie Talisman Sabre(gelukstroef met zwaard) aan de gang. De Chinezen hebben al gewaarschuwd niet op zee te oefenen waar zij aan het oefenen zijn. Weet je wat ik denk? Dat de NATO bezig is met het uitdagen van de Rusland/China. Beide hebben nog hun eigen munt. Beide landen hebben nog een strikt regime, waar buitenstaanders moeilijk tussen komen. Dus overnames van bedrijven(NWO corporatie) niet lukt. Tenzij het Chinezen zijn die zijn overgelopen en voor de NAVO werken? Echte Democratie kennen deze landen niet. Wij weten inmiddels dat democratie de wet van de sterkste en rijkste is.
   Mensen moeten zich gaan afvragen wat er gebeurt als die NWO af is. Contant geld weg, menselijke chip, totale onderdrukking? Kunnen wij geen testament opzetten, waarin staat dat bepaalde vrijheden van de mens als basis behouden moeten kunnen? Familierecht natuurlijke manier bv. Weten jullie dat tijdens de oprichting van de EU ook een EU mensrechtenorganisatie is opgezet? Die mogen van mij wel eens aan de slag. Of kunnen die ook niet tegen de bedrijven/systeem op? Als je hier samenwoont met je zorgbehoevende familie op welke grond dan ook, je gestraft wordt. Dat alles eigenlijk de omgekeerde wereld is? Is dit Satan? De NWO peak komt nog. Zullen de mensen dan gaan opstaan? Moeten we wachten tot de scheuren/barstjes van de NWO zo groot zijn en dan toeslaan?

 10. Meerdere malen is gesuggereerd dat seperatisten geen respect zouden hebben met betrekking tot het omgaan met spullen van de slachtoffers.
  Als je naar de verwijzing gaat welke in punt 7 vermeld staat dan zie je bij de foto,s ook weer opmerkingen van Australische zijde dat de seperatist die spullen uit een tas haalt omdat hij waarschijnlijk opzoek is naar identificatie respectloos zou zijn.
  Daarom nogmaals het volgende.
  Seperatisten hebben geholpen bij het bergen van lichamen en brokstukken,zij hebben de trein met lichamen bewaakt,zij hebben gezorgd dat deze trein in veilig gebied kwam vanwaar de lichamen gerepatrieerd konden worden,het identificatieteam in Nederland heeft gezegd dat de lichamen gezien de omstandigheden goed voorbereid waren en in relatief goede staat gearriveerd zijn.
  Dan Nederland/het westen.
  Timmermans gaat tekeer bij de EU in Brussel en doet een valse beschuldiging mbt de trouwring die van een hand verwijderd wordt
  Vrij kort na de crash geeft het westen de seperatisten/Russen zonder enig bewijs de schuld en blijven dit nog steeds zonder dat dit bewezen is herhalen tot op de dag van vandaag.
  Als Rutte echt de onderste steen boven zou willen krijgen waarom gaat hij dan niet achter de uitkomst van de blackboxen aan?of vind hij het normaal dat dit zolang duurt?
  De NOS laat filmpje half zien zodat seperatist als duivel betiteld wordt terwijl deze seperatist juist menselijkheid/medeleven toonde de NOS heeft hiervoor ook excuses moeten aanbieden.
  Onderzoek wordt door Nederland beinvloed zoniet vertraagd want bijna iedereen en zelfs een man op de fiets kon al snel op de rampplek komen behalve Nederland.
  Bewijzen die de VS zegt te hebben laten ook op zich wachten.
  Doelbewust wordt bewijs vanuit Rusland genegeerd of als vals betiteld en tevens worden er sancties ingevoerd tegen Rusland welke alleen de Europese landen schaadt.
  Jeroen Akkermans komt met stukje Buk raket en zonder dat bewezen is dat het ook echt van een Buk raket is wordt dit wel uitgezonden en was dit trouwens wel legaal of is dat bewijs van plaats delict verwijderen?
  David Jan Godfroid brengt op de dag van de herdenking het nieuws dat het toestel niet door een SU 25 neergehaald kan zijn omdat het toestel inplaats van eerder gemeld op 10.000 meter nu ineens op 11.000 meter hoogte zou hebben gevlogen.
  Wie is/zijn hier nu verkeerd bezig?aan u de keuze.

  1. Dan nog even het volgende.
   Nederland is een bondgenoot van Kiev en de seperatisten hebben alle medewerking gegeven.
   Had Nederland dan niet gewoon aan Kiev kunnen vragen om een soort wapenstilstand in te voeren zodat onderzoek op de rampplek kon plaats hebben?
   De seperatisten zouden dit bestand nooit geschonden hebben na alle hulp die zij verleend hebben want dat zou alleen maar tegen hen werken.

  2. Er was een wapenstilstand overeengekomen tot 40 km rondom de rampplek! Valt weinig te gissen, wie er bleef schieten en daarmee onderzoek onmogelijk maakten.. en nee, dat waren niet die pro-rebelse separatisten.

  3. Mascotte.
   Nu kan ik ook snappen/begrijpen waarom minister Hennis van defensie de Oekraine bedankt heeft want paste het niet mooi in het straatje om onderzoek te belemmeren zodat de waarheid niet boven komt?

 11. Allemaal heel leuk en aardig, maar er zijn genoeg foto’s te zien met wrakstukken waar allemaal kleine gaatjes in zitten. Dit ontstaat niet door een raket die van een gevechtsvliegtuig is afgevuurd en ook niet door de crash zelf. Dit zijn zeer waarschijnlijk inslag kraters van een BUK-raket die enkel in handen was van de separatisten. Even voor de duidelijkheid; een BUK-raket heeft geen impact met het vliegtuig zelf maar ontploft er vlakbij en verspreidt duizenden kleine voorwerpen die het toestel moeten raken en doorboren.

  Heel leuk en goed dat jullie kritisch zijn, maar vanaf de eerste dag verschenen de foto’s met die wrakstukken al met die inslag kraters. Ik heb ook het transcript gelezen van de video en ik geloof dat dat gezegd is. Er wordt enkel gesproken over de veronderstelling die de separatisten zelf hebben. Blijkbaar is het toch iets anders gegaan. Het is in ieder geval duidelijk dat het niet met opzet is gebeurd.

 12. Afgelopen week kreeg Merkel in Duitsland behoorlijk de wind van voren door het Duitse parlement.
  Er is gezegd dat wanneer een Duitser op reis/vakantie gaat hij last zal ondervinden van haar beleid.
  Dat brengt mij bij Rutte.
  Wordt het geen tijd dat eens uitgezocht wordt met welke spelletjes hij en zijn aanhang bezig zijn?
  Neem alleen maar als voorbeeld MH 17 waar veel niet klopt en dat hij constant alles in een richting stuurt en ander bewijs negeert.
  Wat heeft hij voor de Nederlandse burger gedaan behalve dan alles afbreken?
  Waarom voert hij constant beleid dat wel in het voordeel van de banken/multinationals is en in het nadeel van Nederland?
  Er is met zijn hulp een grote overname strijd gaande voor onze ogen en niemand doet daar iets aan denk aan ABN/AMRO dat waarschijnlijk onderdeel zal gaan uitmaken van JP Morgan.
  Zie ook de overname door lockhead van Sikorsky alles gaat naar de VS en denk dan ook aan de verkoop van Griekse bedrijven die dezelfde richting uitgaan en wat ook een idee van RUTTE was dat heeft Donald Tusk (voorzitter EU)zelf bekend gemaakt.
  Nu denkt u misschien wat heeft dat met MH17 te maken,maar ik schrijf dit hier om aan te geven wie/wat Rutte is die wel veel in de pap te brokkelen heeft in het onderzoek naar de oorzaak van de ramp.

 13. Hallo wanttoknow team,

  Is het mogelijk om de artikelen die laats uitgekomen, toevoegen aan MH-17 dossier? Het is makkelijk om te delen met een link naar alle artikelen.

  Alvast bedankt.

  Alexander

 14. Ik schaam me voor ons land voor de leugens van rutte en timmerman , voor dit zgn onderzoekteam .ik schaam me voor het negeren van het advies daar niet te vliegen , daardoor
  kon dit ook plaats vinden hadden ze gehoor aandat advies gegeven was dit niet gebeurd , maar daar hoor je niets over , even als de inhoud van de gevonden en overhandigde zwarte doos .wij hebben onze 9-11 valse vlag gecreeëd Gefeliciteerd Rutte !

 15. Op 10 km hoogte twee vliegtuigen onderscheiden en dan zien dat er één groot is en één klein. Dat kan niet. Probeer het zelf eens. Dan ook nog beweren dat je vanaf 10 km kunt zien dat een klein vliegtuig zilverkleurig is en militair? Dat is misleidend.

 16. Waarom moet deze ramp elk jaar herdacht gaan worden. De ramp op Tenerife was groter en wordt zoveel mogelijk stil gehouden, waarschijnlijk om de KLM niet in discrediet te brengen.
  Te veel stinkt rondom deze ramp en waarom wisten we binnen een week de inhoud van de zwarte dozen bij de GermanWings in de Alpen en hier na een jaar nog niks?
  Data manipulatie?

 17. Beste mensen,

  Vorige week stond hier in de plaatselijke courant een artikel over een echtpaar, wiens 3 kleinkinderen zijn omgekomen bij deze vliegramp.Uiteraard was het echtpaar erg verdrietig rondom het verlies van de kleinkinderen, maar wat mij verbaasde was het feit dat de stoffelijke overschotten van de 3 meisjes nog zo toonbaar waren in de kist. Ze hadden duidelijk kunnen zien dat het de meisjes waren, zelfs hun haren waren mooi in een vlecht rondom hun hoofdjes gedrappeerd en ze lagen er “mooi”bij. Het klinkt een beetje clean als ik het zo beschrijf, maar ik vind nogal vreemd dat nog zoveel stoffelijke overschotten zo toonbaar waren, nadat het vliegtuig zo’n grote klap heeft gemaakt vanuit de ruimte. Wat ik heb begrepen van een getuige in het rampgebied is dat veel stoffelijke resten van Aziatische afkomst waren en het ook leek alsof deze “lijken”er neer waren gelegd, ook stonk het naar een rare vloeistof. Het stinkt van alle kanten en ik hoop vanuit het diepste van mijn hart dat die steen van Rutte ooit boven zal komen.

  Het echtpaar was Timmermans nog tegengekomen op Schiphol en was met hen in gesprek geraakt over het verlies van de kleinkinderen. Ze vonden het erg fijn dat hij zo betrokken was bij hun verlies en hij moest ontzettend huilen. Grr…er ging een golf van walging door me heen, kan het deze mensen ook niet kwalijk nemen natuurlijk, verdriet genoeg om hun verlies, maar dat Timmermans nu weer die krokodillentranen laat zien, vind ik echt niet normaal!
  Laten we hopen dat de doofpot ooit open getrapt gaat worden!

 18. Opvallend is dat RTL een filmpje(of is het misschien een deel van het filmpje?)door een Duitse journalist op Facebook geplaatst laat zien van vlak na de ramp met MH 17.
  Ook brengt RTL het nieuws dat Rusland een eigen resolutie bij de VN heeft ingediend met betrekking tot het berechten van de daders.
  De Nederlandse Onwaarheden Stichting of te wel NOS zegt over beiden niets.

  1. Journalistiek houd volgens mij in dat de dingen zoals ze gebeuren als nieuws aan het publiek worden getoond.
   Daar hebben wij als burgers recht op.
   De NOS en b.v RTL geven nieuws NIET zoals het zou moeten,maar zij geven ongevraagd hun mening(commentaar)met de bedoeling om het publiek een bepaalde richting van denken op te dringen.
   Voorbeelden van de NOS Filmpje van de seperatist met poppetje in de hand die als monster(duivel)wordt gebrandmerkt terwijl hij naderhand gezien heel meelevend is.
   David Jan Godfroid (journalist voor de NOS)gaf van de week een andere vlieghoogte op dan eerder gemeld met de bedoeling om het verhaal van een jager te ontkrachten.
   RTL Jeroen Akkermans gaat zelf recherchewerk verrichten wat helemaal zijn taak niet is en mogelijk heeft hij daarmee zelfs bewijsmateriaal van de onheilsplek verwijderd wat volgens mij strafbaar is.
   Dat de NOS vanmorgen geen berichten zoals hierboven beschreven uitzend is dan mogelijk te verklaren omdat misschien David Jan Godfroid nog niet wakker was waardoor hij nog geen commentaar bij het filmpje heeft kunnen verzinnen of commentaar op de Russische resolutie wat wel nodig is als je eerder bewerkt nieuws naar buiten hebt gebracht want anders kan het elkaar tegen spreken.
   Dus tegen hen die de boel besodemieteren(zij zelf weten dan wel over wie ik het heb)zou ik willen zeggen bij elke hap eten dat je neemt wat je “verdient”hebt door onwaarheden te vertellen over de rug van alle slachtoffers denk daar dan aan of neem een voorbeeld aan de heer van de Werff die wel onbevooroordeeld is.

  2. 21 juli bracht RTL 7 bericht naar buiten dat Rusland een eigen resolutie bij de VN had ingediend.
   DIT IS OOK WEER EEN VOORBEELD VAN HOE DE MSM WERKT WANT HIER WORDT NIETS MEER OVER GEZEGD OF GESCHREVEN,MAAR WEL CONSTANT HERHALEN DAT RUSLAND EEN VN TRIBINAAL AFWIJST.
   Rusland weet dat een mogelijke dader betrokken is bij het verzoek voor een VN tribunaal wat daarom alleen al onpartijdigheid onmogelijk maakt en alles richting Rusland beschuldigen zal wijzen.
   Daarom is het logisch dat de Rus dit afwijst maar waarom wordt er dan niet over gesproken wat het voorstel van Rusland is?

 19. Is het wellicht een idee om een een ‘Nationale Propagandatrofee’ in het leven te roepen? Dan kunnen we het eerste exemplaar publiekelijk uitreiken aan David Jan Godfroid

 20. VT to day,

  Israelisch jager opgestegen in Azarbaïdjan, heeft op afstand het Maleisise toestel afgeschoten, de bedoeling was Putin.
  Lees het maar zelf !

 21. Ik vind het welletjes ze zitten overal, vermoorden maken oorlog, ze stoken in de USA, Oekraïne, Georgia, nou waar niet, er moeten toch grenzen zijn aan het tolloreren van kwaad gedaan tegen de mensheid !

 22. Hoi, Ik denk dat ik het allemaal op zijn plek kan zetten. Namelijk het draait om “grafeen” waar de overheid enkele jaren 1 miljard euro vooruit trok om dit bizarre materie te isoleren.
  Dit was enkele dagen gebeurt door een Brit en een Rus voordat het vliegtuig van Malaysia verdween. Omdat de lichamen een doordringende geur hadden die uit MH17 kwamen gevallen en omdat er nog steeds geen stemmen op de zwarte box zijn gehoord, dit waarschijnlijk omdat het de dode mensen waren van het verdwenen vliegtuig wat enkel maanden voorheen is gebeurt. Wat ze vermoeden wat op Diego García is geland.
  Waarschijnlijk zijn de koffers in dat vliegtuig gekomen wat neer is gehaald dit om het een beetje geloofwaardig te maken. De paspoorten zijn afgenomen van de mensen die met MH17 zouden vliegen, en zijn opgestuurd na Nederland waar ook geen beschadigen op zaten. Ik heb het vermoeden dat ze nog in leven zijn en dat ze worden vastgehouden hoe de mensen vastgehouden werden op Diego García.

  1. Kasper.
   Hoe of wat er precies is gebeurd weet ik niet maar dat het letterlijk en figuurlijk stinkt is wel een feit.
   Er zijn getuigenissen die bevestigen dat er een groene vloeistof bij de lichamen aanwezig was wat een indringende/penetrante geur afgaf.
   Ook heeft het idee dat MH 370 ook een rol kan spelen mij nooit losgelaten.
   Alleen waar ik niet uitkom is de identificatie.
   Sommigen beweren dat er voornamelijk aziatische mensen gezien zijn waardoor bij mij de vraag boven komt dat dit dan toch gezien moet zijn tijdens de identificatie?
   En als MH 370 een rol speelt waar was dat dan voor nodig?

 23. volgens mij zijn de russen het gedram van nederland rondom mh17 [en een tribunaal/boycot bla bla/propaganda zender Koenders]ook zat en kon dit wel eens een onverwachte wending krijgen door het gaan lekken van de Joris Demmink gegevens

  een voorproefje hiervan via de onderstaande russische main stream media uitzending

  http://youtu.be/hCs3HHgcO_s

  1. Kennen ze in Nederland de Molotof cocktail niet meer, de oplossing in dit soort schrijnende zaken.

  2. Frouke.
   Zondagmorgen keek ik naar het NOS nieuws(herhaling van zaterdag avond)en daar gaven ze beeld en geluid over Franse overheidsfunctionarissen die op de Krim waren.
   Deze mensen zeiden dat de Franse minister van buitenlandse zaken niet de waarheid vertelt en liegt.
   De beelden lieten zien dat de Fransen met open armen welkom geheten werden en een Krimbewoner vroeg of deze Fransen de waarheid wilden vertellen ook waren deze Krimbewoners blij dat ze weer bij Rusland horen.
   Deze Fransen vonden het hun taak om de waarheid te laten zien en wisten dat Frankrijk er niet blij mee zou zijn(vooral niet de linkse zittende partijen).
   Ook hier komen dus al barsten naar buiten en wat betreft Demmink die mogen ze voor mij castreren met twee bakstenen evenals zijn maatjes die hem het handje boven het hoofd houden om hun baantje niet te verliezen ten koste van weerloze kinderen ze moesten zich kapot schamen en zijn voor mij minder dan het ergste ongedierte.
   Aan de demmink zaak kan nooit genoeg aandacht besteed worden.

  3. Marcel,

   niet ieder één kent de scheikunde formules, maar ook een zeer aannemelijke oplossing !

 24. Vorig jaar was ik op vakantie in Italië. Is was toen als in het nieuws, ebola uitbraak, en toen de ramp. Ik vroeg al , welke kant moeten we opkijken. Het eerste wat me binnenschoot was fall flag. Waarom? Ik wist nog dat de vliegtuigen moesten omvliegen vanwege het weer. Dit was ook op buienradar te zien zware onweersbuien. Poetin, ik heb aan vriendenkringen gevraagd die Russisch zijn . Ja het is een man die nooit zijn emoties laat zien, hij laat zien wie de macht heeft , maar dat moet een leider ook vinden de Russen. Van ons houdt ik maar voor me.

  Ze vertelden me wat erop het nieuws was , ik geloofde niets meer. Ik had steeds een doel, de mensen die getuigen waren, het zijn steeds dezelfde, maar als je goed kijkt zijn er veel meer mensen. Ja we moeten poetein te vriend houden, het verleden hebben we nog niets maar dan ook niets geleerd. En daar ben ik boos over. Nederlanders praten , maar steken hun kop nog steeds in het zand. En ik heb het meegemaakt , was de enige die durfde te spreken . Op het net gaat het makkelijk , maar in werkelijkheid loopt iedereen weg. Anders ben je je baan kwijt. Kijk wat we nu Toelaten. ik vind het heel,erg wat eris gebeurt , ik wilde vorig jaar niet ens meer naar huis, vakantie naar de knoppen.
  Je moet niet de Nederlandse kranten lezen maar de buitenlandse, ja het is een politiek spel, een zeer groot spel, gemanipuleerde nieuws , je dingen laten zien die erniet zijn , maar maakten ook fouten. De kogelgaten in de vliegtuig. Ik dacht nog ben ik de enige die het ziet? En ik ben geen kenner, maar toen kwamen de berichten. Dit soort dingen. Ze spreken over dit , maar wat je ziet is iets anders, en als de media gaat draaien , hoop dat je het dan hebt vastgelegd want de beelden zijn weer aangepast. Verslaggevers die zijn verdwenen, de tweet van de Spanjaard die nog twee vliegtuigen zag Op de radar.

  Ik dacht dat als iets op het net zet niet kan verdwijnen, maar dat kan dus wel, als het maar van de hogere hand komt. Van de week opende radio , over politieke omkoping, telefoons worden afgetapt, en net op die dag drie backups die het niet doen, maar men weet wel dat de telefoon gesprek heeft gehouden, vreemd, en zo kan ik doorgaan, ook al is de leugen nog zo snel de waarheid achterhaald hem wel, het is alleen jammer waneer de waarheid naar boven komt het vogeltje al gevlogen is of dood is. Voor de nabestaande het was zeer vreselijk om tussen de politieke ruzies te zitten. Ze zeggen de wijsheid komt met de jaren, hoe ouder hoe wijzer, dat laatste valt nog te bezien, . Of je moet last van je geweten hebben……

  1. Vreemd commentaar, zo van gehoord dat Putin nooit zijn gevoelens laat zien, toen zijn persoonlijke vriend en Judo trainer, heb ik een in en in triest mens gezien, als je zijn vriend de franse film acteur over hem hoord, of oud minister president van Duitsland, of het meisje wat een labrador pup, van hem kreeg van zijn hond, ja hij is een staats man, hogelijk intelligent, bekwame jachtvliegtuig piloot, spreekt en schrijft 4 talen foutloos, en hij is de gene die ons misschien ?, red van een Atoom oorlog.
   Verder is hij een gelovige Orthodoxe Christen, die vaak met de Griekse Monniken verkeerd, en daar zijn te volgen richtlijnen toets aan hun kennis,
   ja een heel bijzonder mens.
   Ja en dan de malle molen, van mannipulatie en leugens om de ware daders te verbloemen, het wordt een gewoonte in de politiek van het westen, om hun burgers te beliegen en bedriegen, maar we zijn bezig de rekening op te maken, en die wordt binnen kort gepresenteerd !

 25. Hoi Arnold,
  “Grafeen” is een bizarre materie waar de familie “rothschild” aandelen in had vlak voor het verdwenen vliegtuig.
  “Grafeen” is een doorzichtige materie en kunnen de meest bizarre dingen verwezenlijken.
  Ze hebben het heel mooi in elkaar gezet Arnhold!

  En wat doen we eraan…?
  We staan erbij en kijken erna…
  De media moet aangepakt worden en weten waar ze mee bezig als ze bepaalde dingen uitzenden!
  Zelf ben ik bezig om een verslag in elkaar te zetten en dit wereldwijd de ronde in te laten gaan.
  Dit met behulp van het internet en de media.
  Iedereen heeft recht om eerlijk nieuws…
  Ook de gaswinning is een probleem, namelijk hoe meer gas we er nog uit halen gaan we vanzelf zakken en lopen we onder water….

  Het zal mooi zijn om bepaalde kennis bij elkaar te halen en dit op een mooie manier de buiten wereld in te brengen.

  Mocht je ideeën hebben Arnhold hoop ik van jou te horen..

  Vriendelijke Groeten, Kasper

 26. Arnhold,

  Zoiets kan je alleen maar in een oorlogsgebied doen.
  En een separatist gaat niet een passagiersvliegtuig met onschuldigen mensen na beneden halen.
  En dan de reden bedenken dat Nederland veel goud gekregen heeft.
  Terwijl Duitsland en Zwitserland dit verschillende keren hebben moeten vragen en het geen wat ze willen krijgen nog steeds niet hebben gekregen.
  Onderste steen komt boven water Arnhold en ik hoop dat we dit met z’n alle kunnen verwezenlijken.

  Ook ik kan er naast zitten…

  1. Kasper.
   Ik heb niets over goud geschreven.
   En wat betreft het gas,heb je het dan over de gas winning in Groningen?
   Ik kan je namelijk niet goed volgen omdat je volgens mij dingen door elkaar haalt graag iets duidelijker aub.
   En wat betreft de seperatisten daar ben ik ook van overtuigd dat zij het toestel niet hebben neergehaald maar de Oekraine zelf.

 27. Arnhold,

  Sorry dat ik van hak op de tak spring…
  Soms wel eens lastig…

  Alleen ik kan het in woorden beter uitleggen.
  Over gaswinning heb ik even kort over geschreven, omdat wat ze nu in Terschelling willen gaan doen uiterst gevaarlijk is…!
  Namelijk aardgascondensaat bestaat uit Voornamelijk koolwaterstoffen, Die de winning van aardgas voortzet.
  Dan is mij wel te begrijpen dat als we zo doorgaan met gaswinning waar wij als Nederlander een groot voorbeeld hebben in Groningen, zometeen wegzakken en onderlopen met water.
  Ze zullen zich toch wel afvragen waarom we onder water lopen waar ze voor vrezen…
  Dit heeft na mijn weten te maken met gaswinning.

  Arnhold mij is de vraag hoe kunnen we met zoveel mogelijk kennis hetgeen wat krom is recht zetten.

  Misschien door de media, internet…?

  Ideeën zijn welkome Arnhold..

  1. Kasper.
   Omdat ik het fatsoenlijk vind om antwoord te geven als mij vragen worden gesteld reageer ik alleen vraag ik me af of ik voor de gek wordt gehouden of dat je serieus bent.
   Ten eerste is het Arnold en niet Arnhold,ten tweede denk ik dat het gesprek hier over Mark Rutte en wat hem met MH 17 verbind moet gaan en niet over gaswinning.
   Wat betreft wat krom is recht zetten de media zal nooit dingen uitbrengen die hun berichten tegenspreken.
   Verder als je bepaalde opvattingen wil uitdragen kan dat door het gesprek met wie dan ook en waar dan ook aan te gaan en je opvattingen door argumenten aan te dragen aannemelijk te maken.
   Ook ben ik niet alleen op deze site dus voor meer vragen kun je misschien ook anderen aanspreken want ik ben met veel dingen wel begaan maar ben niet al wetend.

 28. Arnold,
  Ten eerste bedankt voor jou reactie telkens. Idd ik moet het gaswinning en MH17 niet door elkaar halen…
  Betreft MH17 zou ik heel graag opgelost willen hebben. Misschien moet ik andere aanspreken hierover…
  Vriendelijke Groeten, Kasper

  1. Kasper.
   Als je reageert op MH 17 dan kun je reacties krijgen van mensen die net als jij en ik op zoek zijn naar de waarheid.
   Dit is ook het geval bij andere onderwerpen zoals over de gaswinning alleen is het misschien verstandig om dit bv bij Economie onder Texas: 11 aardbevingen in 24 uur schaliegas….! te plaatsen waar ook een stukje over minister Kamp staat die met de gaswinning bezig is/was.
   Misschien zullen we de waarheid nooit weten zowel in het geval van MH 17 als wat er allemaal met de gaswinning speelt.
   En verder als ik wil reageren zal ik als ik dat wil ook op jouw schrijven blijven doen ik wilde alleen aangeven dat ik denk dat deze site niet voor een onder onsje bedoeld is maar voor iedereen die de site bezoekt.
   Ik hoop dat ik je niet beledigd heb want dat is niet mijn bedoeling.
   Groeten Arnold

 29. Arnold,

  Alleen “GRAFEEN” en de twee vliegtuigen van Malaysia hebben wel samen met elkaar te doen.
  En ik denk dat het de lichamen waren van het vermiste vliegtuig wat ze hebben neergehaald.
  En dat de mensen die in MH17 zouden instappen dat die ergens geland zijn op een klein eiland, vermoedelijk Diego García..
  Namelijk ze hebben verteld dat daar ook het vermiste vliegtuig gezien is destijds.

  1. Er gaan inderdaad geluiden dat MH 370 op Diego Carcia geland zou zijn en een persoon zou met zijn telefoon nog een bericht hebben verstuurd hierover (met beeld maar dit was donker).
   Eerder is er ook al een discussie geweest dat beide toestellen misschien iets met elkaar te maken zouden kunnen hebben alleen is dat gespeculeer.
   Ook ik heb toen aan de discussie deelgenomen waarvan ik nu vind dat dat nogal grof werd en mogelijk te ver ging om het simpele feit dat we het gewoon niet weten.
   Daarom wil ik nu terughoudend zijn met uitingen over lichamen of hoe daarmee omgegaan zou kunnen zijn.
   Mogelijk lezen nabestaanden dit ook en die hebben het al zwaar genoeg.

  2. Laten we a.s zaterdag even afwachten voor een definitieve verklaring of het een deel van de 777 boeing is, verder is al lang, alle speculaas hier eigenlijk best komisch, eenzijdige berichtgeving, maar ja wat verwacht je dan 🙂

  1. Hallo Speculaas,

   Wie dat kan zien..??
   Wellicht iemand die in een oorlogsgebied woont.
   Daar kijkt men met andere ogen naar vliegtuigen dan wij hier in het “vrije” westen…

   Zo, nu blijven er alleen nog speculaas kruimels over van je opmerking…

 30. Hallo mede lezers,

  Ik ga er van uit dat ik niet de enige ben die zich enorm stoort aan het feit dat wij via journaal, krant enz. voortdurend verkeerd bericht worden.
  Die Jeroen Akkermans kan je niet veel aan doen. Da’s een commerciële Jan Lul.
  Maar die David Jan Godfroid werkt voor de NPO, onze Nationale Propaganda Omroep.
  Zoals ook in bovenstaand artikel al naar voren kwam, wordt deze David Jan Godfroid dus betaald van mijn en jullie belastingcenten. Nu denk ik…. Dáár kunnen we wellicht wel iets tegen doen.
  Nu ben ik bestuurlijk of strafrechtelijk niet heel breed onderlegd, maar wellicht weet een andere lezer of wij hier gezamenlijk iets tegen kunnen ondernemen. Kan iemand die willens en wetens ons belastinggeld weg gooit door propagandateverspreiden ipv journalistiek te beoefenen, niet aangeklaagd worden???

  In de hoop op een positieve reactie, liefst van iemand met kennis van zaken, wacht ik op reacties…

  1. Hoi Se Paratist,

   Ik vind dat je het helemaal goed ziet!
   En top dat je het deelt op wanttoknow.
   Er zullen zeker mogelijkheden zijn om zulke mensen aan te pakken…
   Had ik dit geweten dan had ik die kennis met jou gedeeld en in de hoop dat we er gebruik van konden maken ipv “misbruik”
   De machtigste “familie” op aarde zal moeten na gaan denken van hoe het er nu aan toe gaat.
   Hun zullen er een draai aan moeten geven tot overal het geweld stop tot Palestina toe.
   Hun zullen een “doel” moeten creëren waar de hele wereld aan mee kan werken zodat er samenwerken plaats vind.
   En het zou prettig zijn als de familie Rothschild hier aan zal bijdragen.
   Hun zouden in 72 uur het geweld moeten kunnen stoppen wat al meer dan 20 jaar bezig is waaronder de “Gazastrook”
   Hun zouden alle kennis die men heeft vandaag te gebruiken en niet te misbruiken.
   Dan als ik zie hoe Groningen is aan het wegzakken door gaswinning en wat we nu in Terschelling willen gaan doen heb je een blinddoek voor de ogen en zie je de werkelijkheid niet meer.
   Dan lijkt mij zeer verstandig om de Gazastrook niet door te laten gaan.

   Zelf ben ik een opzetje aan het maken voor wat ik graag door de “wereld draaid door” uit wil laten zenden over gaswinning en dat het absoluut waanzin is om dit nu met schaluwgas te doen in Terschelling.

   Mocht je ideeën hebben hoor ik ze graag van jou.

   Vriendelijke Groeten Kasper

   Vriendelijke Groeten Kasper

 31. Ik vind het jammer om te lezen dat websites aals wanttoknow en niburu zich hebben mee laten sleuren door door de mh17 verwarringen waarbij ze illuminatie als boosdoener zien en poetin als held. Is het niet ironisch dat de schrijver van van dit artikel het heeft over partijdige berichtgving van de NOS en tegelijkertijd het nieuws van Rt de hemel inprijst? Als je een beetje weet hoe de nieuwswereld in rusland in elkaar zou zitten had je zo’n uitspraak nooit gedaan.

  1. Dan maar even verklaard: Putin is voor ons geen held. Wij laten ons niet meeslepen door MH17-verwarring. Proberen te communiceren, dat NOS en Nederlandse overheid een spel spelen en een vooringenomen standpunt proberen te brainwashen. Dat wil niet zeggen dat pro-Russische separatisten het niet gedaan zouden kunnen hebben..!
   Als je een beetje goed gelezen had, had je deze reactie zo niet geformuleerd. Maar ja, ‘ikke’ zegt ook al veel imo in dit opzicht.

 32. Dit soort afzeikverhalen, zeuren over ‘Meneer David Jan’ doet het hele verhaal geen goed. De man krijgt des te meer het zekere gevoel dat WantToKnow op de man speelt en niet op de bal. Jammer.

  1. Zure man ben je Peter. Zeker na ons persoonlijk gesprek hierover vorige week. Wilde je me hier op de site nog even lekkere schop ná geven, in het kruis..? Lekker gevoel? Fijn joh!

   Het afzeiken van David Jan zit tussen jouw oren. Deze aanduiding (‘meneer David Jan’) heeft de functie om aan te duiden dat DJG zich verheven voelt -nota bene als journalist- boven het ‘gepeupel van lulletjes-rozenwater’ die maar naar de straaljagers blijven wijzen. Functioneel gebruik van dit soort redactionele vormen. Hij maakt een reportage die zijn collega-journalisten belachelijk maakt, wanneer ze het veld ingaan om burgers, boeren en buitenlui te vragen naar hun ooggetuigenverslag. En dat verhaal van meneer DJG wordt dan gefilmd vanachter zijn laptop. Je hebt kennelijk de essentie van de omschrijving niet begrepen (of zoekt lekker een stok om de hond te slaan?)
   En natuurlijk: dat je niet snapt dat dit hier het geval is, zegt net zoveel over Peter den Haring, stevig reclame makend natuurlijk voor zijn TGM, dan over ondergetekende of DJG. Het doet in ieder geval jouw verhaal naar mij toe geen goed Peter. Zure man ben je aan het worden als je het mij vraagt. Nogmaals, waarom vertel je me dit niet persoonlijk..??

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.