Advertentie

Dr. Ab Klink: onschendbaar minister.. Jij: ’n onmondig democratische kleuter?


Wij vinden Ab Klink een uiterst gladde man, die met alle winden mee zeilt. Een man die bereid lijkt ‘stevige beslissingen’ te nemen, maar deze dienen dan wel ‘gedekt te zijn door deskundigen’. Zoals in het geval van de aanschaf van de 34 miljoen griepvaccins. Dr. Ab lijkt bereid om de bizarre gebeurtenissen rondom dit griepvirus te onderzoeken, mits ook dit weer gebeurt door ‘deskundigen’ én op ZIJN initiatief..

We wilden hier uitgebreid ruimte maken om het ‘openbaar gemaakte’ contract tussen de overheid en de farmaceutische industrie, inzake de aanschaf van de genoemde 34.000.000 griepvaccins door de overheid, te bespreken. Maar helaas. Ondanks de openbaarmaking gaat dat niet. Lees verder waarom niet..

Albert Einstein: ‘De grootste vijand van de waarheid is het onbedachtzame respect voor autoriteiten’.

Cartoon van Ab Klink door Siegfried Woldhek. Klink, zo lijkt het, staat zijn mannetje, maar past daardoor écht niet meer in het (democratische) plaatje..

De gladheid van Dr. Ab zit hem dan natuurlijk  in zijn opstelling, een opstelling die ervan uitgaat, dat hij, Ab Klink in alle gevallen buiten schot dient te blijven. Dat áls het oordeel komt dat het fout is gegaan, met bijvoorbeeld die aanschaf van de griepvaccins, hij de eerder genoemde deskundige de schuld kan geven. Dat hijzélf degene is die het onderzoek ernaar heeft laten uitvoeren en ‘dus’ niets te verwijten valt..

Maar dan kun je zeggen dat hij eindverantwoordelijk is, en dat is ook wel zo. Maar wat als Ab Klink nu eens zódanig de democratische principes aan zijn sociologische laars lapt, dat het bijna onmogelijk is hem te controleren? Neem nou hetzelfde voorbeeld van de contracten voor 34.ooo.ooo vaccins tegen de pandemie-griep die ‘heftig en gevaarlijk’ om zich heen greep, en uiteindelijk een minkukel bleek te zijn.

Dáár de eindverantwoordelijk voor bij Ab Klink neerleggen, wáár die hoort, is niet zo eenvoudig. Klink weigerde enig inzicht in zijn afspraken met de farmaceutische industrie. Dus werd de ‘wet openbaarheid van bestuur’ dus maar aangeroepen, als democratische burgers. Naar de rechter gestapt, die de eisers in het gelijk stelde, maar pas máánden ná het vaccin-debacle. Het bleek dat Dr. Ab de zaak intens heeft getraineerd, deze democratische zaak moedwillig, willens en wetens heeft gesaboteerd..!!

Minister Ab Klink werd kortgeleden door de rechter gesommeerd openheid te geven betreffende de gang van zaken met betrekking tot de aankoop H1N1-griepvaccins vorig jaar. Hij kon niet anders dan hieraan toegeven en moest uiteindelijk de documenten overleggen. Maar Ab Klink had zijn strategie al klaar..! Deze bestond uit een DIKKE ZWARTE STIFT..!

Schandalig hoe een democratisch minister dit durft te doen, of zeggen de zwarte strepen meer over Klink dan hij probeert te verbergen..?

Het getuigt van zijn oneindig grote arrogantie en een ridiculiseren van de intellectuele vermogens van jou en mij als burgers van dit land, bij het zien van het op cruciale punten doorgehaalde contract (lijkt inderdaad wel een “zebrapad”) tussen Glaxo Smith Klein en de overheid in juni 2009.

Afspraken over condities, garantie zijn kortweg met een dikke zwarte stift doorgehaald….  Lees en verbaas u!

Dit document is inmiddels gestuurd naar diverse dagbladen, Netwerk, Zembla enz. en we zijn benieuwd of de media hier op zullen reageren, dit is toch nieuws van de bovenste plank? Of valt dit weer onder het inmiddels maar al te bekende “doofpotten” gebeuren….

Bekijk HIER het document.

Waar de eindverantwoordelijkheid aan te tonen is van deze man? Nergens, want het ‘geopenbaarde’ document is dus gewoon NIET-OPENBAAR.. Toch? Want de essentiële passages zijn dus NIET te lezen achter de doorhalingen met zwarte inkt van de dikke stiften, die het overheidscontract met Glaxo Smith Kline bevat.

Naar onze mening toont de ‘handelwijze’  van Klink, licht fascistoïde trekjes. Een scherpe kwalificatie, maar deze verdient Klink dan ook voor de volle 100%.

Zichtbaar genietend van de media-aandacht die zijn opstelling teweeg brengt: Dr. Ab Klink op jacht naar de hoogste CDA-zetel? Door weg te lopen uit de onderhandelingen met PVV en VVD en Maxime Verhagen de 'Zwarte Piet' te overhandigen..

Ab Klink for president?
En nu? Dr. Ab Klink heeft het druk deze dagen; hij is bezig ruimte te maken voor zijn troon.

Maxime Verhagen lijkt te moeten verhuizen naar lager regionen, want Dr. Ab Klink is als mede-onderhandelaar voor een nieuwe kabinet ineens niet meer thuis. Heeft de zaak op scherp gezet..
Want Klink krijgt plotseling gewetensbezwaren, nét nu de onderhandelingen tussen ‘zijn’ CDA, VVD én PVV zich in de laatste fase lijken te bevinden, heeft Ab Klink ineens kramp in zijn buik.

Of zou het zijn, dat hij een ingeving heeft gekregen, hem ingefluisterd door de grijze machten in het CDA? Zij die hem maar al te graag de vraag influisteren, óf hij het wel goed doet, het CDA-gedachtengoed te verkwantselen..? Of hij niet teveel door Maxime Verhagen wordt geïndoctrineerd..? Nou, geloof ons, Ab Klink is met niets anders bezig, dan met een ouderwetse broedermoord. Dáár waar Verhagen zit, dáár wil Klink zitten, op de eerste CDA-plek. Natuurlijk is dit onze visie en zal de toekomst uitwijzen of dit scenario uitkomt, maar de voortekenen liegen niet. Op de verkiezingsdag, toen duidelijk werd dat het CDA ging verliezen, zei Klink beschikbaar te zijn als fractievoorzitter. Achteraf kan je dit uitleggen als de openingszet in een machtsstrijd na het vertrek van Balkenende, een machtstrijd die nu zijn apotheose beleeft.

Maar vooralsnog belooft de bijna achterbakse wijze waarop Ab Klink met het democratisch bestel omgaat, héél weinig goeds. Dat bewijst het ‘openbaar gemaakte contract’ dat de regering, in de persoon van ‘minister Klink’ afsloot met Big Pharma, maar eens te meer.

Daar waar wij jou het hele contract hadden willen laten zien, krijg je nu een .pdf met zwarte stiften-werk te zien. Het is niet anders. Of pikken we het niet als samenleving..??

49 gedachten over “Dr. Ab Klink: onschendbaar minister.. Jij: ’n onmondig democratische kleuter?

 1. Inmiddels is de hele oplichting rond de vaccins aan het instorten, volgens Watson:

  http://www.infowars.com/vaccine-deaths-and-injuries-skyrocket-as-cover-up-implodes/

  De commercie is dan ook niet van de lucht:
  http://www.businessweek.com/ap/financialnews/D9HNEKS00.htm

  Hoewel GSK zelf nota bene toegeeft dat de werking van flu vaccins hniet bewezen is:
  http://birdflu666.wordpress.com/2010/08/31/no-evidence-new-flu-vaccine-helps-avoid-flu-admits-glaxosmithkline/

  Ik ben benieuwd wie er nog in trapt.

 2. Dit doorgehaalde document hebben wij op 22! augustus, dus 10 dagen geleden, ter informatie naar media en kamerleden gestuurd. O (nul/zero/nada/niente) reacties tot nog toe….

  1. Joris,

   Klink of niet, het staat te gebeuren. Ons land is er al aangegaan, anders was dit niet gebeurd en daarom gebeurd dit ook. Domkoppen die zogenaamd nog het fatsoen moeten hooghouden, of proberen terug te verdienen. Stel jij vertrouwen in dergelijke mensen wanneer ze manoeuvres maken welke voorspelbaar zijn maar niet in de lijn der verwachtingen (van het klootjesvolk lagen)? Het zijn immers politici en deze groepering is met name de laatste jaren niet bepaald betrouwbaar maar wel heel berekenbaar, zeg maar voorspelbaar gebleken, dus tel uit je winst…
   Overigens, mijn stem is weg nu. Het politieke landschap is mij een beetje te ingewikkeld aan het worden.

  2. @ Wattenstaafje,

   Ik stel geen vertrouwen in de heer Klink, mij gaat het erom dat een zo groot mogelijk publiek beseft wat er allemaal gebeurt zodat we onze stem kunnen laten horen, niet alleen op sites als deze, maar veel breder. Ieder mens die zich niet met troep laat inspuiten is er weer éé’n en elke ziel die ontwaakt ook.

   Ik vind het juist daarom extra spijtig dat je geen stem meer zegt te hebben en kennelijk passief wilt zijn, terwijl het er juist nu om spant op deze aarde!

  3. @Joris: ook ik heb gereageerd, gezegd dat dit document 10 dagen geleden naar de media en kamerleden is gestuurd, nog geen reactie etc. Is (nog) NIET geplaatst, denk ook niet dat dit nog gemeld zal worden, want dit was ruim voor 10u vanmorgen….

  4. @ Ellen,

   Ik zie je niet terug, jammer, maar elke poging telt! Guido zit er wel tussen op NRC; nr. 133.

   Het is natuurlijk off topic op die link, en in een publicitaire storm, maar NRC doet nauwelijks aan gezondheid en Trouw lijkt de enige krant die nog een mex griep dossier heeft. Toch kun je hier dan weer naar verwijzen en binnenkort vermoed ik dat het onderwerp wel weer gaat leven. Dan hebben we dit artikel en de links in en onder dit artikel van WTK natuurlijk snel weer bij de hand.

  5. Joris,
   ik had jou nog beloofd terug te komen óp, althans te reageren op een filmpje, jou eerder mij via een link aangedragen. Ben tot mijn schande onderweg de link kwijt geraakt. Weet jij nog opnieuw deze link mij aan te dragen?

  6. @ wattenstaafje,

   Nou dat klinkt niet zo passief, ik geloof dat ik m’n woorden moet terugnemen. Maar helaas weet ik even niet welk filmpje je bedoelt. Als je nog een site weet, wellicht vind ik ‘m nog.

  7. Ik kan het echt niet meer terughalen Joris, het spijt me. Gewoonlijk ben ik heel nauwgezet in het nakomen van beloftes, maar hier ben ik gewoon slordig geweest. Ik had de link opgeslagen maar later in een ondoordacht moment verwijderd, zodoende.

 3. Er zijn ook hele goede ontwikkelingen in de wereld aan de gang. Wat de farmaceutische industrie aangaat: Begin oktober is er een conferentie in Amsterdam (voor artsen en apothekers) onder de naam ‘selling sickness’. Bedoeling is de marketingmechanismen van de farmaceutische industrie te onderzoeken en hun invloed op voorschrijfgedrag etc. (Ik heb me er niet diepgaaand in verdiept dus als je meer wilt weten google je maar). Wat ik vooral wil aangeven hier is dat de maat blijkbaar voor vele mensen vol is, ook binnen die groepn die het beroepsmatig aangaat. Kritische geluiden alom!

  1. De essentie van het gemene spel dat gespeeld wordt door Big Pharma, zit hem in de benadering om ‘geen zieke mensen meer beter te maken’, maar ervoor te ‘zorgen’ dat ‘gezonde mensen niet meer ziek worden’.. blwwwwaahh.. (kotsgeluiden!)
   Zo stijgt je marktpotentieel, om het maar eens in marketingtermen te stellen, ineens van 5% (zieke mensen) naar 95% (gezonde mensen die je ‘gezond moet houden’).. EUREKA..!!

   Maar, was natuurlijk de vraag.. Hoe houden we gezonde mensen gezond..? Nou daar had Big Pharma snel een antwoord op..:

   – afschaffen natuurlijk geneesmiddelen
   – door mensen HEEL BANG TE MAKEN. BOE!!!
   – ontwikkelen preventiemiddelen, zoals.. tatatatata.. Vaccins.
   – stimuleren van positief beeld van Big Pharma, genezers die het voor ‘het goede doel doen’.
   – bewerken van de medische wereld, want dat zijn ook mensen die ‘om’ moeten..
   enz.
   Dat Ab Klink dit spelletje niet doorziet, is mij werkelijk één volledig raadsel. Dat een dierenarts/viroloog als Ab Osterhaus, na vele debacles van de afgelopen jaren nog steeds mag adviseren, is mij een volledig raadsel. Dat Ab Klink zaken geheim blijft houden, niet alleen ondemocratisch, maar vooral schaamteloos, is in een woord ‘schofterig’.
   Of.. of deze zaken wijzen op een dieperliggende ‘constructie’…

  2. Kritische geluiden verstommen meestal bij gerinkel van veel geld.
   Dit soort systemen kunnen niet veranderen omdat kritische geluiden gekocht worden op de korte en lange termijn.
   Pavlov noemde dat conditioneren.

 4. Nog even over of griepvaccins werken of niet, Mike Adams haalt nog even de officiele redenering onderuit waarom vaccins niet getest zouden moeten worden:

  “Unethical to find out if they work?
  I got to wondering about the whole explanation of how it would be “unethical” to test whether the H1N1 vaccines actually work. This deflection strikes me as particularly odd, because it comes with an implied follow-up statement. Here’s what they’re actually saying when they invoke this excuse:

  #1) It is “unethical” to conduct placebo-controlled studies on seasonal flu vaccines to find out if they actually work.

  #2) But at the same time, it is entirely ethical to give these shots to hundreds of millions of people, even while lacking any real evidence that they are safe or effective.

  In other words, it’s unethical to conduct any real science, but entirely ethical to just keep injecting people with a substance that might be entirely useless (or even harmful). That’s just a hint of the kind of warped logic and failed ethics that typify our modern vaccine industry.

  Bron: http://www.naturalnews.com/029641_vaccines_junk_science.html

 5. Vijf dagen geleden, kreeg ik het volgende gestuurd van een van mijn Noorse contacten over vaccin’s:

  Vaksinen for neste sesong vil inneholde det nye H1N1-viruset i tillegg til et H3N2- og et B-virus.

  http://www.fhi.no/eway/default.aspx?pid=233&trg=MainLeft_5565&MainArea_5661=5565:0:15,1214:1:0:0:::0:0&MainLeft_5565=5544:83286::1:5569:3:::0:0

  “The vaccine for the 2010/2011 season, will contain the new h1n1-virus and a h3n2 and a B-Virus.”

  Dit is zeer schokkend en heb wil graag uitleggen waarom:

  Het betreft de reguliere, jaarlijkse griep-prik die veel, vooral oudere mensen krijgen.

  We kennen H1N1 als de Mexicaanse griep (U weet het nog wel, van de pandemie), maar dit is een nieuw soort !!???

  Het belangrijkste Amerikaanse gezondheids-orgaan,de CDC ( Centre for Desease Controle and Prevention), heeft gesteld, dat het H1N1-virus mogelijk zal muteren en daar wordt de reguliere griep-prik op aangepast.

  http://www.cdc.gov/h1n1flu/

  Er is niets te vinden over een nieuwe H1N1-virus, maar de vaccin’s zullen er wel op aangepast worden !!??

  Het H3N2-virus:

  Ook wel de Hongkong-griep genoemd. Dit virus komt voornamelijk voor bij vogels en varkens. Maar …………. op 05-08-2010, gaf de CDC een waarschuwing uit over kleine uitbraken van dit griep-virus bij mensen:

  http://www.cidrap.umn.edu/cidrap/content/influenza/general/news/aug0510flu.html

  De belangrijkste wijziging in de jaarlijkse griep-prik is de toevoeging van:

  Cercopithecine herpesvirus 1:

  Het Cercopithecine herpesvirus 1, ofwel B-virus is zeer dodelijk en komt voornamelijk voor bij, door mensen geinfecteerde Afrikaanse rhesus macaque, ofwel Afrikaanse groene aapjes.

  In patent-applicatie’s worden dit VERO-cellen genoemd. Dit bracht mij naar het zeer schadelijke SV-40.Het zat/zit tevens in het beruchte polio-vaccin. Onderzoek naar SV-40, levert steeds weer directe linken op met het HIV-virus. Erger nog, hoe meer ik zoek, hoe meer bewijs ik vind, dat het polio-vaccin HIV , dmv. SV40, het HIV-virus meegeleverd heeft.

  http://video.google.com/videoplay?docid=-5936718990962540374&hl=en#docid=-4932977654237051132

  Vaccinatie met Pandemrix (Mex.griep-vaccin) vanwege de pandemie heeft in ieder geval geleid tot een zeker 300% stijging van narcolepsie. Ook blijkt er een enorme stijging te zijn van miskramen en neurologische aandoeningen. Daar zijn echter geen concrete bewijzen voor
  van overheids-wege. Wat we wel weten is, dat onze overheid niets laat weten over ziekte en/of dood na vaccinatie.

  Het aantal slachtoffers door vaccinatie’s neemt schrikbarend toe.

  http://www.prisonplanet.com/vaccine-deaths-and-injuries-skyrocket-as-cover-up-implodes.html

  Zijn we gerustgesteld, nu de WHO geen alarm-fase meer heeft over de griep?

  Ik ben meer alert dan ooit !!

  http://www.Farmacie.Come2me.nl

  1. HIV is gezien haar ontwikkeling en verspreiding ontstaan tijdensaccinatieproeven in Afrikaanse landen.

 6. Klink is een oetlul net als Cohen en daar worden wij aan overgeleverd !!! (allemaal toegewijd aan oranje ) Zag je Cohen staan met zijn handjes in de hoogte op de telegraaf ik moet ervan kotsen !Kom in opstand mensen wordt wakker !!! Wij gaan tenonder aan vaccinaties en gelul wij zijn HET VOLK EN HET IS ONS LEVEN !! Dat moeten wij begrijpen ! Zoniet dan zijn we verloren ! WIJ MOETEN BESLISSEN NIET DIE OETLULLEN IN DEN HAAG !!!!!! Er zitten een paar goed bij zoals Wilders en Rutte maar de rest is vuilnis !! Denke a.u.b. eens na !!
  Fijn weekend
  Pietje

 7. Ik zie niet in waarom Klink te qualificatie fascitoïde verdient.
  Corrupt? Misschien, regentesk? Zeker. In overtreding van de wet? Nou en of, maar fascistoïde? Waar komt die reflex toch vandaan?

  1. Jeetje Bart.. Je noemt zelf 3 kwalificaties die in mijn optiek vlak om de hoek van ‘fascistoide’ liggen.
   Defenitie: ‘Politieke stroming die een autoritaire, nationalistische, totalitaire staatsvorm aanhangt’
   Natuurlijk heb je formeel helemaal gelijk, Klink kan dit niet zijn. Ik heb het ook over neigingen van de man, deze richting op.
   Ik vind wel dat het CDA een autoritaire en totalitaire machtspartij is. Altijd probeert bovenop te komen, van oudsher, met de nadruk daarop. Een overblijfsel van het geloof als leidend principe, de Kerk als autoritair gezag, machthebbers..
   Klink is autoritair en totalitair als je de democratische spelregels met voeten treedt, op zijn Hollands gezegd, ‘schijt hebt’ aan verzoeken om openbaarheid van bestuur, inzake de aanschaf van 34 Miljoen vaccins… Zaken die gewoon wettelijk geregeld zijn.
   Heb je de pdf gezien met de doorhalingen. Schandalig!
   Let op mijn woorden: die Ab gaat een mooie positie krijgen bij één van de grote farmaceuten, ‘Big Pharma’ in levende lijve uitbeelden.

 8. Ik geloof dat Ab Klink zich met zijn brief nu toch wel een beetje in zijn eigen vingers gesneden heeft. Nu krijgt-ie ineens op zijn flikker uit onverwachte hoek: Ivo Opstelten van de VVD.

  Het is toch te zot voor woorden dat je 30 miljoen euro (gewaarschuwd) verliest aan giftige vaccinaties en dan NOG blijft zitten! Moet je eens in het bedrijfsleven proberen. Ik ken geen CEO die na zo’n verlies zijn baan EN bonus behoudt … Komt Boontje dan toch om zijn loontje …?

 9. Op 03-09-2010 j.l. heb, zie boven, het artikel geplaatst over het nieuwe 2010 – 2011 griep-vaccin. De link die ik daar noem is van de Noorse Overheid. Dat klopt, maar aangezien wij, de Noorse taal niet helemaal machtig zijn, heb ik de juiste link van die site nu wel, waarop begrijpelijk te lezen is, wat de Noorse overheid op 01-09-2010 afkondigde over het nieuwe griep-vaccin:

  http://www.fhi.no/eway/default.aspx?pid=233&trg=MainLeft_5565&MainArea_5661=5565:0:15,1223:1:0:0:::0:0&MainLeft_5565=5544:85732::1:5569:1:::0:0

  Hier staat:

  Sammensetning av årets sesonginfluensavaksine
  For sesongen 2010/2011 anbefaler WHO at influensavaksinen for den nordlige halvkule skal inneholde 3 følgende virus:

  Voor het griep-seizoen 2010-2011, beveelt de WHO het griep-vaccin aan met de 3 volgende virussen:

  Et A/California/7/2009 (H1N1)- lignende virus
  Et A/Perth/16/2009 (H3N2)- lignende virus
  Et B/Brisbane/60/2008-lignende virus

  I tillegg til det nye H1N1-virus beskytter årets sesonginfluensavaksine mot et H3N2-virus og et B-virus. Sesonginfluensavaksinen er produsert på samme måte som tidligere års vaksiner.

  Punt blijft: Iedereen die het H1N1-vaccin weigerde, krijgt het toch door de jaarlijkse griepvaccin die vele mensen krijgen. Gevaarlijker dan ooit !

  Alles wijst erop, dat 99% van de griep-vaccins niet werken waarvoor ze bedoeld zijn:

  http://www.naturalnews.com/029641_vaccines_junk_science.html

  Ruin een jaar geleden heeft Mike Adams een beloning van 10.000 dollar, voor degene die kon bewijzen dat griep-vaccin’s veilg en werkend zijn. Mike zit nog steeds met die 10.000 dollar in zijn maag.

  1. Heya Annelies
   Ik ken een Annelies in het noorden v/h land maar ik weet niet of jij dat bent.
   Heb je een broer waar de naam begint met een M en eindigt met een O net als jullie achternaam begint met een P en eindigt met een O
   Dan weet ik zeker dat jij mij kent.
   13 kristallen schedels waren ooit eens in jullie of zijn Tent.
   Groets van Army a.k.a. Budhy

   http://www.youtube.com/watch?v=IFjvOb2JjTM

 10. Ab klink Ab klink eindelijk weg uit de tweede kamer wat een fijne mededeling zo gisteravond.

  Ab Klink Ab Klink nederland weer een desateur des vaderlands volk armer wat een verlichting.

  Ab Klink Ab Klink zachte heelmeester je wonden zijn zo stinkend.

  Ab Klink Ab Klink slaat alle adviezen in de wind, maar ook jij kan een storm niet behoeden sterfelijk mens

  Ab Klink Ab Klink noemde zich een christen democraat, gedroeg zich als een majonette poppenfanaat

  Ab Klink Ab Klink zijn zo blij, zijn zo blij dat jouw handelingen geen kinderzieltje meer schaadt.

  Ab Klink Ab Klink je bent ten einde raad, word maar kwaad, het goede voegt altijd het woord bij de daad.

  ciao ciao bye bye zwaai zwaai want Ab Klink komt uit een paasei 🙂 🙂 :-)AhoeAhoeAhoe

  1. 😀

   Ab Klonk als een klikkende kink in een kabel die reeds verholpen is, is nederland toch weer een stukje mooier geworden op deze regenachtige dag:-)

 11. in oorlogstijden zeggen ze altijd keep your friends close but your enemy closer. hij mag dan nu wel van het `toneel`zijn maar van deze man ben je nog niet af hoor! hij heeft nu vast en zeker een dik contract getekend voor een achtergrond functie!! dus nu kan hij ongehinderd zijn stappen maken.

 12. Het is de werkende mens welke de maatschappij opbouwt, niet de politiekers! Vergeet dat nooit. We mogen gezegend zijn met integere politiekers , maar ik vrees dat die heden ten dage heeeeeeel ver te zoeken zijn!

 13. Tja, de leugen regeert nog steeds kennelijk…maar komt aan het licht!

  Zie mijn artikelen over (ineffectieve, onwetenschappelijke en potentieel levensgevaarlijke) vaccinaties uit 2009 hier op de site, maar lees vooral het drieluik hier op WTK ‘De Leugen Regeert’…

  Toen de Klink-klare onzin al aangetoond en de propaganda ontmaskerd…de tijden veranderen…

  Zie hier deel 1:

  http://www.wanttoknow.nl/gezondheid/de-leugen-regeert-de-grote-griep-propaganda/

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.