Advertentie

Mensensmokkelaars betaalt door krachten VS..?


Info Direkt bootvluchtelingen
Het artikel op de Duitstalige site ‘INFO-DIRECT’. (klik voor lead naar originele artikel)

x

x

Betalen krachten in de VS de mensensmokkelaars..??

2015 © WantToKnow.nl/.be
Bron: www.info-direkt.at

x

Uit de gelederen van de Oostenrijkse geheime diensten blijkt een ongelooflijke beschuldiging te zijn gedaan: volgens informatie van een medewerker van het Oostenrijkse ‘Abwehramt’ zou deze in het bezit zijn van informatie, waaruit zou blijken dat Amerikaanse organisaties degenen zijn, die de mensensmokkelaars betalen die dagelijks duizenden ‘vluchtelingen/asielzoekers’ naar Europa vervoeren.

economischevluchtelingen-bootvluchtelingen“Mensensmokkelaars verlangen enorme bedragen om vluchtelingen illegaal naar Europa te brengen. De omstandigheden zijn vaak zeer slecht. Desondanks kost een transport op dit moment tussen de € 7000 en € 14.000, afhankelijk van de regio en de smokkelaarorganisatie.” Uit politiekringen, die dagelijks te maken hebben met asielzoekers -alleen al in het centrum voor eerste opvang in het Oostenrijkse Traiskirchen zijn dagelijks al meer dan 100 politiemensen actief- zijn deze kosten voor mensensmokkelaars en andere toestanden al lang bekend.

Ook de verdenking dat de VS in de zin van een geostrategische strategie de vingers in het spel zouden hebben, wordt steeds opnieuw geuit. Maar weinig deskundigen zijn bereid om betrouwbare informatie te laten doorsijpelen, niemand wil met naam en toenaam in het openbaar optreden. Het is feitelijk te bizár voor woorden. Daar waar ook steeds meer verdachtmakingen over de betrokkenheid van de verborgen krachten achter de VS bij ISIS/IS/ISL tevoorschijn komen..! (HIER)

“Er bestaat informatie over dat organisaties uit de VS een cofinancieringsmodel hebben gecreëerd en een aanzienlijk deel van de kosten voor de mensensmokkelaars dragen. Niet iedere vluchteling uit Noord-Afrika heeft natuurlijk € 11.000,- cash..! De simpele vraag blijft, die niemand zich kennelijk dúrft te stellen: waar komt dat geld vandaan…?!?”

Het gerucht gaat dat er een strikt verbod zou zijn, op het geven van enige informatie over betreffende samenhang van zaken. “Ook de HNaA , zeg maar de Buitenlandse Inlichtingendienst van Oostenrijk, heeft geen informatie gekregen of mag deze niet doorgeven. Deze informatie moet echter openbaar worden. want hier zijn dan overduidelijk dezelfde destructieve brandstichters aan het werk, die een jaar geleden de Oekraïne in de chaos hebben gestort.”

Zijn die asielzoekers wel echte vluchtelingen..
Joost Niemöller kennen we van zijn onvolprezen werk rondom waarheidsvinding betreffende de ramp met de MH17. Joost is de laatste tijd volledig in de ban, in negatieve zin zouden we kunnen zeggen, van de ontwikkelingen rondom de bootvluchtelingen en de krankzinnige explosie ervan, sinds de laatste weken. Dit is zijn commentaar bij een video, die je hieronder kunt zien.. Hoe gaan we dit verklaren..?? Valt dit in het kader van de hierboven genoemde prikkels van krachten achter de VS-politiek om de EU instabiel te maken…??

* * *

‘Wanhopige’ asielzoekers?
X
Met de duurste smartphones, merkkleding en -horloges..??!
X
Parasieten..??

2015 © Joost Niemöller

“Het zijn de vragen die de journalisten niet stellen. Hoe komt het dat jullie zulke dure horloges dragen? Hebben jullie geld? Ja dus. Waarom willen jullie naar Engeland? Omdat je daar snel een huis krijgt en een Engels paspoort, en omdat Engeland ‘een koninkrijk’ is, en Frankrijk, dat is ‘shit’, want ‘dat is EU’. Ze willen niet tweede klas, ze willen eerste klas, zo maken ze duidelijk…

De twee interviewers van ‘Britain First’ vragen waarom ze niet in Italië en Frankrijk willen blijven, want het ging ze toch om hun veiligheid? Zijn ze daar niet veilig dan? Deze jonge mannen, uit Soedan, Eritreia en Syrië geven zonder blikken of blozen toe dat het hen helemaal niet gaat om de veiligheid, maar omdat ze willen dat er goed voor hen gezorgd gaat worden.

En als de interviewers opwerpen dat de bewoners van Engeland helemaal niet op hun komst zitten te wachten, zeggen deze ‘wanhopigen’ ronduit dat dit hen niet interesseert. Ze komen gewoon, of de Engelse bevolking dat nu wil of niet. En dit zijn nu precies de vragen en de antwoorden waar de NOS nooit mee komt. De vragen en de antwoorden die de waarheid blootleggen namelijk..!”

Kijk hier naar de onthullende video:

64 gedachten over “Mensensmokkelaars betaalt door krachten VS..?

 1. Zie je wel, ik wist het, ik wist, diep van binnen altijd het gevoel gehad dat deze mensensmokkelaars worden betaald door de Amerikanen, de elite dus.
  Wordt de hoogste tijd dat dit aan de grote klok wordt gehangen, er zou meer druk uitgeoefend moeten worden op de medewerkers van het sprookjesjournaal, maar hoe?
  De mensheid moet nu wakker worden, anders hebben we grote problemen, die zijn er al, ook in ons land zullen nog grote problemen komen en dat gaat niet zonder slag of stoot.
  Er staan ons nog heftige tijden te wachten, mits de mensheid massaal wakker wil worden, het 1 minuut voor twaalf!

 2. Sterker nog, die vluchtelingen hebben nog geen 100 euro [waarschijnlijk zelfs geen enkele euro], daarom willen ze naar het Westen om geld te verdienen voor hun zelf en hun familie.
  Als ze 1.000 euro hadden gehad, dan hadden ze helemaal niet uit hun land weggegaan.
  Dus die paar duizend euro voor die reis moet worden voorgeschoten en die wordt later, als ze werk hebben in het Westen, terugbetaald.

  De kapitein gaat echt niet op de pof varen, dus die heeft zijn geld gehad.
  Dan vraag je je inderdaad af van wie?

  Je hoeft alleen maar te kijken naar het Europese vluchtelingenprobleem die nu opeens op komt zetten en dan is het toch duidelijk.
  Het komt van de westerse elite [niet alleen de VS maar ook Europa zelf]. Bedoeld om chaos te creëren, dmv. het wegconcurreren van de Europeanen en Amerikanen op de arbeidsmarkt en op die manier wordt er ook een woningtekort geschapen[de vluchtelingen zijn bereid om veel goedkoper te werken en ze krijgen voorrang bij het verkrijgen van een woning].
  Zo worden de Europeanen en Amerikanen kwaad op de vluchtelingen en niet op de elite en dat is precies wat de elite wil [de elite heeft wereldwijd altijd geregeerd door het creëren van angst en terreur].
  Als de elite het goed met ons voorhad dan hadden we allang een paradijs op aarde gehad [die is er deels al in de holle aarde, waar oa. Eden en de tuin van Eden zich bevindt].

  Het belangrijkste wat Afrika nodig heeft is water [en de westerse bedrijven en inmenging moet natuurlijk weg uit die landen].
  Zelfs de Kalahari woestijn wordt met grote regelmaat een paradijs voor een paar maanden als het daar geregend heeft.
  Water is er altijd en overal, zelfs in de woestijn, want de hele aardkorst bevat grondwater [je moet het alleen naar boven halen en dat is heel makkelijk met de goede technologie die er allang is].

  Zodra alle landen en alle levende wezens gewoon eerlijk behandeld worden en toegang hebben op wat de aarde voortbrengt, dan is deze wereld in no time een paradijs.
  Er zullen dan niet veel Afrikanen [of mensen van andere continenten] naar Europa komen om daar te wonen.

  1. Ze hebben wel meer dan 100 euro hoor. Eentje ging zelfs naar de kapper voor 13 euro, dat doe je niet als je weinig geld hebt.

   Eén reden voor het feit dat er zoveel immigranten komen is dat Ghadaffi dood is. Hij maakte afspraken hierover en reguleerde dit. Dat gebeurt nu niet meer.

   De vraag is, wie of wat zit hier achter? De hele tijd hoor ik Amerika, Amerika, Amerika is de boosdoener. Dat betwijfel ik. Wie wil echt de westerse wereld ten val brengen? De Moslimwereld, kijk maar eens hoe ze in Iran op straat schreeuwen “dood aan Amerika (en de westerse wereld). Of de Cabal hier nou achter zit of niet, er zijn meer kapers op de kust.

  2. Wat maakt het nu uit of ze 100 Euro hebben of niet?
   Als wij geld steeds maar weer het belangrijkste vinden zijn wij geen haar beter(verstandiger) dan zij die hier mogelijk achter zitten omdat geld hen aanzet tot veel slechte maar wel winst opleverende acties.
   Wanneer iemand de keuze heeft tussen afgeschoten worden of vluchten maakt geld niet uit maar probeer je jezelf in veiligheid te brengen.

 3. Toch vreemd dat een kleine groep met macht/geld en middelen alles kapot kunnen maken en dat de overige 98% niet in staat lijkt te zijn om dit te stoppen.
  Het gebeurd openlijk voor onze ogen terwijl het lijkt of de mensen een houding blijven hebben van je kunt er toch niets aan veranderen en daardoor niets in werking zetten.
  Straks als het te laat is zullen ze gaan klagen terwijl ze nu de kans laten gaan om nu iets te doen ,maar ze vieren liever vakantie tussen de vluchtelingen(zie afgelopen week op het Griekse eiland Kos).
  Hoe dik is die plaat die de slapende meerderheid voor hun kop heeft?
  Velen zullen straks niet weten wat hen overkomt als schieten,verkrachtingen en meer van dat soort dingen dagelijks zullen gebeuren.
  Misschien zijn er nu mensen die denken het zal wel meevallen maar kijk dan eens naar Belgie waar militairen nu al met mitrailleurs rond lopen na de aanslagen op Charlie Hebdo in Frankrijk en het schiet incident op joden in Brussel.
  En tel daar bij op de problemen die er tussen de politie en minister van justitie van de Steur zijn die volgens mij bewust niet opgelost worden om straks te kunnen zeggen dat hij niet op de politie kan vertrouwen wat dan een reden kan zijn om ook hier militairen in te gaan zetten.
  U kunt dit als onzin bestempelen maar de tijd zal het uitwijzen.
  U kunt ook zeggen waarom doe jezelf niets,dat wil ik wel maar dan met z,n allen want alleen kan ik ook niet veel.

 4. Krijgt Engeland nu terug hetgeen ze tijdens de Boere-oorlog in Zuid-Afrika gedaan hebben? Door tegen de blanke te strijden en de zwarten toe te laten? Wat je zaait, dat zul je ook oogsten. De Engelsen zijn mede verantwoordelijk voor de toestand die thans heerst in Zuid-Afrika. Diezelfde toestand zal hier in Europa ook komen of is er al.
  Het samenleven van verschillende volkeren heeft nog nooit in de geschiedenis gewerkt.
  http://www.stop-rassenvermenging.nl

  1. LS…

   De Khazaren Maffia wil een onderklasse van kleurlingen die geen eigen identiteit hebben en gemakkelijker tot slaven zijn te denigreren.

 5. Ze zullen wel via ‘hun’ onderwijssysteem de nodige verhalen over de wereldveroveraar Great Britain gehoord hebben…
  Grappig vond ik ook de inkijk van madam. De groep mannen werd steeds groter…en ze willen dan allemaal naar Engeland…haha.
  Maar goed, hoe dan ook, voor mij raar om te zien hoe direct de interviewers waren.
  Engels spreken de meeste mensen al, hoe komt dat?
  Rule Britannia! met alle consequenties…en wat is met Gibraltar?

 6. Er is wel een oplossing. In Afrika heb je spooksteden. Nieuw. Daar woont niemand en daar kun je dus met gemak velen mensen meteen huisvesten. Geef ze goede beveiliging(niet zelf laten doen), zet een fabriek neer, sportvelden enz. en laat mensen ook de ruimte om zelf iets opbouwen.
  Als de elite wel Olympische spelen, ek en wk’s, songfestivals enz. kunnen organiseren en betalen, dan kun je ook voor deze mensen iets betekenen.

 7. Amerika heeft redenen om Europa te destabiliseren. Met hen zelf gaat het namelijk ook niet zo goed.
  Wat je dan het beste kunt doen, is de concurrent ook onderuit halen.

 8. LS…

  Je hoeft werkelijk geen Sherlock Holmes te zijn om de weten dat de Aschkenazi Zionisten USSA Illuminatie achter deze opzettelijke veroorzaakte chaos zit. Ook Vieze Bilderberg Bea is medeschuldig in ruil voor een plaatsje in de ondergrondse steden in Amerika voor als de pleuris echt uitbreekt… Zie de site van Gerard de Boer waar je de SS’er Prinz Benno en Juul ziet flaneren in Londen als de Mariniers op de Maasbruggen en de Infanterie op de Grebbeberg nog bij bosjes sneuvelen om ons verraden land te redden van de Hunnen…

 9. ze komen zeggen ze omdat er oorlog is en ze weg willen ,maar ik heb geen 10.000,00 in mijn broekzak zij wel?? dus waarom dan zielig doen??? sorry maar dit zijn geen vluchtelingen dit zijn goud zoekers die het gewoon makkelijk willen hebben een huis krijgen dat helemaal is aangekleed en nog € 1400,00 euro toe om niks te doen
  ze moeten het zelfde doen als in Australië gewoon in dezelfde boot terug sturen dan blijven ze vanzelf weg
  ik kan er niets aan doen maar wordt steeds bozer omdat we hier in Nederland een slappe zak regering hebben die veel roepen maar gewoon weer meelopen met de rest eerst Griekenland nu weer de Asielzoeker weg ermee !!

  1. zij brengen de oorlog! In opdracht van het grootkapitaal die ook de media in handen heeft en alles bepaald in de wereld. Ze maken de mensen hier compleet gek. Pakken iedereen alles af en geven het aan dat tuig! Terwijl dat tuig geld genoeg heeft, anders kunnen ze geen 10.000 euro of meer betalen voor hun “vlucht”, dure horloges, merkkleding dragen en in het bezit zijn van dure telefoons. WIE betaald hun abonnement??? Ze werken niet, hebben geen inkomen, maar beschikken over alles??? Wanneer gaan bij alle mensen eindelijk de ogen open? Er wordt al gesproken over mogelijke aanslagen, we gaan richting 11 september! Ik ben bang dat het einde van Europa in zich is, dat deze beschaving compleet ophoudt te bestaan, dat wij degene zijn die straks in een bootje ergens dobberen, op zoek naar een veilige wereld!

 10. Het zijn niet de Verenigde Staten van Amerika, deze zijn OVERGENOMEN door de Anglo-Dutch British Empire, Obama is de Queeeen haar marionet. Het doel is om ‘We The PaopleS’ (WTPS) verder te verslaven door ons verder te ondermijnen (nu ook met ‘vluchtelingen’). Joost mag het weten!

  1. Schrijffoutje in mijn vorige; ik bedoelde ‘We The PeopleS’ of WTPS. Die hoofdletter achteraan is wel met opzet! Het gaat voor mij immers niet over ‘Wij Het Volk’, maar over ‘Wij De Volkeren!’ Die fantastische verscheidenheid wereldwijd is onze rijkheid en sterkte! De British Empire wil die culturen weg om te kunnen blijven domineren. ‘Britania Rules The Waves’, sorry maar daar zijn nu ook de Autostrades, de Spoorwegen, de Vliegtuigen en veel meer om transsport / handel te doen! Door WTPS!
   London City, het Vaticaan en Washington DC, AUB de pot op!

 11. Hmmm,..dus de ‘kansloze mannen van jong kaliber’ worden dus gebruikt als soldaat om te zorgen voor destabilisering van europa…!
  Dat moet een list zijn van de VS. Ik kan me herinneren dat een dame uit de VS in de Oekraine laatst zei,”fuck the EU”.

  1. En.. de een z’n dood is de ander z’n brood. De MH17 lag nog na te smeulen en griezel John McCain was er als de kippen bij om te vertellen dat Europa zó kon beschikken over het gas uit de VS, waarvan ze inmiddels plenty hebben, door de verwoestende fracking-gaswinning…!

  2. Name and shame the bitch…..

   Jij bedoelde die heks van een Victoria Nuland, die in dat telefoongesprek de hele Oekraïense regering bepaalde, voor ze fuck the eu riep…..
   Maar ja….. Dat liet onze propagandamachine van de NOS natuurlijk niet zien…

  3. Hé, mijn gedachten hierover zijn dus zo gek nog niet. Hoef ik nu niet meer aan mijzelf te twijfelen.

 12. totdat er hier genoeg zijn, zij lachend de macht overnemen en wij de slaven (en erger) zullen zijn van de Islam!
  Zou dat niet door het oosten gefinancierd worden? De ‘islamcellen’ komen met duizenden binnen….

  1. Bullshit, Oma….
   De islam heeft hier niks me te maken.
   Als Amerikaanse vliegtuigen boven jouw huis de bommen laten vallen, vlucht je ook…..
   Maar ja…. Jij hebt geluk….
   Jou huis staat net bij een olieveld en je nationale bank is al onderdeel van de elite…. Dus geen bommen…..

  2. Hoi Sé Paratist,
   en dat was en is niet de eerste keer. Ik zag deze docu van ARTE ‘De geheime oorlog van de CIA in Laos’ uit 2010.

   De grootste militaire operatie van de CIA, compleet geheim. In de negen jaar van 1964 – 1973 die de oorlog duurde, gooiden de strijdkrachten van de VS met 580.000 vluchten, meer dan 2 miljoen tonnen resp. 250 miljoen strooibommen en andere zware artillerie op Laos. Ongeveer 30% ervan waren blindgangers omdat vaak op zo een lage hoogte afgegooid werd, dat ze niet konden ontploffen.
   Rond de klok, gemiddeld om de 8 minuten, negen jaar lang!!, werd het kleine land door de Amerikanen beschoten, het hagelde meer bommen op Laos, dan op Japan en Duitsland tijdens de gehele wo2.

   http://www.youtube.com/watch?v=N4Z7Yayu1RQ

   De VS hoort compleet geïsoleerd, niemand zou dit land mogen verlaten. Het is nu hetzelfde dan toen, kijk naar Irak, Libië, Syrië etc. Fuck them 😉

 13. Laten wij (de Europese landen) deze mensen opwachten en per boot doorsturen naar de VS. Dat is waarschijnlijk vele malen goedkoper dan ze hier houden en dan komen ze terecht bij degenen die ze geronseld hebben!

  1. Zou ook de enige logische oplossing zijn….
   Door de Amerikaanse bombardementen (veelal op burgers) komen al deze vluchtelingen hier op aan.
   Laat de Fascistische Staten van Amerika ze dan maar opvangen ook….

   Eigenlijk wel ontmoedigend dat geen enkele beleidsbepaler met dit geniale plan is gekomen…..

 14. Maak me meer zorgen om de vele militaire operaties/oefeningen die wereldwijd aan de gang zijn. Dit zijn oefeningen om te kijken hoe het satellieten systeem werkt. En wat about Cern(jacobs ladder)? Niburu/klimaatveranderingen? Val economisch systeem? Satellietenoorlog? Vrijwel alle mensen zijn in gevaar. Het gaat puur om mensen te reduceren naar 500 miljoen of zoals iemand zei:over 2 miljard mensen opruimen.
  Men houdt zelfs statistieken bij over hoeveel mensen er sterven in de huidige oorlogen.
  Denk dat de wereldelite onder 1 hoedje speelt? Elke grote beschaving eindigt. Zowel op natuurlijke weg(botsingen onder mensen/droogte/overstromingen) of gestuurde weg(gecontroleerd afbouwen door onderdrukking systeem/oorlogen)
  De wereld wordt geleid door hoogpriesters. Van na de zondvloed tot nu. Wij zullen daar nooit de vinger in de pap krijgen. Gewoonweg, omdat zij over alle kennis/macht bezitten.
  Tja vind het ook niet leuk en het is beter om je te richten op je eigen omgeving. Maak vrienden/ blijf eerlijk/ gun elkaar wat/maak elkaar bewust dat het gras niet groener is bij de buren(we zitten allemaal in hetzelfde schuitje) enz. Zoek het licht dichtbij. Een leven duurt maar kort(in verhouding wereldproblemen). Het kan zo afgelopen zijn. Je kunt dus beter iets doen voor je wijk. Leuke dingen, maar ook voorzorgsmaadregelingen. Zelf zit ik te denken aan het opzetten van een noodplan. Hoe overleef je een ramp? Wie doet wat? Wie kan van rommel iets bruikbaar maken? Hoe zorg je voor orde? Hoe help je elkaar? Wie zorgt voor voedsel en water. Wie kookt er? Zijn er de juiste spullen aanwezig?
  Ik zou me een stuk veiliger/geruster door voelen.

  1. Ik voel me gelijk een stuk veiliger want zoals je zegt” Elke grote beschaving eindigt. Zowel op natuurlijke weg(botsingen onder mensen/droogte/overstromingen) of gestuurde weg(gecontroleerd afbouwen door onderdrukking systeem/oorlogen)”En je kunt mij niet verleiden de onze een grote beschaving te noemen, eerder een kleuter-achtige poging op een vader en moedertje-achtige manier een grote beschaving na te boodsen. Nee we zijn er nog lang niet van af vrees ik , als je tenminste je aandacht daardoor gevangen laat houden . Ik voor mij doe er niet meer aan mee ( of toch zo min mogelijk).

 15. Vandaag donderdag 27-8-2015 komt Diederik Samsom ook nog eens met een late snuggere opmerking.
  Nu Europa overspoeld wordt door “vluchtelingen” komt hij met de opmerking dat Europa gezamenlijk deze “vluchtelingen” moet gaan opvangen.
  Nu komt dit bij mij over als het paard achter de wagen spannen omdat meneer Samsom nagelaten heeft zoals ook zijn collega,s gedaan hebben om opvang te regelen VOODAT de vluchtelingen naar hier kwamen.
  Maar goed zo lijkt het toch of hij iets doet alleen is het te laat omdat ze hier al zijn.

 16. ja tuurlijk zit de vs hierachter, waar niet?, en slaan ze twee vliegen in een klap.

  1] het continent wordt leeg geruimd zodat het militair industrieel complex met in hun kielzog de olie en grondstoffen industrie ongestoord hun duivels gang kunnen gaan zonder pottenkijkers.

  [ terra vorming reptilian agenda. Grote groepen willen nl bovengronds komen vandaar dat het warme sahara gebied = ethiopie etc ontruimd wordt.Het vaticaan gedeuns over “onze buitenaardse broeders’en het UN propaganda filmpje over de alien kid.]

  https://youtu.be/9lBhhJltPmg

  [ Stargates veroveren zoals in Syrie/Palmyra /Afghanistan etc en alles wat niet versleepbaar is vernietigen zodat de mens ja maar nooit zijn ware oorsprong mag ontdekken. Een soort vernietiging van de bibliotheek van alexandrie 2.0] The Knowledge is only for the few and the elite and not for the sheep!!!!!]

  De meeste vluchtelingen komen nl niet uit Syrie maar uit Afrikaanse landen waar op dit moment geen oorlog is anders dan de door de VS gesponsorde Boko haram/al husra/ isi/isi/ bla bla Het vaticaan gedeuns over “onze buitenaardse broeders’en het vn propaganda filmpje over de alien kid.

  2]De armen worden in een volksverhuizing naar europa geëxporteerd om het economische handelsblok totaal te ontwrichten. ( met zulke “allies” heb je geen vijanden meer nodig)

  het is zo klaar als een klontje alleen onze ivoren toren politici en de msm zijn zoals gewoonlijk natuurlijk weer ziende blind en horende doof.

  1. Heeft alles met de globalisering en de Amerikaan Thomas P.M. Barnett te maken, het gaat om cores, gaps en flows…

  2. Lavender, is wel een heftige video. De kinderen die willen ze hebben, die zijn de toekomst.
   Reactie van iemand eronder:
   “Kind love for the kind, tough love for the tough. Alien blood parasites like the greys and their laboratory creations require the toughest love of all, that includes squashing them like bugs if necessary.”

 17. Dinsdag 1-9-2015 was op de Belgische TV zender een uitzending waar een topman van Human Right Watch werd geinterviewd en deze man was van mening dat het met de vluchtelingenstroom nogal meevalt want over heel Europa versprijd zou het maar een toename van 0,1 a 0,2% van een procent gaan en had Europa nog ruimte en mogelijkheden genoeg om deze mensen op te vangen en op de vraag of deze mensen ons werk niet zullen afpakken werd gezegd dat zij juist voor werk zouden zorgen en dat we ze nodig zouden hebben omdat er teveel vergrijzing is en daarom hebben we sterke jonge mensen nodig.
  Deze man was een zoon van een joodse vader die de holocaust heeft overleefd door te vluchten.

  1. Hoi Arnold,
   ik had met het weekend visite uit Zuid-Duitsland. Er waren ook scholieren erbij uit de stad Ludwigsburg. 2 ervan zaten op een school (geen gymnasium) in klassen, waar 1 Duitse leerling in de klas zat, en de andere had er 4 in de klas..de rest is allochtoon. 20 jaar geleden was dat andersom.
   Ze zeiden we leren niet veel over de Duitse cultuur (taal) omdat het de meesten niet interesseert.
   Ik hoorde van gebieden in Nordrhein-Westfalen waar op 1500 dorpsbewoners, 3500 vluchtelingen komen. Armere Duitsers (sociale woningsbouw) moeten uit hun huizen en nog meer in achterstand gaan wonen, die worden gesloopt, en dan worden er nieuwe huizen voor vluchtelingen gebouwd. Er leven meer dan 600.000 migranten illegaal in Duitsland en 77.000 mensen (meestal gezinnen) die echt uit een oorlogsgebied komen.
   Er wordt op Europa gehamerd dat we toch al die mensen zouden moeten opnemen, en als je dan ziet hoe dat in Australië, VS, Israël wordt gehandhaafd, nou dan zijn we hier heel lief voor al die mensen.
   Iedereen krijgt in D meteen in het begin 300,- euro.
   Ik vraag me ook af hoe laf moet je zijn als je je vrouw en kinderen in Afrika alleen achter laat, al die jonge mannen, mist die niemand? Sommigen hebben niet eens verteld dat ze hem gesmeerd zijn. Al die oorlogen in deze landen en het vernielen van de leefruimtes door het westen (door de VS georkestreerd) speelt zeker ook mee. Er zijn trouwens ook vluchtelingen die meteen weer terug willen, omdat ze niet zo worden opgevangen als ze dachten (in Griekenland b.v.) Anderen zeggen gewoon als ze niet mogen blijven, dat ze dan drugs gaan verkopen…(Görlitzer Park in Berlijn) daar zijn honderden Afrikaanse drugsdealers en de politie is machteloos)
   Ik zat nog te denken omdat die mannen zoveel hebben betaald, waar hebben ze het vandaan? Ik weet nog dat veel US dollars toen naar Irak zijn vervoerd met vliegtuigen, die zijn onder het volk verspreid. Stel de VS (cia) gaf mensen voor informatie veel geld (drukken ze toch bij) en dat is wat die mannen misschien nu voor de reis gebruiken. Hoe anders moeten ze aan dat geld komen?
   Hier zie je opnames van Zuid-Italië, waar blijkbaar de comorra (maffia) 6 mannen heeft vermoord omdat ze aardappels (of drugs??) hebben gejat en kijk wat er gebeurt http://www.youtube.com/watch?v=fX73ggsMNEI

   Kleinschaligheid is de oplossing en niet duizenden mensen zo maar over grenzen hen laten lopen…hoe moet dat gaan. In Calais staan ze nog en proberen stiekem in vrachtwagens te kruipen, terwijl het tentenkamp steeds groter wordt.
   Alles loopt naar plan van de nwo op die manier.

  2. Monika.
   Ik ga er van uit dat het allemaal door de wel bekende elite en hun helpers zo bedacht is en nu ten uitvoer wordt gebracht.
   IS is een niets ontziende gewelddadige groep die er kennelijk lol aan beleven uit naam zogenaamd van hun geloof om mensen te martelen en doden.
   Dat dit bij mensen angst geeft is logisch.
   Als er een goed onpartijdig onderzoek zou komen naar de oprichting/ontstaan van IS dan zou naar voren komen dat zij mede met hulp van de CIA en de VS tot stand zijn gekomen.
   Dezelfde VS en Nato is verantwoordelijk voor bombardementen/gevechten tegen IS en dus ook voor de vluchtelingen.
   Zij strijden zogenaamd tegen een partij die alles ontwricht alleen durven zij niet te erkennen dat deze partij door hen zelf tot stand is gekomen.

  3. Arnold, hier is Hillary Clinton, die bevestigd wat je schrijft. http://www.youtube.com/watch?v=WnLvzV9xAHA
   Waarom mag zij dat zomaar vertellen…waarom wordt ze niet berecht, oftewel de VS?
   Dat land doet gewoon wat ze willen, hoe kan dat?
   Toen de processen in Nuremberg waren (die omstreden zijn, omdat men o.a. mensen martelde om bij ‘de waarheid’ te komen) is even nog een kernbom op Japan gegooid??
   En hier over rechtspraak en rechtvaardigheid.
   http://www.amnesty.nl/mensenrechten/encyclopedie/guantanamo-bay

  4. Monika bedankt dit had ik nog niet gezien van Hillary.
   Wat betreft die atoombom nu heb ik een boek (op dit moment weet ik niet welk)maar daar heb ik in gelezen dat de atoombommen afgeworpen zijn nadat Japan zich tot twee maal toe al had overgegeven alleen werd dit niet aanvaard omdat ze de atoombommen hoe dan ook wilden afwerpen om te kunnen zien wat de uitwerking op mensen ed was.
   Dit zou betekenen dat Hirochima en Nagasaki niets anders is geweest dan een proef om het resultaat van de atoombom te kunnen zien.
   En wat betreft rechtspraak daar geloof ik allang niet meer in.

  5. Ter onderbouwing van wat ik in 19.4 schrijf .Duidelijk is dat de atoombommen NIET nodig zijn;het Japanse leger heeft zich al overgegeven.Dit geeft admiraal William Leahy in 1946 toe:Het gebruik van deze barbaarse wapens was niet nodig.De japanners waren al verslagen.Ze stonden op het punt om zich over te geven,als gevolg van de efficiente zeeblokkades en de succesvolle bomaanvallen met conventionele wapens.
   Dit zou terug te vinden zijn in het boek van Gar Alperovitz.Atomic Diplomacy,London,pluto 1994 pagina 14.
   Generaal Dwight D.Eisenhower zegt eveneens dat het”niet nodig is om ze met dat afschuwelijke ding te raken”.
   Dit zou terug te vinden zijn in het boek van Stephen Brier,Who Built America,deel 2 New York,Pantheon,1992,pagina 467.

 18. Niets nieuws zou je zeggen. Economische vluchtelinge en allemaal in scene gezet om de white genocide te bewerkstelligen. Ik zou zeggen, google eens op whte genocide en je vindt meer dan genoeg overtuigende docu’s
  Allemaal uit de luie stoel en meteen op weg naar de huidige machtmisbruikers. Vergeet de rietvorken en dorsvlegels niet mee te nemen. Anders is het onomkeerbaar. Het is bijna al te laat.

  1. ooh het is maar een video game? ach zeg hebben die digi plankjesmensen die ik regelmatig frontaal op de fiets tegemoet rijd toch gelijk, ik besta niet echt als queer 3d simulant van een zekere leeftijd, toch apart dat juist ik asymmetrisch telkens weer diegene ben die op het laatste moment wel op het nippertje radikaal reflexmatig moet uitwijken om die gegarandeerd harde frontale fatale botsing te voorkomen, stel je voor dat ik hetzelfde geboortejaar had als mijn druk duimelende voorovergebogen noughties tegenligsters, geen wonder dat de demografie niet meer ingevuld kan worden in dit land, ze moorden zichzelf onderling prematuur vroegtijdig frontaal uit op zwabberende stuurloze zwalkende spooktweewielers met zo’n tie wrap bierkratje voorop en een te diepe gekromde omastang waar geen ballen meer tegen aan kunnen wapperen tijdens het opstijgen zoals vroeger voor een veilige routinematige safety preflight gyroscopische 3d body posture nul lijn ijkings check.

   http://www.encyclo.nl/begrip/IJking

   http://www.thefreedictionary.com/queer

   https://en.wiktionary.org/wiki/noughties

   http://www.encyclo.nl/begrip/tie-wrap

  2. Gezien de wapens die hier door Peter56 aangeraden worden mee te nemen en te gebruiken krijg ik sterk het vermoeden dat deze persoon van boeren afkomst is(op zich niets mis mee natuurlijk)maar waarschijnlijk is hij/zij al verder geweest dan de voordeur misschien zelfs wel het buitenland alleen als hij/zij een weiland als het buitenland aanziet en vergeten is verder dan het hek te kijken kan ik zijn advies begrijpen.
   Ik geloof namelijk niet dat moeders met kinderen op de arm naar hier komen om genocide op de blanken te gaan uitvoeren en zeker niet als je de andere beelden hebt gezien waar ze de wanhoop nabij zijn.

  3. Goedemorgen Arnold,
   Helaas levert het geschreven woord geen intonaties en gezichtsuitdrukkingen mee in mijn vorige boodschap. Behoudens de verwijzing naar white genocide was de rest grappig bedoeld en refereerde ik met de dorsvlegel en rietvork slechts naar de manier waarop het Nederlandse volk in de middeleeuwen hun onvrede uitte. Er gaat vandaag de dag (bijna) niemand naar den Haag om daar al schreeuwend zijn ongenoegen te uiten, daar zijn we namelijk niet meer toe in staat. We vormen als volk alleen nog maar een eenheid als het Nederlands elftal speelt. Om aan de hand van diezelfde dorsvlegel mijn afkomst te veronderstellen is een beetje kort door de bocht. Ik ben ook geen meubelmaker omdat ik het over een luie stoel heb in mijn bericht. Sans rancune verder hoor!
   Je hebt het over moeders met kinderen en dat zijn idd de schrijnende gevallen die zeker niet van plan zijn om the white genocide te bewerkstelligen, maar……Ik raad je toch aan onderstaande link even te bekijken en durf naar het grotere plaatje te kijken en denk hier over na…..doe onderzoek….Vraag jezelf eens af waarom er in de media zoveel aandacht wordt besteed aan dat arme verdronken knulletje Aylan, en uiteraard laat mij dat niet onberoerd, maar waarom hoor ik niemand over de vele kinderen en volwassenen die al jaren dagelijks sterven, gemarteld en misbruikt worden in Syrië? Kun je zo op internet vinden! ruim 4 miljoen!! mensen zijn daarvoor Syrië ontvlucht en verblijven onder mensonterende omstandigheden in kampen
   Naar schatting zijn 7,6 miljoen Syriërs binnen eigen landsgrenzen op de vlucht
   Volgens UNHCR verblijven eind maart 2015 ruim 4 miljoen Syriërs in Turkije, Libanon, Irak, Jordanië en Noord-Afrika.
   WAT DOET DE WERELD DAAR AAN?? is mijn vraag

   En o ja, ik ben een hij, heb de halve wereld afgereisd, dus heb ik meer gezien dan het weiland in mijn gemeente en ik heb beroepsmatig heel veel menselijke ellende gezien en daar ook wat aan gedaan.Momenteel ben ik verbonden aan een COA dus ik word dagelijks geconfronteerd met o.a. deze vluchtelingen en hun leed/verdriet en hun trauma’s
   Hier is de beloofde link

   https://www.youtube.com/watch?v=uMfk5UeGw4E

  4. Goedemorgen HyperAlert

   Met jou zou ik graag een gesprek willen hebben over de huidige generatie digitale zombies die jij regelmatig moet ontwijken om ernstig letsel te voorkomen.De noughties met hun oordopjes in en de blik star op hun beeldscherm gericht hebben helaas van hun omgeving geen weet en hebben het,dien ten gevolge, nog niet door dat er naast hun een bejaarde wordt beroofd.

   Goed gesprek dus met onder handbereik een kop groene thee of wellicht een fijne cabernet sauvignon

   we’re all in the same game; just different levels.
   Dealing with the same hell; just different devils

  5. Goede morgen Peter.
   Ten eerste vind ik dat aan heel dit gebeuren niets grappigs is.
   En waar ik me vooral boos om maak is dat je schrijft vergeet de rietvorken en dorsvlegels niet mee te nemen waarmee je mensen tot geweld tegen de vluchtelingen kan aanzetten.
   Met al je ervaring en vooral als je werkzaam bent voor een COA zou jij toch zeker beter moeten weten.
   Verder heb ik ook over de COA mijn twijfels omdat meermaals kleine dorpjes opgezadeld worden soms met meer vluchtelingen dan dat zo,n dorpje aan bestaande inwoners telt.
   Verder vind ik dat de COA vlug afhaakt als zij ergens bv maar 400 vluchtelingen mogen plaatsen terwijl het COA er 600 wil plaatsen elk normaal denkend mens zou blij zijn met het aanbod van bv 400 en niet omdat ze hun zin niet krijgen afhaken als het er geen 600 zijn.

  6. PS.
   Gisteren is er in Brussel(EU) overleg geweest waar natuurlijk niets uitgekomen is.
   Vervolgens duurt het weer enige tijd voor er een volgend overleg is en zijn de heren en dames weer vertrokken zonder resultaat maar waarschijnlijk zullen zij niet vergeten zichzelf vol te vreten en zuipen terwijl de vluchtelingen op een houtje mogen bijten als ze dat al hebben.
   Het zou de dames en heren ministers sieren als zij zich zouden inspannen om net zo lang door te praten tot er vruchtbaar resultaat zou zijn en een oplossing.
   Wat mij bij de EU ook telkens weer opvalt is de rol die Junker speelt hij heeft ook veel in de pap te brokkelen als het om de vluchtelingen gaat maar laat het gewoon afweten terwijl toen het om Griekenland ging en er geld op te halen was toen was hij wel stellig en schroomde niet om onmogelijke verplichtingen aan de Grieken op te leggen.
   Wat betreft de COA zij hebben waarschijnlijk een budget om de vluchtelingen mee te helpen.
   Als ik dan vervolgens op tv zie dat het COA zaken gedaan heeft met een zakenman zonder de bewoners van dat dorpje daar in te betrekken waardoor dus achter de rug om van de burgers besloten is daar opvang te verzorgen waar deze zakenman waarschijnlijk flink beter van zal worden en waar geen openheid gegeven wordt van wat dat het COA gekost heeft dan denk ik toch echt dat ze verkeerd bezig zijn.
   De politieke leiders zijn verantwoordelijk Rutte en zijn kabinet dienen te bepalen hoeveel vluchtelingen Nederland toelaat en daar in overleg met burgemeesters opvang voor te zoeken en dat dient het COA niet te regelen zij zouden op de plaatsen die door de burgemeesters worden aangewezen voor de vluchtelingen moeten zorgen het probleem is alleen dat ik weinig van Rutte en de zijnen hoor.

  7. Okay Peter56 die staat doen wuh, zeer bijzonder op voorhand, nu eerst op zondagmiddag koffie visite bij iemand in een ander dorp, en ik weet zeker dat zij blij toe is dat ik dit aanbod zo direct zonder ingehoudenheid graag inwillig omdat ze zich terecht al langer zorgen maakt over mijn veel te weinig naar buiten treden in de echte wereld terwijl ik toch echt zo mijn kwaliteiten aan boord heb, best zonde… Morgen mijn email postbus weer eens opstarten na een lange tijd, ik had een tijdje terug zo de gewoonte om dat 1 keer in het jaar te doen, beetje te weinig, maar de laatste tijd begin ik weer actiever naar buiten te treden en het bevalt muh goed, zeer vereerd met je uitnodiging en ben sowieso zeer benieuwd naar je werk ervaringen met vluchtelingen en wereld kennis.. ik stuur wel een mail naar Guido, kan even duren want je weet hoe enorm druk hij vaak is als duizendpoot, we kunnen ook nog naar de wtk chat uitwijken, die moet nog wel bestaan, daar zit zelfs een privé modus op, kan je iets uitwisselen zonder dat de gehele wereld direct mee kan kijken. VAnavond laat plemp ik daar wel wat op, iets in de trant van ‘Halloooh Peter!!’… Groeten aan jou Odette thnx voor je positieve vibe reactie, doet muh goed zoiets, ergens weet ik zeker dat wuh elkaar nog een keer ergens mogen zien. ik dacht altijd te weten dat Noord-Holland een soort Friesland was maar meer naar het Westen.

   Sarah Jarosz: “Mile On The Moon,” Live On Soundcheck
   https://www.youtube.com/watch?v=3ceGeENshoA

 19. Op deze zondagmorgen vraag ik me af wie eigenlijk grenzen bedacht hebben,waarom en wie bepaalde dan wie de “baas” binnen die landsgrenzen zou worden.
  Ervan uitgaande dat de wereld van iedereen is en iedereen van de wereld lijken grenzen niet nodig te zijn.
  Het probleem waar ik dan tegen aan loop is dat ik dan al snel geneigd ben te denken aan een wereld zonder grenzen,maar is dat nu juist niet de bedoeling van een kleine groep die zeggenschap over alles en iedereen wil hebben?
  Als ik dan bv terug denk aan Irak daar zat inderdaad een dictator maar binnen de landsgrenzen was hij verantwoordelijk voor de orde handhaving(wat hij niet altijd op correcte wijze handhaafde)hierbij moet ik dan aan de gifgas aanvallen op groepen mensen denken.
  Anderzijds was dat een intern probleem en zolang je deed wat van je verwacht werd was het er relatief rustig.
  Toen kwamen de VS en hun hulpjes die de grenzen negeerden en zich zogenaamd uit naam van vrede ermee begonnen te bemoeien waardoor het land er nu als een ruine bij ligt en de mensen nog slechter af zijn omdat het land van al zijn rijkdommen bestolen is en nu dus in handen van de zogenaamde redders is.
  Waarmee zijn de mensen van Irak dan geholpen,velen zijn door oorlogsgeweld of armoede(honger)omgekomen en de overlevenden hebben nu ook niets meer.
  Vele Amerikaanse militairen die daar dachten voor het goede doel te strijden (ook bondgenoten)zijn ziek geworden door troep die in oa granaten ed gedaan waren en afgeschoten zijn om vervolgens door hun eigen leiders in de steek gelaten te worden waarmee aangetoond is dat de leiders niets om mensen geven maar alleen om rijkdommen.
  Als je de bevolking wilt helpen doe je dat niet door bommen op hun kop te gooien om het simpele feit dat zij daar dan niets meer aan hebben.

  1. @ Arnold,
   Dan hoop ik dat ik jouw mening over het artikel en de video mag vernemen.
   Ik denk persoonlijk niet dat de heer Rutte en de EU een oplossing zullen aandragen. Het gaat altijd ten koste van mensen. Vluchtelingen en de huidige inwoners van Europa zullen met de brokstukken blijven zitten.
   en tenslotte: Ordo ab chao

  2. De man met de zonnebril op zegt dat hij in Engeland goed behandeld denkt te worden.
   Belangrijker is dat er ook gezegd wordt dat de Engelsen zo,n beetje in elke oorlog vechten en daar verantwoordelijk voor zijn samen met de VS.
   Een andere vluchteling zegt dat hij Frankrijk niet goed genoeg vind vanwege de regering daar en omdat ze deel van de EU uitmaken wat hij niets vind.
   Ook wordt er gezegd zoals ik al eerder geschreven heb dat ze daar sneller verder geholpen worden en een verblijfsvergunning krijgen.
   Wat de MSM media steeds weer doet is vooral de nadruk op de mobieltjes die zij hebben leggen en ook dat zij geld hebben waarvan de vluchtelingen zelf zeggen dat zij het niet voor het geld doen.
   Dit houd volgens mij in dat zij eerst uit een land in oorlog gevlucht zijn en dat zij dondersgoed weten wie daar verantwoordelijk voor zijn.
   Hoelang zijn de vluchtelingen al bij de kanaal tunnel en wat wordt er aan gedaan door de EU ministers?
   Vrachtwagen chauffeurs klagen al lang over het probleem dat vluchtelingen hun wagen in willen om op die manier in Engeland te komen ook daar wordt niets aan gedaan behalve dan een beetje meer bewaking en camera toezicht.
   Dus ik trek de conclusie dat deze vluchtelingen door de EU in de steek gelaten worden en dat de MSM probeert de haat jegens deze mensen aan te wakkeren door vooral de mobieltjes te laten zien en dat zij geld hebben wat mogelijk kan uitmonden in chaos hier in Europa wat volgens mij dan ook de bedoeling is.

  3. Een paar dingen op een rijtje.
   Dit filmpje gaat over vluchtelingen die al geruime tijd aan hun lot worden overgelaten door de EU en met name Frankrijk zelf.
   Vrachtwagen chauffeurs klagen en ondervinden hier al lang hinder van waar ook niets aan gedaan wordt behalve dan meer cameratoezicht en een paar extra agenten meer.
   De vluchtelingen zelf zeggen dat zij het niet voor het geld doen en geven ook toe dat zij geld en mobieltjes hebben.
   Belangrijker vind ik dat in het filmpje gezegd wordt dat de Engelsen samen met de VS bijna bij elke oorlog betrokken zijn en daar verantwoordelijk voor zijn.
   Ook zeggen ze dat Frankrijk bij de EU hoort en dat zij dat niets vinden vandaar dat zij naar Engeland willen en ook omdat ze daar goed behandeld denken te worden en geholpen.
   Door constant te laten zien dat zij geld en mobieltjes hebben vraag je om moeilijkheden en dat zou wel eens in chaos kunnen eindigen wat volgens mij ook de bedoeling is.
   Vergeet dan in ieder geval niet dat de vluchtelingen door de EU in de steek gelaten zijn en dat met name de VS en de Engelsen ervoor gezorgd hebben door in hun land van herkomst oorlog te voeren dat zij naar hier kwamen.
   Als de EU ministers echt zouden willen kunnen ze best wel voor goede opvang zorgen.
   In ieder geval is dit een politieke kwestie.

  4. Peter zou je aub ook antwoord kunnen geven op wat ik in 20.5 en 20.6 schreef over het COA dank je.

  5. Kijk, ik lees nu dat je een paar goede punten hebt en vooral deze zin:

   Door constant te laten zien dat zij geld en mobieltjes hebben vraag je om moeilijkheden en dat zou wel eens in chaos kunnen eindigen wat volgens mij ook de bedoeling is.

   heeft mij ervan overtuigd dat je dezelfde mening hebt als ikzelf, namelijk dat het de bedoeling is dat het in chaos eindigt.Vandaar ook mijn “ordo ab chao” vermelding
   Ik hoop van harte dat het niet gebeurt want ik moet er niet aan denken dat er onschuldige slachtoffers gaan vallen maar een echt positieve kijk op de toekomst heb ik niet.De media kan je laten zien wat “men” wil dat je ziet en je kunt gewoon de realiteit aanpassen. D.w.z. je laat alle andere (de echte) schrijnende verhalen van honderden vluchtelingen achterwege en laat alleen het verhaal van vluchtelingen met dure mobieltjes zien aan de massa. Zo kweek je stemming en een behoorlijk aantal mensen zal zeggen: ” zie je nou wel, ze zijn helemaal niet op de vlucht. Ze zijn uit op makkelijk geld”
   Dit soort media manipulatie wordt al decennia toegepast en we stinken er weer in met zijn allen en de trend is gezet! Arme wereld

 20. Peter.
  In punt 20 gaf je een reactie waar het nodige al over geschreven is dus daar laat ik het bij.
  Blij/tevreden ben ik wel met je reactie in punt 22.5 dat is tenminste duidelijke taal.
  Ikzelf vind het nog belangrijker dat de veroorzakers van alle ellende in beeld worden gebracht zodat zij de dans niet ontspringen en hopelijk eens verantwoording moeten afleggen voor hun daden.
  Daarom verwijs ik je graag naar punt 19.3 waar in een andere reactie verwezen wordt naar een video waarin Hillary Clinton toegeeft dat de VS en CIA mede verantwoordelijk zijn voor de oprichting van IS.

 21. Wat betreft het COA het lijkt mij dat het onlogisch is als je bv 1500 vluchtelingen wilt onderbrengen op een bestaand inwonertal van bv 1000 mensen in een dorpje.
  Weg lopen en niet onderhandelen als het COA zijn zin niet krijgt is gewoon schandalig en geeft ook aan welke ego,s daar rond lopen.
  In een emmer kan ook maar een bepaalde hoeveelheid water wil je er meer in doen dan zal deze emmer overstromen en zal je moeten dweilen.
  Als het COA niet zo koppig zou zijn kunnen ze misschien veel meer vluchtelingen onderdak bieden verspreidt over meerdere gemeenten waardoor de inwoners het gevoel hebben dat ze gastvrij zijn en hun steentje bijdragen,ga je bewust tegen de wil van gemeenten/burgers in dan zal dit narigheid veroorzaken met alle gevolgen van dien.
  Het COA moet mensen helpen en niet tegen elkaar opzetten.

  1. Om te laten zien dat ik niet alleen commentaar geef wil ik proberen een oplossing te vinden.
   Rond 1970 hadden we in Nederland te maken met een toestroom van Molukse mensen die hier opgevangen werden.
   Samen met hulp van het Nederlandse leger werden toen houten barakken in elkaar gezet.
   Nu wordt er gesproken over 8000 vluchtelingen verdeel die over 12 provincies dan kom je uit op 666.666 mensen per provincie verdeel die weer over 10 grote gemeenten en je komt uit op 66,66 vluchtelingen per gemeente onder die 66,66 mensen zijn ook gezinnen bestaande uit 2 of meer personen maar hou het voor het gemak maar op 2 personen dat zou dan betekenen dat elke gemeente maar 34 units met douche(stromend water,riool en elektra hoeft te plaatsen).
   Als deze mensen dan droog en schoon onderdak hebben kunnen zij vandaaruit naar een eventuele gewone woning worden verhuist en de achtergelaten units zijn dan ook nog bruikbaar voor eventuele nieuwe vluchtelingen.
   Het is zomaar een idee maar het lijkt me wel wat.

 22. Arnold,
  Een reactie mijnerzijds op 20.6 en 20.5

  De gemaakte afspraken met een zakenman in een dorpje daarmee bedoel je vast H. van der M. in het Drentse dorpje O.Nou daar ben ik het persoonlijk zeker niet mee eens want wat daar is gebeurt is, op zijn zachts gezegd, zeer onfatsoenlijk. Temeer omdat deze heer van der M. 3 jaar lang voor 1200 vluchtelingen betaald wordt terwijl er “slechts” 598 vluchtelingen verblijven, stukje wanbeleid en verkwisting van belastinggeld dus.Ook zijn de bewoners aldaar nergens bij betrokken geweest, hoezo democratische besluitvorming??? Maar dit soort dingen gebeuren en het COA is een machtig orgaan van de (R)overheid. Opvang is big business en daar trek je bepaalde figuren mee aan. Dat het COA niet zou willen onderhandelen en wegloopt is waarschijnlijk een theaterstukje want het COA heeft sowieso het mandaat om zelfs vakantieparken te “ronselen” als het vluchtelingen probleem te groot zou worden. Het COA is zeker niet van onbesproken gedrag want we herinneren ons allemaal nog wel de in februari wegens fraude ontslagen directeur Nurten Albayrak!! En als we het over ego’s hebben, nou inderdaad die zijn zeker aanwezig maar bij welke (r)overheidsinstelling is dat niet het geval dan?
  Daarbij zal het kostenplaatje van de vluchtelingen snel oplopen want die mensen hebben ook recht op medicatie, ziekenhuis, werk, een woning,scholing, een uitkering bij ziekte of werkloosheid dus………
  We weten iig waar ons belastinggeld blijft de komende tijd

  De elite wil verdeeldheid en die gaat er komen

  1. Peter.
   Ook al heb je dan beroepsmatig met het COA van doen je bent tenminste wel eerlijk.
   Als de mensen nu nog niet overtuigd zijn van het wanbeleid dat overheden uitvoeren dan helpt niets meer.
   In ieder geval heb ik waardering voor je antwoorden en ook voor jou als persoon wat eerder wel anders was.
   Bedankt.

  2. https://www.vrt.be/vrtnws/nl/2019/08/09/richard-gere-aan-boord-van-boot-met-vluchtelingen-alstublieft/
   Het is zeer nobel van Richard Gere dat hij zich inzet voor vluchtelingen,maar het probleem is vaak dat mensen mogelijk te snel conclusies kunnen trekken door niet voldoende geïnformeerd te zijn en mogelijk is dat hier ook het geval vandaar dat ik deze verwijzing die Cozmic gegeven heeft bij een ander artikel er ook bij haal.
   https://www.youtube.com/watch?v=AinjnVOdDOg&feature=youtu.be
   Vaak wanneer mensen iets uit willen leggen aan andere mensen krijgt men vaak niet eens de mogelijkheid om iets goed uit te leggen omdat degene die iets uit wil leggen al na een paar woorden onderbroken wordt door degene waar hij/zij uitleg aan wil geven en dat zorgt voor verkeerde opvattingen die er niet zouden hoeven zijn wanneer men in alle rust iemand het volledige verhaal zou laten vertellen.Hier meen ik dat Richard Gere ook niet het hele verhaal zal kennen maar door zijn bekendheid als acteur heeft dat wel grote invloed natuurlijk.De bemoeienis van de propaganda MSM gaat vaak wel erg ver want hier zorgen ze ervoor dat het kijkend publiek een beeld krijgt dat mogelijk niet correct is en niet overeen komt met de werkelijkheid door niet te laten zien wat Cozmic eerder en nu ik hier wel doen waarbij te zien is dat mensen door mensenhandelaren op zee in bootjes worden overgeladen waardoor die zogenaamde reddingsschepen ineens in taxi’s zijn veranderd die de mensen nog net niet voor de deur in het land van herkomst ophalen.

  3. Gisteren vrijdag 9 augustus 2019 was bij de NOS en andere MSM mogelijk hetzelfde valse beeld schetsende en publiek misleidende aan de hand. De demonstratie tegen het boerka verbod daarbij kreeg ik toen ik de beelden bij het NOS journaal zag al het idee dat de vrouw in beeld die het woord deed gewoon op een “blanke” Nederlandse leek dus dan kijk ik iets verder en ja hoor het zal geen waar zijn onze Sylvana Simons komt ook weer in beeld.
   Vreemd is natuurlijk wel dat zij eerst ZWARTE PIET weg wil hebben en nu pleit ze ervoor dat mensen (in dit geval vrouwen) juist hun gezicht met meestal zwart gaan bedekken. Dat mens spoort niet helemaal zal ik dan maar denken.
   https://www.omroepwest.nl/nieuws/3875428/Demonstratie-tegen-boerkaverbod-We-worden-in-onze-vrijheid-aangetast Ik ben ook benieuwd wie die Esther dan is die haar naam niet volledig wil geven.

 23. VLUCHTELING IK HEB EEN VRAAG?
  WAS HET JUIST TE VLUCHTEN UIT UW LAND, WANT DAAR WAAR U GEBOREN BENT HEEFT U DE WORTELS VAN UW BESTAAN.
  BENT U NIET JUIST DÁÁR GEBOREN OM UW VREDESGEVOEL TE VERSRPREIDEN EN DOOR TE GEVEN.
  NU U BENT GEVLUCHT KUNT U DAARAAN NIET MEER DIENSTBAAR ZIJN, OOK LAAT U DE ACHTERBLIJVERS MET DE ROTZOOI ZITTEN.
  JUIST U MET UW GEVOEL VAN VREDE EN KENNIS BENT DAAR HARD NODIG.
  MAAR UW GEMAKZUCHT BRENGT U ER TOE NIET TE KNOKKEN VOOR UW BASISRECHT .
  NU PARASITEERD U OP ANDERMANS ENERGIE ! MISSCHIEN? NÉÉ! U MAG IN UW STRIJD NAAR RECHTVAARDIGHEID OM ONZE HULP VRAGEN , DIE WIJ BEHOREN TE GEVEN!!!!!!
  DIENSTBAARHEID MET TOEWIJDING ZONDER EXTRA LOON OF BONUS.
  IS ONS ALLER TAAK. WIJ ALLEN ZIJN EEN DEEL VAN DE KOSMISCHE GODDELIJKHEID MET HET HOOGSTE BEZIT ER VAN.
  HOE WILT U NU DIE GODDELIJKHEID IN U GESTALTE GEVEN MET DE VUIST OF DE UITGESTOKEN HAND
  U KIEST U BESLIST U WIL IS HET U MAAKT HET WAAR. HIER OF DAAR!!!! BIJ UW BROEDERS EN ZUSTERS DAAR???????? MAAK HET WAAR.
  JACOBUS.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.