Advertentie

NAVO-topman op schoot bij Lockheed Martin’…!?


*
*

NAVO-topman op schoot
bij Lockheed Martin’…!?!?

2024 © WantToKnow.nl/be

x
Een maand geleden, was secretaris-generaal Jens Stoltenberg in de Lockheed Martin-faciliteit in Troy, Alabama (VS) waar hij een toespraak hield, als een schoothondje van de wapenindustrie. Lockheed Martin werd als partner omarmd, niet als leverancier van wapentuig.. Op een bizarre wijze benadrukte Stoltenberg daarbij de cruciale rol van de NAVO in de wapenindustrie. Hij sprak over ‘het creëren van een grote markt voor defensieverkoop en -productie’, door de ‘cruciale rol die de NAVO hierin speelt. Hij sprak onverhuld:

“Alleen al in de afgelopen twee jaar de NAVO-bondgenoten zijn overeengekomen om voor US$ 120 miljard dollar aan wapens te kopen van Amerikaanse defensiebedrijven”.

Stoltenberg onderstreepte dat de Oekraïense bevolking hun land met moed en vastberadenheid verdedigen, vooral ook met wapens en munitie van NAVO-bondgenoten; “niet in de laatste plaats met de Javelin anti-tankraketten die hier in Pike County worden gemaakt”.

Natuurlijk gaan onze gedachten dan naar het schandaal in de Nederlandse politiek in 1976, waarbij ene ‘Schurk van Oranje’ (Prins Bernard), zich ‘gevoelig had getoond, voor beloningen van de US-wapenindustrie’. (HIER) Het is in keurige bewoordingen gevat, dat Bernard steekpenningen aannam, voor lobbywerk in het Nederlandse leger. Natuurlijk moest de man aftreden als oppermannetje van het Nederlandse leger; hij mocht geen uniform meer dragen..! De man verloor zijn gezicht.

En wat zien we hier..? Hier gaat de topman/SG van de NAVO, naar een wapenfabrikant en toont zich op de meest vanzelfsprekende manier een ‘amicaal partner’… Luister naar z’n speech.. Zoete broodjes bakken op het hoogste politieke niveau..! Het is Rutte op het lijf geschreven, deze miljarden-vernietigingsmachine te voeden.

1 gedachte over “NAVO-topman op schoot bij Lockheed Martin’…!?

  1. https://www.vrt.be/vrtnws/nl/2024/03/05/hongarije-orban-over-mark-rutte-als-navo-baas/
    Velen in de tweede kamer hebben gezegd dat Rutte het kabinet heeft laten vallen terwijl ze de problemen makkelijk hadden kunnen oplossen.Is het dan ook geen toeval maar opzet dat Rutte zo snel alweer als kandidaat naar voren komt als de mogelijke opvolger van Jens Stoltenberg van de NAVO? Wat betreft Orban kunnen ze natuurlijk weer een vies spelletje spelen en bv stemmen als hij de kamer met gesloten deuren net weer even verlaat voor een toilet bezoek.

    Nederland heeft Rutte nooit geïnteresseerd en de bevolking zeker niet want ondanks het referendum heeft hij toch hemel en aarde bewogen om dat Oekraïneverdrag erdoor te krijgen terwijl het referendum een duidelijk NEE was.Balkenende deed in z,n eentje precies hetzelfde met de Europese grondwet waar een meerderheid ook NEE tegen had gestemd en tekende toch.Rutte doet alles voor Oekraïne net als Von der Leijen van de EU en onze minister van defensie Ollongren bv.Wij (het volk) moeten betalen en worden kaal geplukt waarbij dan ook nog alle (Oekraïense) vluchtelingen en vele gelukzoekers komen wat ook weer veel geld kost voor bv dure cruiseschepen die als onderdak voor hen aan de kade worden gelegd en ook het COA lijkt met enorm veel geld te smijten om bv huur te betalen terwijl ze er geen gebruik van maken om maar wat te noemen.

    Sinds jaar en dag hebben op campings mensen naast elkaar in tenten geleefd gedurende hun vakantie en zelfs caravans zijn niet echt brandveilig maar toch hoorde je daar nooit iemand over totdat een ondernemer bij Ter Apel tenten uitdeelde of wilde uitdelen want toen mocht dat niet in verband met brandgevaar en gingen ze roepen dat mensen in “mensonterende” omstandigheden buiten Ter Apel op het gras moesten leven.Voor Nederlandse jongeren die een gezin willen stichten en een huis zoeken doen ze niet zo hun best zoals ze dat ook niet voor mensen doen die altijd hebben gewerkt en zelfs nog werken en netjes hun belastingen hebben betaald en nog steeds betalen.Dan heb ik het nog niet eens over Groningen en de toeslagen affaire b.v.

    Op dit moment voeren ze in mijn ogen weer een ongekende show op met het formeren van een nieuw kabinet want wat er ook uit zal komen,ook blijven zij de poppetjes aan de touwtjes van hen die alles dirigeren van achter de schermen.Daarom verwacht ik niet dat er ook maar iets zal verbeteren maar wel dat het nog veel slechter voor de Nederlandse burgers zal worden.Dat is mijn mening weer en ik hoop dat Rutte NIET de nieuwe NAVO baas wordt want dan zou het pas echt gevaarlijk kunnen worden.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.