Advertentie

Nordstream-aanslagen: de dader meldde zich al..!


x

x

Nordstream-aanslagen: de dader meldde zich al..!

2022  © WantToKnow.nl/be

x

Het opblazen van de gaspijpleidingen van Rusland naar Duitsland, de Nord Stream 1 en 2 pijpleidingen in de Oostzee is een doorzichtige en zeer kwaadaardige daad van terrorisme en sabotage. Zelden liet de dader zich zó zien. Kijk naar de dader-die-bekend-bij-voorbaat.. Er wordt een bizar spel gespeeld, een sabotage-schuldspel: “Wie heeft het gedaan?”.

Maar het verhaal is overduidelijk. Rusland heeft niets, maar dan ook helemaal NIETS te winnen met het opblazen van deze gasexport’machine’. Gewoon permanent de kraan dichtdraaien is legaal en simpeler.

Maar de demente VS-president Joe Biden en de Zionistische onderminister van Buitenlandse Zaken Victoria Nuland waren al maanden bezig om hun eisen te verwoorden, rondom het opblazen van deze pijplijnen. Daarbij overduidelijk communicerend dat zij alle nodige middelen (lees sabotage) zouden willen gebruiken om dat resultaat te bereiken..! Kijk, als je als onderminister van BuZa dit durft te zeggen, ben je nogal losgeslagen in onze ogen.. Victoria Nuland in een interview: “…Onze verwachting is dat de pijpleiding zal worden stilgelegd.”

NAVO als uitvoerende ‘instantie’…
De NAVO hield in juni een oefening met onbemande onderzeeboten rond het Deense eiland Bornholm, precies waar gisteren de Nord Stream-leidingen werden gesaboteerd. Het maakt de ‘verdenking’ richting de VS des te sterker. En nee, natuurlijk wordt dit ooit ‘bewezen’, anders dan over een jaar of 50 via vrijgegeven regeringsdocumenten in de VS of iets dergelijks.

Onbemande onderwaterdrone

BALTOPS (HIER) staat voor ‘Baltic Operations’ en is een jaarlijkse militaire oefening van de NAVO in de Baltische Zee. Voor de editie van 2022 (HIER) werkte de Zesde Vloot van de Amerikaanse marine, samen met onderzoeks- en oorlogsvoeringscentra in Europa om -let op de creatieve omschrijving- ‘te oefenenen met onbemande onderzeeboten in de jacht op mijnen’. Het experiment werd uitgevoerd voor de kust van het Deense eiland Bornholm. Laat dat nou precies het eiland zijn waar met drie krachtige explosies de aanslagen werden gepleegd op Nord Stream 1 en 2..!!

Het is niet ondenkbaar dat er tijdens die oefening explosieven bij de gaspijpleidingen zijn achtergelaten, want dat is al eerder gebeurd!! In 2015 werd een met explosieven behangen onderwaterdrone (HIER) aangetroffen bij lijn 2 van de Nord Stream. Het voertuig werd ontdekt tijdens een routineonderzoek, waarna het Zweedse leger het verwijderde en onschadelijk maakte. De herkomst van de drone is echter nooit vastgesteld.

Afgelopen zomer waarschuwde de CIA de Duitse regering al voor mogelijke aanslagen op de Nord Stream-gaspijpleidingen, meldde ‘Der Spiegel’ afgelopen week op basis van anonieme bronnen. En tot slot wees de Poolse Europarlementariër Radek Sikorski, voormalig minister van Defensie van Polen, openlijk met de beschuldigende vinger richting de VS.  We zouden je willen vragen het verhaaltje zélf af te maken en de plaatjes te kleuren.. Maar bedenk, dat als iets loopt als een eend, kwaakt als een eend en zwemt als een eend, het toch écht een eend zal zijn..

 

4 gedachten over “Nordstream-aanslagen: de dader meldde zich al..!

 1. Fuck the E.U heeft Victoria Nuland gezegd.We hebben de Coupe gehad in Oekraïne en natuurlijk het Oekraïneverdrag wat Rutte tegen beter weten in erdoor moest en zou drukken en gedrukt heeft en natuurlijk nu maakt hij daar gretig (mis)gebruik van wat gewoon richting voorkennis en opzet duidt.Waar ze over zwijgen zijn de invloeden van nazi gezinden en zelfs oud nazi’s die geholpen hebben bij de oprichting van de NAVO en de E.U.Zelfs bij de NASA waren meerdere oud nazi’s werkzaam één daarvan was Werner von Braun die nauw betrokken was bij de ontwikkeling van de V1 en V2 (Vergeltungswaffen) van Hitler destijds.
  Deze man had veroordeeld moeten worden omdat zijn uitvinding veel dodelijke slachtoffers heeft veroorzaakt toen de Duitsers met name veel V1 raketten op Londen afschoot.Ook zwijgen ze als het graf over de woorden van Poetin die onder andere gesproken heeft over dé-nazificeren en het is een feit dat Oekraïne beschikt of beschikt heeft over naziaanhangers die vooral in het AZOV bataljon dienen of gediend hebben.Ook wordt door de mainstream media gezwegen over de talloze waarschuwingen om niet nog meer naar het Oosten op te trekken en meer troepen te stationeren bij de grenzen van Rusland.

  In meerdere boeken is al jaren terug geschreven dat West Europa een slagveld zou worden en mijn visie is dat we daar hard naar op weg zijn.Telkens bij elke “scheet” is dat Poetin zijn schuld waar meestal geen bewijs voor geleverd wordt.Nu zijn er aanwijzingen dat de NAVO en de V.S hebben samengewerkt en voor het lekken van die Nord Stream leidingen kunnen hebben gezorgd en dan zwijgen de mainstream weer.Na de koude oorlog had de NAVO opgeheven moeten worden maar ze hebben in plaats van dat het privé leger van de elite veranderd in een AANVALSMACHT terwijl het een VERDEDIGINGSMACHT was.Ook vind ik dat de mainstream stil is over laboratoria in Oekraïne en wat daar gebeurd of gebeurd is.

  Zo is lyme dacht ik ontwikkeld in een laboratorium van de V.S wat in Old Lyme stond wat een eiland is meen ik.(Deze aandoening kan men door tekenbeten krijgen dacht ik).Kortom dat er dodelijke of ziekmakende experimenten plaatsvinden door ook het Westen en de VS is duidelijk.Niets geven ze om mensen die NIET bij hen horen en in Nederland al helemaal niet vandaar dat alles kapot moet en dat MKB bedrijven weg moeten zodat multinationals en banken alle macht krijgen.
  Boeren weg is goed voor kunstmatig ontwikkeld voer in bv laboratoria van Unilever dat nog niet zolang geleden geopend is door W.A.Vegavoer is het begin van meer troep wat verkocht zal gaan worden als eten omdat gezond eten bewust zal verdwijnen en schaars zal worden.Dit is mijn mening weer.

 2. Zie het als de erectie van de gehangene en ook het signaal wat ik opving over de, wederom ‘de bedreiging van buiten de Aarde, de ‘kwade buitenaardse mannetjes’. Wat in mijn ogen een van de allerlaatste troeven is om de mensheid nog maar een keer bang te maken compleet met hologrammen à la 9-11. Het heeft er alle schijn van, en beste mensen wat zullen we ervan opknappen als die deepstate rommel eindelijk eens oprot!!!!!!!
  Maar het is nog niet zover en er komt nog een toegift van formaat. Natuurlijk is die pijplijn verziekt door het foute deel van de VS. De oorlog denken ze te winnen met Rusland en wat nòg belangrijker is voor ze is de petrodollar die gered moet worden door de EU massa’s vloeibaar gas te verkopen.
  Ik las gisteren in de Gezond Verstandkrant een artikel over o.a. Hugo de Groot die ±400 jaar geleden opgepakt werd omdat ie een opruiend boek had geschreven over het recht wat burgers volgens hem meenden te hebben om geweld te ‘mogen’ gebruiken tegen een tirannieke staat.
  Dit op basis van een natuurlijk recht of een Goddelijk recht. Uiteraard moest Hugo brommen in slot Loevestein want de heersende kliek wenst dit niet te horen. Dat hij via de welbekende boekenkist naar de vrijheid kon ontsnappen weet eenieder. Maar de belangrijkste stelling was wel het aanhalen van art. 41 van het burgerlijk wetboek die daarin voorziet. Laat het nou Gideon van Meijeren zijn die dit ook aan
  haalde in zijn redevoeringen, hetgeen niet welkom werd ontvangen om de dezelfde redenen waarom meneer de Groot destijds opgepakt werd. Er rommelt een vulkaan die zoveel kracht opgebouwd heeft dat het valse politieke etablissement haar laatste dagen temoet gaat.

 3. Een belangrijke speler wordt hier m.i. uit het oog verloren. En dat is Tel Aviv, en dit betreft dan ook de Zionistische staatsgreep van 2014 in Kiev, het neerhalen van de MH 17, het starten van de oorlog op 24 februari 2022, en nu het “opblazen” van de pijpleidingen N.S. 1 en 2. (volgens de laatste berichten is er echter nog één niet beschadigd).
  Van belang hierbij is te weten dat de USA, G.B. en tal van EUSSR landen met ook de NATO vazallen zijn van Tel Aviv, met behulp van “sayanim” in die landen en organisaties.
  Over de pijpleidingen een recente bron die een andere kijk geeft met daarbij steeds de vraag “Cui bono?” :
  http://aanirfan.blogspot.com/2022/10/nordstream-1-and-2-israel.html
  met tekst :
  “Anonymous writes –
  ‘Hezbollah will increasingly come under attack as a result of recent UN & USA backed resolution of the Lebanese/Israel Maritime dispute over the Karish gas field. ‘Israel claims their success will enable them to supply former Russian gas customers in Europe using Egyptian infrastructure (agreement June 2022). ‘With Nordstream 1 & 2 inoperable Israel’s BIG STAKES can only be disrupted (they claim) by Hezbollah. ‘This is an August 2022 link at which time there were no contracts with Europe. As of 26 September 2022 – there will be a lot of potential European customers.
  https://www.osw.waw.pl/en/publikacje/osw-commentary/2022-08-12/israels-mediterranean-gas-potential-gas-export-to-europe-and?fbclid=IwAR0cO2LcDh5jpDqbFiiYQGHLJw57bt0mRf9hhfq7qEmft5O1FgDKAYe9KnY
  (=einde tekst). Het resultaat zal echter niet veel verschillen, ofwel worden we gechanteerd en afgeperst door Moskou ofwel door Tel Aviv.

  1. Nu is er weer gezeur over Qatar en of Nederland een kabinetslid naar daar mag laten gaan.

   Volgens sommige berichten wordt komende week daarover besloten en er doen geruchten de ronde dat Hoekstra mogelijk zal gaan.Ondertussen gaan hier MKB bedrijven en burgers ten onder aan hoge energie prijzen maar daarover wordt vaak gezegd dat onze regering niet alles kan oplossen.Wel hebben ze veel geld voor o.a de E.U of Oekraïne over en natuurlijk voor die miljarden kostende “groene” onzin of greendeals die notabene verzonnen zijn door Timmermans en mogelijk oud PVDA leider Samsom.Vaak wordt gezegd dat we de E.U regels moeten volgen maar welke idioot heeft daar voor wat allemaal getekend waardoor we nu vast zitten en zogenaamd geen kant meer uit kunnen?

   Dat hele milieu gebeuren is begonnen in de VS met Al Gore en nooit is er bewijs geleverd dat er ook echt problemen zijn die bv door stikstof zouden worden veroorzaakt,ook de zogenaamde opwarming van de aarde gaat nergens over omdat al eeuwen lang schommelingen aanwezig zijn en waren wat betreft temperaturen.Waarom hebben ze net over de grens in Duitsland geen grote problemen omtrent stikstof? Wordt er in het Ruhrgebied geen uitstoot gemeten misschien? Stopt de uitstoot van stikstof bij een grens tussen landen? Waarom zijn er zoveel natura 2000 gebieden aangewezen terwijl dat in andere landen geen rol lijkt te spelen? Waar is het bewijs dat van die of die koeien stikstof neerkomt in natura 2000 gebied is de verandering van soorten niet gewoon een natuur verschijnsel wat voortkomt uit natuurlijke temperatuurschommelingen?

   Wat is het probleem wanneer er nieuwe soorten of andere plantjes ergens groeien? Wanneer het echt zo slecht gaat met de natuur zouden nieuwe soorten zich niet ontwikkelen en groeien toch,maar dat gebeurt wel.Dan wordt vaak naar een rechter gewezen wat dan de maatstaf voor handelen van de overheid zou zijn.Maar voor zowat alles wijzigen ze de wet maar waarom dan niet in dit geval zodat Nederland verder kan.Een rechter dient de wet te volgen en de overheid maakt die wetten dus ze zouden alle kanten op kunnen wanneer ze willen lijkt mij,of mag dat weer niet van de E.U?

   Nederland stemde NEE tegen dat Oekraïne verdrag en ondemocratisch heeft Rutte dat er toch door gedrukt en daar plukken we nu de vruchten van die behoorlijk “rot”zijn. Zonder dat verdrag hadden we totaal niets met de inval in Oekraïne van doen en was het gewoon iets tussen Rusland en Oekraïne waardoor we nu nog gas zouden hebben uit Rusland.Qatar hebben we mogelijk straks nodig ivm hun grondstofvoorraden of gas leveranties maar ook zou volgens geruchten Turkije een rol kunnen gaan spelen.

   De hoge energie prijzen zijn dan ook het gevolg van domme politieke besluiten wat door andere politieke besluiten opgelost zou kunnen worden wat betekend dat de politiek wel alle problemen kan oplossen.Wat nu gebeurd lijkt op politieke opzet en voorkennis eerder waar ze nu gebruik van maken.Waarom heeft Rutte anders zoveel moeite gedaan omtrent dat Oekraïneverdrag? Waarom krijgen onder zijn beleid de grote bedrijven alle voordelen en moet het MKB kapot als het kan met alle niet bij de “elite” behorende mensen erbij?

   De schade die door Rutte en zijn coalities zijn en worden aangericht is enorm er zit geen rem op liegen bedriegen en andere oplichterspraktijken van Rutte en oa de Jonge en het gaat gewoon allemaal door.Onnodig wordt in mijn zienswijze veel ellende bewust veroorzaakt telkens bij dezelfde groepen mensen waardoor we naar de afgrond geduwd worden.
   Dat is mijn mening.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.