Advertentie

Ja, natuurlijk laat de dader zijn ID achter…!!


Welke terrorist gaat er tegenwoordig nog op stap, zonder zijn ID-papieren..? Want het schijnt behoorlijk ’trendy’ te zijn, onder deze groep rotzooitrappende wereldburgers, om je identiteitspapieren te laten liggen in het voertuig waarmee je de aanslag pleegde. Dat je vervolgens vlucht en deze papieren ‘vergeet’, is natuurlijk onderdeel van het hele spel. Dat maakt het alleen maar spannend.. Waarbij natuurlijk het doel van het spel zal zijn, zo lijkt het althans, om alsnog NIET gepakt te kunnen worden.. 

Tja, even serieus en zonder de ironie..
Hoe valt dit nu te rijmen..? Want óf je bent professional terrorist, óf je bent een domme amateur.. Of…! De kaart is er simpelweg na afloop neergelegd.. Het is net een goocheltruc, die moet je ook van achter-naar-voren ontleden, om in ieder geval enige logica in het verhaal te kunnen onderscheiden..!  En even denken, waar hebben we een dergelijk ID-verhaal méér gehoord..?

Ohja, bij de aanslagen van 11 september 2001.. In de honderd-duizenden kubieke meters puin van de 2 WTC-torens, volledig gevrijwaard kennelijk van alle hitte en vuur van de inslag, werd het paspoort gevonden van één van de kapers.. Wat een toeval..? Toch? En het is daarmee zó onwaarschijnlijk, dat het wel waar zouden moéten zijn, toch? Want zo’n verhaal verzin je niet.. Of toch?

En ja, de volgende stap lijkt ook te kunnen worden voorspeld nu. Het is dus aannemelijk dat de dader op de vlucht zal slaan, met de politie in vuurgevecht zal raken en vervolgens, net als de beide jongens van de Boston-snelkookpan-aanslag, als een dolle hond vermoord zal worden.

Ohja, we vergeten de aanslag in Nice helemaal, op de 14 juli, de nationale feestdag van de Fransen. De chauffeur die over de boulevard gereden zou hebben, had…. inderdaad, ook zijn ID-papieren laten liggen in de vrachtwagen. Het lijkt een mooie case voor psychologen, om eens te zien, wat deze terroristische auto/vrachtwagenrijders bezielt, wanneer ze tijdens de aanslag hun ID-papier UIT HUN ZAK OF TAS HALEN en deze IN DE AUTO LOS NEERLEGGEN… En vervolgens natuurlijk laten liggen, bij het op de vlucht slaan… Zij wij nou zo slim, of zijn die valse-vlag-mafkezen nou zo dom..?

 

Let wel: we spreken hier niet over de aanslag, maar we proberen ‘omstandigheden te duiden’, waarbij wij overeenkomsten zien, tussen verschillende aanslagen, met ‘domme terroristen die hun ID-papieren NIET op het lijf dragen maar in hun voertuig laten liggen. Om deze papieren vervolgens ’totaal te vergeten’, wanneer zij op de vlucht slaan.. Enfin, hieronder in het artikel zie je het officiële bericht, waarbij de essentiële zin, tussen een boel lucht is geplaatst..  Maar kijk eens naar het ‘Breaking News’ van de BBC, die meldde dat de Charlie Hepdo-terroristen OOK hun paspoorten vergaten..

Hetzelfde verhaal op de muziek van een ander liedje.. Ook bij de ‘aanslag’ van Charlie Hepdo was het raak. Wat een sukkels toch, die terroristen.. Ga je op reis/de vlucht en vergeet je je paspoort..

x

x

Ja, natuurlijk laat de dader zijn ID achter…!!

2016 © WantToKnow.nl/be

x

De Duitse politie zou op zoek zijn naar een Tunesische man als mogelijke dader van de aanslag op de kerstmarkt in Berlijn waarbij maandag twaalf doden vielen. Volgens Duitse media zouden identiteitsdocumenten van de man in de vrachtwagen zijn aangetroffen. Als dit waar is, is het natuurlijk bijzonder dat de politie dit niet meldt..! De politie heeft woensdagochtend opnieuw een verdachte opgepakt, maar die zou ook alweer zijn vrijgelaten. Politie en justitie hebben intussen ruim vijfhonderd aanwijzingen en sporen die naar de dader of daders zouden kunnen leiden. Bijzonder vreemd wordt het helemaal als het ID-papier niet eens een ID-bewijs is, maar een ‘document’..

Het document dat werd gevonden zou duidelijk maken dat hij werd ‘geduld’ in Duitsland en zijn uitzetting is uitgesteld. Het formulier is volgens Duitse media uitgegeven door de autoriteiten in Kleef, net over de grens bij Nijmegen.

Het gaat daarnaast ook onder andere om verklaringen van ooggetuigen en dna-sporen in de cabine van de vrachtwagen waarmee de aanslag werd gepleegd. De speurders gaan ervan uit dat de dader gewond is, na een schermutseling in de cabine. De Duitse politie arresteerde vanochtend vroeg een verdachte die gelinkt wordt aan de aanslag op de kerstmarkt van maandagavond. De man zou intussen alweer zijn vrijgelaten. Dat meldt de Duitse krant Bild, op basis van andere Duitse media.

Minister van Binnenlandse Zaken De Maizière verklaarde voor de televisie dat de politie zeker niet in het duister tast. “Niemand zal rusten voordat de dader of daders gepakt zijn.” Volgens de Berlijnse korpschef moet er ernstig rekening mee worden gehouden dat er dus nog een “gevaarlijke” dader vrij rondloopt. De politie heeft de bewoners van de hoofdstad daarom opgeroepen waakzaam te zijn. In politiekringen werd de verwachting geuit dat vandaag mogelijk een nieuwe verdachte zal worden gepakt.

Gisterenavond besloot justitie in Karlsruhe dat de verdachte die kort na de aanslag werd aangehouden, moest worden vrijgelaten. Het onderzoek heeft geen dringende verdenkingen tegen de man opgeleverd waardoor er geen reden was hem langer vast te houden. Volgens Bild leefde de Poolse vrachtwagenchauffeur, die tijdens de aanslag op de passagiersstoel zat, nog op het moment dat de moordende rit plaatsvond. Hij zou nog geprobeerd hebben om mensenlevens te redden. Eens de truck tot stilstand kwam, werd hij doodgeschoten. Dat blijkt uit de autopsie op het lichaam van de man, zo schrijft Bild.

118 gedachten over “Ja, natuurlijk laat de dader zijn ID achter…!!

 1. Het begon al een beetje eentonig te worden. Meestal schieten ze de (vermoedelijke) dader meteen dood. Zaak opgelost! De eerste verdachte is er dus eigenlijk goed vanaf gekomen. Gelukkig vonden ze de ID van de echte dader. Kijken of hij het er levend vanaf brengt. Hoe geloofwaardig is dit nog?

  1. @G
   Je taalgebruik en je geschreeuw met hoofdletters verraden je onzekerheid, zwakte en onstabiliteit. Ik hoop dat je bent opgeknapt na het posten van je reactie.

  2. bedoel ontdaan ….ben vanaf 2001 met 9/11 bezig enz. maar heb vanaf die tijd ook veel naar mijn hoofd gekregen van slapende mensen….en dat is eigenlijk niet in de koude kleren gaan zitten….en als het er dan zo bovenop licht met echt veel bewijs ….kan ik dus soms wel erg boos worden ….maarja je hebt gelijk …ben alweer een beetje bij….Sorry

  3. @G
   Oké, ik begrijp je beter nu. Mensen die niets doorhebben die kunnen daar niets aan doen. Ze zijn geconditioneerd zoals we dat eerst allemaal waren. We kunnen tegen hen tekeer gaan maar daarmee jaag je mensen precies de verkeerde kant op. Met stroop vang je meer vliegen…
   Het is jammer genoeg al voorspeld dat de meeste mensen de verkeerde leider gaan volgen. De chaos in Europa wordt expres gecreëerd om ‘onze redder’ te presenteren. Asielzoekers zijn speciaal voor dat doel naar Europa gehaald. De politie mag voor onze veiligheid tegenwoordig computer, telefoon e.d. hacken bij mensen die verdacht zijn. Binnenkort krijgt de politie ook speciale trainingen vanwege ‘terroristendreiging’. Wie weet zien we binnenkort eindelijk de politie op straat (waar ik niet op zit te wachten). Het zal allemaal ten koste gaan van onze privacy en vrijheid. Laten we daar vooral kalm op reageren want voor je het weet krijg je het stempel verward en/of verdacht of zelfs terrorist. Wees vooral zuinig op je ID.

  4. Ik heb geen id kaart en ik heb geen paspoort…. ik ben derhalve van alle verdachtmakingen verschoont.

  5. Prochrist,

   Heel goed advies, met veel wijsheid, jij door ziet het spel, maar wij blijven mensen, en zijn dus altijd feilbaar, en met dit fenomenen, is onze geschiedis doorspekt, we moeten er mee leven, en dus leren er mee om te gaan.
   Begrijp G volkomen, de tijd zal hem helpen, de mensen te begrijpen, de meeste zijn in wezen eenzame zielepoten, die hun ganse leven tussen de wal en het schip doorbrengen.
   Groet Jenne

  6. @marcel
   Binnenkort in het nieuws: “Dader had geen ID bij zich!”.
   Oplossing: DNA registratie voor iedereen.

   @jenne
   Ik begrijp ook wel dat mensen boos zijn en zich machteloos voelen.
   Maar dit is niet een strijd die je met boosheid, wapens of geweld voert.
   Ontwaken is ons sterkste (spirituele) wapen, daar kan geen nucleaire bom tegenop.
   Misschien is het een troost om te weten dat er onder de mensen aan de top geen eenheid is.
   Volgens mijn informatie is er veel strijd aan de top. Ze vechten elkaar de tent uit.
   Het enige dat hen verbind is een verknipte (mis)leider die geen geweten heeft, geen mededogen kent, geen positieve gevoelens ervaart etc. en het daarom ook fijn vind als ze elkaar afmaken en elkaar offeren om hun loyaliteit aan hem te tonen.
   Je kunt die strijd herkennen aan situaties zoals bijvoorbeeld met Dominique Strauss-Khan.
   Mensen aan de top die keihard naar beneden donderen en zich in alle bochten moeten wringen om niet in de gevangenis te belanden. Op dat moment worden offers aan hem gevraagd voor alle materiële rijkdom, zijn carrière, zijn positie aan de top e.d.

 2. stuur alle vreemde dingen die je opmerkt naar Ole Dammegard Truthseeker etc. op fb. Hij zoekt uit of dit ook een False Flag operation is, lijkt er wel weer op, maar hij wil bewijzen!

 3. Whats up G! Goed verhaal lekker kort. Vind het ook erg toevallig dat er een Russische ambassadeur word doodgeschoten op dezelfde dag. Waren ook vreemde beelden trouwens.

  1. Ook beetje vreemd andere Russische politieker in zijn huis geliquideert, en ook vreemd dat je hier weinig over hoord, begrijp je meteen de perikelen van Putin, ze beschikken over zoveel geld zo dat alles uitvoerbaar is, ze alles en ieder één kunnen kopen !!!
   Jenne

 4. Bij MH 17 vonden ze ook paspoorten bij, Charly Hebdo in zwarte vluchtauto vonden ze paspoorten, 9/11 in al dat puin vonden ze uitgerekend paspoort van dader en nu in de vrachtauto in Berlijn ook weer.
  Nou weet ik dat het NOS journaal meer propaganda bevat dan waarheid maar toch werd er vanavond iets gezegd wat mij wel opviel door de NOS journalist in Duitsland namelijk dat juist vandaag een wet is aangenomen om videobewaking makkelijker te maken.
  http://www.npo.nl/nos-journaal/21-12-2016/POW_02990956 ongeveer minuut11.30.
  In Duitsland is dat nogal een gevoelig/omstreden onderwerp.
  De vraag is alleen als de daders toch telkens hun paspoorten achterlaten of cameratoezicht dan nog wel nodig is tenzij het voor andere dingen bedoeld is natuurlijk.

  1. Arnold :
   Na de aanslag in Nice eiste het gerecht de vernietiging van de camerabeelden wat door de gemeentelijke autoriteiten werd geweigerd :
   http://tempsreel.nouvelobs.com/societe/attaque-de-nice/20160722.OBS5098/attentat-de-nice-pourquoi-la-justice-veut-effacer-les-images-de-videosurveillance.html
   Men dient zich dan ook geen illusies te maken over de camerabewaking.
   Wat de achtergelaten paspoorten betreft, gaat het hier om een klucht waarbij iedereen voor nuttige idioten wordt gehouden, en dit met behulp van de MSM.
   De vraag die men zich steeds moet stellen is al eeuwen dezelfde :Cui bono???

  1. Hij beschrijft de ravage die een rode truck heeft aangericht , in het nieuws en op vele andere media is er spraken van een zwarte truck, beetje byzonder.

  2. De rode truck is gebruikt om de trailer weg te slepen. De zwarte was opzij getrokken/gereden.

  1. Hoi Elles, Ik zie nu pas dat je hetzelfde denkt. Waar blijf je zonder sarcasme in deze wereld.

  1. VvorVendetta,

   Ben je niet een beetje eenzijdig bezig, ik stop mijn kop niet in het zand als je dat denkt, deze Krant haakt wel een beetje erg in op het negatieve wat die lieden ons brengen, maar oplossingen aandragen ho maar, en als er dan iemand zich waar maakt en oplossingen meend te hebben, wordt ook deze persoon weer vakkundig in de grond geboord.

   Wat we moeten hebben, en waar naar moet worden gestreeft is een goede oplossing op lange duur geënt, deze mensen kunnen en mogen zich niet blijvend in onze samenleving/cultuur vestigen, we kennen allemaal het verhaal van het Koekkoeks jong !
   Groet Jenne

  2. Ik geloof dat je mijn bedoeling met deze artikelen niet helemaal begrijpt.
   DENK!

  3. Arnold, ik bedoel daar niet de politieke partij mee.
   Niets is wat het lijkt.
   Wilders is absoluut een mol.
   Werkt voor een geheime agenda en getraint door de Mossad.
   Opgetekend bij een notaris!

  4. VforVendetta.
   Turkye speelt binnen de EU een grote rol (vluchtelingen)
   Meestal bij aanslagen zijn de daders volgens de MSM berichten mensen met een islamitische achtergrond.(wat vooral duidelijk gemaakt wordt door het laten zien van die gevonden/achtergelaten paspoorten).
   Als er nog meer aanslagen volgen en als telkens duidelijk wordt dat de daders moslims zijn krijg je waarschijnlijk een haat verhouding/burgeroorlog tussen de mensen die van origine uit die landen komen waar dat gebeurd en mensen met een moslimachtergrond.
   Zoals je schrijft dat Wilders een mol is die door de mossad is getraind en straks waarschijnlijk gekozen zal worden zal hij zich willen profileren als de enige die iets aan dat probleem wil doen en waarschijnlijk zal Rutte daar ook toe behoren want deze twee partijen worden hoogstwaarschijnlijk onze landsbestuurders mogelijk met een andere partij erbij om aan die 75 zetels te komen (hierbij sluit ik D66 niet uit).
   Als dat gebeurd zal Wilders populariteit alleen maar toenemen en kan hij zijn plannen gaan verwezenlijken.
   Overal zie je nu al rechtse partijen opkomen zoals in Frankrijk Front National en in andere landen andere rechtse partijen.
   Doe daar dan nog vluchtelingen bij en het is compleet.
   Kijk dan naar de oprichters van de EU en het plaatje wordt iets duidelijker.oa Walter Hallstein was oprichter van de EU en ontwerper van de grondwet waar wij NEE tegen hebben gestemd wat naderhand net als nu gebeurd met het associatieverdrag met Oekraine een beetje op onbelangrijke punten is aangepast waarna voor Nederland Balkenende zijn handtekening heeft gezet onder dezelfde grondwet die nu ineens Lissabonverdrag heette en ook Rutte zal tekenen op dezelfde wijze onder het associatieverdrag.
   Walter Hallstein heeft rond 1930 eenzelfde wet in Duitsland ingevoerd wat identiek aan de grondwet is en heeft zelfs een overwinningsrede gehouden.
   Gevolg straks leven wij in een dictatuur wat veel lijkt op het Nazi tijdperk.

 5. Gisteren bij rtl nieuw inzicht op gebied van die identificatie. Zou wel eens bewust door de dader gedaan worden om zo zijn prijs (vergoeding aan familie en kwijtschelding schulden/daden) in ontvangst te krijgen. Je wilt toch niet na al die moeite dat de beloning naar iemand anders gaat. Wellicht handiger om de namen niet volledig openbaar te maken……

  1. Ja, gelukkig. We zijn eruit. Het stomme is dat weinigen hier aan gdacht hebben. Rtl wel en kennelijk is dat voor jou zoete-koek-om-te-slikken..? Voor de kapers van de 9/11-vliegtuigen, was dat natuurlijk dan, om de familie van de kapers de beloning te geven. En dat het paspoort onbeschadigd, onverbrand op straat ligt, is omdat de kaper het vlak voor de impact door het raampje van de cockpit heeft gegooid. Fijn.. We zijn eruit. Dank-zij Pietje67.
   De andere optie van een valse-vlag, waarbij het paspoort is neergelegd, is voor jou kennelijk géén optie begrijp ik..?

  2. Ben wel wakker hoor. Blijkbaar leest rtl ook nepnieuws als ze plotseling met deze uitleg komen.

  3. Het is overigens niet alleen het id document, maar ook weer een dader die al geruime tijd door de inlichtingendiensten in de gaten werd gehouden en net toen deze vanwege bezuinigingen even de andere kant op keken tot zijn daad is gekomen. Kleur de plaatjes en maak het verhaaltje af.

  4. Hetzelfde plaatje/achtergrond als met de jongens die de Boston-bombing uitgevoerd zouden hebben..
   Hoe eenvoudig was het daar, zoals ook ws. in Londen is gebeurd, om deze jongens bijna te verplichten, via chantage (HIER), om mee te doen aan een ‘oefening’. Daarbij is het geen oefening (wat zij niet weten!) en dragen ze in hun rugzakken niets bijzonders (waarvan gezegd wordt dat ze nodig zijn voor de oefening en WAARMEE ZE WEL (ALS DADERS) OP DE FOTO’s VERSCHIJNEN..! En dan zie je, thuis op de bank, al snel dat het klopt, van wat ze zeggen dat je moet zien..

   “KIJK, dáár zat nou die snelkookpan in, waarmee ze de aanslag uitvoerden..!”

 6. Terroristen laten hun identiteitspapieren achter op plekken waar ze meteen worden gevonden. Natuurlijk, wat is daar nou voor vreemds aan? Je hebt zojuist een heldendaad gedaan, dat wil je wel aan de grote klok hangen hoor. Stel dat niemand ooit zou weten dat jij erachter zat? Oh! Misère! O! Gruwel.

 7. Het gedoe met de achtergelaten paspoorten of identiteitsdocumenten dient ook om verwarring te stichten wat de identiteit van de daders betreft, en vooral om de aandacht af te leiden van de opdrachtgevers en organisatoren van dergelijke aanslagen.
  Zoals gewoonlijk bij elke “aanslag” duiken er nadien berichten op met voorkennis :
  http://www.prisonplanet.com/german-authorities-knew-about-christmas-market-terror-plot-days-before-the-berlin-lorry-attack-was-carried-out.html
  Voor het overige weten alle betrokken landen maar al te goed wie er werkelijk schuil gaat achter deze aanslagen. De wegen leiden hier dan ook steeds naar Langley en Tel Aviv. Niemand durft of wil echter praten.
  Een ongeluk is immers vlug gebeurd.

  1. Sub Rosa,

   Natuurlijk het stichten van verwarring maakt het water troebel etc etc.
   Ik vindt je beschuldiging van Langley en Tel Aviv, beetje alles over een kam scheren.
   Het kwaad NWO is overal vertegenwoordigd, en heeft vele tentakels, zie handlangers, en dit zijn niet allemaal Joden.
   Groet Jenne

  2. Jenne, ik denk dat het wel veel voordelen heeft als we net als Israël in een continue staat van ‘aanslagen’ verkeren. Dan kunnen ze de mensen lekker ‘bewaken’ en ‘beveiligen’ en ‘controleren’.
   Ik denk dat het geen enkele daders zijn, maar ‘staatsterreur’ dus georganiseerd en gewild door bepaalde landen/personen.

  3. Je bedoeld misschien de Israëlische mossad ? Daar hebben ze geen halve zonden in dienst die op mensen inrijden..in Israël helpen ze juist mensen, ongelijk of ze tégen heb zijn..kijk eens hoeveel moslim mensen er in die ziekenhuizen geholpen worden..hou toch op met die stomme onzin te plaatsen..

  4. Heb je nog iets inhoudelijks te melden, waardoor deze melding niet direct al wordt ontkracht..?

  5. Ohja, dan was er ook nog het verhaal van Gladio, 9/11, etc. En natuurlijk.. ISIS..

  6. Prof. Dr. Shlomo Shpiro, (Israëlische terrorisme deskundige) was ’toevallig’ net voor de aanslag op de kerstmarkt aanwezig en was verrast over de ontbrekende veiligheidsmaatregelen. Hij stelt dat Duitsland de terreurgevaar tot nu toe heeft onderschat en vertelt tijdens een talkshow zijn ‘bevindingen’.

   “De aanslag van Berlijn is het 9/11 voor Duitsland. Vanaf nu hoort de terreur bij het dagelijkse leven,” legt de politicoloog uit Tel Aviv uit. Trouwens, de Poolse eigenaar van de truck heet Ariël Zurawski. Het is zeker een false flag, en dan kan het namelijk goed dat ook de Duitse politie en politici niet allemaal weten wat er werkelijk speelt. Daarom is alles zo ‘vaag’ en verwarrend want ze hebben geen clue?

  7. @ ja
   Daar denken de palestijnen op de west bank wel anders over……. En veel denkende mensen overal in de wereld ook.

 8. Nieuwe verdachte met een vitae van een fantoom….
  Misschien komt men nu erachter, dat het allemaal georganiseerd is door b.v. de Mossad.
  https://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2016/12/22/lkw-anschlag-berlin-neuer-tatverdaechtiger-mit-der-vita-eines-phantoms/

  “Doch die Suche scheint einem Phantom zu gelten, wenn man sich die Daten ansieht, die die dpa (deutsche presseagentur) über diesen Mann herausgefunden hat. Tatsächlich ist nichts belegt – und viele Zuschreibungen könnten auf jeden zutreffen, der als Ausländer in Europa unterwegs ist.”

  1. Interessant is in deze ook de lijst met de buitenlandse militairen en agenten in Aleppo, net bekend gemaakt door VN-ambassadeur van Syrië.
   “Bei den saudischen Geheimdienst- und Militärmitarbeitern handelt es sich um Muhammad Ahmad Al-Sabyan, Abd Al-Monaem Fahd Al-Hrej, Ahmad bin Nawfal Al-Drej, Muhammad Hassan Al-Subayi, Qassem Saad Al-Shummari, Ayman Qassem Al-Thalibi.

   Weitere Personen sind David Scott Winner (US-Amerikaner), David Schlomo Aram (Israeli), Murtaz Oglacan Oglu (Türke), Muhammad Sheikh Al-Islam Al-Tamimi (Katari), Amajd Qassem At-Tyrawi (Katari) und Muhammad Al-Sharifi Al-Idrissi (Marokkaner).”

   https://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2016/12/21/syrien-legt-liste-mit-auslaendischen-militaers-und-agenten-in-aleppo-vor/

  1. Er is volgens mij helemaal geen paspoort gevonden maar een schrijven over een verblijfsstatus. Dit is nu weer de tijd voor speculaties en halve en onwaarheden, en als je hier dat stukje leest van het reguliere n-tv, dan is voor mij al weer duidelijk dat het allemaal geen toeval was.
   http://www.n-tv.de/politik/13-13-Bundespolizei-verstaerkt-Grenzkontrollen-article19368596.html

   ++ 7:14 Handy-Video soll Anis Amri in Berlin zeigen +++
   Möglicherweise ist ein Video vom mutmaßlichen Attentäter Anis Amri im Netz aufgetaucht. Veröffentlicht wurde es von BELLINGCAT***, einem investigativen Recherchenetzwerk um den britischen Netzaktivisten Eliot Higgins. Es soll bereits am 26. September 2016 gedreht worden sein und den 24-Jährigen am Berliner Spreeufer im Stadtteil Friedrichshain-Kreuzberg zeigen. Ob es echt ist, ist bisher nicht bestätigt.
   ***waar hebben we die naam al eerder gehoord.

  2. De idiotie zit ‘m niet in een voorbeeld of hoe je het weerlegt.. Je hoeft niets uit te leggen.. Het gaat ook niet over paspoorten, dat vul je zelf in. Het gaat over ID-papieren; documenten waaruit de identiteit van de dader blijkt.. Zo beter dan..? Wat een suf geneuzel jongens.. Maakt het niet zo ingewikkeld en laat je niet afleiden van de essentie die we hier willen laten zien..!
   Kijk gewoon naar de 5 terroristische daden DIE ALLEMAAL HETZELFDE BIZARRE PATROON laten zien. Jij wilt door dit voorbeeld te ontkrachten, het hele verhaal weerleggen..??? Of kun je de waarheid van wat er achter ligt wellicht niet ‘verteren’..?
   http://www.wanttoknow.nl/overige/media/man-met-bivakmuts-verliest-zijn-id-gelukkig/

  1. Inderdaad. Het bizarre in dat geval vind ik, is dat er nooit ook maar ene officiële aandacht aan besteed is. Terwijl de beelden meer dan duidelijk zijn; de namen van slachtoffers te lezen zijn..
   – hoe komen ze aan die paspoorten, zo SNEL ook NÁ DE CRASH
   – hoe kan het dat ze idd helemaal ONBESCHADIGD waren..?
   – waarom is er helemaal geen AANDACHT aan is besteed.

 9. Wat voor een dader? Er is niks gebeurt! Het moest natuurlijk bij de Herinneringskerk plaats vinden; een gebombardeerde kerk die niet helemaal hersteld is, om je aan oorlog te doen denken. Maar het mooie is, het heeft een klok! Om 20:10 was de vrachtwagen er al, maar niks te zien!! Om 20:55 was er al meer actie en volgende dag hutje kapot. Onze hersenen worden zwart gemaald (SchWARzmüller) en op het kenteken stond RUS.
  https://www.youtube.com/watch?v=ahL-bWA9-6E#t=678.351914 11:10 kenteken
  20:55 uur https://www.youtube.com/watch?v=3MMAInv1UFU 1:24 klok te zien
  20:10 uur https://www.youtube.com/watch?v=GsZ5Vfza1PM 11:15 klok te zien
  Het laatste filmpje is het beste! Lang leve de gewone burger journalist (mobiel-filmer)

  1. Wat ik heel erg vind aan deze volksverlakkerij, is dat de politie en het ambulancepersoneel corrupt worden gemaakt, terwijl ze juist die baan hebben om mensen te helpen (beroepsgeheim).Er zijn echt veel goede medemensen onder die beroepsgroepen, wat ik persoonlijk heb meegemaakt. Er moet een wet komen die dat verbiedt! Enfin, allemaal zo kijken naar Robinson, en de winnares is… Bertie, de waardige boerin.

  1. Semerel, wat moet ik daarmee die site? jij ook een fijne kerst en nieuwjaar gewenst.

 10. Hi GuidoJ. Stuur me maar weer je Nieuws brief. Ik miste het dus kom ik weer terug. Ik wens je een prettige kert/Feestdagen en een gelukkig 2017
  Groetjes Semerel

 11. Het komt naar mijn MENING gewoon hier op neer dat een groep machtswellustelingen zeggenschap/heerschappij over alles en iedereen wil krijgen.
  De maatregelen die genomen worden hebben wel eerst een aanleiding nodig eer ze genomen kunnen worden.
  Telkens worden maatregelen genomen waarbij men beweert dat het gedaan wordt om aanslagen tegen te gaan en terrorisme uit te bannen.
  Nooit wordt gevraagd wat de rol van de VS en NATO is.
  Als je land (bv IRAK bewezen onterecht binnen gevallen wordt)dan is het te begrijpen dat mensen uit die landen vluchten en mogelijk wrok met zich meedragen wat niet automatisch betekend dat zij aanslagen plegen.
  Doe daar dan nog valse vlag operaties bij en als dan de pleuris uitbreekt weet je zeker dat het fout gaat.
  Bij elke aanslag zal men redenen vinden om maatregelen te treffen onder de noemer strijd tegen terrorisme terwijl elke maatregel ook beperkingen aan de bevolking van het land waar zo,n aanslag plaats vind oplegt.
  Stukje bij beetje veranderd dan het vrije westen in een dictatoriale politiestaat wat neerkomt op onderdrukking van de eigen bevolking.
  Opvallend is wel ondanks dat er al vele maatregelen getroffen zijn er nog steeds aanslagen plaats vinden.
  Wel worden ondertussen gegevens van telefoon,internet,facebook,enz verzameld van de eigen bevolking en worden nu in sneltempo vrijheidsbeperkende maatregelen wettelijk vast gelegd vandaar dat overal wetten worden gewijzigd.
  Dat is mijn mening.

  1. Wat betreft Poetin.
   Nederland heeft uit Russische musea goud naar hier gehaald en willen dat teruggeven aan Oekraine.
   Limburg de VS gaat daar 1500 tanks neerzetten en Rutte zegt dat het ons een veilig gevoel moet geven in de strijd tegen de agressie van Poetin (welke agressie) en dat geeft MIJ in elk geval helemaal geen veilig gevoel maar juist een onveilig gevoel omdat we dan een mogelijk doelwit kunnen worden.
   Afgelopen week liet Poetin al weten dat hij daar boos over was.
   Kijk ook eens naar de landkaart van voor 1989 toen de Berlijnse muur er nog stond en welke landen bij Rusland hoorden en vergelijk dat met nu en u ziet dat de Russen steeds meer grondgebied zijn kwijtgeraakt waar nu het westen de dienst uitmaakt.
   Daarbij optellend dat de mainstreammedia telkens een beschuldigende vinger richting Poetin richten zonder ook maar enigszins bewijs aan te dragen wat natuurlijk ook niet echt vrede in de hand werkt.
   Wordt het niet eens tijd dat het westen naar zichzelf kijkt?
   Poetin is misschien ook geen lieverdje en misschien zelfs ook een dictator maar dat wil niet zeggen dat hij aan alles schuld heeft.

  2. Arnold 28 :
   Over de rol van de NATO :
   https://derhonigmannsagt.wordpress.com/2016/07/28/der-niedergang-der-nato/
   met een uittreksel :
   “Die Nato funktioniert also wie ein Unternehmen zur Schutzgelderpressung: Jene, die nicht zahlen, müssen terroristische Attentate aushalten.”
   Zin te lezen in de volledige context van het artikel.
   Na de aanslagen van Brussel en Zaventem besliste Belgie de F-35 te kopen!! Toeval !! Het was één der oorzaken van de aanslagen!!

  3. Sub Rosa.28.2
   Dank voor deze verwijzing wat duidelijk maakt dat de NATO gewoon een pressiemiddel is om oorlogstuig via Washington te kopen en zij die dat niet doen of niet willen betalen zullen terreuracties kunnen verwachten heb ik dat goed gelezen?
   Als we dan zien dat onze Willem bij deze organisatie een bezoek heeft afgelegd en een speech heeft gehouden gaan mijn gedachten richting de Lockheat affaire hoe dat komt weet ik niet.
   Nederland en Belgie kopen oorlogsschepen en inderdaad 2 % BNP is zelfs de eis van Trump omdat we anders niet op hulp zouden kunnen rekenen van de VS in tijden dat het nodig zou zijn.
   Misschien zou het daarom beter zijn juist niet te bestellen en moeten we gewoon de atlantic wall weer gaan gebruiken om de VS buiten Europa te houden en de lieden van de EU in Brussel ter verantwoording roepen omdat ze west Europa in een zootje hebben veranderd?

  4. Arnold 28.3 :
   Dat heeft U inderdaad goed gelezen. De wapenhandel is één der doelstellingen van de NATO, en dit dan in dienst van het Militair Industriëel complex in de USA waarvoor zelfs de afscheid nemend president Eisenhower in 1960 waarschuwde. Om hiertegen in te gaan zal niet eenvoudig zijn. Dit complex maakt immers deel uit van wat in de USA de “Deep State” genoemd wordt. Is “dodelijk” efficiënt!!
   Naast Nederland gaan de Amerikanen nu ook materiaal opslagen in België(Zutendaal):
   http://www.demorgen.be/binnenland/amerikanen-installeren-zich-vanaf-mei-op-militaire-basis-zutendaal-voor-snelle-ontplooiing-in-oost-europa-ba7cf215/

 12. Ergens heb ik het vermoeden dat Frauke Petry van de AfD (alternatieve voor Duitsland), net als Wilders, een door Israël gesteunde anti-islam spreekbuis is. Daarom zal ook deze false flag door de pro-zionistische krachten georganiseerd zijn.

 13. MC 29 :
  Kijk naar de verklaring van Jeruzalem van 07.12.2010.
  Arnold 28 :
  Voor een analyse :
  http://www.veteranstoday.com/2016/12/20/berlin-terror-attack-the-only-option-for-israel/
  In de tekst zelf zijn er verschillende paragrafen die het duidelijk maken wat er gaande is en waarom.
  Met het doden van de “dader” worden de sporen uitgewist naar de opdrachtgevers. Was ook te verwachten. Het “Simas” netwerk heeft zijn werk gedaan!!!!

  1. Sub Rosa 30.0
   Ja, dat zijn de ‘nieuwe’ kerken, die niets met god (en menselijkheid) hebben maar meer met geheime diensten en hun ‘godsdienst’ gebruiken om politiek te maken en mensen te manipuleren en te bespioneren. Brrr, foute boel! Soort stasi.

  2. Wat ik me ook afvraag is, of deze Anis Amri, die blijkbaar in Italië is doodgeschoten, werkelijk dood is, want misschien is die alleen maar terug gekeerd naar zijn Gladio-thuisbasis omdat weer een volgende klus aanstaat…?

  3. Sub Rosa.
   De verwijzing die je in 30 gaf heb ik gelezen en misschien dat mensen een nog duidelijker beeld van de gebeurtenissen krijgen als ze deze verwijzing als aanvulling op die van jou lezen.
   http://euro-synergies.hautetfort.com/archive/2012/09/17/de-oorlog-tegen-europa-begon-in-servie.html
   Ook in Servie werd vies spel gespeeld.
   MC.
   30.2 Het enige wat mij over Anis Amri bekend is is dat er een ID bewijs gevonden zou zijn waar zijn foto op staat.
   En waar ik ook vraagtekens bijzet is of het verhaal wel klopt dat hij in Italie doodgeschoten zou zijn.
   Als je weet dat je foto bekend is bij de politie hoe logisch is het dan dat je terwijl je gezocht wordt door verschillende landen naar Italie reist?
   Volgens het 18.00 NOS journaal vanavond werd hij TOEVALLIG ALLEEN in het donker aangetroffen waarna hij geschoten zou hebben op de politie die hem toen hebben doodgeschoten.
   Het zou zomaar kunnen zijn dat het hele verhaal verzonnen is.

  4. Sub Rosa, 30.4
   Dank je wel. Heftige verklaring, kende ik niet. Ik vraag me af of dat überhaupt bij de mensen bekend is? De echtgenote, Einat Wilf, van Richard Gutjahr (de journalist van o.a. Nice) heeft meermaals colleges gehouden op dezelfde universiteit van Tel Aviv waar deze Prof. Shlomo Shpiro werkt (terreurdeskundige en toevallig bij de aanslagplek) waar ik het in reactie 15.4 over had.
   Verder heeft blijkbaar Obama Israël boos gemaakt, omdat de VS gebruik maakte van hun veto recht en daardoor moet Israël stoppen met het bouwen van huizen op bezet gebied. Maar Trump wil dat terug draaien als hij het in januari overneemt. Trump hoort ws ook bij deze ‘verklaring’?? Rustige dagen gewenst, voor iedereen trouwens…

  5. Nieuw Zeeland,MALEISIE,Venezuela een Senegal hebben de eerder door Egypte teruggetrokken Resolutie 2334 in stemming gebracht.
   De volledige originele tekst zou hier terug te vinden zijn.
   http://www.nieuwsbank.nl/inp/2016/12/24/J010.htm/VN-veiligheidsraad-resolutie-2334-toch-aangenomen.-Israel-boos.
   Als erbinnen afzienbare tijd weer aanslagen gebeuren in één van eerder genoemde landen of als er weer iets met een vliegtuig van Maleisie gebeurd (waarbij dan mogelijk ook weer paspoorten gevonden zouden kunnen worden) dan zou dat mogelijk hiermee te maken kunnen hebben en is het duidelijk waar het onderzoek zich op moet richten.
   Misschien is het niet onverstandig eens een grondig onderzoek naar Nethanyahu en zijn rol in de wereldpolitiek eens goed in het licht te brengen.

  6. Arnold 30.8 :
   De betrokken landen dienen zich inderdaad aan “represailles” te verwachten.
   Zie ook het Russische toestel dat is neergestort in de Zwarte Zee, en dat op weg was naar Syrië. Alles is dus mogelijk. Achter de schermen zijn er blijkbaar enorme “afrekeningen” gaande, en het is niet gemakkelijk om klaar te zien in het ganse kluwen van uiteenlopende belangen. Geen enkele vlag dekt immers nog de werkelijke lading.
   Toch een tip van de webstek van Henry Makow :
   “This suggests a bitter schism in the Masonic Jewish power elite between the Communists (Rothschilds, Soros, Obama, Clinton, corporate America and the mass media) and the Zionists (Israel, Trump and his backers.) – See more at: http://henrymakow.com/2016/11/have-americans-been-neo-conned.html#sthash.62fltS3j.dpuf
   De ganse tekst is echter van belang voor een goed inzicht.

 14. Je kunt als zodanig geen één land, in zijn totaliteit verantwoordelijk houden/stellen, voor de door een land begane misdaden.
  Het zijn de leiders en hun trawanten, kijk naar Nederland waar het volk vernederd wordt met zijn referendum, of Duitsland met haar onbekwame terror beleid.
  Ik vond Putin een goede opmerking maken in zijn rede, je moet de Islam niet in de zelfde zinsnede gebruiken als terroristme.
  Die dader, of de dader is al dood, dus voor de overheid einde spel, maar in wezen begint het nu pas echt !
  Groet Jenne

 15. Werkelijkheid of fictie,

  Op aarde is de werkelijkheid vreemder dan fictie zo blijkt,
  de waarheid doemt echter op, als je net even verder kijkt,
  er wordt weer paniek en angst gezaaid, nu in Duitsland,
  maar binnenkort valt een aantal duisteren door de mand!

  De meest gruwelijke daden volgden elkaar in een lange rij,
  vele mensenlevens waren door hun toedoen plots voorbij,
  ook al zijn de duisteren nu nog bezig om plannen te smeden,
  binnenkort keert het tij en behoren zij tot het verleden.

  Spoedig blijkt: waarom ging het steeds weer mis,
  en maakte het licht telkens plaats voor duisternis,
  het heft in eigen hand nemen haalt ons uit nu het slop,
  de trilling verhogen vormt in 2017 het antwoord hierop.

  Licht verdrijft de duisternis!

 16. Arnold 30.3
  Dank voor de bijkomende link. Het is één der zovele stukken van de puzzel.
  Ik stel mij ook meer dan vragen over deze “toevallige routine controle….”in Italië dan nog!!. Dit laatste is de klassieke dooddoener om de waarheid te verbergen. Vergeet ook niet dat na 11 september 2001 er ook “gedode terroristen”(sic) nadien nog in leven bleken te zijn. De opmerking van MC 30.2 gaat in de goede richting.

 17. Kan het niet zo zijn dat deze “martelaren” juist bekendheid willen en aan hun broodheren van ISIS laten zien dat ze de opdracht geklaard hebben?
  Laten we eerlijk wezen, wat ben je voor martelaar als je onbekend blijft. Ze willen wel in het grote boek bijgeschreven worden, want dan ben je pas iemand. Het is maar een idee!

 18. De bloedige klucht neemt surrealistische proporties aan :
  http://aanirfan.blogspot.be/2016/12/berlin-market-attack-false-flag-inside.html
  met uittreksel :
  “BERLIN MARKET ATTACK – FALSE FLAG INSIDE JOB.
  MOSSAD and friends
  Anis Amri was driven to Berlin by an undercover informant of the German Intelligence Service – the BfV.
  German intelligence (BfV) agent drove Anis Amri.
  The BfV monitored Amri for months before the 19 December 2016 attack on the Berlin Market.”
  De rest van de tekst is ook interessant over de achtergronden.

  1. Sub Rosa, het is dan ook wel een surrealistische website. Er wordt een beetje zwarte kleding hier en daar vergeleken alsof ze de zelfde leveranciers zouden hebben. En nog even snel wat door gescrolld zie ik een woeste Trump met een automatisch geweer in zijn handen met de tekst dat hij van Duits/joodse voorouders is. Ze heten zowat allemaal Christian en zijn gedoopt…
   Overzicht van de stamboom
   Stamboom voorouders
   _____| 16_ Christian Johannes Trump 1829-1877
   _____| 8_ Frederick Trump 1869-1918
   / ¯¯¯¯¯| 17_ Katherina Kober 1836
   _____| 4_ Frederick Christ Trump 1905-1999
   / \ _____| 18_ Phillipp Christ 1856-1908
   / ¯¯¯¯¯| 9_ Elisabeth Christ 1880-1966
   / ¯¯¯¯¯| 19_ Ana Maria Anthon
   |2_ Donald John Trump 1946-
   | \ _____| 20_ Alexander MacLeod 1830-1900
   | \ _____| 10_ Malcolm W. MacLeod 1866-1954
   | \ / ¯¯¯¯¯| 21_ Ann MacLeod 1833-1885
   | ¯¯¯¯¯| 5_ Mary Anne MacLeod 1912-2000
   | \ _____| 22_ Donald Smith 1833-1868
   | ¯¯¯¯¯| 11_ Mary Smith 1867-1963
   | ¯¯¯¯¯| 23_ Mary Macaulay 1826
   |–1_ Donald Trump
   |3_ Ivana Marie Zelnickova
   http://gw.geneanet.org/tdowling?lang=nl&n=trump&oc=0&p=donald#
   Ik ben een beetje uitgekeken op dit soort blaaskaken websites…

  2. Odette 37.1 :
   Aangirfan is doorgaans zeer goed geïnformeerd.
   Nog een andere bron(en onverdacht):
   https://www.wsws.org/en/articles/2016/12/28/berl-d28.html
   met titel :German intelligence agent drove alleged perpetrator in Christmas market attack to Berlin”.
   Met de rest van de tekst bedoelde ik niet de stamboom, maar wel het mogelijke conflict tussen de USA en Duitsland. Merkel zit nu éénmaal in het verkeerde kamp na de overwinning van Trump.
   Een ander aspect dat mogelijks betrokken is bij de aanslag :
   http://home.nuoviso.tv/magazin/das-versagen-und-ihre-methode-anschlag-als-ablenkung-von-aleppo/
   ” Ik verwijs naar de tekst en de reactie van Lutzmann!!!
   Ik veronderstel dat U ook de NSU zaak kent en de rol daarin van de BfV en de DIA?

  3. Ik zou het zo graag willen geloven Sub Rosa. Ik heb alle drie de sites gelezen, er zitten zoveel tegenstrijdigheden in dat een rechter met de handen in het haar zou zitten. Wie en wat dient het geheel van dit alles maar vooral waarvoor? Angst en controle? Volkerenmoord? Tweespalt? Waarom, dat vind ik nu persoonlijk interessant.
   ‘Ze’ zijn in de minderheid, de meerderheid wordt wakker, maar niet altijd goed geïnformeerd door zuivere bronnen. Het is naar mijn mening veel beter om naar het waarom te kijken en misschien te beter/goed te handelen/in te grijpen, dan om de haverklap letterlijk afgeleid te worden door de vele afleidingsmanoeuvres van waar het eigenlijk om gaat.

  4. Ga je eigen stamboom maar eens na. Je zal zien dat er vast wel ergens een stukje jood in je zit.En Duits, Frans, Bulgaars….

  5. De idiotie van de Jood-mythe houdt hele volkstammen bezig… Zo is er ook een stukkie Aboriginal zelfs te vinden tegenwoordig.. Geen mens daarover echter. Enz.

  6. Het is inderdaad heel leuk om in de genealogie te duiken van je voorouders wat ik ook intensief heb gedaan. Je zult verbaasd zijn wat een bijzondere maar ook heel gewone mensen het zijn. De familienaam Frank (mijn moeder) bijvoorbeeld hoeft bijvoorbeeld helemaal niet Joods te zijn, zou wel apart zijn. Ze woonden zelfs in het sperrgebiet in Amsterdam tijdens WOII. Mijn overgrootvader W.Frank, rond 1890, was mandenvlechter in Hattum, daar werd je ook niet rijk van,
   http://www.seniorplaza.nl/images/old/copied/fotoalbersmandenvlechters_1900.jpg
   Vaderskant, waar ik even de naam ter persoonsbescherming achterwege laat, komen uit Zuid-Oost Groningen en Ost-Friesland met een heel bewogen geschiedenis, honderden jaren terug te voeren. En wat zou het je mag best wel trots op je voorouders zijn die zonder hun, jij nooit zou hebben bestaan.

 19. Naar aanleiding van de aanslag in Istanbul doet er zich een onrustwekkende evolutie voor. De dader heeft blijkbaar geen enkel identiteitsdocument achtergelaten. Gaat het hier om een amateur??

  1. Turkije is nu uit de invloedsfeer van Rothschild/NATO/EU. Dus er zal heel veel tereur gepleegd gaan worden tegen Turkije.

   Iemand schreef dit 12 maanden geleden, CIA Langley “How to get the f….. oil out of Rojova”. Daar bedoelt hij het CIA plan om de Syrische/Iraakse olie naar de middenlands zee te krijgen. Dat moest over Turks grondgebied dat de Koerden dus moesten veroveren. Want het Syrische stukje was te goed verdedigd. Er worden heel wat spelletjes gespeeld en deze terreur tegen gewone burgers is de hefboom van Rothschild en cronies om regeringen te dwingen te luisteren. Als regering moet je je dus niet druk maken om je eigen mensen hun levens. De oorlog tegen Rothschild en cronies moet gewonnen worden. Al kost het 7 miljard mensen hun leven. Het beste zou zijn eerst die 2 steden. Daarna is het hoogstwaarschijnlijk snel over.

   https://youtu.be/iz6a4WkKJn0
   Hirohima, Nagasaki, Londen, Parijs, ?

  2. @genies

   turkije is inderdaad een belangrijke schakel voor zowel us als russia. Turkije zit in spagaat wil van ’twee walletjes eten’. kben benieuwd wat de toekomst ons brengt.

  3. Madeloes 39.1 : Zie link : http://aanirfan.blogspot.be/2017/01/istanbul-nightclub-attack-mossads-young.html
   Ik verwijs naar de tekst van de link.
   Zie ook : http://www.zerohedge.com/news/2017-01-01/manhunt-underway-gunman-who-killed-39-istanbul-nightclub Bekijk ook de reacties. Gezien de tot hiertoe beschikbare elementen ga ik er van uit dat het om een geplande actie gaat. Turkije heeft zich immers aan gesloten bij Rusland en zowel in Langley als Tel Aviv valt dit niet in goede aarde.

  4. @sub rosa 39.4

   zo als het er nu uitziet lijkt het erop dat turkije zijn ‘beschermheer’ aan het inwisselen is,wie gaat het worden? blijkbaar achter de schermen wordt er hard aan gewerkt turkije te pushen. Zo langzamerhand weten we dat voor degenen die deze plannen bedenken een leven meer of minder niet ter zake doet.Het gaat om de macht. Hoe onvoorstelbaar dit ook voor ons is.

  5. 1 of meer mensen? De hele mensheid mag wat mij betreft de afgrond in. Rothschild en cronies zullen verslagen worden al kost het de menseheid zijn bestaan op deze planeet.

  6. Tjonge, wat een narigheid zeg Genies. Ga eens op tijd naar bed en ga iets leuks doen voor jezelf dat helpt tegen depressies.

 20. Madeloes 39.5
  Er lopen dat tal van belangen door elkaar. Door te kiezen voor Rusland en dus voor een wapenstilstand in Syrië komt Turkije in conflict met Israël, dat ten allen prijzen het Oded Yinon plan wil uitvoeren. Turkije was ook een bondgenoot van de USA in Oekraïne tegen Rusland. Door deze koerswending van Erdogan valt dit nu ook in duigen. Er is ook de problematiek van de pijpleidingen via Turkije en verder naar de Balkan.Turkije wordt daardoor een potentiële handlanger van Poetin voor chantage tegen de EUSSR. Door deze koerswending van Erdogan komen de plannen van de NWO om Turkije in de EUSSR te krijgen ook in gevaar, gezien Turkije zich hier dan zal gedragen als een potentiële vazal van Rusland. Dit zijn maar enkele elementen.. Afgezien van Tel Aviv, is het Poetin die nu het schaakspel domineert. Turkije is één der pionnen. En terrorisme is daarbij een “onderhandelingsmiddel”.

  1. @sub rosa

   Inderdaad erg veel belangen van macht staan op het speelbord. Wie is/wordt de marionet van wie? Het schaakspel is in volle gang.

 21. 1 id kaart bij deze mensen wil niks zeggen. Op Rt.com stond iets over dat veel asiel zoekers meerdere gebruiken met verschillende namen er op! Waarschijnlijk is deze door de dader er met zin neer gelegd.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.