Ja, natuurlijk laat de dader zijn ID achter…!!


Welke terrorist gaat er tegenwoordig nog op stap, zonder zijn ID-papieren..? Want het schijnt behoorlijk ‘trendy’ te zijn, onder deze groep rotzooitrappende wereldburgers, om je identiteitspapieren te laten liggen in het voertuig waarmee je de aanslag pleegde. Dat je vervolgens vlucht en deze papieren ‘vergeet’, is natuurlijk onderdeel van het hele spel. Dat maakt het alleen maar spannend.. Waarbij natuurlijk het doel van het spel zal zijn, zo lijkt het althans, om alsnog NIET gepakt te kunnen worden.. 

Tja, even serieus en zonder de ironie..
Hoe valt dit nu te rijmen..? Want óf je bent professional terrorist, óf je bent een domme amateur.. Of…! De kaart is er simpelweg na afloop neergelegd.. Het is net een goocheltruc, die moet je ook van achter-naar-voren ontleden, om in ieder geval enige logica in het verhaal te kunnen onderscheiden..!  En even denken, waar hebben we een dergelijk ID-verhaal méér gehoord..?

Ohja, bij de aanslagen van 11 september 2001.. In de honderd-duizenden kubieke meters puin van de 2 WTC-torens, volledig gevrijwaard kennelijk van alle hitte en vuur van de inslag, werd het paspoort gevonden van één van de kapers.. Wat een toeval..? Toch? En het is daarmee zó onwaarschijnlijk, dat het wel waar zouden moéten zijn, toch? Want zo’n verhaal verzin je niet.. Of toch?

En ja, de volgende stap lijkt ook te kunnen worden voorspeld nu. Het is dus aannemelijk dat de dader op de vlucht zal slaan, met de politie in vuurgevecht zal raken en vervolgens, net als de beide jongens van de Boston-snelkookpan-aanslag, als een dolle hond vermoord zal worden.

Ohja, we vergeten de aanslag in Nice helemaal, op de 14 juli, de nationale feestdag van de Fransen. De chauffeur die over de boulevard gereden zou hebben, had…. inderdaad, ook zijn ID-papieren laten liggen in de vrachtwagen. Het lijkt een mooie case voor psychologen, om eens te zien, wat deze terroristische auto/vrachtwagenrijders bezielt, wanneer ze tijdens de aanslag hun ID-papier UIT HUN ZAK OF TAS HALEN en deze IN DE AUTO LOS NEERLEGGEN… En vervolgens natuurlijk laten liggen, bij het op de vlucht slaan… Zij wij nou zo slim, of zijn die valse-vlag-mafkezen nou zo dom..?

 

Let wel: we spreken hier niet over de aanslag, maar we proberen ‘omstandigheden te duiden’, waarbij wij overeenkomsten zien, tussen verschillende aanslagen, met ‘domme terroristen die hun ID-papieren NIET op het lijf dragen maar in hun voertuig laten liggen. Om deze papieren vervolgens ‘totaal te vergeten’, wanneer zij op de vlucht slaan.. Enfin, hieronder in het artikel zie je het officiële bericht, waarbij de essentiële zin, tussen een boel lucht is geplaatst..  Maar kijk eens naar het ‘Breaking News’ van de BBC, die meldde dat de Charlie Hepdo-terroristen OOK hun paspoorten vergaten..

Hetzelfde verhaal op de muziek van een ander liedje.. Ook bij de ‘aanslag’ van Charlie Hepdo was het raak. Wat een sukkels toch, die terroristen.. Ga je op reis/de vlucht en vergeet je je paspoort..

x

x

Ja, natuurlijk laat de dader zijn ID achter…!!

2016 © WantToKnow.nl/be

x

De Duitse politie zou op zoek zijn naar een Tunesische man als mogelijke dader van de aanslag op de kerstmarkt in Berlijn waarbij maandag twaalf doden vielen. Volgens Duitse media zouden identiteitsdocumenten van de man in de vrachtwagen zijn aangetroffen. Als dit waar is, is het natuurlijk bijzonder dat de politie dit niet meldt..! De politie heeft woensdagochtend opnieuw een verdachte opgepakt, maar die zou ook alweer zijn vrijgelaten. Politie en justitie hebben intussen ruim vijfhonderd aanwijzingen en sporen die naar de dader of daders zouden kunnen leiden. Bijzonder vreemd wordt het helemaal als het ID-papier niet eens een ID-bewijs is, maar een ‘document’..

Het document dat werd gevonden zou duidelijk maken dat hij werd ‘geduld’ in Duitsland en zijn uitzetting is uitgesteld. Het formulier is volgens Duitse media uitgegeven door de autoriteiten in Kleef, net over de grens bij Nijmegen.

Het gaat daarnaast ook onder andere om verklaringen van ooggetuigen en dna-sporen in de cabine van de vrachtwagen waarmee de aanslag werd gepleegd. De speurders gaan ervan uit dat de dader gewond is, na een schermutseling in de cabine. De Duitse politie arresteerde vanochtend vroeg een verdachte die gelinkt wordt aan de aanslag op de kerstmarkt van maandagavond. De man zou intussen alweer zijn vrijgelaten. Dat meldt de Duitse krant Bild, op basis van andere Duitse media.

Minister van Binnenlandse Zaken De Maizière verklaarde voor de televisie dat de politie zeker niet in het duister tast. “Niemand zal rusten voordat de dader of daders gepakt zijn.” Volgens de Berlijnse korpschef moet er ernstig rekening mee worden gehouden dat er dus nog een “gevaarlijke” dader vrij rondloopt. De politie heeft de bewoners van de hoofdstad daarom opgeroepen waakzaam te zijn. In politiekringen werd de verwachting geuit dat vandaag mogelijk een nieuwe verdachte zal worden gepakt.

Gisterenavond besloot justitie in Karlsruhe dat de verdachte die kort na de aanslag werd aangehouden, moest worden vrijgelaten. Het onderzoek heeft geen dringende verdenkingen tegen de man opgeleverd waardoor er geen reden was hem langer vast te houden. Volgens Bild leefde de Poolse vrachtwagenchauffeur, die tijdens de aanslag op de passagiersstoel zat, nog op het moment dat de moordende rit plaatsvond. Hij zou nog geprobeerd hebben om mensenlevens te redden. Eens de truck tot stilstand kwam, werd hij doodgeschoten. Dat blijkt uit de autopsie op het lichaam van de man, zo schrijft Bild.

Advertentie

118 thoughts on “Ja, natuurlijk laat de dader zijn ID achter…!!

  1. 1 id kaart bij deze mensen wil niks zeggen. Op Rt.com stond iets over dat veel asiel zoekers meerdere gebruiken met verschillende namen er op! Waarschijnlijk is deze door de dader er met zin neer gelegd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam *