Advertentie

De vaccinatie-KuKluxClan volgens Désirée Röver..


Medisch-onderzoeksjournalist Desirée Röver is het zat. De ongelooflijk lakse houding en zelfingenomenheid van het RIVM en de starheid waarmee Coutinho en medewerkers figuurlijk hun gelijk van de daken schreeuwen, kennelijk zonder de minste vorm van zelfreflectie, hangt haar de keel uit.. Het RIVM is onverantwoordelijk bezig, omdat zij de ernst van de wetenschappelijke bewijzen die er zijn tégen vaccinaties niet onderkend. En dát het RIVM deze niet citeert of meeneemt in publieke gesprekken rondom vaccinaties. Er is in middels 1 dode gevallen.

Het RIVM heeft zichzelf in een duivels dilemma gevangen, door volledig te zwijgen over de gevaren van vaccinatie en ze weg te wuiven. Dit ondermijnt hun eigen beleid, zoals gebleken is bij de enorm lage opkomst bij het HIV-vaccinatie-programma. Juist omdat zij eenzijdig informeren en de hele waarheid verborgen lijken willen te houden. Maar het ‘boomerang-effect van de waarheid’ omtrent vaccinaties valt niet meer te ontwijken en zal het RIVM hevig treffen. De waarheid ligt al op tafel. Mensen hoeven alleen maar de ogen te openen!

Medisch-onderzoeksjournaliste Désirée Röver
Medisch-onderzoeksjournaliste Désirée Röver

 

 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Désirée Röver aan het woord:

Nederland heeft tegenwoordig een eigen KuKluxClan: Knottnerus-Klink-Coutinho…

Hun eerste kruizen staan al te branden in de lusthof van de complementaire geneeskunde, en in tuinen en op balkonnetjes van dié wetenschappers, journalisten en ouders die het vaccinatie-evangelie openlijk in twijfel trekken. Zowel dat van HPV, als van DTP-BMR en alle andere alfabetsoep gifcombi’s. Ik stel voor om deze Inquisitiefikken met elkaar te verbinden tot een vreugdevuur dat de arrogantie en de diepe spirituele duisternis in deze lieden kan verlichten. Want het is me nu echt genoeg.

Uit de research voor mijn boek Baarmoederhalskanker, HPV-vaccins als een ‘deus ex vagina’ komt vanachter de mantra “Vaccinaties zijn veilig en effectief” vaccinatie tevoorschijn als een wapen van massadestructie. Hoewel de BBC me in mijn laatste toepassing van het woord holocaust (kleine letter!) nu gelijk geeft (Israel troops admit Nazi like war crimes in Gaza) zal ik het hier niet gebruiken, hoe toepasselijk wederom ook.

De 8-jarige Freek Hagoort. Het slachtoffer van de bizarre starheid van het RIVM..?
De 8-jarige Freek Hagoort. Het slachtoffer van de bizarre starheid van het RIVM en het gebrek aan openheid..?

Het meest recente — althans bekende — slachtoffer van de ‘bloedmoord’, zoals de artsen begin 1900 de vaccinatiepraktijk noemden, is Freek Hagoort. Dit onschuldige 8-jarige jongetje overleefde de DTP-BMR-giftombola niet omdat deze in zijn bloed, longen en organen een wel zeer ernstige en abnormaal snel verlopende infectie in gang zette van streptokokken, stafylokokken en virussen. De directe relatie tussen de supertoxische vaccinlawine en deze acute extreme immuunsuppressie is relatief eenvoudig aantoonbaar via het non-specific stress syndrome (Selye, 1937). Maar zoals gebruikelijk laat het RIVM ook nu weer niets na om dit causale verband te verduisteren. Waar is de emmer?

De door justitie ingeschakelde patholoog-anatoom (PA) blijkt na overleg met het RIVM — de hoofdverdachte! — geen nader onderzoek te hebben gedaan naar BMR-virussen in het bloed. Ook heeft deze PA zich laten beïnvloeden door een onbewezen RIVM-aanname ten aanzien van de kans dat deze vaccinaties in drie dagen tijd zouden kunnen leiden tot actieve virussen in het bloed.

Er is genoeg wetenschappelijke informatie te vinden die het RIVM en consorten aan het denken zou moeten zetten.. Is er een blind geloof in vaccinaties?
Er is genoeg wetenschappelijke informatie te vinden die het RIVM en consorten aan het denken zou moeten zetten.. Is er een blind geloof in vaccinaties?

Zijn lijkschouwingsrapport vermeldt als doodsoorzaak “weefselschade en functieverlies van de longen door een bacteriële ontsteking met als verwikkeling bloedvergiftiging”, en concludeert lafhartig dat “volgens het RIVM op basis van uitgebreid onderzoek een oorzakelijk verband van overlijden kort na de vaccinatie onwaarschijnlijk is.” En hiermee hoopt het RIVM effectief de vraag te hebben weggepoetst waarop dit instituut met de langste neus van Nederland expliciet geen antwoord wenst.

Baas Coutinho moest wel zeggen dat hij in het algemeen niet kan uitsluiten dat iemand overlijdt aan de gevolgen van dergelijke inentingen… Zijn kwetsende perceptie klinkt in zijn: “Het is echter wel onwaarschijnlijk dat zoiets gebeurt.”

Is het niet merkwaardig dat een door justitie aangestelde patholoog-anatoom ruggespraak houdt, uitgerekend met het instituut wiens inwonende dochter, het Nederlands Vaccin Instituut (NVI), de desbetreffende vaccins heeft ontwikkeld, geproduceerd, dan wel geleverd?

Die meldt over deze brouwsels: “Van DTP- en BMR vaccin zijn alleen bijwerkingen bekend die mensen zelf gemeld hebben bij hun consultatiebureau-arts of – verpleegkundige. Dat zijn meestal de weinig voorkomende en wat ernstiger bijwerkingen.”

Vanuit persoonlijke gesprekken met consternatiebureau-artsen weet ik hoe het RIVM na melding van ernstige vaccinatiegevolgen steevast een medewerker stuurt, getraind in adding insult to injury. Deze bewerkt de geschokte ouders net zolang totdat zij toegeven niet te hebben gezien wat zij hebben gezien… Doe mij nòg maar een emmer.

De ouders van Freek zijn ontroostbaar, ik ken hun pijn.

En ik hoop dat de onzinnige dood van hun zoon een zo groot mogelijke ‘zingeving’ krijgt doordat deze door heel Nederland resoneert als een — wetenschappelijk onderbouwde — waarschuwing.

Een signaal dat alle nu nog twijfelende artsen voorgoed klaarwakker schudt!

De ouders van Freek zijn ontroostbaar. Ik ken hun pijn. En ik hoop dat de onzinnige dood van hun zoon een zo groot mogelijke ‘zingeving’ krijgt doordat deze door heel Nederland resoneert als een — wetenschappelijk onderbouwde — waarschuwing. Een signaal dat alle nu nog twijfelende artsen voorgoed klaarwakker schudt!

Met z'n allen in de rij om een I-Pod te verdienen?
Met z'n allen in de rij om een I-Pod te verdienen?

De HPV-vaccinatiecampagne werd gemanipuleerd met iPods, eenzijdige PR, en regelrechte leugens als ‘Baat het niet, dan schaadt het niet‘ (RIVM-Conijn in Nova). De Nederlandse moeders van de toekomst antwoordden met een overduidelijk NEE.
De KuKluxClan is nu bang dat dit ontluikend bewustzijn overslaat naar het gehele Rijksvaccinatieprogramma. Ik hoop dat die angst realiteit wordt: dat heel Nederland uit de farmahypnose ontwaakt, en vaccinatie eindelijk als moordwapen herkent.

Een brandend Kul-Kluts-kruis in mijn tuin zal simpelweg dienen ter verlichting van het pad naar die waarheid! Dus, heren inquisiteurs: doe mij d’r maar twee!

Auteur: © Désirée L. Röver, 2009

BBC: Israel troops admit Nazi like war crimes in Gaza, 19.03.2009,

Viera Scheibner, Vaccination, the Medical Assault on the Immune System, 1993,
ISBN 0.646.15124.X (verkrijgbaar via A&A en D.L. Röver);

D.L. Röver, Baarmoederhalskanker, HPV-vaccins als een ‘deus ex vagina’, 2009, ISBN 978.90.202.0372.1

14 gedachten over “De vaccinatie-KuKluxClan volgens Désirée Röver..

 1. Jeroen Pauw en Paul Witteman,
  Als jullie een beetje ballen hebben, nodigen jullie deze vrouw een keer uit voor een gesprek. Of durven jullie niet?
  De eenzijdige berichtgeving komt me inmiddels de strot uit.

 2. Mooi artikel!!!

  hoe zit het met vaccins naar het buitenland, waar tot dusver bepaalde vaccins nodig zijn, over het algemeen ben ik ook tegen vaccins en gezien het fiet voor mij ook liever niet!!! Kan mij iemand hier mogelijk een antwoord opgeven

 3. antwoord voor Monique: Ik ben in 2004 naar Venezuela geweest. Ik heb daar 4 maanden gebackpacked waarvan 3 weken in de jungle en het enigste wat ik van pillen bij me had was tegen de diarree. Was ook het enigste wat ik nodig had. Ben wel nooit ziek, leef redelijk gezond maar drink graag een biertje en rook dagelijks `n pakje weg.

 4. Beste Angelo, dank voor je antwoord, maar gezien het feit schiet ik er niet zo direct iets mee op!! Ik leef ook zeker redelijk tot goed gezond, drink zelden tot nooit en rook niet…wellicht ook zelden ziek. Egypte: Vaccinatie tegen hepatitis A is sterk aangeraden, alsook een update van polio, tetanus en difterie. Wie kan mij een goede optie geven???

  groet, bij voorbaat dank

  1. Voor Hepatitus A hoeft men niet te worden in geent omdat het geelzucht is en van zelf weer over gaat. Je moet alleen thuis bijven.Ik heb het als klein meisje gehad toen ik 6 was na twee weken is het weg. Je huid kan geel worden en het wit van je ogen is dan ook wat gelig. Daarna kan je het nooi meer krijgen.

 5. Monique,
  Ik ben naar Thailand geweest zonder vaccinaties. Ik heb alleen homeopatische middelen geslikt een maand van te voren om mijn lever te versterken en minder aantrekkelijk te worden voor muggen.
  Ik denk dat elke homeopaat aangesloten bij de NVKH je kan helpen.
  Kijk ook eens op http://www.leefbewust.com.
  Goede voeding, wat supplementen etc. helpen je in een conditie te krijgen waardoor je niet of minder ontvankelelijk bent voor ziektes.

 6. @ Frank, bedankt voor je info, ik heb ook liever homeopathische middelen en diverse voedingsupplementen dan 1 vaccin, we gaan eens meer alles tot dusver uitpluizen gezien in het najaar naar Egypte

 7. luisteren naar je gevoel die zegt wat belangrijk is voor je lichaam, goede voeding het liefst biologisch. vaccinaties triggert namelijk de vaccineren.help hiermee mond op mond reclame voor het niet vaccineren. Mensen hebben al ontdekt dat in de lucht Aliminiuum en Oxide dagelijks wordt gespoten door vliegtuigen. Waarvan wolken lange strepen worden en lang in de lucht blijven hangen, wat gevaarlijk is voor onze gezondheid en kan leiden tot duizeligheid, benauwdheid, huiduitslag, vermoeidheid.zie HAARPPROJECT gebeurd hier ook in Nederland.

 8. Brandy Vaughan ( zie deze video https://youtu.be/WQNEL7-0qIw ) is een voormalig vertegenwoordiger van Merck & Co. – een vaccin maker – en ze beschrijft hoe bedrijven het vaccins gebruiken als een voertuig om enorme winsten te genereren en niet om de volksgezondheidte bevorderen . Cognac onderzocht de veiligheid van vaccins en vond dat bekende toxinen die neurologische schade kunnen veroorzaken in vaccinaties, en zelf veiligheidsstudies creëren voor vaccins als geneesmiddel. Een gebrek aan echte veiligheids onderzoeken naar vaccins in combinatie met de bekende bijwerkingen van de vaccinatie heeft Brandy besloten om haar eigen kind niet vaccineren. Brandy geeft aan dat een vaccin aan kinderen geven is als het spelen van Russische roulette met onze kinderen en dat verplichte vaccinatie gewoon een manier voor vaccin makers is om te profiteren van onze kinderen. Laat je niet voor de gek houden: we hebben geen verplichte vaccinatie nodig.

  English :
  Brandy Vaughan Former Merck Rep Says Mandatory Vaccination Is For Profit and Not Public Health
  http://www.StopMandatoryVaccination.com – Brandy Vaughan is a former sales rep for Merck & Co. – a vaccine maker – and she details how vaccine companies are using vaccines as a vehicle for massive profit and not public health. Brandy researched the safety of vaccines and found that not only do vaccines contain known toxins that can cause neurological damage, but that vaccine makers do not create the same safety studies for vaccines as they do for other drugs. This lack of true safety research of vaccines combined with the known adverse reactions to vaccination has helped Brandy to decide to never vaccinate her own child. Brandy says giving children a vaccine is like playing Russian roulette with our children and that mandatory vaccination is simply a way for vaccine makers to profit off of our children. Don’t be fooled: we do not need mandatory vaccination.
  Stop Mandatory Vaccination
  Produced by Larry Cook
  Founder and Director of http://www.StopMandatoryVaccination.com
  Contribute here: http://www.gofundme.com/ohwupg

 9. Het zou goed zijn als iemand een gerechtelijke procedure zou starten tegen het RIVM en met susses een schade vergoeding zou kunnen eisen tegen de schade die is aangericht door de BMR inenting, zonder dat ouders vooraf van de risicos in kennnis waren gesteld. Ook wij hebben een zwaar autistische zoon gekregen nadat hij op 11 jarige leeftijd de BMR vaccinatie had gekregen. binnen een week na de vaccinatie begon hij ernstig ziek te worden hetgeen uiteindelijk uitliep op autisme.Een flinke gerealiseerde claim kan de overheid op andere gedachten brengen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.