Advertentie

Veel ouders weigeren HPV-vaccinatie voor dochters!


Was het geen gekkenwerk? Het inenten was volop aan de gang, moest bijna hals-over-kop gebeuren en geen mens wist de uiteindelijke precieze effecten!
Wat was het ineens een gekkenwerk in 2009: het inenten was volop aan de gang, moest bijna hals-over-kop gebeuren en geen mens wist de uiteindelijke precieze effecten! Noch was (en is!) het vaccin voldoende getest. Welke ouder dient nou niet bezorgd te zijn..!

x

Veel ouders weigeren HPV-vaccinatie voor dochters!

2013 WantToKnow.nl

x

Het nieuwe boek van Désirée Röver
Het waardevolle boek van Désirée Röver over de HPV-vaccinatie-gekte.

Het Engelse tijdschrift Pediatrics meldt dat steeds meer ouders weigeren om hun dochters het HPV-vaccin Gardasil te laten toedienen. Het gaat dan om het Gardasil-vaccin. Deze vaccinatie zou hen dienen te beschermen tegen baarmoederhalskanker, maar volgens steeds méér ouders is het vaccin onnodig en zelfs gevaarlijk.

Een marktonderzoek wees uit dat bijna de helft van de ouders ‘Nee’ zeggen tegen het Gardasil-vaccin, dat ‘gelanceerd’ werd afgelopen herfst in het Verenigd Koninkrijk. Dit onderzoek, dat gehouden werd door de  Mayo Clinic,toont aan dat steeds méér ouders dit voorbeeld volgen. In 2010 bleek nog 44% van de ‘doelgroep’ te weigeren deze vaccinatie toegediend te krijgen.

Hun bezwaren waren vooral dat er veel te weinig informatie over het vaccin wordt gegeven, en dat het toedienen van het vaccin, door overheden als vanzelfsprekend wordt gezien. Maar veel ouders vinden het vaccin ook volledig onnodig, en zelfs héél gevaarlijk. Dit laatste toont dan meteen aan dat er ook een toenemende trend is in het aantal ouders dat het HPV-vaccin als regelrecht gevaarlijk karkateriseert.

Andere vaccins die in het onderzoek werden genoemd, haalden niet de hoge cijfers rondom de bezorgdheid over de veiligheid ervan.

(Bron: Pediatrics, March 18, 2013; doi: 10.1542/peds.2012-2384).

35 gedachten over “Veel ouders weigeren HPV-vaccinatie voor dochters!

 1. Mijn dochter heeft ook een oproep gehad voor die kolere spuit. Ze weigerd hem zelf , en vind dat vele haar voorbeeld moeten volgen . Ik steun haar daarin volledig. Er wordt wel gesteld in de brief dat het een vrijwillige prik is.

  1. Mooi mosterdgeel gravatarretje ouwe 😉
   Was die andere ff naar de kapper ?

  2. Denk eerder dat Marcel een NAM kapitaal injectie nodig had, dan veranderd de Gravatar nog wel eens van Dune achtige spijzen… In ieder geval het oudje weet waar de mosterd vandaan komt…

 2. ‘DE MEIDENPRIK’ alleen dat woord al… alsof het erbij hoort.

  En dan tegenwoordig die hele zieke JE BENT TOCH GEEN WATJE?
  campagne… Peer pressure tegen kinderen gebruiken…
  Als je je laat prikken hoor je erbij en mag je je trots je armbandje dragen. . . . pff

  1. @ guido
   Nou nee de crises heeft hier hard en medogeloos toegeslagen dusz…. maar kijk zelf even dan zie je wel wat ik bedoel!
   Bij reactie nr 1 van mijn hand is een raar geel gravatarplaatje geplakt!
   Of ben ik zo verlicht dat alleen ik dat zie?

  2. Had ik laatst ook Marcel…van groen naar blauw en weer terug…’the shapeshifting conspiracy op wtk’ 😀

  3. Marcel, als het niet het belgisch biertje van Guido is, zou het dan zo kunnen zijn dat jouw ziens-wijze beinvloed is door een ooit toegediend vaccin. Ik probeer gewoon even mee te denken 🙂

  4. Bij een stukje kaas hoort een likje mosterd en soms is dat best wel eens lekker als je boven de 50 raakt met een biertje…

 3. Mijn dochter moest nog een vaccinatie halen toen ze 9 jaar was.
  We zijn volgens mij als enige van de hele school niet geweest.
  Moet je ook vooral niet ventileren in het openbaar want je wordt zo aangekeken als een slechte moeder of als één of andere labiele gek.

  We krijgen nu telkens via de post een herinneringsbrief van de GGD dat we nog steeds de vaccinaties niet hebben opgehaald. Ze blijven gewoon door drammen. Bah! Het staat ook nog allemaal zo lekker geregistreerd, zij heeft hem wel gehad en zij niet.

  1. lekker door laten drammen en anders de advocatuur er chter zetten ze kunnen je niets? verplichten laten de andere jeugdichen over een tich aantal jaren maar zien dat zij?? nog gezond zijn en of zij baarmoeder kanker vrij zijn .ik geloof het niet !dan zie je vanzelf de ouders die nu jullie vreemd aankijken van waarom niet ?? dat zij onjuist hebben gehandeld en niet ?? jullie met gezonde dochters .ziek worden kunnen we allemaal en zeker de laatste jaren met het vreemde in ons voedsel !

 4. Voor mijn beide dochters wilde ik het niet. Krijgt mijn 18jarige een brief van de gemeente of ze mee wil doen aan een onderzoek voor meiden die dus Niet die prik hebben gehaald!!! Er is dus niet of nauwelijks onderzoek gedaan Of die prik wel helpt,dit is pas over 30 jaar te merken. neigt erg naar de DES dochters van jaren geleden.
  Ik heb mijn dochters op t hart gedrukt vooral zich zelf goed in de gaten te houden en op tijd naar een arts te gaan bij twijfel en natuurlijk gebruik te maken van de oproep voor een uitstrijkje.

 5. In Nederland wordt overwegend het merk Cervarix als HPV vaccinatie gebruikt, maar ook dat valt onder dezelfde noemer…………niet getest op de leeftijdsgroep aan wie het nu wordt gegeven en verder net zo dubieus en vol kwalijke werkingen. Ik kan het geen bij-werkingen noemen.

 6. De macht van BIG Parma is grotesk en groeit. De toekomst inktzwart. Bij de huidige ontwikkelingen komt er een moment -en dat moment is niet al te ver in de toekomst- dat u wordt geconfronteerd met de reactie: U heeft BHK, u heeft zich niet laten inenten, wij gaan u daarom niet behandelen, eigen schuld!!!!

  1. Het programma wat jij hier aankaart heeft zowel mij als mijn dochter overtuigd dat de hele HPV-vaccinatie kul is. Het is bedoeld om geld te verdienen. Wat er met de meisjes en vrouwen gebeurt interesseert ze niets.

  2. Inderdaad, als je het iets breder trekt, is dit ook on topic; over de gevolgen van het Australische griepvaccin. Het goede nieuws is dat het nu in de openbaarheid komt. Sterker nog, deze journaliste, Natasha Bita, heeft er een belangrijke prijs mee gewonnen!

   “MB Comment: Natasha Bita, a journalist for The Australian has just won a Walkley Award (the Australian equivalent of a Pulitzer Prize) for an in-depth article series on the CSL Afluria flu vaccine, a shot that caused convulsions in one percent of Australian infants who received it.

   To put this vaccine scandal in perspective, the CDC states that ‘seizures can occur after vaccination,’ 33% of infants who have a first seizure will have more seizures and 10% of infants who have one seizure can develop epilepsy. According to the Merck Manual (the largest-selling medical textbook), seizures are a symptom of encephalitis, which the Merck Manual defines as a vaccine adverse reaction. Vaccine-induced encephalitis can leave a spectrum of permanent brain damage in its wake – post-encephalitic syndrome (aka epilepsy and autism). In other words, kids that have convulsions from Afluria can have lifelong neurological disabilities.”

   lees meer: http://therefusers.com/refusers-newsroom/australian-journalist-wins-prestigious-award-for-exposing-flu-vaccine-scandal/#.UWcNjoXEY7A

 7. Je moet tegenwoordig als vrije meid wel heel stevig in je schoenen staan om “vrijwillig” te durven weigeren. Want hoe vrijwillig kan iets zijn als de druk van alle kanten heel hoog is. Tegenwoordig is het mogelijk zelf uit te zoeken hoe het een en ander in elkaar zit. Dat gelukkig wel. Geen afhankelijkheid van autoriteiten bij het zoeken naar de waarheid. Als de omgeving hard roept dat jij stom bent en er helemaal niks van weet dan weet je zelf dat dat niet klopt. Maar het blijft een titanenstrijd en een groot risico vrienden kwijt te raken. Ga er maar aan staan. Het thuisfront is hard nodig als ondersteuning,

 8. Onze kinderen zijn liever een ‘watje’ dan ‘ziek, zwak en misselijk’ (of dood…). Opvallend is verder dat ze niet gevaccineerd zijn en daardoor JUIST kerngezond!!! De vorige Pr-firma die de propaganda van het het RIVM produceerde, heette ‘Combat’, maar blijkbaar kan het nog duidelijker: “De gevaccineerde kat in het nauw maakt nu zulke gekke sprongen, dat iedereen ineens door heeft dat er een kat in de ruimte was”.

  Stop de watjes maar in uw oren, dan hoeft u de leugens niet langer meer aan te horen…

  http://www.niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=4454%3Aik-ben-geen-watje&catid=17%3Agezondheid&Itemid=30

 9. De weerzin tegen vaccinaties is stuitend te noemen. Ok, HPV heeft geen vroeg en zichtbaar resultaat zoals Mazelen, Rode Hond of Pokken. Veel mensen gaan dood aan kanker, volgens mij volksziekte nr.1, nu is er een vaccin tegen baarmoederhalskanker en nu wil het volk het niet. Dit gedrag slaat door dat de DKTP ook wordt geweigerd. Zie nu 2013 Groot-Brittannië waar de Mazelen weer is uitgebroken met alle gevolgen van dien. Ik beweer niet dat een vaccin geennegatieve invloed kan hebben, maar als v.b. 1 op de 300.000 gevaccineerden last ervan heeft, is niet het gehele programma slecht. De wereld is niet maakbaar Dames en Heren. Jullie spelen met de levens van jullie kinderen door NIET te vaccineren en laten jullie gek maken door ongediplomeerden met een mening. Vaccineer gewoon je kinderen En jezelf voor DKTP, HEP A, HEP B en voor vrouwen HPV. De gezondheidszorg is al duur genoeg.

  1. Spuit je zelf lekker vol met meer van die troep…..de gezondheidszorg is al duur genoeg, ik werk liever aan mn eigen weerstand!

  2. Ik denk dat een ieder voor zich zelf mag uitmaken of hij/zij een kind wil laten vaccineren,maar verdiep je echt in de materie,niet alleen de voorlichting van het rivm en de pharmaceutische industrie. Ik heb als kind ook mazelen gehad en leef nog,je bouwt hierdoor juist meer weerstand op,mijn kinderen zijn op een verkoudheid na,nog nooit ziek geweest ondanks (of juist) het feit dat zij niet gevaccineerd zijn.

 10. VRF

  Ik zou me maar eens wat meer verdiepen in de gevolgen van vaccinatie
  Mazelen indien goed behandelt is nooit een dodelijke ziekte geweest en met betrekking tot Gardasil: een schandaal dat aan de oppervlakte komt.. meisjes die verlamt raken auto-immuun reacties al in de menopauze in hun bloed zijn gemanipuleerde virale deeltjes gevonden recombinant |DNA en deze mijn best VRF gelden als bijzonder schadelijk er wordt zelfs op dit moment gediscussieerd of deze meisjes nog wel als bloed donor kunnen zijn…
  Vaccineren dient alleen het economisch belang en zelden de kinderen.

  Kijk een even op Sanevax .org lees het leed wat zo veel ouders nu hebben met hun gevaccineerde dochters!!!!!!!!!
  Japan heeft gelukkig inmiddels deze vaccinatie verboden nadat er meer dan 2000 ernstige bijwerkingen gemeld zijn.

 11. Onderstaande stoffen zitten in de vacinatie.
  Welk mens die het goed met onze kinderen voor heeft bedenkt dit ?

  Aluminium is een neurotoxische stof die giftig is voor het zenuwstelsel en de hersenen. De concentratie van het aluminium in Cervarix is 36.000 maal hoger dan de Amerikaanse FDA veilig acht voor vloeistoffen die worden geïnjecteerd. Aangetoond is dat Aluminium gedrags- en geheugenstoornissen geeft die een gevolg zijn van de dood van motorneuronen in dieren bij een dosis van 10 – 11 microgram/kg24. Vaccinatie met Cervarix zal bij 11 jaar oude meisjes gemiddeld een belasting geven van ongeveer 34 microgram/kg! Neurologische bijwerkingen zijn dan ook te verwachten.

  Bij Gardasil vermeldt de fabrikant: aluminiumhydroxyfosfaat sulfaat (225 microgram Al), natriumchloride, L-histidine, Polysorbaat 80, Natriumboraat en water voor injectie. Deze hoeveelheid is weliswaar minder dan bij Cervarix maar nog altijd 18.000 maal de norm van de FDA.

  Natriumchloride kennen we als zout. Polysorbaat 80 zit ook in antivries. Natriumboraat, ook bekend als borax, is giftig voor zenuwstelsel, nieren, lever, kan vruchtbaarheid en het ongeboren kind schaden en wordt gebruikt als gif tegen kakkerlakken. In 2005 heeft de National Library of Medicine (NLM) van de National Institutes of Health (NIH) gesteld dat natriumboraat bekend is als gevaarlijk gif en niet langer wordt gebruikt in medische preparaten. Toch is het een hulpstof bij Gardasil.

  1. @Mark

   Op blz. 12 van de PDF van de NVKP staat helemaal niets over de samenstelling van het vaccin.

   Ik heb gekeken op de website van de FDA voor informatie over maximum doses. De FDA heeft kortgeleden daar nog een onderzoek naar gedaan, op grond waarvan nieuwe regelgeving is opgesteld:

   The FDA study found that the maximum amount of aluminum an infant could be exposed to over the first year of life would be 4.225 milligrams (mg), based on the recommended schedule of vaccines. Federal Regulations for biological products (including vaccines) limit the amount of aluminum in the recommended individual dose of biological products, including vaccines, to not more than 0.85-1.25 mg.

   De samenstelling van Cervarix en Gardasil heb ik van de fabrikanten zelf, dat staat op internet. Er is echt iets mis met de informatie die jij hanteert, ik zou nog maar even goed gaan rekenen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.