Advertentie

Ook UFO bij Obama’s tweede inauguratie..!


Ook UFO bij Obama’s tweede inauguratie..!

2013 © WantToKnow.nl/.be

x

Gisteren was de inauguratie van Barack Obama voor zijn tweede presidentstermijn. Evenals bij de eerste inauguratie was er sprake van een UFO, die ’s avonds life bij het Washington Monument verscheen. Alleen deze UFO viel de avond vóór de inauguratie te bekijken. Kijk zelf en luister ook naar de uiterst verbaasde Tv-reporter.. “What izz that..?” en even later.. “What izzthat…?”..

x

x

Een vliegend voorwerp met wit-blauwe lichten, lijkt opeens te materialiseren, out-of-the-blue, naast het Washington Monument, om vervolgens als het ware te ‘verdampen’ in een ring van blauw-achtige rook. En dat allemaal in een tijdspanne van zo’n 10 seconden. Deze beelden afkomstig van een live-uitzending bij FoxNewx, de avond dus vóór de inauguratie. Zondag 20 Januari 2013.

2009
Dit zijn beelden van hetzelfde Washington Monument uit 2009, de ochtend van de inauguratie van Obama’s eerste termijn als president van de VS. Veel toeschouwers hebben live deze UFO gezien en ‘debunken’ de verhalen van mensen op het internet die roepen dat het niets anders dan een vogel was of kan zijn..! Oordeel zélf..!
X

X
Commentaar bij deze video: “Dit is mijn persoonlijke high-quality video van de ochtend van de beëdiging van president Barack Obama. En geloof me: het is écht, geen vogel noch een vliegtuig. Er was geen geluid te horen toen het object met hoge snelheid over de hoofden van de toeschouwers heen schoot. Ik was bij het Live-evenement en wéét dat het een échte UFO is.. “

 

22 gedachten over “Ook UFO bij Obama’s tweede inauguratie..!

  1. @ Cozmic, ik heb al eerder aangegeven de lijn Annunaki- Vaticaanstad en Washington met als rode draad de Obelisk op het St Pieter en die op de National Mall in Washington? Weet je nog, toen we het hadden over de moord op Marianne Vaatstra in KONINGINNE nacht en precies 10 jaar later de gebeurtenis bij “De Naald”” in Apeldoorn. Tel je zegeningen!

  2. Ja Dick , rare dingen gebeuren er rond die Fallus erectussen , wordt tijd dat er wat meer Yoni’s opgericht worden . It’s all hidden in plain sight .

 1. Tja inzoomen en scherpstellen voor dat zich iets materialiseert???? Een cameramens met een vooruitziende blik? Alles kan natuurlijk, toch beetje te, lijkt mij.

  1. @zwaardstrijder: inderdaad, kijk dit nu weer, over het geld van het vaticaan, zomaar in de MSM:

   http://www.trouw.nl/tr/nl/4716/Christendom/article/detail/3381255/2013/01/23/Vaticaan-stak-miljoenen-van-Mussolini-in-geheim-vastgoedproject.dhtml

   Of Savile-gate: het gaat maar door: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QNelt33QP_8

   Allemaal slechtigheid, maar ik zie het als positief dat het nu naar buiten komt. Dan kunnen we het op een gegeven moment loslaten en weer verder…

 2. Het valt me nu opeens op dat het de 56ste keer was dat een president in de USA is geinaugureerd. In ieder geval dat er voor de 56ste keer een inaugirele parade is gehouden. Het getal 56 is nauw verbonden met de Onafhankelijkheidsverklaring

  http://nl.wikipedia.org/wiki/Amerikaanse_Onafhankelijkheidsverklaring

  Deze verklaring is namelijk ondertekend door 56 personen.

  Het zou me niet verbazen, dat dit de laatste keer is dat er een president in de USA wordt geinstalleerdf. Ik heb het sterke vermoeden dat er over 4 jaar geen USA meer bestaat.

  Lees maar de volgende tekst in deze verklaring en vraag je jezelf af wat er gebeurt als de inwoners van de USA ” de schellen van de ogen zijn gevallen”:

  “We hold these truths to be self-evident, that all men are created equal, that they are endowed by their Creator with certain unalienable rights, that among these are Life, Liberty and the pursuit of Happiness. – That to secure these rights, Governments are instituted among Men, deriving their just powers from the consent of the governed, – That whenever any Form of Government becomes destructive of these ends, it is the Right of the People to alter or to abolish it, and to institute new Government”

  In de eerste plaats wordt mijn aandacht getrokken naar het woord ” unalienable rights”. Dat betekent zoiets als “” onvervreembare rechten”. Zit het woordje Alien in! De vraag is of de Amerikanen al niet heel lang geleden hun eerstgeboorterecht hebben verkwanseld!

  En in de tweede plaats wordt mijn aandacht getrokken naar “” when any Form of Government becomes destructive” . Is dat al niet al lang aan de hand? Zou het niet zo kunnen zijn dat Sandy H een sneeuwbal effect teweeg brengt en hierdoor de mensen de schellen van de ogen gaan vallen?

  En nu ik het over sneeuwbal effect heb, kom ik bij het derde punt. En dat gaat over de gelijkheid van alle mensen! Manifesteert zich in de USA al niet lang een George Orwell Animal Farm scenario, waarin sommige dieren iets meer zijn dan de anderen? En is het niet zo dat de Nieuwe Wereld Orde en de rol die de USA hierin speelt ontzettend veel lijkt op het scenario dat Snowball voorstond in Animal Farm?

  http://en.wikipedia.org/wiki/Snowball_%28Animal_Farm%29

  1. @ dick
   Over jouw puntje 2 Het lijkt erop dat er in texas wederom een schiet incident is geweest op een highschool, weet er het fijne niet van maar was op cnn vanavond.

  2. Ja, voor het eerst hoorde ik over 2 schutters. Bij Sandy Hook wordt dat nog ontkent, maar zo langzamerhand staan de MSM in hun hemd, dit filmpje is nu meer dan 11 miljoen keer bekeken: http://www.youtube.com/watch?v=Wx9GxXYKx_8

   Grappig, dat deze zaken, net als het UFO filmpje, ‘all over the place’ zijn, en ‘in your face’.

   Nu ben je nog raar als je er over begint. Straks ben je raar als je het ontkent.

 3. Dit wordt een knaller, het filmpje uit 2013 dan.
  btw ik ben geen ufofiel.
  Want:
  1.) Echt op televisie mainstream, geen knutsel nerd filmpje op youtube. Heel Amerika heeft dit on record op Fox (google maar raak).
  2.) Niet alleen ongeidentificeerd, maar met futuritische geavanceerde technologie (cloaking / de-cloaking, het zichtbaar en onzichtbaar maken van het ‘vliegtuig’)

  What isssdat?
  * Photoshop door redactie Fox misschien? (wel heel toevallig dit fragment op tv, het is niet zomaar op de achtergrond tijdens een uur lang fragment of zo, het is precies op het zichtbare moment ‘erin’ ‘ge-edit’ (feit mbt edit)).
  *bemand/obemand ‘vliegtuig’ met geavanceerde technologie?
  *ET?

  Mijn boeren verstand vragen en analyse…
  Hartelijke groet,
  Berend, Fox (!) Mulder en Dana Scully

 4. January 22, 2013

  Russia Orders Obama: Tell World About Aliens, Or We Will

  By: Sorcha Faal, and as reported to her Western Subscribers
  A stunning Ministry of Foreign Affairs (MFA) report on Prime Minister Medvedev’s [photo top left] agenda at the World Economic Forum (WEF) this week states that Russia will warn President Obama that the “time has come” for the world to know the truth about aliens, and if the United States won’t participate in the announcement, the Kremlin will do so on its own.

  The WEF (The Forum) is a Swiss non-profit foundation, based in Cologny, Geneva and describes itself as an independent international organization committed to improving the state of the world by engaging business, political, academic and other leaders of society to shape global, regional and industry agendas.
  Read more: http://2012indyinfo.com/2013/01/23/russia-orders-obama-tell-world-about-aliens-or-we-will/

 5. BTW het is niet de reporter van Fox News die “What is that?” zegt, dit is een particulier/gewone man thuis die het nieuws fragment terugspoelt omdat hij iets vreemds ziet op Fox…
  (filmer van het filmpje, waant volgens mij heeft hij met zn digitale cam zijn televisie gefilmd!)

 6. Ah, weer zo’n op Nazi en Tesla gebasserde techniek, luister, de NWO heeft een vijand nodig om ons te knechten, en om de hele wereld te knechten een vijand vanuit de ruimte.
  Enne zoalng we niet weten wat het is, blijft het een Undentified Flying Object.
  Blijf met 2 benen op de grond, en zolang je zelf niet de hand hebt geschud met een buitenaardswezen, en je je kop laat brainwashen door dit soort filmpjes, hebben ze JOU precies waar ze je hebben willen, namelijk NIET bij jezelf.

  Het enige wat de mens leert, is dat hij niets leert van zijn geschiedenis,

  Niezsche.

  Stay Human.

 7. Wellicht reeds overbodig, maar ik mag er toch wel vanuit gaan dat iedereen inmiddels heeft gezien dat het hier gaat om een reflectie. (hoe betrouwbaar is eigenlijk beeldmateriaal waarbij iemand een televisie filmt?)
  Daarnaast was de inauguratie naar mijn weten overdag en het is toch verrekte donker rond die smalle, puntige staander.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.