Advertentie

Open brief drs. Ad Broere aan Tweede Kamer


oepn brief ad broere tweede kamer 13032015

x

Wil je deze Open Brief doorsturen, dan kun je deze PDF ervan openen en daarvoor gebruiken.
(HIER)

x

Ad Broere en George van Houts bij Radar Tv op 26 januari 2015.
Ad Broere en George van Houts bij Radar Tv op 26 januari 2015. George van Houts trekt op dit moment volle zalen, met het stuk ‘Door de bank genomen’, dat gebaseerd is op het boek ‘Geld komt uit het niets’ van Ad Broere. (klik voor lead naar wanttoknow-bookshop voor dit boek)

34 gedachten over “Open brief drs. Ad Broere aan Tweede Kamer

 1. In 1 woord, Fantastisch, Ad Broere!
  We laten ons gewoon bestelen, want de meerderheid heeft het te druk met andere zaken, bijvoorbeeld zien hoe je rondkomt met je centjes.
  Als iemand iets uit je huis steelt, zul je hem/haar dat beletten.
  En dit vinden we normaal?
  Helaas is dit slechts het uiterste topje van de ijsberg.
  Al is de leugen nog zo snel,………………..
  Stem Blanco, met andere woorden, keer ze de rug toe.
  We hebben een nieuwe partij nodig die leid met het hart, en de wensen van het volk laat prefereren boven de wensen van de “elite”.
  We zitten gewoon in een slavenbestaan, de muren en tralies zijn in dit geval het geld.

  1. stem niet elke stem is een instemmen met het corrupte politieke systeem, en houd dat systeem in stand. Alleen als iedereen of toch de grote meerderheid thuis blijft geven we het signaal af dat genoeg genoeg is . Het politieke systeem heeft al zijn geloofwaardigheid verloren en is ter ziele, het geeft derhalve geen pas het te trachten te reanimeren door wel te stemmen.STEM NIET!

 2. Onze volksvertegenwoordigers geven steeds blijk maling te hebben aan de burgers. We worden systematisch belogen en bedrogen. Draghi heeft eerst de rente naar beneden gemanipuleerd en gaat nu verder met monetaire financiering, zoals dat officieel heet. Gevolg is dat we bestolen worden. Onvoorstelbaar. En de Tweede Slaapkamer doet weer niets. Laat uw stem dadelijk niet verloren gaan, voordat we nog meer worden leeggezogen.

  1. @ hoeder
   Je lijkt het niet te begrijpen , het zijn geen volksvertegenwoordigers ,en je hebt ze niet gekozen( als ze al volksvertegenwoordigers zijn, wil ik niet tot dat volk behoren) Door te gaan stemmen geef je een validatie voor het in stand houden van dat verrotte systeem, waaruit deze grapjurken zijn ontstaan! Door te stemmen stem je in met deze volksverlakkerij van zogenaamde volksvertegenwoordigers , en geef je je stem weg . Weet dat ze op het pluche zitten zonder last of ruggespraak , en besef nou eens wat dat betekent . Heb je je ook wel eens afgevraagd waarom deze door jullie ‘gekozen( gestemde) volksvertegenwoordigers , een eed van trouw aan de koning moeten afleggen en niet aan het volk, herken je de implicaties daarvan wel? STEM NIET!!!

  2. JUuist Marcel, niet stemmen, het is lood om oud ijzer, criminele psychopaten, opdonderen die zooi !!!

  3. Zoveel mensen denken nog dat ze gaan stemmen om hun volksvertegenwoordigers te gaan kiezen. Dat zou impliceren dat ze invloed kunnen uitoefenen op het beleid gevoerd door deze lieden! Hoie kan het dan zijn dat :
   _ De belastingen steeds verder stijgen.
   _ Er nog steeds staatgeheimen bestaan ( wij vormen toch die staat?)
   _ Wetten worden doorgevoerd die tegen de menselijkheid gaan.
   _ Er nooit een regering gevormd wordt die recht doet aan de verkiezingsuitslag.
   _ Volksvertegenwoordigers een eed van trouw af moeten leggen aan de koning( die onrechtmatig op de troon zit)
   _ Nederland de europese grondwet heeft geratificeert ( al werdt die even anders genoemd na het negatieve advies van de volksraadpleging)
   Zal ik nog even doorgaan met het doorprikken van de illusie of blijven jullie liever slapen?

  4. @ Marcel 3.1, 3.3.

   Je hebt het volledig bij het rechte end.

   Groet uut Tukkerland,
   Harrie

  1. Wat jij misschien niet weet Fred is dat alle blanco en niet uitgebrachte stemmen verdeeld worden door de grootste partijen!
   Dus wanneer ben je medeplichtig? en inderdaad maar ga in ieder geval stemmen op voor jouw de minst kwade tenslotte blijven het allemaal vazallen van de onzichtbare belanghebbers!
   Welke dat zijn zie je pas ’n tijdje nadat bewindslieden met de politiek gestopt zijn, dan kunnen ze hun en vorstelijke beloning innen.ophalen

  2. Ad je zit er helemaal naast ! alle stemmen die zijn uitgebracht worden 100% die worden naar rato verdeelt, waar zijn anders de opkomstcijfers goed voor? Overigens zit het huidige bestuur al tijden rechteloos en volgens de kieswet onwettig op het pluche , er is immers al verschillende keren een opkomst onder de 50% geweest . Een duidelijke schreeuw om verandering van het bestuurlijksysteem!STEM NIET!!!

  3. Inderdaad en wie niet stemt heeft geen recht om erover te spreken.

  4. Wie zijn recht om over iets te spreken preveleert boven het voor zichzelf spreken zou zich spreekwoordelijk gezien eens achter zijn oren mogen krabben.

  5. @ Wim
   Juist zij die hun stem niet verkwanselen aan het huidige systeem hebben recht van spreken. Het zou je sieren eens naar hen te luisteren in plaats van als een gedweeë schaap achter de verkoop praatjes van die mooie meneren aan te lopen. De leugens zijn werkelijk zo doorzichtig dat alleen met een vberduisteringsbril je ze niet kunt zien( ruiken dan nog wel ,maar dat zal je niet boeien)

  6. @ ad
   Bovendien als het zo zou zijn als jij zegt dat alle blanco en niet uitgebrachte stemmen naar de grootste partijen gaan , dan konden hun kiezers gewoon thuis blijven , kat in het bakkie zogezegt. Vraag me dan ook sterk af waarom ze nog zoveel geld uitgeven aan campagne voeren? Of is dat een hobby van die mensen?

 3. Een fraai en onderbouwd verhaal. Heb de brief enkele malen gelezen om een goed inzicht te krijgen. En hier zit volgens mij al een probleem. Velen die echt verantwoordelijk zijn hebben daar de tijd niet voor want er zijn nog veel meer brieven. Ook denk ik, weet het bijna zeker, dat het onderwerp veel te moeilijk is en vooral op het gebied van de toekomst.Ik zou haast zeggen : stuur een open brief over ernstige zaken ,zoals bv. dit, aan het volk. De volksvertegenwoordigers worden op die manier gewaarschuwd dat zij
  voksvertegenwoordigers zijn ! Zij kunnen NU hun eigen spel spelen en de eventuele kontroleurs houden NU hun mond. U open brief maakt dat helaas ook duidelijk.

 4. Er zijn altijd voldoende Domboos en handlangers voor handen om over voldoende stemmen te beschikken om een schijn van democratie op te houden.
  Ze blijven halstarrig zitten en gaan door met hun volksverraad en het ombrengen van onze persoonlijke vrijheid.
  De oud SDAP ers draaien zich om in hun graf net als dat handje vol echte communisten, deze mensen stonden voor en bij hun levens ideologie.
  Wat Marcel oppert over niet stemmen, ja ik begrijp zijn denken, maar gezien het kiesstelsel, met voorkeurs stemmen en zo, lopen wij niet opnieuw in één van hun vallen.
  De twijfels bespringen mij van alle kanten, als je leest dat een handje vol families de hele wereld bevolking ringeloren, wat blijft er dan nog over van onze souveraine mens zijn.
  Hou me altijd maar vast op dit soort momenten aan mijn Friese bloed in mijn aderen, en dan Karel de Grote die de Friese volkeren tot vrije mensen proclameerde met, we zijn vrije mensen zo lang de vogels vliegen en de wolken langs de hemel gaan, en dat geld natuurlijk voor alle mensen, sta op verworpenen der aarde, bijt van je af!

 5. Lang geleden had je de gebroeders de Wit. Zij wilden ook belastingverlaging enz. Zij zijn vermoord hierom. Het grote plan NWO/Agenda 21 zal gewoon uitgewerkt gaan worden, dus belastingen blijven en worden steeds verder verhoogd om controle te behouden. De wereld is pas ideaal in hun ogen als er maar een half miljard mensen op aarde zijn. Mensen met een gouden ticket blijven over.

  1. Beste Eliza 49, had ook nog iets te maken met de Republiek, Nederland was te sterk als Republiek, moest weer een melk koetje voor de Europese Koningen worden.

 6. Dat we in het pak worden genaaid is al een poos aan de gang:

  http://www.stopdebankiers.eu/ttip-wall-street-marshall-en-t-i-n-a-nemen-europa-over/

  En maar blijven geloven dat de USA onze vriend en bondgenoot is!

  In dat artikel komt het begrip “structural adjustment programs” voor:

  http://www.langleveeuropa.nl/2014/10/structural-adjustment-programs-wanneer-hoge-staatsschulden-winstgevend-zijn/

  Tenslotte moet het toch onderhand duidelijk zijn door wie we gegijzeld zijn:

  http://www.ftm.nl/column/de-nieuwe-kleren-van-corporatie/

  En wat blijft er dan voor ons over? DEMOFARCIE, oftewel SCHIJNINSPRAAK!

 7. Er is in feite een eenpartijenstelsel en dan mag je voor de vorm kiezen.
  Nu al staat vast wie de nieuwe mp zal worden want deze werd uitgenodigd bij de Bilderb. en dan zal om de boel gevuld te krijgen die kromneus van de gristenhonden de rijen mogen sluiten. D66 en CDA gaat het worden, hoe dan ook en denk nu niet dat er eerlijk gestemd gaat worden…

 8. Regeren is vooruit zien en ons land lijkt stuurloos rond te dobberen.
  Van alle partijen in de tweede kamer is er maar 1 die voor een deel afwijkt de PVV voor de rest komen voor 90% de overige partijen overeen nu wil ik hier niet mee zeggen dat wanneer men verandering wil men PVV moet stemmen want ik betwijffel of we daar beter van zouden worden omdat we dan waarschijnlijk een echte politiestaat worden met veel beperkingen van onze toch al schaarse vrijheid.
  Zoals Rob ook al beschrijft wordt alles ieder jaar beslist tijdens de Bilderberg conferenties onder leiding van onze koninklijke familie.
  Op internet kan men lezen wie er ieder jaar op deze conferenties aanwezig zijn en wie of welk bedrijf zij vertegenwoordigen wat het aannemelijk maakt dat ze bezig zijn om van de mensen slaven te maken om hogere winsten te verkrijgen door goedkope arbeid.
  Onze koninklijke familie doet hier heel hard aan mee omdat zij in veel bedrijven aandelen hebben en voor hen goedkope arbeid dus meer geld in het laatje brengt.
  Kijk naar wat Willem Alexander doet gewone bedrijfjes gaan over de kop terwijl hij voor de grote bedrijven waar hij dus beter van wordt zijn benen uit zijn achterste loopt het zogenaamde lobbyen.
  De vraag die eigenlijk eens aan hem gesteld zou moeten worden is waarom hij voor grote bedrijven moeite doet en de gewone bedrijfjes aan hun lot overlaat.
  Ook worden de zittende of toekomstige premiers daar geinstrueerd wat elk jaar verdere achteruitgang voor de gewone burger meebrengt.
  Dus wat of wie men ook stemt het heeft totaal geen nut.

 9. Op TV was dat de staat 2,5 miljard tegen een negatieve rente van -0,2% leent.
  Dan zou ik zeggen de crisis is opgelost want als je geld leent krijg je geld toe dus laat het hoofd bedrag op de bank staan en incasseer alleen de rente.
  Waarschijnlijk zal ik het wel verkeerd zien maar ik zou graag van iemand horen/lezen hoe zo iets dan wel werkt.

 10. Het heeft even geduurd maar nu is het dan zover de Rabo bank gaat zijn computers aanpassen omdat er op spaargeld een NEGATIEVE rente komt wat dus inhoud zoals ik al in een eerder stuk beschreven heb dat u moet gaan betalen omdat de bank op uw spaargeld past en voor niets gaat nu eenmaal de zon op.
  Dat de bank geld heeft verdiend door met uw spaargeld te speculeren wordt voor het gemak maar vergeten.
  Waarschijnlijk zullen andere banken nu snel dit voorbeeld gaan volgen zodat u uw spaargeld nergens kunt stallen zonder daarvoor te moeten betalen in plaats van dat u rente krijgt.
  Dit zullen andere banken wel moeten doen omdat anders iedereen zijn spaargeld op een andere bank zet waar wel rente wordt gegeven en dat kan natuurlijk niet.
  Ik ben wel benieuwd of onze minister van financieen hier iets over te melden heeft.

  1. Dat zou dus betekenen dat je positieve rente krijgt als je in het rood staat….. 🙂 🙂 🙂

   I see a future so bright, let’s go and buy some shades. 😎

  2. Cosmic.
   Zoals u zegt zouden we bij rood staan dus geld toe moeten krijgen.
   In punt 12 blijkt dat wanneer men geld leent men ook geld toe krijgt.
   Hieruit blijkt maar weer eens hoe rot het systeem is en dat ik daar geen minister over hoor vind ik zeer zorgwekkend.
   Dus eigenlijk komt het hier op neer dat wanneer we sparen moeten we daar aan de bank voor gaan betalen die dan vervolgens de overheid ons geld weer geeft als zij een lening aangaan.
   Ik ben bang dat we bij rood staan geen geld zullen krijgen maar ik ben wel benieuwd hoe ze dit gaan uitleggen.

  3. Arnold, is het niet een beetje paniek zaaien. Plannen om de spaarrente voor particulieren onder nul te laten zakken zijn er momenteel nog niet, klinkt het. De kans dat het zover komt is volgens Rabobank ‘verwaarloosbaar’.

   Maar het woordje “momenteel” is dan wel weer zorgelijk voor de noeste spaarders onder ons. Misschien moet de politiek hier een wetje voor maken zoals dat in België al bestaat.

   http://www.standaard.be/cnt/dmf20150317_01583790

  4. chavera.
   Als er nu al sprake is van mensen te laten betalen om op hun spaargeld te passen door rente onder het nulpunt te laten zakken en wetende dat dit al vaker voorkomt bij bedrijfsspaarrekeningen dan lijkt mij dit niet ondenkbaar vooral omdat ze nu ook al hun computers er gaan op aanpassen wat op het nieuws bekend werd gemaakt.
   Ik weet niet of u bedoeld dat ik paniek zaai of de bank maar ik weet wel dat de banken alles in het werk stellen om de mensen geld afhandig te maken.
   Wat ik niet snap is dat rente wat je normaal voor spaargeld krijgt kan dalen tot onder het nulpunt waardoor er ineens betaald moet worden want ook al zou de rente op nul staan dan kan de bank nog geld verdienen door met het spaargeld te speculeren.

 11. Vandaag is het hele circus weer eens in gang gezet . De volksverlakkerij viert hoogtij met mindf*ck als tv commentaar “vandaag moeten we allemaal weer stemmen”. Weer trappen honderdduizenden in de val die stemmen heet . Ze denken allemaal dat het om het verkrijgen van invloed op het te voeren beleid gaat, niets is minder waar. Een ieder die gaat stemmen is medeverantwoordelijk voor de shitzooi waar we nu in zitten , en mag niet meer mee praten .Ze hebben hun stem weggegeven aan een stel beroepspsychopaten die zich voordoen als volksvertegenwoordigers.Slaap zacht lieve stemmers en geniet maar van de illusie , weet echter dat ignorance geen bliss is ! Ignorance komt van to ignore en betekent negeren . Alle kennis omtrend deze vieze spelletjes die door de politicie worden gespeeld en verdedigt zijn bekent! Als je dus gaat stemmen wil je dat gewoon niet weten . Maar ook hier geld “wir haben es nicht gewusst “is geen excuus en ontslaat je niet van medeplichtigheid! STEM NIETY!!!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.