Advertentie

Prof. Peter Gøtschke spreekt Tweede Kamer toe!


x

dodelijke medicijnen gotzschke
Het opzienbarende boek van professor dr. Peter Götschke over de georganiseerde misdaad die farmaceutische industrie heet. Hij werkte meer dan 30 jaar aan zijn bevindingen. Zelfs wij van WantToKnow durven de woorden van zijn conclusies bijna niet in de mond te nemen.. ‘Farmaceutische industrie = georganiseerde misdaad’..! (klik voor lead naar bookshop)

x

x

‘De grote farmaceuten verdoezelen onderzoeksresultaten,
ze verzwijgen bijwerkingen, kopen artsen om en infiltreren nascholingen.
Ze corrumperen patiëntenorganisaties, plaatsen leugenachtige advertenties
en bedriegen tijdschriftredacties via ghostwriters.’

– arts Bert Keizer –
in het voorwoord van het boek.

x

x

Peter C. Gøtzsche dinsdag 29 maart in de Tweede Kamer..

2016 © WantToKnow.nl/be

x

De woorden die je in dit artikel leest, zijn afkomstig uit het boek 'Dodelijke medicijnen en georganiseerde misdaad' van prof. dr. Peter Götschke.
Het boek ‘Dodelijke medicijnen en georganiseerde misdaad’ van prof. dr. Peter Gøtsche behoort de Nederlandse samenleving tot op haar grondvesten doen schudden. Wakker worden is daarbij nog een ‘understatement’..!

In navolging van het Europese en Britse parlement organiseert ook onze Tweede Kamer een hoorzitting met prof. Peter Gotzsche, auteur van het indrukwekkende en verontrustende boek ‘Dodelijke medicijnen en georganiseerde misdaad’. De zitting heeft mede tot doel om Kamerleden te informeren als voorbereiding op het debat met Minister Schippers van VWS over haar brief van 29 januari 2016, waarin zij kritische kanttekeningen plaats bij het opereren van de farmaceutische industrie.

De bijeenkomst is vrij toegankelijk op vertoon van ID, Thorbeckezaal van de Tweede Kamer via de bezoekersingang aan de Lange Poten op dinsdag 29 maart van 16.15 – 17.15 uur.

Wist jij dat, na kanker en hart- en vaatziekten, de 3e belangrijkste doodsoorzaak bij medicijnen ligt..? Dat zou op zich toch al aanleiding moeten zijn voor een nationaal gezondheidsalarm en een parlementaire enquête over een  overheid die de gezondheid van burgers heeft uitgeleverd aan de farmaceutische industrie. Maar nee, in plaats daarvan tekenen ministers, zoals VVD-er Edith Schippers, goedlachs allerlei contracten met deze industrie, waarin de overheid belooft o.a. de afspraken over de prijzen van nieuwe geneesmiddelen geheim te houden.

Al eerder stond Edith Schippers onder zware druk om afstand te doen van haar banden met de tabaksindustrie.. Dat deed ze uiteindeljik en droeg het 'tabakdossier' over aan haar staatssecretaris. Is het ook de grote vriendin van Big Pharma..? Waarom anders geen gedegen onderzoek naar de werking van het griepvaccin..? Is het deze mevrouw de minister gewoon om het even, of er wellicht € 60 miljoen griepvaccinatiebudget over de balk gegooid wordt zoals veel huisartsen, medici en wetenschappers zeggen..?!
Al eerder stond Edith Schippers moest, onder zware druk afstand doen van haar banden met de tabaksindustrie.. Ze droeg het ’tabakdossier’ over aan haar staatssecretaris. Is Edith ook de grote vriendin van Big Pharma..? Waarom anders geen gedegen onderzoek naar de werking van het griepvaccin..? Jaarlijks zo’n € 60 miljoen aan griepvaccinatiebudget over de balk? Zoals veel huisartsen, medici en wetenschappers zeggen..?! (klik voor griepartikel)

De Deense arts en onderzoeker Peter Gøtzsche, die zelf jarenlang werkzaam was in de farmaceutische industrie, laat zien dat deze industrie niet alleen patiënten, maar ook artsen voor de gek houdt met frauduleuze praktijken. ‘Er is veel moed voor nodig om klokkenluider te worden’, aldus Gøtzsche. Wil je uitgebreid lezen over het boek dat hij schreef, dan verwijzen we je naar deze uitgebreide artikelen over het boek HIER en over maffia-praktijken HIER.

 

Diverse recensies prijzen het boek de hemel in..!
‘Het boek is voor iedereen een must! Artsen, farmaceuten, apothekers maar ook patiënten, wetgevers en verzekeraars zullen inzien dat het met de integriteit binnen de gezondheidzorg zorgelijk is gesteld.’
– Tijdschrift Huisarts en Wetenschap

‘Scherp en snoeidhard’ – tv-uitzending Brandpunt KRO-NCRV

‘We slikken te veel pillen en daar worden we zieker van, wat niet verwonderlijk is zolang geneesmiddelen getest worden door de producenten zélf in plaats van door onafhankelijke onderzoekers.’ – Humo

‘Verplichte lectuur voor studenten geneeskunde en aankomende artsen. De veiligheid van de patiënten behoort belangrijker te zijn dan winst.’ – Juryrapport British Medical Association.

Peter Gøtzsche: ‘Dodelijke Medicijnen en georganiseerde misdaad’
Lemniscaat, ISBN 9 789047 70734 9, geb. 532 p., € 24,95

 

3 gedachten over “Prof. Peter Gøtschke spreekt Tweede Kamer toe!

 1. Voor therapeuten in Nederland veroorzaakt de kromme medische situatie regelmatig ethische dilemma’s. Als therapeut wil je (en heb je gezworen dat je) je optimaal voor je patiënt inzet en gebruik maakt van de laatste kennis en inzichten. Als nu je beste inzicht eruit bestaat dat je vrouwen moet afraden naar de preventieve borst-mammografieën te gaan (harde wetenschappelijke uitkomst uit het onderzoek van Peter Gøtzsche) dat sta je lijnrecht tegenover verplichtingen van de overheid.

  Ook zijn zich de meeste therapeuten bewust dat een ‘medicinale symptomatische’ aanpak gelijk staat aan ‘ziektebehoud’, die de langdurige gezondheid en levensverwachtingen belasten (immers, als je tig tallen jaren later stopt met de medicatie, vlamt de onderliggende ziekte weer op, en dat kan alleen maar als de ziekte behouden is). Door het ziektebehoud krijg je stapelingszieken en ouderdomsziekten die de kosten van de medische sector systematisch verhogen.

  Vreemd eigenlijk dat ‘een door technologie gedreven bedrijfstak’ duurder wordt in de dezelfde tijd dat overige technologiën (zoals computers) kelderen ondanks een verhoogde capaciteit. Weeral een teken dat iets structureel niet klopt in de gezondheidszorg.

  Als je als therapeut niet wenst mee te doen aan ziektebehoud of erger nog als je een verbeterde techniek op de markt wil brengen die daadwerkelijk geneest, dan krijg je de uitvoerende macht van de farmaceutische industrie over je heen (in Nederland de Vereniging tegen de Kwakzalverij). Zij zullen er alles doen om te voorkomen dat je genezen als filosofie centraal stelt.

  Als ondernemer heb ik in diverse bedrijfstakken ondernemingen en activiteiten opgericht en uitgevoerd. Vaak steunt de overheid nieuwe ondernemingen met raad en daad. Niet in de gezondheidszorg. Daar manifesteren zich juist organisaties die er alles aan doen om de nieuwe onderneming te laten mislukken en wetenschappelijk onderzoek te frustreren. Er zijn zo veel barrières opgericht dat je enkel kunt functioneren als je veel geld meeneemt, je conformeert aan de ziektebehoud-filosofie en geaccepteerd onderdeel vormt van bestaande structuren (Arts – BIG).

  Ik kan je zowat garanderen dat je als gewone burger niet in staat zult zijn om bij voorbeeld een kanker genezend middel op de markt te krijgen, als kost het product niets, is het veilig in gebruik en geneest het 100%. Wie in hemels naam is gebaat bij deze situatie, behalve dan ‘Big-Pharma’ en gevestigde medische structuren.

  Op deze wijze is het frustreren waar te nemen dat klachten die uitstekend en goedkoop genezen kunnen worden, door een reguliere arts worden omgezet tot een levenslange belasting en aftakelingsproces. Voor de meest chronische aandoeningen is er wel een therapeutische genezing mogelijk, maar die kennis wordt niet verspreid, zelfs tegengewerkt wegens financieel belang.

  Als therapeut vind ik dit niet enkel een schande maar ook een ethisch dilemma. Ik hoop niet dat deze situatie lang blijft doorgaan. Vele klanten klagen nu al over de reguliere differentiaal diagnose en begrijpen dat een symptomatische aanpak schadelijk is. Het internet verspreid deze kennis sneller dan ooit. Niemand is erbij gebaat dat artsen hun aanzien en respect volledig verliezen. Maar zeker in de laatste 2 jaar is die tendens sterk voelbaar bij een geïnformeerd publiek.

 2. ik vrees dat het niveau van de spreker onnavolgbaar is voor meeste Kamerleden (zal nog blijken). Uit eigen ervaring weet ik dat merendeel niets weet van deze materie en dat ofschoon het wel om miljarden zorg-geld gaat en tevens de gezondheid van mensen.
  Factor hier in is dat in Nederland in de sociale en culturele/politiek sector vooral mensen zijn terecht gekomen die de ZWARE Bèta-vakken lieten vallen en met talen/rechten zich omhoog werkten (likten?). GEVOLG HEEL SIMPEL: een autoriteitsprobleem t.a.v..v. ieder die van TNO of andere instituten beweringen doet en daarbij DRS of DR er bij vernoemt en daarmee bewerkt dat alle politici Heil en Alleluja roepen omdat ze zelf geen enkel referentiekader hebben ontwikkeld inzake natuurwetenschappelijk beweringen!
  Rechts partijen kiezen sowieso partij voor grote geldverdieners maar bij “progressieven” zit het gecompliceerder;
  Bij progressieve partijen speelt nog een psychologisch beschrijfbare antipathie een rol; tégen Religie, dus tegen Spiritualiteit, dus tegen natuurgeneeswijzen of antipathie tegen kritiek op de laatste strohalm die hen nog rest: de heilige onfeilbare Wetenschap!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.