Advertentie

De tweede zon…? Wat is hier aan de hand..?!


x

De tweede zon…? Wat is hier aan de hand..?!

2012 WantToKnow.nl/.be (met dank aan Alex/Nieuwsbreker)

x

Niburu, de 10 planeet..? Zeg het maar.. Het is in ieder geval geen zogenaamde ‘lensflare’. Een technische aanduiding die staat voor het invallen van (zon)licht in een cameralens, waardoor een vertekend beeld ontstaat. Hiervoor zijn er téveel verschillende opnames gemaakt uit allerlei posities, zelfs van officiële vaste webcams. Eén daarvan kun je in het filmpje hieronder zien, gemaakt op 14 Augustus jl. vanaf het ‘Hawaiï Observatory’.

En er zijn ook téveel getuigen van veel mensen die dit verschijnsel met eigen ogen gezien hebben..! Een lensflare reflecteert bijvoorbeeld niet in het water, maar de opnames van sommige camera’s laten WEL een spiegeling op het water zien, net als zijn grote broer de zon. (zie foto boven) Wat is dit..?

Een opname van deze ‘Tweede Zon’ wordt regelmatig uit de lucht gehaald, van YouTube bijvoorbeeld, maar filmopnames blijven YouTube overstromen. Over de vermeende ’tweede zon’… Wat is hier aan de hand..? Kijk zelf en vooral: oordeel zelf.. Dat dit verhaal niet op het nieuws te zien is, zegt natuurlijk meer over de manier waarop het ‘nieuws’ werkt, dan over dit verschijnsel..! Het filmpje geeft tot 5:30 nuttige info, maar wordt daarna wat ‘wazig’.

x

19 gedachten over “De tweede zon…? Wat is hier aan de hand..?!

 1. Wanneer we het filmpje bekijken, zo tussen 3.15 en 3.30 dan zien we dat de spiegeling in het water overgaat op het dak van een klein gebouw, dit klopt natuurlijk niet met de praktijk.
  Vervolgens het directe bewijs, dan komt de echte zon eroverheen, en wordt de weerspiegeling dan onderbroken ter hoogte van dit gebouw. Sowieso, wanneer we de spiegeling van de zogenaamde tweede zon vergelijken met de spiegeling in het water van de zon die we kennen, dan klopt er iets niet met dit beeld. De spiegeling van de tweede zon is niet natuurlijk, veel te hard gekaderd. Wat een onzin, en dan ook nog een rustgevend muziekje erachter. Waar ligt de bron van dit soort fake-toestanden? En pas a.u.b. op met publiceren van dergelijke zaken, want het ondermijnt de geloofwaardigheid van deze website.

 2. Niet zo zwart wit. Het is een verzameling gelijkende filmpjes bijeengezocht door iemand welke deze op youtube plaatste. 1 ervan is duidelijk bewerkt. Maar of daardoor alle filmpjes fake zijn lijkt me een beetje kort door de bocht.

 3. Oei, busted! Op 1:06 min zie je de in slomotion dat
  1 de reflectie kleurloos wit is en
  2 dat het nep is, want de water reflectie is over het schuurtje heen gefotoshopped.

  Jammer van dit nep filmpje…
  Hartelijke groet,
  Berend

  1. Ja! Je hebt gelijk! Idd heel goed te zien; wit van kleur en over het dak! Maar zou het waar kunnen zijn en heeft iemand knullig geprobeerd om het beeld te versterken?

 4. Ongelofelijk maar waar, ikzelf heb eind augustus een foto getrokken met een hemellichaam dat Niburu zou kunnen zijn… Geen Photoshop of toestanden, zeker geen flare maar een vaste massa met een schaduw. Onderstaande link laat een foto zien die bewerkt is in die mate dat de zon wat verduisterd werd, zodat het hemellichaam duidelijker in beeld komt.

  https://www.facebook.com/photo.php?fbid=4002188245667&set=a.4002187565650.2149162.1009910135&type=3&theater

  1. Kaat is een vriendin en ze heeft mij het origineel van deze foto bezorgd.
   Het is overduidelijk dat dit geen artifact is en het wel degelijk gaat om een vaste massa.

  2. Is niet te bekijken want: Safari kan de server niet vinden.
   Safari kan de pagina ‘http://https//www.facebook.com/photo.php?fbid=4002188245667&set=a.4002187565650.2149162.1009910135&type=3&theater’ niet openen omdat de server ‘https’ onvindbaar is.

  3. Hoi Marcel. Nee, als ik die s weghaal doettie het ook niet. Nou ja, geen belangstelling meer hoor. Groet!

 5. Zeer interessant! Toch vreemd met de spiegeling over de daken.

  Maar ongveer 2 maanden geleden kwam in mij de vraag op of de zon een kind kan krijgen? Ik bedoel dus of de zon zich kan delen?

  1. Helemaal geen gekke gedachte Fridus, heb ik ook wel eens aan gedacht. Tenslotte plant alles zich voort op de aarde en dus misschien ook wel in het heelal.

 6. Dergelijke verschijnselen zie je wel vaker.
  Waarschijnlijk veroorzaakt door de chemtrails (de chemicalien die ze in de atmosfeer sproeien).
  Dit veroorzaakt een soort “regenboog” achtig verschijnsel. Waar je een normale regenboog ziet wanneer je de zon in de rug hebt zie je deze verschijnselen altijd naast de zon (dus wanneer je richting zon kijkt).
  Een normale regenboog is een boog (of een deel daar van).
  Maar deze verschijnselen zijn meestal rond.
  Let maar eens op, kijk maar eens richting de zon wanneer het wat bewolkt is (en ze chemtrails gesproeid hebben).

  1. Ze sproeien altijd in de richting van de zon heb ik vastgesteld! Vrienden van mij zien het ook.

  1. grappig dat de aanschijning door de zon dan in een boogje verloopt . Of schijnt de maan vanzichzelf ? dacht toch dat ie aangeschenen werd door de zon en dat slechts reflecteerde!. Op die foto is dat duidelijk niet zo en of het niburu is ….. wie zal het zeggen ik weet het niet .

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.