Advertentie

Wisconsin stemfraude? 100.000-den 124+jarigen stemden..??!!


Grafiek van getelde stemmen in Wisconsin, in de nacht na de verkiezingen. Kijk naar het blauwe (Democratische) plotselinge rechte lijntje omhoog, rond 6 uur ’s ochtends. Biden diende kennelijk de Republikeinse stemmen in te halen, omdat beide curves steeds verder uit elkaar gingen lopen..!! En Trump ingehaald diende te worden..!

x
x

Wisconsin stemfraude ontleed!!

100.000-den 124+jarigen stemden..??!!

2022 © WantToKnow.nl/be

x

Als jij je afvraagt óf, en zoja, hoe groot de kiezersfraude in Amerika was en nog steeds is, dan is dit verhaal bizar. Het is mogelijk om aan de hand van de kiezerslijsten van en in Wisconsin een duizelingwekkende hoeveelheid stemfraude of anders een groteske nalatigheid te zien. Een onderzoek van de kiezerslijsten van de staat toont aan dat 569.277 kiezers zich registreerden op 1 januari.. 1918. Van dat aantal mensen heeft 20%, DIE DUS ALLEMAAL MIN. 124 JAAR ZIJN, afgelopen november gestemd. Even voor de goede orde.. Joe Biden ‘won’ de staat Wisconsin met een verschil op Donald Trump van 20.682 stemmen…!

Voor velen zal dit geen verrassing zijn, maar dat dit niet wereldwijd minimaal als ’teken aan de wand’ wordt gemeld, is onvoorstelbaar voor ons. Ongeveer twee weken geleden schreef journalist Jay Valentine (HIER) over de omvang van de fraude die hij en zijn team hebben ontdekt toen ze kiezerslijsten (die vaak corrupte gegevens bevatten die opzettelijk bedoeld leken om de informatie ondoorzichtig te houden) in Valentine’s systeem invoerden.

Jay Valentine leidt een team, dat de zg. ‘eBay fraud detection engine’ en de ‘TSA No-Fly List’. Dit team is operationeel in 30 staten in de VS om de stemlijsten van deze staten te schonen. Zodra de informatie voor een bepaalde staat was geladen en gesorteerd, onthulde dit computersysteem, via haar algorithme/programma, steevast nogal verrassende informatie in zowel de rode (Republikeinen) als blauwe (Democratische) staten.

Zo stonden er in één rode staat ‘4.300 mensen ouder dan 100 jaar op de rol; waarvan sommigen maar liefst 121 jaar oud waren 121. En… dat waren nog maar kinderen. Want de écht oude mensen waren bijna 2000 jaar oud, en dat waren er een heleboel – en ze hebben gestemd.

Vanuit de zuiverheid van het onderzoek, noemt Valentine geen namen van specifieke staten, omdat het belangrijk is dat de vrijwillige onderzoekers/enquêteurs volledig anoniem zijn en blijven. Het noemen van staten zou er immers toe kunnen leiden dat de corrupte- of onbekwaam-ontmaskerde ambtenaren op zoek gaan naar de enquêteurs. De onthullingen uit Wisconsin (en nogmaals, het is niet duidelijk of Jay Valentine deel heeft uitgemaakt van de analyse van Wisconsin) zijn in één woord onthutsend.

Let op: minstens één op de 14 kiezers in Wisconsin is minstens 124 jaar oud, want jezelf in 1918 te hebben kunnen registreren, moest je dus toen, 21 jaar of ouder zijn geweest…
En dit betekent dat één op de 14 inwoners van Wisconsin ouder is dan 124 jaar!
Nog verbazingwekkender is dat 115.252 van deze oude mensen de moeite hebben genomen om in november te gaan stemmen.

Want.. let op: minstens één op de 14 kiezers in Wisconsin is minstens 124 jaar oud is. Om zich in 1918 te kunnen registreren, moet iemand dus 21 jaar of ouder zijn geweest. Dat betekent dat één op de 14 inwoners van Wisconsin ouder is dan 124 jaar. Nog verbazingwekkender is dat 115.252 van die oude mensen de moeite hebben genomen om in november te gaan stemmen. Het is zeker dat sommigen van hen de stemmen hebben geleverd die Biden die voorsprong van 20.682 stemmen hebben gegeven.

Wisconsin heeft geprobeerd het probleem te verklaren door te zeggen dat kleinere kiesdistricten technische problemen hadden toen ze hun gegevens probeerden samen te voegen in het systeem van de staat. Het systeem reageerde op die problemen door de mensen op die lijsten een standaard registratiedatum van 1 januari 1918 te geven.

In de video hieronder ziet u hoe een deskundige, Dean O’Donnell, advocaat van het parlement van Wisconsin en lid van het team voor verkiezingsintegriteit, aan de kiescommissie van Wisconsin uitlegt hoe onwaarschijnlijk die verklaring is. Het feit dat één op de veertien mensen een zeer onnauwkeurige registratiedatum had, zou een ravage aanrichten in de integriteit van de kiezerslijsten, waardoor het zeer onwaarschijnlijk is dat een staatssecretaris een dergelijke technische fout zou laten staan.

CONCLUSIES..
Uiteindelijk zijn er maar drie manieren om het feit te verklaren, dat 20% van de mensen die op 1 januari 1918 als kiezer geregistreerd stonden, in november 2020 kwamen stemmen. Maar het zal duidelijk zijn, géén van deze drie manieren is goed voor de verkiezingsintegriteit in het algemeen en geeft in het bijzonder aanleiding tot vermoedens van ERNSTIGE FRAUDE:

 1. Al deze registraties zijn frauduleus en hebben als doel stemmen toe te voegen aan de ene of de andere kandidaat. (En ja, we kunnen aannemen, dat het stemmen waren die aan de kolom van Biden werden toegevoegd).
 2. Al deze registraties zijn ‘computerfoutjes’ en het kantoor van de ‘Secretary of State’ is ofwel te onbekwaam of ze zijn regelrecht puur corrupt om ze te te hebben gecorrigeerd. Zelfs als ze per ongeluk op de lijsten verschenen, werden ze het perfecte middel voor kiezersbedrog..!
 3. Wisconsin is kennelijk zo’n gezonde plaats om te wonen, dat meer dan 500.000 inwoners 124 jaar of ouder zijn en van dat aantal is 20% nog zo kwiek en betrokken bij de wereld dat ze stembiljetten hebben ingevuld (en meestal op Biden hebben gestemd..!). Een veelzeggend FEIT: vorige week overleed Thelma Sutcliffe uit Omaha, Nebraska. Haar dood was opmerkelijk omdat ze 115 ¾ jaar oud was en daarmee was ze de oudste vrouw in Amerika. Maar blijkbaar heeft een groot aantal 100.000+ aantal oudjes in Wisconsin, haar record al te schande gemaakt.

De grondwet is een juridisch document, want het is een contract tussen de federale regering en het Amerikaanse volk. In de context van een contract geldt dat als één partij fraude pleegt, alles wat uit die fraude voortvloeit ongedaan wordt gemaakt. Of zoals de wet zegt: ‘fraude maakt alles ongeldig.’.!!

In dit geval, als fraude wordt bewezen in deze en andere belangrijkste staten, worden hun certificeringen van de stemmen ongedaan gemaakt. En als er in genoeg staten gefraudeerd is, moet de certificering van de Senaat van de overwinning van Biden ook ongedaan gemaakt worden. Dit ongedaan maken zal natuurlijk niet gebeuren met een huidig Congres onder Democratische controle, maar er is geen reden waarom het niet zou kunnen gebeuren als conservatieve kiezers in zulke grote getale opkomen in november 2022 en 2024 dat geen enkele hoeveelheid fraude de rode golf kan verslaan die op weg is naar het Congres.

* * *

 

3 gedachten over “Wisconsin stemfraude? 100.000-den 124+jarigen stemden..??!!

 1. Er zijn onnoemelijk veel onnozelen, dat laten de afgelopen twee jaar wel zien. Maar je kunt kiezen wat je wil maar als er bij het tellen geen of onvoldoende mee-kijkers zijn, krijg je ‘overwinningen van rutte keer op keer. Nu was de democratie al zo dun als water maar nu bestaat ie helemaal niet meer. Ik denk dat de tijd is aangebroken om geen belastingen meer te betalen en helemaal te breken met het huidige tuig. Ze hebben hard genoeg hun best gedaan om het volk tegen zich in het harnas te jagen.

 2. En hoeveel doden hebben er gestemd ??
  Ik denk dan ook dat we het inderdaad moeten vergeten m.b.t de verkiezingen zonder fraude.
  Of er nu gestemd wordt met de computer of met het potlood, zal weinig verschil maken.
  Ik denk hier aan het motto van Lenin :
  ”Niet de stemmers zijn belangrijk, maar de tellers”.
  De laatste presidentsverkiezingen in de USA bewijzen m.i. dat de creativiteit om de verkiezingen te vervalsen geen grenzen kent. Alles is nu mogelijk, en opnieuw zien we hier de perverse rol van de media.
  Wat de oplossing dan is, dat weet ik ook niet. Met wettelijke middelen zal er niet veel aan te verhelpen zijn.
  En thuis blijven dan??. M.b.t. Nederland zal dit als gevolg hebben dat de kiezers van Groen Links en Denk wel gaan stemmen, en het gevolg is dan imo de keuze tussen het “kalifaat” of een Sovjetterreur regime, dat laatste is nu al zichtbaar en voelbaar.
  En de natte droom van al die “Elites” is natuurlijk verkiezingen zonder kiezers.
  En het “social credit score” systeem kan hierbij helpen om gevaarlijke kiezers uit te sluiten. En dan komen we terecht bij The Great Reset van Schwab waarbij iedereen verbonden moet worden met het A.I. systeem of het Transhumanisme.
  Het probleem bij dit alles is m.i. dat er slecht een kleine minderheid zich rekenschap geeft van dit terreur systeem dat ons te wachten, en waarvan de “contouren” toch al meer dan duidelijk zijn. Het overgrote deel van de bevolking slaapt, en is verslaafd aan zalige leugens. Het ontwaken zal echter gebeuren in de hel.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.