Advertentie

Oud-marechaussee: “Schandalig politie-optreden’..!!


De volledige disproportionaliteit druipt van de foto af. Vreedzaam demonstreren voor vrijheid en afgesnauwd en geslagen worden, omdat je een ‘verbod negeert’. De volgende dag staan er voor een andere demonstratie WEL zo’n 10.000 demonstranten op het Malieveld..!

x

x

Oud-marechaussee:

Schandalig politie-optreden‘..!!

2020 WantToKnow.nl/be

x

Oud-marechaussee Abe Dijkstra besloot om op 21 juni 2020 mee te demonstreren op het Malieveld in Den Haag, vóór de vrijheid. En op te staan voor zijn kinderen, kleinkinderen, zijn geliefden en voor zichzelf. Dit deed hij door zich aan te sluiten bij de liefdevolle demonstratie in Den Haag op het Malieveld. Hij werd, ondanks pogingen om te praten, meerdere malen zonder waarschuwing hard geslagen door een ME’er.

Hij was er getuige van, hoe onschuldige mensen in groot gevaar werden gebracht door met name de politie te paard. Hij zag hoe mensen die hulp nodig hadden dit niet konden krijgen. Ook de inzet van het pijnlijke waterkanon was VOLLEDIG disproportioneel. Inmiddels heeft de politie aangegeven, niet van plan te zijn, onderzoek in te stellen naar het eigen optreden. Wel onderzoeken ze de rol van een aantal ‘hooligans’ die dag. Foto’s zijn inmiddels op ‘Opsporing Verzocht’ op Tv getoond, waarop ruim 75 reacties zijn gekomen.

Dit alles is met name voor het platform ‘Viruswaanzin’ zó onacceptabel, dat zij een onafhankelijk onderzoek naar het optreden van de politie eisen, die bewuste zondag 21 juni 2020. Ze zijn een petitie gestart om mensen, die hetzelfde gevoel hebben dat ze niet of nauwelijks gehoord worden door met name Tweede Kamerleden, de gelegenheid te geven hun steentje bij te dragen. De petitie verzoekt dat er een, bij voorkeur onafhankelijk, onderzoek komt naar het handelen van de politie op deze zondag 21 juni 2020 op en rondom het Malieveld van Den Haag.

Teken de petitie op deze link: HIER

 

Het verhaal van de oud-collega handhaver is werkelijk bizar. Alsof een

1 gedachte over “Oud-marechaussee: “Schandalig politie-optreden’..!!

  1. Het gewelddadig optreden van de Politie in Nederland tegen vreedzame betogers, is ten andere een algemeen verschijnsel geworden in Europa en Noord Amerika. Ik zie hier de politie niet meer in de rol van de handhaver van de openbare orde en veiligheid, maar als een “terreurapparaat” dat door de elites wordt aangewend tegen de politieke vijanden, niet omwille van het gevaar dat ze zouden vormen tijdens de acties, maar enkel en alleen omwille van hun politieke overtuigingen, die een gevaar(sic) vormen voor deze elites, in dienst van de NWO. Het overgrote deel van deze elites is m.i. omgekocht, of wordt gechanteerd, en verraadt dan ook de belangen van hun land en van de bevolking. Deze elites hebben er ook voor gezorgd dat bij de politie en ook het gerecht, er op alle sleutelposten “betrouwbaren” zitten, die schatplichtig zijn aan de politieke zetbazen. Bij de politie zelf, wordt via de “diversiteit”(sic) een soort binnengehaald, die geen affiniteit meer heeft met de plaatselijke bevolking, en dan ook geen scrupules heeft om zich dan eens uit te leven. We evolueren hier imo dan ook stilaan naar huurlingenlegers.. die tegen betaling alles doen wat hun wordt bevolen. Wat het niveau betreft van deze huurlingen, kan dit niet laag genoeg liggen. Bekwamen en integeren zijn immers een nachtmerrie voor deze corrupte elites. Afgezien van het voormelde evolueren we m.i. ook binnen de EUSSR naar een Europese politie en een Europees leger, waardoor de elites kunnen beroep doen op buitenlandse troepen om het verzet te breken. Eurogendfor is hiervan al een begin. Ik vind het dan ook noodzakelijk dat bij de analyse van een dergelijk politieoptreden ,zoals tegen vreedzame betogers in Den Haag, steeds de elites worden aangepakt, want een vis begint te rotten aan de kop, dixit Karl Marx, en waarbij ook hun verborgen agenda’s op tafel worden gegooid.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.