Advertentie

Over van het internet verdwenen MH17-bewijs..!


there was another aircraft
EEN VAN DE ESSENTIËLE FRAGMENTEN UIT DE, VAN HET INTERNET VERDWENEN REPORTAGE, RONDOM HET NEERHALEN VAN VLUCHT MH17. OOGGETUIGEN VERKLAREN DAT VLUCHT MH17 OMGEVEN WAS DOOR 1 OF 2 STRAALJAGERS VAN HET LEGER VAN OEKRAÏNE…!! INFORMATIE DIE DOOR DE VS EN DE REGERING IN OEKRAÍNE ANGSTVALLIG WORDT GEHEIMGEHOUDEN…!

x

x

Over van internet verdwenen MH17-bewijs..!

2014 © WantToKnow.nl

x

Stel je bent BBC-reporter en je mag officieel voor een van de grootste en oudste media-organisaties in de wereld gaan werken.. Vervolgens hoor je van je ‘bazen’ dat je wordt uitgezonden naar oost-Europa, alwaar je voor de BBC-afdeling ter plaatse ‘lokale’ reportages mag gaan maken.. En dat doe je vervolgens met hart en ziel en werkt aan je carrière.  Vervolgens maak je afgelopen juli de reportage van je leven, wanneer vlucht MH17 neerstort in het oosten van Oekraïne. Je bent één van de eersten ter plaatse en interviewt ooggetuigen van de ramp. Een journalistieke droom voor iedere reporter..!

censored BBC newsDan volgen de ontwikkelingen zich in rap tempo op. De officiële versie van het neerstorten van de Malaysian Airlines vlucht MH17, blijkt TOTAAL NIET te kloppen met de versie, zoals je die van de genoemde ooggetuigen hebt gehoord.. Hoe dat mogelijk is, is je nog niet duidelijk, maar al snel blijkt dat jouw reportage van het internet wordt gehaald..! En al snel snap je ook waarom; de inhoudelijke reden ligt preciés in het niet synchroon lopen van de feitelijkheden met de ‘officiële versie’, zoals NATO en de VS de trachten te verkopen..!

Niet te onderschatten: de internet-community..!
En dan is er ineens gedonder.. Het BBC-filmpje is weliswaar van het internet, maar enkele, zeer oplettende internet-speurneuzen, blijken de betreffende BBC-oost-europa-reportage te hebben gedownload van YouTube en kunnen dat filmpje van de reportage dus gebruiken wanneer en hoe ze dat willen. Dus… Hoezeer de BBC ook wil, dat het internet-filmpje niet meer wordt gezien, des te meer de wereld het filmpje kennelijk wil zien.. En met goede redenen..!

Want laten we niet vergeten, dat deze krampachtige pogingen van de BBC ook de aandacht op zich vestigen; of om het in mooi Frans te zeggen:

Qui s’excuse, s’accuse

(vert. ‘Wie zich verontschuldigt, BESCHULDIGT zich’)

Waar het om gaat; de van het internet gehaalde BBC-reportage.
Beslis zelf ajb wat je van dit verhaal vindt, maar snap dat we dit artikel speciaal schrijven omdat deze YouTube dus telkens wordt verwijderd van het internet.. Ook in het uitgebreidere artikel dat we hebben, was deze video met de reportage opgenomen en het is dus kennelijk ECHT NIET DE BEDOELING dat je deze informatie te zien krijgt.. Maar nogmaals: bepaal ajb ZELF wat hier klopt en niet klopt..! We wijzen je graag op het uitgebreidere artikel, waarin je ziet hoe het oorspronkelijke filmpje van internet is gehaald. Je kijkt dan naar een zwarte YouTube..! (HIER dit artikel)

Maar goed, het filmpje met de reportage wordt -zoals gezegd- door velen weer teruggeplaatst, zodat je hieronder er toch naar kunt kijken. En de ooggetuigenverslagen kunt horen van de dorpelingen die de MH17 aangevallen hebben zien worden..! We brengen in dat kader ook graag de ooggetuige in beeld nogmaals, die door RTL werd geïnterviewd. Zie het tweede filmpje met de uitsnede uit RTL nieuws..! (HIER het hele artikel)

x

x

47 gedachten over “Over van het internet verdwenen MH17-bewijs..!

 1. Het wordt met het uur belangrijker video’s te downloaden maar nu ook belangrijke artikelen.

  Ik merk ook dat UPC al e-mails weigert waarvan zij vinden dat de content niet deugt(??? ) en dan hebben we het over linkjes!! Zo ook de server Deamon, richting buitenland is het moeilijk linkjes te sturen, ze komen er niet door!Je krijgt ze (als je geluk hebt) terug, maar ik merk nu ook vaak , omdat je elkaar toch mondeling spreek, dat er e-mails verdwijnen. Facebook verwijderd linkjes als een dief in de nacht..

  Mijn punt : wordt het niet eens tijd dat we aan de bel gaan trekken???

  Kappen met die censuur!!!!

  1. Ja en ik heb helaas al alternatieve websites moeten ‘verwijderen’ uit mijn favorieten lijstje. Kompleet weg of doodleuk een andere site met heel andere inhoud. 🙁

  2. @ eh nou eh..
   Ik heb al jaren upc.Mail alleen niet meer via hun.Ik stuur heel veel via m’n gmail en ook via facebook. En geloof me, ik stuur echt veel en bewustmakende zaken. Juist ook over de MH17. OP facebook . Wissel uit met een aantal mensen. En er wordt niets geblokkeerd , er verdwijnen geen links.
   Tja..
   Ik zat vandaag nog intensief uit te wisselen met iemand over de MH17. Een artikel ( er zijn er zo veel !) over ene Simon Parkes, die ineens out of the blue in een interview ( rijmt haha) begint over de MH 17. Project Camelot Kerry Cassidy interview. Anyway..ik geloof het dus niet .Kijk vanaf 50.00 min tot zeker 1.00 uur. Ik ken die man helemaal niet. Even de tijd genomen hem goed te beluisteren en bekijken. Wat op internet gelezen. Vooral in deze video komt het op mij over als vooropgezet.Een kopie van facebook comment van mij:
   Even terug naar dat interview specifiek over MH17. Ik heb het stuk vanaf ongeveer 52.00 tot 1.00 nog eens bekeken vooral beluisterd. Valt me op dat Simon in eens met Oekraine komt, alhoewel hij zegt dat hij het niet erover wil hebben. Kerry gaat erop in, vraagt dingen.Hij komt met héél duidelijke bewoordingen dat Rusland… het vliegtuig heeft neergehaald Kerry help hem nog een handje door te vragen /zeggen : dus het was Rusland ? Simon : “ja”.. Kerry; dus onder Putin? Simon: “Yes absolutely” Dan gaat Kerry weer verder met dingen te berde brengen en dat doet ze vaak door al in te vullen .Valt mij vaak op. En geen moment vraagt ze : HOE WEET JIJ DIT ALLEMAAL ?? Dat vind ik nou echt raar !
   Hier de video van interview Kerry ..Simon Parkes
   http://www.youtube.com/watch?v=b4WQty5e7Cc

  3. @ Maria 1.3

   Niet om het een of ander, maar dat er bij jou niets geblokkeerd wordt, wil niet zeggen, dat het niet gebeurt. Als ik bijvoorbeeld jouw bijgevoegde link betreffende het interview van Kerry Simon Parkes aanklik, krijg ik toch echt een zwart beeld te zien. Hetzelfde gebeurt bij King Fred II in reactie 2 met de daar vermelde link.

   Sorry Maria, dat ik je in deze misschien teleurstel, maar dit zijn toch echt de feiten, die ik ervaar en voor me zie. Mocht je denken, dat het internet een democratisch en vrij communicatiesysteem is, waar ongebreideld informatie kan worden uitgewisseld, dan moet je echt de slaapluisjes uit de ogen wassen.

  4. Beste Eh nou eh, klink goed, maar wat is je plan? Hoe trekken we aan de bel? welke bel?

   Al is het een kleine bel, hoe concreter, hoe meer mensen je zullen ondersteunen.

  5. @ Joris

   “wat is je plan?”

   Waarom mijn plan?
   Ieder kan voor zichzelf een actie ondernemen?
   Je eigen provider benaderen, klachten indienen?
   Politiek benaderen?

   Petitie zou ook kunnen, iemand nog ideeën? Iemand die kennis heeft van Wetgeving op dit gebied?

  6. Maria

   Ik vertel alleen mijn ervaringen en van mensen om mij heen.
   Dat jij het niet ervaart, dat zou kunnen. Dat maakt mijn verhaal niet minder waar.
   Veel met mij die censuur ervaren facebook doet het, you tube doet, het de kranten doen het dmv verzwijgen en liegen, servers doen het dmv page not found.. e-mails weigering dmv bad content,artikelen worden verwijderd door middel van de eu wet recht op verdwijning.
   TJA..
   CENSUUR DUS.

  7. @ Maria 1.3

   Ik heb het ‘s’-je achter de oorspronkelijk door jouw geplaatste link niet gezien. Guido heeft deze blijkbaar verwijderd en nu werkt de link weer. Dus in deze mag ik de hand in eigen boezem steken voor het niet goed hebben gelezen van de link, hetgeen ik dan ook doe door mijn excuses voor mijn verbale opmerking te maken. Blijft het gegeven van censuur op internet, zoals “eh nou eh” schrijft echter wel overeind.

 2. De BBC is overgenomen door joden.
  Dat de mainstream media word gerund door joden was al bekend maar nu worden er ook langzaam steeds meer namen bekend , en details. Lees dit stukje bv maar eens. http://davidduke.com/jewish-tribalism-manipulates-bbc/
  De naam Cohen word ook uitgediept. Job Cohen is de puppetmaster achter Jetta Kleinsma. Van slavenhandel Cohen en Cohen.. Lees ook dit stukje voor meer namen:
  http://davidduke.com/proof-jewish-zionist-takeover-british-tv-services/
  En dit stukje voor nog meer informatie: http://davidduke.com/jewish-supremacist-media-manipulation-deceit-exposed-expert-commentators-zio-fanatics/

  In Nederland is het ongeveer hetzelfde. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat er een tegen geluid ontstaat met een zeker gewicht en invloed , daarom worden we getapt , gelogd , geïnfiltreerd , besmeurd en belasterd door dezelfde tribe.

  1. Soort van TomTom, to find your way back. Hans en Grietje gebruikte broodkruimels.

  1. @ Anna 11 . Ik kom vaak op zijn website (niet op facebook ,wist niet eens dat hij ook op facebook account had).Ik plaats zelf vaker artikelen op facebook van Martin,dat dan wel.
   Hmmm….Ga er gelijk wat meer plaatsen nu.Kijken wat er gebeurt 🙂

   Overigens heb ik eerder niet bedoeld te zeggen of beweerd dat er géén censuur zou zijn… Harrie 😉

  2. Eh nou eh,
   Facebook is een belangrijk medium om informatie te verspreiden.
   Wát een ieder ermee doet is punt 2 natuurlijk.
   Maar het begint met verspreiden aan mensen die zichzelf niet willen informeren, omdat de schone schijn hard op het dakje valt…

  3. Maria,
   Zolang had Martin dus ook geen FB.
   En sinds héél kort, een verwijdering…
   Zeg het voort 😉

 3. Voormalig commandant van de strijdtroepen Dick Berlijn werd snel na de crash geïnterviewd door de NOS. Hij gaf aan dat het vrijwel onmogelijk was voor een zootje ongeregeld om zo’n buk raket succesvol te lanceren.
  Ga maar eens googlen op zoekwoorden, niks meer van te vinden.
  In dit artikel http://www.indigorevolution.nl/False-flag-MH17-gedaan-met-Elektronische-Oorlogsvoering.html valt het nog te beluisteren, net op tijd opgeslagen.

 4. Heel goed dat jullie het artikel weer plaatsen. Ook op mijn Facebook zijn alle berichten over MH17 verdwenen!! Des te meer dat ik ze onmiddellijk terug zet. Dank zij omdat jullie het nog hadden. Ik zou graag willen weten hoe je een dergelijk bericht op je harde schijf kunt zetten. Misschien is het een idee om het aan de kijkers te vertellen.

  Trots op jullie!

  1. Klaas ik heb de originele BBC video ook nog. Je kunt video`s van heel het internet makkelijk downloaden via het programma : YTD video downloader is gratis te downloaden.

 5. Zou het mogelijk kunnen zijn dat MH17 een afleidings strategie is van hetgeen daar echt gebeurd,want net als van de week toen de Maleisische slachtoffers (Notabene werden zij door Malaysia airways teruggevlogen)in hun thuisland terug kwamen was er ook weer een heel cicus rondom de rouwstoet,ik vind het wel opvallen dat ze daar nog steeds zoveel aandacht voor hebben.
  Als nu bewezen zou kunnen worden dat Oekraine schuldig is aan het neerhalen van MH 17,zou dan niet de voedingsbodem voor het westen en hun opdrachtgevers weggeslagen worden om eventueel met behulp van de Navo daar een zogenaamde humanitaire missie te starten met als werkelijk doel Oekraine onder toezicht van de V.S te stellen?

 6. Inplaats van bewijs van internet te halen zouden ze ook gewoon met bewijs kunnen komen maar dit is natuurlijk onmogelijk,ook duurt het nogal lang om de zwarte dozen uit te lezen,maarja daar staat natuurlijk de bevestiging op van hetgeen ze nu van internet verwijderen.
  En toch blijven de Europese ministers als schoot hondjes achter de werkelijke daders aanlopen.
  Rasmussen moet op tv wel boos overkomen,want zo kan hij laten zien dat de emmer bijna vol is en is het tevens een aanloopje voor verdere actie.

 7. Een BUK raket laat een vapor trail achter. Op de live beelden van de grond uit gezien, is op het moment dat de rechtermotor vlam vat enkel blauwe lucht te zien en geen vaportrail. Duidelijke conclusie is dat het vliegtuig zeker niet door een SAM is neergehaald. Verder blijft het vliegtuig nog een tijd intact met een brandende rechtermotor, alvorens deze naar beneden duikt. Het is weer eens een cover-up, die door amerika in scene is gezet. Amerika heeft enorme belangen samen met Shell om in de Oekranie Schaliegas te kunnen winnen , voor een bedrag van 7.5 miljard euro in eerste aanleg ….tja. Het uitblijven van de uitkomst van de zwarte dozen is op zich ook opmerkelijk. Ik ben benieuwd hoe er hiermee word omgegaan, er zal een leugen gecreeerd moeten worden die voor de waarheid zeer telleustellend zal zijn. Het zal me niet verbazen dat er beweerd zal gaan worden dat, de zogenaamde gesprekken verloren zijn gegaan door een technisch defect.

  1. De link die hij gaat zoeken is fout. Gewoon http//www.youtube.com/watch?v=1I7txAGV9BU geeft het filmpje wel.

 8. Sorry, inderdaad de link werkt niet: zoek even onder: Raw video malaysia airline MH17 shot down midair by missile near ukrain, russian border. dan vind je het wel. HJet meest interssant is natuurlijk de eerste seconden van deze video.

  groeten Rob

 9. Het filmpje werd uitgezonden door BBC Russia.
  Dan kan het natuurlijk zijn dat dit filmpje russische propaganda was die onder de vlag van de BBC werd uitgezonden. In dat geval zou de BBC wel het recht hebben om dit filmpje te verwijderen.
  Of zie ik dan iets over het hoofd?

  1. Nee, want eerst verscheen het filmpje wel gewoon op de BBC website. En zouden de Russen hem daar op hebben gezet? Als dat zo was had de BBC dat van de daken geschreeuwd!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.