Advertentie

Bewijslast en… Lastig te bewijzen..! (UPDATE 16/8)


there was another aircraft
Simpele ooggetuigen, dorpelingen, op de plaats van de ramp, hebben de situatie rondom het neerstorten van MH17 met eigen ogen gezien. Hun relaas past PRECIES bij de radarbeelden van de Russische luchtverkeersstations, die de Russen WEL aanleverden..! Wat is er nodig om mensen wakker te maken.. Of is het simpel: ‘Lastig te bewijzen als het een leugen is’..?

x

x

Bewijslast en… Lastig te bewijzen..!

2014 © WantToKnow.nl/.be

x

Even een kort artikel over een paar van de ‘krankzinnige bewijzen’ die wij allemaal te zien krijgen en met jou willen delen. Tot op heden is er op de Nederlandse Tv en Radio niet veel meer te zien en horen geweest, dan wat anderen zeggen en ‘wat men denkt’ dat gebeurd is… Zelfs als de Russen, zoals je in een ander artikel HIER kunt lezen en zien, een keurige persconferentie geven, waarin ze radarbeelden van vluchtverkeersleidingen tonen, van de MH17 en andere in de buurt zijnde vliegtuigen, krijgen we dit op de Nederlandse Tv en Radio niet te zien, noch te horen…!

Niets of nauwelijks iets daarvan mocht de Nederlandse publiek te zien krijgen, van die Russische beelden.. Waarom is onze vraag, laat je niet zien wat de Amerikanen verdommen te doen..? Namelijk simpel het BEWIJS tonen dat je als land of groep in bezit hebt.. MEDEWERKING verlenen aan onderzoek en hulpverlening. Tot op heden hebben wij GEEN beelden gezien van separatisten die tegenwerkten, ondanks alle verhalen die daarover in Nederland rondgaan..

We hebben het allemaal gehoord. De kreten als ‘Separatisten werken tegen’ tot ‘Meneer Poetin breng ons kind thuis’.. Werkelijk verschrikkelijk indringende beelden van nabestaanden die al in de veronderstelling waren/zijn, dat het allemaal al duidelijk was…! Dat er duidelijk was wat er gebeurd was.. Hoe kan dit, dat mensen niet kritisch blijven opletten. Niet wéten dat niemand het nog weet, wat er überhaupt gebeurd is.. Waarom kritiekloos alles aannemen, terwijl we nota bene in het verleden al zo vaak zijn bedonderd..!

amerikaans bewijs MH17
En dit was dan het lang verwachte bewijs van de Amerikanen, waaruit zou moeten blijken dat een pro-Russische militie verantwoordelijk zou zijn voor het neerhalen van de MH17. Hoe kneuterig en doorzichtig wil je het ‘bewijs’ zien.. (Het blijkt dat dit plaatje zelfs afkomstig is uit een computerspelletje, waarin een gele en groen lijn en een paar punten zijn getekend..!!)

En dan, een dag ná de Russische persconferentie, komt de VS met ‘nieuws’.. Geen bewijzen, aanwijzingen of zoiets, nee, de VS ging bakzeil halen met haar grote mond over wie de schuldigen zouden zijn. Zelfs de VS sprak over ‘er is geen bewijs tegen Poetin’.. Het enige, in onze ogen schandalige bewijs, is een redenatie die Obama met vuur benadrukte.. De redenatie dat Rusland de raketinstallatie geleverd zou hebben aan separatisten, en daardoor ‘mede-schuldig’ zou zijn.. Sancties dus.. En tot nu toe is alle bewijs, dat separatisten deze BUK-installatie zouden hebben, niet getoond.. (Als je tenminste de amateuristische filmpjes op ‘Social Media’ buiten beschouwing laat)

Er is dus, niet alleen geen bewijs tegen Poetin, als zou hij hebben meegewerkt aan het neerhalen van MH17, ER IS OOK GEEN BEWIJS door de VS aangeleverd, van de vermeende schuld aan het neerhalen van MH17 door de separatisten..!! Dit is het enige en verschrikkelijk amateuristische plaatje waar de VS mee kwam, dat zou ‘bewijzen’, hoe het e.e.a. op die fatale 17e juli zich had afgespeeld… Geen foto, geen opname, maar een zelf in elkaar gezette montagefoto.. Bepaal zélf wat je van het plaatje vindt natuurlijk, maar is dit internationaal bewijs om mensen van moord te beschuldigen..?? Dus: WAAR BLIJFT HET BEWIJS MENEER OBAMA…!!!

De lijntjes die je op deze Google-achtige foto ziet, zijn er door de Amerikanen ingetekend. Waarom geen satellietfoto’s van die milarden-kostende spionage-satellieten..? De vraag waarop de Amerikanen zich nu baseren, om deze lijntjes aldus te trekken, blijft onbeantwoord en een groot raadsel.. Vooralsnog. Want de verklaring van de VS is in totale tegenspraak met wat de Russen AANTONEN..! Hoe is het mogelijk dat nabestaanden van de slachtoffers dit pikken.. En laten we tot slot dan simpel de meest rechtvaardige vraag op tafel leggen: ‘Waarom zou niet het Oekraïense leger verantwoordelijk kunnen zijn..?!!’

Of wordt er ook helemaal geen bewijsmateriaal van de kant van de VS gepresenteerd..? Het zal toch niet waar zjin..? Als deze vraag komt aan Marie Harf, woordvoerder van Buitenlandse Zaken van de VS, gaat deze juffrouw boos worden en spreekt ze de journalist die dit ‘durft’ te vragen, bijna belerend toe.. ‘Het materiaal is op alle social media te vinden’, zegt ze.. Geringschattend lachend naar de journalist, die het ook allemaal niet meer weet.. ‘Of de regering wel het bewijsmateriaal openbaar gaat maken?’ probeert hij er nog uit te halen.. ‘Nou dat weten we nog niet’ zegt deze vreemde jongedame met veel zelfvertrouwen vervolgens.. Hoe is het mogelijk..?

Over  belastende bewijslast gesproken…
Waarom haalt de geheime dienst van de Oekraïense regering, direct ná het ongeval (en dus niet uren of dagen later!), de digitale vluchtgegevens op van de gesprekken tussen vluchtleiding en o.a. de MH17 (en andere vliegtuigen in de buurt)..??? Een uiterst indringend geval van de verdenking op je laden, wanneer je dan ook, inmiddels na meer dan 1 week, NOG STEEDS NIET DEZE VLUCHTGEGEVENS VRIJ GEEFT…??! Zie dit bericht van BBC dat (geel gemarkeerd) duidelijk laat zien wanneer de SBU (geheime dienst) de informatie ophaalden. Maar tot op heden, 10 dagen na deze daad, nog GEEN ENKEL bewijs van Kiev, dat zij NIET betrokken zijn bij deze ramp..!

Lees hieronder hoe de BBC IN EEN BERICHT VAN 17 JULI BEVESTIGT dat het meest krachtige bewijsmateriaal -namelijk de radargegevens van de luchtverkeerstoren in Kiev- door de Oekraïense geheime dienst is geconfisqueerd..!! Tot op heden (16 augustus) is dit bewijsmateriaal nog niet boven water.. WAAR BLIJFT DE NEDERLANDSE REGERING MET UITSPRAKEN HIEROVER…??!

x

BBC News Europe

De BBC-Rusland-reportage die van het internet werd gehaald…

DE BBC IN PANIEK…!!


In deze reportage, die door BBC-Rusland van het internet werd gehaald, maar door verschillende mensen weer is terug gezet, blijkt een andere bewijslast.. Compleet in lijn met het bewijs dat de Russen op hun persconferentie presenteerden, spreken ooggetuigen op de grond, over een of enkele straaljagers, die vlak bij ‘een verkeersvliegtuig’ vlogen en ‘nadat het getroffen was, met een scherpe boog wegvlogen’…

Staan deze mensen te liegen…??! Waarom haalt BBC deze reportage van het internet..? Past het verhaal niet in het ‘officieuze’ plaatje, en moet het daarom verdwijnen..?? Met wat voor mensen hebben we hier te doen, die deze informatie willen doen verdwijnen. Alsjeblieft, hier is deze reportage en oordeel zélf, deel hem met anderen en wees in hemelsnaam op je hoede met veroordelen en haat en woede te richten op onschuldigen..! Schuld is pas schuld als werkelijk en oprecht bewezen is, dát het ook schuld is..

x

x

NASCHRIFT 16 augustus 2014

Zoals je ziet, zie je niets op deze video.. Dus niet alleen de BBC-reportage is van het internet gehaald.. Nee, ook de reportage van de BBC, die op deze video stond, is ook al verdwenen… Maar we vonden deze nieuwe upload, waarin je dus weer de OOGGETUIGEN ZIET, die de straaljagers hebben gezien die rond de MH17 hebben gevlogen DIRECT rondom het neerstorten van deze Boeing 777…!!

Dit is dezelfde YouTube, maar dan weer via een andere bron gedownload. (streaming, wat wil zeggen dat we de video nog niet hebben opgeslagen op onze eigen computer(s))..

WAT ZIE JE NOU EIGENLIJK..???
Dit is de video die de BBC (BBC-Rusland), kennelijk in totale paniek van het internet heeft gehaald, toen ze zich realiseerden dat ze OOGGETUIGEN gefilmd hadden, die een verhaal vertelden DAT NIET CORRESPONDEERDEN met de strekking van het MH17-verhaal dat de VS en NATO-allianties wilden ‘onthullen’…!

x

VEEL OOGGETUIGEN GEVEN EEN VERSLAG
VAN DE AANWEZIGHEID VAN 2 OEKRAÏENSE STRAALJAGER (SU25), IN DE BUURT VAN DE MH17.

STRAALJAGERS WAARVAN DE AANWEZIGHEID OOK IS BEVESTIGD
DOOR DE RUSSISCHE SATELLIETBEELDEN,
DIE WERDEN GEPRESENTEERD DOOR HET MINISTERIE VAN DEFENSIE (LUCHTMACHT)

x

Tot op heden (16 augustus 2014) heeft de VS GEWEIGERD haar satellietbeelden ter beschikking te stellen, die gemaakt zijn rondom het ongeluk. Daarbij werd gezegd dat de VS vertrouwd op YouTube-video’s die zijn gemaakt door de geheime politie van Oekraïene. Beelden waarvan de VOLSTREKTE ONECHTHEID al van over de hele wereld is bewezen.

X

DIT BEVESTIGT DE ZEER STERKE VERDACHTMAKING

VAN EEN VALSE-VLAG-OPERATIE

RONDOM HET NEERHALEN VAN DE MH17..!

X

Verder blijkt dat de VS/Oekraïense versie van de ‘realiteit’ zodanig is, dat deze implausibel is. Want bijvoorbeeld, een BUK-lanceerinrichting kan niet als een simpele ‘stand alone’ lanceerbasis op een vrachtwagen worden ingeschakeld, want deze BUK’s kunnen alleen opereren als onderdeel van een geïntegreerd systeem, waarbij meerdere radar-units noodzakelijk zijn. Daarnaast zijn er meer dan 20 gespecialiseerde en dus goed getrainde mensen nodig, om het BUK-systeem te bedienen. En vanzelfsprekend is dit ABSOLUUT geen beeld waaraan de separatisten beantwoorden. En hoewel de separatisten al snel bevestigden dat ze een BUK-lanceerinrichting hadden buitgemaakt van het Oekraïense leger, bleek dat deze lanceerinrichting niet operationeel te maken was, doordat verschillende onderdelen ernstig waren beschadigd.

x

x

 

58 gedachten over “Bewijslast en… Lastig te bewijzen..! (UPDATE 16/8)

 1. In de aanhef van dit artikel wordt de vraag gesteld hoe lastig het kan zijn om met de “bewijslast te moeten komen”. In het kader van “wantrouw de media eens wat vaker” wil ik bij de relevantie van deze vraag een paar kanttekeningen plaatsen. In het Nederlands recht geldt het adagium “Wie stelt, bewijst”. Als je zegt dat iets zo is, draag je de “bewijslast”, d.w.z.: je zult met “bewijs” moeten komen van je stellingen of deze onbewezen laten. Voor gewone mensen heeft dat laatste vaak tot gevolg dat er niet meer naar je geluisterd wordt. In tegenstelling tot hetgeen dit artikel suggereert hoef je dus met de “bewijslast” zelf niet te komen. Met die last mag je zelf blijven zeulen, totdat je het bewijs hebt geleverd of de bewijslast wordt “omgekeerd”. Dit gebeurt bijvoorbeeld met het doel een partij in beschermingen te nemen, die naar z’n aard of omstandigheden hier zelf minder toe in staat is. Wellicht is dat laatste een goed idee voor de wereld. Bijvoorbeeld door af te spreken dat de tegenpartij van de VS, welke dat op ieder moment ook is, per definitie gelijk heeft. Tenzij de VS onomstotelijk het tegendeel kunnen bewijzen. Een koekje van eigen deeg dus ;-).

  1. Kijk, wat dacht je in dit verband van deze woorden..

   De Oekraïense strijdkrachten proberen het gebied in Oost-Oekraïne waar 17 juli een Maleisische Boeing 777, vlucht MH17, is neergestort, te heroveren op rebellen. Dit zei zondag een woordvoerder van de Oekraïense nationale veiligheidsraad. Hij zei dat de plek zo toegankelijk wordt voor de internationale onderzoekers van de vliegramp.

   Waarom NU???? Juist, om bewijsmateriaal zélf weg te halen… Beetje laat toch anders, na 1,5 week..?? De aandacht ligt naar het idee van ‘de krachten’ kennelijk TEVEEL bij de separatisten, die het allemaal netjes aanpakken imo. Een dikke voldoende halen in hun perscontacten en medewerking..! En trouwens.. Wat een prachtige titel niet.. ‘Oekraïense Nationale Veiligheidsraad’…? Alleen al dit soort titels verraden de meester-manipulatoren achter dit verhaal.. Door wie zou deze nou bedacht zijn.. Klinkt als Oblabla-taal.. (Het enige dat ontbreekt is nog een mooi wapen erbij, met bijvoorbeeld een adelaar..)

 2. Overigens is het alleen mogelijk te bewijzen dat iets ‘zo is’, maar niet dat het ‘niet zo is’. Probeer maar eens te bewijzen dat je niet door het rode licht gereden bent. Of dat iets, wat dan ook, niet mogelijk is. Als schuld al bestaat, zou er dus wel bewezen worden dat iemand schuldig is, maar niet dat iemand onschuldig (= niet schuldig) is. Dat laatste is (technisch) onmogelijk.

  1. Daarom vind ik de tekst van Cameron ook zo manipulerend vals en leeg tegelijk..
   ‘Mister Putin, prove you’re innocent!’...

   M.a.w. zoiets implicerend als: ‘Ik wéét dat je het gedaan hebt, mijn bewijs kán ik niet op tafel leggen, gezien (bijv.) onze relatie, maar bewijs dan dus dat je het niet gedaan hebt’ (wat ik weet dat je deed..)

 3. Onbegrijpelijk dat de nabestaanden van deze vliegramp niet zelf publiekelijk aan de alarmbel trekken om hard te protesteren tegen de politieke uitbuiting van dit drama?

 4. Wie heeft belang bij het neerhalen van MK17

  Waarom is vlucht MK17 van de normale koers afgeweken, de voorgaande 10 vluchten vlogen niet
  over het oorlogsgebied zoals geen enkel passagiersvliegtuig doet?

  Het luchtruim boven het oorlogsgebied was afgesloten (normaal in conflict gebieden)

  Waarom waren er 2 Oekraïense straaljagers in de lucht?

  Welke separatist heeft de volledige (en extra) militaire opleiding gehad om een
  BUK raket stand alone af te schieten zonder dat deze compleet in stelling is gebracht (systeem)?

  Hoe kan het dat het “bewijs” dat de separatisten MK17 neergehaald hebben al 2 dagen
  voor de ramp op youtube stond en waarom is dit filmpje diezelfde avond van de ramp
  van internet afgehaald?

  Waarom heeft Oekraïne bij de opstand in de Krim haar militairen bevolen elke kazerne te verlaten
  zonder gevecht als ze aangevallen werden terwijl in meerdere kazernes BUK raketten aanwezig waren?

  Hoe kan het dat het Westen blijft beweren dat Rusland de Krim geannexeerd heeft terwijl het de
  Oekraïense regering was die het referendum wilde en Rusland gedwongen heeft daar in mee te gaan?

  Waarom noemen wij hier de wil van het volk annexatie want uit het referendum kwam dat 93% van de
  Krim bewoners zich Rus voelt (logisch want de Krim was Rusland en is weggegeven) en bij Rusland wilde horen.

  Hoe kan het dat Oekraïne vrijwel direct na de ramp telefoon opnames had waarin de schuld bevestigd werd en
  waarom heeft Oekraïne geen gesprekken kunnen onderscheppen waar de ramp mee voorkomen had kunnen worden?

  Waarom reageren alle wereldleiders zo vreselijk opportunistisch, speculatief met een wijzende vinger en zijn zo goed als
  alle berichtgevingen in Nederland uiterst negatief en belastend in de schuldvraag terwijl dagelijks die speculaties
  terug genomen moeten worden omdat blijkt dat het gelogen of volledig verzonnen is?

  Al met al een hoop vragen waar geen antwoorden op zijn gekomen.

  Wat wel een duidelijk effect is van de nasleep van de berichtgeving is dat een groot deel van
  de Nederlandse bevolking gemanipuleerd is/wordt en de gedachte heeft dat ze precies weet wie de schuldige is.
  Ondertussen worden in Nederland onschuldige mensen het leven zuur gemaakt, Russen die dreigbrieven krijgen bv.

  Ben ik nu gek of is de gehele berichtgeving gemanipuleerd en is men uit op WOIII
  Waarom komen er op de kern vragen geen antwoorden en krijgen we deze kern vragen niet in de NL media?

  M.i moet degene die de kennis en opleiding heeft gehad en de raket afgeschoten heeft gevonden worden.
  Alleen die persoon kan licht werpen op dit geheel omdat er wereldwijd niet zo veel mensen zijn die die kennis hebben.
  De vraag is dus meer: als die persoon zich bij de separatisten heeft aangesloten dient die persoon dan het
  belang van de separatisten of is dat persoon een marionet die werkt in opdracht van een andere opdrachtgever?

  1. Je bent niet gek Amarinde.. Er zijn genoeg weldenkende mensen in het land. Deel je waarheid, stel je vragen, waarvan de belangrijkste is:
   ‘WAAR IS HET BEWIJS?’

   En de vraag of mensen de persconferentie van de Russen hebben gezien, met radarbeelden van de luchtverkeersleiding van 2 stations. STEL DIE VRAAG.

   Stel tenslotte de vraag of het Oekraïense leger er niet achter kan zitten..!! Waarom zou.. enz. Wordt niet boos, maar spreek je waarheid. Op het moment dat je daar mee stopt, stopt alles..!

  2. Lijkt kwa propaganda 9-11 wel. Toen was het Bin Laden wat we telkens weer moesten horen via de tv. Nu wordt iedereen al sinds de crash geprogrammeerd om Rusland en Putin als daders te zien > met het oog op de petro-dollar > oorlog?! De programmering doet goed werk. Feit dat het regeringsleger lekker blijft doorgaan met beschietingen -ondanks de aangekondigde wapenstilstand rond de crash site-.. het zegt mij genoeg.

 5. Wellicht ,is de overtuiging van de mensen,die dit soort aanslagen bedenkt en uitvoert wel juist,zoals hun voorbeeld en oud collega Adolf Hitler al opmerkte; Wat een geluk voor de leiders dat het volk niet nadenkt!….

 6. Denk niet dat Rutte in zijn ijdele hooghartigheid denkende met wereldleiders te kunnen leiden,, Nederland word betrokken bij de oorlog tegen BRINC.

  De $ moet gered worden van de nieuwe munt wereld,, de nieuwe munt die uiteindelijk de bondgenoten van het Israëlische leger failliet maakt en onmachtig machtig leger de wereld zal blijven traineren.

  MN Nederland heeft grote belangen bij de $ die koste wat kost in stand gehouden moet worden meer nog dan Brussel waarvan ieder weet wat dit kost.

  BRINCS is de oplossing,, met de N van Nederland,, het land dat lang voorop liep sukkelt nu met rubberen robbie Rutte als slappe kroketten overal achteraan,,

 7. Ik heb niets meer toe te voegen aan jullie reacties en het interessante artikel. Ik kan alleen niet begrijpen dat er nog zoveel mensen zijn die met het vingertje naar Poetin wijzen. Ze geloven alles wat ze in het journaal gezien en gehoord hebben en alle kranten en Facebook en Twitter. Onbegrijpelijk dat de gehypnotiseerde schapen zich niet afvragen “zal het allemaal wel waar zijn wat ik gehoord en gelezen heb?” Deze mensen zijn helaas gemakkelijk te manipuleren.

 8. Zoals ook de zogenaamde lijken die men vond is je reinste oplichterij, een beetje brandweerman die het verschil kent van te pletter vallen tussen 6 hoog en 10 km en wat hier ombeschadigd op de grond ligt krabt zich vaker achter zijn oor. Ook de rest moet zich voor doen als mede Hollywood special effects door voor te doen dat er iets op grote hoogte moet neer gehaald te zijn wat echter op de grond gebeurde met springstof.
  Zie onderstaande link voor openbaring van wrange informatie waar je mee misleid wordt:
  http://nodisinfo.com/absolute-proof-moulage-application-fake-mh17-corpses/

  1. Ik heb het gezien Cornelis… Het is werkelijk te idioot voor woorden..!! Het schijnt dat deze lijst er inmiddels af was gehaald, maar dat via Google-cache er tóch weer een kopie van boven water kwam..!!

   Kijk, dat DIT niet wordt uitgezocht door fatsoenlijke journalisten, is natuurlijk IN EN IN TRIEST, andere woorden heb ik er niet voor..!
   Dit hoor je toch tot op de bodem uit te zoeken. Is iedereen nou nog zo gevangen in de wereld van Dualiteit..????
   Zij-wij, de Russen-de Amerikanen, welles-nietes, schuldig-niet/schuldig, etc. etc. Hoe simpel is het niet om vanuit een neutraal standpunt TE BLIJVEN KIJKEN TOTDAT…?
   TOTDAT je zeker weet wat er is gebeurd
   TOTDAT je zeker weet wie er ‘schuldig’ is..
   TOTDAT je zeker weet dat het geen ‘ongeluk’ was, van welke kant dan ook!
   TOTDAT je zeker weet dat CIA/VS geen valse-vlag-operatie heeft uitgevoerd!!
   etc
   etc

  2. GUIDO.J, wij hebben een hele goede vriendin, die werkt bij een grote Franse krant, na de overname door een Franse Jood, hebben ze in twee jaar bijna alle journalisten, en redactie vervangen, haar man werkt op een beleggings bank, zelfde spelletje, en je mag niks zeggen, krijg je het bordje anti-semiet om gehangen, zelfde als de Joden de gele davidsster, en in de middeleeuwen een rode strik, ja je moet kunnen zien met wie je te maken hebt, wat een enorme devaluatie van onze samenleving, en het einde is nog niet inzicht.


 9. Kijk dit is de propaganda van Goebbels, die kennelijk nog steeds werkt..

  Het is toch werkelijk schandelijk dat de VS niet met bewijzen komt, en DUS NIEMAND nog wat weet, en er worden al sancties bedacht..?? Wat is dit voor naaimachine..

  1. Nee Guido, die sancties hebben helemaal niets met die aanslag te maken….zeggen onze politici. Geloof jij het?

  1. In een eerder geplaatst artikel van de toespraak van Putin tot de veiligheidsraad(met spoed bijeengeroepen), vind ik de uitspraak “Rusland moet zich voorbereiden op oorlog” zeer verontrustend!
   Als je ziet hoe Putin in de Internationale pers wordt gedemoniseerd is dit een teken aan de wand.
   Hij wordt neergezet als de tweede Hitler die Oost Europa weer wil annexeren. En hiermee dan ook een gevaar wordt voor de rest van Europa.
   Een aantal Senatoren in Amerika hebben een wetsvoorstel ingediend die met voorrang wordt behandelt.
   Bij aanname van deze wet valt de Oekraïne onder bescherming van de USA/NATO.
   Dit is gewoonweg het recept voor een derde wereldoorlog.

   The Shocking Reason Putin Isn’t Worried About The $50 Billion Yukos Ruling

   One person close to Mr Putin said the Yukos ruling was insignificant in light of the bigger geopolitical stand-off over Ukraine.
   “There is a war coming in Europe,” he said. “Do you really think this matters?”

   http://www.zerohedge.com/news/2014-07-28/shocking-reason-putin-isnt-worried-about-50-billion-yukos-ruling

  2. Ja het is verontrustend, niet zo zeer voor Europa, maar de USA-CIA zijn wel het doelwit deze keer, de USA-CIA staren zich dood op de lange afstand Russische 6 koppige atoom raketten, het zal uit een heel andere hoek komen, ze denken met een groter Iraq of Libye te maken te hebben.

 10. Tijd voor demonstratie in Den Haag om politici duidelijk te maken dat Nederland niet mee moet in het streven van de USA naar een derde wereld oorlog. Dat we nu protest aantekenen als volk tegen de oorlogs koers van Obama!!

 11. Ik ben snachts af en toe inside het pentagon en hoor dingen terwijl ik slaap. Weet je dat 99% van het personeel helemaal van niks weet en aangestuurd word. Die 0,5% moeten we arresteren die op keyposities zitten, voordat ze ons arresteren. Obami houd van bamie, maar is een poppetje die niks te zeggen heeft.hij is een vertegenwoordiger van de reptilians en heeft alleen te zeggen wat de reptilians hem opdragen en heeft dat niet door.
  Toen obami landde in amsterdam rook ik overal stront van het kontelikken. Zitten we misschien midden in een piramidespel wat hier in nederland verboden is?????
  uberall stront luft. Dat betekent iedereen die afwijkt van Obami direct een andere baan krijgt. Wanneer gaan we tegengas geven en zijn we een in europa en hebben we Obami niet meer nodig???? ONZE msm loopt volledig in de hand van de reptilians, kijk voortaan naar de nieuwemedianieuws.nl en negeer obami met zijn bamie.

  1. Als dit reclame is voor een nieuwe website, ben ik als gevolg van je manier van reageren niet echt geneigd daar te gaan lezen.

  2. Allaya,
   http://nieuwemedianieuws.nl/
   is een heel handig overzicht met links naar diverse alternatieve sites, waaronder ook Wanttoknow.
   Ik gebruik het zelf heel vaak, omdat tevens voor een aantal sites de meest recente artikelen als link worden geplaatst, zodat je er direct op kan doorklikken.

  3. Ik heb het idee dat het om promotie voor de nieuwe afhaalformule ‘Sjinesie van Wilmpie’ gaat.. Wel lekker origineel, vinnik.

  4. Hallo Willem, toch duidelijk 26 families beheersen de USA, weet je ik ben het zo beu, al die rotzooi die dagelijks over ons heen wordt gegoten, ik moet me vrij vechten van het deprimerende nieuws, om tot de gewone dingen van de dag te komen, ik wens je sterkte, groet.

  5. Ziet er ook wat smakelijker uit dan zo’n standaard lijstje voor een eindgebruiker als wij, vind je niet, monika? 😀

 12. MONIKA, heb je het boek kunnen vinden, je gaat zeker op bezoek bij je Italiaanse familie, kan soms heimwee naar de mensen en dat land hebben, echte mensen, met al hun heerlijke fouten, Groet

 13. Op de site van David Wilcock
  http://divinecosmos.com/
  staat een verwijzing naar een pagina met de titel: Russian TV Documentary on Positive Alliance Destruction of Underground Bases!¨. Helemaal onderaan die pagina staat een verwijzing naar een YOUTUBE:
  http://youtu.be/8sVLCYMezi0.
  Vergeet niet de ondertitels te activeren. Deze ruim twee uur durende film is een hele zit maar stel je eens voor dat er ook maar 1% van klopt. Deze film gaat overigens niet alleen over de ondergrondse schuil-plaatsen van de ratten maar ook over de moord op Kennedy, de tsunami in Japan, de inentingen in de derde wereld, Pol Pot (Cambodja), etc. etc. En niet te vergeten de moorden op al die mensen die probeerden de massa te informeren.

  In dit kader is de film met Dimitri Khalezov – WTC Nuclear Demolition
  http://youtu.be/Lec9giab90I
  over 11 sep ook verhelderend.

  Samengevat kun je stellen:
  1. Overal waar oorlog of terreur is gaat het om de grond-stoffen. Dus ook de Oekraine.
  2. Overal waar epidemieën zijn worden mensen uitgemoord.
  3. De zgn. aanslagen zijn bedoeld om het volk er onder te houden of regeringen af te persen.

  De oplossing is:
  1. Kennis nemen. Alleen wat is benoemd kan ontkracht worden.
  2. Verontwaardiging i.p.v. woede.
  3, Tegen liefde en mededogen is geen kruid gewassen. Leven kent alleen het woord ¨ja¨.

  1. The BBC pulled this broadcast in total panic when they realised the evidence of the eye witnesses did not correspond to the narrative the US & their NATO allies wanted to convey, many witnesses verified there were 2 Ukraine SU25 very close to the downed MH17, their presence was also confirmed by Russian satellite images provided by their air ministry. The US has thus so far refused to disclose their satellite images instead relying on YouTube videos provided by Ukraine secret Police which have subsequently been proven to be faked. This raise the very strong suspicion that MH17 was a staged false flag attack.

  2. Dank Jouke, top!! Hoe is het mogelijk dat je als BBC jezelf gaat beschuldigen, door dit soort YouTubes van het net te halen.. TERWIJL JE WEEEET dat er allerlei kopieën rondhangen..! Hoe erg moet je jezelf in de penarie voelen.. Hoe desperaat moet je zijn, wil ik eigenlijk zeggen..!!

 14. De mensheid is te stom om de waarheid te (willen) kennen!

  Voorbeeldje:

  Mijn beste vriend weet al langer dan een jaar dat hij een grote tumor in de maag heeft, ook veel mensen die hem goed kennen weten dat en zij weten ook al een jaar dat hij de reguliere behandelingen subiet uit de weg gaat en zich bezighoudt met de alternatieven die met tientallen tegelijk bestaan. Veel van de mensen die hem kennen vragen mij wel eens waarom hij er niets aan laat doen (ze weten van de alternatieve behandelingen die hij ondergaat, maar nemen stomweg aan dat die niet werken, want dat is wat de gevestigde orde beweert.) Als ik dan vervolgens ga uitleggen wat hij aan alternatieve zaken doet en wat er bekend is over de zeer schadelijke reguliere behandelingen, over de giga verdiensten van de farmacie, over wat gepensioneerde (of nog aan het werk zijnde) kankerspecialisten je vertellen over de schandalen met chemo en bestraling, enz, dan reageren ze met de opmerking: “Maar, hoe moeten wij dat dan weten?” Als ik ze dan vervolgens vertel dat er al 20 jaar Internet bestaat en dat je daar ook eens op zoek zou kunnen gaan naar meer informatie dan je in de krant en op tv kunt vinden, dan halen ze hun schouders op, want de gevestigde orde heeft hen ook verteld dat je op Internet alleen onzin kunt vinden. En zo blijft het grootste deel van de mensheid dom en volgt als makke schapen wat de politiek, de media, de orthodoxe wetenschap, de farmaceutische industrie, de kerk, enz, ons oplegt.

  Ook in het geval van het neerhalen van MH17, de meeste mensen kijken je aan of je gek bent geworden, om ‘over de rug van de slachtoffers’ een complottheorie te verkondigen. Ze verdommen het om de informatie op de diverse ‘wakkere’ websites te lezen waarvan je de linkjes stuurt, je bent een vreemd figuur in hun ogen en zij vinden dat juist zij de slachtoffers en nabestaanden respectvol bejegenen door de ‘officiële’ informatie klakkeloos als waarheid te aanvaarden.

  Slaap zacht Nederlands Volk, slaap zacht wereldbevolking, jullie worden in jullie coma een gigantisch en schandalig oor aangenaaid. Het slaventijdperk bestaat nog steeds en heeft inmiddels bijna elke wereldburger onder de duim! Slaap zacht 6 miljard gemakzuchtigen, in de boze buitenwereld regeert de nachtmerrie, in jullie slaap is alles blijkbaar paice en vree, totdat…

  1. Opnieuw die boosheid Paul; en dat mag natuurlijk. Maar er zijn ook mensen die WEL kunnen luisteren en een discussie aangaan.
   Zoals je weet bestaat communicatie uit een zender en ontvanger.. Als je zender bent, is het zaak te luisteren naar wat er ‘aan komt’ bij de ontvanger.. Als dit vooral ‘ruis’ is, dan heeft het geen enkele zin, je hele verhaal af te maken.

   Gisteren een kort verhaal tegen een vriend gehouden over RoundUp en Monsanto, Europese wetgeving en lobby- en manipulatiewerk door Monsanto.. “Ja en de CIA is er ook bij betrokken”, zei hij, terwijl ik deed of ik het niet hoorde.
   Het is in mijn optiek pure onnozelheid, bijna onschuld Paul. Het heeft geen zin boos te worden dan; het verhaal komt niet aan. Maarrrrr, omdat het wel mijn vriend is, verander ik mijn boodschap.
   Gisterenavond een ludieke tekst per mail verstuurd.. “De CIA vroeg me je dit filmpje te sturen..!”
   Zo begrijpt hij dat ik hem WEL hoorde, en zo kan hij zichzelf overtuigen van de film over RoundUp en Monsanto..
   https://www.youtube.com/watch?v=fONUvkPPMGY

  2. inderdaad boosheid geeft geen energie , heb zelf een 2 sporenbeleid gelopen tijdens behandeling van BK , nu 12 jaar verder , zelf onderzoeken wat goed is voor jou, je levenstijl aanpassen etc. je omringen met mensen die een klik met je hebben etc

 15. Vanavond wordt in het NOS journaal van 8 uur, in een item van David Jan Godfried, voor het eerst toegegeven dat de daders onbekend zijn.
  Het kunnen zowel de seperatisten als de Oekraïnse strijdkrachten zijn geweest.
  Zeer opvallend!!

 16. De video is private of ook weer verwijderd!
  Ik wist het,Oekraine zit erachter.
  Geweldig artikel, heb het op facebook en twitter geplaatst.
  Nu maar hopen dat the sheeple hun ogen eens openen!!!!!!
  Dank u.
  Gr. GG.

 17. mijn post bij

  http://www.trouw.nl/tr/nl/4496/Buitenland/article/detail/3720813/2014/08/19/Stoicijnse-Klimkin-moet-op-zoek-naar-werkbare-relatie-met-Rusland.dhtml

  “Dit is wellicht dé man die het westen de in beslag genomen gesprekken tussen de MH17 en de verkeerstoren kan laten horen!

  Welke journalist interviewt deze minister daarover?

  Dan kunnen we wellicht eindelijk de -ook in de ogen van Dick Berlijn- ongeloofwaardige optie van de BUK-raket geheel uitsluiten: http://tinyurl.com/keovo6j

  help hierbij. Dank!

 18. Nog een:

  http://www.trouw.nl/tr/nl/4504/Economie/article/detail/3720737/2014/08/18/EU-steunt-telers-met-125-miljoen.dhtml

  Justitie heeft handenvol werk aan het uitzoeken van de schuldvraag rond de MH17.
  Maar de politiek jaagt ons op kosten met hun boycot waarvoor de noodzaak op geen enkele manier is aangetoond. Waarom zou Justitie anders nog met al dat werk zitten?

  Waarom zorgt de BBC er conseqent voor dat hun eigen oogetuigeverklaring overal online wordt weggehaald? http://tinyurl.com/qfy953f

  Trouw, eert uw vak en ga op onderzoek uit!

 19. Vandaag zaterdag 23-8-2014 vielen mij op n o s teletekst een paar dingen op,namelijk dat krediet beoordelaar Fitch(een van de tentakels van de grote banken)heeft geconcludeerd dat de staatsschuld en het begrotings tekort van Oekraine sterk oploopt,juist op hetzelfde moment geeft Merkel 500 miljoen steun aan Oekraine.(Dit is naar ik aanneem een lening)
  Is dit in andere landen ook niet gebeurd waardoor men straks genoodzaakt is om militair (b.v door de NAVO in te zetten)in te grijpen onder de noemer humanitaire missie,om dan vervolgens een delegatie van de V.S daar te stationeren zodat alle energie voorraden en transporten van en door Oekraine onder controle van de elite komt?
  Dit omdat de Oekraine straks in moeilijkheden komt om het geleende geld terug tebetalen,waardoor er door de V.S en de westerse bondgenoten onrealistische eisen op tafel gelegd gaan worden waardoor oorlog gelgitmeerd is?
  Kijk naar wat er in Bosnie Hertzegovina is gebeurd en wie daar nu de touwtjes in handen hebben.

  1. Vanmorgen keek ik naar het n o s nieuws (herhaling)en zag dat in Irak nu een terroristische groepering ingezet zal gaan worden om tegen Isis te gaan strijden namelijk de PKK,als ik dit vergelijk met wat er in het voormalige Yugoslavie is gebeurd valt het mij wel op dat ook daar van een soortgelijke groepering gebruik is gemaakt,namelijk UQP,Slobodan Milosovic werd er bij het Yugoslavie tribinaal van beschuldigd dat hij een grote staat van het toenmalige Yugoslavie wilde maken en hij werd zo,n beetje voor alles wat daar misging verantwoordelijk gehouden,mede door de hoofdaanklaagster Carla del Ponte,Milosovic heeft alles zo,n beetje kunnen weerleggen en op het moment dat het echt gevaarlijk werd voor del Ponte en consoorten ,omdat Milosovic getuigen zou gaan oproepen die een bevestiging van de misdaden van de VS en de navo zouden kunnen bevestigen,is Milosovic toen (heel toevallig,of opzettelijk?) overleden.
   Nu de Pkk er in betrokken gaat worden en men nu al zegt dat er mogelijk een slachting staat te gebeuren onder bepaalde minderheden(net als destijds onder de Serviers is gebeurd)door UQP,maar waar Milosovic de schuld van kreeg,zal men straks genoodzaakt zijn om navo en vs troepen te gaan inzetten en zal het land in chaos achterblijven,maar de rijkdommen zullen door de VS uitgebuit gaan worden en grote bedrijven zullen voor een habbekrats aan vriendjes verkocht gaan worden waardoor Irak al zijn inkomsten zal kwijtgeraken,evenals Syrie.
   In de Oekraine is men ook al bezig met troepen die geen enkel herkenningsteken dragen,maar daar wel aan het moorden zijn,ook hier zal naar alle waarschijnlijkheid op het eind de VS aan de touwtjes gaan trekken.
   De gelijkenis is dat in het voormalige Yugoslavie een kruispunt aan pijpleidingen lag voor olie en gas,net zoals in de Oekraine,en in Yugoslavie heeft men ook nog grote hoeveelheden bruikool en daar onder olie en gas gevonden,wat nu de opbrengst voor de elite is.
   Wat ik hiermee wil aantonen is dat het altijd om mineralen en olie gaat en deze oorlogen zeg maar van tevoren zijn gepland.

  2. Ja Arnold, Milosovic hebben ze gewoon vermoord, voordat die het boekje open deed. De wereldpolitiek stinkt…

 20. Op gewoon nieuws,nl las ik onder buitenland een stuk van 22 aug 2014 dat de lidstaten van de Navo waaronder NEDERLAND,BELGIE EN DE TROUWSTE BONDGENOTEN VAN DE V.S AUSTRALIE EN DEGENE DIE HET HARDST HEEFT GEROEPEN DAT POETIN DE SCHULDIGE WAS KIEV een verdrag hebben getekend dat er van de onderzoeks resultaten niets bekend wordt gemaakt,dit met betrekking op vlucht MH 17.
  Dit is een wel erg doorzichtige actie,waarmee bewezen wordt dat men erg zijn best doet om op deze manier de feiten niet boven tafel te krijgen en bekend te maken.(Als er niets te verbergen valt vind ik het wel erg vreemd dat er een verdrag getekend moet worden).

 21. Vanmorgen op RTL nieuws werd gezegd dat Porosjenko zijn parlement naar huis heeft gestuurd,en vervroegde verkiezingen uitschrijft,omdat er veel mensen tussen zitten die voor moeilijkheden zorgden bij het invoeren van nieuwe regels en wetten,en die nog achter de vorige president staan.
  Nu “hoopt”hij dat door de nieuwe verkiezingen meer ministers zijn zijde(dus ook de zijde van de VS en haar bondgenoten)zullen gaan steunen.
  Nou denk ik dat men kan kiezen wat men wilt,maar dat de uitslag nu al bepaald is,waardoor het er voor de Pro-russen,seperatisten,rebellen of hoe ze ook genoemd mogen worden steeds slechter komt uit tezien met alle gevolgen van dien.
  Dit is pure provocatie tov Rusland,ik ben benieuwd hoe Poetin reageerd.

 22. ook ik geen afdrukken meer maken en mijn printer doet plots niets meer en dit nadat ik enige pagina’s over de vliegramp wilden uit printen !
  De smeerlappen maken het dus onmogelijk om bewijs stukken te verspreiden ! schoften en moordenaars zijn het !

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.