Advertentie

MH17: ‘Er is genoég bewijs, gaat u slapen’..!!


Mark Rutte de belofte

x

x

MH17: ‘Er is genoég bewijs, gaat u ajb slapen’..!!

2016 © WantToKnow.nl/be

x

Rutte MH17Wat een schandalige, zelfingenomen houding. dat is onze mening als we kijken naar de voortgang bij het MH17-onderzoek. Zelfingenomen, omdat je als officieel onderzoeker/toezichthouder de woorden waagt te gebruiken: ‘Er is genoeg bewijs, we weten wat we moeten weten!’.. Het is toch een zin, die je als onderzoeker direct kwalificeert als amateur; of nóg erger als goochelaar om de waarheid onder tafel te houden?

Nog erger: het zijn ook de woorden van de regering Rutte, wanneer wordt gesproken over de ontbrekende radarbeelden van de vlucht van MH17 in de laatste minuten voor de crash.. Het zijn de woorden van de OvV, ze spreken met één mond.. De onafhankelijk OvV, begrijp je? Ze spreken met een mond en DUS is de OvV niet meer neutraal.. Krachtige uitspraak vind je? Lees rustig verder!

Mogen we je vragen hoe je staat ten opzichte van de uitspraak, dat je als onderzoeker toch ALLE FEITEN dient te controleren, wanneer je een misdaad, ongeluk o.i.d onderzoekt, om ZEKER TE ZIJN dat je standpunt inzake deze gebeurtenis juist is. Om er ZEKER van te zijn, dat NIET-onderzochte FEITEN de imiddels gevonden bewijsstukken niet TOTAAL in ander daglicht zetten..

Raap die-en-die wrakstukken maar, de rest is niet nodig..!!
Weet je nog? Dat de wrakstukken van de MH17 verzameld werden op de crash-plek in Oekraïne.. Een groot deel van de wrakstukken bleef liggen.. Waarom? Nou simpel: ‘We hebben genoeg stukken van het vliegtuig om een goede analyse te kunnen maken van de crash’… SORRY..? Je gaat de onbekende oorzaak van een vliegtuigcrash onderzoeken en je laat een groot deel van de wrakstukken van het toestel liggen, in dit geval dus de MH17..??

Puur volgens feitelijke logica, klopt deze zin over ‘genoeg bewijsstukken’ al niet, dat zul je toch moeten beamen. Want dan kom je vervolgens toch uit op de heel simpele vraag: ‘HOE WEET JE VAN TE VOREN WELKE VLIEGTUIGWRAKSTUKKEN ER WEL EN WELKE ER NIET TOE DOEN?’..  En wat gebeurt er nu met het kletsverhaal over de radarbeelden..! JUIST, preciés hetzelfde.. Er was genoeg bewijs al, we hadden de beelden niet nodig.. Het bleek dat -toen we het vroegen aan Oekraïne- zij ze niet hadden, want de grondradar stond uit.. Maar ALS die had aangestaan, hadden we dat bewijs niet nodig gehad.. We hadden al genoeg bewijs.. Luister naar de politiek VVD-retoriek van Jeanine Hennis bij Eva Jinek, afgelopen maandag 1 februari.

 

Mensen minkukelen die mogelijk essentiële zaken te melden hebben..??

NOS-correspondent-ter-plekke in Oekraïne, David Jan Godfroid.. Aangenaam. 'Putin-heeft-het-gedaan' is zijn credo en wat op de Rusische Tv wordt gezegd is propaganda..
Rusland-NOS-correspondent-ter-plekke was kort in Oekraïne. David Jan Godfroid.. Aangenaam. ‘Putin-heeft-het-gedaan’ is zijn credo en wat op de Rusische Tv wordt gezegd is propaganda..

Wat is de reden dat NOS-Rusland-correspondent David Jan Godfroid, perse moet ‘minkukelen’ over mensen in oost-Oekraïene, die VOLLEDIG TEGENSTRIJDIGE BERICHTEN MELDEN dan dat onze David Jan dat doet..?? Ben je zoveel ‘beter’ meneer David Jan.. Weet je al wat er gebeurd is. Kijk eens naar deze officiële NOS-reportage van onze David Jan, over minkukel-verhaal, in een ‘reportage’ van de hand van Godfroid, over de Russische kant van het MH17-verhaal, waar je als journalist toch neutraal over hoort te berichten..??

Het gaat over de ‘straaljager-optie’, zoals Godfroid het geringschattend noemt.. Is het niet verstandiger dat hij ZELF het veld in was gegaan en de vragen aan de dorpsbewoners zou hebben gesteld, die de RT-journalisten wel stellen.. Wat geeft deze minkukelende-journalist het recht om vanachter zijn laptopje, een stuk te maken, als commentator bij een voetbalwedstrijd..? Kijk en huiver over de manier waarop deze NOS-journalist straffeloos dit soort -vergeef ons de uitdrukking- kinderprutsjournalistiek mag produceren.

Een reportage die vervolgens ook nog eens wordt uitgezonden als ‘officiële reportage’.. Onbegrijpelijk toch, hoe zijn wel-kwalitatief werkende collega’s, met de propaganda van deze man door de bocht blijven kunnen..! “Gaat u maar rustig slapen, want met deze minkukels schieten we niets op!”.. Hoor je het hem zeggen?

Tja, David Jan, waarom ben je zelf niet gewoon je journalistieke werk gaan doen, en op zoek gegaan naar bewijzen van vliegramp, in de vorm van OOGGETUIGEN..? Zijn de tolken te duur, was je bang voor een granaat op je hoofd? Wist je meer zaken en moest dat allemaal dood worden gezwegen? Via de prachtige beschrijving van ‘de straaljageroptie’..? Kijk eens naar deze video en zie wat ome David gewoon heeft gemist.. Of staat deze mensen allemaal te liegen, boeren en buitenlui, en had meneer Godfroid genoeg bewijs.. “Gaat u maar slapen, want wij weten al who-dunnit!” Maar helaas, Nederlanders gaan niet meer slapen; wij hebben het gevoel dat de Nederlanders steeds wakkerder worden en het grote geklojo zat zijn met dit MH17-onderzoek.

Kijk naar deze volledige reportage van RT, waarin je vanzelfsprekend ook je terughoudendheid dient te bewaren, maar waarvan we overtuigd zijn, dat je in staat bent, je een beter en neutraler beeld te vormen, dan met het materiaal van de NOS zullen we maar zeggen..
X

En zo is er eerst de kennelijke LEUGEN dat Oekraïne geen beelden zou hebben, omdat de radar kapot was.. Vervolgens zegt Oekraïne dat de OvV liegt en de beelden gewoon beschikbaar waren..!! Nb. wij spreken liever over ‘liegen’, als dit bewust gebeurd is, dan dat er sprake is van ‘onjuist voorlichten’!! Waarom liegt de OvV, is dan toch de eerste vraag? En vervolgens komt dit aan het licht en gaat de hele VVD-goegemeente roepen dat ‘Er sowieso genoeg bewijs voor handen was, om ‘DE JUISTE’ conclusies te trekken’...! Maar waarom er dan over liegen, als je gewoon kunt zeggen, dat er genoeg bewijs IS..!!??

De voorlopige conclusie van dit hele actuele verhaal van de radarbeelden die er wel of niet waren: de OVV liegt of Oekraïne verstrikt zich in zijn eigen leugens en halve waarheden. Maar laten we wel wezen: het goede nieuws is dat Oekraïne nu zegt dat er dus WEL radargegevens zijn. Daarmee is het onderzoek nog lang niet af. Deze radargegevens moeten beschikbaar komen om vast te stellen waar de Buk-raket precies vandaan kwam en om te weten of er misschien toch militaire vliegtuigen van Rusland of Oekraïne in de buurt van de MH17 waren. En in het geval dat de OvV liegt, weten wij wel, waarom de OvV in eerste instantie ook loog over ‘uitgeschakelde grondradarinstallaties’…!!

x

* * *

134 gedachten over “MH17: ‘Er is genoég bewijs, gaat u slapen’..!!

 1. Ik weet niet meer precies wanneer,maar David Jan Godfroid heeft ook duidelijk in beeld gezegd dat de mogelijkheid van gevechtstoestellen uitgesloten is in verband met de hoogte.
  Dit heeft hij gedaan door ZELF DE HOOGTE WAAROP MH17 VLOOG TE VERANDEREN terwijl eerder een andere hoogte bekend was gemaakt waardoor de mogelijkheid van een gevechtstoestel WEL MOGELIJK kan zijn.(ik heb hier toen over geschreven wat makkelijk te checken moet zijn).
  Dat Hennis juist nu zegt dat ze genoeg gegevens hebben kan misschien nog een andere reden hebben.
  Zoals iedereen kan weten staat mogelijk een val van het kabinet voor de deur ook voornamelijk door gelieg en bedrieg van VVD leden.
  Als het kabinet valt bestaat misschien de mogelijkheid dat Rutte geen diplomatieke bescherming meer zal genieten vooral niet als hij daarna in de publieke sector wil gaan werken en als dan uitkomt dat hier list en bedrog aan de orde van de dag is en was zou dat hele nare gevolgen voor hem kunnen hebben.
  De VVD (Vereniging Voor Doofpotten) heeft toch al vele malen laten zien dat zij onbetrouwbaar zijn op alle gebied.
  Hennis was ook de dame die Oekraine bedankte voor alles terwijl het onderzoek nog in volle gang was en de dader(s) onbekend wat betekend dat bij een echt onafhankelijk onderzoek ook de rol van Oekraine onderzocht had moeten worden wat dus niet is gebeurd want je gaat niet iemand bedanken als het een dader kan zijn.
  Vervolgens werd Oekraine in bescherming genomen door ze in het onderzoeksteam zitting te laten nemen waardoor onderzoek naar de rol van Oekraine belemmerd werd (Want het lijkt mij vrij onwaarschijnlijk dat Oekraine een onderzoek naar zichzelf doet).
  En voor alle zekerheid gaf RUTTE Oekraine ook nog maar even VETORECHT zodat slecht nieuws met betrekking op Oekraine geblokkeerd kan worden.
  Elke onafhankelijke expert op het gebied van vliegrampen bevestigd dat voor goed onafhankelijk onderzoek naar een vliegramp ALLE STUKKEN NODIG ZIJN.
  Dit is in het geval van MH 17 niet gebeurd omdat ze selectief te werk zijn gegaan alsof ze van te voren al wisten waar de schade van een BUK raket aanwezig moest zijn waardoor ze precies datgene wat voor hen van belang was om de schuld bij de Seperatisten/Pro Russen in de schoenen te kunnen schuiven hebben kunnen sorteren en onderzoeken en alle andere stukken die mogelijk sporen zouden kunnen bevatten van door een jachttoestel afgeschoten munitie hebben ze daardoor kunnen laten liggen.
  Alleen al daarom hadden ze alles moeten meenemen en onderzoeken zodat ze kunnen aantonen dat er geen sporen aanwezig zijn/waren van door een jachttoestel afgeschoten kogels/munitie.

  1. Dat is niet het enigste merkwaardige aan dit alles, het toestel krijgt opdracht af te wijken van de normale vliegroute om over oorlogsggebied te gaan vliegen ??? En op die abnormale afwijkende route krijgt het ook nog eens opdracht om van hoogte te veranderen ….. dat geeft te vragen of die straaljager(s) inderdaad niet capabel zouden zijn geweest op die eerdere hoogte iets te kunnen …..regelen. Bijzonder merkwaardig …

  2. Daar komt dan ook nog bij dat nabestaanden al in december 2014 bekend maakten dat ze een brief hebben geschreven aan Rutte met het verzoek om het onderzoek aan de VN over te dragen.
   De reactie van de RVD was toen dat ze niets van een brief wisten.
   Wat wel gebeurde was dat het onderzoek niet overgedragen is aan de VN.
   Ook zou zelfs bekend zijn wie het toestel heeft neergeschoten zie:
   http://blikopnosjournaal.blogspot.nl/2014/12/hoe-de-boeing-mh17-aan-zijn-einde-kwam.html
   En laatst hebben de nabestaanden wederom een verzoek gedaan om beelden vrij te geven die de VS zegt te hebben maar tot op heden nog steeds niet hebben laten zien.
   Telkens worden de sancties tegen Rusland verlengd of verhoogt op aanraden van de VS wat begonnen is na de ramp met MH 17.
   Het enige resultaat is dat de Europese economie om zeep wordt geholpen.
   Bewijs leveren ho maar terwijl ze wel snel zijn om Europa kapot te maken.
   Zijn al die Europese politici echt zo dom en worden die door ons allen betaald?
   Waarom dan als ze zelfs niet in staat zijn om te zien wat een kleuter wel al zou zien dat van het hele verhaal rondom MH 17 niets klopt en alleen maar Europa kapot maakt terwijl ze juist aangesteld zijn om het tegenovergestelde te doen namelijk de economie aanjagen.

  3. @Arnold,
   Anarchie is precies zo’n site als deze.Net als al die anderen,je kent ze wel.
   Verder voel je je hier best wel thuis he?Je hebt het hoogste woord,en al die tijd ,die er in gaat zitten,om het precies uit te pluizen.Wow.
   Je hebt niets anders te doen,begrijp ik.Je bent een wakker mens,Arnold.

  4. Cedar heeft het goed gezien. Je besteedt al je tijd aan deze onzin. Wat bereik je ermee? Anarchie beheerst de Nederlandse taal geeneens. Een tekst vol trivialiteiten. Ik ben hier alleen om te zieken en jij gaat er serieus op in. Get a life, man.

  5. Cedar/Arie, betaald zieken hoop ik? Anders ben je echt vet sneu.
   Of heb je zo’n saaie kantoorbaan dat je ff hier komt klieren om toch nog het gevoel te hebben dat je wat hebt gedaan, kan ook natuurlijk.

  6. @ Arie
   Je bent hier alleen om te zieken?? En dan vertel je een ander get a live?? Spoor jij nog wel een beetje?

  7. Arie, als echte complotdenker denk ik dat jij betaald wordt door de overheid natuurlijk 😉 Niet door de Aivd of CIA, daar lijk je me te dom voor.

  8. Mij valt vooral het gebrek aan kennis en expertise op van mensen op dit soort blogjes en daarmee de zinloosheid ervan. Na 2 simpele vraagjes van mijn kant slaat nu Martijn weer helemaal dicht. Kenmerkend.

  9. @ arie
   De domheid die ten grondslag ligt aan die opmerking is te groot . Er springt spontaan een vorm van cognitieve dissonantie mijn brein binnen . Het kan toch niet zo zijn dat iemand zo stom is om niet te herkennen dat er gewoon geen energie meer wordt gestoken in de waandenkbeelden die men bezigt? Nee arie je bent vastgeroest (imo) en niet bij machte een nieuw denkbeeld , ook maar een onderzoek waardig te keuren. Gemiste kans….

  10. @Marcel. Ik stel Martijn een heel simpel vraagje: Welke tak van de overheid betaald mij? En dan komt er niets. Waarom? Weet hij veel. En dat is dus kenmerkend voor de mensen hier. Die kunnen niet veel weten want ze zitten veel te ver van het vuur af om überhaupt alle feiten rondom een thema te kunnen verzamelen. De resulterende borrelpraat is soms wel zeer vermakelijk, maar inhoudelijk zeer beperkt.

  11. @ arie
   beste arie je laat hier een voorbeeld van slaapwandelen zien dat zijn weerga niet kent, alleen omdat ik je vermakelijk vind zal ik deze keer nog even op je reageren. Je kan humor niet van serieuse in breng scheiden, denkt met de meest domme opmerkingen de knuppel in het hoenderhok te kunnen gooien , of bent gewoon ernstig minder begaafd( het minst ten nadele van jou) Of anders ben je een minder begenadigde troll , jouw keuze….

  12. Denk jij voldoende feitenkennis te hebben om een gedegen analyse te kunnen maken van thema’s die hier behandeld worden? Om vervolgens een weloverwogen mening te kunnen formuleren? Kun je daarbij een inschatting maken van de eventuele politieke gevoeligheid van die mening?

  13. En ook Marcel beseft eindelijk dat hij deze vragen slechts met ‘nee’ kan beantwoorden en dus houdt hij zich verder maar stil.

  14. @ arie
   Laat ik voor de lol nog maar eens even op je ingaan , je bent werkelijk zeer vermakelijk. Om te beginnen bij vraag 1 of ik voldoende feitenkennis heb ? Jawel ik beschik over voldoende feitenkennis om een gedegen mening te vormen over de zaken die hier worden besproken.
   Ik zou een inschatting kunnen maken over de politieke implicaties daarvan ,ware het niet dat ik dat ondergeschikt acht aan de gevormde mening . Anders gezegd pas ik mijn mening niet aan , aan de eventuele wens om politiek correct te zijn van wie dan ook.

  15. Kijk, en dit is dus precies waar jij en al die anderen hier de mist ingaan. Jij kent niet alle feiten rondom MH17 en dus kun je geen volledige analyse maken. Jouw analyse is per definitie gekleurd door de informatie die je tot je hebt genomen.

   En dus zal jouw mening gekleurd zijn en daarmee waarschijnlijk waardeloos. En de politieke gevolgen van die mening kun jij al helemaal niet overzien.

   Welke informatie heb je eigenlijk tot je genomen? Pas op, want ik drijf je in een hoek.

  16. @ arie
   Echt je bent reuze amusant , ik eet van die jochies als jij voor de koffie aan hahahahaha.Pas op zegt ie want ik drijf je in een hoek haha. Sorry lieverd dan moet je toch wel van betere huize komen. Ik lig hier hele3maal in een deuk! En vergeef me dat ik hier echt niet serieus meer op in kan gaan , de tranen biggelen over mijn wangen haha.

  17. Blij dat ik weer iemand aan het lachen heb gekregen. Heeft wanttoknow toch nog enig nut. De meeste mensen hier nemen zichzelf veel te serieus, dus veel lachebekjes kom je niet tegen. Fijne avond verder.

  18. @ arie
   Ja echt bedankt hoor, je hebt mijn hele dag goed gemaakt. Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd. Als je weer eens zo’n fijne comment zou kunnen schrijven hou ik me aanbevolen als target , die heb je dan alvast!

 2. Ik kan er werkelijk niet bij dat het hele vliegtuig plus alle slachtoffers grotendeels verbrand zijn en dat ze tóch-wonder boven wonder- een enorme stapel paspoorten vinden op de plaats des onheils, die er op de tv volmaakt uitzien. Ik heb al gehoord dat deze uit bagage zijn gehaald. Kul! Iedereen heeft zijn paspoort op zak tijdens de reis!!
  De hele wereld heeft dit op tv kunnen zien? Ben ik nou gek?

 3. Cedar/Arie.
  https://nl.wikipedia.org/wiki/Het_Hoogste_Woord
  Cedar je ziet dat ik het hoogste woord helemaal niet heb omdat dat een vereniging is waar je aan deel neemt en dus niet bezit.
  Verder gaat het jou niets aan waar en hoeveel tijd ik aan iets besteed.
  Als je daar moeite mee hebt ga je toch lekker buiten spelen of zo.
  Arie.
  Tijd door mij besteed aan deze “onzin” zoals jij het noemt is voor jou reden om te gaan zieken!
  Dat kan ik je merkwaardig genoeg niet kwalijk nemen want jij kan er ook niets aan doen dat je een geestelijke afwijking hebt.
  Maar ik ben de beroerdste niet en probeer je te helpen.
  Lees het gewoon niet dan heb je ook geen reden om zoveel tijd aan zieken te verknoeien.

  1. Arnold, dat wat zich nu Cedar noemt is de teruggekeerde plaaggeest van Kees66, een trol van voor jouw tijd die na 2 jaar verbanning weer komt trollen. Als toegevoegde waarde hangt er nu ook nog iets uit zijn arie. Je hoeft me niet te geloven, maar met die knakker kom je geen steek verder, het enige wat hij wil is jou belachelijk maken.

  2. Cozmic.
   Ik geloof wat je schrijft bedankt daarvoor.
   Wat betreft dat belachelijk maken och hij zal anders niets beters te doen hebben laat staan dat ik me daar druk om maak.
   Ik kan redelijk mijn woordje doen maar meer energie zal ik aan die twee niet meer verspillen zodat we verder kunnen met wat de bedoeling is.

 4. Er is iets fundamenteel fout in een maatschappij waarin er geen ruimte om zaken aan het licht en in het Licht te brengen. We lopen achter de feiten aan doordat over de waarheid een sluier ligt van belangen, macht en geld. RECHT moet geschieden. Een maatschappij die niet RECHTvaardig is en geen verANTWOORDelijkheid neemt, leeft in onmin met wat werkelijk van waarde is. Er loopt iemand rond die de knop heeft ingedrukt en een zware fout begaan heeft. Recht zal geschieden. Pas daarna kan het verwerken beginnen, maar ook het vergeven, het verzoenen en het helen. Geen woorden van haat of vergelding. Dit is voor iedereen van belang, van de dader tot het slachtoffer. Wij allemaal zijn beter af met de Waarheid dan met de Leugen.

 5. Er is al veel geschreven en gesproken over MH 17 en andere fals Flag operaties en ook dat zij die dit verzinnen compleet gestoord zijn.
  Toch denk ik dat het belangrijk is om te blijven schrijven en praten over dergelijke gebeurtenissen omdat zij die dat verzinnen het ook doen om zo hun wandaden door leugens en manipulatie te rechtvaardigen of te verbergen.
  Zij hebben het grote voordeel dat ze een groot publiek bereiken door corrupte media die kennelijk geen moeite hebben om over de ruggen van ALLE SLACHTOFFERS leugens te blijven verspreiden.
  Een deel zal misschien niet door hebben dat ze gebruikt worden,maar zij die het wel weten doen dus bewust mee aan wanpraktijken ten koste van onschuldige slachtoffers vaak alleen maar omdat ze anders bang zijn hun baan te verliezen.
  Tegen hen die het dus wel weten zou ik zeggen ook jullie zijn misschien straks je baan kwijt als eenmaal bereikt is wat ze willen bereiken en jullie niet meer nodig zijn.
  Het kan toch nooit een prettig gevoel geven als je iets koopt met geld verkregen door list en bedrog over de rug van al die onschuldige slachtoffers terwijl je weet dat je dat misschien zou kunnen terug dringen door gewoon eerlijk te zijn en de waarheid te vertellen.
  Wat gaat jullie redactie doen als jullie er niet langer aan mee doen?
  Hoe geloofwaardig komen zij dan nog over als niemand meer hun leugens wil verspreiden?
  Ook wijzelf gaan niet geheel vrijuit omdat we ze die mogelijkheid bieden door aandacht aan hun leugens te blijven geven door aandacht te geven aan alle kanalen die zij daarvoor gebruiken.
  Ook als wij gaan kiezen geven wij ze de mogelijkheid om dergelijke dingen te doen.
  Waarom blijven wij stemmen op bv een politieke partij terwijl ze telkens als ze eenmaal gekozen zijn dingen doen die we eigenlijk niet willen?

  1. Reden te meer om kritisch te blijven filteren beste Arnold, de juiste linken te delen om bewustheidsvorming te laten blijven groeien onder hen die nu ontwaken en nog onbewust zijn. Daarmee doorbreek je dat desinfo patroon en zet je de door hun gefundeerde media langzaam steeds meer in hun hempje. Er zijn ook nog vele van kinds af geindoctrineerde belogen zielen aanwezig tussen hen welke door psychologische muren de dagelijkse realiteit vanuit een ander paradigma ervaren. Ook in die media….

   Slechts tijd kan deze baricade slechten en ware goedhartigen laten ontwaken mogelijk zelfs even na wat cognitieve dissonatie. Gun ze die tijd vanuit medemenselijke Liefde, als men innerlijk die Liefde moet aanspreken ter overleving/ bescherming zal dat hun trigger zijn om te ontwaken. Het kaf scheidt zich werkelijk dan pas van het koren als het koren daadwerkelijk rijp is.

   Wees zelf die verandering al, stem jezelf af op die positieve vibratie en zie die betere wereld al voor je. Mentaliseer het , maak het tot je innerlijke geloven cq waarheid. Draag het uit in je vibratie en energie- veld dan creeer je het mede met het ontwakende collectief welke zich daarvan ook bewust is.

   Wees deel van de verandering die je wenst. Vanuit die kalme overzichtelijke geest en energentische vibratie ben je opmerkzaam en kun je hen ook leren filteren door daarin een voorbeeld te zijn. Wakker worden gaat in stappen, weet je plek op die ladder (niet als classificatie bedoeld) een stap terug is mogelijk maar vooruit niet dat kost tijd en dat zijn tevens de spurten/treden van die ladder. 🙂

   Het wakker wordende Collectief is groeiende iedere dag, minuut, uur en seconde wees je bewust van je eigen manifestatie, energenetische waarde. Slechts Liefde kan zich vermengivuldigen in de harten van hen die je ermee beroerd, wees Liefde daarin en de omnipotente werking ervan zal anderen door de juiste informatie aan te dragen doen ontwaken. Dwingen heeft die vibratie niet positief aangedragen overtuigende waarheid wel het is geboren in en uit Liefde, Liefde ter overleving en medemenselijke Liefde en tenslotte vanuit nederig gehouden eigen Liefde. Het is dezelfde BRON.

   The Seven Heremetic Principles leggen de werking van creatie uit volgens de Kosmische wetmatigheden.https://www.youtube.com/watch?v=RIj5mNHko40

  2. Elk slachtoffer van een fals flag operatie heeft nooit de kans gekregen om eraan te ontsnappen of zich te kunnen verweren.
   Nabestaanden hebben het al moeilijk genoeg en worden vaak ook nog tegengewerkt als zij op zoek gaan naar de waarheid.
   Hierbij moet ik denken aan het verzoek van nabestaanden aan Rutte om het onderzoek door de VN te laten doen wat niet gehonoreerd is.
   Hierbij moet ik ook denken aan Porosjenko die deel uitmaakt van het onderzoeksteam terwijl hij verdachte zou moeten zijn.
   Helemaal schandalig is het Veto recht dat Oekraine heeft gekregen.
   Het was een Maleisisch toestel en zij worden gewoon buitenspel gezet.
   Nederland is NATO lid dus niet onpartijdig.
   De weduwe van de omgekomen piloot mocht niet eens afscheid nemen van haar man omdat de kist dicht moest blijven. Waarom?
   De VS zegt beelden te hebben maar geven die niet vrij.
   De opnamen van de recorders.
   De achtergelaten wrakstukken.
   Totaal negeren van getuigen die een ander verhaal dan de BUK raket vertellen en over jachtvliegtuigen praten.
   Verdwenen beelden van BBC journaliste waarin ook jachttoestellen werden genoemd (vrouw in blauw truitje).
   En dan zegt Hennis we hebben genoeg bewijs?
   Dan denk ik is dat nu op zoek gaan naar de waarheid(onderste steen)en is dat dan recht in Nederland?
   Is dat wat de slachtoffers verdienen?
   Daarom ben ik van mening dat we tegenover elke leugen de waarheid moeten zetten waardoor de leugens ontkracht worden en de slachtoffers recht gedaan wordt.
   Zij kunnen het niet meer maar ik wel en ook ik had in dat toestel kunnen zitten, doen we niets kunnen u of ik de volgende slachtoffers worden dat is mijn motivatie dit moet stoppen.

  3. @Treowd,
   Heb je ALLE commentaren onder dat linkje van jou wel goed gelezen?
   Wel doen hoor,anders heeft het genn zin,om zoiets te plaatsen.

  4. Heb jij inhoudelijk op het artikel of de commentaren – welke in gaan op het artikel ook nog wat bij te dragen Cedar ? Dat mis ik een beetje in jouw reacties zoals ik ze las , zinvolle woorden of iets wat bijdraagt aan verdere bewustwording miste ik daar wat in.
   Dat je bv. argumenten op een intelligente wijze weerlegt of ondersteunt. lijkt je dat wat ? 🙂

 6. Het hoeven niet per definitie Oekraïne of Rusland te zijn geweest die deMH17 naar beneden haalden. Het kan net zo goed een lid van de NATO zijn geweest. Vertelden de eerste ooggetuigen niet dat zij andere vliegtuigen in de buurt van de MH17 hadden zien vliegen? Van die getuigenissen hoor je niets meer. Zeker niet meer relevant, net als de ontbrekende radarbeelden! Welk land in oorlog zet nou al zijn radarstations op non actief vanwege onderhoud? Wat een giller!

  Op 27 juni 1980 raakte er een Italiaans passagiersvliegtuig van maatschappij Itavia betrokken bij een luchtgevecht waarbij straaljagers van de NATO Gadaffi probeerde neer te halen die naar alle waarschijnlijkheid op weg was naar Polen om een oliecontract af te sluiten in ruil voor graan.
  De wrakstukken van het passagierstoestel zijn 7 jaar op de zeebodem blijven liggen voordat ze werden geborgen; zo hoopte men dat het grootste deel van de mogelijke sporen gewist zou zijn. Vervolgens werden de wrakstukken (bewust?) opgeslagen in een hangar vol met munitie waardoor ze ‘besmet’ raakten. Zo wilde men aanvankelijk doen geloven dat het toestel was verongelukt door een bommaanslag.
  En uiteraard waren ook bij dit ongeluk alle radarbeelden van die avond verdwenen terwijl de tapes van de zwarte dozen vrijwel onbruikbaar waren omdat er geluiden overheen waren geregistreerd! Alle potentiele getuigen kwamen op mysterieuze wijze om het leven waaronder twee piloten van de Italiaanse luchtmacht die die avond dienst hadden en tot twee keer toe het alarm hadden gegeven. Ze kwamen om tijdens een luchtshow bij Ramstein (Duitsland). Zogenaamd vanwege een menselijke fout, terwijl het twee zeer bekwame piloten waren die deel uitmaakten van de ‘Frecce Tricolori’. Naar alle waarschijnlijkheid zijn het de Fransen geweest uit opdracht van Amerika en waren de Franse straaljagers vertrokken vanaf een vliegdekschip in de Middellandse zee.
  De Italiaanse nabestaanden zijn NOG STEEDS bezig met een juridische procedure tegen de Franse Staat. Dus jongens,er gaan naar alle waarschijnlijkheid nog minstens 28 jaar overheen voordat deze zaak misschien eens wordt opgehelderd, misschien!

  bronnen:

  https://www.youtube.com/watch?v=kueH0C3BLNE

  https://www.youtube.com/watch?v=zL4Fz57Wg1o

 7. Hoe men het ook draait of keert feit is dat MH 17 niet is neergestort door een storing waardoor het een ongeluk zou zijn.
  Blijft over dat het moedwillig of per ongeluk door iets anders is verongelukt.
  Als de Buk afgeschoten is per ongeluk door de Oekraine zouden ze dat gewoon kunnen zeggen en kunnen uitzoeken hoe dat dan kon gebeuren.
  Als de BUK expres door Oekraine afgeschoten is met de bedoeling het toestel neer te halen dan zeg je dat radar beelden niet beschikbaar zijn omdat de installaties buiten werking waren ivm onderhoud.
  Dan neem je ook plaats in het onderzoeksteam zodat je buiten schot blijft.
  Dan aanvaar je een vetorecht wat Oekraine indekt tegen nadelige uitkomsten.
  En het belangrijkste dan geef je aan anderen de schuld.
  Wat is het belang van Oekraine (en mogelijk bevriende landen) om De schuld bij de pro Russen of Russen zelf neer te leggen?
  Eerst hadden we de grote gebieden grond waar Monsanto plannen mee had/heeft.
  Dan hebben we het schaliegas in Oost Oekraine wat ze uit de grond willen halen maar waar de Pro Russen/seperatisten tegen waren die in dat gebied wonen.
  De Nato heeft er belang bij ivm strategische doeleinden zoals militaire basis in Oekraine opzetten zoals ze dat ook in bv de Baltische en Balkan landen hebben gedaan.
  Dan is er nog De Krim wat voornamelijk uit Pro Russen bestaat en waar de Russen hun vloot hebben wat in handen van de Nato dreigde te vallen (zeg maar de VS en bondgenoten).
  De bestaande gekozen regering is afgezet en vervangen door een westers gezind figuur en zijn handlangers.
  Niet voor niets komt er straks een referendum over een verdrag met Oekraine en omdat velen bang zijn dat Oekraine toe zal treden tot de EU.
  Ook is het onbegrijpelijk dat Oekraine tegen z,n eigen bevolking oorlog voert en misdaden begaat ook al zijn het dan Pro Russen het blijven inwoners van Oekraine.
  En als je de pro Russische bevolking weg wil hebben dan kan je weten dat deze voornamelijk pro Russen geholpen zouden kunnen worden door Rusland als er slachtpartijen plaats vinden.
  Daar tegenover staat de vraag welk belang zou Rusland hebben bij het neerhalen van MH 17?
  Bewust een oorlog uitlokken misschien zegt u het maar.

  1. Economisch heeft Rusland er natuurlijk helemaal geen baat bij gehad. Dan kunnen wij wel een handelsverdrag willen afsluiten met Oekraïne, maar wij hadden al een geweldige handelspartner in de Russen.

 8. Direct ná de ramp heb ik beelden van dat vliegtuig gezien. De romp zat vol met kogelgaten. Toen de romp uiteindelijk aan het publiek werd getoond was al de desbetreffende beplating verwijderd. Wie denkt die drol nou eigenlijk nog te besodemieteren? Grijns…..het hele zootje van Vuiligheid en KLasse-justitie loopt aan de leiband van de schaduwregering. Industrie, banken en die gore pedofielengroep. Het heeft elkaar in een wurggreep. Ik hoop dat ze er in stikken.

 9. http://nos.nl/artikel/2085113-minder-microcefalie-dan-gedacht-in-brazilie.html

  Sorry voor deze reactie omdat hij off-topic is, maar oh zo belangrijk.

  Brazillië, een grote haard van Zika zogezegd. Mede op basis van wat daar gebeurd heeft de WHO de noodtoestand afgekondigd.

  Bovenstaande link is dus afkomstig van de NOS, heel goed dus, maar in hun berichtgeving op radio en tv en verder ook op het internet komt het eigenlijk nauwelijks ter sprake. Wel dat het allemaal nog niet vast staat omdat het niet bewezen is, maar dat is slechts een enkel zinnetje. De rest van de artikelen is bedoeld om toch maar vooral angst te zaaien en waarbij meestal (bewust) gewoon teruggegrepen wordt op de verkeerde cijfers, veel te hoge aantallen, zo verkeerd zelfs dat het een regelrechte schande is. Bovenstaande link toont duidelijk de zwendel aan en hoe ten onrechte van het Zika-virus een monster gemaakt wordt dat het niet is.

  De echte cijfers nu:

  In Brazillië zijn 4.783 gevallen gemeld van microcefalie, een afwijking van de schedel en daarmee de hersenen die te klein zouden zijn. In veel artikelen wordt overigens gesproken over bevestigede gevallen én vermoedelijke gevallen. Daardoor ontstaat mist over de werkelijke cijfers.
  In dit artikels worden de cijfers dus wel genoemd. Van deze 4783 gevallen zijn er ruim 1.100 onderzocht geweest, 1.113 om precies te zijn. De overgrote meerderheid van de gevallen zijn niets meer dan vermoedelijke gevallen. Niets bewezen dus. Deze 3.670 gevallen worden dus nog onderzocht.
  1.113 gevallen zijn nog maar onderzocht, waarvan het in slechts 404 gevallen daadwerkelijk ging om microcefalie of om een andere ernstige aandoening van het centrale zenuwstelse.
  Bij de andere 709 baby’s is die afwijking uitgesloten, er is niets met die kinderen aan de hand zo staat er te lezen.

  Van die 404 gevallen die wel een afwijking hebben zijn er slechts 17 waarbij ook het Zika-virus is aangetroffen.
  En dan wetende dat het verband nog niet is aangetoond en dus nog niet is bewezen dat Zika in die 17 gevallen verantwoordelijk zou zijn voor die afwijking. Toch wordt er door de WHO een noodtoestand uitgeroepen op basis van letterlijk duimzuigerij, opgeklopte cijfers en vermoedens en niets meer dan dat.

  De WHO zegt dat alles wijst in de richting van Zika, maar het tegenovergestelde is eerder waar, juist NIETS wijst in de richting van Zika.

  Vervolgens wordt er in het artikel gesproken over de definitie van microcefalie. De kans is zeer groot dat, net zoals bij de Mexicaanse griep de definitie van pandemie is aangepast, dat ook hier de definitie van deze afwijking wordt bijgesteld waardoor in één klap er honderden gevallen bij zullen komen en de cijfers dus gemanipuleerd naar boven bijgesteld kunnen worden.

  Met andere woorden: ten opzichte van de normale toestand is er eigenlijk niets of weinig aan de hand, maar men maakt, fabriceert, op papier een mega groot probleem waarvoor we heel bang moeten zijn.

  En daar waar men bij het onderzoek naar de MH17 terecht waarschuwt voor de methode Bellingcat, die eerst conclusies trekt en er vervolgens de feiten bij zoekt….dat dit dus een volstrekt onaanvaardbare en onprofessionele werkwijze is en daardoor dus zeer onbetrouwbaar en absoluut niet geloofwaardig doet de WHO hier exact hetzelfde.
  Officeel houdt de WHO nog alle opties open, maar alle pijlen worden vervolgens wel overduidelijk op Zika gericht en dus volledig onterecht zo blijkt want er zijn gewoon nauwelijks echte aanwijzingen.
  Ze zijn gewoon letterlijk uit de duim gezogen en aangedikt.
  Farmaceuten zetten al vol in op het ontwikkelen van vaccins tegen Zika. Kom op zeg….hoe kan je nu een gericht beleid voeren als je niet eens de oorzaken kent en op basis van cijfers die aantoonbaar niet juist zijn.
  De media laten zich vervolgens ook nog graag gebruiken en misbruiken en hanteren toch telkens weer, tegen beter weten in dus, de onjuiste veel te hoge cijfers.
  De werkelijkheid is dus dat het in Brazillië slechts om 17 gevallen gaat waarvan het verband met Zika in de verste verte nog niet is aangetoond. Over drie maanden zijn we een jaar verder nadat de zogenaamde pandemie in wording, die dus in mei 2015 begon en nog altijd heeft men helemaal niets kunnen bewijzen. Vanwaar al deze paniekzaaiere dan?
  Zika is een virus dat niet nieuw is en al 70 jaar bestaat en bekend staat om zijn mildheid. Mensen genezen binnen een week volledig en dat is ook nu zo.
  Er is niets veranderd ten opzichte van vroeger. Virussen kunnen muteren, maar er is geen enkele reden om aan te nemen dat dit nu gebeurd is. De werkelijke cijfers spreken gewoon voor zich.
  Er is niets aan de hand. Er wordt gewoon wederom een volgende pandemie gecreëerd, pure zwendel en oplichterij dus in mijn ogen, alsook dat volgens mij de WHO een criminele bende is en die er echte maffia-praktijken op nahoudt.

  1. “ONLY A SMALL NUMBER OF BABIES WHO DIED HAD THE VIRUS IN THEIR BRAIN. This means A LARGE NUMBER OF THE BABIES WHO DIED HAD NO ZIKA IN THEIR BRAIN. OUTPUT: The zika cases were coincidental, with the real problem completely unknown. This quote from the BBC blows the zika scam wide open, the next line of the BBC report is accurate:

   Zika is generally mild and only causes symptoms in one in five people. It is spread by the Aedes aegypti mosquito, which also spreads dengue and chikungunya.
   A new TDAP shot Brazil made mandatory at the beginning of 2015, which coincides with perfect timing with a whole bunch of newborns being born with defects. That’s right, in late 2014 the Brazilian minister of health announced a new Tdap shot to become mandatory for all expectant mothers as soon as Brazil received it, which ended up being in early 2015. No zika found in a majority of messed up babies, but ALL MOTHERS WITH MESSED UP BABIES GOT THAT NEWLY FORMULATED SHOT WHILE PREGNANT. Troubleshooting 101, the answer is obvious.”
   http://www.vaccinationinformationnetwork.com/small-brain-disorder-in-brazilian-babies-caused-by-zika-virus-or-vaccine/

  2. Wat feiten op een rijtje omtrent het Zika-virus.
   (met dank aan G.J. Van Kempen)
   De link tussen het Zika-virus en microcefalie (baby’s met kleine hersenen) is onlogisch:

   Feiten:
   – Symptomen van het Zika-virus zijn al sinds 1950 bekend en er is nooit een link gelegd met microcefalie.
   – Het Zika-virus veroorzaakt in slechts 20% van de besmettingen symptomen, dus bij 80% van de besmettingen merkt men het niet.
   – Symptomen van het Zika-virus zijn mild (koorts, huiduitslag, oogontsteking, gewrichtspijn en hoofdpijn. Patiënten hebben ongeveer twee tot zeven dagen nodig om te herstellen).
   – Er is een plotseling stijging van het aantal gevallen van microcefalie (normaal in Brazilië zo’n 150 gevallen per JAAR, en nu sinds 1/1/2015 zijn er 4.000 gevallen. Een stijging van ongeveer 13.000%). .
   – Er wordt geclaimd dat muggen de ziekte op natuurlijke wijze hebben meegenomen door Zuid – en Midden Amerika in 6 maanden. Muggen verplaatsen zich maximaal ongeveer 1,5km van de plek waar ze ‘geboren’ worden. Dat zou leiden tot verplaatsing van de ziekte van ongeveer 1,5km per maand (de levensduur van een mug), dat keer 6 maanden is dat zo’n 9km. Dat is nogal wat minder dan de 45km per DAG die je nodig hebt om in 6 maanden van Zuid- naar Midden-Amerika te komen.
   – Slechts een klein deel van de overleden baby’s had het zika-virus in de hersenen. Voor de overigen is geen verklaring gevonden wat betreft microcefalie.
   – Oftewel: Er in een zika-uitbraak geweest in Brazilië welke “toevallig” samenviel met een gigantische stijging in gevallen van microcefalie.

   Samenvatting:
   Er gaat een (doet-bijna-niets- )virus rond dat maar een paar mensen ziek maakt. De meeste baby’s met afwijkingen hebben géén Zika. Dus Zika veroorzaakt de afwijkingen niet en iemand gebruikt Zika als excuus voor de afwijkingen.

   Nagekomen bericht: Eind 2014 is door de minister van Gezondheid van Brazilië bepaald dat zwangere vrouwen gevaccineerd moeten worden met DTaP-vaccin (Difterie, Tetanus en a-cellulair Pertussis (=Kinkhoest)). Deze campagne is in de eerste helft van 2015 gestart. Tel daar negen maanden zwangerschap bij op en dan valt dat precies samen met de golf van misvormingen bij babies die we nu zien.

   Het één (microcefalie) hoeft niet perse een gevolg te zijn van het ander (start vaccinaties bij zwangere vrouwen), maar het is wel erg toevallig qua timing.
   Feit:
   – Fabrikanten van het Dtap-vaccin (Adacel door Sanofi Pasteur en Boostrix door GlaxoSmithKline) hebben het middel NIET onderzocht op veiligheid voor toediening tijdens de zwangerschap
   (Uit de bijsluiter van Adacel:. “It is also not known whether Adacel vaccine can cause fetal harm when administered to a pregnant woman. […] Adacel vaccine should be given to a pregnant woman only if clearly needed”)
   – Er zijn geen studies die de biologische mechanismes onderzochten om vast te stellen wat de invloed is van vaccinaties op de hersenen, op de immuunfunctie en de integriteit van chromosomen van zich ontwikkelende foetussen en hun zwangere moeder.
   – Het Tdap-vaccin is vrijgegeven voor éénmalige toediening als herhaal-vaccin voor 10 of 11 jarigen. De huidige aanbeveling om zwangere vrouwen hiermee in te enten (waarbij niet wordt gekeken of de vrouw al eerder Tdap-vaccins heeft gekregen) wijkt af van de richtlijnen op de bijsluiter

   Van de stoffen in de vaccins is niet vastgesteld dat ze veilig zijn voor foetussen.

  3. @ sun
   Hier is een doofpot scenario bezig gestalte te krijgen , en je weet “never let a crises go to waste , use it te the full extent”. dat vis wat je hier ziet!

  4. @Sun,Marcel,

   Je kon er op wachten,en ja hoor,de volgende doofpot is geboren.
   Hoe komt dat nou toch,dat jullie overal een doofpot in zien?
   Het is allemaal maar flauwekul dus?

   http://www.cdc.gov/zika/

  5. Marcel, Zika zal net zoals Ebola weer een hype zijn om ons af te leiden van wat er buiten gaande is. Internet staat bol van de zika berichten en heeft daarmee de Planet X berichten van de nummer 1 geduwd 😉

  6. Voor wie het Zika gezeik al weer zat is, hier wat afleiding:
   Dit is de MEEST duidelijke ytubje die ik heb gezien mbt Niburu, Planet X de 2e zon! Suggestie om het filmpje te bekijken met het geluid zacht. Deze meneer is nogal ondersteboven van wat hij ziet..
   https//www.youtube.com/watch?v=LXIoAIVaFdA

  7. @ cedar
   stel je een op de hoogte mijn beste en laat je wit zwart denken eens los Denk eens meer in wat mogelijk is. Ga eens na wie waaraan voordeel behaald. Zie eens dat zika slechts een afleiding is, maar een klein percentage van de kleinhoofdige baby’s heeft het virus maar alle waren foet ten tijde van de toediening van een vaccin aan de moeder tegen kinkhoest. Geeft dat niet te denken ?

  8. Het ZIKA virus patent, is van The Rockefeller Foundation !

   Lezen en je informeren beste mensen, Jenne

  1. Excuus, heb de naam van het vliegveld verkeerd geschreven zie ik het moest zijn Borispol. (geen dagelijkse voorkomende naam voor me 🙂 )

  2. Carlos Buka de man van de verkeersleiding waar zou hij zijn?
   Leeft hij nog en zo ja zouden de onderzoekers dan gecheckt hebben wat deze man door gegeven heeft?
   Is deze man daarover ondervraagd? Ik vermoed zomaar van niet.

  1. Treowd.
   Even een paar opvallende dingen uit de video verwijzing van jou.
   1.Gesprek tussen commandant en seperatist GEMAAKT OP 16 july 2014 EEN DAG VOOR DE RAMP.
   2.Route wijziging MH 17 over conflictgebied terwijl normaal dit gebied vermeden werd.
   3.Het vinden van onbeschadigde pasporten (welke uit een auto gehaald blijken te zijn) en als je goed kijkt zit in minimaal 1 paspoort een gat geponst wat gedaan wordt bij het krijgen van een nieuw paspoort zodat het oude ongeldig is.
   4.Christina La Garde (director of the IMF) houd een vreemde toespraak met veel aandacht voor het getal 7.
   5.MH 17 is neergehaald op 17 juli 2014 en zou het toeval zijn dat TWA 800 ook op 17 july 1996 is neer gehaald door een raket?
   6.Rusland was ook bezig met de Brics samen met China en nog drie andere landen wat het Westen niet echt waarderen kan.
   7.Mogelijk kon Israel geen pottenkijkers gebruiken bij de ethnische zuiveringen in Gaza welke ook op dat moment plaats vonden.
   8.Er waren meer dan 100 aids deskundigen in het toestel wat misschien ook niet zo interessant is als je ziekten in stand wil houden ipv te genezen alleen maar omdat er aan te verdienen valt.
   Denk dan ook aan wat Ger schreef in punt 12 over het Zika gebeuren wat mogelijk ook weer overdreven wordt voor bepaalde doeleinden.

  2. La Garde was dacht ik ook hoofd aanklaagster in het Yoegoslavie tribunaal tegen Milosowitch terwijl de VS het tribunaal niet erkende maar wel sponsorde wat ook zo vreemd is.
   En moest deze dame laatst zich laatst ook niet voor een delict verantwoorden in Frankrijk?

  3. Heb ook nog volgende video ben het daar redelijk ver mee eens, maar toch ook daar is de buk raket theorie ingeslopen en daar heeft mijn kritische filter wat weerstand tegen. Behoorlijke goede info verder. Flight MH17 – What You’re Not Being Told https://www.youtube.com/watch?v=b67OGUsQC44

  4. Al die filmpjes zijn al minstens 1 jaar oud. Dit geeft aan hoe de rest van de wereld met deze ramp bezig is, namelijk niet. Het zal ook geen toeval geweest zijn dat het een vliegtuig met voornamelijk Nederlanders betrof, die zijn namelijk makkelijk te manipuleren en polderen ondertussen lekker verder.

  5. Eli020
   Waarschijnlijk zijn er nog veel mensen bezig met deze ramp en ook andere rampen zoals 9/11.
   Het grote probleem is waarschijnlijk dat degenen die dit niet waarderen te veel macht hebben waardoor ze veel kunnen dwarsbomen met hulp van corrupte medewerkers.
   Maar stilletjes aan zie ik toch steeds meer dingen in de openbaarheid komen.
   In punt 17 geeft Treowd daar een mooi voorbeeld van.

  6. Arnold, punt 17 is een artikel van 20 juli 2014, dat is anderhalf jaar geleden 3 dagen na MH17 geschreven, op basis van de beruchte tweets.
   Weer die 17, dat kan toch geen toeval zijn!!?! (post 15.1 punt 5…)

 10. Mark Rutte bij de hemelpoort

  Mark Rutte komt bij een verkeersongeluk om het leven. Zijn ziel komt bij de hemelpoort en wordt ontvangen door Petrus. “Welkom bij de Hemel”, zegt Petrus. ”Er is een klein probleem, ik kan je niet zomaar binnenlaten. We zien zelden een zo hoog geplaatst persoon aan de hemelpoort, zie je, dus weten we niet meteen wat te doen met jou. “

  “Geen probleem, laat me gewoon binnen”, zegt de politicus.

  “Nou, ik zou wel willen, maar ik heb orders van hogerhand. Wat we zullen doen, je brengt 1 dag door in de hel en 1 dag in de hemel. Daarna kun je kiezen waar de eeuwigheid door te brengen.”

  “Echt, ik weet het al. Ik wil naar de hemel”, zegt de politicus. “Het spijt me, maar we hebben hier zo onze regels”, zegt Petrus. Zo wordt de politicus door Petrus geëscorteerd naar de lift en ze gaan naar beneden, beneden en nog verder naar beneden naar de hel.

  De deuren gaan open en plotseling staat hij midden op een mooie groene golfbaan. Op een afstandje staat het clubhuis en daarvoor staan al zijn oude vrienden en andere politici, waar hij mee heeft gewerkt.

  Ze zijn allemaal heel blij en gekleed in avondtenue. Ze rennen naar hem toe, schudden zijn hand, en halen goede tijden op die ze hadden toen ze steeds rijker werden op kosten van de burgers. Ze speelden een prettig partijtje golf en met het diner hadden ze kreeft, kaviaar en Champagne.

  De duivel zelf is ook aanwezig, die waarachtig een vriendelijke vent is en zich vermaakte met dansen en grappen vertellen.

  Ze hadden het geweldig en voordat hij het wist, was het tijd om te vertrekken. Iedereen gaf hem een hartelijk afscheid en ze wuifden, terwijl de lift begon te stijgen. De lift gaat omhoog, omhoog, omhoog en toen hij stopte stond Petrus al op hem te wachten. “Nu is het tijd om de Hemel te bezoeken.”

  In de hemel was het heel gezellig, hij spendeerde zijn tijd met het vergezellen van een groep blije zielen, die van wolk naar wolk dansten, de harp bespeelden en zongen.

  Ze hadden het dus goed naar hun zin, maar voordat hij er erg in heeft zijn er 24 uren voorbij en Petrus komt naar hem toe.

  “Nu dan, je hebt een dag in de hel doorgebracht en een dag in de Hemel, maak nu je keuze voor de eeuwigheid.”

  De politicus wacht even, dan antwoord hij: “Wel, ik zou het nooit gezegd hebben van te voren, ik bedoel, de hemel was geweldig, maar ik denk toch dat ik beter af ben in de hel.”

  Zo escorteert Petrus hem naar de lift en hij suist naar beneden, beneden, beneden. De deuren van de lift gaan open en staat hij in een dor landschap, bedekt met vuil en afval. Hij ziet al zijn vrienden, gekleed in lompen, het afval oprapen en in zwarte zakken stoppen, terwijl er steeds meer stinkend afval naar beneden komt vallen.

  De duivel komt naar hem toe en slaat zijn armen om hem heen. “Ik begrijp er niets van,” stamelt de politicus. “Gisteren was ik hier en was er een golfbaan en een clubhuis, we aten kreeft en kaviaar, dronken Champagne, dansten en hadden het hier geweldig. Nu is er alleen een dor land vol afval en mijn vrienden zien er vreselijk uit. Wat is er gebeurd?”

  De duivel kijkt hem aan, lacht en zegt, “Gisteren waren we op campagne….. Vandaag heb je gekozen.”

  1. Treowd.
   Treowd een hele goede verwijzing vind ik dit omdat de meeste mensen hier waarschijnlijk niet van op de hoogte zijn maar wat mogelijk wel een rol gespeeld kan hebben bij de aanslag op MH 17 en Maleisie uit het onderzoek verbannen.
   Daarom denk ik dat een korte uitleg op zijn plaats is om de nieuwsgierigheid een beetje aan te wakkeren zodat zoveel mogelijk mensen dit gaan lezen.In Kaula Lumpur zetelt de (KLWCT)wat Kuala Lumpur War Crimes Commission betekend en wat in 2007 is op gericht als alternatief voor het Internationaal gerechtshof in Den Haag.
   Deze commissie heeft unaniem bij abcentie de volgende personen veroordeeld voor samenzwering tot het plegen van oorlogsmisdaden:
   Bush,Dick Cheney,Donald Rumsfeld,John Yoo,Jay Bybee,Alberto Gonzales,Davis Addington en William Hayes.
   De bevindingen van deze commissie zijn ook door gegeven aan de “chief” van het Internationaal gerechtshof in Den Haag .
   In 2013 werd ook de staat Israel schuldig bevonden voor volkerenmoord op de Palestijns burgers en misdaden tegen de menselijkheid en genocide en voor betrokkenheid bij de Sabra and Shatila massacre.
   zomaar een vast stelling Maleisisch tribinaal,veroordeeld hoge lieden en de Staat Israel.
   MH 17 Maleisisch toestel wordt neer gehaald en Maleisie zelf wordt uit onderzoek gezet.
   Toeval of speelt hier meer?

  2. Arnold, nu dan on-topic. “de meeste hier” hebben reeds een jaar geleden alle argumenten hier op tafel gelegd. Goed dat je ook nog even “onze” argumenten die “de meeste hier” reeds hebben benoemd nog eens onder de aandacht wil brengen. Wat goed van jou! Goed bezig…..
   Overigens kan ik het niet waarderen dat je reacties van mij op iets wat Ger aanhaalt bestempelt als ‘jammer hoor’. Dat is weer een volledige ‘anti-zijlijn rotopmerking’ van jou kant. Lekker betuttelend van jou! brrrr… het maakt je geen fijne ventje…

  3. Sun niet zo snel verwijten gaan maken en eerst nadenken lijkt mij verstandiger.
   Als alles wat een jaar geleden hier is geschreven voldoende had geweest dan is elke discussie over welk onderwerp dan ook overbodig.
   Je hebt het over de meesten hier,maar zou het mogelijk kunnen zijn dat er ook in de tussen tijd nieuwe lezers bij gekomen zijn die dat dan niet hebben gelezen en waar het dan wel interessant voor kan zijn?
   Is het niet de bedoeling om zoveel mogelijk mensen de ogen te openen?
   En ook niet onbelangrijk moeten we MH 17 dan maar vergeten of hebben de mensen recht op de waarheid? Zeg het maar Sun.

  4. Arnold, als ik het mag zeggen, vergeet het maar want de waarheid ga je op deze manier niet krijgen. Je stelt nog steeds vragen naar de letterlijk bekende weg.

 11. @ 1.11 Arie

  Ben ooit een advertentie tegen gekomen van het Ministerie van Veiligheid en Justitie, Bestuursdepartement, directe voorlichting. Er was een vacature “Webcare-redacteur”. Functie omschrijving: Je achterhaalt hoe burgers online praten. Met monitoring- en webcaretool Coosto speur je naar gesprekken op fora en sociaal media zoals Twitter, FaceBook en YouTube. Je neemt proactief deel aan gesprekken etc etc.Het maandsalaris bedroeg max. € 3852 p/mnd
  Ik neem aan dat meerdere ministeries zo’n trol hebben.

  Misschien is dit het antwoord waar op u wacht?

  1. Heb ik een gevoelige snaar geraakt Sun?
   Ga je daarom nu zo kinderachtig doen?
   Denk eens na joh en doe normaal.

  2. arnold mijn reactie op een bericht van Ger bestempelen als: ‘jammer dan’ is idd kinderachtig van je.

  3. Sun, er zullen er velen zijn die hun ziel willen verkopen met zo’n salaris. De stoelen zullen toen ter tijd snel bezet zijn.

  4. Hoi Chavera, je hebt gelijk. Je weet nooit wie daar bij horen.
   @arnold (13.1, 12), de volgende keer als je er weer met de ‘of-topic’stempel van Guido er vandoor gaat, moet je het maar gelijk goed aanpakken en niet alleen de personen eruit halen waar je een pik op hebt. Anders val je bij mij idd onder de noemer die Chavera hier aandraagt. Hopelijk heb ik nu geen ‘gevoelige snaar’ bij je geraakt?
   Tevens ‘laat ik het hierbij’ 😉 arnold!

   brrr, het is wel een kille reactie geworden. Zo komen ze dus over. Dat je het maar weet.

  5. Sun.
   Wat jij schrijft is volgens mij gebaseerd op een verkeerd begrijpen van jouw zijde.
   Ger begon zijn verhaal met sorry en schreef zelf dat het off topic was.
   Omdat het ook zeer belangrijk is om over dat zika virus niets onder stoelen of banken te steken begreep ik dat hij dit wilde delen waar ik respect voor heb.
   Waar ik moeite mee heb is dat jij dan vervolgens boven Ger weer een reactie zet en wil dat de lezers een filmpje gaan bekijken over Nibiru of twee zonnen of iets dergelijks terwijl het volgens mij hier over MH 17 hoort te gaan en dus zie ik jouw reactie 13 als een poging om van onderwerp te veranderen misschien omdat je dat interessanter vind dan het gesprek over MH 17.
   Van mijn zijde is het niet de bedoeling om je te beledigen of iets dergelijks en dat had je zelf ook kunnen weten.

  6. @Arnold,

   Man ,man ,man,je hebt het er maar druk mee!Kan je niet eens even je snater houden met al je dwaze theorieen?Ga je nog wel eens naar bed?Of kosten die “onderzoeken “van jou teveel tijd.Al jouw theorieen zijn waardeloos.Een team aids onderzoekers zou wel eens de aanleiding kunnen zijn…etc.Waarom wacht je nu niet eens gewoon af,wat de eindconclusie wordt van al die onderzoeken.Maar ik weet nu al,dat, als die afwijkt van jouw (nu al) eindconclusie,dat je hier op belerende toon gaat verkondigen,dat daar mee geknoeit is.Want jij,Arnold, de grote onderzoeker ,weet het al een jaar,hoe het is gebeurt.

  7. Cedar, zou ook jou van harte willen aanbevelen om maar eens te beginnen met het lezen van alle artikelen van 17 juli 2014…
   Als er één site is die alle in en outs besproken heeft in de vele artikelen, dan is Wtk het wel.
   Praat jij maar eens niet voor je beurt en doe eerst onderzoek, vanaf het prille begin dus…
   De warboel waar anderhalf jaar later in verzand zijn geraakt is een typische strategie van de aanstuurders van het ambtenarenapparaat.
   Zoveel mogelijk stukken produceren, met zoveel mogelijk onwaarheden, opdat de rijstebrij zodanig groot wordt dat niemand er nog een hol van snapt.
   Dus Cedar, begin zo direct mogelijk bij de bron, en bij de bron begint op 17 juli 2014, ruim anderhalf jaar geleden.

  8. @Anna,

   Maar nee,dan Anna,die snapt het allemaal precies,want het is hier op WTK allemaal onderzocht door Arnold.En al die info komt van sites,die hetzelfde verkondigen als WTK,nl.complotter sites.

  9. Cedar, ik probeer het te snappen.
   Wat daar voor mijns inziens nodig is, terug gaan in de tijd, te beginnen op 17 juli 2014 en open minded de berichtgeving vanaf dat moment tot je te nemen.
   Ipv uit te gaan van complotdenken lijkt me beter het te verwoorden met gebruikmakend van intuitie en gezond wantrouwen.
   Verder doet Arnold zijn uiterste best om voor laatintreders nog eens alle zaken in eenvoudige bewoordingen op een rij te zetten.
   Beetje meer respect graag, doe eerst je huiswerk en anders oprotten.

 12. http://www.whathappenedtoflightmh17.com/long-list-of-indications-showing-the-dutch-are-not-very-keen-in-finding-mh17-truth/

  zie punt 57. 4 februari 2016 :Pieter Omzigt heeft een motie ingediend.Hij verzoekt de regering contact op te nemen met Rusland, de Oekraïne, de VS en de NAVO en op te vragen over de radar opnamen.
  Maar deze wordt hoogstwaarschijnlijk niet door VVD en PvdA ondersteund.
  Donderdag 9 februari gaan we het meemaken.

  De overige punten zijn ook het lezen waard. Misschien kunnen de trollen op dit forum wat antwoorden geven?

  1. chavera.
   Waarschijnlijk bedoel je dinsdag 9 februari want donderdag is 11 februari.

 13. @Arie, weet niet hoelang je Wtk al volgt inzake de artikelen omtrent MH17, maar er zijn er nogal wat geweest hier op Wtk.
  Volgens de zoekfunctie 81…
  http://www.wanttoknow.nl/?s=mh17
  Met daarnaast onder al die artikelen op zijn minst honderden reacties.
  Er zijn velen al vanaf het begin betrokken omtrent dit alles.
  Dus doe niet minachtend naar mensen die reageren die zich van meet af aan al verdiept hebben en mensen die misschien laterop alsnog zich in deze diepe beerput hebben gestort.
  Vanaf wanneer ben jij actief in dezen, hoe goed ben jij geinformeerd…

 14. Er zijn meerdere variaties over de oorzaak van de ramp met MH17.
  Er zijn mensen die beweren dat het Oekrainse leger de BUK heeft afgeschoten om de schuld bij de Russen neer te leggen.
  Over jachttoestellen wordt met geen woord gerept bij deze theorie.
  Er zijn mensen die zeggen dat Russische jachttoestellen het toestel hebben neergehaald omdat de Russen er achter gekomen waren dat er gevaar dreigde voor de eigen bevolking in Rusland.
  Ook zijn er mensen die zelfs geloven dat het toestel niet is neer gestort maar dat alles op de rampplek is neer gelegd.
  Dan zou wel de vraag blijven waar dat toestel dan is met alle inzittenden.
  En sommigen zeggen dat er voornamelijk aziatisch uitziende mensen op de rampplek lagen waarbij bloed vrijwel ontbrak maar waarbij wel een groene substantie werd aangetroffen.
  Ook zeggen zij dat de koffers met winter kledij gevuld waren en dat op PC en fototoestellen alleen maar foto,s uit 2013 werden aangetroffen wat dan weer zou doen vermoeden dat MH 370 weer een rol zou kunnen spelen omdat dat toestel in maart verdwenen is en waar veel aziatische mensen in gezeten zouden hebben.
  Ik heb best wel moeite om dit te schrijven maar wie echt de waarheid wil achterhalen zal alle mogelijkheden moeten onderzoeken.
  En als Hennis zegt dat er genoeg bewijs is laat zij dan ook maar uitleggen wat waar en niet waar is en waar de volgende video dan gemaakt is en hoe al de beelden dan verklaard kunnen worden.
  Deze beelden zijn schokkend en bijna niet te bevatten en toch heb ik ze in meerdere verwijzingen voorbij zien komen waardoor we ook dit niet zomaar mogen negeren vermoed ik.
  Ik geef deze verwijzing niet graag maar denk dat bij echt naar de waarheid zoeken ook dit onderzocht dient te worden.
  https://www.youtube.com/watch?v=BYA1mR5j27c
  De overheid is tot op heden niet open en duidelijk geweest en heeft de indruk gewekt dat hier meer aan de hand is.
  Als zij de waarheid niet boven tafel willen brengen zullen anderen dat moeten doen om herhaling te voorkomen vandaar dat ik met moeite dit toch plaats.

  1. Ik bega een grote blunder want ik schreef dat bij de theorie van de Buk met geen woord over jacht toestellen wordt gesproken wat dus het volgende moet zijn.
   Bij de Buk optie spreken sommigen over alleen de BUK en niet over jachttoestellen.
   Anderen hebben het over beide mogelijkheden dus zowel de BUK maar ook jachttoestellen.
   Excuses hiervoor.

  1. @22.1 Eli020
   Eigenlijk hopen we op een antwoord tegen beter weten in.
   De uitkomst is allang beslist. M.a.w. De nabestaanden gaan het niet mee maken.De overige burgers ook niet.

 15. In de volgende RT reportage uit 2015 valt ook dat op er kogelgaten in het frame van de cockpitstoel zitten waarin de piloten zaten, het is de beelden te zien welke door een onderzoekster gemaakt zijn 2 maanden nadat MH17 was neergehaald. Ongeveer rond/vanaf het tijdstip 6:10 in de reportage is dat te zien. Er is pas na 4 maanden een officieel onderzoeksteam uit Nederland onderzoek gaan doen, waarom toen pas? Maar er komen nog meer vragen naar voren in de reportage.
  MH17: ‘No one deserves to die that way’ (RT Documentary)
  https://www.youtube.com/watch?v=Z4CtpLFc8LM

  1. Treowd.
   Er zijn nog veel vragen mbt MH 17.
   Voor veel mensen is het moeilijk om hier over te praten wat natuurlijk te begrijpen is omdat het nogal luguber kan zijn.
   De meeste mensen zullen ondertussen wel begrijpen dat het geen gewoon ongeluk was maar dat er iets anders aan de hand is.
   Omdat gebeurtenissen kunnen plaats vinden als gevolg van eerdere gebeurtenissen of om naar een bepaald doel toe te werken is het misschien niet onverstandig om te laten zien hoe zoiets dan in elkaar kan zitten.
   MH17 wordt mogelijk vaak alleen bekeken als gebeurtenis op zich waardoor niet verder gekeken wordt.
   Het Zika virus wat nu spelen zou kan mensen bang maken omdat alleen maar door de MSN de nadruk op het gevaar van deze “epidemie” gelegd wordt,maar klopt dat wel of speelt ook hier mogelijk iets anders een rol?
   Daarom zou ik graag de volgende verwijzingen willen geven zodat mensen zelf hun mening kunnen vormen en hopelijk gaan dan ogen open.
   Het is niet mijn bedoeling om van het onderwerp af te wijken maar om met een open mind verbanden proberen te zien en daardoor niets uit te sluiten.
   1.Benjaamin H.Freedman 1961 speech.
   YouTube.com/watch?v=x80 mxl2 AYV8
   2.How big oil conqeured the world.
   YouTube.com/watch?v=y Snk-f2 Thp E
   3.Zika fear falters as false flag fraud.
   https:// lockerdome.com/sgtreport/8461379644597268

  2. Dat Israël op 17 juli de bezette gebieden binnenviel terwijl de hele wereld keek naar een neergestort vliegtuig leek mij geen toevalligheid, om maar wat te noemen.

  3. Heb op het oude blogg van Martin Vrijland gekeken maar het kan nog veel anders zijn dan het neerhalen van dat toestel door gevechtsvliegtuigen, mogelijk is de hele zaak zelfs een regelrechte hoax. Heb via de volgende link http://www.martinvrijland.nl/category/onderzoekszaken/vlucht-mh17/
   inmiddels een 4 tal artikelen bekeken en ook de comments eronder gelezen
   maar het zit nog vreemder in elkaar dan ik al dacht. Merkwaardige of vreemde facebook accounts maar ook met de “rampplek” is van alles mis.
   De moeite waard om verder te bekijken als je kritisch onderzoek wenst te doen. Vergeet vooral niet de comments onder de artikelen mee te nemen daarin. Opmerkelijke toestanden….

  4. @Arnold,Treowd,Eli020,

   Jullie moeten stoppen met dit onzinnige gedoe.Geen crash geweest?Israel schuldig?Wat is het nou?Naakte mensen uit een vliegtuig gooien,om Rusland te besmetten?Plastic poppen?Waarom zou iemand naakte slachtoffers of plastic poppen op een crashsite neerleggen?En waar is dan dat vliegtuig ?En dan de kleur van de slactoffers op de grond.Als je uit een vliegtuig valt,dat een voorwaartse snelheid heeft van ongeveer 900 km\uur,en het is -50C,dan bevries je dus!Waarom wachten jullie niet gewoon op de eindconclusie?Kan je zolang wachten,Arnold??

  5. @23.3 Eli020

   Wat ik gedaan heb op 17 juli zal ik maar niet zeggen. Kan zomaar tegen mij gebruikt worden. No jews, No news zeker.

  6. @ Cedar
   Jij vind het dus niet kies dat mensen zelf op onderzoek uitgaan , we moeten wachten wat de overheid ons voorschotelt en dat ook klakkeloos aannemen? Ook aanwijzingen dat er wellicht zaken anders zijn dan worden voorgesteld , mogen niet voor het voetlicht worden gebracht om te worden onderzocht? Dat verraad een vernauwde visie en angst voor de waarheid, waar ben je bang voor beste Cedar dat je wereldbeeld in gruzelementen valt? Of dat de waarheid aan het licht gaat komen?

  7. Marcel, hij is denk eerder naarstig op zoek naar een grote tube lijm, om zijn zo jij zegt in gruzelementen gevallen wereld beeld, in elkaar te flansen.
   Maak me grote zorgen voor mijn familie, wat een zooitje in Europa, ’t zou me niet verwonderen binnen kort, je begrijpt me wel, groetjes, slecht weer hier, Jenne

  8. Treowd, goed dat je de link naar alle artikelen van Martin Vrijland nog even aanhaalt.
   Wil er nog even de volgende aan toevoegen.
   Erik Toonen had een blog waarmee hij met zeer gedegen onderzoek aankwam.
   Door omstandigheden is hij gestopt, te lezen in de eerste link.
   Hij heeft verder alle artikelen van zijn site verwijderd, te dicht bij de waarheid wellicht.
   Een artikel van hem die imo wel belangrijk is, is op verschillende sites reblogged.
   Ik geef er twee, omdat de reacties op het artikel misschien ook nog zijn nut kunnen hebben.
   https://eriktoonen.wordpress.com/2015/07/24/ik-stop-er-hier-mee/
   http://delangemars.nl/2015/07/23/mh17-een-jaar-later-door-erik-toonen/
   https://southfrontdutch.wordpress.com/2015/07/29/mh17-een-jaar-later/
   Misschien ook nog interessant is stickyleaks.
   https://stickyleaks.wordpress.com/

  9. Ik ben overigens wel een believer van de BUK en/of SU25 theorie. Wie de daadwerkelijke dader(s) zijn blijft gissen al ga ik zelf all in op de Oekraïne. En hoe dieper de onderste steen begraven ligt des te lastiger het is om de officiële lezing voor waar aan te nemen. En dit hoor ik steeds meer in de samenleving, men beseft meer en meer dat er iets heeft gespeeld wat gecompliceerder ligt de simplistische 24uurs verklaring van de Russische BUK. Zelfs Appie Baantjer had 2 reclameblokken nodig om tot een eindconclusie te komen maar bij een ramp van deze omvang waren een paar aannames en wat dubieuze internetfilmpjes genoeg om een schuldige aan te wijzen.

   De theorie die Martin Vrijland beschrijft heb ik met aandacht gevolgd maar gaat mijn pet te boven. Neemt niet weg dat het goed is om bepaalde scenario’s aan te halen.

  10. Inderdaad Arnold er zijn nog vele onbeantwoorde vragen, 1 ding is zeker van de oorspronkelijke versies dus de buk raket en de gevechtvliegtuigen
   zou ik eerder voor de gevechtsvliegtuigen gaan, het neerschieten dus. Uitendelijk houd ik er 2 open of neergeschoten door die gevechtsvliegtuigen, of een volledige in scene gezet rampscenario met wel echte slachtoffers maar die zelfs mogelijk eerst op een andere plek omgebracht zijn. (ritueel?)
   Had ook van dat blogg gehoord Anna, er was inderdaad goede info op aanwezig hij is weggepest en bedreigd.

  11. Kwam erop terecht Anna, net toen hij aankondigde om te stoppen, mogelijk omdat MH17 om de zoveel tijd weer lijkt op te spelen. Ik zie nu dat het helemaal officieel is geworden, door nu jouw linken te volgen.

  12. Anna de verwijzingen die je hebt gegeven zijn denk ik wel geloofwaardig (en Erik Toonen zegt ook over veel bewijsmateriaal te beschikken)ik hoop dat het waar is en dat hij ze vroeg of laat ook als bewijs naar buiten kan/gaat brengen.
   De uitleg die hij geeft lijkt mij ook wel rieel en komt als goed onderzocht over bij mij.
   Ik geloof daarom ook wel dat Oekraine schuldig is en dat mogelijk Georgische jagers daar een rol bij kunnen hebben gespeeld.
   Ook hier komen weer namen naar voren die we eerder ook al tegen gekomen zijn bij soort gelijke fals flag operaties en ook bij conflicten in meerdere landen zoals Biden die op meerdere foto,s te zien is in bv Lybie,Syrie.
   Waar ik vaak aan denk is dat gegoochel met identificatie nummers van het toestel zoals een passagier net voor vertrek nog een foto heeft getweed.
   De andere foto zou door iemand van een geheime dienst zijn genomen waarop dus een andere letter te zien zou zijn (ik dacht een D inplaats van een c waarmee gerommeld zou zijn).
   De verwijzing die ik nu geef kwam ik vanmiddag tegen en ik weet niet of dit een betrouwbare site is of niet maar daar werd over de ID van verschillende toestellen uitleg gegeven en Joost Niemoller had het er in zijn boek toch ook over.
   http://www.pensioenactivist.nl/nato-nazi-nederland-en-vlucht-mh17/
   Het blijft wel een feit dat we wel kunnen aantonen dat het OVV rapport niet alle mogelijkheden heeft onderzocht of benoemt maar verder blijft het voor ons ook maar gissen ben ik bang.
   Hier is gewoon echt goed onafhankelijk onderzoek door deskundigen nodig denk ik.

  13. Anna 23,10

   Dit zijn stuk voor stuk belangrijke publicatisch, maar het is in dit geval en vele anderen vechten tegen de bierkaai, groet Jenne

  14. Jenne.
   Ik denk wel dat het belangrijk is en blijft dat hierover geschreven en gediscussieerd blijft worden en indien mogelijk leugens tegen gesproken worden die door de MSN verspreidt worden.
   Het grootste probleem lijkt mij dat het voor de meesten wel duidelijk is dat hier veel niet klopt maar dat zolang het onderzoek niet onafhankelijk gebeurd nooit de waarheid boven water zal komen.
   Nederland draagt het onderzoek niet voor niets niet over aan de VN want dan zou hun eigen betrokkenheid wel eens aangetoond kunnen worden en ook van andere NAVO landen of zij die lid willen worden en de genomen sancties tegen Rusland zouden dan wel eens ongegrond kunnen blijken die op aandrang van de VS zijn genomen.

  15. De VS zegt radar gegevens te hebben maar willen die niet vrijgeven omdat ze dan de positie zouden verraden van waar de beelden genomen zijn.
   Dat lijkt mij onwaarschijnlijk omdat wanneer ze zouden kunnen aantonen dat Rusland de schuldige is zij vooraan hadden gestaan om de beelden te tonen daarom denk ik dat ze wel beelden hebben maar dat daar iets heel anders op te zien is.

 16. Dank voor de ruimte en het open staan voor meerdere scenarios, het lijkt een hele vreemde toestand te zijn op meerdere vlakken.
  Was vergeten om aan te geven dat er meerdere pagina’s zijn en dat er op de eerdere pagina’s als je op de button Older Entries klikt kom je op deze pagina uit http://www.martinvrijland.nl/category/onderzoekszaken/vlucht-mh17/page/2/
  Daar staan die opvallende zaken aangaande de mogelijke fake facebook accounts e.d. te lezen vooral in de comments komt dat naar voren en i.v.m met die verwijzingen kwam ik uit bij een opvallende youtube video. Een video over verzamelde nieuws-items die men in het buitenland als nieuws over MH17 gebracht heeft aangaande famillies van slachtoffers en over de slachtoffers zelf, het valt op dat de getoonde famillies in die youtube video niet echt een rouw-emotie vertonen, althans niet zoals je zou kunnen verwachten. Alsof het verdriet en pijn van het verlies buiten hen ligt dus een soort van acteren alsof het pijn doet. Veder lijkt het zelfs twijfelachtig of sommige mensen die aan het woord komen echt van Nederlandse afkomst zijn dat ze te bezien zijn als crisis-actors. Ze gedragen zich althans behoorlijk merkwaardig mocht het echt directe familie van de overledenen van die “ramp” zouden zijn. Wil wel even waarschuwen dat de voice-over wat erg pissed off is over het mogelijke hypocriete gedrag van die acteurs, hij gaat erg in zijn emoties hangen maar de video op zich is zeker de moeite waard om helemaal te bekijken. Wees kritisch laat je niet beinvloeden door de voice-over maar oordeel en kijk zelf naar wat volgens mij zeker in sommige gevallen erg merkwaardig gedrag is voor rouwende mensen die pas een famillielid zijn kwijtgeraakt of zelfs hun kind https://www.youtube.com/watch?v=qZoDs6FgIsk

 17. Sinds een tijd heb ik de stelling voor me zelf aangenomen :

  WAAR IK NIET ZELF BIJ BEN (GEWEEST ) OF IK HET MET MIJN E I G E N OGEN EN OREN HEB WAARGENOMEN, WEIGER IK ELKE VORM VAN GELOOFWAARDIGHEID DOOR DE MEDIA NOG AAN TE NEMEN ZOALS WE HET GEWEND ZIJN GEWEEST AL DIE VELE JAREN!

  STEL DAT HET EEN HOAX IS.. WIE EN WAT KAN DAT GLASHARD BEWIJZEN
  STEL DAT HET EEN REAL THING IS/WAS : WAAROM WORDEN DAN PAGINA NA PAGINA’S VAN EEN ONDERZOEK B L A C K 2 B L A C K GESHOWD !?!

  Of is het dan toch echt WAAR … NEPPARLEMENT ?? En.. zijn het op een paar na ook allemaal crisis-actors ..

  Niets meer GELOVEN is het beste om je zelf te besparen

  1. Luna.
   Ik denk dat je het diner van Rutte en onder zijn controle staande pers bedoeld.
   Was dat een bedankje omdat ze de weg voor hem vrij houden?
   En Rutte zou grapjes gemaakt hebben?
   Rutte z,n grap met de zwart doorstreepte bladzijde vond ik beneden alle peil omdat nabestaanden proberen hem te bewegen tot openheid van zaken te geven omtrent het gebeuren rondom MH 17 en dan duwt hij deze mensen nog even zo,n papier onder de neus en dacht misschien wel van ik ben er toch maar mooi mee weg gekomen om vervolgens te zeggen dat het niet zo verstandig was om deze papieren aan Van Der Steur te geven.
   Een goede grap had misschien kunnen zijn als hij gezegd had :allen die hier in de zaal aanwezig zijn en uw regering houden u al decennia lang voor de gek omdat we er niet voor u zijn maar anderen dienen maar wel op uw kosten.
   Dan denk ik dat niemand nog smakelijk gegeten zou hebben omdat ze niet zouden weten hoe snel ze weg moesten komen.

  2. Die grap zou pas echt humor zijn @Arnold. Ik denk alleen niet dat het circus der paladijnen het zou doorhebben. Zeker Twan Huys niet, die was de hele avond in de paradijvogel modus.

  3. Eli020.
   Och dat zou kunnen maar als niemand nog hun leugens beluisterd of bekijkt via TV,kranten of welke kanalen ze ook gebruiken dan zullen ze vlug genoeg uit hun droom geholpen worden.
   Je kunt leugens lang volhouden maar de leugens komen altijd uit.

 18. Arnold, Inderdaad doelde ik op dat achterlijk na-ge-aapte amerikaanse kak diner waar bij ik letterlijk over mijn nek ging van de zogenaamde LOL..
  Dit voer is NIET GOED voor onze maag!! Werkelijk bizar dat we dit soort dingen hier nu ook gaan krijgen.. maar ja..

  ” het schoothondje ” lust ook wel eens iets anders als een STEEN die zwaar op de maag ligt..

  fijn weekend allen

 19. Vrijdag 19-2-2015 Kwam op het NOS nieuws dat het OM op zoek gaat naar stukjes BUK raket en dat ze over een poosje kunnen zeggen waar vandaan de BUK raket afgeschoten zou zijn en de daders vervolgen zou wel eens lang kunnen duren.
  Deze uitspraak was gedaan omdat ze een vergelijking trokken met Lockerbie waar het ook jaren heeft geduurd.
  Ook werd gezegd dat er geen beelden van de ramp zijn omdat het te bewolkt geweest zou zijn.
  Raar dat vorige week een Oekrainer nog gezegd heeft dat beelden nooit zijn opgevraagd en als ze dat wel hadden gedaan hadden ze ze zo kunnen krijgen.
  Het probleem is natuurlijk dat wanneer er wel beelden zijn je moeilijk iets anders kunt zeggen dan de beelden laten zien.
  Hoe dan ook ze proberen op alle mogelijke manieren te voorkomen dat er beelden komen.

  1. Arnold,

   Ik ga er van uit dat we als ” volk ” niets mogen ZIEN van beelden, want die zij er degelijk wel denk ik ! Er zit iets heel goed fout onder de PET..
   Zelfs al zou het zo zijn krijgen we die nooit te zien, want dat zou een complete schokgolf teweeg brengen die zijn weerga niet kent, ik vrees ook dat het hele scenario een deel is van de agenda van de
   n w o die ze ons klaarstomen door allerlei ” aanslagen “, en ja .. wie zal het zeggen dat het een vergissing was om het staatsvliegtuig van Poettie neer te halen ? Maar.. Hoe zit het dan met de mh 370 ?
   Was dat toen ook een vergissing?? Dachten ze toen ook dat het het staatsvliegtuig was van Poettie?
   Zo dom en ” naai – i e f zijn die yanks soms.. tis maar een gedachte
   Maar goed.. voorlopig weten we in dit kikkerland niet meer WAT WIE EN WAAR IETS WAAR IS…

   TIJD VOOR DE OPSTAND

  2. Luna.
   Alleen al het feit dat Nederland het onderzoek zou leiden klopt al niet omdat het een NATO lid is en daardoor niet onpartijdig.
   Bij een onpartijdig onderzoek zou Oekraine ook nooit deel van het onderzoeksteam kunnen zijn en ook zouden zij geen Veto recht hebben gekregen omdat zij verdachten zouden zijn om het simpele feit dat het boven Oekraine gebeurd is.
   Rusland heeft gevraagt het onderzoek door de VN te laten doen en dat is geweigerd.
   De vraag is waarom dat is geweigerd als je niets te verbergen zou hebben.
   Op Discovery zie je veel onderzoeken naar vliegrampen en meestal komen daar onderzoekers van de NTSB bij die elk schroefje onderzoeken en ALLE WRAKSTUKKEN onderzoeken en meestal kunnen zij dan de ware toedracht achterhalen van een ramp.
   Waarom doet Rutte ondanks zijn belofte zo moeilijk en vraagt hij niet gewoon overal om radar/satelliet beelden zodat hij aan de oplossing bijdraagt en ook aan de wensen van de nabestaanden tegemoet komt?
   Nu zegt het OM dat ze van de zomer kunnen bewijzen welke BUK raket gebruikt zou zijn en vanwaar die afgeschoten zou zijn.
   Dat is fijn maar bewijst nog steeds niet dat het ook de oorzaak van de ramp was en ook niet dat er geen jachtvliegtuigen bij betrokken zijn geweest.
   Waarom zijn er zoveel getuigen die vertellen dat zij jachttoestellen hebben gezien die nog steeds zeggen dat hen niets gevraagd is?
   Alles wat anders is dan een BUK raket wordt systematisch genegeerd dat moet toch genoeg zeggen over het “onderzoek” lijkt mij.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.