Advertentie

2 Clinton-onderzoekers vermoord..!


x

x

2 Clinton-onderzoekers vermoord..!

2017 © WantToKnow.nl/be

x

Onlangs zijn 2 medewerkers van de Republikeinse senator Trey Gowdy, dood gevonden in de buurt van Arkansas. Ze waren op weg met een ‘warrant’, naar de Clinton Presidentiële Bibliotheek. Een huiszoekingsbevel dus, dat was uitgevaardigd door de commissie die de daden van Hillary Clinton aan het onderzoeken is; een commissie waarvan Trey Gowdy voorzitter is. De beide medewerkers waren gemarteld en half levend begraven in een bos en met vuilniszakken afgedekt. De details van de misdaad zijn vooralsnog niet bekend, maar de politie wil kwijt dat deze moorden uiterst professioneel’ zijn uitgevoerd; er zou geen of nauwelijks bewijs te vinden zijn op de plaats van het delict.

Inmiddels wordt senator Gowdy, die in het Congres zit namens South-Carolina, die vanuit veiligheidsoverwegingen, weinig tot niets wil zeggen over deze zaak, bewaakt door US Marshals. Wel is er door zijn ‘kantoor’ een verklaring afgegeven, die als volgt luidt:

‘Dit incident in Arkansas is de laatste ontwikkeling in een samenzwering die het toedekken van misdaden tot doel heeft, gepleegd door een van de meest corrupte families (lees: ‘de Clinton-familie’- wtk) in de menselijke geschiedenis. Nee, we hebben geen bewijs. Er is nooit enig bewijs.

Wat we echter wél hebben, is een mol. Iemand binnen mijn eigen commissie, die schuldig is aan de dood van deze mannen. Doordat deze hun reisschema heeft gelekt. Ik ben van plan uit te vinden, wie deze mol is en daarna deze figuur te waterboarden als een vijand van de staat, zolang als nodig is, totdat deze persoon de naam van hun baas prijsgeeft.’

Trey Gowdy is duidelijk aan het einde van zijn Latijn. Om nu dóór te gaan met dit onderzoek, betekent dat hij gelooft dat de verrader, deze mol, een vijandelijke medewerker is. En dát betekent dat de genoemde ‘familie’ in zijn verklaring, onder zeer zware druk komt te liggen, om hun sporen te verbergen. Hopelijk blijft het bij deze 2 vermoordde mannen.

https://www.youtube.com/watch?v=inuMdWRzq4Y

En ze blijven sterven, rondom ‘Killary’.. Bij bosjes..
Dat Trey Gowdy niet ‘zomaar’ de classificatie ‘één van de meest corrupte families’ gebruikt, wanneer hij het -in dit geval indirect- heeft over de Clinton’s, mag je zelf afleiden uit de feiten. Feiten die duiden op een spoor van moorden, manipulatie en intimidatie rondom deze Bill en Hillary Clinton. Die inmiddels worden vergezeld van hun dochter Chelsea (en haar echtgenoot), die de uiterst dubieuze Clinton Foundation beheert..!

En opnieuw een dode rondom de zaak, waarbij het Congres onderzoek doet naar de handel en wandel van oud-minister van Buitenlandse Zaken. Juist Hillary Clinton. En haar rol bij het wissen, lekken en (laten) verdwijnen van e-mails uit haar minsterstijd en de periode tijdens de Democratische Conventie, voor, tijdens en ná de presidentsverkiezingen van vorig jaar 2016. Enkele dagen voordat één van de vrijwilligers rondom Hillary Clinton voor de commissie van Trey Gowdy zou verschijnen, blijkt deze dood in haar huis te zijn gevonden.

De man bleek gestorven met als doodsoorzaak ‘een natuurlijke dood’.. Het gaat om een man van 34 jaar, Johnston Wilson McGill, die thuis dood op zijn bank werd aangetroffen door een privé-arts, nadat hij kennelijk getroffen was door een hartaanval. Een woordvoerder van het voormalige presidentscampagneteam van Hillary Clinton, verklaarde voor de pers, dat Clinton’s naaste campagne-coördinator, de ook al omstreden Huma Abedin, Clinton’s campagne coördinator, deze McGill dood had gevonden, toen ze bij hem was gestopt om een kop koffie te drinken.

Anthony Weiner en zijn echtgenote, de PA van Hillary Clinton, Huma Abedin. Het is door deze idioot, die jonge meisjes zijn foto’s stuurde, dat het hele Pizza-gateverhaal is gaan rollen..

Abedin zou -naar eigen zeggen- met hem gaan spreken over de plannen van Clinton om op te gaan voor verkiezing van burgemeester van New York. Huma Abedin vertelde de politie, dat McGill leed aan extreme hartritmestoornissen en dat zijn dokter altijd waarschuwde, dat een ‘plotselinge en stevige hartaandoening mogelijk mogelijk was’ bij hem. Ze had de woordvoerder op het hart gedrukt, dat deze moest melden, dat Johnston McGill van plan was volledige medewerking te verlenen aan het onderzoek van de congres-commissie onder leiding van senator Trey Gowdy.

Het kantoor van Trey  Gowdy liet geen officiële verklaring uitgaan, maar één van zijn naaste medewerksters, Mandy Gonsales, verklaarde dat de commissie niet blij was met de omstandigheden van McGill’s dood, Noch het feit dat de dokter van de man werd aangehaald om de vermeende doodsoorzaak kracht bij te zetten.. Huma Abedin had verklaard dat ze de privé-arts van McGill had gebeld, in de hoop dat hij in staat was geweest om ‘hun vriend nog te redden..’

Er werd geen autopsie op het lichaam uitgevoerd; het lichaam van McGill werd gecremeerd vóór zonsondergang, zoals zijn religie het zou hebben opgedragen… McGill is het enige kind van reeds overleden ouders en er staat geen verdere herdenkingsdienst gepland. Het lijkt erop alsof Hillary Clinton wegkomt met wéér een onverklaarbaar plotselinge dode.. De teller staat ergens rond de… 120 doden..! Heb je puf, lees dan het verhaal op de poster hieronder het artikel.

Mocht je Trey Gowdy nog niet kennen, dan raden we je aan eens te kijken hoe hij te werk gaat, zoals hier bij het verhoor van Clinton als minister in haar optreden bij het behandelen van e-mails in haar prive-bereik..

Topjournalist Micahel Hastings die op uiterst verdachte wijze om het leven kwam.. Nadat bleek dat hij met UITERST belastend materiaal rondom Hillary Clinton bezig was.

Hillary achter de dood van Michael Hastings?
Op 18 juni 2013 stierf Michael Hastings, sterverslaggever van het tijdschrift Rolling Stone, als gevolg van een uiterst verdacht auto-ongeluk. We hebben HIER uitgebreid verslag gedaan van dit ongeluk, waarbij het zeer waarschijnlijk is, dat Hastings’ Porsche is overgenomen en van afstand is bestuurd. De auto reed in het midden van de nacht met een snelheid van bijna 200 km door een buitenwijk van Los Angeles, om vervolgens te crashen tegen een grote palmboom. Dat Hillary dus de hulp heeft van veel ‘krachten achter de schermen’ blijkt hieruit eens temeer..!!

Michael Hastings had kort tevoren aan zijn vrienden verteld, dat hij voor zijn leven vreesde, doordat hij verhalen had geschreven over Hillary Clinton, die op dat moment de minister van Buitenlandse Zaken was. 3 Jaar later bleek, uit één van de e-mails die tijdens het 2016-DNC-e-maillek naar buiten kwam, dat ‘Killary’ het verwoestende rapport van deze topjournalist had gelezen, over haar (uiterst nalatig) handelen tijdens de Benghazi-aanval op de Amerikaanse ambassade. Dat was 5 maanden voor zijn dood. Terwijl er nog NIETS was gepubliceerd.

x
De Clinton-bodycount
x

Wil je het onderstaande plaatje leesbaar op je scherm?

Klik me je rechtermuisknop op de illustratie en kies ’toon afbeelding’..

(ESC voor terug naar artikel)

41 gedachten over “2 Clinton-onderzoekers vermoord..!

 1. Het is bijna niet te geloven en sommige mensen zullen dergelijke verhalen dan ook als complottheorie afdoen maar de lijst doden is te lang om te blijven geloven in toeval,zelfmoord of andere redenen die de Clintons zouden kunnen vrijpleiten.
  http://asheepnomore.net/2017/04/25/breaking-trey-gowdys-two-investigators-who-vanished-amid-clinton-related-pedophilia-investigation-have-been-found/ in deze verwijzing kunt u nog een video aanklikken om te bekijken en te beluisteren als hij tenminste niet voor de vierde keer verwijderd is.

 2. Een oude vriend, Anarchist, bovendien van Italiaanse bloede, zij tegen mij, dat in de goeie ouwe tijd, er een hele smak, van die zieke mensen snel zouden zijn koud gemaakt, o.a. Soros en familie, maar ook hier werkt het kwaad samen, de Italiaanse Mafia, en de USA Joodse mafia, werken samen en doen het vuile werk, en beschermen bovendien hun werkgevers, en worden hier enorm goed voor betaald.

  1. Elles 4.
   http://nos.nl/artikel/2171073-nederlandse-journalisten-worden-steeds-vaker-bedreigd.html In dit artikel staat dat zo,n 61 procent van de Nederlandse journalisten wordt geintimideerd of bedreigd.Hierbij ga ik er vanuit dat het over de journalisten van de MSM gaat en niet over de onafhankelijke journalisten die schrijven voor bv alternatieve nieuwsbronnen.Ik ben van mening dat de problemen door de MSM journalisten door zichzelf op de hals gehaald worden omdat ze al jaren de bevolking voorliegen en dat zien steeds meer mensen.
   De heer Brenninkmeier heeft tijdens de NOS nieuwsuitzending van 09.00 uur gezegd dat in een democratie de pers nieuwsgaring moet kunnen doen en daar ben ik het ook mee eens alleen gebeurd dat steeds minder op een onafhankelijke manier waarbij niet zelden de politiek een invloedrijke rol speelt.Veel persbureau,s zijn in handen van rijke families en ook die laten hun invloed duidelijk gelden waardoor bv het nieuws van de NOS/RTL en andere publieke zenders verwoorden zijn tot een soort fabeltjeskrant.
   Zolang dat niet veranderd vrees ik dat journalisten met dit probleem zullen blijven kampen.

  2. PS.
   Donald Trump heeft hardop gezegd dat veel media liegen,we hebben boeken van Janneke Monshouwer,Udo Ulfkotte iedereen heeft tijdens de uitzending van CNN ten tijde van 9/11 kunnen zien dat die dame loog omdat ze zei dat gebouw 7 ingestort was terwijl het achter haar nog gewoon overeind stond,waarom kan op deze site bv wel bericht worden over moorden die mogelijk in verband staan met de Cintons en waarom horen we daar op het MSM nieuws niets over? Olga Isvina ten tijde van de ramp met MH 17 die een vrouw direct na de ramp ondervroeg en die zei dat er andere vliegtuigen te zien waren geweest waarom heeft de BBC dat interview doen verdwijnen en deze Olga Isvina als beginnelnge die fouten zou maken weggezet? Hoe achterlijk denken die gasten van de MSM dat het volk is? Hoe lang denken zij hun leugens nog vol te kunnen houden?

  3. Journalisten (hoernalisten) hebben een hypotheek die betaald moet worden. En als salaris hebben loopt hun vrouw weg. Die mensen zitten zo muurvast en hebben zichzelf zo afhaneklijk gemaakt van een baan dat ze helemaal geen journalist meer kunnen zijn. Zijn propagandisten in dienst van de EIGENAREN van die multinationals waar zijn in dienst zijn.

  4. Arnold @5.2,
   Je zegt: “over moorden die mogelijk in verband staan met de Cintons en waarom horen we daar op het MSM nieuws niets over?”

   Dat lijkt me duidelijk. Het zit ‘m in het woord “mogelijk”. Alternatieve media rectificeren nooit en kunnen dus roepen wat ze willen. Zelfkritiek is hen vreemd.

  5. Aldus Evert, alias Karel, alias Jim, alias Sjako, alias Casper, alias Nostradamus.
   Een hele reeks IP-adressen om maar te kunnen trollen. Psycho of psycho..?

  6. Jawel hoor daar istie weer de persoon die wel of niet iets begrijpt al naar gelang het uitkomt afhankelijk of iets in het straatje past.
   CNN vandaag liet Hillary Clinton aan het woord waarin ze keihard Comey van de FBI beschuldigd dat hij verantwoordelijk is voor haar verlies tijdens de presidents verkiezingen en natuurlijk werden ook de Russen erbij gehaald.Welk bewijs heeft zij dat Comey voor haar verlies verantwoordelijk is en waar is het bewijs dat ook de Russen ermee te maken hebben?Zijn die beweringen wel gecontroleerd door CNN op waarheid of is het niet meer dan een trentsetter gebaseerd op aannames?Comey heeft gezegd dat hij voor een moeilijke keuze stond maar dat hij precies hetzelfde weer zou doen.Had hij niets verteld dan zouden ze hem kunnen beschuldigen dat hij iets verzweeg en dan had hij ook door anderen beschuldigd kunnen worden voor het beinvloeden van de verkiezingen,maar dat is nog niet eens het belangrijkste want als er geen aanleiding was geweest om een onderzoek in te stellen dan was er niets gebeurd dus de schuld ligt bij Clinton zelf.Maar ja de MSM de spreekbuis van de politiek en de multinationals kennen geen zelfkritiek en stellen al helemaal geen moeilijke vragen en zullen het zeker niet over het verzoek per brief hebben om een onderzoek naar de Clinton foundation in te stellen die ondertekend is door meer dan 60 congresleden (zie verwijzing in 6.4)
   Zo zie je maar dat alternatieve sites wel rectificeren en dingen uitzoeken waardoor dingen naar buiten komen die de MSM ook hadden moeten vertellen maar niet verteld hebben.Natuurlijk is Comey mogelijk het slachtoffer van haat door Clinton omdat hij haar geschiedenis dreigt bloot te leggen en dat ziet er niet zo fraai uit.

 3. Die Clinton’s lieten al kleine Amerikaanse kinderen vermoorden in Arkansas door CIA/FBI “useful idiots” toen Bill Clinton daar gouverneur was en de CIA Arakansas als thuisbasis begruikte voor hun grootschalige cocaine smokkel acties in Latijns-America. Kinderen die toevallig aan het buiten spelen waren op de verkeerde plek en getuige waren van die smokkel landingen.

  https://youtu.be/kewhJ_ORZos
  CIA drug frafficing.

  Chip Tatum => CI/FBI useful idiots faith => CIA tried to kill me => president tried to kill me => Pentagon tried to kill me => FBI tried to kill me. There is no honor amongst thiefs.

  Die “useful idiots” die worden ook weer vermoord door hun opdrachtgevers. Tying up lose ends.

  1. De MSM is bewust het orgaan dat mensen MOET misleiden om hun opdrachtgevers tevreden te stellen.
   Wie hun opdracht gevers zijn is duidelijk op t.v te zien aan alle reclames die uitgezonden worden ten voordele van grote bedrijven.
   Wat betreft de andere opdrachtgever (Den Haag) wordt alles in het werk gesteld om ze daar tevreden te houden en niet zelden brengt het ook nog geld in de staatskas.
   Voorbeeld.
   http://nos.nl/artikel/2171059-cbs-aantal-verkeersdoden-opnieuw-gestegen.html In 2016 kwamen helaas 629 mensen in het verkeer om het leven wat 8 mensen meer is dan in 2015.Elke dode is natuurlijk een dode teveel maar hier heeft men het dus over 8 doden meer en direct wordt door VVN gevraagd om meer controle op drank en GSM gebruik achter het stuur en natuurlijk snelheidscontrole.
   Mijn mening is hierover dat dit de achterbakse manier is om mensen nog meer te kunnen controleren door aanhoudingen,camera toezicht en andere middelen die voor controle nodig zijn.Dat er 8 mensen meer om het leven zijn gekomen wordt direct als gevolg van eerder genoemde redenen gepresenteerd terwijl dat niet noodzakelijkerwijs zo hoeft te zijn omdat het ook gewoon pech kan zijn en de vergelijking met een jaar eerder slaat ook nergens op want het zou wel erg toevallig zijn dat elk jaar eenzelfde aantal mensen in het verkeer zou omkomen.Drie mogelijke redenen dat ze dit zo doen 1. het brengt geld voor de staat op 2.Ze willen controle over alles en iedereen 3.Ook hier kunnen bedrijven weer aan verdienen.
   Dat de overheden niets om haar burgers geven blijkt uit het bericht dat Retalin (medicijn) mogelijk aan 3 mensen het leven heeft gekost en meer dan 1000 serieuze aandoeningen heeft opgeleverd ten gevolge van het gebruik van Retalin en dan wordt er door een voorzitter van de Nederlandse vereniging psychiatrie gezegd gewoon blijven voorschrijven en tellen doden kennelijk niet meer.
   Hetzelfde geldt voor het gebruik van Roundup wat vele levens meer kan kosten en zelfs onderzoeken tonen aan dat het kanker kan veroorzaken maar Sharon Dijksma heeft wel ingestemd met verlenging om dat spul te gebruiken.Wat ik met de laatste twee voorbeelden wil aangeven is dat het belang van bedrijven boven gezondheid van mensen gesteld wordt en dat er met verschillende maten gemeten wordt en geen MSM journalist die hier moeilijke vragen over stelt of er zelfs geen aandacht voor heeft vandaar dat ze bijna niets mededelen over de rechtszaak van Monsanto en zich ook niet al te druk maken over Retalin gebruik.

  2. Arnold, dat is je kracht, dat wat je hebt doorzien op een heldere manier te delen. Dank je wel.
   Mij verbaast dat er niet meer ongelukken gebeuren, kom vaak op de snelweg en het is soms echt waanzinnig. Het kan heus niet anders, iedereen moet een beschermengel naast zich hebben zitten.

  3. Genius of Death 6 :
   U verwijst in feite naar het Iran Contragate schandaal via o.a. het vliegveld van Mena. Dit schandaal had uitlopers naar Europa met natuurlijk de “usual suspects” (CIA & Mossad). Aan dit schandaal waren ook pedo netwerken gelinkt zoals de Franklin case in de USA en de Dutroux zaak in België. Er vielen hierbij honderden doden via ongelukken, verdrinkingen, ge – zelfmoorden..enz.. Het gaat hier om een schandaal waarvan de gevolgen nog steeds voelbaar zijn.. en een hypotheek legt op tal van andere gevoelige dossiers. Al wie een gevaar vormt, wordt geliquideerd, op welke manier dan ook. Hier wordt dus de grenzeloze macht van het “International Crime Syndicate”, waar ik in een andere reactie reeds naar verwees, duidelijk ten toon gesteld. Het overgrote deel van de bevolking weet hier niets van, een kleiner gedeelte wil het niet weten.. en de enkelen die het wel weten en ook publiceren, prediken in de woestijn. Deze “omerta” zal zich nog bloedig wreken.

  4. Toen ik vandaag naar CNN keek waren ze bezig over Hillary Clinton en dat de Russen en Comey van de FBI schuldig waren aan het verlies van Hillary Clinton bij de presidentsverkiezingen.
   Waar met geen woord over wordt gerept is dat er een brief is die door meer dan 60 congresleden is ondertekend om een onderzoek naar Hillary Clinton te doen.Hier is die brief waar de MSM het uiteraard nooit over heeft.https://www.scribd.com/document/319409151/Clinton-Foundation-July-15-Letter

 4. Die foto in de video van zwarte zakken onder bladeren komt uit een video uit 2012 over body farms.
  Die foto in de video van mannen in lichtblauwe pakken komt van een moordzaak op Alice Gross uit 2014.
  Wat is er dan van de rest waar?
  https://www.google.nl/search?q=Decomposing+Bodies+Studied+in+Outdoor+Forensic+Laboratory&ie=utf-8&oe=utf-8&client=firefox-b&gfe_rd=cr&ei=I3EIWY7XKfSA8QfWsoEI
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-2782828/Police-confirm-decomposed-body-West-London-park-prime-suspect-Alice-Gross-murder-investigation.html

  1. Frans,Bert of Evert of wie je dan ook mag zijn het gaat er hier om dat er weer twee mensen zij vermoord die onderzoek deden naar de Clintons of ga je ontkennen dat zelfs dat is gebeurd?
   Nergens staat ook dat de foto,s afkomstig zijn van de plaats delict,sterker nog in het artikel hierboven staat zelfs:”De details van de misdaad zijn vooralsnog niet bekend,maar de politie wil kwijt dat deze moorden uiterst professioneel zijn uitgevoerd maar er zou geen of nauwelijks bewijs te vinden zijn op de plaats van het delict”.Dus ga dan niet lopen zeuren over een foto of foto,s terwijl nergens staat dat die van de plaats delict afkomstig zouden zijn.
   Geef liever commentaar over de video waarnaar ik verwees in 1 die al 3 keer is verwijderd en laat zien dat meerdere mensen die onderzoek naar de Clintons deden op vreemde wijze om het leven zijn gekomen.

  2. [ Frans,Bert of Evert of wie je dan ook mag zijn ]
   Je bent de zoveelste al die hier in zin 1 meteen de reageerder verdacht probeert te maken. Zoals de waar is vertrouwt die zijn gasten? Ik ga wel lopen zeuren over foto’s die duidelijk fake zijn. Als de MSM dit doen wordt er hier heel anders gepiept.
   [ Onlangs zijn 2 medewerkers van de Republikeinse senator Trey Gowdy, dood gevonden in de buurt van Arkansas. Ze waren op weg met een ‘warrant’, naar de Clinton Presidentiële Bibliotheek. ]
   Onlangs… in een bos… dat is lekker vaag. Vooral als je bedenkt dat Trey Gowdy zijn onderzoek naar de Benghazie email in juli 2016 al beëindigd heeft. En je kunt nergens betrouwbare overlijdensberichten van McGill vinden, noch dat hij medewerker van Clinton was. Voor mij zegt dat genoeg, adieu.

  3. Frans.
   Over die foto(s) zie wat ik in 7.1 beschreef dat nergens beweerd wordt dat die foto(s) van de plaats delict zijn.
   Dat wordt een ander verhaal als bv door de MSM een kind meerdere malen getoond wordt bij verschillende gebeurtenissen terwijl men telkens de achtergrond heeft veranderd.Logisch dat daar over geschreven/gesproken wordt.
   Verder in bv de verwijzing die ik in 1 al gaf (waar ook die foto(s)te zien zijn maar waar ook niet beweerd wordt dat ze van de plaats delict zijn) zou je kunnen lezen dat ze ongeveer 100 km van de plaats waar ze hun auto hebben achtergelaten zijn gevonden nadat een lifter een bot had gezien wat waarschijnlijk door een dier was opgegraven en bovenop het “graf” achter gelaten was en ook kun je daar meer lezen en zien dat het artikel hier vrijwel overeenkomt.
   Je trekt wel erg snel ongefundeerde conclusies.

  4. Wat betreft betrouwbare overlijdensberichten en dat je die niet kunt vinden http://dailyusaupdate.com/breaking-top-clinton-aide-summoned-congress-turns-dead/ zoals hier al beschreven is en wat je in vele andere bronnen ook kunt lezen komt het er gewoon op neer dat er geen betrouwbare overlijdens berichten zijn.Ze beschrijven wel onder welke omstandigheden en waar ze hem gevonden hebben maar ook dat hij geen autopsie kreeg en dat hij gecremeerd werd.Zoals in deze verwijzing staat zou elke gerespecteerde dokter of begravenisondernemer wel autopsie hebben afgedwongen eer ze tot crematie zouden overgaan.

  1. Of Hastings nu geruimd is uit naam van Obama of de Clintons het zou beide mogelijk kunnen zijn, journalisten die te dicht op het vuur zaten zijn gewoonweg geruimd.

  2. Stanley Kubrick liet zijn chauffeur nooit harder dan 40-50 kilometer per uur rijden. Ook verliet hij nooit Engeland. Toen hij “Eyes Wide Shut” had gemaakt over de “DEEP STATE” en een prijs ging ophalen in New York stierf hij door een hartstilstand. Vermoord door de CIA.

   “He is best secure from dangers who is on his guard even when he seems safe.”

   – Pulibius Syrus

  3. http://asheepnomore.net/2016/12/20/we-found-it-the-hillary-bill-clinton-video-twice-removed-from-youtube/ Wanneer u naar de video kijkt ziet en hoort u hoe meerdere mensen om het leven zijn gekomen en welke connecties zij met de Clintons hadden.De dood van de volgende personen wordt in de video belicht:
   Ron Brown,Bill Shelton & Kathy Ferguson,Barbara Wise,Ed Wiley,Stanley Heard & Steve Dickson,Seth Rich,Victor Thorn,Jerry Parks,Kevin Ives &Donald Henry,John Hillyer en Vince Foster nou kan bv een vliegtuig moeten landen omdat er iets fout gaat maar wanneer dat twee keer achter elkaar gebeurd lijkt mij dat onwaarschijnlijk.
   Kijkt u aub zelf.Is hier nog sprake van toeval of is dat uit te sluiten?

  1. o.a en het brengen ervan richting de openbaarheid…boeken, presentaties etc. Het is een wespennest in de top…

 5. Arnold 7.3 en 7.4 :
  Laat U niet afleiden. Ik volg deze dossiers al meer dan 30 jaar. Het aantal doden ligt nog veel hoger en de werkelijkheid is nog veel gruwelijker dan tot hiertoe gekend. (zowel in de USA als in de EUSSR). Het dient tot niets, iemand iets pogen duidelijk te maken wat hij of zij niet wil of niet mag weten. De MSM zijn gecontroleerd door het “International Crime Syndicate…” , dat momenteel ook oorlog voert tegen de “alternatieve media”.
  http://www.zerohedge.com/news/2017-05-03/facebook-adding-3000-workers-monitor-live-video
  Maak U dan ook geen illusies over de MSM, de politiek, politie, gerecht…en tal van pseudo – wetenschappelijke en intellectuele middens, waar men heroïsche gevechten levert om de “vissen te doen verdrinken”. Naarmate het verzet tegen dit “syndicate” toeneemt, zal het aantal moorden, ongelukken, zelfmoorden…enz… ook blijven toenemen.
  (wat trollen hierover ook mogen beweren!!).

 6. https://twitter.com/maytham956/status/862758295915950085

  Dit is wat de Rothschild-Zionisten te bieden hebben voor de wereld. Je kan duidelijk horen dat dit kind in doodsangst is en dat ze net haar broertjes en zusjes hebben afgeslacht.

  Clinton die Libya vernietigde met psychpatische huurlingen. Die vervolgens naar Syrie zijn gebracht door diezelfde Clinton en Obama.

  https://youtu.be/nIF9ezKPKGw
  Engdahl, CIA/Zionists have been using Islamic terrorism since 1950.

  1. https://pbs.twimg.com/media/C_8u48mV0AEa0X3.jpg

   Clinton/Obama betalen deze “psychopatische moordenaars” (huurlingen) 100 dollar per dag om mannen, vrouwen en kinderen te vermoorden in Iraq/Libie/Syria/Libanon/Iran/Yemen/etc zodat de Rothschild-Zionisten hun macht over de wereld kunnen uitbreiden. Morgen doen ze dit met ons.

 7. Nog niet zo lang geleden zag/hoorde ik president Trump zeggen dat hij die zaken zou aanpakken en Hillary zou aanpakken. Dat was de tweede keer dat ik hel dat zag/hoorde zeggen (op video voor een interview aan de pers) Hopelijk heeft hij het lef dit te doen…

  1. Ik hoop dat hij zoveel mogelijk kan doen. Uiteraard is ook hij niet veilig als hij teveel zegt/uit laat komen. Ik lees dit forum al een tijdje met veel interesse en zie veel dingen terugkomen waar ik zelf al aan twijfelde. Dat de Clintons hele duistere mensen zijn, is wel duidelijk! Haar steun voor Planned Parenthood en de ophef over de verkoop van “babyparts” vorig jaar was voor mij de druppel. Trump vond ik een lomperd, maar nu een hele dappere man om het tegen deze familie op te nemen. Ik wens hem veel wijsheid en veiligheid toe!

 8. https://twitter.com/MissEMT37/status/864338286390554624
  Set Rich vermoord door de Clinton CIA groep.

  https://www.liveleak.com/view?i=ebc_1495387078
  Trump is ook gewoon een CIA kandidaat (deep state) zoals alle 10 andere kandidaten.

  Je kan 2 activiteiten onderscheiden van de Rothschild-Zionisten:

  1. Militairen, dus NAVO soldaten en huurlingen die op de grond vechten.
  2. PR, public relations, omgekochte politici/journalisten, propaganda campagnes, false vlag operaties (MH17), internet psyops, geschiedvervalsing, CIA (moorden op tegenstanders, Seth Rich) etc.

 9. Wanneer de hele samenleving verrot is geworden ==> Amerika. Stanley Kubrick had er nog voor gewaarschuwd in “Eyes wide shut”. Ook de costuum verhuurder heeft er geen probleem mee dat zijn dochter gebruikt wordt voor sex als de 2 Japanners er maar goed voor betalen.

  https://www.intellihub.com/d-c-surgeon-who-operated-on-seth-rich-the-dnc-staffer-was-alive-and-well-after-surgery-before-a-group-of-leos-showed-up-to-the-icu/

  A 4-year resident surgeon at Washington Hospital Center claims that Seth Rich was alive and recovering well in facility’s Intensive Care Unit (ICU) after being treated for a total of 3 routine gunshot wounds — that is until a number of law enforcement officers arrived eight hours later kicking most everyone out of the ICU and physically barring doctors and others from attending to Rich.

  1. Hoe dichter ze bij de feiten komen hoe groter de censuur wordt!

   https://twitter.com/BarbaraMcK42/status/868163219428442113
   Twitter censors Seth Rich story by banning accounts that report it.

   Three days later, on 10 July, this report grimly notes, Seth Rich was assassinated with his believed to be assassins captured by US federal police forces after a running gun battle two days later on 12 July—and who were named in their original charging documents as 19-year-old Keyante Edwards, 18-year-old Alpha Jalloh and 20-year-old Keith Jones—all three of whom have completely disappeared from all US record searches of those charged with and/or convicted of crimes.

   https://apnews.com/851afcf90ab24346860a1f3daf1129e2

   http://www.whatdoesitmean.com/index2305.htm

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.