Advertentie

MH17-video verwijderd..?! Waarom dan..?


Hoe
Hoe vaak hebben we dit beeld niet gezien, ná het plaatsen van een YouTube van de BBC-Oekraïne-reportage over de ramp met de mH17..? Opnieuw uploaden van een andere bron, van hetzélfde filmpje leverde enige dagen later (soms zelfs na enkele uren!) hetzelfde plaatje op als dit beeld. Video verwijderd.. Tja, wat is er dan op te zien, wat we niet zouden moeten weten..

x

x

MH17-video verwijderd..?! Waarom dan..?

2015 © WantToKnow.nl/.be

x

BBC-Rusland journaliste Olga Ivshina gedroeg zich volgens haar leidinggevende, precies tijdens de rampreportage rondom de MH17 als een pasbeginnende journaliste...
BBC-Rusland journaliste Olga Ivshina gedroeg zich volgens haar leidinggevende, precies tijdens de rampreportage rondom de MH17 als een pasbeginnende journaliste…

Het was de Oekraiense journaliste Olga Ivshina die direct ná de ramp met de MH17, haar werk deed en een uiterst gefundeerde reportage maakte voor haar werkgever, BBC-Oekraïne, over deze catastrofe waarbij bijna 300 onschuldige mensen hun leven verloren. Maar de reportage was niet goed, het ‘journalistieke werk’ was niet volgens de ‘standaard-journalistieke maatstaven van de BBC’, aldus de chef van Olga Ivshina.

En wat gebeurde…? De reportage werd verwijderd van het officiële BBC-kanaal..! De verklaring van de chef kwam pas achteraf, na veel vragen over deze uiterst bijzondere daad, die zelden of nooit voor komt..! Maar of dit ook maar in de buurt komt van de wérkelijke reden van verwijdering, is de vraag die je mag beantwoorden, na het zien van onderstaande reportage.. Want die hebben we weer..!

De video met de BBC-reportage van Olga Ivshina, bleek namelijk op verschillende plekken op het internet, en natuurlijk vooral op YouTube, door verschillende mensen te zijn ge-upload. Maar wat bleek, ook bij ons op de site? De video verdwenen..! Want de reportage was kennelijk van een dusdanig slecht ‘resultaat’, dat ook die kopievideo’s werden verwijderd, structureel en snel na hun plaatsing. Wij van WantToKnow werden dus ook ‘getroffen’ door deze ‘videoban’, maar wat ons vooral opviel, was het structurele karakter van het verwijderen van de video’s..!

Wij plaatsen normaal alleen de zg. URL’s van de YouTube-filmpjes, zodat we niet alle filmpjes hoeven downloaden; het zou anders een onbetaalbare zaak zijn, zoveel filmpjes te laten zien. Maar als de video verdwijnt van de plek waarna wij -achter de website- naar verwijzen, dan vind de website dit filmpje natuurlijk niet meer en krijg je eigenlijk het bovenstaande plaatje, of iets dergelijks te zien..

there was another aircraft
En zo heb je als journalist de vrijheid een reportage te maken en zo verdwijnt je reportage van het internet en zelfs van veel sites die dezelfde reportage plaatsten, zoals de onze..! Dit zijn beelden uit de originele BBC-videoreportage die werd gepubliceerd door de BBC-Russian service op 23 juli 2014. Het komt er nu dus op neer, als bittere ironie, dat de BBC haar eigen nieuwsproducties censureert..!! En… Deze twee getuigen zijn NIET GEHOORD door BBC-medewerker John Sweeney, van het BBC-programma ‘Panorama’ van 8 september’ jl..!! Waarom verwijderde de BBC dit rapport van BBC-medewerker Olga Ivshina? Onduidelijk was het bericht allerminst, er moet dus een andere reden zijn…!

x
Het verhaal van de Oekraïense straaljagers..

Het zal toch niet zo zijn, dat het verwijderen van deze -in onze ogen- uitermate professioneel reportage van Olga Ivshina, te maken heeft met de getuigenverklaringen van dorpelingen, die in de buurt van de crash, Oekraïense gevechtsstraaljagers hebben gezien..? Nee, dat zou het toch niet zijn..? En wat blijkt.. Ook op de Russische radarbeelden zouden één of twee Oekraïense (?) straaljagers te zien zijn geweest.. Een heftig verhaal dus, wat -zeker destijds, eind juli- een HEFTIG CONTRAST vormde, met de theorie, dat de separatisten in oost-Oekraïne verantwoordelijk zouden zijn voor het neerhalen van de MH17..

Het bijzondere van de verwijderde BBC-reportage is, dat Olga Ivshina en haar cameraman, op zoek waren naar de plek, waar de vermeende BUK SA-11-raket afgeschoten zou zijn. Ze wilden gaan kijken in het gebied dat nota bene door de VS-regering was aangeduid als plek waar vandaan de ground-to-air-raket vandaan was afgeschoten.. Zoals je in de onderstaande video kunt zien, gaat het om een gebied in de buurt van het plaatsje Torez. En ja, we hebben de video weer..!

De video gewoon maar gedownload op onze site..!
We hebben dus maar 30 Mb van onze siteruimte gereserveerd voor deze video, want hij is in onze ogen (en dus ook in de ogen van de ‘verwijderaars’..!) belangrijk genoeg om te bekijken. Te kijken naar de ooggetuigen, de vrouwen die spontaan vertellen dat ze gevechtsstraaljagers bij de MH17 hebben gezien..!! Dus in plaats van de raket-lanceerbasis terug te vinden, vonden reporter Olga Ivshina en haar team GETUIGEN VAN DE AANSLAG DOOR GEVECHTSVLIEGTUIGEN..!

teletekst MH17 beloningIvshina ondervroeg de vrouwen, die duidelijk op camera meldden, dat ze twee luide explosies hoorden in de lucht en simpelweg OEKRAÍENSE GEVECHTSVLIEGTUIGEN beschreven..! Deze vlogen direct na de knallen weg van de neerstortende Boeing 777..!  De getuigen komen uit het dorpje Donbas, dat zo’n 70 kilometer van de crashsite ligt.

Zij zijn er zeker van dat de MH17 is neergeschoten door de luchtmacht van de Oekraiense regering in Kiev..! De avond dat de BBC-reportage werd gepost op de BBC’s Russische website, werd de reportage ook weer verwijderd.. Je kunt nog steeds even kijken, wáár die stond, want dit is de ‘dode’ URL-link, HIER

Kortom een heftige inbreuk van de Britse overheid op de persvrijheid, teneinde de regering in Kiev uit de kou te houden en het zoeken naar de schuldigen van de MH17-ramp te laten voortduren..! Overigens werd het, op het moment dat we dit artikel samenstelden, duidelijk, dat het detectivebureau, dat al eerder een mega-beloning heeft uitgeloofd voor de tips die leiden naar de ware schuldigen achter deze ramp, de beloning heeft verhoogd naar….. € 38 MILJOEN..!

Een bedrag dat natuurlijk groot genoeg is om héél stil te gaan leven, bijvoorbeeld door een commandant van het Oekraiense leger.. Dat even terzijde. Wij zijn in ieder geval blij je deze essentiële video permanent te kunnen aanbieden. Kijk naar de getuigenverklaringen van de 3 vrouwen over de straaljagers..!

x

Onderschrift

13 gedachten over “MH17-video verwijderd..?! Waarom dan..?

 1. Washington en London specialiseren zich in conspiracies. Met 26 intelligence agencies in de VS vinden er tich aantal conspiracies per dag plaats. Desondanks moet men verschil kunnen maken tussen wat heel duidelijk de echte zijn waarin WIJ bedondert worden of de conspiracies die het result zijn van fertile imaginations.

  Who benefits from the downing of the MH17? Certainly not Russia nor the Separatists. That leaves WHO? So the question is WHY did de EU rcognize a Nazi regime….Short memory? This whole thing stinks like 3 day old fisch.

  Throw the U.S. out of NATO….and take back your own ibndependence.

  1. Gerry, als je weet wat in de Oekraine in ww2 is gebeurd, dan kan je begrijpen hoezo men zo tegen Rusland is.
   De Sovjets, de zionistische bolsjewieken hebben miljoenen mensen in de Oekraine bestiaal vermoord. De Oekrainse mensen waren blij toen het duitse leger kwam. Al die verhalen over de oorloog die men ons heeft verteld, kloppen niet. Halve waarheden. Stalin was een vreselijke rotzak, die miljoenen mensen op het geweten heeft. En niet alleen doodschieten, maar ook verkrachten, verbranden, ogen uitsteken, neuzen afsnijden etc. En weet je wat het erge eraan is, de VS onder Roosevelt en Engeland onder Churchill hebben dit ondersteunt en gefinancierd. Dit is gedocumenteerd. En nog veel meer.
   Hier is een link, waar alles wordt besproken.
   Bv. het verhaal van 70.000 kozakken, die onder Stalin als minderheid waren onderdrukt, hebben ook voor Duitsland gevochten. De kozakken hebben zich overgegeven aan de geallieerden. De Engelsen zeiden tegen hen dat ze naar het westen worden gebracht met treinen. Mannen als vrouwen en kinderen. Weet je waar ze heen kwamen, naar het Oosten, naar de bolsjewieken die ze allemaal afmaakten.
   Er zijn dingen die de russen, engelse deden, de ze de duitsers hebben ondergeschoven, omdat de VS en Engeland anders hadden moeten uitleggen waarom men zo een roversbende als de russen toen, ondersteunde.
   Ach zoveel ellende onder de mensen, de oorlogen, zoveel soldaten, jonge mannen (van alle betrokken landen), allemaal gesneuveld voor de belangen van een elite.
   Hitler was voor een betere wereld, en net al nu met Rusland. Poetin wordt als boef en dictator neergezet, de propagandamachine zorgt ervoor. Leugens worden waarheden.
   Juist Poetin weet hoe het volk onder het regime van Stalin heeft geleden, hij heeft opgeruimd met mensen die niet het beste voorhebben in het land. Hij wil ook een betere wereld….en je weet er is een groep slechteriken, die wil dat definitief niet.
   Ik ben bijna klaar met deze engelse docu over de ww 2, over hitler, maar ook over de toedracht van de oorlog in geheel Europa en wereld. Het is ook een perfecte verklaring waarom de VS zo tegen het communisme vecht, nog steeds. Misschien niet meer door hebbend dat ook daar in Rusland veranderingen zijn gebeurd.

   http://www.youtube.com/watch?v=Vnu5uW9No8g

  2. Hi Monika,
   Ik weet niet of je ooit gezocht hebt naar WIE precies Hitler financierde na de Versaille Treaty dat Duitsland uit elkaar brak toen grote gedeeltes aan andere landen werden geschonken. Geen enkel rationeel mens dacht dat dit ooit goed zou gaan. Er was vreselijke armoede in Duitsland. Toen Hitler werd gekozen tot Bundeskanzler in 1933, werd een paar dagen later oorlog verklaard tegen Duitsland door Judaism the world over en alle German funds frozen everywhere.
   http://www.biblestudysite.com/judeawar.htm
   Dit viel natuurlijk niet in goede aarde bij Hitler.
   Hitler was fel tegen communisten en aangezien Zionisten betrokken waren bij de Russische revolutie waarvan er vele naar Duitsland vluchten werden de Joden aangezien als communisten hetgeen niet zo was. Zionisten en Joden werden destijd als hetzelfde beschouwd. Hitler was razend populair in de VS. Een ieder die anti-Commie was was een vriend van Amerika. Hitler was “Man of the YEar” op de voorpagina van Time Magazine in 1936 and a few times thereafter
   https://www.google.com/search?q=hitler+man+of+the+year+1936&biw=1366&bih=629&tbm=isch&imgil=e5255mDL35B8IM%253A%253BF0niMM_u3TPmpM%253Bhttp%25253A%25252F%25252Fwww.nydailynews.com%25252Fnews%25252Fworld%25252Ftime-magazine-10-controversial-people-year-article-1.2040428&source=iu&pf=m&fir=e5255mDL35B8IM%253A%252CF0niMM_u3TPmpM%252C_&usg=__k8NY82eOgtyl0nVb5tuxm291e_c%3D&dpr=1&ved=0CEkQyjc&ei=oK7iVIjuLoSfNqqkg8gD#imgdii=_&imgrc=e5255mDL35B8IM%253A%3BF0niMM_u3TPmpM%3Bhttp%253A%252F%252Fassets.nydailynews.com%252Fpolopoly_fs%252F1.2040427!%252Fimg%252FhttpImage%252Fimage.jpg_gen%252Fderivatives%252Farticle_970%252Fcontroversy11n-2-web.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.nydailynews.com%252Fnews%252Fworld%252Ftime-magazine-10-controversial-people-year-article-1.2040428%3B970%3B1278
   Henry Ford, waarschijnlijk de grootste anti semite in de VS schreef boekjes genaamd “The International Jew”. Deze werden uiteindelijk vertaald in het Duits. Hitler las deze terwijl hij in de gevangenis zat. Hij was hevig onder de indruk hiervan en schrijf zijn boek “Mein Kampf” waarvan hele stukken letterlijk zijn overgenomen van Henry Ford”s “The International Jew” Hitler noemde Henry Ford “my mentor” en was kind in huis bij Hitler. Wall Street financieerde Hitler, the Rokefellers gaven hem een patent voor het maken van synthetic rubber (dit patent werd niet aan de VS zelf gegeven)Citibank; Chase Banking; Harrimans, Prescot Bush; Franklin Delano Roosevelt Foundation; Ford Motor Company; General Motors. Ze wisten niet hoe snel en hoeveel Hitler te geven. The Dulles brother investeerden in Auschwitz slave laber en verdienden grof geld daarmee. De ene werd Secretary of State to Eisenhower en de andere Director of the CIA. Geen van deze lieden werd ooit vervolgt voor hun bijdrage aan de oorlog in Europa. Ondertussen wordt mij wel continue verteld dat the Amerikanen ons bevrijd hebben. Zelf heb ik alleen maar Canadezen gezien. Dus als iemand mij wil vertellen over wie er allemaal fout zat gedurende de 2e WO Hitler en zijn cohorten dan wil ik graag weten wie het allemaal mogelijk gemaakt heeft, ook al is het alleen maar om te begrijpen waarom ik als klein kind een bezetting mee maakte en 3 bombardementen van the VS overleefde en waardoor ik voor jaren school had in een gebombardeerd school gebouw. .
   Ik weet ook dat Ukraine samen met de Nazis tegen de Soviets hebben gevochten gedurende Barbarossa in Dec. 1941 en dat de Soviets toen de hele Nazi Wehrmach en de Luftwaffe volkomen hebben verslagen ten koste van 27 miljoen Russen. En ik neem aan de Ukrainian Nazi’s ook. Het duurde nog 2.5 jaar voordat the “allies” landen in Normandy voor de mop-up actie. En ook om er zeker van te zijn dat the Soviets niet heel Europa zouden overnemen. DAt deden ze liever zelf. Stepan Bandera, founder of the Ukrainian Nazi party word nog geeerd in Ukraine en Svoboda en andere Nazi groepen zijn nog steeds druk bezig in Ukraine.
   Ik moet weinig van Nazi’s hebben. En ik geloof niet dat er iemand is die ontkennen kan dat er een groot aantal Nazis op het ogenblik aan het bewind zijn in Kiev, aangesteld door de VS via een illegale coup.
   Verder geloof ik ook niet dat iemand de Seperatisten in Oost Ukraine kan beschuldigen van het zelfstandig willen zijn als men gelooft in democratie en self determination. Het feit dat oniddelijk na de coup Kiev all uitspraken deed dat alle Joden van de Ukrainse bodem zouden worden geveegd en idem ditto de Russische varkens in het Oosten en dat Russische taal werd verboden is dan geen wonder dat deze mensen zich willen afscheiden van Kiev. Het fijt (feit?) dat Nederland wel een Nazi regime erkend maar niet accepteerd dat Donbass via verkiezingen zelfstandig will zijn spreekt ook boekdelen van schijnheiligheid not to mention double standards. It stinks like 3 day old fish.
   Als er ergens iets fouts staat omtrent mijn beschrijving over Ukraine you let me know.

 2. we hebben goud teruggekregen van usa als zwijggeld voor de mh 17 de nabestaanden kunnen het wel schudden met de woorden van mark rutte de ondersteeeeeeeeeeee steen zal boven water komen mooiiiiiiiiii niet sorry lieve nabestaanden

  1. Mans.
   Het goud wat terug is zou bedoeld zijn om een eventuele volgende crisis te overleven,dat is wat ze ons willen doen geloven.
   Ik heb alleen een klein vraagje,als ik naar het recente verleden kijk en zie dat om het overeind houden van 1 bank elf miljard nodig was en dat de waarde van dit goud nog geen 20 miljard is waar lullen ze dan over?

 3. With 26 different Intelligence Services here in the U.S. many of whom are in constant competition with each other, there are daily numerous conspiracies taking place amongst them, here in the good ole U.S. of A. You better believe it. Anyone who thinks otherwise has a screw loose.

 4. Het neerhalen van de MH17 maakte deel van plannen uit om sancties te tegen Rusland te kunnen instellen. Putin werd vanuit washington direct als de grote zondebok bestempled, zoals daarvoor Sadam Hoessein, Cadaffy, en nu Assad.
  Eem ding stond centraal om de grondstoffen zoals olie nietmeer in “Greenbags” te willen verkopen. Zelfs Kennedy wilde de zilveren dollar instellen om onder de “greenback” uit te komen, maar werd vermoord. Velen die dat ook wilden werden vermoord of worden uitgeschakeld.
  Alles wordt opgeofferd door de elite en een derde wereld oorlog wordt niet ontdenkbaar, het pentagon is blijkbaar hier al sinds 2003 mee bezig volgens de berichtgeving op het internet! SCHOKKEND !!!

 5. Als alleen gecensureerde informatie naar buiten wordt gebracht, is de werkelijke gang van zaken voor het publiek nooit duidelijk. Is er ergens een “publieke” organisatie die aan journalistiek doet? Er zijn meer berichtgevingen over de MH17 gebeurtenis, maar wat is nou de waarheid? Kan alle kanten op; vergissing?, opzet?,
  Oekraine?, Rebellen?, Rusland?, Amerika?, Israel?. Nederland Rutte zegt; “de onderste steen komt boven”, Maakt hij dit waar? Is er een publieke organisatie die het onderzoek (en alle onderzoeksresultaten tot nu toe kan overnemen

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.