Advertentie

Stomdronken Juncker geeft EU-‘visitekaartje’ af..?!


x

x

Stomdronken Juncker geeft EU-‘visitekaartje’ af..?!

2018 © WantToKnow.nl/be

x

Opnieuw, voor de zoveelste keer, een stomdronken Jean Claude Juncker, die kennelijk zich zó heeft vermaakt, dat hij zichtbaar dronken in het openbaar verschijnt als president van de Europese Commissie. Ongehoord toch? En dan dienen we natuurlijk in acht te nemen, wat Juncker er zélf over te melden heeft. En dat is, volgens Juncker, een stevige aandoening van ‘Ischias’. Deze aandoening waaraan Juncker zegt te lijden, gaat gepaard met stevige rugpijn, feitelijke een zogenoemde ‘zenuwpijn’ en is zeer goed voelbaar in de rug, de billen en ook in het been.

De pijn die men ervaart komt voort uit de heupzenuw of achterste beenzenuw omdat de zenuw vanuit de heupen naar de achterzijde van het been tot aan de voet loopt. Deze zenuw is daarmee de grootste zenuw van het lichaam en hierdoor zijn de pijnen heftig te voelen in de rug, billen en in het been. Dus om nu te zeggen dat Juncker erg lijdt, aan de foto’s te oordelen… Nee toch? Aan de andere kant is het mogelijk een prachtige camouflage om zijn alcoholverslaving te maskeren.

Kijk naar de manier waarop hij de regeringsleiders begroet, die op hem afkomen. Als een dronken lor, omhelst hij hen en kust ze ongegeneerd. Ook Mark Rutte doet zijn best om ‘gezien’ te worden en maakt kennelijk van de gelegenheid gebruik om sámen met Juncker ‘in the picture’ te komen. Wat jij ervan vindt is ons onduidelijk nog, maar wij vinden niet dat je hier kan spreken over een man die ‘helse Ischias-pijnen’ te verdragen heeft..!

En als de heer Juncker dan last heeft van de vreselijke pijnen veroorzakende Ischias, dan zal dit gedrag daar kennelijk ook onder te scharen zijn. Want dáár maakten we ons ook druk over; hoe dit weer te verklaren…! Maar opgelost dus: gewoon Ischias. Het uitstralende pijn-effect van de beenzenuw..

25 gedachten over “Stomdronken Juncker geeft EU-‘visitekaartje’ af..?!

 1. Te ziek voor woorden, dat iemand zich op deze manier op zijn positie kan handhaven. Maar ja, hij is daarmee wel een ideaal te manipuleren marionet. Maar zag ik het nu goed, dat, de Oekraïense Nazi Peroshenko Juncker op 3.43 minuten in het filmpje een duwtje gaf?

  1. MC 2.
   https://nos.nl/artikel/2227931-europees-parlement-blaft-maar-spaart-juncker-over-topambtenaar.html
   Juncker is niet grappig in mijn zienswijze maar eerder een aan hoogmoedswaanzin lijdende figuur die op dictatoriale wijze doet wat hij wil of wat hem opgedragen wordt.
   Hij heeft laten zien dat hij zich van niemand iets aantrekt wat samen lijkt te gaan met een gevoel van onaantastbaarheid waardoor hij meent zich alles te kunnen permitteren zelfs zover dat hij andere regeringsleiders vaak te kijk zet met zijn handtastelijkheden.
   Van het Europees parlement hoeft hij niets te vrezen vanwege artikel 225 in het Lissabon verdrag wat ook wel het vijgeblad wordt genoemd.Dit houdt in dat het Europees parlement wetsvoorstellen mag voorleggen aan de Europese commissie die het zonder opgaaf van redenen naast zich mogen neerleggen.
   De hoogste ambtenaar van de Europese commissie heeft hijzelf aangesteld dus die zal hem ook niets doen zie verwijzing hierboven.
   De enigen die hem misschien zouden kunnen raken zijn de andere regeringsleiders van de lidstaten want als die weigeren met Juncker verder in zee te gaan dan heeft hij mogelijk wel een probleem maar mogelijk staat er al een opvolger klaar die uiteraard ook weer door bepaalde lieden zal zijn voorgedragen.

  2. Arnold 2 :
   De EUSSR is in feite een kopij van de USSR, met een Europees Parlement als Opperste Sovjet, zonder werkelijke macht, een regering bestaande uit ministers van de verschillende landen, ook een zootje zonder veel macht, maar de werkelijke macht ligt bij de EUSSR commissie cfr het Centraal Comité & Politbureau in de USSR. Juncker zie ik dan ook als de ideale stroman, in dienst van de banksters van The City en Wallstreet. Zijn drankprobleem(sic) zie ik als een ideaal afleidingsmanoeuvre van zijn ware aard en rol in de EUSSR…dat een instrument is in handen van de occulte machten achter de NWO. Henry Makow omschrijft deze als “the Jewish & Masonic bank cartels”. Er zal hem dan ook niets gebeuren, tot op het ogenblik dat hij in “ongenade” valt.. zoals dit regelmatig gebeurde in communistische dictaturen. Dit in “ongenade” kan zich voordoen als men uiteindelijk te veel weet… en uit de pas loopt. Juncker gedraagt zich momenteel dan ook als het prototype van de “Stalinistische politiek volkscommissaris” die ook onschendbaar waren… en boven iedereen verheven, tot de “ongenade ” toesloeg. Zelfs Beria had prijs… !!! Met zijn handtastelijkheden (cfr je reactie) al of niet onder invloed van de “botermelk of zoals men in NL zegt karnemelk” , laat hij dan ook zien hoe de verhoudingen zijn !!!(=binnen de pikorde in het kippenhok.) Voor een goed begrip kijk ik steeds naar de symboliek…wetende dat deze een zeer belangrijke rol speelt binnen deze occulte toestanden, waar de vrijmetselarij ook dominant aanwezig is. Toeval is daar uitgesloten..en schijn bedriegt.
   Ter attentie van Arend :
   Over Poroshenko :
   http://www.realjewnews.com/?p=937-

  1. Hallo mc, wakker worden mijn twee Duitse vrienden van net na de oorlog, Wolfgang en Horst werden min of meer gedwongen opgenomen in het Franse vreemdelingen legioen, als zoveel andere jonge Duitse jongens, 99% kwam om in Indo China – Dien Bien Fou, mijn harts vriendin Haidède zong altijd Solveig’s lied voor me helaas uit het oog uit het hart vroeg tijdig overleden, triest allemaal, heb me wat terug getrokken, ja ja wordt eenzamer bij het ouder worden, en de moderne wereld is zo hier en daar ook niet om te juigen.

   Een oude vriend van me een gepensioneerde Doktor, attenteerde me op een artikel op de volgende site NEW.EURO.MED.DK – Hass geschenk wat die onvrijwillige geaccepteerde Afrikaanse Emigranten voor dodelijk ziektes meebrengen, ook niet echt leuk, nou groet Jenne

  2. MC, ik begrijp niet zo goed wat je bedoelt.. Is het artikel nep, de uitspraak niet gedaan..? Wat wil je zeggen over Der Spiegel..?

  3. Hoi Guido,
   ondertussen lijkt het alsof alles gedraaid, verdraaid, extra aandacht krijgt om wellicht van iets anders af te leiden? Uiteindelijk is de media degene die veel te veel macht heeft en heel bepalend is voor het chaos waarin we ons nu bevinden. Wanneer men echt de geschiedenis induikt, dan zijn de meeste zaken niet meer zo in te delen, hoe men het altijd heeft ingedeeld.
   Ik zie heel veel verdeling en vermoed dat het vanuit dezelfde hoek komt, als alles andere daarvoor. Ze worden steeds meer uitgekiend om hun doel te bereiken.
   Ik wil ook niet zeggen dat ik voor ene Juncker ben, ofwel ik het best amusant vond wat ik zag (zoals “the dictator” over Orban, kijk hoe de rest reageerde, iedereen lachte…ja humor is soms een sleutel) maar ik vermoed ook hier, dat men mediaal eraan werkt…je kunt iedereen als idioot neerzetten. Dat de EU-commissie zoveel macht kreeg, liegt ook aan de lidstaten van de EU…maar niets klopt meer, alle sleutelposities zijn ingenomen, want ik vrees dat niemand de politiek in mag, die niet een bepaalde lijn aanhoudt.
   Liever Juncker dan Trump iig, en dat alleen omdat Juncker een Europeaan is, en Trump een rare Amerikaan. 🙂
   Overigens is morgen 17 juli 2018…precies 100 jaar geleden dat de tsarenfamilie vermoordt werd door een bende bezetenen…bloeddorstige moordenaars, geïndoctrineerd door deze satanisten, die altijd de onschuld spelen…
   “Europa, the last battle”. https://www.youtube.com/watch?v=WqREtbt__O8

 2. Hij laat precies zien wat de EU is … Een stelletje incapabele figuren.

  https://www.youtube.com/watch?v=oKdEVa8QJCc

  En @MC, Trump drinkt geen alcohol, alleen (veel) cola en hij eet gezond.

  En wat M. Rutte betreft: ach, dat kan Paul Nielsen beter vertellen dan ik:

  The Dutch Prime Minister is a CROOK | (a response from a Dutch man)
  https://www.youtube.com/watch?v=PamFSRYmJrY&t=266s

  G’woon om eens rond te kijken:
  https://www.youtube.com/channel/UCO_uauJxEskeAezeojkXjAg/featured?disable_polymer=1

  It makes my Day …

  1. Nanny, ik bedank je hier bij, voor de gegeven informatie, ik heb het zelf niet gelezen maar mijn vrouw wel, ongelovelijk noemt zei het, groet Jenne

  2. Nannie 4.
   Vooral die video “The Dutch Prime Minister is a Crook” geeft een realistisch beeld van de corruptie maar nog belangrijker vind ik de manier en methoden die ze gebruiken om het volk in toom te houden.De politie heeft een nieuwe wapenstok en velen zijn daar blij mee omdat ze zich beter zouden kunnen verdedigen,maar ze vertellen niet dat ze mensen met diezelfde wapenstok ook ten onrechte kunnen dwingen en mishandelen wanneer ze een ander geluid laten horen dan de overheden en gemeenten wensen.
   Ook politie valt net zoals militairen en ambtenaren op kantoren onder de catagorie die zonder zelf na te denken alleen maar bevelen,regels en wetgeving naleven of dat nu terecht is of niet.Natuurlijk moeten politiemensen zich kunnen verdedigen wanneer ze aangevallen worden want dat recht heeft of zou iedereen moeten hebben.
   Maar wanneer ze spreken van een democratie waar iedereen zich vrijelijk zou mogen uitspreken kan het nooit zo zijn dat geweld gebruikt wordt door overheidsinstanties wanneer het volk anders denkt dan die overheid en dat doormiddel van betogingen/demonstraties uit.
   Men beweert dat geweld tegen de politie toe neemt en dat is fout maar hoe kan dat komen? Natuurlijk een kleine groep kan bestaan uit relschoppers die uitdagen en er op uit zijn maar het grootste deel is dat niet en zij demonstreren oprecht voor waar zij in geloven en zij zullen dat zonder geweld doen zoals dat ook zou moeten mogen.
   Heeft de politie ook niet veel aan zichzelf te danken door alleen maar bij het minste geringste hoge boetes op te leggen ipv een waarschuwing te geven zoals dat in het verleden ook vaker voorkwam waardoor ze respect afdwongen bij het volk?
   Wanneer de politie echt hun werk zou hebben gedaan zouden we dan nu last gehad hebben van criminelen die zoals ze zeggen in de “bovenlaag” dreigen door te dringen? Als ze er al niet zitten natuurlijk.
   De politie,leger en ambtenaren op kantoren zijn er toch om het volk te dienen?
   Als dat zo is en als zij dat ook zouden doen dan denk ik dat het volk niet of in ieder geval voor minder problemen zouden zorgen.
   Daarom is het misschien van belang dat die mensen bij politie,leger en op de kantoren niet blindelings bevelen opvolgen maar zich eens gaan afvragen waar ze nu eigenlijk mee bezig zijn en of dat in het belang van het volk is of alleen maar het belang van foute politiek dient.Hoe normaal is het dat een wet iets verbied maar geen probleem meer is wanneer er doormiddel van het betalen van een boete (tol) betaald is?
   Hoe normaal is het dat mensen die hun zorgverzekering niet meer kunnen betalen daar bovenop nog een boete krijgen waardoor ze verder in de problemen komen?
   Alleen maar geld boetes uitschrijven schijnt eveneens een verdienmodel voor de overheden te zijn.Dit is alleen maar mijn mening en absoluut niet bedoeld om haat of andere ellende op te roepen maar mensen aan het denken te zetten om tot een vreedzame samenleving te komen door allen samen te werken ipv van elkaar tegen te werken.

  3. En toch gedragt hij zich zeer zeldzaam en ziek…een stoornis wellicht? 😉

 3. Met de hedendaagse zogenaamde politieke leiders(lijders), wil ik niets van doen hebben, deze psychique zieke mensen, die misbruikt worden door de echte wereld bezitters zionistische doem denkers, vijanden van de mensheid, lees – The Upanishads, en je begrijpt en wordt mens, Vr Groet

  Jenne

 4. dat bits-slappen is toch wel heel gaaf om te zien hoor, moesten wij ook maar eens gaan doen, gewoon als amicale gewoonte, maar harder en nog onverwachter, pats boem pats en dan blijven lachen naar elkander, maar euh was het onze heyh youh eu Sjunkiemans niet die een tijdje terug zich iets liet ontvallen over overleg met off planet figuren?! die vinden hem net zo grappig kennelijk, de verder van je planeet je gaat de faksistischer lijkt haast wel de cosmo gismoregel; Juncker: Aliens bezorgd over de weg van de EU https://www.youtube.com/watch?v=29AH-qRmH6U gismo trading club https://s3.tradingview.com/userpics/307398-FVwX_big.png
  Madness – One Step Beyond. “Hey you dont watch that…Watch THIS! https://www.youtube.com/watch?v=7wCoaLjtRT0
  ’the nutsiest sound around’ one step beyond voor een lonesome gekkie maar een gigantische leap voor een gehele natie, volgens Tom moet je zorgen dat je altijd 1 stap achter de ezel staat Tom Waits – Get Behind The Mule
  https://www.youtube.com/watch?v=ue5eM2q3rOI Gentle Giants (1973) Oliver 2255 & MM G1355 https://www.youtube.com/watch?v=ooT1tCGgTas ‘a land where bigness is a way of life! partners in power 1973’ das nog eens wat anders dan de nu zo gevreesde klimaat armoede voor de onderkant der green monster samenleving Oliver 2255 Cat 3208 V8 plowing https://www.youtube.com/watch?v=mYxFFshLyy8 let op het zalige geluid; The thumping stumping happy Growl from hell or is it heaven https://dictionary.cambridge.org/dictionary/english/growl http://www.mijnwoordenboek.nl/vertaal/EN/NL/thumping

 5. Ik vraag me zo langzamerhand af of de EU en de zittende regeringen van de lidstaten niet het grootste probleem voor Europa zelf zijn.
  https://nos.nl/artikel/2241743-tusk-roept-vs-rusland-en-china-op-wereldorde-niet-te-vernietigen.html
  Tusk heeft het over Europa-VS-Rusland en China en nog net niet over NIEUWE wereldorde.
  Vreemd is dat de EU er dacht ik is voor één Europa en nu heeft Tusk het over wereldorde?
  Wat mogen we hieruit concluderen?
  In het artikel van de NOS staat ook dat Trump Europa ziet als vijand op het gebied van handel.
  Hogere invoerbelasting op producten uit de EU naar de VS geven aan dat Trump maatregelen neemt ten nadele van Europese bedrijven en toch blijven de Europese leiders blind uitvoeren wat Trump (VS) vraagt of opdringt en onze eigen premier beloont hem nog ook met zijn dividend belasting afschaffing.
  https://nos.nl/artikel/2241727-vs-wijst-verzoek-eu-om-vrijstelling-iran-sancties-af.html
  Dan is het ook logisch dat Trump geen medewerking geeft aan het verzoek om Europese bedrijven gewoon zaken te laten blijven doen met Iran natuurlijk.Dit geeft aan dat de EU niets heeft te vertellen en alleen maar uitvoert wat de VS hen opdraagt en als klap op de vuurpijl vraagt Trump een hogere bijdrage voor defensie en ook dat wordt blind opgevolgd.
  De VS zoals we weten wordt bestuurd door de rijksten der aarde en bankiers (want de FED is geen staatsbank meer) .
  Blind doen wat de VS vraagt/opdringt en terwijl het niet nodig is vluchtelingen vrijwillig naar Europa te halen om ze in gesloten opvangcentra op te vangen terwijl men ze ook in Noord Afrika kan opvangen (wat het risico op verdrinken verkleind en schepen hoeven dan ook niet beveiligd te worden) zal mogelijk Europa ten gronde richten.

  1. Arnold,
   er zou geen EU zijn zonder de VS. Dat zegt toch al genoeg.
   Men kon Europa toen makkelijker leeg ruimen, wanneer er een bestuur is en men niet aan 20 landen iets moet vragen.
   Nu dat de VS eventueel gauw afgelopen zijn, en het ware beestje zijn gezicht vertoond, zullen we ook meer duidelijkheid krijgen. Alles wat de VS (oftewel Israël) niet bevalt, wordt nu als “slecht” neergezet.
   Vrijheid heb je alleen als je al deze luitjes eruit kikt uit je land…en dat doet niemand, omdat ze allen ervan profiteren. De gecontroleerde oppositie zoals Wilders, AfD, Farage, FPÖ allemaal pro-Israel!! Daar heeft een vrijdenkende vrijgeest geen ruimte…die wordt gewoon platgedrukt en krijgt een partij haatvolle reacties, en dan houdt men toch zijn mond….

 6. Tsja……qua die bekeuringen….het niveau van een gehangen gans met een over de top getrokken geldingsdrang wat zich mag uiten in hanengedrag in uniform……daar heb je de gemiddelde koddebeier wel mee omschreven. Grijns….ik had onlangs weer een aanvaring met zo’n onderdeurtje
  in uniform……en maar verwachten dat je schutterig reageert, buigt of kruipt…..zoals zij dat zelf doen voor hun baasje.
  Strak aan de lijn houden die handel.
  Het broeinest van de samenleving. Op sommige plekken wil je met enige regelmaat de koudwaterstraal zetten om verstoken te blijven van dit soort van murk.
  Bekeuringengeld wordt bij voorbaat in de jaarlijkse begroting ingecalculeerd door dat regeringstuig. Bij een dergelijke mentaliteit heb je wel valse bloedhonden nodig om die morrende bevolking in toom te houden, wat? Af en toe gewoon een schreeuwer de nek laten omdraaien door zo’n volgevreten kleerkast in uniform. (Zie den Haag) Kom je een heel eind mee. Spijt betuigen doe je voor de vorm. Die smeris offer je op. Volkomen onbelangrijk. Het beeld is neergezet, en dat kent heel Nederland.
  Zum kotzen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.