Advertentie

’n 911-sprookje: Ali Osama en de vliegende rovers..


Alweer een artikel over 9/11, de aanslagen van 11 september 2001? Jazeker. Omdat het nodig is, omdat het verhaal levend gehouden dient te worden. In het belang van de menselijke vrijheid en dienstbaarheid aan de menselijke essentie, die zwaar onder druk staat, door toedoen van een kleine groep zeer agressieve manipulatoren. Die een mensenleven beschouwen als een ‘instrument’ om hun doelen te halen: totale onderdrukking en uitbuiting van het menselijk ras. Ver gezocht? Hangt ervan af hoever JIJ hebt gezocht..

George van Houts heeft zoals je weet, een theaterstuk gewijd aan de aanslagen van 11 september 2001. Dat doet de goede man natuurlijk niet ‘zomaar’.. Daar is moed, heel veel moed voor nodig. Je reputatie en je ondernemerskapitaal op de waagschaal zetten, om jezelf op deze wijze in een theatervoorstelling te manifesteren, die -om het zacht te zeggen- heel veel stof doet opwaaien. En natuurlijk heeft de beste man een punt. Omdat we leven in een wereld waarin ALLES is omgedraaid. Waar de leugen als waarheid omarmt dient te worden en de waarheid als leugen en complot wordt weggezet. Hoe is het mogelijk nietwaar..?

En toch is dát precies wat het is. En om die 180“ draai te maken, vergt heel veel moed. Maar de beloning is ernaar. George van Houts bijvoorbeeld kan zich verheugen op een beloning van aandacht en waardering voor zijn moed en de inhoudelijke verzorging van zijn voorstelling. Heb je die nou nóg niet gezien? Ga dan als de donder een pot koffie of thee zetten en ga -het liefst natuurlijk met een maatje- naar deze voorstelling kijken, die inmiddels gewoon te bekijken is. Bijvoorbeeld HIER op de site.

En, om over een 180″ draai te spreken, willen we je dit artikel aanreiken. In het kader van waarheidsvinding 11 september 2001. Het gaat over de ridicule officiële versie van de gekaapte vliegtuigen, waarbij 4 kapers plotseling in staat waren, met krachtige straalpassagiersvliegtuigen te vliegen, terwijl ze niets anders hadden qua vliegopleiding, dan enkele lessen in een propellorvliegtuigje..! Iedere piloot, jong of oud, kan je vertellen hoe bizar dit verhaal is. En toch is het de ‘officiële versie’ waartegen niemand in het geweer komt..!! We wensen je vooral gezond verstand bij het lezen van dit artikel..

x

* * *
x

“Iets raken met een passagiersvliegtuig is vrij eenvoudig,
alleen heb je dan wel 20 jaar vliegervaring nodig.”

– Quote van een Boeing 767 piloot in de ‘Boston Globe’

“De samenzwering bevatte kennelijk
geen overvloed aan vaardige piloten..”

– The Washington Post

x

x

x

’n 911-sprookje: Ali Osama en de vliegende rovers..

x
2018 © WantToKnow.nl/be

x

Heb jij je nu al eens goed verdiept in het werkelijke 911-verhaal..? Stomme vraag wellicht, want als je hier op de site komt, heb je naar ons idee, toch minstens je twijfels over de officiële ‘versie’ van deze aanslagen. Maar als we in deze tijd iets hebben geleerd, dan is het wel dat nieuws niet altijd nieuws is, en dat het totaal afhangt vanuit welke perceptie het nieuws naar je wordt gebracht. Breng je de 911-aanslagen als ‘officiële versie’, tja dan doe je mee met de daders; de wérkelijke daders. Wij en al onze collega’s van de alternatieve media, brengen dit nieuws echter, vanuit ons perspectief van de valse-vlag-operatie die áchter deze aanslagen schuilt gaat.

Maar ben je bijvoorbeeld een ‘lieve journalist’, met een gezin en een stevige hypotheek en werk je op een redactie waar je gelijkwaardige mensen als collega’s hebt, dan is het niet érg aannemelijk, dat jij degene bent, zult zijn, die nou eens de knuppel in het hoenderhok gaat gooien, bijvoorbeeld bij de aanslagen van 911, om de zaak eens lekker op te schudden..Omdat je voelt dat er essentieel iets niet klopt met de ‘officiële versie’..

Maar toch zal er iets knagen aan je ‘gezonde verstand’, dat zich continue meldt, wanneer zóveel zaken rondom een ‘officiële versie’ VOLLEDIG ONVOLLEDIG zijn.. Mooie term nietwaar? Volledig onvolledig.. En dat is precies wat het is. Sterker nog, volledige leugens in veel gevallen. En als je dan als journalist ook nog eens een hoofdredacteur hebt, die het verdomd om (waarschijnlijk door dezelfde hypothecaire boeien (of nog dikkere)) jou te helpen met die knuppel in dat hoenderhok, dan houdt het wat betreft WARE JOURNALISTIEK even helemaal op. Welkom in de wereld van de journalistiek van vandaag de dag.

En let wel: we hebben het hier dus ECHT NIET over bewuste manipulatie van media, op basis van ‘richtlijnen’ van directie en hoofdredactie. Want dat gebeurt ook volop. En dat dit helemaal niet zo moeilijk is als het lijkt, kun je simpelweg afleiden uit het FEIT dat de nieuwsmedia wereldwijd, eigendom zijn van slechts 5 grote bedrijven.. En ja, die plegen wel degelijk bewuste manipulatie, door OVERAL hetzelfde bericht te (laten) verspreiden. Journalisten worden dan voorlezers van sprookjes, i.p.v. onafhankelijke ‘strijders’ met het zwaard van de waarheid als hun verzekering.

Sprookjes over de werkelijkheid
Dus als je vervolgens als diezelfde journalist, alléén nog maar in staat bent of mag zijn, de ‘officiële versies’ van gebeurtenissen te verslaan, zijn we natuurlijk met z’n allen, op z’n Hollands gezegd, stevig ‘van god los’.. Je denkt als journalist dat je ‘netjes’ je werk doet en gaat vervolgens zelfs (onbewust?) de leugen zitten verdedigen, omdat dát immers de ‘officiële versie’ is. En zolang die niet omver is gehaald, betaal je gewoon netjes elke maand van je salaris je hypotheek en klaar is Kees.

Maar wat is er dan dus gebeurd? De waarheid als ‘verborgen werkelijkheid’ is wel degelijk aanwezig en vaak bekend, maar de leugen wordt door journalisten als ‘werkelijke waarheid’ verkocht! Ook als is dat niet meer dan een label, opgeplakt door wellicht PRECIES DEGENEN die verantwoordelijk zijn voor de gebeurtenis, waarover jij niet mag berichten. Journalisten als voorlezers van sprookjes.

Het sprookje van Bin Osama en zijn vliegende rovers..
Het officiële 9/11 verhaal ken je: 19 Jihadistische kapers met stanley-messen, die geen Cessna alleen konden vliegen en geen enkele vliegervaring hadden, namen 4 commerciële vliegtuigen over en vlogen 1 uur en 45 minuten door het best beveiligde luchtruim ter wereld, Daarbij werden ze niet gestoord, door ook maar één militair vliegtuig of onderscheppingsactie.

Het meest geavanceerde verdedigingsapparaat op deze planeet bleek namelijk aan het oefenen..! En niet met 1 oefening, maar met 3 tegelijk. Verwarring. De simpelste manier van oorlogvoeren. Maar wat als je eigen leger zódanig aan het oefenen is, dat er géén verdediging meer is..? En precies op dié dag, de grootste aanval op de VS uit de geschiedenis plaats vindt? Toeval? Of hoort het bij het sprookje..?

Het Amerikaanse leger, dat met een budget van zo’n US$ 700 miljard PER JAAR, een defensiebegroting heeft die groter is dan de gecombineerde militaire middelen van elk ander land ter wereld, bleek niet in staat, deze gekaapte vliegtuigen te onderscheppen Door verwarring. 2 Van de kapers zouden hun wonderbaarlijke missie hebben volbracht, door ‘hun’ toestellen in de Twin Towers te boren, daarbij gebruik makend van technisch zéér gecompliceerd vliegmanoeuvres.

En dan de 3e kaper, die in het Pentagon gevlogen zou zijn.. Hani Hanjour, aangenaam. De man die geen Cessna kon landen en waarvan zijn instructeurs op het vliegveld in Maryland later zeiden: “Het was zelfs alsof hij bijna nooit met de auto had gereden. Hij kon helemaal niet vliegen” Deze man deed iets, wat geen enkele ervaren piloot ooit zou aandurven, laat staan uitvoeren..! Hanjour verrichte een stunt, voordat zijn Boeing in het Pentagon crashte, die zelfs de grenzen van de meest ervaren luchtvaartpiloot overschrijden.

En toch is dit het officiële verhaal…!
Hani Hanjour had zich vlak na het opstijgen de cockpit ingevochten, en worstelde daar over de controle over vlucht #77 met de gezagvoerder, de ruim 1,90 meter lange, voormalig Marine-gevechtsvlieger Charles Burlingame. Familieleden van deze man en ook z’n collega’s vertellen, dat hij zijn vliegtuig en de veiligheid van zijn passagiers nooit levend zou hebben opgegeven. Kennelijk werd Burlingame doodgeschoten. Toen was het kennelijk de beurt aan de co-piloot, waarna Hanjour zich in de pilotenstoel kon richten op de verbluffende hoeveelheid gadgets en apparaten van een instrumentenpaneel van de Boeing 757, waarmee hij volledig ONBEKEND was. Maar het sprookje is nog niet eens begonnen..

Vervolgens, zonder enige hulp van grond- en/of luchtverkeersleiders, die hem informatie en/of vluchtinstellingen doorgaven, wist dit natuurtalent, de piloot die 3 weken daarvóór nog niet eens een piepkleine Cessna kon besturen, snel zijn informatie over koers, grondtraject, hoogte en luchtsnelheid op te duikelen, via de computerschermen.En daar, tussen ál die info, lag de weg naar het Pentagon verstopt. Kennelijk wist Hani Hanjour, met een soort bovenmenselijk situatiebewustzijn, deze weg te vinden. Ohja, hij had wel contact waarschijnlijk. want zoals je weet werd de hele operatie gecoördineerd door Ali Osam, de man met de baard en diens laptop. In die grot ergens in Afghanistan.

Het hele verhaal staat in de volgende video opgetekend. Inclusief beelden van een simulatorprogramma, waarin je de onmogelijk vlucht, zoals die officieel uitgevoerd zou moeten zijn, kunt bekijken.

 

6 gedachten over “’n 911-sprookje: Ali Osama en de vliegende rovers..

 1. VREEMD!, de belangrijkste beroepsgroepen op deze wereld (oa. architecten, ingenieurs, piloten, wetenschappers, politici, brandweerlieden, militaire kopstukken) doen allemaal een oproep om een nieuw en onafhankelijk onderzoek naar 9/11 te starten, omdat men het niet eens is met de officiële verklaring. MAAR…. waar is de website: ‘journalisten voor de 9/11 waarheid’? Hoe vreemd dat die gehele wereldwijde beroepsgroep werkzaam bij de gevestigde media, geen enkele kritische vraag heeft bij de officiële theorie en die klakkeloos blijft herhalen als zijnde de enige waarheid en een ieder die dergelijke vragen wel stelt als complotaanhanger wegzet.

  Welnu, dat is op zich helemaal niet zo vreemd als je bedenkt dat nagenoeg alle grote mediabedrijven in handen zijn van dezelfde elite die vreselijk veel voordeel behaalde met de aanslagen op 9/11. Voor de beroepsgroep journalisten, programmamakers en redacteuren gaat letterlijk en figuurlijk het gezegde op: WIENS BROOD MEN EET, DIENS WOORD MEN SPREEKT.

  3000 architecten en ingenieurs vragen om een onafhankelijk onderzoek naar 9/11omdat zij vanuit hun professie WETEN dat gebouwen niet door dergelijke vliegtuiginslagen finaal in elkaar storten, daar hebben zij ook 100% bewijs voor. Er moet dus een andere oorzaak zijn!
  https://www.ae911truth.org

  41 Amerikaanse veteranen van Contra-terrorisme en inlichtingen agentschappen zetten vraagtekens bij de officiële verklaring van 9/11
  http://www.patriotsquestion911.com/Counterterrorism_Veterans.html

  60 ingenieurs uit de lucht- en ruimtevaart eisen een nieuw onderzoek naar 9/11
  http://www1.ae911truth.org/en/news-section/41-articles/127-60-aerospace-engineers-call-for-new-911-investigation.html

  Piloten voor de 9/11 waarheid
  Wij scharen ons achter de talloze andere groeiende organisaties zoals die van brandweerlieden, dokters, advocaten, wetenschappers, militaire officieren, veteranen, religieuze en politieke leiders, tezamen met familieleden van de slachtoffers, als we vragen om een nieuw en onafhankelijk onderzoek van de 9/11 gebeurtenissen.
  http://pilotsfor911truth.org

  Brandweerlieden voor 9/11 waarheid
  https://www.ff911truthandunity.org

  Amerikaanse militairen voor 9/11 waarheid
  http://mo911truth.org/2015/08/01/us-military-officers-911-truth

  Wetenschappers voor 9/11 waarheid
  http://911scholars.org

  Medici voor 9/11 waarheid
  Als medische professionals zijn wij wetenschappelijk geschoold en ervaren in logisch redeneren. Wij zijn ontsteld door het ontbreken van wetenschappelijk bewijs en de substantiële nalatigheden en schaamteloze verdraaiingen in het officiële verslag van 9/11 in het ‘9/11 Commission Report’ en gerelateerde overheidsdocumenten.
  https://uncensored.co.nz/2010/07/09/medical-professionals-for-911-truth

  Advocaten voor 9/11 waarheid
  https://lawyersfor911truth.blogspot.com

  Politieke leiders voor 9/11 waarheid
  http://pl911truth.com

  Religieuze leiders voor 9/11 waarheid
  http://rl911truth.org

  Nederlandstalige 9/11 website
  Met de naam Waarheid911 pretendeert deze site geen waarheden in pacht te hebben. Waarheid911 is een oproep om de waarheid boven tafel te krijgen. De naam is tevens een aanklacht tegen de onzorgvuldigheid van de officiële lezing en de volgzaamheid van nieuwsmedia en politiek.
  http://www.waarheid911.nl

  Wij zijn een divers gezelschap van mensen die al een aanzienlijk aantal jaren in de maatschappij meedraaien. Ons maak je niet heel veel meer wijs. Zo weten wij al geruime tijd dat over één van de belangrijkste gebeurtenissen van deze eeuw ons maar wat op de mouw wordt gespeld. De officiële complottheorie over 9/11 voert vreemd genoeg nog steeds de boventoon in de politiek en de reguliere media. Daarbuiten zien we gelukkig een groeiend besef dat die lezing niet deugt.
  https://11september.eu

  1. Paul Harmans.
   Zoals je schrijft worden mensen die vragen stellen door de gevestigde media weggezet als complotdenkers als ze het al niet hebben over fake news.
   Zoals ik elders schreef dat Juncker gewoon een drank probleem heeft wordt dat zelfs door onze eigen premier goed gepraat en is er geen journalist van de gevestigde MSN media die ook echt uitzoekt of Juncker last van zijn rug had of gewoon dronken was.
   Wanneer Juncker dronken was dan zou de vraag aan Rutte en de aldaar aanwezige “leiders” gesteld MOETEN WORDEN waarom zij hem in bescherming nemen.Wat denken of hopen zij daarmee te bereiken?
   Heel veel Europeanen werken zich dagelijks een slag in de ronde en de belastingen worden steeds hoger waarvan een groot deel juist naar die EU in Brussel gaat wat ervoor zorgt dat velen amper nog te eten hebben of zelfs aan de voedselbank staan.
   Waar wordt al dat geld door de EU aan besteedt behalve dan aan drank en dure onkosten vergoedingen en verhuizingen van Brussel naar het buitenland en waarom levert hen die alleen in en uitklokken dat veel geld op en gaat een groot deel van het belastinggeld juist niet via de EU naar de aller rijksten op deze aarde?Wanneer Trump en Juncker beiden tot dezelfde club horen en toewerken naar die NWO dan kan ik begrijpen dat Juncker dronken was omdat ze de Europeanen weer een rib uit het lijf hebben getrokken wat de DOMME Europeanen nog meer gaat kosten tbv de rijksten.
   Hogere invoerkosten naar de VS vanuit Europa zou Europese bedrijven de kop kunnen kosten wat mogelijk zo uitgedokterd is want Europa lijkt kapot gemaakt te moeten worden niet alleen door deze maatregel maar ook door de immigranten deals en natuurlijk de verhoging naar 2% van het BNP voor defensie (NATO) wat natuurlijk ook weer ten goede aan het militair industrieeelcomplex (multinationals) komt.
   Waar blijven die MSN journalisten? Hebben die een hekel aan zichzelf en gunnen die hun nageslacht geen goede toekomst omdat ze nu hun plicht lijken vergeten te doen?
   Met ons allen staan we sterk maar dan moeten we wel juiste informatie krijgen.

  2. Mr Harmans 2 :
   Een prachtige opsomming. Het probleem bij de waarheidsvinding over 11.9 bevindt zich echter niet in het domein van het technisch – wetenschappelijke, maar in dat van het politieke. De sporen naar de opdrachtgevers & organisatoren lopen immers naar de Mossad en Tel Aviv. Dit is het “probleem!!!” Daarbij zijn er dan nog de handlangers en dito verraders in de USA zelf. Mijn ervaring wijst uit, dat vanaf het ogenblik de Mossad en Tel Aviv in het vizier komt, alles blokkeert. Dit geldt niet alleen voor 11.9 maar voor alle terreur van de laatste 60 jaar waar de Mossad bij betrokken is. (al of niet met behulp van de CIA en politie & geheime diensten van de landen waar de aanslagen plaatsvinden). Met behulp van de Nazi keule, de Holocaust, en een ganse reeks van muilkorf wetten, waarbij de waarheid strafbaar gesteld wordt, slaagt men er in iedereen het zwijgen op te leggen en de onderzoeken te blokkeren. De vragen die men bij dergelijke terreur daden dient te stellen hebben dan ook betrekking op : wie heeft de politieke macht om dit te doen of te laten gebeuren, wie heeft daartoe de wettelijke, financiële, materiële en menselijke middelen, niet alleen voor het doen uitvoeren van deze terreur, maar nog meer voor de “cover – up”. Vervolgens : wie zijn diegenen die gesaboteerd worden tijdens het onderzoek, en wie zijn de saboteurs ?? En uiteindelijk : Cui bono?? Een operatie zoals 11.9 vraagt jaren voorbereiding… en vereist de medewerking van de top van de USA, die schatplichtig is aan Tel Aviv. Wie is dus daartoe in staat??
   Ik kan dan ook alleen maar vaststellen dat van “officiële zijde” nooit de waarheid zal gezegd worden. De “kenners” weten in grote lijnen wat er gebeurd is… maar dit blijft beperkt tot een kleine groep, ondanks internet. Idem voor MH17, en tal van andere terreurdaden over de ganse wereld. Ik heb mij het laatste jaar intensief beziggehouden met het dossier van de Bende van Nijvel in België … ook daar hetzelfde “probleem”, en ook daar slaagt men er in al 33 jaar een nooit geziene omerta in stand te houden, ondanks alle bewijzen en zelfs bekentenissen van daders!!! (tussen haakjes : in dit dossier zijn er ook belangrijke linken met NL!!!). Ondanks alles is het nuttig en ook nodig in de beerput te blijven roeren!!!

 2. Voor wie wel eens contact heeft met leden van de overheid zou uit moeten vinden wat de opstelling is ten aanzien van de 9-11 ‘waarheid’.
  Mocht het zo zijn dat deze notoire aanhangers zijn van die bedrog versie dan dient het zo te zijn dat de volgende vraag is: welke leugens gaat u verder ons aan de neus hangen want er is geen enkele aanleiding om u verder nog serieus te nemen. Ook vanuit bekenden binnen mijn familie in de VS, weet ik dat het gros van de bevolking geen fiducie heeft met de officiële versie. Misschien zijn het er wel meer dan de gemiddelde vernederlanders!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.