Advertentie

VS-overheid geeft toe: ‘Lyme als biowapen ontworpen’..!!


US Government Admits Lyme Disease Is A Bioweapon

De Amerikaanse regering heeft toegegeven dat de ziekte van Lyme, in feite een biowapen. Ontworpen om door het leger, tijdens een oorlog, in te zetten tegen vijandelijke strijders. Verspreid via dit kleine insect, de teek..

x

x

VS-overheid geeft toe:

x

‘Lyme werd als biowapen ontworpen’..!!

2018 © WantToKnow.nl/be

x

Inmiddels wordt de epidemie van de ziekte van Lyme, want daar praten we over, bijna routinematig verkeerd gediagnosticeerd..! Van M.E. tot MS, tot aan hypochondrie. Volgens onderzoekers van The Centers for Disease Control and Prevention (CDC) zijn ziekten zoals miltvuur, tularemie, cholera, lyme, woestijnvalkoorts en andere parasitaire en schimmelziekten ‘potentiële bioterroristische agentia’.

Voor het eerst erkent een Amerikaanse overheidsinstantie dus dat de ziekte van Lyme een biologisch oorlogsmiddel is. Dit is de reden dat honderdduizenden mannen, vrouwen en kinderen over de hele wereld met verkeerde diagnoses zijn opgezadeld. Of dat deze aandoening, de ziekte van Lyme (h)erkend werd, maar dat hen is verteld dat het een ‘gemakkelijk te behandelen’ ziekte is.

Simpel even drie weken antibiotica, om vervolgens te horen te krijgen, dat ze maar naar een andere arts moesten, wanneer symptomen zich na ‘de behandeling’ voordeden.In Groot-Brittannië wordt het bestaan van de epidemie nog steeds volledig ontkend, en wordt er vrijwel geen enkele poging gedaan om het publiek te waarschuwen of voor te lichten over de gevaren van teken, die de bacteriën Borrelia burgdorferi dragen.

Oorlogswapen..
De Borrelia genus is minstens al tijdens de Tweede Wereldoorlog het onderwerp geweest van experimenten met biologische oorlogsvoering, toen de beruchte Japanse Eenheid 731, die martelde en experimenteerde op levende gevangenen, deze bacterie bestudeerde. De realiteit is dat de ziekte van Lyme een slopende ziekte is. Een voor velen een chronische, afschuwelijke, invaliderende ziekte, die verlammende vermoeidheid, constante pijn, geheugenverlies, mogelijke verlamming, psychose, blindheid en zelfs de dood veroorzaakt. Kijk naar het plaatje in dit artikel.

Het was voor de uitvinders van ‘biologische wapens’ een ideale stof voor oorlogsvoering, omdat Lyme de opsporing op routinetests ontwijkt, een enorme waaier van verschillende presentaties heeft, en daarnaast nog een van alles kan nabootsen.. Van ADHD tot MS (multiple sclerose), en van handworteltunnelsyndroom tot aan reumatoïde artritis, chronisch moeheidssyndroom (M.E.) en schizofrenie kan nabootsen. Vijandig medisch personeel zou dus nooit weten wat hen had getroffen, NOOIT dat slechts ÉÉn ziekte hun bevolking had getroffen, in plaats van een onverklaarbare plotselinge stijging van tientallen bekende aandoeningen zoals hiervoor genoemd.

Artsen en medische wetenschappers onder druk...
Eerlijke artsen en wetenschappers die de ziekte van Lyme volgens ethische principes probeerden te behandelen of te onderzoeken, zijn op vreselijke wijze vervolgd door door de overheid gesteunde militaire-‘veiligheids’organisaties in de VS, Europa en elders. Veel specialisten in de VS werden bedreigd met het verlies van hun vergunning of kregen anonieme, valse beschuldigingen aan hun broek, die zelfs naar de medische tuchtraad werden gestuurd. Claims die hen boeide in bergen papierwerk en overlaadde met juridische kosten … Sommigen werden gedwongen de geneeskunde te verlaten of zelfs tot zelfmoord gedreven..!

In plaats daarvan werden medische desinformatie-agenten, waarvan de meesten een achtergrond hebben in militaire/biowarfare-eenheden, zoals Dr. Allen Steere, Mark Klempner, Philip Baker, Edward McSweegan, David Dennis, Alan Barbour etc. in staat gesteld topposities in te nemen in het Lyme-onderzoek, binnen de CDC, NIH etc. Van hier uit, verstrekten ze valse informatie, waarmee zij de ware ernst en het chronische karakter van de ziekte verhulden, en onnoemelijke aantallen tot een levende hel veroordeelden.

Voor het volledige verhaal lees je het artikel van de hand van Hugo van der Zee, door op de grote illustratie te klikken hieronder. Helpt alstublieft patiënten van Lyme door het bekend maken van dit schandaal, dat massaal zoveel leed heeft veroorzaakt en zal blijven veroorzaken.

9 gedachten over “VS-overheid geeft toe: ‘Lyme als biowapen ontworpen’..!!

 1. Trump zei dat de VS teveel en Europese landen te weinig betalen voor defensie.
  Om landje pik te doen voor de bodemschatten is geld nodig wat niets met defensie te maken heeft eerder met hebzucht.Daarom ben ik van mening dat zowel de VS als Europa teveel betalen voor dood en verderf.Volgens mij heeft Noord Korea gelijk wanneer ze zeggen :Wij willen meewerken aan het afbouwen van nucleaire wapens wanneer de VS dat ook doet.
  Natuurlijk zal de VS daar niet in meegaan omdat ze dan hun overheersende rol zouden kunnen kwijtraken.Voor het onderzoek naar biologische middelen om dood en verderf te zaaien was en is wel geld terwijl geld voor levensreddende ideeen en een menselijk bestaan voor iedereen vaak teveel gevraagd is.Lyme is dus een gevolg van fout menselijk handelen waar mens en dier de gevolgen van ondervinden.
  Nog meer vernietiging van leven op aarde vind plaats in Nederland zelf wat mogelijk met Ego te maken heeft.Wetenschappers weten ook niet alles en vooral wanneer andere mensen met goede raad aankloppen maar wat niet met de kennis van die wetenschappers overeenkomt gooien zij vaak de deur dicht.Vooral wanneer er financieel gewin is zullen zij mogelijk nooit hun fouten toegeven.
  https://nos.nl/artikel/2241059-oostvaardersplassen-krijgen-definitief-veel-minder-grazers.html
  1100 EDELHERTEN WILLEN ZE AFSCHIETEN TERWIJL DE EERDER GENOMEN BESLUITEN DOOR DE ONKUNDIGE MENS EERDER VOOR DEZE SITUATIE HEEFT GEZORGD.
  https://nos.nl/artikel/2228894-oostvaardersplassen-voor-dummies-waarom-hoe-wat-en-hoe-nu-verder.html citaat: DE eerste grote MENSELIJKE ingreep in het gebied was in 1983,toen grote grazers in het gebied werden geintroduceerd.Conclusie de toen gemaakte fout door de mens die het vaak denkt zo goed te weten moeten de dieren nu met hun leven betalen.
  Om het nog erger te maken (wanneer dat nog mogelijk is) zullen de overheid mensen die het opnemen voor deze dieren en demonstreren om de levens te redden mogelijk als relschoppers betitelen en met geweld tegenhouden/arresteren of wegjagen.
  Laat hen die eerder dat besluit hebben genomen om grote grazers naar daar te halen boeten voor hun onkunde en niet de onschuldige dieren en laat die onkundigen NU ZEKER NIET WEER EEN BESLISSING NEMEN WAT TOT DE DOOD LEIDT VAN DEZE PRACHTIGE DIEREN.

  1. In het boek The truth about the WUNDERWAFFE van Igor Witkowski staat over Wernher von Braun op blz 15 het volgende:citaat:As it turns out,Wernher von Braun,christened as “the father of the V-2”, had practically nothing in common with the development of the “A” rocket engines.The true author of the rocket,s “heart” was the forgotten genius of German rocket technology, Dr.Walter Thiel,who also became famous for developing a powerful engine with a thrust of 200 tonnes for the A-9/A-10 unit as well as the first trail runs (theoretical analyses) with the objective of constructing a nuclear rocket engine-this plot was continued later in the USA and USSR. Dr.Thiel himself was killed during an RAF air raid on Peenemmunde on the night of august 17/18 1943.
   Wanneer dit klopt dan heeft Wernher von Braun het werk mogelijk voort gezet maar was hij niet de uitvinder zoals door velen gedacht wordt.

 2. Niet alle Teken beten geven de Lyme infectie, uit Eigen ervaring !, om mijn huis ligt 20 HA
  bos, teken komen mee met Herten, en die komen hier in het wild voor, verder de vogelstand is enorm afgenomen, aan de noord Africaanse kust, staan 700 KM Vogel netten, daar worden de trekvogels gevangen, en gegeten, en de bestrijding met Gif doet de rest, ik vertel dit om dat de vogels de natuurlijke insecten bestrijders zijn, een verstoord evenwicht dus !

  1. Jenne daar heb je gelijk in. Niet alle teken dragen die lime infectie. Het beste dat je kunt doen is inderdaad een tekentang pakken, de teek achter de kop pakken en tegen de klok indraaien. Als je die niet hebt kan je er zeepsop opdoen en dan laten ze vanzelf los. Wat ik doe als ik door een teek gebeten ben is Cistus Incanus nemen. Het werkt perfect. je kan het middel ook als prefentief gebruiken en dan 1 x daags 1 capsule. Natuurlijk wél direkt beginnen voordat je symptomen krijgt.

   Onze honden krijgen het ook.

   Hier een filmpje wel in het duits:
   https://www.youtube.com/watch?v=0SIE3zBWm14

  1. En om maar weer eens duidelijk te maken hoezeer de gemiddelde vernederlander zich laat inpakken door het fascistoïde imperialistische wangedrag door deze Israël vrienden, door het taalgebruik te vervuilen met die van de amerikaanse, het volgende linkje:
   https://www.youtube.com/results?search_type=search_videos&search_query=gooise+r+in+de+ned+taal&search_sort=relevance&search_category=0&page=
   En… niet alleen de spraak is zich aan het vervuilen ook het gesproken uitdrukkingen door makkelijk te vinden Nederlandse woorden.
   Ook ontdek ik de laatste tijd dat de tonatie steeds meer Hollywood allures krijgt.
   De aanval op het na-oorlogse Europa en de diversiteit van identiteiten van verschillende etnische groepen gaat op veel meer fronten verder dan alleen het in leven roepen van een door de Bilderbergers geïnitieerde EEG en later de EU.
   De onderwerping van Europese landen in het begin van de veertiger jaren en de z.g.n. bevrijding door de geallieerden heeft een hoge prijs.
   Ook Engeland moest de prijs voor de steun vanuit de VS betalen door af te zien (lees; te grabbel te gooien voor de corporaties uit de VS) van haar koloniën.
   Ook NL betaald tot op de dag van vandaag voor diezelfde inspanning door als een kwijlend schoothondje alle bevelen van die kant klakkeloos op te volgen. Balkellende was daar een uitmuntend voorbeeld van maar ook de neo-liberale Grutte die de Nato geen strobreed in de weg zal leggen.
   De anti-rook hysterie begon in de VS en als je denkt lekker te kunnen fietsen met de haren in de wind dan zou ik zeggen, kijk naar die schurkenstaat en weet dat dat in de toekomst ook door het coca-cola effect dit land besmet zal raken met de ‘veiligheidskramp’.
   Zelf op de stranden is de nieuwe preutsheid een onderdeel van de overgewaaide ziekte.
   Wakker worden!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.