Advertentie

Trump laat CIA in de kou staan..


x

x

Trump laat CIA in de kou staan..

2017 © WantToKnow.nl/be

x

Het lijkt in de VS een chaos op het gebied van de nasleep van de verkiezingen. Hillary Clinton heeft de verkiezingen niet verloren, nee… Dat waren de Russen die haar de verkiezingen hebben doen verliezen. De Democratische Partij met haar gedoodverfde winnaar is onderwerp van veel aandacht van het grote publiek, maar ook vooral weer van justitiële instanties. Daar kunnen we nog het een en ander van verwachten, naar onze mening. Dit verhaal van de fraude en manipulaties is niet te verbergen onder een kletsverhaal, als zouden de Russen achter het verlies van Hillary zitten.

Naar de mening van ex-NSA-medewerker William Binney LIEGT DE CIA OVER DE RUSSISCHE HACK..! (klik voor artikel op VT)

We schreven al eerder over de totale onzin die door de CIA wordt uitgekraamd, in het kader van de mega-klapper die Donald Trump heeft gemaakt, in zijn presidentsverkiezingswinst en de mega-domper die Hillary Clinton en de powers-that-be te verwerken hebben gekregen in de gedoodverfde presidents-verkiezingswinst. Inmiddels heeft de FBI, die het verhaal eerst volledig ontkende, zich achter de CIA geschaard en zelfs een rapport uitgebracht, onder de naam ‘GRIZZLY STEPPE – Russian Malicious Cyber Activity’…

Bijzonder opvallend, dat één van de meest corrupte geheime diensten in de wereld, namelijk de CIA, zo snel met dit ‘gekunstelde’ verhaal kwam, waarbij het Rusland zou zijn geweest, dat via allerlei hackmethodes, e-mails van Hillary Clinton en de Democratische Partij zou hebben gehackt en via Wikileaks hebben laten lekken. Let op de enorme krampachtigheid en de zg. ‘vlucht naar voren’… Want er wordt niet gezegd dat de mails VALS zijn..!! Nee, opnieuw dient de vorm de inhoud van het verhaal te bedekken.. Het gaat niet om de inhoud, maar om de manier waarop Hillary te kijken is gezet..

Veel prominenten spreken over een CIA-complot..!!
Het doorzichtige spelletje van de smerige manipulatiemachine die CIA heet, wordt door veel gerenommeerde Amerikanen onderuit gehaald en onomwonden als ‘leugen’ gekwalificeerd. Wij plaatsen hier al eerder DIT BERICHT, waarin je een aantal van deze personen kunt vinden. Mensen als de erudiete rechter Napolitano, ex-CIA-medewerker Binney en de neo-con John Bolton, spreken over een doorzichtige CIA-strategie. En bij deze mensen hebben zich nu 2 grote namen geschaard..

Wat te denken van een computerexpert van het eerste uur, computerbeveiligingsexpert John McAfee. Zijn uitspraken zijn niet voor de poes. “Als het erop lijkt dat de Russen het hebben gedaan, kan ik je garanderen, dat het NIET de Russen waren!” John McAfee deed deze uitspraak in een interview met Tv-icoon Larry King, waarin ze spraken over de vermeende rol die de Russen zouden hebbengehad bij de presidentiële verkiezingen van afgelopen november.

McAfee is natuurlijk geen onbekende in dit veld van ‘cybersecurity’, want hij was één van de eerste ontwikkelaars van commerciële antivirus-computerprogramma’s, en speelt met zijn bedrijf en als persoon een vooraanstande rol in deze beveiligingsindustrie, sinds 50 (!!) jaar. Gebaseerd op al zijn ervaringen, doet McAfee de uitspraak dat hij er niet in gelooft dat de Russen dus achter de hacks van de DNC (Democratic National Committee) zouden zitten.

McAfee hierover:

“Het zogenaamde Joint Analysis Report (HIER) van de FBI, bevat een appendix, waarin een lijst is opgenomen met honderden IP-adressen, die gebruikt zouden zijn door de Russische civiele en militaire inlichtingendiensten. En terwijl slechts een paar IP-adressen uit Rusland afkomstig zijn, blijkt een meerderheid van deze IP-adressen van overal uit de wereld te komen. Dit zou betekenen dat de hackers continue hun locaties, wereldwijd zouden hebben gewijzigd.

Hackers zijn in staat om hun locaties te faken, en wat voor bewijs dan ook, dat hen zou kunnen aanwijzen als schuldigen. Elke hacker die de vaardigheden heeft om binnen de computers van de DNC te komen, is ook in staat zijn sporen te wissen. Als ik een Chinese hacker zou zijn en ik zou mijn hack er als ‘Russisch’ willen doen uitzien, zou ik Russische woorden gebruiken in de code en andere manier waarop de Russen werken. Er is simpelweg geen enkele manier om de bron aan te wijzen, van ongeachte welke aanval dan ook.”

Kijk zelf naar het interview:

Tja en dan de opmerkingen van Donald Trump, tegenover de uitzetting van 35 Russische diplomaten uit de VS
Op oudejaarsavond wordt de president-elect Donald Trump gevraagd naar zijn mening over de ‘move’ van president Obama, om 35 Russische diplomaten de deur van het land te wijzen, op grond van de vermeende hack en de inmenging in de politieke verkiezingsstrijd in de VS. Zijn antwoord is minstens zo cryptisch als het duidelijk is.
Duidelijk omdat Trump zonder veel omhaal, de vloer aanveegt met de CIA (en FBI) en hen een diepe sneer geeft, door te stellen dat ze ook in Irak fout zaten met hun rapporten van ‘massavernietigingswapens’.. Oei, niet bepaald een ‘politieke uitspraak’, heel pijnlijk dus voor iedere CIA-medewerker. (Maar natuurlijk zéér bemoedigend voor a.s. klokkenluiders…!!)

Cryptisch is de opmerking van Trump dat we morgen of woensdag méér te horen zullen krijgen van deze zaak. Daarbij is het vanzelfsprekend uitermate grof, wat Barack Obama presteert.. 1 Maand voor het einde van zijn ambtstermijn, ZONDER overleg met de nieuwe president, deze maatregel nemen. Maar laten we het volledige commentaar van Donald Trump hier even ‘horen’:

“I just want them to be sure, because it’s a pretty serious charge. And I want them to be sure. And if you look at the weapons of mass destruction, that was a disaster and they were wrong. And so I want them to be sure. I think it’s unfair if they don’t know. And I know a lot about hacking and hacking is a very hard thing to prove. So it could be somebody else. And I also know things that other people don’t know, and so they cannot be sure of the situation.”
Interviewer: “What do you know that other people don’t know?”
“You’ll find out on Tuesday or Wednesday.”

(vertaald)

“Ik wil gewoon dat ze zeker zijn van hun zaak. Want het is een behoorlijk stevige beschuldiging. En ik wil gewoon dat ze er zeker van zijn. En als je kijkt naar het verhaal van de ‘massavernietigingswapens’, was dat een catastrofe en waren ze volledig verkeerd. En dus wil ik gewoon dat ze zeker zijn van hun zaak. Ik geloof dat het niet eerlijk is, als ze het niet weten. En ik weet genoeg van hacking, waarbij hacking héél erg moeilijk te bewijzen is. Dus het zou ook iemand anders geweest kunnen zijn. En ik weet ook andere zaken, die andere mensen niet weten, en dus kunnen ze niet zeker zijn van deze situatie.
Interviewer: “Wat weet u dan dat andere mensen niét weten?”
“Dat zul je dinsdag of woensdag te weten komen”

https://www.youtube.com/watch?v=qaIMMMaWZwU

Het spierballengedrag van Barack Obama is natuurlijk volstrekt belachelijk, als ook maar één paar van de hack-beweringen waar zijn. Het lijkt er dus meer op dat de krachten-achter de schermen van Obama’s ‘regering’ een stok zochten om de spreekwoordelijke hond te slaan. Allereerst dus de aandacht af te leiden van de smerige manipulatie-bewijzen van de DNC en tweedens de Russen te ‘straffen’ voor hun serie overwinningen in Syrië, aan de zijde van president Assad.

Maar na het bekijken van deze foto, zul je met ons tot de conclusie moeten komen, dat het ‘zomaar’ zou kunnen, dat Barack Obama sowieso niet blij is met Vladimir Poetin ‘in the first place’.. Tja, dan volgt de rest vanzelf, zou je zeggen. Een CIA-intrigant-met-een-slim-plan zou naar ons idee dan ook ‘zomaar’ de presidentiële goedkeuring gekregen kunnen hebben, om dit plan ten uitvoer te brengen. teneinde ‘die Rus’ dwars te zitten..

31 gedachten over “Trump laat CIA in de kou staan..

 1. Cia, Mossad en Mi6 zijn de huurmoordenaars van de Rothschild-Zionisten. Zolang deze organisaties bestaan zal het probleem bestaan, een kleine criminele zelfbenoemde groep sukkels (elite) die overall over de wereld vrouwen en kleine kinderen vermoord voor ambitie en hebzucht. Wij kennen ze onder de naam Rothschild-Zionisten.

  Als we geluk hebben dan zullen de Arabieren wraak gaan nemen.

 2. Al was mijn pro Trump houding een nagenoeg 100% anti Clinton houding, de man lijkt vooralsnog helemaal niet op het ongeleide projectiel waarmee hij is afgeschilderd. Zou dan nu, na 8 jaar Obama, eindelijk alsnog de aan Amerika beloofde ‘Change’ tot stand komen?

 3. “If it looks like the Russians did it, I can guarantee you, it was NOT the Russians”
  Zo simpel kan het af en toe zijn. Met logisch nadenken kom je een heel eind.

  En dan vanaf nu dezelfde logica toepassen op alle aanslagen waar “Allah…” wordt geroepen of ID’s van moslims worden gevonden.

 4. De reactie van Putin op het uitwijzen van de Russische diplomaten vind ik nog de beste grap. Putin wees de Amerikaanse diplomaten niet uit, nee, hij nodigde hen uit, samen met hun partners en kinderen op het Kremlin, voor een gezellige oudejaarsborrel.

  Maladitch Walodja!!!
  Fantastisch Wladimiertje.!!!!
  DAT getuigt van klasse!

 5. Trump twitterde 3 Jan 2017:
  China has been taking out massive amounts of money & wealth from the U.S. in totally one-sided trade, but won’t help with North Korea. Nice!

  Hiermee wordt duidelijk dat de man volledig gestoort is en de waarheid 180° omdraait. Sinds Brettonwood (1944) heeft de U.S.A. (rijke elite) op kosten van de hele wereld geleeft. De U.S.A. heeft op dit moment een export tekort (schuld) van 14 Billioen (14000 Miljard) US Dollar, die een staatsschuld wordt genoemd en waar de werkende burger d.m.v. belastingen per jaar alleen al 250 miljard rente voor betaald. Deze $250 miljard is bedoeld voor de welvaart van het volk, maar verdwijnt naar de FED, een organisatie van Privebanken.

  De chinese arbeiders, die de goederen voor de USA-importcompagnies produceren krijgen $ 2 per dag en leven zeer armoedig. De importcompagnies (elite aandeelhouder) verkopen deze producten met een winst van 500 tot 5000 % verder, maar worden vaak vrijgesteld van belastingen onder het mom dat hun compagnie arbeitsplaatsen in stand houd ( de meeste USA bedrijven zijn allang naar Azie verhuist).

  Trump probeert hier een nieuw vijandsbeeld te creeren en America en China tegenelkaar op te zetten. De werkelijke strijd gaat niet om de burgers van America en de burgers van China. Deze worden beide heftig uitgebuit door de elite. De werkelijke strijd, waar Trump van wil afleiden is de strijd tussen de arme burgers en stinkrijke corrupte elite.

  De meeste mensen hebben er geen idee van hoe het geldsysteem functioneerd, maar Trump weet dit donders goed.

  1. Je hebt helemaal gelijk. Het ziet er naar uit dat de CIA nooit op 1 paard wed. Dus ik denk al een aantal maanden dat er binnen de CIA een groep Hillary Clinton als kandidaat had en een andere groep Donald Trump. De groepen hadden ook beiden andere plannen. Dus nu het Donald Trump is geworden wordt het China plan uitgevoerd door de Donald Trump CIA groep. Was het Hillary Clinton geworden dan was het Syrie/Iran/Rusland plan uitgevoerd door de Hillary Clinton CIA groep. Maar het is nog steeds Rothschild zijn NWO CIA die overal achter zit.

  2. Waarom is die man gestoord, om dat hij de waarheid zegt, China met zijn op slavernij gebaseerde samenleving, maakt elke producent waar ook terwereld kansloos.
   frankrijk het land waar ik woon en leef, is al zijn mooie artisanale industrieën kwijt geraakt, waar millioenen mensen met plezier en grote interesse prachtige voorwerpen produseerden,
   Je moet ze nageven dat ze slim zijn, met hun goedkope producten maken ze winst, die winst wordt dan belegt in winkels en andere afzet kanalen, zelfs het transport is volkomen in hun handen, en je kunt dit moeilijk veroordelen, en er tegen vechten nou geef het je te doen.
   Jenne

  3. Inderdaad de Chinezen houden alles in eigen handen. Zie Afrika, waar ze een land in een land vormen. Eigen wegen, eigen managers, eigen vervoer tot en met eigen Chinese arbeiders. Alleen zolang hun munt laag staat, arbeidsomstandigheden geen prioriteit hebben en de consument kwantiteit in plaats van kwaliteit wil, zijn ze goedkoop. Het is de vraag hoe lang ze dat volhouden.

   Ik hoop dat meer landen het voorbeeld van Trump volgen en stoppen met de uitverkoop van hun eigen kennis en kunde.
   En wat is er mis met een wasmachine die 20 jaar meegaat? Hoeveel energie en grondstoffen kost het om een ‘energie zuinige’ wasmachine te produceren? Hoe energie zuinig is een A label apparaat echt. Volgens mij valt dat in veel gevallen vies tegen.
   Ha, ha, mijn afwasmachine (duur A label geval) staat in de eco stand ruim 3!!! uur te stampen. Kijk naar de scam met duurzame 😆 spaar- en ledlampen. Follow the money.

  4. Koekje, zo’n 25 jaar geleden mijn eerste bezoek aan China, de stad Canton was ons reis doel, een stad van schone kunsten, vol kunstenaars en vaklieden, en geloof mij daar maken creéeren ze prachtige kunstvoorwerpen, en dat houdt dus ook in dat alles nagemaakt kan worden, de technieken en vakbekwaamheid zijn van een ongelovelijk qualiteit.
   Mijn Spaanse vriend, liet daar enorme hoeveelheden zijde bloemen maken, later ook van kunstof, niet echt lelijk, voor bepaalde doeleinden geeigend natuurlijk.
   Onderschat hun vermogen van qualiteit niet, maar de Europese en US consumenten willen veel voor weinig, dus dat krijgen ze dan !
   groet Jenne

  5. Jenne, het is zoals “genies of Death” hierboven schrijft:” de top van de pyramide wed nooit op 1 paard. Hillary heeft de alternatieve media afgeleid met haar Rusland en Syrie conflicten en nu heeft Trump vrij spel richting een oorlog, via Noord Korea tegen China. Er zijn inmiddels al 400 US militairbassisen rondom China. Zie de laatste documantaire van australische reporter John Pilger “The Coming War With China https://www.youtube.com/watch?v=4euTR6TUZoQ

   China wil de US Dollar vervangen door een nieuwe wereld valuta, een goud gedekte Huang en heeft al een eigen wereldbank voor de brick landen opgericht. Deze Huang is er al en kan niet voor US Dollars gekocht worden. Je weet wat er gebeurde met Saddan Hussein, Kadaffi en hoe Assad wordt bestempelt als een dictator, omdat ze de petro dollar wouden vervangen door een andere valuta.

   Trump heeft nu een manier gevonden om het amerikaanse volk op te hetzen tegen China door te beweren, dat de Chinesen massief geld en waardevolle dingen van de USA hebben genomen. Het wordt gebracht alsof het diefstal is. Niets is minder waar. De goederen waar de chinese arbeiders voor hebben moeten ploeteren worden betaald met fiatgeld, zonder enige dekking. Elke dag wordt er in de USA 6 miljard dollar bijgemaakt, waar ze mee inkopen in wereld.

   Dat de Chinesen niets importeren vanuit de USA komt omdat ze veel te duur zijn en de laatse 30 jaar ook niets nuttigs meer produceren. Duitsland heeft ,als grootste exportland precies hetzelfde probleem met de USA. Duitsland heeft in principe voor 2,1 Billioen aan tegoed bonnen van de USA, die ze nooit zullen betalen.
   Straks gaat Trump de duitsers nog beschuldigen dat ze teveel tegoedbonnetjes hebben.

   Jenne ik blijf er bij: de Twitter van Trump, onder 7 is volledig gestoort.

  6. Sw Anand Coen,

   Het verhaal gedaan op 7.5 klinkt heel plausible, maar niet om je verhaal gedeeltelijk te kort te doen, denk ik toch dat ook hier weer de waarheid zich in het midden bevindt.
   Er is geen waarom zonder daarom, kapitalisme kent geen menselijke toebedeelde intelligentie, alleen maar woorden als meer en macht, en dit geld voor de VS en voor China, en de rest van de wereld zit in het zelfde schuitje, kijk eens hoe heerlijk overal de wapenfabrieken draaien, deze wapens worden vroeg of laat met menselijk bloed betaalt.
   Ik vraag me soms af, is een NWO wel zo verwerpelijk, kan het zoveel slechter worden, de uitkijk van de wereld !
   groet Jenne

  7. Jenne 7.6, zoals ik onder 7 al schreef: ” De werkelijke strijd gaat niet om de burgers van America en de burgers van China. Deze worden beide heftig uitgebuit door de elite”. De top van de hierarchische machtpyramide is inderdaad overal gelijk en werken vaak in het geheim zamen aan hun eigen agenda’s ten koste van het werkende volk.

   Als er een strijd komt tussen beide grootmachten, dan zijn het altijd de mensen aan de basis van de pyramide die worden geoffert op het slachtveld. Bloedoffers (levensenergie)voor de onzichtbare top. Door de één-kind politiek heeft China meer dan 100 miljoen jonge mannen, die geen vrouw hebben, omdat meisjes daar minder waard zijn. Deze jonge mannen zijn makkelijk te motiveren een ander land te veroveren, waar ze dan misschien een vrouw kunnen vinden/veroveren.

   Ook Trump kan de volgzame en ontevreden massa in de USA makkelijk mobiliseren tot een confrontatie met China met zijn mantra: Lets make America big again! De vraag is: kan dit zonder oorloggeweld?

   Jenne, als we een vredige aarde willen, dan moeten we echt niet hopen op een NWO, want dan is de burger helemaal de klos. De oplossing is: uit de machtpyramide stappen met al zijn manipulatie en machtspelletjes. Niet langer mee doen aan hierarchische systemen in religie, onderwijs, rechtspraak, werk, het leger, amtenarij, sport enz.

   Gaan voor individualiteit, gelijkwaardigheid, uitwisseling, onafhankelijkheid, networking, openheid, hartverbinding, creativiteit, critische waarneming en intuitie. enz. De aarde is een bol, organisch en rond en geen spitze pyramide met een reptielen oog.

  8. @Sw Anand Coen

   Je mist een klein stukje kennis. Het Amerikaanse Mid-West waar het Pentagon zijn oorlogs “meat” vandaan halt is momenteel getroffen door een crystal meth epidimee (zou kunnen verklaren waarom zo marihuana opeens hebben gelegaliseerd?). Dus alle jongen mannen zitten aan de crystal meth en zijn sterk verzwakt en ongeschikt om als soldaat te dienen. Het Amerikaanse leger is momenteel op sterven na dood.

   (iemand schreef dit op de Veterans Today website)

  9. Genies of Death 7.8. Bedankt. Ja dat verklaart dan ook waarom er niets nuttigs meer wordt geexporteert uit de USA. Hoe wil Trump met deze verslaafde samenleving America weer groot maken? Worden dan toch de 800 Femacamps binnenkort geactiveerd?

   Eind Februari wordt het astrologisch gezien, hoe dan ook spannend met Mars in zijn eigen teken Ram, vierkant op Pluto in Steenbok, conjunct met Uranus en oppositie met Jupiter in weegschaal. Alles niet bepaald ontspannen.

  10. Sw Anand Coen,

   Zo dus jij gaat voor Anarchie, toen het er twee waren, Kaan en Abel sloegen zij elkaar de hersens al in, laat staan zo’n overbevolkte planeet, vol halve en hele psychopaten, kijk wat ze onze vrouwen aan doen, nee mijn beste man, hier ga ik niet in mee.
   Het al ziende oog, is het oog van de Egyptische Godheid Horus.
   Groet Jenne

  11. precies Odette, iedereen heeft het alziende oog in zich (inzicht)en hoeft daarom geen (corrupte) leiders en politici meer te volgen. Jenne noemt dit Anarchie. Ik noem het “je natuurlijke geboorterecht” om je eigen levensweg te volgen zonder anderen daarbij te schaden.

  12. Als je het over je geboorterecht hebt, lees dan eens de overtreffende trap over ons leven, de Tabula Smaragdina Hermetis, er bestaan nog andere dingen tussen hemel en aarde, die in wezen bepalend zijn voor de toekomst van de mensheid.

   De mensen zijn in deze staat een gevaar voor het voortbestaan van deze mooie blauwe planeet, die waarschijnlijk uniek is ?, ze gaan volkomen voorbij aan de essenties van het leven.

   Groet Jenne

 6. Veel US sites geven toch aan, dat zij bang zijn voor een hevige valse vlag, de planning gedaan door de geinstrumenteerde CIA, Trump zijn wraak zal zoet zijn, als hij het overleeft.
  Een heel vreemde gebeurtenis is het naar de thuis haven dirigeren van alle VS vliegdekschepen plus plus.
  Ook het zogenaamde verongelukte Russische vliegtuig boven de zwarte zee, heeft enige geheimen prijs gegeven, o.a. dat de passagiers hun veiligheids vesten aan hadden, en het toestel geen contact meer kon maken, een Frans Fregatte met een hele grote mogelijkheid op het gebied van het zenden en onderscheppen van berichten, plus verstoring van instalaties.
  De Russen maken in alle stilte hun optelsom, en de dag zit er aan te komen, dat zij een afrekening sturen !
  Jenne

  1. De Russen hebben het gehad met ons. Begrijpelijk.

   “What Do You Think of Western Civilization?” “I Think It Would Be a Good Idea”

   – Ghandi

   Poking the Russian bear with a stick is one thing. Poking it in the eye is another thing. Ze zitten de beer al een tijdje met een stok in zijn ogen te prikken. Idioten zijn het.

  1. IU/TUC Tucson, Arizona

   vandaag is Arizona aan de beurt. Er zit zo te zien schot in de ‘bunker’ zaken

 7. Achter de schermen zijn eens te meer de oorlogsstokers actief :
  http://www.zerohedge.com/news/2017-01-06/
  met titel :
  “The Same Officials Who Pushed the Iraq War Are Now Stirring Up Anti-Russia Hysteria”
  Afgezien van de politieke belangen zijn er ook de financiële :
  http://www.zerohedge.com/news/2017-01-06/were-gonna-need-more-war-november-factory-orders-plunge-most-august-2014-despite-def
  Nog een bron :
  http://www.zerohedge.com/news/2017-01-05/very-powerful-people-us-government-want-war-%E2%80%93-their-sales-pitch
  met uittreksel :
  “The rising hysteria about Russia is best understood as fulfilling two needs for Official Washington: the Military Industrial Complex’s transitioning from the “war on terror” to a more lucrative “new cold war” – and blunting the threat that a President Trump poses to the neoconservative/liberal-interventionist foreign-policy establishment.
  By hyping the Russian “threat,” the neocons and their liberal-hawk sidekicks, who include much of the mainstream U.S. news media, can guarantee bigger military budgets from Congress. The hype also sets in motion a blocking maneuver to impinge on any significant change in direction for U.S. foreign policy under Trump.”

  1. Oorlog met Rusland. Ik zie maar 1 winnaar. Dat is niet de NAVO, niet de Rothschild-Zionisten, niet de VS (USA), niet de EU, ik zie maar 1 winnaar. Oorlog met Rusland kan wat mij betreft niet snel genoeg beginnen! Laat maar komen!

   https://youtu.be/MnQ_mp9TzZY
   Good! Prachtig!

 8. Genius of Death 10.1 :
  Ik denk niet dat het zo eenvoudig zal zijn. Gezien de razend snelle evoluties in alle domeinen van de maatschappij, evolueren we naar andere vormen van oorlogsvoering :
  http://www.zerohedge.com/news/2017-01-06/
  met uittreksel :
  “The Fourth-Generation War
  “For most people, the term “4GW” will conjure visions of a new and improved data service for their mobile devices. For members of the military and intelligence community, 4GW means something entirely different: Fourth-Generation Warfare, a form of warfare where the lines between civilians and combatants, political and military goals, and even the weapons to be used in fighting the war are blurred.
  Smudged to the point where even identifying the warring parties is difficult.”.
  Het voormelde is dan ook een chaotische toestand waar weinig tegen opgewassen is.

  1. Om een oorlog te winnen heb je dappere mannen nodig. De Rothschild-Zionisten hebben er nu juist alles aan gedaan om de mannen in Amerika niet dapper te maken omdat ze bang voor ze zijn. Dat ze zelf ooit verwijderd zullen worden door dappere mannen.

   “The bravest are surely those who have the clearest vision of what is before them, glory and danger alike, and yet notwithstanding, go out to meet it.”

   – Thucydides

   Zolang ze in Amerika nog 3 toiletten nodig hebben zullen ze weinig oorlogen winnen.

 9. Space Scientific Politics and Monetary Systems
  Exopolitics.org. EU/BE/FL : Space Defensie

  “Goede relatie met Rusland is goede zaak” stop with ufo-coverups
  persinfo Belga 8 jan 2017

  Donald Trump heeft vandaag nogmaals op Twitter herhaald dat hij de contacten met Rusland wil verbeteren. “Een goede relatie met Rusland is een goede zaak”, meent hij. “Alleen domme mensen zouden denken dat het een slechte zaak is. We hebben al genoeg problemen in de wereld. Wanneer ik president ben, zal Rusland ons veel meer respecteren dan nu, en beide landen zullen misschien samenwerken om enkele van de grote prangende problemen in de wereld op te lossen.”

  Wat heeft het nieuwe jaar 2017 in het verschiet op ruimtevaartwetenschappelijk vlak.
  Space futuristen, als wetenschappers zitten wel een enige rare kwasten, maar anderen zijn doodnuchter,
  waarom naar een space futuratief staatsbestuur zonder belastingen en zonder overheidsschulden naar gelijke rechten en plichten voor de burgers al dan niet in samenwerking met buitenaardsen of Extraterrestrials, is onmogelijk alle historische feiten worden op tafel gegooid om ze wetenschappelijk te door gronden met de gepaste technologie aanwezig in ruimtetuigen van Extraterrestrials.
  Dat hoort toe aan de professionaliteit van ruimtewetenschappers zowel binnen als buiten defensie en de volgende generaties de militaire cadettenschool.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.