Advertentie

De NOS dient voorgekookt Bellincat-hapje op…


x

x

x

x

De NOS dient voorgekookt Bellingcat-hapje op…

2017 © WantToKnow.nl/be

x

Je hebt ongetwijfeld het nieuws gezien, over de ‘stevige ontdekking’ door het ‘onderzoekscollectief Bellingcat’, inzake de Russische generaal, die achter de getapte telefoongesprekken zou zitten, in de tijd van het neerhalen van de MH17. Poetin is nog nét niet in schotsbereik, maar dat kan elk moment gebeuren natuurlijk, nu de ‘bewijzen’ zich blijven opstapelen..Het onderzoekscollectief ‘Bellingcat’, dat we hier eerder op de site al hebben ontmaskerd als onwetenschappelijk en opgericht door George Soros (indirect), met het doel ‘goedbedoelde bewijzen’ aan te dragen rondom heftige gebeurtenissen, zoals aanslagen, opstanden, revoluties, etc.

Dat gebeurt, aldus Bellingcat, met ‘bijzonder technische’ vaardigheden. Zo is Elliot Higgins/Bellingcat aan de slag gegaan en deed nu weer een ‘heftige ontdekking’. Op de methode waar échte, wetenschappelijke en journalistieke onderzoekers, van gruwen..!  Kennelijk is er bij de NOS én Belingcat dus geen enkele twijfel over de authenticiteit van de opnames. Het enige dat de NOS in dit kader doet, is ‘citeren’ wat Bellingcat heeft geconcludeerd.. Wat moet dat een fijn gevoel zijn.

Terwijl IEDEREEN weet dat je met het grootste gemak software kunt toepassen, die al meer dan een decennium op de markt is, die het mogelijk maakt om fake-beelden en fake-opnames te maken, die er 100% authentiek uitzien. Fantastisch materiaal natuurlijk om een valse-vlag-operatie te onderbouwen. Je laat geluiden horen van een ‘afgeluisterd telefoongesprek’ en niemand die zich afvraagt of het wel authentiek is…? Nog niet van die software gehoord? Nog nooit van een valse-vlag-operatie gehoord..? Niet aan de CIA gedacht als kwade genius.

Niet bizar, dat het BUK-konvooi door ‘mensen’ is gefilmd, die ‘deze lanceerinrichting’ voorbij zagen komen, zódanig dat je -wanneer je al die filmpjes aan elkaar plakt- preciés de route hebt, die het konvooi zou hebben gereden. En ja, ook een filmpje natuurlijk met de ‘missende BUK’… Als kers op de taart..!Wat zijn ze toch knap, die CIA-jongens?

Of wij daar bewijzen voor hebben, dat de CIA hier achter zit? Nee, niet direct, maar het is WEL de meest voor de hand liggende versie van wat er is gebeurd.. Want.. Het ultieme wapen van een valse-vlag-operatie, is het aandragen van ‘onmiskenbaar bewijs’, dat ‘de smerige streek’, door een bepaalde groep uitgevoerd is. Een groep die er feitelijk niets mee te maken heeft, maar als ‘zondebok’ dient te worden aangewezen.

De onschuldige is dan dus schuldig en de werkelijke schuldige, de slimmerik, die het allemaal in elkaar draaide, ontspringt de dans.. Decennia-lang zijn we met deze manier van militaire operaties om de oren geslagen, waarbij geen enkel MENSENLEVEN heilig was; integendeel: hoe meer doden, hoe groter de schuld van de onschuldige(n)… Dit is allemaal geen abacadabra, iedereen -vooral reporters!!- kennen toch de optie van de valse-vlag..? Waarom wordt die dan niet als optie meegenomen in de zoektocht naar de schuldigen van de moord op 300 onschuldige MH17-passagiers..? Als meneer Higgins van het ‘onderzoekscollectief Bellingcat’ zo slim is (HIER), waarom dan geen MH17-diepte-analyse van een mogelijke, WERELDWIJD BEKENDE VALSE-VLAG-OPTIE..??

Wat is het motief om de MH17 uit de lucht te halen?
Is het een vergissing, dan is het niet zo heel moeilijk, om dit -al dan niet versluierd en met propaganda- toe te geven. Heb je het namelijk gedaan, dat vliegtuig neerhalen, dan zou dit boven water komen, met allerlei spionage-satellietbeelden. Al iets gezien van de VS in die richting..??? John Kerry was als minister van Buitenlandse Zaken de eerste die WIST dat het de Russen waren..  Maar waar is het bewijs van deze beste man? Nooit getoond. Essentieel bewijs toch?

Geen NOS-reporter die er op aan blijft dringen en zich afvraagt waar Kerry dan die info vandaan haalde..? Bizar toch? En nu krijgen we door de NOS weer het voorgekookte verhaal van Bellingcat geserveerd..?!

Bij elke misdaad hoort een motief. Van doodslag is sprake als het niet de intentie was om iemand te doden, maar bij moord, hoort een motief. Waarom is het gedaan? Elke ‘inspector Morse’ of ‘Father Brown’ lost in detective-series moordmisdaden op, door te kijken naar het motief.. Welk motief had de dader om deze daad te plegen.. Is niet zo heel ingewikkeld toch? En waarom zou de CIA geen baat hebben bij Poetin-bashen..? Rusland als de kwade genius afschilderen en de pro-Amerikaanse rotzooimakers laten omarmen en hen Oekraïne laten bezetten via een fake-revolutie om de democratisch gekozen president af te zetten..?

Heb je deze fake-video/audio-software nog niet gezien..?
We laten je graag deze video nog eens zien, met softwaredemonstratie, waarin zelfs presidenten zeggen, wat men wil dat ze zeggen.. Het (digitale) gezicht van de president wordt gebruikt door een ‘morfing generator’, die het gezicht dusdanig beweegt dat het bij de geluidsopname past..  Dan heb je dus het gezicht van de persoon, die de woorden zegt, die je bijvoorbeeld als ‘bewijs’ wilt aandragen.

Deze ‘Face 2 Face’-software is ontwikkeld door de Stanford Universiteit, die sowieso al een zeer bedenkelijke reputatie heeft in samenwerking met de CIA/FBI/Amerikaanse geheime diensten. Het systeem kan volstaan met een simpele webcam, om de gezichtsuitdrukkingen te projecteren op gezicht naar wens. Deze video laat dit zien; dat zelfs George Bush, Donald Trump en Barack Obama hiervoor kunnen worden gebruikt. Media-analist Mark Dice vertelt het verhaal, dat aantoont, dat dit de doos van Pandora is, in het faken van potentiële misdadigers/criminelen, die dat in het écht niet zijn..! Kijk naar deze 2 video’s.

De gemorfte stem bij de 9/11-aanslagen..
Natuurlijk is het dan zaak, dat je de juiste stem bij de beelden brengt. Anders spreekt ‘de president’ met een andere, onbekende stem. Daar waar deze videosoftware minder oud is, is het morfen van stemmen/geluiden al veel langer in zwang. Bekend is het verhaal van de man die in een van de vliegtuigen zat, die in de Twin Towers gevlogen zou zijn. Het verhaal gaat, dat hij in staat geweest zou zijn, om vanuit het vliegtuig, met zijn mobiel, zijn moeder te bellen.. En daar begint het verhaal..

Mark Bingham stelt zich voor aan.. zijn moeder..
Mark Bingham was een passagier aan boord van vlucht # UA93, op 11 september 2001. Hij zou vanuit het vliegtuig, met zijn mobiel zijn moeder hebben gebeld en zijn moeder verklaarde zijn stem te horen, maar wat hij ‘zei’, deed haar het tegendeel vermoeden. ‘Mark’ zei: “Hallo moeder, dit is Mark Bingham!”. Welke zoon gaat zich nu met volledig naam en achternaam (!) voorstellen aan zijn eigen moeder. Zijn moeder heeft bevestigd dat het zijn stem was, die ze hoorde. Het is tegenwoordig al mogelijk om met consumentensoftware, zoals o.a. ‘Voice Changer Software Diamond’ (HIER en HIER) een stem in te spreken en deze met de stem van iemand anders te laten ‘uitspreken’. Kijk naar dit voorbeeld.

Met deze wetenschap in het hoofd, dus de softwaremogelijkheden om ‘iemand anders’ dátgene te laten zeggen, dat je wilt horen, én het FEIT dat valse-vlag-operaties een alledaags wapen zijn van de CIA, is het ESSENTIEEL, dat de NOS en andere journalistieke kanalen, zich richten op de mogelijkheid, dat ze in de maling genomen worden door de CIA, inzake het aanwijzen van de schuldige rondom de MH17-ramp. Vooral het volledig ontbreken van een motief voor de Russisch-gezinde opstandelingen in Oost-Oekraïne, om een verkeersvliegtuig uit de lucht te schieten, is daarbij een essentieel gegeven. Daar waar het de CIA VOLLEDIG VAN PAS kwam, dat de consternatie richting de Russen ging, al één dag na het neerhalen van dit verkeersvliegtuig, de Boeing 777 van Malaysia Airlines.

* * *

14 gedachten over “De NOS dient voorgekookt Bellincat-hapje op…

 1. Er is ook nog ander nieuws :
  https://www.ninefornews.nl/nieuwe-ontwikkelingen-mh17-tragedie/
  met enkele citaten :
  11 december 2017 07:30
  “Nieuwe ontwikkelingen rond MH17-tragedie. Oekraïense ex-majoor zegt te weten wiens schuld het is……Vlucht MH17 is op 17 juli 2014 neergeschoten vanuit een gebied dat in handen was van het regime in Kiev. Dat heeft de voormalige Oekraïense majoor Joeri Batoerin gezegd in een interview met de Russische tv-zender Zvezda………
  Hij zei dat het rampvliegtuig is neergehaald met een raket die vanuit het dorp Saroschenskoje is afgevuurd. Batoerin, die op het moment van de tragedie een bataljon bij Charkov onder zijn hoede had, zou de Boeing 777 op de bewuste dag op de radar gezien hebben.
  Binnen het bereik….
  “Men hield alle vliegtuigen in de gaten die over het strijdgebied vlogen,” zei hij. “Plotseling verdween de Boeing van de radarschermen…………….Batoerin, die tegenwoordig in Rusland woonachtig is, zegt volledig achter zijn uitspraken te staan.
  De Russische wapenfabrikant Almaz-Antey, die onder meer Buk-installaties vervaardigt, heeft na drie verschillende experimenten geconcludeerd dat het vliegtuig is geraakt door een Buk-raket die is afgevuurd rond Saroschenskoje………..”.
  Het JIT kan nu ook deze ex-majoor pogen te verhoren. Men kan immers nooit te veel weten.. of toch…!!!!

  1. Laten we hopen dat de ‘reus op lemen voeten’ die nu aan het bewind is, van zijn voetstuk valt.
   Het hele politieke schaakspel aldaar is gebaseerd op hebzucht. De 2/3 Russisch-sprekende bevolking heeft NIETS met de Poroshenko-kliek.
   De waarheid zal door de nieuwe ontwikkelingen aldaar, de kans krijgen gezien te worden en naar de oppervlakte te komen. Dus ook de smerige valse-vlag die MH17 is..!!

  2. Nou ja Sub Rosa, jij durft. Toch weer wel een Buk-raket? Dat gelooft hier toch niemand? Maar goed, gevechtsvliegtuig of Buk-raket, wat maakt het ook uit, die waarheidsvinding voor nabestaanden? Als het dan toch in ieder geval maar wel een “smerige valse-vlag die MH17 is..!!” Niet “in mijn ogen”, maar een alwetend “is” met uitroeptekens.

  3. https://nos.nl/artikel/2207662-russische-ambassadeur-wij-maken-geen-nepnieuws-in-nederland.html en wanneer u deel2 in het blauw aanklikt kunt u lezen wat de ambassadeur over Bellingcat en MH 17 te zeggen heeft.
   Hoe het ook is en wie er ook de waarheid spreekt feit blijft dat een mogelijke dader in het onderzoeksteam zit en van Rutte zelfs VETORECHT heeft gekregen. Waarom als er niets te verbergen valt? Ook over de beschuldigingen aan het adres van Rusland ivm nepnieuws en inmenging wordt geen enkel bewijs geleverd.
   De sleepwet daar wordt ook nogal geheimzinnig over gedaan en gezegd dat het nodig is ivm terrorisme en niet om iedereen in de gaten te houden.
   Wat kun je nog geloven vooral als over veel onderwerpen in achterkamertjes wordt beslist?

  4. Pim,
   Ik durf niets. Ik geef gewoon een andere bron … Als men dan zoals de NOS een nieuw element ten tonele voert, dan dwingt de objectiviteit ertoe om alle nieuwe elementen op te voeren…. dus ook de verklaring van Batoerin… Het komt aan het JIT toe om deze te verhoren, en bij het dossier te voegen. In een objectief onderzoek dienen alle elementen onderzocht te worden. Ik spreek mij dus niet uit over de al of niet juistheid van de verklaring van Batoerin. U moet mij dan ook geen woorden in de mond leggen. Lees gewoon wat er staat. Ik illustreer gewoon de selectiviteit in de berichtgeving. Cui Bono ??
   Arnold2 :
   De waarheid mag en zal ook niet aan het licht komen. Het International Crime Syndicate was hier immers aan het werk. .. en die hebben Rutte bij de keel..weliswaar met behulp van wat goud!!!

  5. Sub Rosa.
   Wie de protocollen van sion heeft gelezen en begrepen heeft kan daar veel in terug vinden van wat al gebeurd is en nog steeds tot op heden gaande is.
   Nu heb ikzelf een versie uit 1933 wat een Nederlandse vertaling is waarbij de spelling herzien is maar daar staat bv bij protocol 7 punt 6 het volgende:Om ons systeem van de onderwerping van de regeringen in Europa in één zin samen te vatten:we zullen en van haar onze macht door AANSLAGEN-dat wil zeggen TERREUR-doen voelen en als de andere zich tegen ons verheffen zullen we haar met Amerikaans,Chinees of Japans geschut beantwoorden. Zegt dit eigenlijk niet genoeg vooral wanneer je de beschrijving met de huidige situatie van nu vergelijkt? Ook wordt letterlijk beschreven bij een ander punt dat ZIJ achter de schermen ALLE PARTIJEN van WAPENS VOORZIEN en is op deze site geen artikel over bevoorrading van ISIS verschenen wat een bevestiging is? Of Dat de Amerikanen de Russische gevechtstoestellen hinderden toen zij IS wilden aanvallen?
   Wie zijn zij achter de schermen? Dat lijkt mij wel belangrijk om daar eens aandacht voor te hebben.

 2. Natuurlijk weten we allang dat er spelletje gespeeld wordt en dat de publieke opinie rijp gemaakt moet worden voor een oorlog met N.Korea, Rusland en China.
  Je ziet toch dat de erkenning door Trump de opmaat moet zijn van de Pax Judeica. Of geloof je nog steeds in de sprookjes van de NOS (Reuters)?
  Ik schat in dat de meeste bezoekers van deze site van de spreekwoordelijke groep 6 t/m 8ers zijn. Dus die hebben het door. De groep die het grootst is en waar de opinie vorming op wordt losgelaten zijn om in die schooltermen te blijven, niet meer dan groep 3 à 4 mensen.
  Die geloven ALLES!

  1. https://nos.nl/artikel/2212041-belgische-f-16-s-onderscheppen-russische-bommenwerpers-boven-noordzee.html
   Dit is ook weer zo,n raar iets want men onderschept twee Russische toestellen vervolgens begeleidt men ze tot anderen dat overnemen omdat ze naar of richting het VK vliegen.
   Dit geeft ook weer aan wat nieuws door de NOS gebracht voorstelt en dat is naar mijn mening niet veel. Elke gezonde nieuws brenger/journalist zou zich afvragen wat die twee Russische toestellen hier kwamen doen,maar nee hoor de NOS niet.
   Men moet geweten hebben van de komst van deze Russische toestellen anders lijkt het mij logisch dat ze gedwongen zouden worden om terug te keren of te landen en in het slechtste geval zouden ze uit de lucht geschoten zijn neem ik aan. Wat kwamen die Russen hier doen?

  2. die gingen even boodschappen doen bij de Plus, op zoek naar stevige drop pindakaas en hagelslag, omdat er toch geen f16 meer aanwezig is in holland staat een huis, de belgen mochten het akkefietje toen naarstig oplossen. https://www.telegraaf.nl/nieuws/1502083/f16-piloot-gespot-met-tasje-buurtsuper Omdat Trump laatst een te goed gesprek had gehad met de noorderlingen in Korea kreeg ie prompt een voorlopige voorzet waarschuwing van de semie automatische raketten verklikkers op Hawaï. http://www.encyclo.nl/begrip/naarstig

  3. Het schijnt dat de Russen in NAVO luchtruim mogen vliegen zolang ze de gemaakte afspraken nakomen.In een reactie zegt minister Bijleveld van Defensie dat ze Russische bommenwerpers boven de Noordzee beschouwt als een vorm van afschrikking of uitlokking.
   Hoe logisch is het dan dat je ze ook nog gaat begeleiden ipv ze terug te laten keren?
   En wat als ze een bom aan boord hadden gehad? Ik blijf het een vreemd verhaal vinden.
   Hebben die F 16 jagers dan wel nut?

 3. Een recente publicatie op Veterans Today over MH 17
  https://www.veteranstoday.com/2018/01/19/new-evidence-did-google-down-mh-17-killing-238/
  Het heeft betrekking op de rol van google bij de “cover-up”. Het is een voor mij te technische materie, zodat ik dit dan ook niet op zijn juiste waarde kan inschatten. Er is echter wel een verwijzing naar een mogelijke Israëlische betrokkenheid.
  Citaat :
  “2.A plane watching group in Canada located an unidentified very high performance plane taking off from Azerbaijan, using an airport that we have confirmations that Israel has kept American F 15 fighters at. Israel has a version of the F 15 modified to act as an AWAC, to coordinate using powerful radars, interceptions and vectoring of air combat scenarios. These aircraft were placed there in 2010 with the cooperation of Turkish military and a secret agreement between the government of Azerbaijan and Israel, made public by two Azeri officers who defected to Iran in 2012. It allows Israel to provide air support coordination for Kiev bombing attacks over Donbass. I could have provided necessary support for downing MH 17. This is not proven….” Zoals uit de laatste zin blijkt is hiervoor momenteel geen bevestiging..!!!!
  Er is in de tekst een andere paragraaf met m.b.t. 11 september :
  “The Pentagon was hit by a cruise missile fired from a German built Dolphin submarine specially modified by Germany for the Israeli Navy.
  Several close friends of Israeli Prime Minister Netanyahu face arrest for kickbacks tied to paying for the modification to the sub used for this attack at this time….” Ik vermeld dit laatste dan ook onder voorbehoud. Gezien ik niets meer durf uitsluiten en alles mogelijk is, met het “International Crime Syndicate”, laat ik dan ook alle opties op tafel.

  1. Sub Rosa.
   Dat we niet de waarheid krijgen te horen en zien als we naar de mainstreammedia luisteren en kijken is voor velen natuurlijk wel duidelijk.Nu kwam ik op Globalresearch een paar artikelen tegen die daar mee te maken hebben en nog meer.
   https://www.globalresearch.ca/how-the-mainstream-media-whitewashed-al-qaeda-and-the-white-helmets-in-syria/5624930 en deze is misschien ook wel interessant https://www.globalresearch.ca/imperial-disaster/5626548
   Een citaat:Those who control the crumbling U.S. Empire must surely be Satanic.
   Op de site van Henry Makow staan meerdere artikelen die daar wel op aan sluiten.
   Op Veterans Today staat een artikel waaruit blijkt dat het op dit moment niet meer gaat om wie het sterkst is op militair gebied maar om economische en technologische belangen.
   https:www.veteranstoday.com/2018/01/19/the-end-of-geostrategy/
   Dat zou ook kunnen verklaren waarom de VS hun defensiebeleid gaan wijzigen waardoor terrorisme niet meer prioriteit 1 heeft.
   https://nos.nl/artikel/2212785-vs-wijzigt-defensiebeleid-terrorisme-niet-meer-topprioriteit.html
   Trump wil dus het US defensieapparaat inzetten om de belangen van Industrieelen en banken te verdedigen.

  2. https://www.veteranstoday.com/2018/01/19/the-end-of-geostrategy/ dat de NATO allang dezelfde belangen behartigd is duidelijk wanneer men ziet welke leiders de Bilderbergbijeenkomsten bezoeken.Ook de VS heeft niet anders gedaan dan landjepik zodat diezelfde lieden daar van konden profiteren maar een groot verschil lijkt mij dat ze het nu open naar buiten brengen terwijl het eerder verdoezeld werd.

  3. Arnold 2 – 1:
   Het is inderdaad alleen op alternatieve of subversieve websites dat men nog info vindt, die we niet mogen weten. Over de nieuwe USA oorlog strategie , waarvan melding in fine van Uw reactie, enkele bijkomende bronnen :
   https://www.zerohedge.com/news/2018-01-01/behind-korea-iran-russia-tensions-lurking-financial-war
   met enkele citaten :
   The US has embarked on a project to restore America’s economic primacy through suppressing its main trade competitors (through quasi-protectionism), and in the military context to ensure America’s continued political dominance….…
   Financial war, of course, is nothing new. The US began staging annual financial war ‘War Games’ as long ago as 2005. General Hayden, the former director of first the NSA and subsequently of the CIA, has characterised financial war as the primary means of warfare in the twenty-first century, and sanctions as its Precision Guided Munitions (PGMs)…”
   De volledige tekst is echter van belang voor een goed begrip, met inbegrip van de Chinese analyse. Over de catastrofale internationale economische en financiële toestand van de wereld, waar de Centrale Banken voor verantwoordelijk zijn, zie bron hierna :
   https://kingworldnews.com/greyerz-governments-and-central-banks-are-about-to-totally-lose-control-ushering-in-10000-gold-667-silver/
   In deze link is er ook een mooi citaat van Frank Zappa. Misschien kan GuidoJ dit toevoegen, mijn technische kennis schiet hier tekort.
   Bij dit alles mag men dus de rol van de “banksters” niet uit het oog verliezen :
   https://www.zerohedge.com/news/2014-06-23/all-presidents-bankers-mid-1910s-bankers-go-war
   The Mid-1910s: Bankers Go to War
   “The war should be a tremendous opportunity for America.”
   —Jack Morgan, personal letter to President Woodrow Wilson, September 4, 1914
   Over dit boek is er de volgende link met een overzicht van de op een volgende subversieve activiteiten van de “banksters”.
   https://searchworks.stanford.edu/view/10446870 met titel :
   “All the presidents’ bankers : the hidden alliances that drive American power”.
   Ik zie dan ook een verband met de crisis van de jaren dertig van vorige eeuw, en WO II die er op gevolgd is, en de actuele toestand, met weliswaar andere verschijningsvormen, maar fundamenteel is er niet veel veranderd. De kern blijft het economische, financiële en fiscale domein. Binnen deze 3 domeinen speelde zich ten andere ook de ondergang van het Oude Rome af.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.