Advertentie

‘Hillary’-Soros stookt vuurtje tegen Trump op..!


George Soros is één van de financiers achter de dubieuze 'solidariteits-site' AVAAZ. Een organisatie die misleidt en misbruikt. Zoals bijvoorbeeld de steun aan de 'No-fly-afspraak' van de VN in Libië, waarbij ELK Libisch militair vliegtuig BOVEN EIGEN LAND neergeschoten zou mogen worden door de 'Westerse democratieën' onder leiding van de NAVO, de Europese 'verdedigingsorganisatie'. (klik voor deze AVAAZ-actie)
George Soros is één van de financiers achter de dubieuze ‘solidariteits-site’ AVAAZ. Een organisatie die misleidt en misbruikt. Zoals bijvoorbeeld de steun van 850.000 petitie-ondertekenaars die de ‘No-fly-afspraak’ van de VN in Libië steunden. De nekslag voor Gadaffi, doordat ELK Libisch militair vliegtuig BOVEN EIGEN LAND neergeschoten zou ‘mogen’ worden, door de ‘Westerse democratieën’ onder leiding van de Europese ‘verdedigingsorganisatie’ NAVO. (klik voor deze AVAAZ-actie)

Tijdens de campagne vóór de uittreding van Groot Brittannië, de ‘Brexit’-activiteiten, bleek miljardair George Soros, hand-in-hand te ‘lopen’ met Jacob Rothschild, in hun pogingen deze mogelijke (toen nog) uittreding te voorkómen. Kosten noch moeite werden gespaard om de toch zo nadelige gevolgen van een dergelijke ‘move’ onder de neuzen van de burgers te wrijven. Vergeefs zoals je weet, de ‘Brexit’ is inmiddels een feit. Maar Soros liet wel weer eens in de kaarten kijken.

Miljardair George Soros is één van die zichtbare ‘krachten-achter-de-schermen’, wiens reikwijdte, mogelijk gemaakt door zijn fortuin, hem tot een gevaarlijke figuur maakt op het geo-politieke wereldtoneel.. Het is met name de Hongaarse premier Viktor Orban, die er géén doekjes om wond, toen hij over deze Soros sprak, in relatie tot de mega-vluchtelingenstroom, die zo plotseling op gang was gekomen: “Soros is lid van een circel van acitvisten, de proberen de Europese naties te ondermijnen, en dit uitvoeren via het Midden Oosten en verder. Zijn naam is misschien het krachtigste voorbeeld van hén die erop uit zijn, naties te ondermijnen en daarmee hun traditionele Europese levensstijl op te geven. En de activisten die deze immigranten steunen, zijn daarmee een essentieel onderdeel van het internationale mensensmokkel-netwerk.”  (HIER)

 

x

soros-hillary

x

x

x

x

‘Hillary’-Soros stookt vuurtje tegen Trump op..!

2016 © WantToKnow.nl

x

Hillary Clinton mag dan de presentiële verkiezingen verloren hebben, maar één van haar invloedrijkste supporters is kennelijk niet van plan het op te geven. De slag om de soevereiniteit van de Verenigde Staten is nu begonnen, waarbij de president-elect, Donald Trump, het op moét nemen tegen de open-grenzen-globalist George Soros. Dezelfde man die de grote financier is achter de enorme Europese vluchtenlingenstroom, zoals we eerder uitgebreid aantoonden (HIER).

Over George Soros gesproken.. Wist je dat één van zijn 'Ideële stichtingen' achter de ontwapening van Amerikaanse burgers zit..? Tja, die schietpartijen in de VS, die een wapenverbod tot gevolg zouden moeten hebben, staan dan toch ook nieens in een ander licht..!!
Over George Soros gesproken.. Wist je dat één van zijn ‘Ideële stichtingen’ achter de ontwapening van Amerikaanse burgers zit..? Tja, die schietpartijen in de VS, die een wapenverbod tot gevolg zouden moeten hebben, staan dan toch ook ineens in een ander licht..!!

De website ‘MoveOn.org’, een liberale activistengroepering, is in héél Amerika ineens geëxplodeerd. En het zal je niet verbazen wie de grote financier is achter deze groepering en website: George Soros’ ‘Open Society Foundations’. Het is inmiddels bekend dat dezelfde Move.org verantwoordelijk is geweest, voor veel opstandjes en protestdemonstraties tegen Donald Trump, tijdens diens verkiezingsbijeenkomsten. Sommige van deze bijeenkomsten werden daardoor gewelddadig van karakter en gevaarlijk voor de aanwezigen.

Woensdag, de dag ná de verkiezingen, kwam MoveOn.org ineens in actie. Een duidelijk voorbereid scenario heeft kennelijk klaargelegen.. Deze actiegroep plaatste een melding op hun Facebook-pagina, waarmee ze aankondigden, dat ze ‘vreedzame bijeenkomsten van verzet’ zullen gaan initiëren, door heel Amerika, vanaf diezelfde (woensdag-)avond.. Let op de toonzetting en het ophitsende karakter van dat bericht, dat luidde:

‘We zullen ons in steden door de natie verzamelen en aan elkaar en aan ons zelf bevestigen, dat, ondanks de uitkomst van deze verkiezingen, wij niet op zullen geven. Ongeacht de uitdagingen die ons de komende tijd zullen wachten, zullen we ons verenigen en onze gemeenschappen verdedigen, over ras, religie, sekse, leeftijd, nationaliteit, immigratie-status, seksuele voorkeur, welstandsklasse en al onze ándere identiteiten héén. Het gevecht voor een natie met vrijheid en rechtvaardigheid voor iedereen, zal voort duren; samen met een economie en democratie, die voor iedereen zin heeft.

soros-met-john-mc-cain
Senator John McCain is de spin in het internationale manipulatie-web, waar het gaat om het ophitsen van menigten en beïnvloeden van publieke opinie. Niet vreemd dat beide heren het met elkaar kunnen vinden. Een samenwerking tussen beiden, om het geo-politieke toneel te manipuleren, lijkt zeer aannemelijk..!

Degenen van ons, die afkomstig zijn uit immigranten-, vluchtelingen- en/of Moslim-gemeenschappen, worden bedreigd. We verwerpen deze bedreigingen en zijn bereid aanvallen op deze gemeenschappen te weerstaan. We zijn bereid om met elkaar hiervoor te staan, en daarbij voor elkaar te zorgen. Een aanval op één van ons, is een aanval op ons allen.

Vanavond zullen we de handen inéén slaan en onze reacties delen, onze gemeenschappelijk solidariteit beloven, en weerstand bieden aan deze ruk naar voren, in dit moment van afgrijzen. Wij hebben eerder te maken gehad met terugslag en tegenslagen, maar we zijn altijd weer opgestaan; onze beweging is strijdbaar en niet af te stoppen.’

Een andere aankondiging, op hun website, verklaart:

‘MoveOn-leden en onze bondgenoten, zullen op vreedzame manier bijeenkomen vanavond, 9 november, in steden en dorpen in het hele land. Wij zullen onze voortdúrende afwijzing bevestigen van de ontrouw, angstzaaierij, de Islamophobia en vrouwenhaat die Donald Trump predikt. En we zullen demonstreren voor ons recht om te vechten voor een Amerika, waarin we nog steeds geloven dat het haalbaar is.’

 

moveon-org

 

53 gedachten over “‘Hillary’-Soros stookt vuurtje tegen Trump op..!

 1. Dank je wel Guido.
  Als je ziet dat in de VS zelfs scholen vrij geven van examen en lessen omdat Trump is verkozen, dat zegt al genoeg.
  Want de meeste onruststokers zijn scholieren en studenten, vaak compleet de weg kwijt. Dat is de toekomst, wellicht ook hier, door het gekaapte onderwijs, opgestookt door kronkelige denkbeelden. Schandalig dat scholen daaraan meedoen. Dat is de Soros en de fouten-joden-maffia handschrift, dat is wel duidelijk.
  Je bent in hun ogen racist en fascist omdat je blank bent…het moet niet gekker worden. Ik dacht net wat zou er gebeuren als je opeens tijdens zo een rally gewoon Stevie Wonders ‘Love’s in need of Love today’ zou draaien…

 2. Volgens o.a. Wikileaks zijn de Amerikaanse presidentsverkiezingen doorgestoken kaart.
  De uitslag zou al van tevoren zijn bepaald.
  Dat wil ik best geloven MAAR een misdaad kan ook mislukken.
  Ik krijg steeds meer de indruk dat Clinton had moeten winnen maar dat er iets is misgegaan waardoor Trump heeft gewonnen terwijl hij rekende op fraude waardoor hij niet zou winnen.
  Clinton hield geen speech direct na de verkiezingsuitslag, lijkt alsof ze niet was voorbereid op een nederlaag. Ook de NAVO had gerekend op winst voor Clinton.
  Dan hebben we ook nog EU voorzitter Juncker die al bij voorbaat klaagt over Trump.
  Misschien is Juncker bang dat het TTIP verdrag helemaal niet doorgaat?
  De demonstraties tegen Trump lijken klein maar worden in de media enorm uitvergroot.
  Trump gaat het zwaar krijgen maar volgens mij kan hij dat wel aan.

  1. Prochrist, natuurlijk had Hillary moeten winnen, vanuit al die corrupte politici. Daarom had ook die Bernie Sanders geen kans. De media was voor 90% voor Clinton. Trump noemde dus ook CNN, Clinton News Network. Denk aan Rothschild hoe die rijk is geworden, of aan Rockefeller, en dan Soros…gewoon de mensen de verkeerde kant uitsturen en dan met de buit vandoor.

  2. prochrist/MC.
   We weten gewoon nog niet wat Trump gaat doen.Wat ik wel meen te kunnen schrijven is dat Trump ook tot de rijksten der aarde behoort.
   Hij is voorstander van overleg met Putin en dat heeft men nodig als men een NWO wil installeren want je kunt nooit één regering hebben in twee tegenover elkaar staande landen cq werelddelen.
   Vergeet ook niet de banden die al zijn aangehaald met Cuba en Iran.
   Zodra bekend gemaakt wordt wie op de hoogste posities komen te zitten in zijn team kan men misschien meer te weten komen.
   Wel heb ik al namen als R.Giuliani,N.Gingrich en L.Eisenberg voorbij zien komen en die worden verdacht van betrokkenheid bij de aanslagen van 9/11 waar ook W.Bush een rol gespeeld schijnt te hebben.
   http:/whodidit.org/cocon.html

  3. @arnold
   Ik ben het roerend met je eens, sommige namen op de lijst wekken nul vertrouwen, sterker nog: alle alarmbellen gaan af. Ook is Trump inderdaad superrijk en ook machtig.
   Maar God is machtiger en het schijnt toch dat Trump (betekend: bazuingeschal maar ook: troef) Zijn keus is voor een vreselijk moeilijke job in een roerige tijd.
   Ik volg al een tijd het kanaal ‘Loveletters from Jesus’ op Youtube.
   Daar was de overwinning van Trump al in oktober voorspeld.
   Het schijnt dat Trump zal doen wat God wil, hoe raar dat ook lijkt.
   Misschien voor sommigen wat vergezocht maar kijk alsjeblieft het filmpje uit, het duurt niet zo lang.

   Onder andere dit staat in deze ‘message from Jesus’:
   He (Trump) did accept Me as his savior – he did.
   Now, he is finding out how detestable his behavior has been all these years.
   He is deeply ashamed of himself, as he should be.

   I’m not suggesting that mr.Trump is morally cleaner and free from error than mrs. Clinton.
   I am simply saying he is My choice, because he will do My will and bidding.

   Hier het hele filmpje:
   https://www.youtube.com/watch?v=khtdVdNVxXY

  4. @arnold
   Ik had eerder op de avond gereageerd op je bericht. Mijn bericht was geplaatst maar helaas ook weer verwijderd. Met dank aan de censuur-service?

  5. MC.
   Trump is een republikein terwijl zijn voorgangers dat niet waren wat betekend dat er veel moet veranderen want zij die eerder Bush en Obama hebben gediend kunnen nu niet ineens Trump dienen die zegt het heel anders dan zijn voorgangers te gaan aanpakken.
   prochrist.
   Laatst heb ook ik een stuk verzonden en dat is ook niet aan gekomen of geplaatst.
   Ik heb toen opnieuw iets geschreven en dat kwam wel aan en is ook geplaatst dus misschien kan je het nog eens proberen?

  6. prochrist.
   De verwijzing die je in 4.5 gaf heb ik bekeken en waar Guidoj in 0 naar verwees heb ik ook gelezen en beiden zijn hoopgevend vind ik.
   Veel van wat Trump zegt lijkt (r)echt uit het hart te komen en gemeend te zijn maar voorlopig is het denk ik gewoon nog afwachten.

  7. @arnold
   Het is inderdaad afwachten maar we moeten ook alert zijn op het nieuws over Trump.
   De media worden niet alleen gebruikt om mensen te informeren maar ook om ons te beïnvloeden.
   Waarschijnlijk is er een team dat dag en nacht op zoek gaat naar vuiligheid over Trump en dat zullen ze vast vinden. Misschien negatief nieuws over zijn bedrijven, vrouwen, geld, belastingontduiking, ontevreden werknemers en niet te vergeten al die demonstraties terwijl de Amerikanen voorheen eigenlijk wel soort van trots op hem waren. Hij was in elk geval absoluut niet omstreden.

  8. prochrist.
   Wat betreft die demonstraties vind ik dat het zinloos en nergens goed voor is.
   Stel dat H.Clinton gewonnen had dan waren zij die nu demonstreren waarschijnlijk thuis gebleven en stonden daar misschien wel Trump aanhangers te demonstreren en was het net zo,n zootje als nu.
   Dit zal alleen maar leiden tot onlusten en geweld wat reden kan zijn om de noodtoestand (martial law)af te kondigen.
   Soms is het verstandiger om dingen te accepteren en je verlies te nemen.
   Wat betreft de media we zullen het zien misschien heb je gelijk.

 3. Het grote probleem lijkt mij is tegenwoordig dat velen niet luisteren naar wat iemand zegt waardoor deze ellende over iedereen afgeroepen wordt.
  Trump heeft bv gezegd dat er geen moslim meer tot de VS toegelaten mag worden……
  Dat is wat de meesten gehoord hebben en dat was kennelijk genoeg om demonstraties tegen Trump te beginnen terwijl als ze goed geluisterd hadden ze ook gehoord hadden dat Trump vervolgde door te zeggen ZOLANG DE BETREFFENDE INSTANTIES NIET UITGEZOCHT HEBBEN WAT ER AAN DE HAND IS.
  Als men dat goed begrijpt zegt Trump eigenlijk niets anders dan dat hij eerst zekerheid wil hebben over wat er gaande is eer hij moslims tot de VS wil toelaten.
  Dat is toch echt iets heel anders dan moslims(bepaalde bevolkingsgroepen uitsluiten/discrimineren).
  Over Mexicanen heeft hij ook gezegd dat hij weet dat er ook hardwerkende mensen tussen zitten en daar heeft hij geen problemen mee maar hij weet ook dat er andere criminele dingen vanuit Mexico de VS binnenkomen vandaar dat hij een muur wil bouwen (denk dan aan drugs en mensensmokkel waar menig VS burger vooral langs de grenzen)problemen van ondervinden.
  Zelfs al zou ontkend worden dat hij dat heeft gezegd dan nog zijn het feiten dat vanuit Mexico drugs het land binnenkomen en dat er ook mensensmokkel is daarom zouden ze niet tegen Trump moeten protesteren maar tegen het beleid dat Mexico voert want die zijn verantwoordelijk voor de drugs en mensensmokkel naar de VS wat niet zou gebeuren als de Mexicanen in hun eigen land een fatsoenlijk bestaan zouden kunnen opbouwen en het drugsprobleem zouden oplossen.
  Verder zag ik gisteravond op de Nederlandse tv een Clinton aanhanger die ook bij haar team hoorde gedurende de verkiezingscampagne constant tijdens een interview negatieve uitlatingen over Trump uitten.
  Wederom doet de media precies hetzelfde zoals ze dat ook eerder deden om vooral Clinton op een voetstuk te plaatsen waarbij ze haar al bijna als winnaar van de verkiezingen uitriepen.
  Nu is alles NEGATIEF in beeld en geluid over Trump terwijl deze persoon nog niet eens iets heeft gedaan want zijn regeerperiode begint pas op 20-1-2017.

  1. Arnold, ja klopt. Ik vraag me ook af waar al die demonstranten waren toen hun regering toeliet dat mensen in Irak, Afghanistan en Syrië door Amerikaanse soldaten werden gedood? Niets van meegekregen.
   Hoe dan ook de (controleerde) media is het tool van de valsspelers. Het (gewenste?) chaos is compleet…

 4. Putin cq Rusland hebben Soros tot onwenste gast verklaard, en hem verboden nog één voet in Rusland te zetten.

  Deze man leeft van het stoken, en onmin kweken tussen de mensen, ook Trump kan Soros verbieden nog in de VS te vertoeven !

  Maar het boosaardige hier zijn al de handlangers van Soros, want zo als ik al heb geschreven, het is het wereld Zionisme plus de Muslimbrotherhood, die vaste voet hebben in de VS en er op hadden gerekent hun macht uit te breiden via Hilary Clinton, die volkomen in hun handen is gelijk aan Bimbobambo !

  Het spel gespeeld via het woord Democratie enz enz, net als MC ook schrijft de jonge mensen ?!

  Jenne

  1. Precies Jenne kijk maar naar deze uitzending van nieuwsuur gisteravond waarin de organisator van de demonstraties in de VS aan het woord is.
   Trump heeft nog niets gedaan waardoor de protesten alleen gebaseerd zijn op verkiezingsuitspraken en vooroordelen die dan ook nog verkeerd uitgelegd worden.
   Vanaf minuut 14.40 kan men ook een Clinton aanhanger aan het woord zien en horen die nog een beetje olie op het vuur gooit.
   http://www.bvn.tv/programma/Nieuwsuur/VPWON_1248641
   Sidney Blumentahl is nog niet eens presidentskandidaat geweest en heeft alleen Clinton ondersteund.
   Als je je dan zo een slechte verliezer toont en de boel gaat opstoken dan vraag ik me af wat diegene die hij ondersteund heeft gedaan zou hebben als zij verkozen was geweest want bijster veel intelligentie komt uit zijn woorden niet naar voren.

  2. http://www.hln.be/hln/nl/10496/Verkiezingen-VS/article/detail/2977102/2016/11/13/Clinton-geeft-FBI-directeur-Comey-de-schuld-van-haar-verlies.dhtml
   Voor elke burger geldt dat de FBI in de VS onderzoek mag en kan doen wanneer ze daar aanleiding toe zien en dat is ook hun werk.
   Bij iedere burger wordt OOK NIET gevraagd of het onderzoek naar een eventueel delict gelegen komt dus waarom zou dat voor H.Clinton dan anders moeten zijn?
   Zij heeft zelf de verdenking/aandacht naar zich toe getrokken door niet op de correcte manier te communiceren per mail dus om dan nu de schuld van haar verlies bij Comey van de FBI te leggen lijkt mij niet correct en zelfs gemeen.

 5. Laten we vooral niet vergeten dat Trump heeft gewonnen omdat mensen niet wilden dat Hillary zou winnen. Homo’s, Latino’s, negers en andere minderheden hebben ook massaal op Trump gestemd. Er word nu gedaan of enkel blanke mannen op Trump hebben gestemd… Met enkel blanke mannen achter je ga je de verkiezingen niet winnen natuurlijk. Ik hoop dat Trump ook daadwerkelijk beëdigd zal worden.

  1. Laten we de man afrekenen op zijn daden en niet zijn woorden. Laten we de keuze van het Amerikaanse volk respecteren, wanneer de stemming niet gebleken fake blijkt te zijn.

 6. Laten we het vel van de beer niet verkopen voor hij geschoten is!!
  Een waarschuwing !! :
  http://www.zerohedge.com/news/2016-11-12/beware-shadow-government-ron-paul-warns-president-elect-trump
  met enkele uittreksels :
  ” There are powers bigger than just the president, and as SHTFPlan.com’s Mac Slavo writes, Trump is under a lot of pressure right now to take advice from people who represent the deepest and darkest interests at work in foreign policy. America will be undergo a tremendous test in the next term, as terrorism, war, a divided population and the global economy all threaten to explode on his watch, leaving the situation open to exploit by the advisors and appointees of the Deep State, and the secret societies that create and steer world affairs…
  … If Trump thinks he’s now the big boss, he’d better be very careful and watch his back. History has a lot to say about JFK’s assassination – because it concerns his attempt to oust the shadow powers from his administration…….”.
  Tot aan de effectieve machtsoverdracht in januari 2017, en zelfs nadien, is alles nog mogelijk, zeker met de “deepstate…”, zeker nu Soros in gang geschoten is !!!

  1. Sub Rosa.
   Menigeen is ervan overtuigd dat Obama en mogelijk ook Trump aangestuurd worden door de welbekende elite.
   Als Trump NIET tot die groep behoord dan zit hij in een gevaarlijke situatie maar wat ik me dan afvraag is of Trump die straks beedigd wordt die gasten als hij beedigd is niet kan laten oppakken?
   Tijdens zijn campagne heeft hij toch ook gezegd dat hij de daden van H. Clinton zou laten onderzoeken en haar achter tralies zou zetten als zij in de fout is gegaan?

  2. Arnold,
   Als Trump deze Elite zou willen aanpakken dan heeft hij die diensten nodig, die evenzeer door deze Elite zijn bemand dan wel gecontroleerd.
   Hij zit dan ook bij manier van spreken in een slangenkuil omringd door cobra’s waarvan elke beet dodelijk is. Hij kan dan ook zeggen en beloven wat hij wil, het zullen de Elites zijn die uiteindelijk het laatste woord zullen hebben. Wat al zovele jaren verkeerd loopt kan niet in een handomdraai hersteld worden. Ik hoop dan ook op het beste, maar vrees echter het ergste!!
   Nog een detail :
   Naar aanleiding van de onverwachte uitslag, en zoals met de evenzeer onverwachte Brexit, hebben enkele grote jongens en dit insiders gouden zaken gedaan op de beurs :
   http://www.zerohedge.com/news/2016-11-09/carl-icahn-bought-1-billion-stocks-during-trump-crash
   met uittreksel :
   “As Bloomberg reports, while Donald Trump celebrated his surprise election win over Hillary Clinton and equity futures swooned in response, billionaire investor and Trump supporter Carl Icahn headed home to start trading. Icahn, left President-elect Trump’s victory party in the early hours of the morning to buy about $1 billion in U.S. equities, he said Wednesday in an interview with Erik Schatzker”.
   Dit alleen al maakt mij zeer ongerust !!!

  1. St Clair is een vieze geldwolf, aangestuurd door ET’s.
   Dat laatste beweert ie zelf.

   En toevallig goed gegokt, andere keren helaas niet.

  1. WW3 is naar mijn mening allang begonnen alleen niet op de traditionele manier maar via de diplomatieke weg.

 7. afgelopen dag wist ik niet wat ik zag tijdens mijn ” krantje lezen “.. aangekomen bij het AD ( als enige ) mega grote afbeelding van het oude, reptiliaans rijke engbek met slistong en rugzakken onder de ogen..
  Over de invloed die hij op NL heeft en de meeste mensen weten geen eens wie hij is, of van het zijn van dit duivels eng manneke..

  gelukkig gaan er steeds meer en meer mensen wakker(der) worden! mede dank zij deze site, 1 van de weinige die nog velen niet hebben gevonden

  ( vond de bovenstaande zin na nalezen wel heel erg gepast gevonden Guido, wat denk jij?) gr Luna

 8. Ik wil graag 2 boeken over dit onderwerp onder de aandacht brengen.

  1. Kelly M. Greenhill: Weapons of Mass Migration.

  2. Andreas Von Retyi: George Soros.

  Als je die gelezen hebt lees je geen kranten meer, geloof je geen nieuwszender meer en schrijf je de mainstream-media onmiddellijk af.

  Niet voor niets was in Duitsland het woord: Lügenpresse, hét woord van 2015.

  [A. von Retyi heeft trouwens zeer interessante boeken geschreven over de handel en wandel van de elite]

  1. Janneke Monshouwer en haar boek ander nieuws lijkt mij ook wel een aanrader.
   1.Het geeft aan dat het nieuws door de NOS verspreid niet klopt.
   2.Janneke was zelf reportster/journaliste bij die NOS en door veel uit de doeken te doen in haar boek geeft zij aan dat de NOS dus daarvan op de hoogte kon/moet zijn.
   Is de conclusie dan fout als ik schrijf dat de NOS bewust verkeerde of geen informatie geeft?

 9. Nou vind ik dit reptiel al een parasiet vd ergste soort maar nu kijk ik nog eens goed naar de pupil in z’n rechteroog in de afbeelding bovenaan artikel en..

  Kan geshopt zijn zoals met zoveel tegenwoordig en heb ik het nog geeneens over gekloot met live yt-videos.

  Anyway, wat denken jullie? Vril?

  1. Dit figuur en zijn handlangers hebben er voor gezorgd dat Londen en Engeland volledig vernietigd zullen worden door thermonucaire wapens.

   “He that walketh with wise men shall be wise: but a companion of fools (Rothschild-Zionists) shall be destroyed.”

   Proverbs 13:20, King James Bible

  1. Karel.
   Meerdere foundations zouden eens nader onderzocht moeten worden lijkt mij.
   De Clinton Foundation doet zaken met bedrijven die zowel IS sponsoren als de Clinton Foundation (eerder heb ik daar al over geschreven).
   Clinton maakt nu Comey van de FBI zwart wat dan natuurlijk logisch is want dat kan voor haar een probleem zijn.
   Al die pro Clinton aanhangers en demonstranten zouden ipv te demonstreren misschien beter hun energie steken in onderzoek daarnaar.
   Als Soros weg zou zijn is ook zijn foundation er nog dus of het zoveel uitmaakt weet ik niet.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.