Advertentie

VS: aankoop van 1,2 miljard kogels voor ’training’..?


x

VS: aankoop van 1,2 miljard kogels voor ’training’..?

2012 © WantToKnow.nl/.be

x

Wat is er in de VS aan de hand? Wanneer het ministerie van Binnenlandse Veiligheid méér dan 1 miljard (!) kogels besteld, in twee orders, vlak ná elkaar, kun je je afvragen waarom dit gebeurt..! De angst voor de voorbereidingen op massale burgeronrusten, door de Amerikaanse autoriteiten, is toegenomen, nadat dit ministerie het plan had geopperd om nog eens 750 miljoen (!!) kogels te gaan aanschaffen, bovenop de order voor 450 miljoen kogels, die een paar maanden geleden werd geplaatst.. Wat is hier aan de hand..???!

De nieuwe aankooporder voor de 750 miljoen kogels van diverse makelij, blijkt te zijn ontdekt op de beruchte overheidswebsite. FBO.gov website Het blijkt dat bij het ‘doel’ van deze aankoop is ingevuld, dat het om ‘trainingsdoeleinden’ zou gaan, maar het bizarre aspect van deze aankoop is daarmee alleen maar versterkt. Welke instantie, en zeker een BINNENLANDSE overheidsdienst gaat nu 1,2 Miljard kogels aanschaffen voor ‘trainingsdoeleinden’..? Het lijkt erop alsof het Amerikaanse leger voorbereid wordt voor een of andere burgeroorlog.. Erg creepy! Zeker wanneer het dan gaat om de Binnenlandse ‘veiligheidsdienst’, worden vraagtekens groter en groter.

Het Federale Wetshandhavings Trainingscentrum (The Federal Law Enforcement Training Center (FLETC)) in Glynco, Georgia heeft deze order via het DHS geplaatst voor afdelingen in verschillende staten van de VS.

In deze video van het End the Lie YouTube Channel, licht Madison Ruppert deze aankoop gedetailleerd toe, waarbij het Departement for Homeland Security wordt beticht van een obsessie om kennelijk alle munitie op te kopen die er beschikbaar is. En zoals Ruppert informeert, zelfs al zou deze aankoop alleen voor trainingsdoeleinden zijn, dan nog zou er geen geld voor dienen te zijn, wanneer deze ammunitie alleen voor gebruik BINNEN DE VS zou zijn..!
x

X

Feitelijk, door een steeds groter wordende kans van een financiële ineenstorting in de VS, wordt er openlijk gespeculeerd op een ontstekende burgeroorlog, wanneer dit het geval zou zijn. Of zoals ook Paul Joseph Watson onlangs schreef in een recent artikel:

“Een A 2008 rapport uit 2008, opgesteld door het een strategisch instituut, het U.S. Army War College’s Strategic Institute, waarschuwt feitelijk voor massale onrust IN de VS, in het geval van een serie van crises, die in het rapport worden omschreven ‘strategic shock.’

‘Er kan burgergeweld op grote schaal ontstaan, binnen de VS, hetgeen ertoe kan leiden dat het defensie-apparaat haar prioriteiten extreem dient te heroriënteren, teneinde haar thuisbases en de burgerveiligheid te garanderen’, aldus het rapport. Het rapport is opgesteld onder auspiciën van de gepensioneerde luitenant-kolonel Nathan Freir, die in het rapport er nog aan toe heeft laten voegen, dat het mogelijk noodzakelijk zou kunnen zijn, ‘doeltreffend binnenlandse weerstand’ te bieden.

In de afgelopen 5 jaar zijn er letterlijk tientallen voorbeelden geweest van onderdelen van de VS-overheid, die het plan hebben ontwikkeld om hun wapens op de Amerikaanse burger te gaan richten. Evenals dat de definitie van terrorisme is verschoven van Al Qaeda-bron naar terrorisme afkomstig uit ‘eigen land’..

Het is absoluut duidelijk dat de burgers van het eens zo grote land, dat de VS was, zich dienen gaan uitspreken over deze interne bewapening, door hun vrienden en familie te informeren. En wellicht nog belangrijker: zich dienen te wenden tot militaire en politiefunctionarissen in hun gebied, met het doel om hen te informeren en te vragen zich achter burgers op te stellen, in plaats van achter de mogelijke leiders van het land.

* * *

19 gedachten over “VS: aankoop van 1,2 miljard kogels voor ’training’..?

 1. Tis inderdaad nogal overdreven om zoveel kogels te kopen , het zijn er bijna 4 per persoon voor de gehele bevolking van de usa. In die zin moet je de opgegeven reden wel serieus nemen , immers als je 4 kogels nodig hebt om een persoon dood te schieten moet je nog wel even oefenen.

  1. Ik ga een poging doen.

   Overigens je hebt ook de keuze om niet te eten.
   Je zal de eerste niet zijn die in een eetstaking gaat.
   Ik krijg ook steeds minder trek en er is maar 1 uitweg.

   De voorbode van iets lugubers lijkt weer te verschijnen.
   Iets watt alleen de media (MSM) kan voorkomen.
   Maar als mijn tentakels (van mijn hersenen) me weer eens niet weer bedriegen zie ik het somber in.

   Daarom … geloof alleen in jezelf.
   Wees een echte ego. Alter Ego.
   En vergeet al die anderen die niet ter zake doen.
   Er is niemand hier op aarde die het voorbeeld geeft.
   En ook niets.

   De dood is pijnloos en vredig. 🙂
   Bereid je voor op het aller ergste wat je kan overkomen.
   In mijn leven komen geen wonderen voor.
   Ik ben HET wonder.
   Ieder voor zich 😉

 2. wat nog veel erger isz; deze kogels zijn van het type ‘dum dum’ hollow point kogels, bij de inslag in een menselijk lichaam versplintert fragmenteert de holle punt in duizenden stukjes schroot die Altijd dodelijke fatale interne schade tot gevolg hebben, dit soort kogels zijn tegen elke historische menselijke en oorlogswet in, dit geldt ook voor gifgas, het feit dat Juist voor Dit Type illegale altijd fatale smerige kogels is gekozen is het bewijs en het kenmerk van een Satanisch Slechte Overheid die tot Doel Heeft zoveel mogelijk Mensen te Vernietigen, laat dit duidelijk zijn, dit zijn niet zo maar kogels, heeft niets met defensieve verdediging te maken, dit is massale doodslag van de ergste soort en duidelijk met voorbedachte rade

  1. Hey Hyper 🙂
   Ik ben net thuis van de ‘echte wereld’ en heb honger. Het is niet dat ik veel eet maar er moet toch nog iets erin…dus 😉
   Had je die comments gelezen onder het yt filmpje over de breatharians?
   zo iets van…dat ze dat maar in Afrika zouden moeten toepassen, daar zijn er mensen die niets te eten hebben en dood gaan…
   Is op zich geen gekke gedachte.
   Hyper je bent weer zo scherp als een razorblade 😉 en wel duidelijk over het fratsboek. Ik ben zeker niet helderziend of wat dan ook, maar soms weet ik niet waarom ik bepaalde dingen niet wil of doe, pas later wordt het duidelijker.
   Ja die site dataasylum is wel apart. De meeste filmen naar die ze refereren kende ik nog niet, jij?
   Die H+ moet wel heftig zijn…hier is een trailer
   http://www.youtube.com/watch?v=19o-sh9KWAk

   Ik denk ook dat ik niet alles hoef te zien, want ook dat plant weer een zaadje in je hoofd.
   Het beste is zo puur als mogelijk te kunnen denken, dat is al moeilijk genoeg. Daarom ook geen tv of trendy dingen voor mij. Allemaal zaadjes-inplant-programma’s.
   Dus nu ga ik in mijn door mijn bewustzijn gecreëerde illusie-wereld een lekkere maaltijd voor mij en mijn zoon klaarmaken 🙂
   See you later….

 3. Beter was dat ze alle kogels opkopen zodat de trigger-happy rechtse geweerrakkers niet aan munitie kunnen komen (ze kunnen dan geweren hebben, maar zonder ammunitie heb je er niks aan). Zou tientallen burgerdoden per jaar schelen in de VS.

  1. @marcel w wedrom in 5d: dankjewel Marcel, maarrrrr… ik krijg dan dit:
   “Er is een fout opgetreden tijdens de verificatie. Het spijt ons”. Begeleid met een spijtig uitziend symbooltje.

  2. ***Alleen toegestaan voor RNF leden staat hier*** (filtertje)

   Xal maar weer een steentje bijdragen voor het geval om een stukje te laten zien waarvoor men die 12 miljard kogels nodig heeft…
   Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee mijn AUTOOOOOOOOOOOOH………! !@#!!@#$
   http://www.youtube.com/watch?v=3H5HnJksjI4

 4. Ik probeer al eeuwen te stoppen met denken en steeds word ik afgeleid.
  Thans probeer ik alleen nog maar te voelen.

  Zelfs 1 letter is al te veel.

  Ik voel dat ik ben.

 5. Amerika is exporteur van wapentuig en dit is hun grootste omzet. Ze kopen het gewoon in om weer mooie cijfers met mooie winsten te maken.
  Bailouts heeft de markt meteen door dus dan maar via de achterdeur.
  Stel je eens voor wat een geld daar omgezet wordt.

  Een andere fantastische bussiness momenteel is de zogenaamde ‘prepare’ boom.
  Mensen gek maken met doem scenarios en dan rennen ze naar de winkel om survival gear en eten te kopen…hupsakee vette winsten weer.

  Als mensen geen nutteloze gadgets meer kopen dan moet het toch op een andere manier verdiend worden en angst is een geweldige verkoper.

  1. Volgens mij betekent het aanschaffen van munitie door het Department van Homeland Security per definitie dat deze BINNEN de VS gebruikt moet gaan worden. Anders zou Defensie of Buitenlandse Zaken (Foreign Office) het wel besteld hebben.

  2. Lijkt me een prima afleiding als het voor Syrie is bedoeld. Niemand mag toch weten dat die hele arabische lente eigenlijk volledig door de VS wordt gerund. Al hebben ze het in Libie zelf toegegeven:

   http://youtu.be/mR0HdrVCV1c

   De tijd zal ons leren voor wie deze kogels bedoeld zijn. Vast staat dat deze leiders psychopaten zijn.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.