Advertentie

Stem op jezélf..! Kies je voor SOPN?


x

Stem op jezelf en kies voor de SOPN

 2012 © Johan Oldenkamp / SOPN

x

Laten we de pijnlijke feiten maar eens op een rijtje zetten. In geen enkel ander land dat de euro heeft ingevoerd is de kloof tussen arm en rijk zo snel groter geworden als in Nederland. Nederland is daarmee dus het meest asociale land in de eurozone. Verder heeft Nederland ook nog eens het allerduurste zorgstelsel van Europa, en zelfs het op één na duurste zorgstelsel ter wereld. Alleen in de VS wordt het nog bonter gemaakt.

Wie is ervoor verantwoordelijk het dat Nederland steeds asocialer is geworden en dat de zorgkosten zijn geëxplodeerd? Deze verantwoordelijkheid ligt volledig bij de politiek. De politieke partijen die Nederland op de rand van de afgrond hebben gebracht zijn met name de VVD, het CDA, de PvdA en D66. Dit zijn dan ook precies de partijen die deelnemen aan de antidemocratische Bilderbergconferenties. Als lijsttrekker van de nieuwe politieke partij SOPN, die 100% openheid nastreeft, zal ik er dan ook niet omheen draaien. Ik beschouw VVD, CDA, PvdA en D66 als criminele organisaties. Zodra de SOPN in de regering zit zullen we diverse ‘kopstukken’ van deze organisaties publiekelijk ter verantwoording roepen.

Eén van verdachten van ernstige misdaden tegen de Nederlandse bevolking is wat mij betreft ook de VVD-er Edith Schippers in haar uitoefening van de functie van minister van Volksgezondheid. Hoe is het dan mogelijk dat de zorgverzekeraars de afgelopen drie jaren € 2 miljard winst hebben kunnen maken? En dat terwijl de premies steeds verder omhoog gingen en de polissen steeds verder werden uitgekleed?

Eén van verdachten van ernstige misdaden tegen de Nederlandse bevolking is wat mij betreft ook de VVD-er Edith Schippers (25/8/1964) in haar uitoefening van de functie van minister van Volksgezondheid. Zij beweert glashard dat het gezondheidsstelsel in Nederland is gebaseerd op solidariteit tussen rijk en arm, gezond en ziek en tussen jong en oud.
Hoe is het dan mogelijk dat de zorgverzekeraars de afgelopen drie jaren 2 miljard euro winst hebben kunnen maken, terwijl de premies steeds verder omhoog gingen en de polissen steeds verder werden uitgekleed? Hoe solidair zijn de aandeelhouders van deze zorgverzekeraars met de overige Nederlanders? En waarom moet het College van Zorgverkeringen (CvZ) en het Centraal Justitieel Incassobureau (CJIB) een waar terreurbeleid uitvoeren om de toekomstige miljarden winsten van deze zorgverzekeraars veilig te stellen?

De VVD-er Edith Schippers is eindverantwoordelijk voor de grootste razzia in ons land sinds de Tweede Wereldoorlog. En als bovengrondse verzetstrijder doe ik alles wat ik kan om een halt toe te roepen aan deze nietsontziende razzia. Ik weiger dan ook principieel om een zorgverzekering af te sluiten. Dat heeft ertoe geleid dat er uiteindelijk beslag is gelegd op mijn inboedel. De aangekondigde executieverkoop ervan heeft echter nog steeds niet plaatsgevonden, omdat de deurwaarder zonder opgaaf van redenen een dag van tevoren deze openbare verkoop heeft afgezegd. De manifestatie ‘Zorgeloos Gezond’ die ik rondom deze executieverkoop had georganiseerd ging wel gewoon door en bleek een groot succes.

Daarnaast bewandel ik ook de juridische weg om de zorgverzerkings­razzia tegen te gaan. Op 2 juli jongstleden diende de rechtszaak die ik tegen het CvZ had aangespannen. Mijn wantrouwen tegen de rechtspraak in Nederland, die volgens mij zo krom is als het maar kan, blijkt helaas gegrond, want de rechter probeert nu de uitspraak in deze zaak over de verkiezingen te tillen en dat is echter voor mij onacceptabel, en daarom heb ik deze rechter gemaand zich aan de gemaakte overeenkomst te houden (link).

Zorgfraude
De zorgfraude is ontstaan door het legaliseren van de farmaceutische overheersing van het zorgstelsel. Daarover verscheen op 13 maart 2009 mijn boek ‘Aanklacht tegen de overheid; Over het schenden van mensenrechten in Nederland’ (pdf).

Bij het bewandelen van deze juridische weg komt het mij erg goed van pas dat ik procedure voor het verkrijgen van juridische soevereiniteit voor mijn rechtspersoon, zoals staat beschreven op de website IkClaimMijnNaam.nl volledig heb doorlopen. Daardoor heb ik niet alleen de mogelijkheid om als rechtspersoon te trachten het recht te laten zegevieren, iets wat iedereen kan doen, maar daarnaast kan ik als enig eigenaar van deze rechtspersoon eveneens boetes opleggen voor soevereniteitsschendingen.

De aanklacht tegen de overheid van Dr. Johan Oldenkamp. Download door op de illustratie te klikken (pdf)

Inmiddels heb ik als vrij en soeverein mens aan in totaal negen organisaties boetes opgelegd. Tot op heden weten deze organisaties nog niet wat ze hiermee moeten, en nemen ze het maar voor kennisgeving aan. Ieder etmaal vermeerderen deze boetes zich echter met één procent, waardoor ik inmiddels een behoorlijk bedrag aan boetes heb openstaan, ander andere bij het CJIB. Daarom heb ik helemaal geen haast met het cashen van deze boetes, want ze groeien harder dan de hoogste rendementen van de financiële casino’s.

Dan zijn we nu als vanzelf aanbeland bij een probleem dat nog groter is dan de zorgfraude. En dat is de geldfraude. Op dit moment is daarvoor de CDA-er Jan Kees de Jager verantwoordelijk, in zijn uitoefening van de functie van minister van Financiën. Zijn voorgangers in de afgelopen 40 jaren waren de CDA-ers Onno Ruding en Fons van der Stee, de VVD-ers Gerrit Zalm en Hans Hoogervorst, de PvdA-ers Wouter Bos, Wim Kok en Wim Duisenberg, en de D66-er Hans Wijers.
Dit ministerie is blijkbaar zo belangrijk, vanwege het geheim houden van de geldfraude, dat alleen VVD, CDA, PvdA of D66 een minister van Financiën mogen leveren. Als het aan de SOPN ligt, dan komt er nooit meer een lakei van de VVD, het CDA, de PvdA of D66 op dit ministerie.

Geldfraude
De geldfraude is ontstaan door het legaliseren van het financiële piramidespel via het systeem van fractioneel bankieren met fiat-geld.

De SOPN wil nu in Nederland gaan doen wat de IJslanders hebben gedaan in hun land. Eind november 2008 ging IJsland failliet. De IJslanders gingen vervolgens op zoek naar de oorzaken, en ontdekten zo de geldfraude. Het faillissement van hun land dwong hen voorbij de onwetendheid te gaan. Momenteel is verreweg het grootste deel van de Nederlandse bevolking volledig onwetend over deze kwestie van de geldfraude.

De wetende IJslanders namen vervolgens het heft in eigen handen, iets wat de SOPN nu ook wil gaan doen. Op 9 april 2011 besloot deze onafhankelijke bevolking via een volksraadpleging dat de IceSave-tegoeden niet zullen worden terugbetaald. Zowel Nederlandse als Britse investeerders hebben daardoor hun spaartegoeden uit 2008 bij deze bank verloren. IJsland weigerde dus gewoon om na het ten ondergaan van IceSafe garant te staan voor deze verliezen. Het IJslandse volk vond het namelijk niet haar verantwoordelijkheid om de verliezen te compenseren die door buitenlandse organisaties zijn geleden in deze geldfraudezaak.

Er is nog veel meer te lezen over deze IJslandse oplossing (link, link). De IJslandse oplossing is bovendien extra belangrijk voor ons, omdat IJsland het eigenlijk steeds beter doet wanneer we kijken naar alle financieel-economische indicatoren. Blijkbaar hebben de IJslanders de sleutel gevonden. En het is nu precies deze sleutel die de SOPN ook in Nederland wil gaan toepassen. Vind jij dat een goed idee, help dan mee om de SOPN bekend te maken bij alle stemgerechtigde Nederlanders. Op 12 september hebben we de kans om dit te gaan realiseren. Doe je mee? Het is in jouw eigen belang, en in het belang van alle medelanders die jou dierbaar zijn.

Hoe simpel is het verhaal feitelijk..!

De SOPN wil zorgen dat iedereen een gelukkig en gezond leven kan hebben. Wanneer we de onze rijkdommen weer eerlijk gaan verdelen, dan kan dat ook. En dat kan helemaal wanneer we onszelf bevrijden van de duistere praktijken achter de zorgfraude en de geldfraude. We kunnen echt op een heel andere manier samenleven, wanneer we dat willen.
De oplossingen en de middelen daarvoor zijn ruimschoots voorhanden. Het enige wat ons nu nog tegenhoud is de algehele onwetendheid van het grootste deel van de bevolking. En om daar wat aan te doen doet de SOPN mee aan de komende Tweede Kamerverkiezingen.

SOPN op TV, gaat dat zien!!
De komende weken gaat de SOPN in totaal zes maal een onthullend filmpje van drie minuten uitzenden op de nationale televisie (link). Aflevering 1 hiervan wordt morgenmiddag (22 augustus) vanaf 12:57 uur uitgezonden op Nederland 1. En daarnaast volgen er ook nog negen radiospotjes van 1 minuut en één radio-uitzending van 10 minuten. Verder hebben we dan ook nog de interviews en reportages via de kranten en diverse radio- en televisieprogramma’s.

Meedoen met de verkiezingen is daarom het perfecte Paard van Troje om via de massamedia eindelijk de onwetende massa te gaan bereiken. Vanwege deze prachtige kans heb ik me opgeworpen als de SOPN-leider. Niet omdat ik de politiek zo boeiend vind, of omdat ik graag leider wil zijn. Nee, omdat ik weet dat we alleen een andere wereld krijgen wanneer we gezamenlijk ons bewustzijn weten op te tillen naar een hoger niveau. Daar gaat het allemaal om. De rest is bijzaak.

Ik hoop met dit artikel duidelijk te maken dat we die nieuwe, liefdevolle wereld alleen kunnen gaan creëren wanneer we ons nu verbinden. Mag ik je daarom vragen om je nu aan te sluiten bij de SOPN? De SOPN is de enige partij, ook van de andere nieuwkomers, die open en eerlijk de kwestie van zowel de geldfraude als de zorgfraude op tafel durft te leggen en aangeeft hoe het anders kan. Wanneer we beide fraudezaken niet eerst oplossen, dan komen we als samenleving steeds verder in de problemen. Stem daarom op jezelf en kies op 12 september voor de SOPN.

Zeist, dinsdagochtend 21 augustus 2012,

Johan Oldenkamp,

Lijsttrekker van de SOPN (link)

x

 

 

531 gedachten over “Stem op jezélf..! Kies je voor SOPN?

  1. Als EHS’er (elektro overgevoelige) is het bekijken van you tube filmpjes heel moeilijk of je moet het leuk vinden om er een ‘scheve’ hoofdpijn van te krijgen!

 1. Hallo,
  Vorige week ben ik lid geworden van de Partij Mens en Spirit met (bijna?) dezelfde doelstellingen.
  Hierna hoorde ik pas over de SOPN: Ik vind het jammer dat ‘in het Zuiden des
  lands’weinig bekend is (campagne wordt gevoerd) door jullie partijen.
  Graag zou ik meer willen kunnen bijdragen en ondersteunen.
  Ik ben het volledig met jullie eens dat er zo snel mogelijk, met zoveel mogelijk mensen, aktie ondernomen moet gaan worden, omdat het van kwaad tot erger lijkt te worden!

 2. Geachte heer Oldenkamp,

  ik heb bijna een baan, maar de persoon vroeg of ik drie documenten kon verschaffen voor de inschrijf procedure, een id, een bankkaart zo ook een zorgpas.
  Ik protesteer al jaren tegen de verplichte zorgverzekering, aangezien ik de enige eigenaar ben van m’n eigen lichaam.
  Noch de overheid noch verzekeringsmaatschappijen zijn de eigenaar. Ik ben de eigenaar. Ik bepaal waaraan zo ook aan wie ik geld besteed.
  Ik bepaal samen met een huisarts en/of dokter welke zorg(daarbij ook beschouwd medicijnen) ik nodig zou hebben, zou ik medische zorg nodig hebben.

  Ik vertelde dat in Nederland personen de verplichte zorgverzekering mogen weigeren. De persoon vertelde me dat de persoon navraag moest plegen, aangezien de inschrijvingsprocedure desbetreffende drie documenten vraagt. Ik werd teruggebeld met de notificatie dat zonder een zorgpas de inschrijving niet plaats kon vinden, waarna ik de persoon uitlegde dat wanneer een persoon de verplichte zorgverzekering weigert, een werkgever daar ook antwoord aan moet geven. De persoon kon geen oplossing bedenken, waarop ik zei dat ik het een en ander zou uitpluizen, waarna ik de bevindingen zal voorleggen.
  We besloten dat ik deze kwestie ga oplossen(zou niet langer dan een week in beslag moeten nemen) waarna ik desbetreffende proefweek ga uitvoeren.

  Ik heb een aantal websites bezocht, waaruit blijkt dat het systeem dusdanig geconfigureerd is dat zou je een ontheffing willen op basis van gemoedsbezwaren je geen enkele verzekering mag hebben.
  Ik weiger de verplichte zorgverzekering. Ik ben trots op het feit dat we als geciviliceerde mensen een humaan karakter hebben gerealiseerd, waarmee we een sociaal zekerheids stelsel hebben gerealiseerd. Natuurlijk steun ik de perceptie “rijken betalen voor de armen” niet. Je kunt zeuren over het feit dat je financieel niet welgesteld bent, of je gaat je situatie proberen te verbeteren.

  Het sociaal zekerheids stelsel verschaft mensen die door omstandigheden(tijdelijk of permanent) niet kunnen bijdragen als persoon in de beroepsbevolking, een humaan bestaan, althans dat is de bedoeling.

  Iemand proberen aan te vallen omdat desbetreffende persoon financieel welgesteld is acht ik onjuist.

  (Kijk de youtube video “the most shocking psychiatry documentary”(1 hour 49 minutes), zie dan het grotere plaatje inzake de poging tot totale controle over de mensheid. In de verenigde staten zullen we in 2017 barack obama’s affordable care act met een executive order vernietigen. Ik heb ook roland martin gevraagd naar deze video te kijken, zodat hij ben carson’s opmerking dat obamacare vergelijkbaar met slavernij is kan begrijpen.
  De in Nederland ingevoerde verplichte zorgverzekering acht ik een vorm van slavernij.)

  De verplichting, zo ook geen keuzevrijheid acht ik schendingen van vrijheid.
  Een zorgverzekering acht ik niet onverstandig, maar ik sta tegen verplichting, zo ook tegen geen keuze vrijheid. Deze vorm acht ik ook diefstal van geld.

  Desnoods maak ik hier een juridische procedure van met de aanklacht “poging tot diefstal van de controle over m’n soevereine lichaam waar ik de enige eigenaar van ben” en/of “poging tot diefstal van m’n soeveriene lichaam waar ik de enige eigenaar van ben” en/of “diefstal van de controle over aan wie ik m’n geld besteed waardoor er geen mogelijkheid bestaat te voorkomen geld te verschaffen aan zakelijke concurrentie en/of levensbeschouwing concurrentie”. Maar dan wil ik iedere in Nederland ingeschevene die tegen dit systeem protesteert meenemen.

  Ik doe niet mee aan de conspiracy perceptie over de bildenberg rockefellers en andere families. Er zijn globale problemen die opgelost kunnen worden. Zou je zeggen “soort zoekt soort” zou je ook begrijpen dat geld met elkaar associeert zo ook met elkaar socializes.

  Ik wil natuurlijk gaan werken. Ik zou gisteren al zijn begonnen, maar door de zorgpas kwestie is de begindatum naar een later moment verschoven.

  Kunt u informatie en/of advies verschaffen. Misschien voelt u er iets voor om massaal naar de rechtbank te gaan. Een door de overheid plus maatschapijen attitude “take it or leave it though you can not leave it because you must” is diefstal zo ook in mijn opinie een vorm van slavernij.

  Hopend op een spoedige reactie groet ik u vriendelijk,

  Bijna een baan.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.