Advertentie

Na Russische interventie: 800.000 Syriërs terug..!!


De onvrede en indringende discussies en de verhardende standpunten over de stroom vluchtelingen naar Europa en ook ons land, gaat maar door. Maar waarom horen we zo weinig essentiële informatie over de OORZAAK van de vluchtelingenstroom..? Waarom wordt er niet gewerkt aan het verwijderen van de brandhaard van dit mega-probleem..? Wij geloven weleens dat we iets weghebben van Louis van Gaal, toen hij naar die sportjournalist riep: “Ben ik nou zo slim, of ben jij zo dom?” In hoeverre die vergelijking opgaat, mag jij beoordelen, maar wat is er nu onduidelijk aan de oorzaak van dit vluchtelingenprobleem..?

De groep wereldwijde bedrijfsconglomeraten, die achter het NED 'schuilgaat', zegt feitelijk al genoeg.. Wat hebben deze mensen in hemelsnaam te maken met een Syrische 'opstand van het volk'..? Anders dan het creëren van 'nieuwe kansen' voor hun 'bedrijfsacitiviteiten..!
De groep wereldwijde bedrijfsconglomeraten, die achter het NED ‘schuilgaat’, zegt feitelijk al genoeg.. Wat hebben deze mensen in hemelsnaam te maken met een Syrische ‘opstand van het volk’..? Anders dan het creëren van ‘nieuwe kansen’ voor hun ‘bedrijfsactiviteiten..! (klik voor artikel over de invloed van deze miljarden concerns)

Wat we bedoelen is, dat je bij een lekkage van water in je huis, toch ook geen oplossing gaat vinden, ANDERS DAN het eerst sluiten van de waterkraan-hoofdleiding..? Want het is dan toch zaak het essentiële problematiek op te lossen, namelijk de lekkage, NADAT je de kraan hebt dichtgedraaid..? Het stromen van het water naar je huis dient gestopt bij de bron; pas dan kun je de zaak droogmaken en het lek repareren.. En het lek in het geval van de vluchtelingen, is dat ze op zoek zijn naar een ander huis. en je kunt ze pas goed helpen, als je ze uitzicht geeft op veiligheid in hun eigen habitat..!

En dát is precies wat er in het Midden Oosten maar bleef dóór-etteren en dóórzweren.. Het leek erop dat de Amerikaanse en Westerse coalities er geen fluit aan gelegen was, aan die vluchtelingen, maar dat het ging om het verdrijven van de dictator Assad.. En de hele Westerse wereld maar als schaapjes meeknikken.. En bijna in koor roepend: ‘Assad is een moordenaar-dictator’… Dat deze president die er, als opvolger van zijn vader, die er sinds 1971 zat, al ruim 15 jaar zit, telt kennelijk niet mee. Samen dus al 44 jaar aan het bewind als leiders van een volk, dat helemáál niet vroeg om het (laten) verdwijnen van Assad als leider..!

Het was net als bij Libië, waar kolonel Mohammar Khadaffi diende te verdwijnen (HIER) en Irak, waar de -nota bene door de VS in het zadel geholpen- Sadam Hussein een kopje kleiner werd gemaakt. Ze luisterden niet naar het groot-industriële machten, en dus moesten ze weg.. Lees dit verhaal eens, over de WERKELIJKE REDENEN VAN DE SYRISCHE OORLOG…!!

 x

x

Syrie refugees returning home

x

x

x

Rusland heeft inmiddels meer dan 1100 ISIL-doelen vernietigd..!
x

Meer dan 800.000 Syrische vluchtelingen naar huis..!

x

Volgens het Iraanse persbureau ‘FARS’, keren Syrische vluchtelingen massaal terug naar hun vaderland, vanuit veel landen, maar vooral vanuit Jordanië, nu veel gebieden weer door de overheid zijn heroverd op de zogenaamde ISIS-gebieden. De uitermate krachtige precisie-bombardementen van het Russische leger, heeft een kritisch deel van de terreur-infrastructuur van ISIS totaal vernietigd; er wordt gesproken over maar liefst 1104 doelen die compleet van de kaart zijn geveegd..! Plaatsen waar de ISIS-strijders vandaan gevlucht zijn..

Belangrijk daarbij te vermelden is het feit, dat het vinden van dit grote aantal ISIS-doelen, tot stand kwam, doordat burgers MASSAAL hebben geholpen deze doelen in kaart te brengen, door informatie hierover door te geven aan het Syrische leger..! Het enige wat Russische en Syrische militairen hoefden doen derhalve, was het checken van deze informatie..! De Russen gebruiken daarna vooral precisie-raketten van het type Kh-29L, en geleide raketten (kruisraketten) voor het ‘uitschakelen’ van deze ISIS-faciliteiten.

Russische geleide rakt SyrieDaarbij blijkt dat de Russische fabrikant van deze raketten, inmiddels in 3-ploegendienst is gaan werken, om aan de vraag naar deze 2 typen raketten, door het Russische leger, te voldoen.. Het is het Russische bedrijf ‘Tactical Missiles Corporation’ dat deze raketten produceert. En voor het vervoeren van deze speciale raketten, heeft het Russische leger in allerhaast 8 vrachtschepen gehuurd van Turkse scheepvaart-transportbedrijven, doordat bleek, dat normale Russische oorlogsschepen niet in staat waren, deze hoeveelheid raketten te transporteren. Een teken van de ongelooflijk krachtige wijze waarop Rusland tekeer trekt tegen het ISIS-verhaal-met-dubbele-agenda (HIER)..

De Turkse schepen kregen voor dit transport een officiële Russische status om de raketten te mogen vervoeren. Rusland neemt al 4 weken, sinds eind september, posities van ISIL-terroristen onder vuur, op verzoek van het Assad-bewind in Damascus. Alleen al via de 934 Russische luchtaanvallen die plaatsvonden vanaf de luchtmachtbasis Hmeymim, werden maar liefst 819 ISIL-doelen vernietigd..!

Meer dan 800.000 vluchtelingen keren terug..!
Volgens de Syrische groot-Mufti Ahmad Badreddin Hassoun zouden al meer dan 800.000 vluchtelingen zijn teruggekeerd, ná de golf van Russische luchtaanvallen, die op 30 september begonnen.. Eind september, al direct ná de Russische aanvallen op ISIS aan de gang waren, keerden al zo’n 17.000 vluchtelingen naar zuid-Syrië terug, vanuit het ‘Zaatari’-vluchtelingenkamp. Bij de aanvallen van de Russische luchtmacht zijn vooral veel commandocentra vernietigd en depots buitgemaakt die werden gebruikte door ISIS-terroristen. Volgens Russische woordvoerders zijn veel van de ISIS/ISIL/IS-strijders richting Turkije gevlucht.

Uit interviews die persbureau Associated Press (AP) liet uitvoeren in vluchtelingenopvangkampen, rond de noordelijk provincie Aleppo, waar veel vluchtelingen verblijven, vóórdat ze Syrië verlaten, blijkt dat veel vluchtelingen hoop hebben op een ommekeer van de situatie. Of zoals een van de vluchtelingen het aan AP vertelde: “Ik hoop dat met de hulp van de Russische piloten, onze militairen vooruitgang boeken en de terroristen zullen verslaan, zodat we naar onze huizen terug kunnen keren.”

x

* * *

x

russische beer syrie

32 gedachten over “Na Russische interventie: 800.000 Syriërs terug..!!

 1. Als hier een galactische oorlog wordt uitgevochten (zoals ik Martijn heb horen vertellen), die zowel de VS als Rusland als hun marionetten gebruiken, dan valt er helemaal geen oplossing te bedenken aangezien de Reptilianen iedere oplossing zullen blokkeren. Helaas… De vluchtelingen uit Syrië en wij als humanitaire weldoeners in de EU zijn dus gevangen in die galactische netwerken en matrixen.

 2. Sommige mensen hangen een beetje teveel op xandernieuws rond, want de oplossing hoef je niet meer te bedenken, die lees je hier toch boven? Ze willen overal oorlogssferen achterlaten, ook als de oplossing allang in zicht is. Vreemd… Of lopen ze echt achter???
  Wat een rare reactie Albertina, het stuk laat iets totaal anders zien dan die agenda21 van jou, en dat was ook te verwachten nadat de Russen daar huisgehouden hebben. Wel bij de les blijven hoor. Vette pech voor Wilders, die dacht nog wel premier te worden hahaha!! met zijn hoogmoedswaanzin! We zullen het niet meteen in de msm zien, maar het is nu echt einde game hoor. Wen er maar alvast aan.

 3. Wat ik niet begrijp met al die militaire kracht die we wereldwijd hebben met de UN de VS
  en Rusland dat ze zich niet massaal in dat land vestigen om zo met een enorme overmacht er een einde aan te maken ?

  1. Marc, misschien omdat USA en Qatar ISIS ondersteunen? In een maand heeft Rusland meer gedaan dan hele USA-coalitie. Waarom? Antwoord lijk me duidelijk. Tevens is er al veel info er over.

  1. Ja, helemaal to the point!

   Ik zag ook die domme kop van Bush nog even voorbijkomen. Dat Amerikanen zo’n president ooit hebben kunnen dulden!? Maar goed, wij hadden in die tijd Balkenende, ook niet echt vertrouwenwekkend. Ik zie hem nog klunzig en onderdanig bij Bush op visite gaan. Bush prijst hem de hemel in, natuurlijk aan hem opgedragen door de elite, want als hij eerlijk zou zijn zou hij zijn hond nog niet aan deze klungel toevertrouwen, iemand met een dergelijke onbeholpen houding zou nog problemen hebben met welke kant van de riem je nu over de kop van de hond schuift.
   https://www.youtube.com/watch?v=rnSXLX9V5Dg

 4. Ik ben in het verleden een vluchteling. Uit Tadzjikistan. Gevlucht door na de val van Sovjet Unie groeiende extreme islamitische bewegingen daar. Mensen die vermoord zijn, onthoofd zijn… Ik heb het zelf mee gemaakt. Dacht ik: mijn kinderen (geboren in NL) veilig kunnen groeien hier. En nu ben ik BANG!!! Bang dat dit hier komt. En Europa ziet het niet aankomen? Ik ben bang voor mijn kinderen en hun toekomst… Ik wil niet dat ze vluchten, dat ze mee maken wat ik ooit had gezien. 

  1. Er is een kleine kans, dat door het labberkakkerige gedoe van de overheid wij in Europa ook problemen gaan krijgen, met deze toch kleine groep religeuse gekken, maar beste Alexander, in Nederland hebben wij een 30/dertig jarige geloofs oorlog gevoerd, om onze vrijheid van denken, zoek het maar eens op ” Geuzen heten zij”, deze vrijheid strijders !

 5. Bedankt De Rus voor je reactie, natuurlijk begrijp ik dat de US isis ondersteund .
  Wil hiermee de logica aangegeven hoe simpel dit opgelost zou kunnen worden als men de juiste intentie heeft om dit probleem op te lossen en hoe simpel het zou kunnen zijn.

  Exact dat Rusland zoveel heeft bereikt in korte tijd, die heeft een andere agenda.

 6. Laat je nog even voorlichten over de Syriese situatie ” Deutsche-Wirtschafts-nachrichten ; de USA en aanhang tactiek Syrië ontvolken, valt het van zelf in elkaar, hier steekt Putin een stokje voor, moeder Merkel werkt dapper met de USA mee, laat ze maar komen, de Duitsers vragen zich af of ze nog wel toerekenings vatbaar is, en ze wordt of liever gezegt ze is aangeklaagt voor landverraad, heerlijk dit EU gedoe, er is geen touw aan vast te knopen.

 7. Zo zachtjes aan begrijp ik er niets meer van. … is ineens weer vriendjes met…., en andersom. Als ik probeer simpel te kijken naar deze in gewikkelde situaties lijkt het er op dat elke macht probeert er een slaatje uit te slaan. En aan alle berichtgevingen, van welke zijde dan ook, twijfel ik ten zeerste. Het lijkt wel op religie. Ieder kerkje heeft zo zijn eigen uitleg en dan zijn daar ook weer varianten op.
  WIE KAN MIJ KORT EN BONDIG DUIDELIJKHEID GEVEN????

 8. Russisch vliegtuig neergestort in Sinaï, wrak gelokaliseerd
  http://nos.nl/artikel/2066174-russisch-vliegtuig-neergestort-in-sinai-wrak-gelokaliseerd.html

  Toen ik vanmorgen dit bericht las, was mijn eerste reactie een vergelding.
  Amerika is natuurlijk bloedlink over de Russische inmenging in Syrië en Irak.
  Ze zijn in feite ontmaskerd en in hun hemd gezet.
  Wanneer blijkt dat deze crash is veroorzaakt door sabotage, hebben we de aanzet tot de 3e wereloorlog.
  Wij mensen laten ons iedere keer weer voor het karretje spannen.

  1. Vliegtuigen hebben storingen en storten daar door neer.
   Het meest weerzinwekkende aan de VRIJE Westerse Media, is het stemming maken met het ongeluk van anderen, het zelfde herhaald zich steeds op nieuw, jee jee ze halen constant het bloed onder de Russen hun nagels van daan, ik zal niet gek op kijken, dat de Russen zich compleet van ons afkeren.
   Verder vind ik, dat de Nederlanders wel eens beter hun oude afhankelijke mensen, en hun jonge naïve zwakkeren, zouden moeten beschermen, ja lekker er maar van uit gaan dat die vreemde snoeshanen kwaad doen aan deze bevolkings groep, vooral de wat labiele meisjes worden constant misbruikt, van kwaad tot erger, zeker of topic maar daar door niet minder erg !

 9. Uiteindelijk zit “”De Cabal” hierachter. Die bestaat uit 13 puissant rijke families, O.a.
  De Bush-family, de Rochefeller-familie, de Rothchilds-familie O.a. Joodse en Amerikasnse rijke “stinkerds”. Zij zijn de oorzaak van bijna alle ellende in de wereld. Zij werken met chemtrails, diealuminium-deeltjes verspreiden in de atmosfeer om een flink deel van de mensheid “een kopje kleiner te maken” zie ook in deze nieuwsbrief het verhaal over Sirie. Net als 9-11 was opgezet om een z.g. Excuus te hebben om oorlog te kunnen voeren tegen Sadam Hoesein.
  Het ging om olie en wapenleveranties. Bush sr, chainy en Rumsfeld hebben Bush jr. Nasr zijn boerderij gestuurd (92dagen) want de laatste was een beetje dom en hebben gezamenlijk
  9-11 georganiseerd en daarbij wel bijna 3000 mensen van hun eigen bevolking vermoord.
  Lang leve de republikeinen!!!

 10. Hoogst onwaarschijnlijk dat the Russen hun guided missiles door Turkse schepen laten transporteren….Rusland heeft grote transport vliegtuigen hiervoor. Turkije is hoogst gealarmeerd over de Russische uitbreiding van hun missie..Turkije will a no-fly zone tegen Rusland….Ondertussen is elk Russisch vliegtuig in het bezit van een EW ‘jamming device’ hetgeen een soort No-Fly zone gecrieerd heeft voor alle niet Russische vliegtuigen inclusief Turkije.
  http://www.voanews.com/content/turkey-alarmed-over-russian-military-buildup-in-syria/2974014.html

  http://www.voltairenet.org/article189043.html

  De enige vliegtuigen die legaal in Syrie vliegen zijn de Syrische en de Russische op uitnodiging van de officiele regering van Syria. De VS and NATO vliegen er illegaal en maken zich schuldig aan oorlogsmisdaden.

  1. Gerry 1211,

   Die Russen nsteken hun nek wel uit vind ik, maar ze zijn er tegen opgewassen, het is oppassen in hun eigen land, 5e collone’s en zo, klein ongelukje en Putin weg, chaos en een paar rijke zionisten aan het bewind.
   Goei site trouwens die Voltaire !

 11. Dit is weer de zoveelste complot theorie en iedereen met een beetje verstand waar dat vandaan komt. Alle onzin en leugens die worden verteld hoef je niet altijd te geloven. 800.000 zijn weer terug in Syrie? Die gaan via Syrie naar Turkije om dan weer door te reizen naar Europa. Het enige wat jullie drijft om dit te geloven is omdat jullie anti-westers zijn. Dat komt omdat jullie door de Russen (propaganda) worden beïnvloed of door de moslims.

  1. Fijn en dank voor je haarscherpe analyse; zo weten we tenminste waar we met onszelf aan toe zijn.. En.. We zijn gek op kletskoek-bij-de-koffie..

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.