Advertentie

REBELLEN GEVEN GIFGAS-AANVAL TOE..!!


bush obama

Millitanten vertellen AP-correspondente dat ze chemische wapens, geleverd door Saudi Arabië, ‘verkeerd behandeld’ hebben.. Is dit een poging de aandacht af te leiden van de werkelijke leveranciers en bedoeling van de gifgas-aanvallen..? Wanneer je het onderstaande artikel leest, zul je beseffen, met uit voor primitieve ‘huurlingen’ het leger van de ‘opstandelingen’ of ‘rebellen’ bestaat, dat in Syrië de moordaanvallen uitvoert in dorpen en steden. Het is zaak dat zoveel mogelijk mensen dit bericht onder ogen krijgen, teneinde de uiterst valse wijze te ontmaskeren, die de westerse machtselite hanteert om het regime van Syrië ten val te brengen..!

Opnieuw blijkt dat onze eerdere artikelen over Syrië, volledig in het plaatje passen van ‘valse-vlag’-operaties door de VS en andere nietsontziende machthebbers, die zogenaamd democratieën te werk gaan, maar feitelijk niets anders doen, dan hun volken, hun burgers op het verkeerde been zetten, zodat zij hun plannen kunnen uitrollen, de strategische heerschappij in het Verre Oosten te verkrijgen.

* * *

X

REBELLEN GEVEN GIFGAS-AANVAL TOE..!!

2013 © Paul Joseph Watson Prison Planet.com

2013 © vertaling WantToKn0w.nl/.be

x

Ap-correspondente/reporter Dale Gavlak.
AP-reporter Dale Gavlak.

Syrische ‘rebellen’ in Ghouta, de voorstad van Damascus, hebben AP-reporter Dale Gavlak meegedeeld dat zij het waren, die verantwoordelijk zijn voor de aanval met chemische wapens vorige week..! Associated Press is er als de kippen bij, om te vertellen dat deze Dale Gavlak niet namens het persbureau spreekt; een extra bekrachtiging van het bericht, zo lijkt ons..! De reputatie van Gavlak is dusdanig dat zij als ‘betrouwbare bron’ kan worden gekwalificeerd. Ze was eerder correspondent voor PBS, BBC and Salon.com.

Volgens de westerse leiders zijn de strijdkrachten van president Bashar Al-Assad’s voor deze gifaanvallen verantwoordelijk. Maar de rebellen’ verklaren nu dat deze massamoord ‘te wijten is aan een ‘ongeluk’ dat veroorzaakt werd, doordat de rebellen niet met chemische wapens konden omgaan. Deze wapens werden hen, zo werd Dale Gavlak nog toevertrouwd, geleverd door het regime van Saudi Arabië..!

“Vanuit de tientallen interviews met doktoren, Ghouta-inwoners, de rebellen en hun families.. valt duidelijk af te leiden dat bepaalde rebellen chemische wapens ontvingen via de baas van de Saudische inlichtingendienst, Prinse Bandar bin Sultan. En dat deze ‘rebellen’ ook verantwoordelijk waren voor de dodelijke gifgas-aanval.”, zo schrijft Gavlak.  (back up versie here).

Van de regen in drup. "Yes, we can!". Van de ene 'valse-vlag'-president naar de andere..
Van de regen in de drup. “Yes, we can!”. Van de ene ‘valse-vlag’-president naar de andere.. “En George, hoe speel ik het ‘Valse-vlag-spelletje’?…. Jij mag deze body-language interpreteren..

De rebellen vertelden aan Gavlak dat ze niet voldoende getraind zijn om met chemische wapens om te gaan, en dat hen zelfs helemaal niet verteld was, wat het preciés voor wapens waren. Oorspronkelijk zouden de wapen bedoeld zijn om ze over te dragen aan een tak van Al Qaida,’jabhat al-Nusra’ genaamd. “We waren erg nieuwsgierig naar dit wapentuig, maar helaas hebben sommige van de strijders deze wapens onhandig en onjuist behandeld en de raketten afgevuurd”, zo vertelde een militant, genaamd ‘J’ aan Gavlak..

Gavlak heeft dit verhaal door een andere militant, een vrouw genaamd ‘K’, bevestigd gezien; zij vertelde Dale Gavlak: “Ze hebben ons helemaal niet verteld wat voor wapens dit waren en hoe we ermee om moesten gaan. We wisten helemaal al niet dat het chemische wapens waren. We konden ons dat zelfs helemaal niet eens voorstellen.”

Abu Abdel-Moneim is de vader van een van de rebellen, en hij vertelde Gavlak: “Mijn zoon kwam twee weken geleden bij me en vroeg me wat ik vond van de wapens, die hij geacht werd rond te dragen.” Hij beschrijft deze wapens als ‘een buizenconstructie’, terwijl andere er weer uitzagen als een ‘grote gasfles’. De vader gaat zelfs zo ver dat hij de naam van Saudische militant noemt die deze wapens leverde, het was ene ‘Abu Ayesha’. Er zouden zelfs 12 rebellen bij het bekijken van de wapens omgekomen zijn, toen er plotseling een ontploffing plaatsvond. Daarnaast past een andere melding van door de rebellen in dit plaatje. “Meer dan een dozijn rebellen die ik heb geïnterviewd verklaren me allemaal hetzelfde: hun salarissen worden door de Saudische overheid betaald..!” Aldus Gavlak.

En de minister van Buitenlandse zaken..? Tja, die doet 'zijn werk' en huilt mee met de wolven in het bos. Niet gehinderd door enige afwezigheid van kennis van zaken..!
En de minister van Buitenlandse zaken..? Tja, die doet ‘zijn werk’ en huilt mee met de wolven in het bos. Niet gehinderd door enige afwezigheid van kennis van zaken..! Of juist wel..?

Leugens en nog eens leugens!
Als dit uiterst goed gefundeerde verhaal waar is, van reporter Dale Gavlak, dan doet dit het hele verhaal van de VS, in de persoon van zowel Kerry, vice-president Joe Biden én president Barack Obama ontsporen..! Volgens al deze heren zijn er ‘onmiskenbare feiten, die keihard aantonen, dat het regime van Assad achter de gifgasaanvallen zat’…

Nogmaals, de reputatie van reporter/correspondent Dale Gavlak’s is té solide om deze verklaringen terzijde te schuiven als onzin. Ze is meer dan 20 jaar Midden-Oosten-correspondent voor Associated Press (AP). Daarnaast werkte ze, zoals gezegd, ook voor de BBC-News. De website waarop dit bericht als eerste verscheen, is MintPress, maar deze site is momenteel op zwart, wegens enorme toeloop van bezoekers. Dit is een legitieme media-organisatie, die gevestigd is in Minnesota (VS). Een artikel over deze organisatie verscheen vorig jaar in de Minnesota Post .

De uiterst discutabele rol van Saudi Arabië, in het hele Syrië-drama, is eigenlijk al geen verrassing meer, gezien de uiterst agressieve wijze waarop Rusland van de week de dreiging te horen kreeg van de Saudi’s, dat wanneer Rusland niet zou stoppen met het ondersteunen van het bewind van Assad, dat er ‘terreurdaden zouden gaan plaatsvinden tijdens de aanstaande Olympische Winterspelen in Sochi in 2014..!

Prince Bandar zou volgens bronnen Vladimir Putin hebben gedreigd: aldus the Telegraph. “Ik kan u de garantie geven dat wij de Olympische Winterspelen in Sochi zullen beschermen volgend jaar. De Tjetjeense goepen die een gevaar vormen voor de veiligheid van de spelen, worden door ons gecontroleerd.”

De regering Obama gaat –zo is beloofd- de uitkomsten laten zien van het onderzoek van inlichtingendiensten, om aan te tonen dat Assad’s strijdkrachten achter de gifgas-aanvallen zaten. Maar volgens veel Amerikaanse regeringsfunctionarissen, die o.a. door the New York Times werden geïnterviewd, is er geen enkele ‘smoking gun’ te vinden, die bewijst dat president Assad iets kwaad kan doen in dit opzicht. En volgens kringen in de Amerikaanse veiligheidsdiensten, die wel door Associated Press zijn geciteerd, is de kwaliteit van het materiaal dat de regering Obama naar buiten wil brengen, niet bepaald  een ‘slam dunk’.

* * *

x

En hup, een schoon trainingspak aan en op weg naar Syrië...! Het plaatje dat bij het officiële sprookje hoort.. Hoe romantisch toch, die 'rebellen' en 'vrijheidsstrijders'...!!
En hup, een schoon trainingspak aan en op weg naar Syrië…! Het plaatje dat bij het officiële sprookje hoort.. Hoe romantisch toch, die ‘rebellen’ en ‘vrijheidsstrijders’…!! Maar het werkelijke plaatje is niet te zien.. Door wie worden deze mannen betaald, en met welk doel..? Het amateuristische gedrag van deze ‘militante eenheden’ komt in het bovenstaande artikel heel heftige tot uitdrukking.. Wil je weten hoe het plaatje ‘achter de schermen’ in elkaar zit, klik dan op de afbeelding voor een ‘duidelijker plaatje’..

25 gedachten over “REBELLEN GEVEN GIFGAS-AANVAL TOE..!!

  1. Tja en dan heb je altijd weer van die mensen die zeggen “het staat geschreven dus het is waar “of “ik heb het op het nieuws gezien , en daar zullen ze toch geen onzin verkopen?” Dream on ………..

  1. groot gelijk joris??
   amerika is gewoon een moord zuchtig land en dat blijkt uit alles wie niet naar hun?? pijpen danst zal het niet lang overleven .

  2. Oboema had die vredesprijs in eerste instantie al nooit hebben mogen ontvangen!!!

  3. Hoogste tijd om Obama zijn reet effe flink te fracken voor schaliegas , zal wel opluchten voor die opgeblazen kikker .

 1. amerikanen liegen altijd!
  ze hebben niks meer,
  alleen nog het grootste schietspul,
  dus wordt er door meanstream nog steeds gebibberd, en geluisterd
  Maar dit artikel is wel goed, ja, en op tijd?

 2. Wat nou als we erachter komen dat de USA zelf achter de gifaanval zit, d.w.z. de tak van de WereldElite aldaar ? Alles wijst erop dat de Amerikanen ineens haast hebben om hun sporen met gerichte bombardementen te vernietigen. Maar ik kan er ook naast zitten. Wie zijn wij nou om WO-3 tegen te houden. Als zou blijken dat ze zelf achter nine-eleven zitten, dan is zo’n aanval op een paar inwoners in een ander land piece of cake…

  1. Ik geloof niet dat China en Rusland, noch Iran dit toelaten. Zo simpel is het. De twijfel die hier aan de order is, is van een grootte, die als een boomerang terugkaatst op Obama, Hollande en Cameron. Cameron is al afgedropen en Obama en Hollande moeten volgende week naar…. RUSLAND voor de G8-meeting..

 3. vorige week nog tegen mijn vrouw gezegd dat op deze site weer een heel andere gedachtengang wordt geopenbaard en verwacht zelf dat de US hier achter zit zoals met zo veel zaken.

  1. @ Marcel, Wat een indrukwekkende oproep. Mooi dat je dit hebt gevonden en hier geplaatst.
   Ik ga beginnen het te delen met vrienden die twitter en facebook gebruiken, en linkje sturen naar wat politici en wat ik nog kan bedenken. Wens, dat heel veel mensen zoiets willen doen, de msm bombarderen (met mails en oproepen ed.)

 4. Wie ook de waarheid spreekt omtrent deze gifgas dat gebruikt werd tegen onschuldige weerloze mensen, werkt een aanval niet, het roept nog meer bloedvergieten en onnodige spanningen op.
  Als enige oplossing zie ik een opklaring door als volwassen mensen met elkaar dit groot probleem de wereld uit te praten.
  Hopelijk zullen de daders hun spijt ooit naar de slachtoffers en familie betuigen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.