Advertentie

Bedacht de NSA ‘Bitcoin’ om wereldmunt te creëren..??!


x

Diverse feiten tonen aan: Bitcoin kan psyop zijn..!

x

Bedacht de NSA de ‘Bitcoin’

om wereldmunt te creëren..??!

x

2017 © vertaling WantToKnow.nl/be
aangevuld en geredigeerd o.b.v.
© Origineel Mike Adams Health Ranger

x

Mike Adams, gezondheidsjournalist, een man die met open vizier in de slag is om waarheidsvinding en verspreiden van informatie over gezondheid, welzijn en voeding.

Ik ga er in dit artikel van uit, dat zij die dit artikel lezen, goed genoeg geïnformeerd zijn, inzake de historie van het geld in de wereld, en de krachten die daarachter werkzaam zijn. Het ‘verlangen’ van deze groep ‘globalisten’ om te komen tot één globale munt, is gebaseerd op de wens om de wereld te kunnen controleren, Het is één van de grote doelstellingen van de figuren, die ook al decennia schreeuwen om een NWO, a ‘new world order’. De aankomende ineenstorting van het fiat-geld -om de simpele reden dat dit systeem onder zijn eigen druk bezwijkt- én de doelen van dit wereldwijd vertakte geldimperium, dienen goed voor ogen te worden gehouden, teneinde dit artikel in essentie te doorgronden..

Met dit als uitgangspunt, kan ik u meedelen, dat het in mijn ogen in toenemende mate duidelijk is, dat de Bitcoin een creatie van de NSA zou kunnen zijn en is ‘uitgerold’ als experiment, om mensen vertrouwd te maken met digitaal geld. Je kunt dit verhaal in die zin een ‘normalisatie-project’ noemen. En.. aan de koers te zien van deze digitale ‘munt’, is de acceptatie gelukt, want velen willen ‘Bitcoin’, alsof het gaat om een niet-te-missen invulling van een alledaagse behoefte..

Als deze Bitcoin, of een variant ervan, eenmaal is omarmd als ‘gewoon betaalmiddel’, is het vervolgens ook een ‘fantastische middel’, dat bij een gefabriceerde schuldencrisis ’tevoorschijn’ gehaald kan worden door autoriteiten. Of beter: door de burgers zélf, als een goed alternatief voor het ‘lege geld’ van alledag.

Het enige dat daar dus op dat moment voor hoeft te gebeuren, is een ‘goedkeuring’ van onze overheden en internationale ‘deskundigen’, Zoals de ‘vakmensen’ van bijvoorbeeld het IMF, het internationaal Monetaire Fonds. De munt is dan -op dat moment- natuurlijk helemaal fantááástisch, want hij is via de blockchain-technology cryptologisch verankerd en álle transacties die ermee plaatsvinden, zijn en worden ook vastgelegd en (dus) ook te controleren door de Westerse centrale banken..! Big Brother zou er zijn vingers bij aflikken..

Wiskundigen van NSA gaven 20 jaar geleden hoog op van ‘digital cash’
Welk bewijs hebben we nu eigenlijk voor onze stelling dat dit verhaal over de Bitcoin weleens helemaal kan zijn opgezet..? Kijk allereerst maar eens naar dit document HIER dat de welluidende en veelzeggende titel draagt: ‘How to make a mint: The cryptography of anonymous electronic cash’  (HIER)’ (vertaald: ‘Hoe je een munt maakt; de cryptografie van anoniem elektronisch geld’.) Een document uit.. 1997..! Inderdaad, op de kop af, 20 jaar geleden. En het bevat de uiterst gedetailleerde structuurbeschrijving en -functie van Bitcoin cryptobetaalmiddel. .

Wie waren dan de opstellers van dit document? Je zult ongetwijfeld licht tot stevig verrast zijn, wanneer de opstellers van het document ‘wiskundige cryptographers van de NSA blijken te zijn.De ‘National Security Agency’s Office of Information Security Research and Technology.’ om preciés te zijn. Met andere woorden: de NSA gaf al lang aan, voordat er ook maar sprake was van een ‘Bitcoin’, juist vóór de grote internethype was geboren, dat zij op de hoogte was van de essentiële sleutelelementen van deze Bitcoin.

Veel van het huidige Bitcoin-protocol wordt in dit document gedetailleerd weergegeven. Zoals technieken voor de digitale authentificatie van handtekeningen, het elimineren van vervalsingen d.m.v. het vaststellen van de authenticiteit van de transacties en een paar andere toepassingen, die ervoor kunnen zorgen dat anonimiteit en niet-traceerbaarheid worden ondersteund. Het document onderstreept zelfs het verhoogde risico van digitaal geld, bij witwaspraktijken, doordat dit met digitaal geld een fluitje van een cent is. Het rapport beschrijft ook het teniet doen van veiligheidsmaatregelen als ‘eenzijdig’ en ‘niet-te-kraken’.

Hoewel de huidige Bitcoin de mogelijkheden van ‘mining’ heeft en een onderliggend, peer-to-peer blockchain transactie authentificatie systeem als structuur, is het duidelijk dat de NSA deze cryptocurrencies dus heeft onderzocht, lang voordat de gebruikers van alledag er ook maar lucht van hadden gekregen. Laat staan dat ze er al in konden handelen.

Satoshi Nakamoto bedacht het allemaal..
Dit is de naam van de ‘uitvinder’ van de Bitcoin; zo wordt beweerd. Want niemand weet het eigenlijk zeker..! Het verhaal gaat, dat deze man, maar liefst 1 miljoen Bitcoins voor zichzelf zou hebben gereserveerd (HIER), wat met de huidige waarde van US$ 15.000 het lieve sommetje van US$ 15 miljard zou betekenen. (De koers van bitcoin steeg in de afgelopen maanden explosief, vorige week (wk 49) werd de US$ 15.000-grens geslecht, ruim een week nadat de grens van $ 10.000 werd gehaald..!)

Er zijn miljoenen posts op het internet te vinden, waarin de identiteit van deze Nakamoto wordt besproken. Sommige posts zeggen dat de NSA degene is, die de identiteit van deze man heeft achterhaald. (HIER) En daarbij is de meest plausibele verklaring, dat deze man de NSA zélf is. Dus dat hij óf daadwerkelijk voor deze dienst werkt, of dat het een puppet-character is, dat door de NSA is gecreëerd, om de Bitcoin een ‘menselijk’ gezicht te geven..Als onderdeel van dit éxperiment..!

De NSA is ook de ontwerper van de crypto, gebruikt voor ALLE BITCOIN-transacties..
Bovenop het feit dat de NSA dus de auteur is van de technische beschrijving van crypto-currency, lang voordat er sprake was van de komst van de Bitcoin, blijkt het agentschap ook de creator te zijn van ‘SHA-256 hash’, een protocol, waarop ELKE BITCOIN-TRANSACTIE IN DE WERELD is gebaseerd..! De hele integriteit van de Bitcoin hangt af van de hash-functie, die zorgt voor het crypto-ficeren van de achterliggende ankers van elke Bitcoin. En zoals de website ‘The Hacker News’ het (HIER) uitlegt: ‘De hash-functie genaamd SHA-256 is ontworpen door de NSA en werd gepubliceerd door het NIST, het National Institute for Standards and Technology’,

Iedere handelaar in Bitcoins kan je vertellen dat hij ook met deze crypto-generator werkt. De software van NSA, die de cryptografie verzorgt van elke Bitcoin die wordt verhandeld.

(Dit NIST is overigens bij velen bekend als de corrupte club die de instorting van gebouw WTC7 van 47 verdiepingen, bij de 911-aanslagen, wist te verklaren vanuit een simpel brandje)  Het ‘Hacker News’ verklaarde daarbij ook:

Als je van de veronderstelling uitgaat, dat de NSA iets heeft gedaan met deze cryptografie van SHA-256, die nog niet door iemand is ontdekt, zou hen dat de mogelijkheid geven, om volledig ‘betrouwbaar en traceerbaar’ te handelen, terwijl ze transacties corrumperen. Het écht enge is, dat iemand een digitaal pad vindt binnen het SHA-256 crypto-systeem zonder dat ditt met bruut digitaal geweld gepaard gaat. Zodat ze op deze manier, zonder op te vallen, het hele netwerk onder controle kunnen krijgen.”

Cryptografie-expert Matthew D. Green van de John Hopkins Universiteit zei hierover:

“Met andere woorden, als de ‘SHA-256 hash’, die is bedacht door de NSA, feitelijk een achterdeurtje heeft, waarmee je de Bitcoin-encryptie kunt kraken, zou dat betekenen, dat de NSA in staat is, ieders Bitcoin te stelen, waar en wanneer het maar wil. (Noem dat ‘Zero Day’)”

In hetzelfde artikel, geschreven door Mohit Kumar, ontdekt hij de mysterieuze conclusie: “Zelfs vandaag de dag is het nog té vroeg om te komen tot een conclusie rondom Bitcoin. Het kan zijn dat het Bitcoin-systeem vanaf dag 1 is ontworpen om te helpen bij het onder controle krijgen van het geldsysteem op de wereld.” En met dat statement, is Kumar tegen een mogelijk groter doel aangelopen van deze digitale munt: ‘Om controle te krijgen over de wereld geldsysteem’.  Wanneer bijvoorbeeld, zoals gezegd, het fiat-geldsysteem in elkaar dondert en vervangen wordt door een One-World-Digital-Currency, gecontroleerd door de globalisten.

Het ‘minen’ van Bitcoins, een bizar fenomeen..
Hoe bizar het ook klinkt, maar net als goud dient een digitale Bitcoin ‘gedolven’ te worden. Net als goud is er geen onbeperkte hoeveelheid Bitcoins en worden ze met de dag schaarser; vandaar ook de prijs die als een raket omhoog gaat.. Eerst dacht men dat in 2033 het maximaal aantal Bitcoins van 21.000.000 zal zijn bereikt, maar op de manier waarop, en het tempo waarmee de ‘acceptatie’ nu gaat, zal dat veel eerder worden.

Bitcoins ontstaan uit zogenaamde blocks ofwel datablokken. (Zie het schema hiernaast). Een block bevat een deel of alle transacties van het Bitcoinnetwerk. Naast de transacties bevat het tevens een referentie naar het vorige block en een extreem ingewikkelde wiskundige puzzel. De puzzel kan opgelost worden door het zogenaamde ‘minen’ met een grafische computerkaart (FPGA of ASIC).

Wie het eerste de oplossing van het block vindt krijgt een beloning. Niet lang geleden waren dat 25 bitcoins, waar het eerder nog 50 bitcoins waren, maar bij elke 210.000 blocks halveert de beloning. De Bitcoin-sequentie die gevonden moet worden is zo complex dat het haast niet individueel gedaan kan worden. Door in groepen (Pools) te ‘minen’ of te ‘delven’ is de kans tot succes stukken groter. Extreem veel rekenkracht en dus ook stroom is nodig om de sleutel te vinden.

Om meer Bitcoins per dag te kunnen minen heb je al snel een PC nodig, met meerdere videokaarten. Wanneer je een computer maakt, met meerdere van die kaarten, heb je een zogenaamde ‘mining rig’. Deze bevatten 6 of meer videokaarten per moederbord. Maar om al deze kaarten van stroom te voorzien, heb je hele sterke voeding nodig. Zoals 6 kaarten x 175 Watt = 1050 Watt. Daar moet nog minimaal 200Watt bovenop voor je moederbord, geheugen, hdd of ssd en je koelerfans. Naast de stroom is deze koeling hetgeen door de meeste miners wordt opgelost, door de videokaarten buiten de computerkast te installeren voor maximale koeling/warmte-afgifte.

(En ja, dan komt ineens het bericht van Starbucks hieronder onder ogen, terwijl we dit artikel aan het schrijven zijn..!)

Gemiddeld wordt elke 10 minuten een block gevonden. Per jaar waren dat ongeveer 210,000 blocks. De snelheid waarmee de blocks gevonden wordt hangt af van de snelheid (Mhash) van het netwerk en de moeilijkheidsgraad. Bij block #6,929,999 zal het minen ophouden, want daarmee is(zijn) de laatste Bitcoin(s) gedolven. Dit laatste block zal naar alle waarschijnlijkheid pas in rond het jaar 2100 gedolven worden. Het aantal Bitcoins zal dan op een statisch aantal van 20,999,999.999999999496 BTC blijven steken.

Een Starbucks liet haar gasten via WiFi-netwerk onwetend mee’minen’..
Het wifi-netwerk in een Starbucks-café liet klanten in het geniep de cryptocurrency ‘Monero’ minen, een vrij nieuw fenomeen, Computers van argeloze internetters die bij Starbucks hun koffie dronken, werden misbruikt. Bij klanten die gebruikmaakten van de wifi van een Starbucks in Buenos Aires ging hun computer eventjes hard blazen (HIER) Dat was het moment dat de Starbucks-wifi de processor van de computer inzette om nieuwe cryptocurrencies te minen. Bij het verbinden met het wifi-netwerk werd een dienst van Coinhive uitgevoerd, waarmee klanten deze digitale ‘Monero’ mineden.

Maar het gebeurt overal, zoals de laatste tijd bijvoorbeeld ook, wanneer je de website van The Pirate Bay bezocht (HIER). Dus het is opletten geblazen, want het kan jou ook gebeuren als je inlogt bij een publiek wifi-punt. Het minen via Coinhive-software, kan op zich geen kwaad. Alleen kan je computer er hooguit wat trager door worden. Door veel Starbucks-klanten voor een korte tijd ‘Monero’ te laten minen kunnen de Starbucksmedewerkers of andere mensen achter deze actie in een dag honderden euro’s verdienen.

Starbucks zegt in een reactie (HIER) dat het probleem is opgelost, maar geeft verder geen duidelijkheid over waarom de Coinhive-dienst actief werd zodra mensen met hun wifi verbonden. Een woordvoerder stelt dat de internetprovider die verantwoordelijk is voor het wifi-netwerk maatregelen heeft genomen. Deze Coinhive-software wordt vaker gebruikt om nietsvermoedende internetgebruikers ‘Monero’ te laten minen: onder andere Albert Heijn liet bezoekers vorige maand onbedoeld deze cryptocurrency genereren (HIER).

Je kunt het Coinhive-programma blokkeren met browserplugin NoScript (HIER) of een trackerblocker. Wil je meer nieuw-achtergronden over de Bitcoin, klik dan eens op deze link HIER die je naar RTLZ brengt en waar een scala aan berichten je een ruimer beeld van deze digitale munt geven.

Denk je dat ‘cryptografie’ bulletproof is..? Think again…!
Er wordt duidelijk door iedereen op gegokt en/of vanuit gegaan, dat de cryptografie van de cryptocurrency veilig is en ‘bulletproof’. Maar kijk eens naar een artikel van dezelfde website ‘The Hacker News’ met de  titel:  ‘Researchers Crack 1024-bit RSA Encryption in GnuPG Crypto Libraryy (HIER)‘ (vertaald: ‘Onderzoekers kraken een 1024-bit RSA-encryptie in de GnuPG-Crypto-bibliotheek) Daarin staat het als volgt omschreven:

“Een aanval geeft de aanvaller de mogelijkheid de geheime crypto-sleutel uit een systeem te halen, door het patroon te analyseren van de elektromagnetische output, gebaseerd op de werking van de machine (hardware) tijdens het decryptisch proces.”

En houd daarbij rekening met het feit dat het hier gaat over een uitermate krachtig, 1024-bit encryptie-systeem. Daarbij zeggen redacteuren van ‘The Hacker Web’ dat dezelfde ontsleutelingstechniek ook al gebruikt kan worden bij 2048-bit encryptie. Feitelijk worden dagelijks encryptie-lagen door slimme hackers gekraakt. En sommige van die encryptie-codes hebben betrekking op het aansturen van verscheidene crypto-currencies op dit moment.. Tenzij je het niveau hebt van een uiterst intelligente, hoog-opgeleide crypto-mathematicus, kun je NOOIT zeker weten, of enige crypto-currency werkelijk safe is/niet te hacken.

Daarbij komt nóg een extreem gevaar om de hoek kijken. Je kunt zeggen dat de nieuwe ontwikkeling van de quantum-computers, die op grote schaal plaats vindt in China, met 256-bit computers, effectief in staat is, ALLE BITCOINS ter wereld te stelen. Met daar bovenop alle nationale en internationale geheimen, die zogenaamd ‘veilig versleuteld’ zijn..Met de komst van deze quantum-computers is dus elke crypto-currency overbodig..

x

Dit zijn 10 stappen naar crypto-tyranny:
Samenvattend kunnen we gerust stellen dat hier een mogelijk plan van de globalisten ligt, om de totale controle over het wereldgeldsysteem te krijgen. Spaargeld, belastingen, de geldhoeveelheid en alle financiële transacties. Terwijl daarmee tegelijkertijd de mensheid in een ‘slaafse houding’ teloor zal vallen. En  Bitcoin is daarbij een van de startpunten.

De digitaal-intrinsieke waarde van Bitcoins ontstaat aan de basis, doordat mensen hun ‘normale’ geld inwisselen voor Bitcoins; door ze te kopen dus.

1) Het uitrollen van de door de NSA-gecreëerde ‘Bitcoin’ wordt gedaan om het grote publiek vertrouwd te maken met het begrip ‘digitaal geld’. Er is een enthousiasme gekweekt over de ‘enorme potentie’ van deze munt, o.a. door de giga-waardestijging.

2) Langzaam maar zeker wordt een cryptomunt gecreëerd door globalisten, om de plaats in te nemen van reguliere betaalmiddelen.

3) Door het initiëren van een globale, enorme valse-vlag-operatie, zorg je ervoor dat de wereldgeldmarkten instorten, waardoor deze valuta als het ware in rook opgaan. Bijvoorbeeld een hoax-ET-invasie, een Noord-Korea-aanval, het opdoemen van een wereldwijd terrorisme-netwerk dat wereldwijd enorme aanslagen op hetzelfde moment uitvoert, etc.)

4) Geef de schuld aan een voorhanden zijnd ‘zwart schaap’, dat politiek acceptabel is, zoals Noord-Korea, Rusland, de ‘kleine groene mannetjes’, of elk andere virtuele vijand van dit moment..

5) Laat de huidige fiat-geld schuldpiramide in elkaar donderen en smeulen, totdat de schaapjes desperaat worden. (let op de situatie in Venezuela, een van de grootste olieproducerende landen in de wereld, maar waar mensen desperaat zijn gemaakt en uit vuilnisbakken eten. Venezuela is volledig intern kapot gemaakt door de ‘wereldbankiers’ HIER).

6) Roep met veel fanfare een nieuwe, door de overheid gesteunde crypto-munt uit als vervanger van de ingestorte fiat-currencies en zorg daarbij voor een wereldregering die de macht zal krijgen om als ‘redder-van-de-mensheid’ op te treden. Laat het desperate publiek hun spaargeld, loon, pensioen, etc., inwisselen tegen de ‘officiële cryptocurrency’…

7) Zorg ervoor dat goud en zilver niet meer als betaalmiddel mogen worden gebruikt, teneinde de crypto-wereldmunt/crypto niet te ‘beschadigen’ en laat al het cashgeld verdwijnen, door het ongeldig te verklaren. En dat allemaal natuurlijk onder de vlag van ‘veiligheid & stabiliteit’ natuurlijk.

8) Zorg ervoor dat alle niet-officiële crypto-currencies, zoals ook de Bitcoin, worden gecriminaliseerd, vanuit hetzelfde thema ‘veiligheid & stabiliteit’. Doe dat in een paar dagen, zodat al de potentiële waarde in deze ‘illegale digitale munt’ naar de ‘officieel toegestane munt’ zal stromen. Daarbij zullen instanties als NSA de onderliggende blockchain-transacties controleren.. (Door de schuld te geven aan de valse-vlag-operatie, kan dit eenvoudig worden bewerkstelligd, door te stellen dat deze ’terrrorgroep’ gefinancieerd is door deze ‘Bitcoin-transacties’.)

9) Zorg voor biometrische ID-zaken (chip in de huid?) of RFID-zenders, die alle transacties met deze nieuwe digitale munt zullen authentificeren. Het merk van het beest wordt realiteit. Niemand zal in staat zijn, te eten, reizen of geld te verdienen, zonder ‘gezien te worden’.

10) Als dan eenmaal deze teerling is geworpen en deze digitale munt van de nieuwe-wereldorde gecreëerd is, zal deze regering zich ‘natuurlijk’ goed dienen te bewapenen om deze ‘waardevolle’ munt te ‘beschermen’. Hierbij zullen dan álle transacties, investeringen en commerciële activiteiten worden gevolgd en vastgelegd. Zoals dat nu al in de basis gebeurd bij ELKE Bitcoin-transactie.

Confisceer een groot deel van alle andere crypto-munten’, onder het mom van ‘geautomatiseerde belastingen’. In noodgevallen kan de overheid besluiten om automatisch voor bepaalde tijd negatieve rentetarieven te hanteren, waardoor de waarde van bezit continue afneemt, elke dag.

Wanneer je gelooft dat deze 10 punten nogal ongeloofwaardig zijn, lees dan het artikel HIER op de site maar (weer) eens goed.. De invloed die de verborgen krachten achter de schermen, met hun megaloma hoeveelheid geld kunnen hebben om de BRICS-landen, die aan hun klauwen en tentakels willen ontsnappen, is huiveringwekkend. Hoe is het anders mogelijk dat een olieproducerend land als Venezuela, dat naast Saudi Arabië op de wereldranglijst van olieleveranciers staat, zowat totaal aan de grond is geraakt.. Totaal uitgemergeld!

Het scenario hiervoor geschetst, wordt dus al toegepast, waarbij in ons artikel/voorbeeld, de crash van 2008 de aanleiding vormde. Al dan niet opzettelijk gemanipuleerd, zorgde deze klap ervoor, dat de olieprijs kelderde en BRICS-landen als Venezuela en Rusland hun inkomsten zagen kelderen met mega-miljarden..!

Wanneer de genoemde 10 punten zijn uitgerold, kan de globale elite overgaan tot totale controle over elk ander aspect van onze levens. Samen met de dan verder ontwikkelde kunstmatige intelligentie, doemt een wereld op, waarin het individu continue gevolgd wordt en gepakt kan worden, wanneer hij alleen maar de neiging zou hebben zijn ‘eigen koers’ te willen gaan varen..

Een serie van belastingen die worden uitgerold om het stelen-door-de-overheid legaal te maken, is dan een onderdeel van de controle. En met ‘automatische aftrek’ van inkomsten zoals spaartegoeden, zal het individu de totale zeggenschap verliezen over het betaalmiddel dat diende als hulpmiddel voor economisch handelen, maar verworden zal zijn tot het ‘levensbloed van een totalitair regime’.

x

* * *

x

x

x

 

6 gedachten over “Bedacht de NSA ‘Bitcoin’ om wereldmunt te creëren..??!

 1. Over het energieverbruik :
  http://derhonigmannsagt.org/2017/12/10/der-bitcoin-koennte-2020-die-gesamte-elektrizitaet-der-welt-benoetigen/
  met citaat :
  “Der Stromverbrauch zur Herstellung des Bitcoin stieg im November um 29,98 Prozent. Bleibt dies so, dann wird der Bitcoin im Februar 2020 die gesamte Elektrizität der Welt verbrauchen. Wie das gehen soll, weiß keiner…..”. Ik stel mij dan ook vragen over wat er zal gebeuren bij een algemene stroomuitval… bv ingevolge een aanval met EMP wapens. Bij een volledig elektronisch betalingsverkeer, laat dit dan ook toe het ganse financiële & bancair systeem plat te leggen in een bepaald gebied. Mijn beperkte technische kennis laat niet toe dit op zijn juiste waarde in te schatten, maar ik denk wel dat in handen van de occulte machten achter NWO, het een krachtig wapen is.

 2. Intussen blijft de koers van de bitcoins verder exploderen en wordt er al een vergelijking gemaakt met de toenmalige tulpenbollen zeepbel in Holland :
  http://www.zerohedge.com/news/2017-12-12/its-official-bitcoin-surpasses-tulip-mania-now-biggest-bubble-world-history
  In deze link is er een grafiek met een vergelijking tussen de verschillende zeepbellen in het verleden.
  Over de tulpenbollen : https://nl.wikipedia.org/wiki/Tulpenmanie
  Ik verwijs naar de tekst in link.
  Recent verscheen er een tekst op de webstek van KWN van Egon von Greyerz :
  https://kingworldnews.com/rothschilds-1988-prediction-for-new-world-currency-in-2018-set-to-rock-global-markets/
  In deze link wordt verwezen naar een artikel in The Economist van 1988 :
  Enkele citaten :
  “n 1988, the UK magazine, The Economist forecast that 2018 would be the year of a new currency which they named the Phoenix. Quite a mind boggling prediction 30 years ago, especially since 2018 looks like a year when a major currency upheaval could take place….
  “For conspiracy theorists, the Economist’s owners consist of a number of elite families and bankers including the Rothschilds. Was this a plan which has been in the making for a very long time?
  Over het verband met de bitcoins :
  The major event this year that has convinced many that we have a new currency system which is controlled by no country and no central bank is of course the Cryptocurrencies led by Bitcoin. In 2017, we have seen a mania in cryptos of massive proportions….
  Bitcoin and other cryptos are just an electronic form of tulip bulbs. Like the tulip bulbs, the Bitcoin bubble can get bigger although the Bitcoin mania is now bigger than Tulipomania as the chart Indicates……………….
  Over de verborgen agenda :
  So if there will be a new currency in 2018 as the Economist forecast, it is unlikely to be Bitcoin or any of the 1,360 cryptos. It is possible that Bitcoin was constructed by a government in order to experiment with how a cryptocurrency would work. Or it could be as Catherine Austin-Fitts believes that governments are closely watching the crypto mania and letting private enterprise develop the market before they step in and ban all cryptos in order to install their own. ……………”
  Voor de details verwijs ik naar de volledige tekst in de link. Ik leg dan ook een verband tussen de voormelde plannen en de inhoud van de laatste publicaties van Arend. We zitten dan ook volop in een transitie periode, die m.i. zeer tumultueus zal verlopen. De cover van The Economist van 1988 is dan ook duidelijk. Uit de assen zal niet alleen een nieuwe munt te voorschijn komen maar ook een NWO.

 3. Een veelzeggende reactie :
  https://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2017/12/25/boerse-tel-aviv-bereitet-verbot-von-bitcoin-firmen-vor/
  met citaat :
  “In Israel droht Unternehmen rund um das Geschäft mit Cyber-Devisen laut Reuters das Aus an der Börse von Tel Aviv. Der Chef der israelischen Marktaufsicht ISA, Shmuel Hauser, will dort ein Handelsverbot für bereits gelistete Firmen durchsetzen, wie er am Montag auf einer Wirtschaftskonferenz sagte. Neuzulassungen von Unternehmen, deren Gegschäftsmodell auf Kryptowährungen wie Bitcoin basiert, wolle er unterbinden. Seinen Vorschlag werde er in den kommenden Tagen dem ISA-Vorstand unterbreiten. Es gelte, solche Firmen angemessen zu regulieren. Beim Bitcoin-Preis seien Blasenbildungen zu beobachten. „Wir wollen nicht, dass die Investoren dieser Volatilität und Unsicherheit ausgesetzt sind“, sagte Hauser……”.
  Blijkbaar weet men in Tel Aviv meer dan elders!!!

  1. Een Canadese ex minister onthult de werkelijke machthebbers van de wereld.
   http://delangemars.nl/2015/04/15/canadese-ex-minister-onthult-werkelijke-machthebbers-van-de-wereld/ In de video gaat deze man in op geldcreatie,rente maar ook wie daar achter zitten en wat de bedoeling is.Ook wordt er gesproken over PNAC (Project of the New American Century) Dit plan houdt in de totale heerschappij te grijpen en Israel tot elke prijs veilig te stellen.https://kendoc911.wordpress.com/fact-11-pnac-new-pearl-harbor/
   Vooral wanneer u de verwijzingen aanklikt in deze verwijzing kan veel duidelijk worden.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.