Advertentie

WHO bekent: polio dóór vaccinaties weer terug..!!


x

x

WHO bekent: polio dóór vaccinaties weer terug..!!

2019 © WantToKnow.nl/be

x

Een polio-uitbraak in de Filippijnen – de eerste in meer dan 20 jaar – blijkt te zijn veroorzaakt door… het poliovaccin, zo heeft de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) bevestigd. Het polio-geval bij een driejarig Filippijns meisje werd veroorzaakt door een poliovirus van het type 2, zo wordt gemeld in een gezamenlijke verklaring van de WHO en UNICEF. Het virus is ook ontdekt in riolering in Manilla, de hoofdstad van de natie, en in de provincie Lanao del Sur. Niet zo verwonderlijk natuurlijk, wanneer je mensen injecteerd met een vaccin, dat daarna door het lichaam voor een groot deel ook weer via de natuurlijke weg wordt uitgestoten..

Het verzwakte poliovirus in deze vaccins vermenigvuldigt zich in de magen van kinderen voordat het wordt uitgescheiden. In zeldzame gevallen kan het virus zich versterken in regio’s waar de sanitaire voorzieningen en de hygiëne slecht zijn, aldus de WHO. Het is al lang bekend dat het toedienen van een vaccin een persoon uiterst besmettelijk maakt voor het verspreiden van de ziekte waartegen is gevaccineerd. Kijk eens naar dit verhaal, waarbij ongevaccineerden als halve misdadigers worden weggezet, en mensen die gevaccineerd waren en de feitelijke aanstichters van -in dit geval- een mazelenepidemie de dans ontsprongen.. Hoezo de omgekeerde wereld..? (HIER)

Vaccinatie-vertrouwenscrisis in de Filippijnen..!
Het vertrouwen van het publiek in vaccins in de Filippijnen is al op een dieptepunt nadat een dengue-koortsvaccin de schuld kreeg van de dood van ten minste drie kinderen in 2017. Het vaccinatieprogramma werd toen direct stopgezet toen bekend werd dat de farmaceuten-cowboys van Sanofi, de fabrikant van het vaccin, onthulde dat JUIST het vaccin het risico op ernstige knokkelkoortsbesmetting kon verhogen. De grote vraag is natuurlijk, vooral ook weer in dit geval met de massale poliovaccinaties (lees verkoop van die vaccins!!), waarom überhaupt vaccineren, als de polio al 20 jaar wég is..?!

Ongetwijfeld onder lobby-druk van dezelfde cowboys en ondanks deze bezorgdheid van de bevolking, zijn de Filippijnse gezondheidsfunctionarissen van plan om het poliovaccinatieprogramma op te voeren. Zij starten in november een massale vaccinatiecampagne voor kinderen jonger dan vijf jaar. Volgens de Filippijnse minister van Volksgezondheid, Francisco Duque, werd in het land een ‘epidemie/uitbraak’ uitgeroepen, nadat de ziekte was gevonden bij een 3-jarige in de provincie Lanao del Sur in het zuiden van de Filippijnen.

De Filippijnen werd sinds oktober 2000 poliovrij verklaard,
waarbij het laatste geval van poliovirus in 1993 werd gemeld.
En nu zwerft het virus dus weer rond, met
dank aan de ‘preventieve gezondheidszorg’ van de WHO
en de lobby van de cowboys van de farmaceutische industrie..!

De volgende gotspe is daarbij tenenkrommend om te lezen..
Minister Duque zei dat de heropleving van polio werd veroorzaakt door een lage vaccinatiegraad voor polio, slechte milieusanering en -hygiëne, en een lage ziektebewaking. Hij vermeldde dat zijn departement, in nauwe samenwerking met de lokale overheidseenheden en de betrokken nationale agentschappen, en met de steun van de WHO, UNICEF en andere partners, ‘een snelle reactie op de polio-uitbraak voorbereidt’. Tja, 3x raden wat dat dan is..? Heb je’m al? Wij vermoeden, dat het dan gaat om NOG MEER VACCINATIES..!

En ja hoor, het verhaal meldt, dat deze ‘snelle reactie’ een ‘reeks gesynchroniseerde orale poliovaccinaties omvat, om elk kind onder de leeftijd van vijf jaar te beschermen in risicogebieden, vanaf oktober 2019’ aldus Duque in zijn kennelijk onmetelijke wijsheid. Naast immunisatie herinnerde minister Duque het publiek er ook aan ‘om een goede persoonlijke hygiëne toe te passen, hun handen regelmatig te wassen, toiletten te gebruiken, veilig water te drinken en voedsel grondig te koken’. Kortom, propaganda om je goedwillendheid te tonen, via ‘de-open’-deur-van-de-‘ohja’-politiek’…!

Klik hieronder op deze wanttoknow-screenprint om de achtergronden te lezen van deze hypocriete gotspe van het verdringen van een ziekte, die AL VANAF 1993 verdwenen was..!! Want het gaat niet alleen om polio, maar in Nederland over de krankzinnige hetze tegen de mazelen, waarbij de volgende vraag nog steeds boven deze ‘vaccinatiepolitiek’ hangt: ‘Zijn er méér ernstige en veelal verzwegen lichamelijke schadegevallen dóór het toedienen van de mazelenvaccins, dan vermeden gevallen van ernstige complicaties rondom het krijgen van de mazelen..?’

*klik op afbeelding voor beide artikelen*

8 gedachten over “WHO bekent: polio dóór vaccinaties weer terug..!!

  1. Akoeta, Dankjewel voor de…..BESTE informatie die ik sinds tijden heb mogen beleven!!!!!
   Ik heb de ademoefening meegedaan en inderdaad stroomt er een warme gloed door je lijf en je bewustzijn krijgt een tik van herkenning! Ik ga er zeker mee verder en zie Wim Hof als een waardevolle man.

 1. Ik ben heel blij dat je ook blij bent, zag het gisteren toevallig omdat ik het liedje I’ve got you under my skin in mijn hoofd kreeg. Ik kon het niet geloven, de oplossing voor depressie enz. Deed die oefeningen ook, maar moest telkens gapen, door roken waarschijnlijk. Nu nog in de sloot springen!!! Heb net gelezen dat negatieve geesten niet van de kou houden, geven de voorkeur aan warme klimaten. Zitten we toch goed in ons koude kikkerlandje!

 2. Akoeta, Denk jij dat met die entingen ook de chip erin gaat? Ik zou er niet van staan te kijken en samen met dat verdomde 5G gezeik hebben ze eindelijk hun zin. Dus gaat er een pressiemiddel ontstaan. Contant geld weg, geen prik, geen geld. Dus dat wordt alternatief geld, allen gaat dan de essentiële zaken als voedsel en brandstof wel op de bon zodat het niet onderhands doorgestoten kan worden. Excuus dat ik met zulke zure zaken kom maar het zit al jaren in de pijp.

  1. Akoeta, en wéér bedankt voor de link! Gelukkig zijn er ook goeie gebeurtenissen en mensen, sterker, en denk vaak dat wanneer er niet goede ‘engelen’ werkzaam zouden zijn, het een veel grotere puinhoop zou wezen. En het begrip ‘engelen’ kun je op velerlei manieren uitleggen. Maar ik zie de SGP nou niet zo als een politieke oplossing voor wat via de verborgen hand wordt doorgedrukt. ‘Hetzelfde’, ahum… als je huis in de fik steken om van de muizenplaag af te komen.
   Maar wat ik als een cruciaal gegeven steeds als struikelblok zie is de veel te trage mate waarin de mens in het algemeen in de gaten heeft welk spel er gespeeld wordt.
   Vanaf kindsheid aan weet ik voor 90% waar het heen gaat en zie dit jaar naar jaar dichterbij komen met alle aspecten die erbij komen incl. de sluipende veramerikanisering op allerlei gebied. En omdat we in een collectief leven en de koers mede bepaald wordt wat er in de hoofden van de soortgenoot speelt, voel ik mij vaak als een voetbaltrainer die vanaf de zijlijn nagels zit te bijten terwijl zijn spelers beneden trainingspeil presteren en daardoor de wedstrijd dreigen te verliezen. Tenzij er een wonder gebeurt. Dat kan in mijn realiteit alleen maar door de loyaliteit en tussenkomst van de allerhoogste zijn. Ik ben geen gristen maar wel een gemotiveerd voorstander van de leringen van Yeshua.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.