Advertentie

Zieker van de mazelen of van het mazelenvaccin..??


x

x

Zieker van de mazelen of..

van het mazelenvaccin..??

2019 © WantToKnow.nl/be

x

Zou jij het mazelenvaccin toegediend dienen te krijgen als mens? Kijk eens naar deze foto van de bijsluiter van de BMR vaccinatie, die jonge kinderen krijgen toegediend. Deze bijsluiter bevat maar liefst 42 paragrafen met heel veel.. waarschuwingen en bijwerkingen. De waarschuwingen omvatten o.a. beroertes, hersenontsteking, longontsteking, doofheid, overlijden en MAZELEN! De bijsluiter vertelt ons keurig netjs natuurlijk, dat de vaccinatie wel kan resulteren in hersenschade, overlijden en zelfs de ziekte die je probeert te vermijden. Wat staat je te doen als ouder, wanneer je kritisch genoeg bent over vaccins, om in ieder geval deze bijsluiter te (gaan) lezen..?

En dan komt het, al lezende, op de één na laatste alinea in de bijsluiter… Een lijstje met regelrechte ‘gruwelijkheden’; we hebben er even geen andere naam voor…  Je leest het goed hoor.. Naast sorbitol, natriumfosfaat, kaliumfosfaat, sucrose, gehydrolyseerde gelatine, medium 199 met zouten van Hanks, monomatrium L-glutamaat, neomycine, fenolrood, natricumbicarbonaat, zoutzuur en natriumhydroxide, staat er nóg iets..

De levende en verzwakte virussen in het vaccin zijn geproduceerd op.. kippenembryocellen

en WI-38 humane diploïde longfibroblasten..! Ongelooflijk toch?

Dat het dan tóch waar is, dat vaccins niet alleen op dierlijke embryo’s maar ook op de cellijnen van een speciaal voor dat doel geaborteerde menselijke embryo gekweekt worden..? En dan het camouflage-taalgebruik, waarbij niets wordt uitgelegd, maar iedereen maar dient ná te gaan, wat deze stoffen zijn, die we hierboven noemen.. Want ‘op diploïde longfibroblasten gekweekte culturen’, is toch geen gangbaar taalgebruik voor de gemiddelde ouder..? Of is dit juist de bedoeling..?!?

En ja, het vaccin veroorzaakt de ziekte..
Dus nog even duidelijk.. Je kunt gewoon de Bof, de Mazelen of de RodeHond krijgen van het vaccin..! Oppassen ook voor mensen die net gevaccineerd zijn, want juist gevaccineerden, kunnen je binnen enkele weken ná de vaccinatie, de Bof, Mazelen of RodeHond bezorgen..! (HIER) Luister en kijk naar dr. Suzanne Humpphries over dit fenomeen, het zg. ‘shedding’. Het verspreiden van de ziekte dóór het vaccin zelf. (Er is nl-vertaling beschikbaar)

Waarom tekent de toedienende arts geen verklaring van betrouwbaarheid en veiligheid..??
Niet zo gek dus, dat er een beweging is, die de vaccin-toedienende arts/assistente vraagt, een verklaring te tekenen, dat het vaccin veilig en betrouwbaar is..? (HIER) Dus lees zelf de hele bijsluiter door, voordat jij of je kind gevaccineerd wordt. Wellicht ten overvloede, maar jij kunt de farmaceutische fabrikant in kwestie, van dit vaccin, niet aansprakelijk stellen voor de eventuele schade als gevolg van de vaccinatie. Dit is dus niet alleen in de VS zo geregeld, maar ook in Europa. En toen de Hoge Raad in de VS uitspraak moest doen over de schadelijkheid van vaccins, kwam de volgende juridische tekst tot stand:

 

Wij vragen ons nog steeds af, waarom mazelen als ‘de grote boze wolf’ mensen heel angstig dient te maken en dat mensen hierbij niet beseffen dat vroeger iedereen de mazelen kreeg en er VEEL STERKER uitkwam. Kijk eens naar het krantenbericht uit de Leidsche Courant’ over de mazelen die prinses Beatrix had opgelopen. Is daar ook maar één spoor van paniek o.i.d. te lezen?

Daarnaast blijkt keer op keer, dat kinderen die mazelen hebben gehad, zich veel weerbaarder in het leven opstellen; kennelijk door een krachtig versterkt (getraind) immuunsysteem. Kijk eens naar deze artikelen die ing. Harry Zandvliet hier op de site schreef over dit fenomeen, dat in medisch-wetenschappelijke kringen, steeds méér aandacht en steun krijgt.

 1. Mazelen gehad? Goed zo! Beter beschermd tegen.. (HIER)
 2. De voordelen van het doormaken van de mazelen (HIER)

Het is deze stelling van Zandvliet, die iedere angstige ouder zou moeten lezen, wanneer het gaat over het doormaken van mazelen en andere ‘kinderziekten’:

“Goed behandelde natuurlijk infectieziekten zijn voordelig voor kinderen. Wanneer kinderziekten niet op de verkeerde manier, door middel van antibioticum of onderdrukking van koorts, wordt behandeld zullen de kinderziekten het immuunsysteem verbeteren en rijper maken maar ook de ontwikkeling van het kind bevorderen.

Het doormaken van mazelen zorgt niet alleen voor een levenslange specifieke afweer tegen mazelen, maar ook in een levenslange niet specifieke afweer tegen degeneratieve ziekten van botten, kraakbeen, talgklier huidziekten, immuunziekten en een aantal tumoren zoals getoond bij Ronne (1985) [Ronne T. 1985. Measles virus inf ection without rash in childhood is related to diseases in adult lif e. Lancet;]

Dr. Vera Scheibner weet het al jaren.. ‘Vaccins zijn ‘de pest’ voor het immuunsysteem’..
Ondanks het extensieve onderzoek van de orthodoxe medische pubicaties over vaccinaties van de afgelopen 100 jaar, trekt Dr. Vera Scheibner de conclusie dat er geen enkel wetenschappelijk bewijs te vinden is, dat injecties met hoog-schadelijke stoffen, besmettelijke ziektes zouden voorkomen. INTEGENDEEL!

Haar conclusie is dat het menselijk lichaam juist vatbaarder wordt voor die ziektes waarvoor de vaccins juist zouden moeten beschermen..! Maar ook dat de vaccins een soort gastheer worden in het lichaam van -aan het vaccin gerelateerde én ongerelateerde- virale en bacteriële infecties. Volgens Dr. Scheibner zijn vaccins in verband te brengen met een groot aantal moderne kinderziektebeelden. Dit rijtje gaat van overprikkeling van het immuunsysteem (asthma en allergieën), auto-immuunziekten (MS, diabetes en reumatische aandoeningen), kanker, leukemie, degeneratieve ziekten (botontkalking) tot gedrags- en leerproblemen. Om er maar enkele te noemen..!

Dus, de conclusie trekken, dat vaccins meer schade toebrengen, dan dat ze zouden voorkomen, is volledig gerechtvaardigd, ..!!

 

3 gedachten over “Zieker van de mazelen of van het mazelenvaccin..??

 1. Wat een drama over de mazelen.. ik heb die ook gehad, en ik leef nog. Herinner mij nog dat 60 jaar geleden, de mazelen een bij manier van spreken “normale kinderziekte” was… die praktisch iedereen doormaakte. Dit “drama over mazelen” staat dan wel in schril contrast tot de discretie over het aantal doden veroorzaakt door misbruik van alcohol, drugs, tabak.. door kankers, veroorzaakt door de inname via het voedsel en de lucht van tal van giftige stoffen.. door verkeersongevallen, met niet alleen doden maar ook met levenslang verminkten… !!!

  Ik kan er alleen maar uit besluiten dat achter de hetze over de mazelen en vaccinaties, een verborgen agenda schuil gaat waar reeds in andere reacties op WTK werd naar verwezen : de inplanting van (bio)chips, via o.a. de nanotechnologie… het verband tussen chips en geld waar GuidoJ ook al de aandacht heeft opgetrokken.. en het uiteindelijk doel is dan m.i. een totale controle over de mens.. die dat gaat eindigen als een fusiegedrocht met de robot. Of het transhumanisme. En met dit laatste wordt dan ook de deur open gezet naar het “social credit score system”, dat nu reeds in voege is in China.

 2. Dat het BMR vaccin erger is dan de ziekte die het moet voorkomen, is heel simpel te achterhalen. In NL hebben we het Lareb. Deze instelling houdt bij welke bijwerkingen vaccinaties veroorzaken. Op hun site is dat gewoon te lezen. En als je dat doet, schrik je je rot. Zeer recent zijn de cijfers niet, maar ze zeggen genoeg. Vanaf 2001 zijn er maar liefst 2513 officiële meldingen binnengekomen, waarvan 496 ernstige gevallen. Het echte aantal ligt uiteraard hoger.
  Staatssecretaris Blokhuis hoor je hier niet over. De MSM zwijgen vaccinatieschade bewust dood. Nee, vaccinaties zijn zg juist een zegen. Helaas kan het RIVM niet aantonen dat vaccins, veilig, betrouwbaar en noodzakelijk zijn. Er gaat niets boven een goedwerkende immuunsysteem.
  In handen van kwaadwilligen is depopulatie mbv vaccinaties ook nog eens een fluitje van een cent. We weten allemaal dat Bill Gates een groot voorstander van vaccinatie is, maar ook hij de wereldbevolking zou willen terugbrengen onder 1 miljard. Een enge gedachte, maar wel de wens van de Deep State. Hopelijk zal QAnon het tij spoedig keren. Wordt wakker en doorzie al die leugens van mensen alss Rutte.

  1. Helemaal juist weergegeven in mijn ogen Hoeder. Wat een bizarre tijd. Gewoon DE WAARHEID niet meer willen zien, vanuit angst voor bijv. de ‘enge ziekte van je kind’.. Terwijl er zo, 10 argumenten tegen het verhaal zijn.. Het sprookje van de nieuwe kleren van de keizer. De keizer BLIJFT gewoon rondlopen in zijn blote kont, totdat het jongetje roept dat de keizer in z’n blote reet loopt..!
   Angst angst angst.. Jonge jonge.. Ga nu maar verder slapen.. Want: ‘NEEEHHEEE ER LIGT NIEMAND ONDER JE BED..!’...

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.