Advertentie

EHEC-bacterie: gefabriceerd om angst te zaaien..!?


x

Alle tekenen wijzen erop dat deze bacterie in elkaar geknutseld is..!

Guido Jonkers © 2011 WantToKnow.nl/.be

x

Er zijn meer dan 20 mensen al overleden, meer dan 2100 mensen zijn ziek, waarvan velen ernstig ziek. Maar waar kan nou zo’n E-colibacterie-streng ineens vandaan komen..? Het is een volstrekt nieuwe vorm, nog nooit eerder gezien.. De bacterie is ook nog eens immuun voor 8 varianten van antibiotica… Heel bizar, deze combinatie..? Kijk de MRSA-bacterie kennen we als de ziekenhuisbacterie, die is er al meer dan 10 jaar. Ook resistent tegen bijna alle antibiotica, maar deze bacterie kennen we..!

Dat moet betekenen, dat de originele streng is blootgesteld geweest aan elk van deze 8 antibiotica-varianten, één voor één. Telkens een stap verder, totdat totale immuniteit voor de 8 soorten bereikt was… En dat gebeurt alleen in laboratoria.. Een bacterie die dus nieuw is EN gekweekt is om 8 antibiotica te weerstaan. Zo simpel is het eigenlijk… De kans dat dit een natuurlijke variant is, is daarmee tot een minimum gedaald..!

Maar welk laboratorium kan dit gedaan hebben, en hoe kan deze bacterie in een kiemenkwekerij, waar o.a. taugé wordt gekweekt, terecht gekomen zijn? Maar de belangrijkste vraag in dit verband blijft dan: Waarom zou het gedaan zijn? Deze laatste vraag zal worden beantwoord, wanneer er een ‘oplossing’ zal komen. Er zullen nieuwe voedselwetten moeten worden aangenomen en nieuwe technologieën moeten worden ingevoerd.

De overheid helpt je van je angst af!!
Want het probleem’ dient toch te worden opgelost.. Zie je het patroon? Kijk eens naar de Patriotwet, die vlak ná 9/11 moest worden aangenomen, om de burgers van de VS ’te beschermen’.. Kijk eens naar de full bodyscanners (hier en hier) die nu op elk vliegveld komen, om mensen te dwingen zich te laten doorlichten en vernederen? Probleem opgelost toch? Geen angst meer, de overheid waakt over u..

Krijgen ‘ze’ het nu voor elkaar om ons zo ‘bang’ te maken, dat we ons eigen voedsel weg gaan gooien..??!

Maar is die overheid niet de oorzaak, gewoon vanaf het begin.. Krachten achter de schermen, die de macht grijpen, door jou te ‘helpen’.. Mogen we een tip van de sluier oplichten? Kijk eens naar deze onderbroek’terrrrrrrorrrist’, kijk eens naar zijn gezicht.. Een jochie, die zonder paspoort door de douane wordt gesluisd, maar wel aanleiding is om voor US$ 350 miljoen aan body-scanners op vliegvelden te plaatsen..!

Een vals-vlagoperatie en iedereen schreeuwt: ‘Dood aan de terroristen’.. En ineens zijn ze daar, de redders in nood. Overheidsfunctionarissen, liefst van het kaliber George W. Bush, die je vragen ‘mee te helpen’, en je persoonlijke vrijheid en macht uit handen te geven..!! Want dan kunnen zij efficiënt voor je zorgen.. Wordt het patroon je duidelijk..?

Zie je de creeps die achter deze toneelstukken zitten? En belangrijker: zie je jezelf zitten, als ‘watje’, die angstig meedoet, meedoet om zijn of haar vrijheid af te geven en ‘de overheid’ voor je te laten zorgen..?! Mijn hemel..

En nu is voedsel het podium voor het nieuwe terroristentoneelstuk..!

Er komen nu echter geen menselijke terroristen aan te pas, maar microscopisch kleine ettertjes.. Het past allemaal preciés in het plaatje van wat er vanuit de VS naar ons wordt getransporteerd voor wetten en manipulaties. Alleen gaat het kennelijk wat vlugger, als in Europa die ontspannen houding een beetje wordt opgefokt..!

Kijk eens hoe ze het dáár doen, kijk eens naar de invallen in de VS, dáár waar vers en gezond voedsel wordt verkocht en verbouwd. VERBODEN.. Omdat het ‘niet-gekeurd’ is, daardoor een ‘bedreiging voor de volksgezondheid’ kan opleveren.. Zie je het patroon..??
Kijk eens naar dit artikel, waar Michelle Obama lekker in haar groentetuintje werkt.. Een PR-verhaal? Lees het heel verhaal..!

Terug naar de E-coli-taugé..
Vind je het niet toevallig, dat er nu in de VS een ware heksenjacht geopend wordt op verse melk, verse sappen en alles wat gezond-is-voor-een-mens? Nee hoor, het is de naam van jouw veiligheid, dat de overheid biologische winkels binnenvalt, met getrokken pistool, om de winkelier in de boeien te slaan voor het verkopen van ‘gevaarlijke melk’, ‘ongekeurde sappen’ enz. enz.

Kan het zijn dat deze E-coli-uitbraak PRECIES, maar dan ook PRECIES in het plaatje past van de strenge voedselwetten, de krankzinnige heksenjacht op ‘vers voedsel’. En zijn kiemgewassen zoals taugé dat is, niet een prachtige symboliek om ‘vers’ de nek om te draaien.. Denk je dat je onbewust dit ‘kiempatroon’ niet ziet..?

Uiteindelijk zal het gaan om voedsel dat g e v a a r l i j k kan zijn voor je, omdat het NIET gekeurd is.. Je kunt er werkelijk dood van gaan, er kunnen zomaar E-colli-bacteriën inzitten..!! Normaal krijg je daar diarree van, maar nu ga je eraan DOOD..

We raden je aan deze onderstaande video te bekijken, maar vooral eens door te klikken naar de vele links, die we hierboven in de tekst hebben ingelust. Het totaalplaatje zal toch wel eens keer duidelijk worden voor velen..? Of lopen die ‘velen’ nog steeds met het gele plaatje door hun oor: ‘Sheeple’..  ( Sheep en People..)

We excuseren ons voor de bittere toon, maar hoe lang gaat deze vals-vlagshow nog door..?!?! Kijk eerst eens rustig naar deze video. Sorry hij is hartstikke vers, dus nog niet ondertiteld (en door zijn versheid waarschijnlijk ook gevaarlijk en zou verboden moeten worden.. Klopt, zijn ze óók mee bezig, het controleren en indammen van het internet..)

Tot slot
We gaan hier, samen met vele anderen, misschien erg ver in onze analyses. Voor sommigen misschien té ver.. Maar de nabije toekomst zal het leren of we helemaal gelijk hebben. Wij en vele, vele anderen, die de hele dag dit ‘soort’ nieuws voorbij zien komen, zien het patroon. We vragen jou ook het patroon te zien..!

Kijken we ineens naar een ‘ban op vers voedsel’? Zit die eraan zit te komen, omdat we als schaapjes gelóven, dat vers voedsel nu ineens héél gevaarlijk zal kunnen zijn, na eeuwen en eeuwen van onbekommerd genieten ervan. Gaan we nu ook onze voedselvrijheid uit handen geven…?

De trend in de hele wereld is een afkeer van fabrieksvoedsel, een ’terugkeer’ naar ‘eerlijk vers voedsel’. Biologisch voedsel is DE TREND in Europa en die zet door..

Maar door dit (biologische) voedsel letterlijk en figuurlijk door de ‘shit’ te halen, wordt een afkeer gekweekt in onze hoofden. Benieuwd zijn we, erg benieuwd naar de ‘apostelen’ die deze valse boodschap in Europa, maar vooral in Nederland gaan verkondigen. Valse boodschappers dus, die jou komen vertellen, dat het verse voedsel dat je eet en wilt eten, NIET goed voor je is. Niet goed voor je KAN ZIJN, want dáár is nou precies het angstverhaal op gebaseerd.. Wat kán zijn..

48 gedachten over “EHEC-bacterie: gefabriceerd om angst te zaaien..!?

 1. Je kan al heel goed zien dat dit een gecontroleerde media gebeurtenis is, kijk eens hoe snel ze al over EHEC berichten terwijl het nog niet eens een epidimie is.
  Het schreeuwt om aandacht in dat de media er al volop in gedoken was voor het tot een echte epidimie kon uitgroeien, is dat alleen al niet verdacht?
  Alle echte epidimieen wijzen namelijk uit dat het al flink in volle gang is en dan pas gaan ze naar de oorzaak zoeken maar niet bij EHEC, daar was men als de kippen erbij.
  Dit alleen al verraadt dat dit een bewust uitgevoerde gebeurtenis is en helaas ja, mensen trappen er weer met open ogen in en stoppen acuut met groenten kopen uit angst.

  Tja, des temeer komkommers en tauge voor mij, ik laat me gelukkig niet bang maken en het is eigenlijk best lachwekkend om mijn bange medemensen in actie te zien en hoe ze zich laten controleren door het circus wat opgevoerd wordt.

  Daarbij kan ik ook nog eens de tip geven dat geen enkele bacterie die resistent is tegen antibiotica resistent is tegen zilver dus zoekt u maar even op Internet naar verkopers van colloidiaal zilver en het probleem is vanzelf opgelost want wat ze er u niet bij vertellen is dat zilver de echte antibiotica is waar absoluut geen resistentie voor op te bouwen is door welke enge bacterie of virus dan ook en laat u zich alstublieft niet bang maken (daar hebben we weer de angst) door de media die met prachtige foto’s komen met mensen met de ziekte agyra waar je een blauwe huid door krijgt en zeggen dat dat komt door gebruik van colloidaal zilverwater want angst zorgt ervoor dat je niet nadenkt over hoe je bespeeld wordt en ervoor zal zorgen dat je dit fantastische medicijn links laat liggen.
  Degene die wakker zijn en bewust zijn van hoe het hier echt eraan toe gaat op Aarde zullen zich niet laten misleiden door onzin en zullen het gewoon blijven gebruiken wat ervoor zorgt dat als de elite mensen uit willen roeien ze de schapen hiermee pakken want die zullen gehoorzaam zijn tot in de dood. Wat over blijft zijn de bewuste mensen en die wilt de elite nou juist kwijt maar wij gaan het ze dan eens goed lastig maken. Zo ziet u, elk probleem heeft ook weer een fantastische oplossing.
  🙂

 2. Nu te koop, prachtige genetisch gemodificeerde groenten, die u vers kunt eten en waar u onbekomkommerd van kunt geneten ehm, genieten! resistent tegen alle bekende en tot op heden onbekende vormen van bacterien, virussen.

  disclaimer, randverschijnselen, zoals het spontaan ontploffen van uw teelbal of eileider is niet te wijten aan onze prachtige producten.

  Ik word zachtjes een beetje melig van alle angst, daarom ga ik straks naar duitsland om lekker verse sla te kopen.

  1. beetje taugé erdoorheen, heerlijk hoor. Laat de angstdressing gewoon achterwege.

 3. Ja Guido, het patroon wordt steeds duidelijker. Je kan er bijna niet meer omheen. Gewooon er openlijk over schrijven, op dat punt zitten we nu gewoon.
  Het wordt niet minder, alleen maar meer.

  Maar ja, moed houden, in je kracht gaan staan, liefde tonen etc. Daar heeft de ‘elite’ een hekel aan.
  Ik merk wel dat, als je erover praat, mensen al wat langer luisteren dan ongeveer een jaar geleden.

  1. Wat me steeds verbaast Marc, is dat het hetzelfde spelletje is, keer op keer. Valse-vlag-operatie (zie de onderbroekterrrrorrrrist..) en dan met de oplossing komen. Het is een rattig spel, dat lukt, zolang ‘we the sheeple’ zijn.. De elite lacht zich toch een deuk, om zoveel ontgroenings-humor…
   Maak de ‘sheeples om je heen’ wakker, niet versagen.

 4. De elite zit ook in ons!
  Wat we zien in de buitenwereld is een afspiegeling van onze binnenwereld maar omdat we dit niet herkennen moet het zich wel afspelen in onze buitenwereld net zolang totdat we het herkennen, omarmen en liefdevol accepteren als van onszelf, dan vragen om vergeving.
  Weten we nog, we zijn allemaal 1?
  Weten we nog? Ho oponopono? Sorry, I love you, please forgive me, thank you!
  Oftewel David Wilcock, oftewel Inelia Benz, oftewel Michael Roads oftewel Tessa, oftewel gewoon, doen! Keer op keer op keer net zolang totdat we het door hebben.

  1. Door deze oefening te blijven doen is het mij eerst opgevallen hoe veel ik (toen vaak onbewust) oordeelde. Nu merk ik dat als ik oordeel, ik mezelf er meteen op betrap dat ik het doe en kan ik mezelf meteen corrigeren. Zo een goed gevoel 🙂

 5. Goed stuk! Helder verwoord en nu maar hopen dat het de (naïeve) mensen aanzet om een aantal opsommingen van de gemanipuleerde “gevaren” in de afgelopen jaren eens te vergelijken met hun bevindingen van de consequenties hiervan om ons heen in de huidige samenleving. Ik ben bang dat de EHEC de voorbode gaat worden op een volkstuin verbod.

  FICTIEF Creëren van PROBLEMEN ten behoeve van het scheppen van GELD…….

 6. Leuk dat derde oog als logo bij de Geheime Genootschappen. Zij kennen het belang van het derde oog.(de pijnappelklier)

  Betreft het bericht van de bedrijven die nieuws-items verkopen.
  Uhmmmm kan de schrijver mij duidelijk maken waarom deze interesse toont in artikelen van bedrijven die nieuws-itens verkopen ?

  Wat is het volgende iten ? WC-Eend beweert geheel ten onrechte dat WC-Eend de beste toiletreiniger is ?

  En dan heel groots erboven: DIT IS GEEN COMPLOT THEORIE !
  Tja zo krijg ik mijn blog ook wel vol.

  1. Oh ja er zijn al (…) 20 mensen overleden.
   So what ? Er overlijden jaarlijks 4000 mensen aan alcohol.

   Daar hoor ik WTK niet over. WTK doet gewoon mee aan het verkopen van de angst.

  2. Charles, ik vind je eigenlijk een mies mannetje.. Nauwelijks inhoudelijk vertellend wat jouw waarheid is.. Proberen je te verbinden, eerlijk zijn. Alleen vertellen wat een ander verkeerd doet. Er niet bij zeggend dat het dan JOUW OORDEEL is, doen alsof het DE waarheid is, terwijl het niets meer, maar ook niets minder dan JOUW waarheid is.
   Zal ik het proberen? Je wilt eigenlijk zeggen dat het EHEC-debacle WEL een complottheorie is..? Wat wil je zeggen Charles? Kom eens uit de kast man.. En over het volschrijven van een blog gesproken:
   vrijdag 13 april, een paar jaar geleden: “Ik heb nog geen tijd gehad om iets in mijn blog te schrijven.” Mooi hè? Spiegelen..
   En over die 20 overleden mensen.. Er zijn miljoenen mensen ernstig geraakt op hun zere plek: ‘angst’. Door een simpele bacterie.

  3. Beste Guido, je kwaliteiten als gastheer van deze Amerikaanse gelinieerde site trek ik in twijfel.
   Heb nog even op google gekeken naar de betekenis van “mies” google kwam niet verder dan “aap, noot, Mies”. En daar wil ik mijn reactie ook dan bij laten, klaarblijkelijk ben je niet verder gekomen dan het aap, noot en Mies.

   Dank je wel over je oprechtheid hoe je in het leven staat en laat weerspiegelen in deze site:
   “Proberen je te verbinden, eerlijk zijn. Alleen vertellen wat een ander verkeerd doet. Er niet bij zeggend dat het dan JOUW OORDEEL is, doen alsof het DE waarheid is, terwijl het niets meer, maar ook niets minder dan JOUW waarheid is.”

   Precies de inhoud van dit artikel over de EHEC bacterie.
   Het gaat om EN EN, niet om of, of !

 7. In april was er al sprake van negatieve nieuwsberichten omtrend groenten en met de nadruk op biologische dus ik zag deze bui al hangen. Uiteraard liep het parallel met het in werking treden van die nieuwe wet binnen de EU en ook de petities tegen de aanname er van om de publieke opinie nog een beetje te beinvloeden. Ik weet niet eens meer hoe die heet zo weinig indruk maakt het eigenlijk.
  Maar toch, het is gewoon irritant dat zo een wet er doorheen wordt gedrukt. Je kunt er op allerlei manieren omheen(gewoon lekker toch peterselie in je vensterbank zoals een hoop mensen zeiden en de petitie niet wilden ondertekenen, eenheid en verbinding was toch weer ver te zoeken) maar een feit is dat die wet er is, en in de toekomst voor een hoop problemen kan zorgen die je niet hebt als die wet er ook niet is. Noem het maar burocratie.
  De volgende stap is gewoon wat volkstuintjes besproeien met EHEC. Grote koppen in de krant, DODELIJK ZIEK DOOR GROENTE UIT EIGEN TUIN, horrorbacterie blabla.
  Ik heb er verder geen weinig verstand van maar zou colloidaal zilver een oplossing kunnen zijn? Zou iemand dit weten of kunnen testen in een lab voor deze site? Ik zie dat mijn voorganger het hier ook al over heeft.
  Het lijkt me ook tijd om aktie te ondernemen tegen dat kleine groepje duisteren die het verpesten voor het overgrote deel niet duisteren. Massaal hun produkten niet meer kopen. Hier komt het grote woord weer, verbinding en eenheid.
  Theoretisch zou je er zelfs nog financieel voordeel uit kunnen halen(niet ethisch weet ik, het gaat niet om geld). Put opties kopen van een bepaalde producent en dan massaal hun produkten niet meer kopen. Je maakt de producent kapot en haalt ook je centen weer terug. Is toch ook karma?
  Maar ja hoe krijg je MSG en aspartaam verslaafden zo ver om mee te doen geen coca cola of chips meer te kopen of sterker nog hun bron om zeep te helpen. Ik vind het al een klus om mijn eigen gezin op een nog gezellige manier duidelijk te maken dat we geflest worden en beter op te letten wat te kopen.
  Toch denk ik dat het allemaal goed gaat komen.

  1. Dennis: Je moest een weten wat voor positieve zaken jouw intentie en focus creëert..! Laat je niet ontmoedigen, maar wees ook geen struisvogel,die het ff allemaal niet wil zien. Dank voor je bijdrage.
   Kijk eens naar de VS, hoe mensen écht met de dag, steeds meer als beesten worden behandeld. Het is werkelijk ongelooflijk, dat mensen zich als ‘We the sheeple’ laten behandelen. En zolang niemand opstaat, blijft het zo, sterker nog: wordt het nóg erger.

 8. Nou , geniet er maar ff van , een Griekse salade maken is in tijden niet zo goedkoop geweest .
  Zelf ben ik opgegroeid tussen de kassen met tomaten , paprikas , komkommers en alle andere groenten , en geloof mij maar , daar komt al jaren geen koeienstront meer bij in de buurt . Was het maar waar , groenten worden tegenwoordig in klinische omstandigheden gekweekt op een steenwolmatje met gecontroleerde voeding uit een chemievat , voedsel 2.0 .
  Duszzzz , tenzij er een koe over een trein met komkommers of taugé heeft staan reutelen zie ik geen andere mogelijkheid dan dat dit gewoon een stinkend zaakje is waar waarschijnlijk weer allerlei staartjes aan zullen groeien . ( GM staartjes wel te verstaan )
  http://www.youtube.com/watch?v=d_5KnJLMWUI&feature=related

 9. voor mij is het antwoord op de vraag boven dit artikel JA!!!
  angst om uit je eigen tuin te eten want……………….
  ga lekker uit de directe omgeving etek en laat het geimporteerde spul en het blikken/potjes/zakken/diepvries spul maar in de vakken liggen.
  ik ben benieuwd wat er dit keer uit het onderling smiespelen in Zwitserland van de bilderberg groep komt
  maar ja dat zie en merk je pas achteraf.
  waarom trekken we ons nog steeds ook maar iets aan van die politici die denken dat zij het voor het zeggen hebben?
  op het moment dat de massa achter de tv vandaan en van de bank af komt en zijn pilsje laat staan om te protesteren kan het zijn dat er iets positiefs tevoorschijn komt.
  daar hoop en vertrouw ik op.

 10. Een goed en helder stuk,ik huur een klein lief optrekje in zwiterland bij een boer,en die zit nooit op het internet,heeft ie geen kaas van gegeten en die wist mij van de week te vertellen dat deze bacterie bewust losgelaten is en daar keek ik erg van op,dat deze man de wijsheid had om dit te doorzien,en dat zien steeds meer en meer mensen gelukkig,ik heb daarna heerlijk een komkommer gegeten met erg veel sla erbij,(uit de supermarkt)was heerlijk en ik laat me echt niet gek maken door deze gekte,als het waar is dat er 20 mensen aan gestorven zijn dan vind ik dat heel erg voor ze maar zelfs dat geloof ik niet,ik geloof helemaal niets meer wat ik lees in de zogenaamde media,ik vertrouw op mijn intuitie,en websites zoals deze hier,en eet als ik honger heb zoveel mogelijk gezond en biologish des te meer ze schrijven dat het waarschijnlijk van de komkommers komt des te meer eet ik ze,en ik voel me nog steeds topfit,veel geluk,gezondheid,liefde en licht voor iedereen,Tom.

 11. lieve lieve mensen, we MOETEN dit STOPPEN!!!!!!!. wat kunnen we er aan doen, gewoon het eten kopen, en goed uit kijken wat je koopt aan voedsel, maar het beste is… ZOVEEL MOGELIJK JE MEDEMENS VERTELLEN WAT ER AAN DE HAND IS. WAARSCHUW DE MENS. MAAK ZOVEEL MOGELIJK MENSEN WAKKER !!!!!!!
  als zoveel mogelijk mensen er van weten, dan kunnen we ons er sterk mee maken, want nog altijd is de MACHT VAN HET VOLK HET STERKST !!!!!!

  1. Doe gewoon je eigen ding Arnoud, je hoeft niet de barricades op. Die barricades zijn symbool voor de mensen om je heen. Probeer jezelf te zijn, jouw waarheid te vertellen, mensen hoeven niet te worden overtuigd, maar zien jou kracht in het verhaal. Zullen ná gaan denken; zó dat ze niet meer als schaapjes idd, de grote nieuwsmedia nabrallen.

   Als je als mens een onafhankelijk en vrij wezen wilt zijn, is het noodzaak, dat je idd voor jouw waarheid STAAT. Deze laten zien als mensen, is VEEL ZWAARDER dan de barricades opklimmen en ergens TÉGEN zijn..!

   Het gaat er niet om waar je tegen bent, maar waar je vóór bent. Door deze wetenschap hierboven, kijk JIJ anders naar de wereld. Dat te delen is onze taak naar mijn overtuiging. En inderdaad: de macht van het volk is het sterkst!!

 12. Ik denk dat de nep-oplossing al gauw daar zal zijn. Gewoon al het voedsel bestralen.
  Bacterien dood, alles dood.

  Beste oplossing is niet te gaan stressen en zelf je voedsel verbouwen, ook 3 hoog achter kan je nog wel wat.
  Leef in liefde en weet dat alles terugkeert naar liefde. Niemand is fout en niemand is goed.
  Hou van je eten, ook het supermarkt voedsel, jouw liefde zal het voedsel in zich opnemen en aan je terug schenken.

  1. Klopt, en vergeet ‘gemodificeerd’ (lees: genetisch gemanipuleerd en lange termijn experiment) voedsel niet…’Vrij’ van schadelijke beestjes, maar vul met neurotoxische, kankerverwekkende en immuunsysteem onderdrukkende effecten (vooral op de lange termijn en soms ene generatie verder…)!

 13. Het is waar er is een beweging die er alles aan doet om te verdienen aan angst/ziektes en voedsel.
  Maar gelukkig kunnen we nog altijd keuzes maken met hoe je om gaat met dit alles, zolang we nog niet als de ganzen voor hun ganzenlever worden gevoed, kunnen alle weldenkende individuen nog alle kanten op, want ergens staat wees als het riet in de storm als de storm over is er altijd het riet maar storm is gewoon weg.

 14. Houden jullie nou toch eens op met dat gecomplotter… Gewoon verbieden als dat vers en biologische gedoe en een wet aannemen dat er alleen nog maar Monsanto genetisch gemanipuleerd, dus gecontroleerd, tot je genomen mag worden. De nano crittertjes doen we er gratis bij i.p.v. voetbalplaatjes…

 15. Er is maar simpelweg één reden voor hoor. Dit is wederom een daad zonder licht en liefde. Immers waar licht en liefde is, kan gewoonweg ook geen angst gezaaid worden.
  Als je graag in angst wil leven doe dan vooral maar mee hoor, alleen leg het dan ook niet op aan ons, die wel in licht en liefde leven.
  E als je niet begrijpt wat ik feitelijk bedoel, lees dan de boeken over Anastasia-de zoemende ceder maar. Of als dit je wat meer aanspreekt, dan lees de boeken van Kathleen McGowan maar.
  Dan kun je al zien waar liefde toe in staat is. Meer hoeft ook niet,weet je. Maar je weet hé, het is wel ook jouw keuze, maar wees wel bewust in alles wat je doet en wees dus niet als een schaap!

 16. Codex Alimentarius would make Vitamin C above 60-200mg per day illegal (the exact limits have not yet been set). If Codex is implemented in the U.S., Vitamin C of doses higher than a tiny amount would become as illegal as the hard drug heroin! And junk science (toxicology for nutrients) would be used to set the dosage.

  http://www.telegraph.co.uk/science/science-news/3339855/Vitamin-pills-increase-risk-of-early-death.html

  http://www.timesonline.co.uk/tol/life_and_style/health/article3754205.ece

  http://www.heraldscotland.com/doubts-cast-on-benefits-of-antioxidant-supplements-1.878651

  http://www.guardian.co.uk/science/2008/apr/16/foodtech.health

  1. Oops, this link appears to be broken, google. ik zou hem wel willen lezen. Goed artikel Guido!
   Blijf gecentreerd en gefocused

  2. Odette, je bedoelt de link van ‘Fan’..? Die kan ik niet herleiden; Fan check hem even als je wilt. Dank!

  1. @ Fan ,ze zijn zeker de moeite waard !!
   Zo zie je maar dat in de natuur op ieder probleem een antwoord is . Waarschijnlijk werken deze virussen ook in de Ganges rivier , die staat erom bekend zelfreinigend te zijn .

 17. Binnenkort op HealingSoundMovement Radio: een 2 uur durende special met Dr. Robert Verkerk van Alliance for Natural health. Ook over de EHEC bacterie, de gevolgen van het veelvuldig gebruik van antibiotica, vaccinaties, straling, codex, voeding en…gezondhid als enige vorm van ware immuniteit!

 18. Miljardenhulp Griekenland gebruikt voor Europese banken en verzekeraars

  In Duitsland is grote politieke ophef ontstaan nadat is gebleken dat het EU-plan om nog eens € 100 tot € 120 miljard extra uit te trekken voor de redding van Griekenland blijkt te zijn opgesteld door de Deutsche Bank, en niet door de verantwoordelijke minister van Financiën Schäuble. Met het eerste reddingspakket van € 110 miljard blijkt vooral tijd te zijn gekocht waarin Europese banken en verzekeraars massaal hun Griekse belangen van de hand konden doen, zodat het honderden miljarden kostende noodfonds vrijwel geheel gefinancierd wordt door de Griekse, Duitse en ook Nederlandse belastingbetalers.

  Volgens de Duitse tv-zender ARD werd een vertrouwelijk regeringsvoorstel voor een ‘zachte’ herstructurering van de Griekse staatsschuld geschreven door de top van de Deutsche Bank. Het voorstel behelst tevens een ‘vrijwillige’ bijdrage van de private banken aan het oplossen van de Griekse crisis, zodat het land een 7 jaar lange adempauze krijgt voor het terugbetalen van zijn schulden. Politici van alle Duitse partijen zijn verontwaardigd dat minister Schäuble duidelijk niet voor de belastingbetalers, maar voor de financiële industrie -banken en verzekeraars- opkomt. Ook de Nederlandse regering heeft het over enkel een ‘vrijwillige’ bijdrage van de banken.

  Dat Griekenland feitelijk failliet is, is al meer dan een jaar bekend. Het risico van een officieel bankroet van Griekenland, waar de banken zo’n € 300 miljard aan geleend hadden, werd door middel van het noodfonds afgewenteld op de Europese burgers.

  Wie niet luisteren wilde moest maar aan de EHEC voelen..

 19. gerucht, 2011,” Is de Nieuwe Duitse Mark al onderweg ? ”

  A web page of precious metals prices provider Kitco.com has sparked rumors that Germany will leave the Eurozone and reintroduce German Marks, sending gold to a new record of $1,244 and silver to a multi-year high of $19.64.
  It is this half-ready page shown below that has created excitement as it lists precious metals in Deutschmark units.

  http://www.zerohedge.com/article/guest-post-new-kitco-dem-page-lets-rumors-about-germany-abandoning-euro-fly

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.