Advertentie

Brainwash-politiemensen als mind-control-wapens..?


x
X

Brainwash-politiemensen als mind-control-wapens..?

2021 © WantToKnow.nl/be

x

Afbeelding uit het boek: ‘A Secret Society History of the Civil War’ Inwijdingsceremonie van de ‘Ridders van de Gouden Cirkel’.

Een jaar of wat geleden raakte ik aan de ‘chat’ met een politieagent uit Amsterdam. We hadden elkaar getroffen via een welbekende dating-app en hij leek bijzonder geïnteresseerd in mijn ‘spirituele’ kant en mijn kennis van het kwantumveld. Natuurlijk was ik daar van gecharmeerd, tot ik er achter kwam wat zijn ‘spirituele’ kant was. Hij vertelde mij dat hij in een soort sjamanistische opleiding zat. Bijzonder! Een politieagent uit Amsterdam die een sjamanistische opleiding volgt, hoe is het mogelijk? Het was dan ook niet echt een sjamanistische opleiding, maar zo noemde hij het, omdat hij mij niet kon vertellen welke training hij werkelijk kreeg natuurlijk.

Het was een training met verschillende levels en rangen. Ik was gelukkig niet van gisteren en vroeg door, want hier wilde ik het fijne van weten. Wie gaf die training? Hoe was hij bij die training terecht gekomen? Waar kreeg hij die training? Wat leerde hij daar zoal? Het bleek dat hij voor deze ‘opleiding’ gerekruteerd was door een collega, iemand bij de politie dus. Deze had hem voorgesteld bij de ’trainer’.

Een oppersjamaan bij de politie? Het bleef moeilijk om er een duidelijk verhaal van te maken. Hij wrong zich in allerlei bochten alsof hij iets te verbergen had. Maar hij vond mij ook wel weer leuk genoeg om niet af te haken. Dus gaf hij me een voorbeeld van wat hij zoal leerde tijdens de training. Hij leerde daar om gedachten in iemands hoofd te brengen. Pardon? Kun je me dat eens uitleggen?

Dus gaf hij me een voorbeeld van wat hij zoal leerde tijdens de training. Hij leerde daar om gedachten in iemands hoofd te brengen.

Hij begon me uit te leggen hoe het werkte en hoe ze dat gebruikten tijdens het werk. Ik wist meteen dat het foute boel was. Ja natuurlijk kun je gedachten in iemands hoofd planten, zo ver was ik wel, maar dat je dat buiten vrije wil om tegen mensen gebruikt ?! En dat tijdens politiewerk ?? Hij gebruikte het ook in zijn privéleven, zo zei hij. En had hij het eens gebruikt om een ex weer verliefd op hem te laten worden. Dat was dus blijkbaar uiteindelijk niet goed afgelopen. Tja, dat krijg je als je de wetten van het universum misbruikt voor eigenbelang.

De relatie maar snel verbreken..
Het is misschien onnodig om te vermelden, maar ik heb het contact vrij snel na ons eerste telefoongesprek verbroken. Goede jongen hoor, maar in een heel creepy wereldje terecht gekomen. De wetenschap dat er binnen de politie geheime genootschappen actief waren was mij niet vreemd, maar als het zo dichtbij komt, dan is dat wel weer ‘next level ontwaken’. Misschien voelen je al aan, waarom ik deze bijzondere ontmoeting uit mijn priveleven hier deel. Wij zijn namelijk collectief ook aangekomen bij ons ‘next level ontwaken’.

Welkom op de site van burgerinitiatief BlueTruth!

(klik op illustratie voor link)

Deze groep bestaat uit mensen die in de politieorganisatie werken of hebben gewerkt.
Sinds de Corona-crisis, het beleid dat de overheid daarop heeft bepaald,
é
n de uitvoering die van de politie verlangd wordt, maken wij ons zorgen.

De situatie schuurt met ons eigen moreel kompas.
Wij weten dat er meer (ex)politiemensen zijn die hiermee worstelen.
Daarom willen wij laten weten dat wij er zijn
en hen een hart onder de riem steken.

We zien dagelijks in de praktijk hoe geheime samenwerkingsverbanden met verborgen agenda’s op dit moment sturen richting ophitsing en geweld om vervolgens een complete werelddictatuur af te kunnen dwingen. Collega-agenten zijn verbijsterd over het monster dat is losgebarsten binnen hun gelederen en dat zich keert tegen vredelievende medeburgers. Veteranen en zorgpersoneel springen in de bres om dappere waarheidsstrijders te beschermen tegen het blauwe monster dat er een eigen agenda op nahoudt.

Ja, zelfs politiehonden keren zich tegen hun opdrachtgever, omdat zij los staan van de agenda en beseffen dat er iets heel fouts aan het gebeuren is. Jammer genoeg beseffen de uitvoerders van de duistere agenda, niet eens het complete plaatje. Zij worden simpelweg beloond voor een geslaagde uitvoering van hun geheime opdracht. Een extra inwijding door de oppersjamaan? Een hogere rang in het genootschap? Meer geheime kennis? Een materiele beloning of persoonlijke gunsten en kredietpunten zodat volgende keer jouw problemen als sneeuw voor de zon verdwijnen?

Het kan allemaal binnen de ons-kent-ons clubjes van de geheime genootschappen. De mensen die hun handtekening onder de geheime agenda hebben gezet vallen buiten de wet, zoals we keer op keer kunnen waarnemen. Jaja, complot wappies he … de mens kan leren van zijn eigen geschiedenis. Maar voor ieder die een echt mens is, zal de waarheid te voelen zijn in het hart. Zo zal het kaf zich van het koren scheiden.

OPROEP
Oproep aan al degenen die ooit misleid zijn om hun ziel, hun levensenergie en hun scheppingskracht te verkopen ter meerdere glorie van dergelijke geheime genootschappen: het is een piramidespel, je staat onderaan de ladder en je wordt misbruikt. Je bent een puppet, men parasiteert op jou en zal er geen moeite mee hebben jou ook te offeren. Misschien ben je al bedreigd. Het is niet te laat !!! Er zijn collega’s waar je naar kunt uitreiken (zie video hieronder). Besef dat al het kwaad dat jij in de wereld brengt terug zal komen op je eigen bordje. Zo werkt het universum nu eenmaal.

Daarom manipuleren ze jou om het kwaad doen. Maar als je kiest voor je hart in plaats van de agenda, dan zal de liefde zegevieren. Dan komt er werkelijke overvloed in je leven. Doe eens gek en red je medemens en je eigen vrijheid. Je bent toch geen pion voor de volgende burgeroorlog? Beste lezers, ik wil jullie vragen dit bericht te delen waar je kunt, om zoveel mogelijk mensen te bereiken in het ‘next level ontwaken’, en zodat ieder een bewuste keuze kan maken tussen hart en agenda.

Het zal de toekomst van de mensheid bepalen.

Viola2021

Vier agenten pikken het politiegeweld en de korpscultuur niet langer

Vrijmetselaarij binnen de politie:

3 gedachten over “Brainwash-politiemensen als mind-control-wapens..?

  1. Voor mij wordt het plaatje steeds duidelijker dat geweld door overheidsdiensten wordt aangestuurd door een kliek lieden die ten koste van alles hun doel willen bereiken en of dat ten koste gaat van de rechtsstaat en vreedzame protesten maakt ze niets uit.
    De rechtsstaat is geschonden op meerdere manieren.
    1.Femke Halsema verbood geen grote demonstratie maar ging er zelfs onbeschermd aan deel nemen omdat het wel in haar straatje paste.Nu verbied ze zowat elke demonstratie wat gericht is tegen de corona maatregelen en het daarop gebaseerde overheidsbeleid.In een echte democratie had zij allang uit haar functie ontheven moeten worden wegens het overtreden van de coronaregels wat ook haar een strafblad had moeten opleveren wat het einde van haar burgemeesterschap had moeten betekenen omdat een bestuurder/ster met een strafblad natuurlijk niet kan.Hetzelfde hebben we gezien met minister Grapperhaus die ook volgens de toen geldende regels een strafblad had moeten krijgen toen hij in de fout ging op zijn huwelijk.
    Hier werden de regels aangepast waardoor hij een strafblad (en daarmee zijn aftreden) wist te voorkomen.Dit alleen al is erg schadelijk geweest voor het vertrouwen in de onafhankelijke rechtsspraak/staat vooral wanneer men daarbij optelt dat s,morgens een uitspraak werd gedaan door een rechter dat de avondklok per direct opgeheven diende te worden en dat s,middags al een andere rechter dit weer wist te voorkomen terwijl iedere andere burger soms mogelijk maanden moet wachten op zijn/haar beurt.Hoever gaat die Rutte doctrine en wie vallen er binnen die club?Afgelopen week vond het OM dat er geen bewijs was voor gevaar voor bewoners die in groningen in gescheurde huizen wonen die mogelijk kunnen instorten en daarom vinden zij een rechtszaak /onderzoek niet nodig.Is dit corruptie waar de NAM voordeel van heeft? Ollongren liet papieren zien waarop stond dat Omtzigt maar elders moest gaan werken.Omtzigt is mogelijk uit de gratie gevallen omdat hij getroffen ouders van de kindertoeslagaffaire heeft geholpen door zaken open en bloot aan het licht te brengen en nu zullen er lieden zijn die dat natuurlijk niet fijn gevonden zullen hebben zoals Van Ark,Rutte,Asscher,Wiebes en anderen wat mogelijk voor dit besluit gezorgd kan hebben.Door Van Ark nu de formatieonderhandelingen te laten doen zie ik dat als van de regen in de drup terecht komen omdat zij OOK bij de kindertoeslagaffaire betrokken was en mogelijk ook strafbare feiten begaan kan hebben.Ook hiervoor vind het OM dat er GEEN strafrechtelijk onderzoek naar staatssecretarissen en ministers nodig is.(Zo dekken ze elkaar in en proberen ze zaken onder het tapijt te schuiven ).Wat betreft geweld van bepaalde overheidsinstanties dat is nu eenmaal iets wat niet alleen in Nederland voorkomt maar bv ook in Oekraine waar ze dan weer het AZOV bataljon hebben. https://nl.wikipedia.org/wiki/Azovbataljon ook dit zijn lieden die grof geweld niet schuwen.Wanneer we daarbij optellen dat de EU met hulp van oud nazi’s tot stand is gekomen en dat veel ministers/premiers (Rutte bv) steeds meer toenadering met deze EU zoekt dan is extreem geweld gebruiken niet vreemd meer.Dat brengt mij dan weer bij Rutte en Omtzigt en MH 17.Rutte liep boos weg toen Omtzigt hem moeilijke vragen stelde waarbij Rutte nog iets zei in de trant van dat hij al die insinuaties beu was.Later werd Omtzigt door Buma van de MH 17 zaak gehaald.(Buma is nu wel burgemeester ondanks dat hij een partijgenoot niet steunde maar wel Rutte van de VVD hielp).Voor Van Zanen die de pers niet te woord wil staan heb ik al helemaal geen goed woord over maar het geeft wel aan uit welk hout hij gesneden is maar misschien dat de minister van justitie en veiligheid dan de pers maar te woord moet staan omdat het hier toch om de veiligheid van burgers gaat?

  2. Politie en geweld: een oud zeer. Dat is nu niet anders. Je hebt helemaal geen manipulatie technieken nodig om opgeroepen flikken pisnijdig te krijgen. Daar zijn een aantal redenen voor. Een ervan is vooral frustratie. Alweer het zoveelste weekend op rij door de neus geboord. Alweer niet samen met vrouw en kinderen thuis kunnen zijn. Alweer overuren die enkel met bijkomende verlofdagen te recupereren zijn, terwijl zij die onmogelijk kunnen opnemen wegens alweer opgeroepen. Bovendien doen zij het in hun broek, ondanks hun intimiderende outfit. Zij staan met veel minder voor een massa die alleen al door haar aantal bedreigend over komt. En zij weten ook dat daar altijd amokmakers tussen zitten. De schrik jaagt het adrenalinepeil dus flink de hoogte in, met de gekende gevolgen. Als daar binnenskamers ook nok opruiende taal gebruikt wordt krijg je een hoogst explosieve cocktail.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.