Advertentie

Ex-directeur Pfizer doet boekje open… WAKE UP!


Regelmatig komen we zaken tegen, zoals informatie, filmpjes, foto’s e.a., waarvan we geloven dat de essentie waardevol is, om te bekijken. Dan is het niet nodig, daar een heel artikel aan te wijden. En daarom hebben we deze rubriek in het leven geroepen. Een simpele klik op de rubriek ‘Gewoon effetjes snel kijken’ en je ziet wat het actuele aanbod is. Ook zijn de vorige publicaties binnen deze rubriek snel terug te kijken. Veel genoegen met de informatie rondom deze nieuwe rubriek..!

* * * * *

X

Ex-directeur Pfizer doet boekje open… WAKE UP!

2020 © WantToKnow.nl/be
x

Misschien dat mensen even achter de oren krabben, wanneer ze dit verhaal zien.. Of misschien zelfs compleet WAKKER WORDEN.. De tegenstrijdigheden in het officiële verhaal doen vele mensen niets.. Of het nu komt van artsen, professionele medici, wetenschappers, zorgverleners of wie dan ook.. Hun verhalen zijn niet in overeenstemming met wat De Jonge (opleiding onderwijzer) en Rutte (geschiedkundige) zeggen en officieel maken, DUS dienen al deze mensen hun mond te houden, gecensureerd te worden en eigenlijk compleet verbannen te worden, met het bordje VACCINATIE-WAPPIE om de nek..

Het leven is namelijk zó simpel.. Je doet en gelooft wat de ‘regering’ je op de mouw spelt, eh.. je aanreikt als waarheid en je kunt vervolgens verder met je dagelijkse leven. Tja, er is toch immers ALTIJD sprake van elkaar tegensprekend meningen en opvattingen..? Dus kies je de weg waarop de meeste schaapjes lopen, want die zal toch wel goed zijn..? Nee, want -om in dié beeldspraak te blijven- deze weg loopt regelrecht naar het slachthuis..! Sorry voor de figuurlijke vergelijkinig met dodelijke afloop. Maar het maakt het verhaal er in onze ogen wel duidelijker op.

In deze nieuwe rubriek ‘Gewoon effetjes snel kijken’ daarom maar even weer een nieuwe bijdrage aan het grote ontwaken.. Een klokkenluider die spreekt.. Is dat wat? Wat dacht je van een oud-directeur van Pfizer, de INDUSTRIËLE FABRIKANT van het Pfizer-vaccin.. De man wéét in ieder geval waar die over spreekt, de man is niet aan het raaskallen, maar noemt man en paard.. Wellicht dat dit jou, of anderen in je omgeving aan het denken kan zetten. Waarna ieder zijn eigen conclusie mag trekken. Maar laat deze video in ieder geval bij hebben gedragen aan de massale waarschuwingen van deskundigen, die al overal gepubliceerd zijn. We wensen je wijsheid..!

En ondertussen in een land, niet zover hier vandaan,
krijgt oud-collega Marc Kaptein van Pfizer Nederland,
de hautaine kolder in het hoofd, zich in het OMT te kunnen werken..

Het verhaal is duidelijk..
Er is een nieuw virus onder farmaceuten opgedoken..!!

 

1 gedachte over “Ex-directeur Pfizer doet boekje open… WAKE UP!

  1. Volgens de Deense emeritus-hoogleraar en auteur van het boek ‘Dodelijke medicijnen en georganiseerde misdaad’ Peter Gotzsche werken de grootste criminelen op aarde bij de farmaceutische industrie.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.