Advertentie

Gratis: het 9/11-boek van David Griffin!


11 September, onderzoek naar de feiten.

Met het oog op de 12e-jaardag van de aanslagen van 11 September 2001, op de burgers van de Verenigde Staten, past dit boek’advies’ op deze plaats. Het is het eerste boek dat emeritus-professor Dr. David Griffin schreef, naar aanleiding van zijn uiterst gefundeerde onderzoek, naar de WARE feiten achter de aanslagen van 12jaar geleden op de burgers van de VS. Het boek is een ware ‘must’ voor iederen die zich wil verdiepen in deze catastrofale gebeurtenissen.

Steeds meer bewijzen komen boven water die aantonen, dat de officiële versie, zoals die door de 9/11-commission naar buiten is gebracht, NIET WAAR kan zijn. Professor David Griffin kwam tot de conclusie dat de officiële versie, niet kan kloppen via onze zustersite www.wanttoknow.nl. Dat schept een band.

Daarom geven we je hier nogmaals de gelegenheid om het nevenstaande boek gratis te downloaden. Klik daarvoor gewoon met je muis op de nevenstaande cover van het boek. (1,3 MB .pdf)

Alleen de foto op de cover van het boek laat al een van de grootste vraagtekens zien van de officiële versie: hoe kan een gebouw dat instort nádat het door een vermeende vliegtuiginslag is getroffen, in VOLLEDIGE POEDERVORM in elkaar storten..?!

Vriend en vijand hebben zich verbaast over de ongelooflijke wijze waarop het beton en veel van het staal van deze beide megastructuren tot poeder kon worden gemanipuleerd. Bovendien viel het gebouw als een geplande verwoesting, kaarsrecht in haar eigen bedding, de 7 verdiepingen kelder. Een kelder die een uur daarvoor overigens al het doelwit was van zeer heftige explosies.. En waarbij doden gevallen waren.

Zie hiervoor het artikel van de concierge van de WTC-torens, William Rodriguez. HIER.

Professor Griffin kunnen we niet genoeg dankbaar zijn, voor zijn ongelofelijke toewijding om de feiten rondom deze aanval te onderzoeken. Hierdoor zijn we nu, 9 jaar later, in staat om de conclusie te trekken, die niet mee voorbarig is: 9/11-heeft alle feitelijke kenmerken van een vals-vlag-operatie. Een operatie waarbij de overheid van een land, haar eigen burgers aanvalt, om de schuld vervolgens toe te dichten op een land of groepering, die vervolgens kan worden aangepakt en waarmee, op basis van de DEMOCRATISCHE steun van de burgers (Patriot Act), een oorlog kan worden gevoerd. En precies dát is gebeurt.

Hoe duidelijk kun je de enorme kracht van de constructie van de Twin Towers in beeld brengen. De stalen kern van de gebouwen, werd gevormd door een onverwoestbaar stalen kern.

We hopen je van dienst te zijn met deze service en hopen dat je de moeite wilt nemen, je in het boek te verdiepen. Je zult verbaasd staan van de ongelooflijke precisie waarmee Griffin dit boek samenstelde.

Tot slot nog even een foto uit de jaren 1971, waarbij de constructie van de Twin Towers in volle gang was, zo je ziet. Heel duidelijk is de ongelooflijke stalen constructie te zien, die de geraamte vormde van de torens. Hoe is het mogelijk dat deze constructie het begeeft, puur op basis van een brand, waarvan de brandweerlieden IN DE TORENS al hadden gemeld dat ze zo goed als onder controle waren..!!??

Zullen we het nog maar een keer zeggen: de verwoesting van de TwinTowers door middel van explosieven, is een overduidelijke, en mogelijk zelfs de enige mogelijke oorzaak.

Lees hier op WantToKnow alles over de vele, vele raadsels en regelrechte leugens, die de officiële versie van de 9/11-commissie hebben laten openstaan. Laat je vrienden, familie en kennissen gewoon weten, dát het verhaal niet zo simpel is, als het officieel wordt neergezet.

Met de kennis van nu, kunnen we de feiten van toen in een volledig ander daglicht zetten. We kennen allemaal de valse oorlogen die gevoerd zijn, op basis van deze aanslagen. Aanslagen uitgevoerd door 19 moslimfundamentalisten.. Officieel aangetoond… ?

De aanslagen op het Amerikaanse volk, waarschijnlijk door krachten geïnitieerd binnen de  overheid van dit prachtige land, zullen nooit mogen worden gezien in het kader van de officiële rapportage van de onderzoekscommissie. Een commissie die pas ná zware druk op de president, zo’n 400 dagen ná de aanslagen, aan het werk mocht.