Advertentie

Leef in angst en geef je macht uit handen..!!


people-awakening2

x

x

x

Wordt wakker in Liefde, bekrachtig jezelf,

of….

x

Leef in angst en geef je macht uit handen..!!

2015 © WantToKnow.nl/.be

x

Zorg ervoor dat er oorlogen zijn, zorg voor angst, doodsangst, hongersnood-doodsangst, angst-voor-gebrek, en zorg vooral voor vijanden-die-het-volk-bedreigen en zorg voor tweespalt. Zorg daarbij vooral dat je aan het grote schaakbord samenwerkt, met de ‘overkant’. Het liefst BEN je dan ook ‘de overkant’, de vijand dus.. Of als deze onwetend is, financier je hem, met winstgevende leningen.. En dat allemaal, zonder dat het volk, het gepeupel, het natuurlijk te weten komt. Want dan zou het spel ‘uit’ zijn, dan vallen alle priviléges weg, die zo hard verworven waren door het tegen elkaar opzetten van dat gepeupel..

Zoals rijkdom, macht, status, overheersing. Dus zorg voor het wáármaken van het motto ‘Leef in angst en geef je macht uit handen’..! Dat is het motto dat de machtigen der Aarde het volk voorhouden. En geraffineerd inwrijven, via nieuws, Tv, popartiesten, mind control, etc. etc. Zodat ze jou macht in handen krijgen, het liefst ‘democratisch’ en hun spel nóg geraffineerde kunnen spelen.

‘Al het terrorisme is fake,
het is een militaire zinsbegoocheling.

Opgelegd door de rijken
over de armen heen.

In een voort-durende
klasse-oorlog.

En het meest
belangrijke wapen,

dat tot hun
beschikking staat,

zijn Tv-presentators..’

Uit de Video:
JFK to 911 Everything Is A Rich Man’s Trick’
(hieronder te bekijken)

Bij de herdenking van Waterloo, bij de 75-jarige herdenking van het einde van de Tweede Wereldoorlog, is het goed dit artikel hieronder eens HEEL GOED tot je door te laten dringen. (En lees ook het perfecte artikel van Peter Toonen over Waterloo en de financiers er achter.. HIER)

Het is heel goed dit artikel hieronder tot je door te laten dringen; zeker als je het gevoel hebt, dat ook jij bent belazerd en je essentie niet kunt leven, of hébt kunnen leven. Dat je het gevoel hebt dat ‘anderen’ bepalen hoe jij moet leven, onder het mom van ‘democratisch proces’… Vooral door de gezaaide tweespalt hier op Aarde. Tussen geloofsovertuigingen vooral, door de verdeel-en-heers-politiek van de heersende klasse. Islam en Christelijk geloof. Zij en wij. ‘Het Westen’ en het ‘opdringerige Oostblok’.. De heersende klasse lacht echter steeds minder in zijn vuistje dan voorheen, doordat de mensen wakker worden. Jij ook.. Of ben je bang voor de Waarheid.. En leef je ‘liever’ in een leugen..?

Eén voor één.. We worden wakker, in steeds groter wordende aantallen. Doordat de frequentie op Aarde stijgt, ons bewustzijn stijgt, door het Grote Ontwaken.. We worden wakker.. En laat mensen die nog slapen in jouw perceptie, gewoon rustig wakker worden, of slapen, als ze niet wakker willen worden..! Omdat ze bang zijn voor de realiteit. Bang voor de ‘Grote Boze Wolf’..

Umar Farouk Abdulmutallab, de vermeende 'ondergoed-bom-terrorist'..
Umar Farouk Abdulmutallab, de vermeende ‘ondergoed-bom-terrorist’ die door de Amsterdamse douane werd geduwd door iemand met een ‘speciale badge’. Zodat hij vervolgens in het vliegtuig zijn ondergoedbom kon gaan ontsteken….?  Wat een verschrikkelijke terrorist nietwaar..? Wanneer worden we wakker..??

De Grote Boze Wolf is ‘de vijand’… Als we geen vijand zouden hebben, zou dan het volk bereid zijn om te betalen voor een leger..? Een leger dat natuurlijk nodig is om ‘die vijand’ te bestrijden.. Zie je hoe het allemaal cirkel-manipulaties zijn..!? De rijken der Aarde, die nét zoveel levensrecht hebben als jij, komen met vijanden op de proppen.. Vaak jonge jongens, van nauwelijks 20 jaar. Zogenaamd fanatici.. Of zijn ze gecharterd door CIA en andere ‘geheime diensten’..?

Om het grote spel van de ‘valse vlag-operatie’ te spelen.? Zonder dat ze het weten natuurlijk.. Ze spelen de oefening die ook werkelijk aan de gang is, maar die plotseling verandert in ‘realiteit’.. Kijk naar de Boston-bombings.. Kijk naar de ondergoed-bommer, een nauwelijks 20 jarige jongen, die zeer waarschijnlijk door iemand van de CIA op het vliegtuig is gezet in Amsterdam, ZONDER paspoort. (HIER).

En dan zijn er de bijna 3000 doden van de 9/11-aanslagen, die simpelweg kanonnenvlees zijn voor de rijken, onder het masker van het Zionisme.. Waarover later meer. Die doden, die slachtoffers, dat ‘hoort er nou eenmaal bij’..! Anders is het toch niet écht..? De moord op John F. Kennedy is beraamd door de CIA, de Maffia en top-industriëlen om aan de macht te blijven. Macht die JFK terug wilde geven aan het volk, zijn volk. Een volk dat zijn koning laat vermoorden.. Wat is dat volk waard.. De leugens vervolgens gelooft, die het op de mouw gespeld krijgt van de daders..!!

De een ná de andere getuige is vermoord in deze JFK-moord; JA, zelfs de één ná de ándere handlanger is vermoord.. Door de baas-der-bazen, door de leepste moordenaars.. De lafhartigen, die gewoon president konden worden en geweest zijn. En hun zonen. En ja, we hebben het o.a. over de Bush-familie, maar niet over hen alleen..

Het was Auschwitz-overlevende, de Nederlandse jood, Dr. Hajo Meyer, die door oud-minister-president Dries van Agt uitgenodigd werd, keer op keer zijn verhaal te vertellen over het Judaïsme tegenover het 'gekaapte Jodendom', oftewel het Zionisme...
Het was Auschwitz-overlevende, de Nederlandse jood, Dr. Hajo Meyer, die door oud-minister-president Dries van Agt uitgenodigd werd, keer op keer zijn verhaal te vertellen over het Judaïsme tegenover het ‘gekaapte Jodendom’, oftewel het Zionisme…

Er daarbij is onmiskenbaar de nazi-link naar Duitsland zichtbaar en er is een VERBORGEN MACHT onder dit spel te ontwaren, die al van vroeger tijden zich schuil houdt.. Omdat dat gebleken is de ‘beste strategie’ geweest te zijn. Want als ze je niet kennen, kunnen ze ook je daden niet herleiden.. Het is de rijkste en dus meest invloedrjikste familie op Aarde, de Rothschild’s, die zelfs in staat zijn geweest de staat Israël als grote camouflagedeken te creëren.. ! En precies DAT is het Zionistische camouflage-deken waar we hierboven over spraken…

Het wordt tijd dat échte Joodse mensen wakker worden en dit niet meer laten gebeuren..!! Zoals ook in Israël (overigens nauwelijks effectief!) tegen dit monster wordt gedemonstreerd.. Kijk naar dit plaatje van de Joodse Hajo Meyer, die Auschwitz overleefde en directeur werd in Nederland van het Natuurkundig Lag van Philips in Eindhoven. Hij wist wat er gebeurde, dat het Jodendom werd ontvoerd door de Oekraïne-kliek van identiteitsdieven..! (HIER)

George Poppy Bush

xx

Het lijkt alsof we in een heel diepe nachtmerrie zitten.
Een nachtmerrie waarbij de CIA in de door ons genoemde ‘ontwikkelingslanden’ bekend staat als ‘Cocaïne Importing Agency’ en inmiddels in de VS een staat in de staat vormt. Allemaal onder het motto ‘staatsveiligheid, TOP SECRET’.. De import van cocaïne en heroïne (o.a. uit Afghanistan!!) via het netwerk van US-militaire bases in de wereld, wordt doorgegeven aan de maffia, die zorgt voor het ouderwetse distributie-straatwerk.. Heroïne en cocaïne die onze maatschappij, onze kinderen verdoofd houdt.. En zo is er weer een slag gewonnen van het domme volk, het gepeupel.. En zo worden de rijken rijker en de armen armer.. Totdat.. totdat het is afgelopen..

bush people chase them down the streetsDe afgelopen 8 jaar hebben wij hier op wanttoknow al zóveel manipulaties, onderdrukking en diepe, diepe leugens voorbij zien komen, dat we murw zijn geworden. Maar daarom niet minder scherp. Het is aan jou de camouflage-deken van de machtigsten der Aarde te doorboren met je scherpzinningheid. Niet af te wachten totdat je straks een nummer krijgt inge-tatoëerd in de vorm van een chip.. Niet af te wachten tot je kinderen NOOIT meer uit deze gevangenis kunnen ontsnappen en zich afvragen waar jij was, toen je sliep..! Wordt wakker en INFORMEER jezelf. Dit proces van onderdrukking, manipulatie en vernietiging is nog maar nét begonnen..!!

Alles hangt met álles samen, en dat is de essentie. Niets is toeval als het gaat om oorlogen, aanslagen en het GROTE ANGSTSPEL.. Laat je dus vooral niet bang maken alsjeblieft. Als je angst voelt, VOEL die dan ook, maar geef niet je MACHT UIT HANDEN aan preciés hen die je in de maling nemen met angstzaaierij.. PAK JE MACHT TERUG EN ONTMASKER DIT MORBIDE SCHAAKSPEL, dat ervoor zorgt dat planeet Aarde een hel is, in plaats van het paradijs dat het ooit bedoeld was te zijn..!!

Kijk naar deze video, die we iedereen aanraden te zien, in deze tijd van ‘Waking Up’.. Het is de regisseur van deze fundamentele docu, Francis Connolly, die een boekje open doet over ‘The Rich Man’s Game’.. Kijk hoe het gepeupel, of het volk, als minderwaardig wordt geclassificeerd en gebruikt om de superrijke elite nog machtiger en rijker te maken. Een video-docu die je nog lang zal heugen, al is het maar om de wijze waarop Connolly in staat is de puzzelstukjes met elkaar te verbinden. Het is de zit van 3,5 uur (!) meer dan waard..

x

x

x

planet earth living on

49 gedachten over “Leef in angst en geef je macht uit handen..!!

 1. Het is de angst om angst te krijgen waar veel mensen bang voor zijn.
  Bang om materiele dingen te verliezen waardoor zij slaaf van hun verworvenheden worden wat ten koste gaat van hun eigen vrijheid.
  Door arbeid te verrichten kunnen wij ons dingen permitteren omdat we daar geld mee verdienen en gelijktijdig onze vrijheid inleveren omdat wij ons hiervoor door anderen laten vertellen wat wij moeten doen.

 2. Over win je angst voor alles en er gaat een ander wereld voor je open. Angst moet je voorbij dan pas door zie je de dingen in deze smerige naar geld stinkende massa.

 3. Wij zijn allemaal volmaakte autonome goddelijke wezens. We hebben even niet goed op ons huis gelet. Toen kwam de grote boze wolf en die at de zeven geitjes op.[ onze zeven chakra’s en de daarmee corresponderende energie} Wanneer we onze angsten onderzoeken weten we waar nog een geitje gevangen zit. Als ze allemaal bevrijd zijn en onze energie weer vrij kan stromen zijn we weer wie we altijd al waren.

 4. Angst is een manier om ons wederom te herinneren wie wij werkelijk zijn. Als er geen angst was zouden wij immer blijven slapen en vast blijven zitten in deze illusie.Door ons onderscheidingsvermogen te gebruiken zien wij nu dat angst haar doel heeft gediend. Wij worden massaal wakker. Dank je meneer Bush en andere “duistere” figuren voor jullie spel. Het spel is voor mij nu over en uit. Eerst was er angst en nu is er alleen maar liefde. Nu begrijp en doorzie ik het allemaal. Het enige waar ik af en toe nog mee worstel is geduld. Geduld te hebben tot alles is uitgespeeld. Maar ook tijd is een illusie. Duss…. alles is precies juist.

 5. Neem de tijd om je zelf te onderwijzen !
  Op Google, tik in de naam ; Wilmot Robertson, dan op images, en dan gaat er een andere wereld voor je open.
  Geen angst maar wel het residu er van, of de créatie hier van.

  1. als de big bank binnenkort weer eens Pleite gaat, das goed Duits voor bankroet omvallen, dan moeten de spaar rekening garanties van de uitlenende klanten als eerste reflex ingetrokken worden, jouw spaar geld is plots van hun, vooral boven de honderd duizend, Markie met de iele schoudertjes en de boggel rogge is Sjunckie daar zo innig dankbaar voor, de overheid hoeft niet meer op voorhand te bail outen, diep devoot voorover buigend z’n hand aaiend en schoenen likkend, de plundering van Cyprus als precedent is ons presidentieel voorland geweest. Wat van jouw was is straks van hunnie, net zo gemakkelijk, komt door al dat bijgedrukte nepgeld.

   http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/wp-content/uploads/2015/06/59084338-600×408.jpg

   http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2015/06/12/eu-kommission-in-sorge-um-banken-in-frankreich-und-italien/

   http://www.encyclo.nl/begrip/bankroet

   http://www.encyclo.nl/begrip/Innig

   Quote: ” 1) Bestaand 2) Femelaar 3) Godsvruchtig 4) Godvrezend 5) Godvruchtig 6) Gelovig 7) Godsdienstig 8) Heimelijkst 9) Innig gemeend 10) Innig 11) Intiem 12) Ingekeerd 13) Kwezelig 14) Onderworpen 15) Ootmoedig 16) Overdreven vroom persoon 17) Pieus 18) Stichtelijk 19) Stil 20) Toegewijd 21) Vroom 22) Werkend ”

   http://www.encyclo.nl/begrip/devoot

   Quote: “Die Gläubiger sollen dafür haften, wenn ein Schuldner nicht zurückbezahlen kann. Hintergrund dieser Logik ist die Forderung Banken und Versicherungen an Lösung der Schuldenkrise zu beteiligen. Die Gläubiger müssen auf einen Teil der Forderungen verzichten. Dadurch entstehen jedoch Abschreibungen und somit Verluste.”

   http://www.boerse.de/boersenlexikon/Glaeubigerbeteiligung

   Quote: “By contrast, a bail-in, a term first popularised in the pages of The Economist, forces the borrower’s creditors to bear some of the burden by having part of the debt they are owed written off. (In the case of Cyprus, the creditors in question were bondholders, and depositors with more than €100,000 in their accounts.) At the height of the financial crisis, governments avoided resorting to bail-ins out of concern that it might cause panic among the creditors of other banks; even the bondholders of Irish banks were initially spared. But as time has passed, and the cost of government bail-outs has risen, the appeal of asking private-sector investors to take a hit has increased. Ironically, it was one such bail-in—the restructuring of Greek government debt—that led to the problems faced by the Cypriot banks, which were big holders of Greek bonds.”

   http://www.economist.com/blogs/economist-explains/2013/04/economist-explains-2

  2. H.A.

   Pleite is Yiddies cq Bargoens, niks Duits aan, net als Geil wat nu vaak gebruikt wordt in der Heimat, alles is een stuk fulgair-der geworden in Duitsland, het Duitsland van de classique muziek, en grote fylosofen is niet meer, Ramstein is je ware !

  3. vanaf minuutje 12

   ‘Original American system; separation of state and economics, opposed to all forms of state control, compulsion and force..’

   ’this country was not built by robber barons.., the regulations are creating robber barons’

   ‘do you actually predict dictatorship and economic disaster for the united states? ‘

   ‘if the present collectivist trend continues Yes..’

   Ayn Rand First Interview 1959 (Full)
   http://www.youtube.com/watch?v=1ooKsv_SX4Y

   Quote: ” In 1957, a 1,168 page book by Ayn Rand, called Atlas Shrugged, was published.

   According to one source, Rand was alleged to be a mistress to Philippe Rothschild, who instructed her to write the book in order to show that through the raising of oil prices, then destroying the oil fields and shutting down the coal mines, the Illuminati would take over the world. It also related how they would blow up grain mills, derail trains, bankrupt and destroy their own companies, till they had destroyed the economy of the entire world; and yet, they would be so wealthy, that it would not substantially affect their vast holdings. The novel is about a man who stops the motor of the world, of what happens when

   “the men of the mind, the intellectuals of the world, the originators and innovators in every line of industry go on strike; when the men of creative ability in every profession, in protest against regulation, quit and disappear.”

   If we are to believe that the book represents the Illuminati’s plans for the future, then the following excerpts may provide some insight to the mentality of the elitists who are preparing us for one-world government. “

  4. Hyper Alert,

   Heb nog een paar mooie woorden uit het Amsterdamse koopmans leven, een meevaller heet een “oostenrijker”, tijdens de handel aangeland bij het bedrag van de koopsom heet “kering”, dat komt van eb en vloed, als de één ophoud en de ander begint doodtij/kering, alles wat daarna gebeurd wordt is winst.
   En dan dat mooie gezegde, aan het einde van de dag/maarkt leerd men de koopman kennen.
   Vroeger was koopman een mooi eervol beroep, nu is het beland bij de criminelen, de albert cuijp in de Amsterdamse pijp, is volkomen over genomen door buitenlanders, de ouwe Amsterdammers waaronder veel Joden zijn allang kassie weile !

 6. Ik hoop niet dat ik jullie Internet rust verstoor, maar er komen elke dag mensen, kinderen, vrouwen, mannen om in de oost Oekraïne, weg kijken helpt niet voor je gemoeds rust, protesteren is misschien een optie.

  1. Jenne.
   Je hebt volkomen gelijk dat de mensen in Oost Oekraine net als destijds de joden onder onze ogen en zonder dat er iets tegen gedaan wordt worden gemarteld en uitgemoord.
   Na MH 17 is de publieke mening dat Putin de boeman is ook al is er nog steeds geen bewijs geleverd en dat de zwarte dozen die naar GB zijn gestuurd ook nog steeds geen uitslag hebben gegeven zien we allemaal maar over het hoofd en getuigen die iets anders zeggen dan waar de meesten van overtuigd zijn en vooral als het in het nadeel van het westen is wordt als onzin afgedaan.
   En als er dan al mensen zijn die tot hier het verhaal geloven beginnen ze over de annexatie van de Krim.
   Dat de Russische vloot daar ligt en de meesten Russische bindingen hebben en dat de Krim in verkeerde handen dreigde te vallen wordt dan als onzin afgedaan.

 7. Ik leef niet in angst !!!, en geef ook niet mijn macht uit handen !!!
  Maar ik zie wel heel duidelijk dat ons volk de Europese Aryans willens en weten onder de voet worden gelopen, en dit geleid door het Zionisme en Fasistische Joden dom.
  De volgende stap is, het vermengen van onze DNA’s, tot een makkelijker soort mens zal leiden, om in slavernij te leven.
  Niet de Joden, die blijven bij hun ras, die weten hoe belangrijk IQ is !
  Het voorspelbare commentaar, zo als racist, en anti semiet, leg ik naast mij neer !

 8. De tekst leef in angst en geef je macht uit handen had ook kunnen zijn trek je van niets aan en leef je comfortabele leventje uw vrijheid wordt toch wel afgenomen.
  Ik vind het onbegrijpelijk dat mensen op relatief korte tijd “het er voor elkaar zijn en helpen ingeruild hebben voor de eigen ik”.
  Velen verkeren nog steeds in de veronderstelling dat het hen niet zal raken wat een enorme misvatting is omdat stukje bij beetje steeds meer mensen in armoede en problemen komen en iedereen zal gaan raken.
  Zoals ook HyperAlert al aan geeft zullen banken zich geld gaan toe eigenen omdat de spaarrekening ineens weg zal gaan vallen en u al uw kapitaal boven een ton zal zien verdwijnen.
  Het Britse monotaire systeem wordt ook al versoberd (ingeperkt),men wil in Nederland kentekenplaten gaan uitrusten met chips zogenaamd in verband met fraude wat onzin is natuurlijk want dan kunnen ze iedereen traceren,mensen die nog wel voor elkaar opkomen worden nu aan gepakt zoals motorclubs en woonwagenkamp bewoners deze mensen hebben vaak de naam van criminelen aangemeten gekregen maar zij komen wel voor elkaar op en gewone burgers zijn nu ook niet altijd zonden vrij.
  Wat ik hiermee wil aangeven is dat ze het voor elkaar opkomen aan het uitbannen zijn waardoor iedereen een makkelijker prooi wordt omdat het dan ieder voor zich is.

  1. Een echte Aryan wordt niet onder de voet gelopen.
   Aryan is Sanskriets en betekent ‘Unity by Nobility’.

   Youtube: Coming Storm – An Aryan Revolution is Needed.

   Ook het aryanism is weggekaapt door neonazi’s en kluxkluxclan en heeft niets van doen met blanke, suprieure ras maar met kwaliteit van de ras. Iedere willekeurige ras kent zijn aryans.
   Misschien wordt door bovenstaande filmpje duidelijk wat aryan voor jou kan betekenen.
   Geen herkenning even goede vrienden.
   Groet.

  2. Al het mooie op deze planeet is gewrocht en bedacht door Aryan, alle science fiction films zijn afspiegelingen van hun zijn.
   De fylosofie komt van hen, zij hebben andere volkeren geholpen, bij het bouwen van.
   Het behelst vele indo Europese volkeren, de mooiste zijn blond en blauw kleurige ogen, als de Helenen.
   Zij werden geboren uit ijs en sneeuw, zo is ook hun denken en doen, sumier maar heel diep !

  3. een nobele inborst staat ongetwijfeld los van ras en daardoor soms in retrospectief juist lokaal tribaal bezien misschien ook weer niet, in de roots van een eens hier interveniërende neder gedaalde visiterende oer essentie van een planeet hoppend volkje met groen blauwe punica oase ogen, 1 van de vele zwervende nomadische kosmische stammen ongetwijfeld maar daarom niet te min, de anders gekleurde rassen op aarde hebben net zo goed hunnen dark space vaders en moeders ben ik van overtuigd;

   History of the Kurdish Aryan Race (Proto indo-European )
   http://www.youtube.com/watch?v=8hHMwCE3ECU

   http://www.sideshowtoy.com/assets/products/100076-darth-vader-deluxe/lg/100076-darth-vader-deluxe-011.jpg

  4. Als je Monica stuk over Vril hebt gelezen staat daar imo iets essentieels.
   Citaat: ‘ door negatieve mutaties van deze ‘godsmensen’ als gevolg van klimatologische veranderingen op verschillende planeten, zouden hebben ontwikkeld.’
   Dus Jenne ‘geboren uit sneeuw en ijs’ gaat niet op voor een aryan.
   Want een aryan is geen jager van oorsprong maar soil tiller/soil dweller, maw een agr(ariër).
   De swastika verwijst naar het levenswiel (of simpel gezegd het wiel van een boerenkar).
   Ook is een aryan van oorsprong dus ook geen herder( veehouder).
   Tribaal(stamverband) vindt een aryan niet interessant. Aryans gedijen het best tussen grote rivieren of langs een rivier. Want daar is de grond het vruchtbaarst. Een aryan wil leven en niet ‘overleven’.
   Daarom heeft die een hekel aan jagen of kudde drijven.
   Dus een aryan is honkvast en geen nomade.
   Omdat de jagers en herders in onze tijd de boventoon voeren is het gedachtegoed van aryan totaal ondergesneeuwd. Aryan wordt door jagers en herders als idealisme gezien, wat niet in hun straatje past (binnen hun global politiek).
   Imo is ’tuinman’ Cozmic een goed voorbeeld van een aryan(veget(ariër), dierenvriend, tuinbouwer). 😉

   Groet.

  5. De meer nomadische semitische volkeren kwamen pas heel veel later aankakken in het antieke beloofde sumerische 2 stromen rivieren delta land, de oorspronkelijken moesten later zelfs naar het zuidelijke moeras gedeelte aan de kust vluchten vanwege overbevolking, net als in de history van hollandia?! kanalen en dijken net als bij ons nu, je hebt ze wel nodig voor optimale groei en bloei maar ze moeten niet te vroeg komen, soort sumiere fertilizers voor de uitgeputte schrale woeste gronden, handel en wandel.. en laat ze niet met geld en zaden gaan klooien met andere woorden ordnung muss sein in de tijgerkooi, de optimale mix blend, is de blend uit balans dan krijg je 911 als excuus om de wereld umgebung te onderwerpen. Nomads zijn hunters gatherers, meer mijn verwantschap, boeren zijn gedrongener minder op de spits gedreven maar attenter op bescherming van levende have binnen de houten hekken met prikkeldraad en instandhouding van de status quo. S’morgens de te vroege uitmelk kliek veestapel bedienen voor dag en dauw en de te vroeg afgespeende biggetje van de zeug trekspraakpraat boerin bij de fb dorpspomp aan de overkant aan het slagersmes geregen, je kent ze wel, over zwengels en aardsloggen, zo praten zuh, veel over bemesting en fokkerij praten dat soort tiepen, zakken zuh tot hun zompige overall ellebogen in weg, geboortebegeleiding, dat trekt weer ransvet boerinnen aan, die houden daar van, no tresspassing, ik vind saai zonder toerisme en eiland hoppende buitenlanders en een beetje inner circle loge opereert globaal wereldwijd, en ben snel flauw van mesthopen en trekgaten gezuig, dat ammoniakale monomane is mij veuls te gortig.

   http://www.encyclo.nl/begrip/monomaan

   Quote: “…the staggering fact now emerges from the united testimony of the entire body of Sumerian and Babylonian monumental literary history, as interpreted by the new official Indian keys to the Aryan ancestry and the traditional forms of the names of the kings, that no Semitic dynasty whatsoever is to be found in Mesopotamia throughout the whole period of recorded history from the Rise of Civilization downwards until the Semitic Assyrian Period of about 1200 BC. All the dynasties before this period are alleged by Assyriologist Semitic scholars to be “Semitic” are now disclosed to be purely and unequivocally “Sumerian” or Aryan and Non-Semitic. ” ”

   http://www.irishoriginsofcivilization.com/l-a-waddell.html

 9. Manipulatie,corruptie handelen ten nadele van de bevolking uit het oogmerk er zelf beter van te worden en ga zo maar door is aan de orde van de dag en iedereen vind dit kennelijk normaal op een handvol na.
  Vakbonden hebben de rechten van arbeiders weggegeven in ruil voor de hen beloofde mooie baantjes kijk maar naar Kok,Rosenmuller,Jongirius die nu voor de PVDA in Brussel schijnt te zitten.
  Langer werken,buitenlandse werknemers om de loonkosten omlaag te krijgen,afschaffen vaste dienst verbanden en veel andere rechten waar onze voorouders voor hebben gestreden zijn weggegeven zoals ook het versoepelen van het ontslagrecht wat de werkgevers minder geld kost.
  Niets hebben de vakbonden gedaan in het belang van de werkenden en laatst was er zelfs een die zei dat staken niet meer van deze tijd zou zijn om ook deze protestvorm de kop in te drukken.
  Kijk naar de banden die veel ministers(politici met het bedrijfsleven hebben/hadden)onze politiek is niets anders dan doen wat de multinationals willen wel in het voordeel van de multinationals maar niets in het belang van de burgers.
  Werkeloosheid is opzet en onnodig plaats de mens voorop en stel paal en perk aan de invoering van robots en computers en het probleem is zo opgelost.

  1. PS.
   De burger interesseert ze geen zak voorbeeld WW duur verkort omdat een bijstandsuitkering nu eenmaal minder geld kost dus meer in de schatkist en van daar naar Brussel.
   Van de week werd gezegd bouw de WW langzaam af zogenaamd om de mensen te motiveren om nog harder werk te zoeken.
   Als iemand op het punt staat zijn huis of hetgeen hij door te werken verdient heeft dreigt te verliezen is dat dus een hersenloze opmerking omdat deze werkeloze alles zal doen om het opgebouwde te behouden het enige voordeel zou zijn dat ze de schatkist nog meer zouden spekken.
   Als er geen werk is dan is dat er niet wat voor regels je ook verzint.

  1. Ik geef het jullie al een poosje aan, in ” the disposssessed majority ” van Wilmot Robertson, staat het geschreven, de Joods Amerikaanse Maffia, maakt van hun tegenstanders Hamburger vlees, en dat was van voor de 60 iger Jaren.
   De binnenpret die deze zieke psychopaten hier bij hadden, laat zich niet beschrijven.

 10. Wordt het niet eens tijd voor doen?
  In plaats van alleen maar te constateren wat er allemaal niet klopt?
  Doen ipv praten en posten?
  En wetend hoe groot de leugen is?
  Wie is wel in de waarheid?
  Wie kent zijn /haar eigen leugens?
  Wordt het niet eens tijd om op te treden tegen alle leugens?
  En niet alleen maar op kleine schaal, want ach, dan komt het wel goed?
  En dus niet vluchten in spiritualiteit, want dan ben je er iig voorlopig vanaf?
  En niet net doen alsof je met goede dingen, het slechte kan ontkennen?
  Want door te mediteren of interessante spirituele acties als ondernemer of als consument van dit al te doen, wordt het dáár niet anders toch?
  Doen dus…
  Praatjes vullen geen gaatjes.

  1. Anna11.
   Ik ben het helemaal met je eens wordt het niet eens tijd voor actie.
   Over zo,n drie maanden zal de agenda uitgerold gaan worden wat inhoud dat de tijd dringt als het al niet te laat is.
   Ik ben ook van mening dat velen nog steeds denken dat wat de mensen op site,s als WTK schrijven onzin is en daar lacherig over doen.
   Wat betreft spiritualiteit en mediteren dat moet ieder voor zich weten alleen is het de vraag waar men meer aan heeft aan mediteren of actie?
   Omdat mensen nu nog (tenminste de meesten)kunnen doen wat zij willen is de algemene opvatting dat het allemaal wel mee zal vallen en hebben dus niets geleerd uit de ervaringen in het verleden.
   Als voorbeeld wil ik graag naar voren halen dat WTK en sommige mensen veel schrijven of hebben geschreven over de oorlog omdat veel daar verband mee houd.
   Heel veel mensen (wat begrijpelijk is)willen de gebeurtenissen uit het verleden vergeten want dat is geweest toch?
   Alleen is het wel zo dat zij die een bedreiging voor ons zijn daar wel lering uit getrokken hebben en precies weten hoe ze de meerderheid klein en gehoorzaam moeten maken/houden.
   We hebben nog nooit zolang vrede gehad als na de tweede wereld oorlog het geval is geweest is het dan vreemd dat het ons opnieuw gaat gebeuren?
   Vrijheid is niet vanzelf sprekend daar moet men iets voor doen.
   Zij die alles hebben zijn nooit tevreden en willen steeds meer als je kan beschikken over al het materiele en zelfs mensen kunt laten doen wat jij wilt terwijl je dat niet eens ziet op je bankrekening is het dan zo raar dat zij over alles zeggenschap willen hebben?
   Daarom nu niets doen en de dingen niet in het juiste perspectief zien is precies waar zij op rekenen.

  2. Tot nog toe zie ik geen beletsel voor jullie om de daad bij het woord te voegen.

  3. marcel.
   Citaat van wat Anna11 schreef:Wordt het niet eens tijd om op te treden tegen alle leugens?
   EN NIET ALLEEN MAAR OP KLEINE SCHAAL,WANT ACH,DAN KOMT HET WEL GOED?
   Als jij dan schrijft dat je voor ons geen beletsel ziet om de daad bij het woord te voegen laat je duidelijk zien dat je het niet begrepen hebt.

  4. Arnold
   Als jij alleen maar een enkel woord uit een context rukt en daarop je conclusie baseert lijk het mij dat jij het niet begrijpt . Ik zie namelijk veel praten en weinig doen wel vragen als wat gaan we er aan doen ? maar geen concrete stappen . Mijn advies ( waar je mee kunt doen wat je wilt) Preek alleen dat wat je leeft.

  5. Misschien zie ik het wel verkeerd alles is mogelijk.
   Maar zoals je schrijft dat je wel vragen ziet zoals wat doen we er aan en geen concrete stappen dan zou ik je willen vragen(geheel vrijwillig en alleen als je het wilt)eens met concrete voorstellen te komen.

  6. @ Arnold
   Om te beginnen zie je niets verkeerd , je ziet het hooguit anders dan ik. Ik voel me niet geroepen om mijn oplossingen op de wereld te leggen opdat ze me zouden volgen. Ik leef een leven als voorbeeld hoe ik denk dat het de beste manier is ( veel ervan is terug te vinden in verschillende posts van mij hier)Niemand MOET mij volgen iedereen mag het doen als ie dat leuk of goed of mooi of lekker vind, dat boeit mij verder in geen enkele mate. Het enige waarop ik reageerde was de zoveelste oproep om iets te doen en vooral te stoppen met alleen maar praten en posts neerpennen , en daar heb ik een mening en vraag over gesteld , zelfs het antwoord boeit me niet alleen dat het je aan het nadenken zou kunnen zetten …….maar dat is geheel aan jou en anna11

 11. Feiten.
  Rutte heeft Oekraine een soort veto recht gegeven door te tekenen en daardoor pleit hij Oekraine vrij ivm MH 17.
  Steeds meer worden de sancties tegen Rusland aangescherpt zonder dat bewijs geleverd wordt van de beschuldigingen.
  Constant worden aan de Russische grens militaire oefeningen gehouden door het westen.
  Shell heeft onder toeziend oog van Rutte een overeenkomst getekend voor het winnen van schaliegas in Oost Oekraine.
  De Nederlandse politiek wordt zoals nu met de belastingherziening in achterkamertjes geregeld (waarom als je niets te verbergen hebt?).
  Documenten worden mbt MH 17 achter gehouden en vragen worden telkens met daar kan ik ivm het onderzoek geen mededelingen over doen afgedaan.
  Waarom is afgelopen weekeind in Oostenrijk een Bilderbergconferentie geweest en zijn ministers samen met bankiers en industrielen aan het praten geweest en waarom wordt hier niets in de media over verteld/geschreven?
  Ga als u geinteresseerd bent eens na bij hoeveel oorlogen de VS betrokken is geweest na WW 2 en doe dat ook eens met Rusland.

  1. Arnold, ik had het niet beter kunnen zeggen. Mooi verwoord. Er is totaal geen transparantie.

 12. Laten we ook eens naar ons zelf kijken,veel mensen doen vaak net voor het weekend boodschappen en letten dan op de uitgaven zeggen ze.
  Velen gaan daarom naar supermarkten waar ze goedkopere merken verkopen.
  Zoals de meesten wel weten is een verzekering (zorg of andere verzekering)de laatste jaren ontzettend duur geworden en vaak als men ze nodig heeft wordt er niet betaald omdat dat niet in het pakket zit terwijl deze verzekeraars wel premiegeld in grote sportevenementen ed steken(wat al helemaal niet in het pakket zit).
  Vervolgens gaan deze verzekering jongens en meisjes lopen roepen dat het allemaal onbetaalbaar wordt en accepteert iedereen weer een verhoging van de premie wat is dan de winst van goedkoop boodschappen doen?

 13. Ik heb de eer gehad Dr Hajo Meyer een aantal keren te ontmoeten tijdens bijeenkomsten van Ëen ander Joods geluid. (EAJG)Je wil niet weten hoe hij fulmineerde m.b.t. IsraHel. Hij noemde het een “kankergezwel”.
  Het is een bijzonder aardig en geweldig man.
  We worden gewoon allemaal belazerd door die vervloekte Illuminatie.

  1. Jacqueline.
   Dr Hajo Meyer was een holocaust overlevende en heeft veel mee gemaakt en was een wijs man.
   Wat betreft IsraHel als zionisten met klapstoeltjes bij zich op een berg gaan zitten kijken hoe onschuldige mensen afgeslacht worden en daar dan ook nog bij juichen en applaudisseren dan weet je dat je daar niet veel goeds van kan verwachten.
   Wat betreft de illuminatie velen behoren al dan niet bewust tot die groep.
   Zolang eigenbelang en financieel gewin het rechtvaardigheids gevoel en hier naar handelen ondergeschikt maakt zal men nooit een mooie wereld beleven.
   Veel mensen op kantoren van bedrijven kennen veel werknemers die gewoon in het bedrijf op de werkvloer hun werk doen en zolang alles goed gaat gaan ze zelfs op vriendschappelijke wijze met elkaar om.
   Dan komt op zeker moment de baas met de mededeling dat er mensen uit moeten omdat ze minder winst maken dan het jaar ervoor(maar wel nog steeds winst).
   Ineens is dan die vriendschappelijke omgang voorbij en doet het kantoor personeel wat de baas vraagt.
   Conclusie:Zelf kunnen blijven zitten en hun hypotheek blijven betalen gaan dan voor menselijke waarden en rechtvaardigheid waarom omdat deze lui bang zijn hun baas tegen te spreken en bang zijn om zelf hun baan te verliezen.

  2. Arnold, wat heeft het ééne met het andere uitstaande, je laat steken vallen in je breiwerkje.
   Het Jood zijn is leven binnen een ras, dat op zich is racistisch, en leid naar de verdoemenis.
   En de meeste leven hier min of meer mee, mijn Joodse vriendinnetje Ester moest onze vriendschap afbreken van haar vader, ik mocht niet met mijn Joodse vriendjes in de club Macabie voetballen, om dat ik geen Jood was.
   Dit is zuiver racisme, toch later veel Joodse vrienden en relaties gehad in Amsterdam, en ’t is waar de één is de ander niet, en generaliseren gaat nooit en nergens op.

  3. Jenne.
   Ik vermoed zomaar dat er een misverstand is door mijn formulering.
   Wat betreft illuminatie en dat ik schreef dat velen bewust of onbewust tot die groep behoren daarmee bedoelde ik niet dat ze tot de joodse bevolkingsgroep behoren maar dat mensen (kan iedereen zijn)bewust of onbewust tot de illuminatie kunnen behoren.
   Daarmee bedoel ik dat zij werk verrichten wat in het voordeel van de machthebbers is zonder dat zij daar erg in hebben of juist wel erg in hebben

 14. Voor mijn gevoel, zijn we terug bij “” helpless-knockin’ on heaven’s door “”
  Young µ Dylan, 1975, mooi maar er weinig veranderd, behalve je spiegelbeeld dan !

 15. Een ieder die zijn mening geeft…allemaal mooi en goed en wel maar wát kan je persoonlijk doen? Hoe zorgen WE ervoor dat die agenda niet uitgegeven word? Welk charismatisch persoon met de nodige knowhow staat op om tegengas te geven op zo`n schaal dat het zoden aan de dijk zet? Kijk nou naar Break the system? Een mooi initiatief maar onvoldoende ruggengraat om overeind te blijven en ze worden weggezet als ‘mafkezen die effe gaan demonstreren’ Dit moet toch anders kunnen? En al die splintergroepjes/personen die zinnige dingen zeggen maar hun geroep komt niet door tot het volk. Is er iemand die een poging waagt word hij door de media afgebrand en uitgelachen. Ook dit stuk hier, fantastisch goed en velen weten dit al maar wanneer komt de échte bijval van het volk? Kijk nu wat deze regering doet… Ze strippen ons van alles en nog wat, het is te gek voor woorden wat er gebeurt met onze ouderen, voorzieningen, kinderen, scholing, werk en uitkeringen enz enz en nóg kiezen we voor Rutte en zijn mede-dieven als er verkiezingen zijn! Ik word hier zó moe van! Misschien verdienen we wel slavernij en controle…
  We doen niks met zn allen.. helemaal niks! En nogmaals wat kan je doen als individu om dit tegen te gaan? En nee wonen in een hutje op de hei en aanverwante oplossingen zijn geen oplossingen. Eigenlijk zouden al die ( serieuze) alternatieve nieuwsbrengers die behoorlijke sites hebben de koppen bij elkaar moeten steken en een front vormen. Daar zit genoeg geschoold personeel tussen met de juiste info om die wegen te bewandelen die nodig zijn. Laten ze samen een politieke partij oprichten, ik noem maar wat. Maar er moet een afvaardiging gecreëerd worden die de stem van het volk vertegenwoordigd die daadkrachtig genoeg is om verandering teweeg te brengen én het volk achter zich krijgt. Gebeurt dit niet dan zie ik het somber in voor ons allemaal en dan krijgen we gewoon wat we verdienen.. het is niet anders dan, helaas.

 16. Ongeveer een week geleden zijn bankiers in Londen samen geweest om zaken te bespreken.
  Afgelopen weekend Bilderberg conferentie.
  Ongeveer twee maanden terug had niemand vertrouwen in ABN AMRO ivm bonussen.
  Nu heeft onze minister van financieen wel ineens vertouwen in deze bank en zegt(wederom Zalm)klaar te zijn voor beursgang.
  Belangrijk detail Zalm vind dat de staat ook al is het maar 1% aandeelhouder moet blijven (logisch want bij verlies kunnen ze de belastingbetaler weer aanspreken).
  De banken hebben voor 55 miljard slechte leningen die ze willen verkopen.
  Wie koopt er nu slechte leningen waarvan men weet dat ze niet terugbetaald zullen gaan worden(waarschijnlijk de ECB).
  Het is dezelfde ECB die 1140 miljard in de economie stopt terwijl de economie volgens bepaalde instituten aantrekt gevolg is wel dat de schuld van Europese landen steeds groter wordt en straks niet meer terug betaald zullen kunnen worden gevolg alle zeggenschap kwijt en dan staat Europa onder bevel van de ECB.

  1. PS.
   De ECB staat weer onder de FED en de FED is niet in handen van de overheid maar van bankiers omdat zij dit hebben kunnen verkrijgen door een meerderheid in aandelen te verkrijgen.
   Velen van ons zal het allemaal worst wezen want ik werk en heb mijn huisje,auto ed nog en straks ga ik lekker op vakantie dus zoek het allemaal maar lekker uit.
   Maar wat nu als u straks na de vakantie thuis komt en er een brief ligt dat de bank het aan u geleende geld (Hypotheek,lening voor auto enz)in 1 keer opeist?
   Misschien denkt u nu die is gek maar kijk zomaar eens in de voorwaarden die de bank in het contract heeft opgenomen goeie kans dat daar staat De bank behoud zich het recht voor het volledige bedrag in 1 keer terug te vorderen.

 17. Achterkamertjes politiek de belasting herziening ze geven volgens hun zeggen 5 miljard Euro belasting verlichting voor werkenden en de lager betaalden daar tegen over staat dat ze 5 miljard Euro terug ontvangen door de belasting op bepaalde consumptiegoederen van 6 naar 21 procent te verhogen.
  Conclusie zoals zij het voorschotelen heeft niemand profijt dus waarom dan al die moeite?
  Simpel eerst hebben we het verbod gehad op roken in cafe,s en openbare gelegenheden waarvan ze wisten dat veel mensen weg zouden blijven uit het cafe en andere leuke gelegenheden (wat ook de bedoeling was)U kunt hier anders over denken maar misschien is dat wel naief omdat ze geen moer om u geven.
  Wat ze wel willen bereiken is mensen demotiveren alle leuke en ontspannende dingen u ontzeggen het liefst maken ze ons helemaal murw.
  Welke dingen gaan zwaarder belast worden? ook weer leuke dingen het biertje dat u gaat halen op uw vrije avond,theater,boodschappen enz al het leuke wordt geschrapt en de opbrengst zal veel hoger dan die 5 miljard zijn simpel omdat dingen die u nodig heeft en dus veel verkocht worden duurder worden dat is de boze opzet mensen demotiveren neerslachtig maken bijkomstigheid meer bedrijven failliet en meer werkelozen erbij dat is het kabinets beleid.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.