Advertentie

Indringende brief/eis aan Minister Ab Klink


En opnieuw ziet het Ministerie van VWS zich geconfronteerd met een eis tot openbaarmaking van gegevens omtrent de aangekochtte vaccins tegen de varkensgriep.  Is de andere eis afkomstig van Stralingsvrij Nederland, zie deze case HIER, dit keer komt de eis van Ingenieur Ad van Rooij, directeur van het Ecologisch Kenniscentrum.

 

Het seizoensgriepvaccin maakt het lichaam gevoeliger voor de H1N1-griep. Wetenschappers staan verbaasd...
Bevat het vaccin een verboden en giftige stof?

De hele eis met de inhoudelijk verwijzingen naar de mogelijke aanwezigheid van verboden componenten in de vaccins, is hieronder afgedrukt. Het is natuurlijk ongelooflijk, wanneer zal blijken of blijkt dat de door Ad van Rooij genoemde schadelijke stoffen daadwerkelijk in de vaccins aanwezig zijn.

Het zwijgen van de minister en zijn ministerie zegt wellicht al genoeg. Ook zij zitten waarschijnlijk met deze affaire. Morgen 30 Oktober is de uitspraak van de andere zaak…!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

 

Aan Minister A. Klink van VWS

Verzoek om informatie op grond van de Wet Openbaarheid van bestuur inzake uw bestelopdracht om de influenzavaccins A (H1N1) vanuit het buitenland over de grens van Nederland heen Nederland te laten binnenkomen.

Geachte Minister Klink.

Naar aanleiding van dit schrijven (lees: HIER ) ben ik in contact getreden met het Nederlands Vaccin Instituut. Ik heb gesproken met vervangend hoofd dr. ir. M. W. Weststrate. Ik heb hem uitgelegd dat het influenzavaccin A (H1N1) de biocide ‘Thiomersal’ bevat die in Nederland ingevolge de Bestrijdingsmiddelenwet niet is toegelaten. Voor feitelijk bewijs zie het voorblad en blz. 38 en 39 uit betreffend rapport d.d. 8 november 2007 met als referentie: 9S4280.01/R0004/Nijm (zie productie 1)

Ik heb dr. ir. M. W. Weststrate tevens uitgelegd dat om die reden betreffend influenzavaccin A (H1N1) nooit via de grenzen Nederland had binnen mogen komen en nu het in Nederland is niet meer over de grens naar het buitenland mag op grond van de volgende wettelijke bepalingen in de Bestrijdingsmiddelenwet (zie productie 2)

Artikel 2 Bestrijdingsmiddelenwet, feitnummer:

o BMW020101, verbod om bestrijdingsmiddel af te leveren, indien het middel niet is toegelaten, direct strafbaar feit;

o BMW020102, verbod om bestrijdingsmiddel voorhanden te hebben, indien het middel niet is toegelaten, direct strafbaar feit;

o BMW020103, verbod om bestrijdingsmiddel in Nederland te brengen, indien het middel niet is toegelaten, direct strafbaar feit;

o BMW020104, verbod om bestrijdingsmiddel te gebruiken, indien het middel niet is toegelaten, ernstig strafbaar feit;

Daarmee is feitelijk bewezen dat degene die de bestelopdracht heeft gegeven om betreffende influenzavaccin A (H1N1) vanuit het buitenland over de grenzen naar Nederland te brengen daarmee een direct strafbaar feit (misdrijf) heeft gepleegd.

Mijn vraag of dat de influenzavaccins A (H1N1) al in Nederland zijn, beantwoordde dr. ir. M. W. Weststrate met “JA”.
Mijn vraag “Wie heeft de bestelopdracht gegeven?” beantwoordde dr. ir. M. W. Weststrate met “Minister A Klink van VWS persoonlijk”.

Om van dit ernstig strafbaar feit (misdrijf) aangifte te kunnen doen bij de officier van justitie van het Landelijk Parket in Rotterdam moet ik de beschikking hebben van een kopie van uw bestelopdracht. Op grond van de Wet openbaarheid van bestuur bent u wettelijk verplicht om zo spoedig mogelijk (in dit geval direct) bij besluit een kopie van uw bestelopdracht aan mij te verstrekken nu ik daarom verzoek.

Gezien de zeer hoge urgentie verzoek ik u aan mij per kerende e-mail een kopie te verstrekken van uw bestelopdracht om de influenzavaccins A (H1N1) vanuit het buitenland over de grens van Nederland heen Nederland te laten binnenkomen.

In afwachting van het verzochte document (uw bestelopdracht van de influenzavaccins A (H1N1)) per kerende e-mail, verblijven wij;

Hoogachtend

Ecologisch Kennis Centrum B.V.

ing. A.M.L. (Ad) van Rooij (directeur)

’t Achterom 9a, 5491 XD, Sint Oedenrode:

Tel: 0413-490387 / fax: 0413-490386 / e-mail: a.vanrooij1@chello.nl

Voor mijn CV, lees: http://www.hetechtenieuws.org/2007-10-20.php en http://www.lijst14.nl/kandidaten/rooijvan/rooijvan.html en http://www.ineveen.nl/iv16.htm

168 gedachten over “Indringende brief/eis aan Minister Ab Klink

 1. http://www.klokkenluideronline.nl/artikel/1609/roel-coutinho-is-een-vuige-en-smerige-crimineel.html

  DE TELEGRAAF: Redacteur Rene Steenhorst wordt betaald door Pfizer, een van de grootste farma-bedrijven ter wereld. Hij publiceerde vorige week een bijna hysterisch pro-Cervarix artikel.

  DE VOLKSKRANT: Een columnisten-wedstrijd in 2008 werd ‘gewonnen’ door ene Daan Westerink met een column met als titel vechten voor een vaccin tegen baarmoederhalskanker. Lees hier de betreffende column. Wij stellen hier dat hier sprake is van een farma-spin.

  ELSEVIER: Redacteur Simon Rozendaal wordt betaald door Cervarix-producent GlaxoSmithKline in ruil waarvoor het schaamteloze propaganda bedrijft zelfs over het ruggetje van zijn bloedeigen dochter. Op de site van Elsevier wordt Rozendaal inmiddels door talloze posters neergesabeld als een corrupte crimineel. Het is een raadsel hoe hij nog in dienst van blijven.

  NRC HANDELSBLAD: Nadat redacteur Wim Kohler reeds eerder tegen de lamp was gelopen als propagandist van de levensgevaarlijke ‘wonderpil’ Acomplia -deze propaganda kostte hem en zijn krant zelfs een verloren rechtzaak tegen uw webmaster- gaat de ‘Mengele van de Marten Meesweg’ thans onverdroten voort met het verspreiden van leugenachtige farma-propaganda. Het is werkelijk ongelofelijk dat noch Kohler noch ook de andere media aandacht schenken aan de bijwerkingen van de HPV-vaccins en aan de talloze farma-drama’s waabij reeds honderdduizenden doden zijn gevallen.

  ZEMBLA: Dit documentaire-programma kwam in oktober 2008 met een uitzending over het vaccin dat bij big farma niet in goede aarde viel. Als reactie werden hoofdredacteur Kees Driehuis en researcher Manon Blaas door big farma ‘uitgenodigd’ te komen ‘brainstormen’ over de ‘moeizame relatie’ tussen media en farmaceutische industrie. Lees hier een verslag van deze ‘instructieve bijeenkomst’ waar ook onze Simon Rozendaal weer excelleerde.

 2. gait@

  ik wil even m´n hart luchten en onmiddellijk hoor ik wie zonder zonden is werpe de eerste steen, nou ben ik niet zonder zonden!! maar ik vind je een ongelofelijke lul!!!!
  dank
  aram

 3. @ aram
  ach zo heb je meningen en zo heb je feiten, aram ik ken je niet en ik heb volgens mij nog geen contact met je gehad. dus ik kan niet zeggen wat ik van je vind. ik kan je wel wat toe wensen !
  dus zeg ik vrede zij met u en een hoop wijsheid voor je hart !

  en zoals meneer de huisarts al zij voor vragen over vaccinatie’s medicijnen en overige medische behandelingen ga je naar de huis arts dat is het eerste aanpreek punt, die kan je medicatie voor schrijven je door verwijzen je voorlichten, enz.

  voor onzin en andere narigheid, ga je naar de kwakzalvert

  hoe herken je de kwakzalvert.

  1 wijst in de meeste gevallen de huisarts af.
  2 schrijft vage niet te bewijzen therapieën voor (sound heling ingestaald water )
  3 geeft nooit antwoord op vragen mbt tegen stellingen in zijn verhaal
  4 voelt zich almactig
  5 vul zelf maar in

 4. gait@

  ik weet dat ik mezelf in de kaart speel en jou helemaal, zoals ik al zei, het moest er even uit en wat het vervolg betreft, het is goed zo.
  ik wens je goeds,
  aram

 5. @ Guido
  ha ha ha ha proest , nou je zelf verzonnen personage aram ? wordt zo ineens uit het niets boos op mij en moet de lucht even klaren.
  tjonge jonge ik kon aram op deze site nog nergens vinden dus ik denk echt dat het een personage is dat door jou of je maatje john verzonnen is .
  maar wel heel leuk gevonden guidje heel leuk gevonden.

  en je weet het voor echte waardevolle informatie over medische zaken ga je naar de huisarts hij kan je door verwijzen.

  guidje het moest er een keer van komen ha ha ha proest.

  zo en nu ga ik lekker aan de Braziliaanse koffie heerlijk zonder suiker het pure spul !!

  gaitonbekend@gmail.com

 6. Wilt u echt weten waarom Klink, Coutinho en Ostehaus zwijgen als het graf over de schadelijke gevolgen van vaccinaties (verslik je niet in de koffie eventueel)?

  Laten we er nog een schepje bovenop doen: http://www.lepoint2.com/sons/pdf/vaccin-H1N1%20medias.pdf
  (Ellen?)

  De ministers van Europa die GSK vaccins hebben aangekocht hebben een zwijgplicht
  gekregen over de inhoud van de vaccins….Er is een groene lijst over zaken die ze wel mogen vermelden…en een rode lijst van zaken die niet vermeld mogen worden…(precies, je raadt het al, al die zaken die ik en anderen vermelden, de bewijlast over squaleen en kwik, precies dat ja). Daar mag de overheid..pas wat over zeggen als GSK zelf…de tussentijdse studies heeft gepubliceerd en ‘gesaniteerd’!!!

  Gelukkig kennen wij de studies en worden ze allemaal vermeld in het boek van Marsumoto, auto-immuunziekten, Guillain Barre, verlammingen bij ratten, diverse regulier wetenschappelijke studies die dit alles bevestigen. Niet wachten, maar weigeren dus deze levensgevaarlijke en criminele aanpak van ‘beschermende vaccins’…

 7. Vanavond staan de vroege en late editie van Hart van Nederland grotendeels in het teken van de Mexicaanse griep. In de studio is huisarts Ted van Essen te gast, tevens woordvoerder van het Nederlands Huisartsen Genootschap… Hij beantwoordt vragen van de kijkers over de gevolgen van de griep en de vaccinatie. Gisteren maakte het RIVM bekend dat er drie baby?s stierven na ingeënt te zijn tegen pneumokokken. Hoewel dit niets te maken heeft met de Mexicaanse griep veroorzaakt dit nieuws wel veel vragen over vaccinaties, ook die tegen de griep. …

  Ted van Essen desinformatie dus, Hart van Nederland doet vrolijk mee met ‘eigen onderzoek’…Vanavond ook nog op Hart van Nederland

  http://www.mednet.nl/wie-is-wie/profiel-ted-van-essen-39904.html

  Lijkt me weer duidelijk, dezelfde Huisartsen Genootschap die vaccinaties steunt lieten ze mij weten…

  En wie is die European Working Group voor griep? : http://www.eswi.org/

  Het eerste wat je ziet op deze site is dit:
  Side effects

  “I’m not interested in getting a flu shot, there are a lot of side effects.”

  Why is this a misconception?

  Weten we weer genoeg?

  Nee? Misschien voldoende om te zien dat ie dikke vrienden is met Osterhaus?

  ESWI’s people
  Members

  * Dr. G.A. van Essen – Nijmegen, The Netherlands
  * Dr. T. Heikkinen – Turku, Finland
  * Dr. R. Amaral-Marques – Lisbon, Portugal
  * Dr. Peter Openshaw – London, UK
  * Dr. A.D.M.E. Osterhaus (Chairman and President of the Board) – Rotterdam, The Netherlands
  * Dr. Roman Prymula – Prague, Czech Republic
  * Dr. D.J. Smith – Cambridge, United Kingdom
  * Dr. T. Szucs – Basel, Switzerland
  * Dr. S. van der Werf – Paris, France

  Nog niet genoeg? Even sponsoren bekijken?

  ESWI’s sponsors

  To finance its activities and plans, ESWI receives equal annual grants from ten pharmaceutical companies. Its scientific independence, however, is absolute and indisputable, as it is explicitly included in the group’s constitution. In addition, ESWI’s code of practice, signed by all sponsoring partners, stipulates that company representatives play an advising, never a deciding, role in the group.

  The pharmaceutical companies supporting ESWI include:

  * Baxter Vaccines
  * Crucell
  * Novartis
  * Hofmann-La Roche
  * Medimmune
  * Nobilon
  * Sanofi Pasteur MSD
  * GlaxoSmithKline
  * Solvay Pharmaceuticals
  * Sanofi Pasteur

  Manufacturers of influenza vaccines join forces in (European Vaccine Manufacturers) in order to promote a favourable climate for expanded vaccine protection and improved vaccine coverage in Europe. Manufacturers of influenza vaccines are assembled in the Influenza Vaccine Supply international task force to assist business leaders in ensuring adequate flu vaccine production capacity in the event of a pandemic, and to provide advice to health authorities regarding vaccination recommendations and delivery strategies.

  PROPAGANDA LIEVE MENSEN….gr John

 8. @ Gait
  Die griepprik heeft je wel heeeeeeeel erg achterdochtig gemaakt …whaaahahaha… Kom op zeg ! Hoezo paranoïde ?
  (shiperdesjappie hoe schrijf je dat woord … wheeeelp!!)

 9. En dan komt er ook nog bij dat er aantallen mexgriepgevallen worden genoemd. Maar hoe kan dat, als men niet via labtests vaststelt dat er echt sprake is van de mxgriep?

  Allemaal speculatie dus!!

 10. Maar eerst dit!! Dr. Blaylock WAARSCHUWING!!!
  No one should take the swine flu vaccine it is one of the most dangerous vaccines ever devised. It contains an immune adjuvant called squalene MF-59 which has been shown to cause severe autoimmune disorders such as MS, rheumatoid arthritis and Lupus. This is the vaccine adjuvant that is strongly linked to the Gulf War syndrome, which killed over 10,000 soldiers and caused a 200% increase in the fatal disease ALS (Lou Gehreg disease). This [swine flu] virus kills by causing a cytokine storm, which means that it causes the body’s immune system to overreact and that is why it is killing young people and is a mild disease in the elderly. (The elderly have weakened immune systems.) This vaccine is a very powerful immune stimulator and carries the real possibility of making the lethality of the virus much greater.

  VACCINE WARNING – PANDEMIC WARNING
  by Ken Welch in Houston
  November 5, 2009

  After working with Reversed Speech on government officials for more than ten years I can tell you that there is indeed a long-running plan to dissolve the Federal government and remake the world into what you might call a global corporate feudalism. This plan is coming to its climax right now. Although the final moves have been postponed several times, all indications are that there can be no more delays, and a global killer pandemic is the first step in that plan.

  You are getting a lot of scare stories from the media (and the Pentagons billion dollar Internet propaganda machine) about the Swine Flu. But the swine flu is a joke, and almost everyone knows it. The real pandemic is still seven to ten weeks away.

  We`ve recently learned the secret behind the Swine Flu Vaccine that is being pushed so strongly on the public. While the vaccine may make you sick, its real purpose is to greatly increase the fast-kill mechanism of the pandemic still to come. Worse yet, the vaccine is being used to target specific groups of people who are simply not welcome in our brave new world.

  In the USA these include Blacks, American Indians, and Baby Boomers.
  Background
  I first picked up on this ten years ago. I was intensely interested in Chemtrails, those bizarre streaks in the sky that first appeared in the week following Pearl Harbor Day, 1998. They were linked to a banned pesticide, Ethylene Dibromide, right off the bat. Most of the later stories youve read about chemtrails have been designed to draw you away from this initial identification. Throughout 1999 I used RS to eavesdrop on Washington. I got what I wanted, but it seemed of no value. I learned that the chemtrail operation was part of a billion dollar CIA-run program called Starwars. No, it has nothing to do with space. Its named for the first Starwars film which, if youll think back, featured a monstrous weapon aimed at an entire planet.

  I also found that the Starwars program had a second component. This involved CREATING a disease, and that something about this process involved BIRDS. Unfortunately, this information made no sense. Remember, this was the time of Y2K. A lot of things didn’t make sense then. In this case, how would dosing people with the worlds nastiest pesticide be related to a killer influenza, and what was the disease to be used for? And why?

  That year was also odd because a propaganda campaign designed to convince everyone that the world was overpopulated kicked into high gear. You still run across it today, but it was intense when it first started. The result is that most Americans believe that they are simply rubbing shoulders with too many people. Excepting four or five of our largest cities, the reality is that you need only drive for 20 minutes beyond the edge of your town, and you will see nothing but nearly empty land. Overpopulation is a myth designed to make you feel better in a post-pandemic world.

  I watched that year as government money financed three different expeditions to find 1918 burial sites where frozen samples of killer virus might be found and retrieved. I also learned that, although there are good indications this virus was introduced in injections given to Europe-bound U.S. troops at Ft. Riley, Kansas, the genetic origins of what was soon called Spanish Flu suggest that its genetic source involved birds either in the wild or in a vaccine laboratory.

  It wasn’t until 2004 that I understood why the “illuminati” were interested in creating a killer pandemic. That was the year I ran across an article in a magazine devoted to real estate that talked about the massive shift of wealth that would be happening in the future. The author was writing about the retirement of the Baby Boomers. Later I would learn that this would be the greatest financial threat our western governments have ever faced.

  The hunt for the 1918 virus was public knowledge, as was the failure to find any living samples. Also made public was the commitment on the part of CDC and others to find some other way to recreate the virus since the search for the original had failed. It wasn%u2019t too much later that one of those attempts scared the medical community half to death. A Chinese laboratory, working under contract to recreate the virus by working backward from current bird flu allowed their creation to escape. Rather than give this virus a proper scientific designation, its genetic origin was hidden by calling it SARS, Severe Acute Respiratory Syndrome.

  Anyone who knew the symptoms of the 1918 pandemic would have recognized SARS immediately as a virtual clone of the 1918 virus. In fact, virtually everything we know about how to protect people from pandemic influenza (which is much more than the government or media will tell you) was learned in the SARS outbreak. But SARS had a significant flaw. It was not seriously contagious until after the victim was already showing signs of illness. Intercepting people with symptoms stopped it from spreading. The real pandemic influenza is contagious before symptoms appear, which is why it will spread like wildfire once it is released on the public. But it will kill in exactly the same way.

  As reported in normal news channels, the 1918 killer flu was in fact rebuilt from scratch using the latest gene technology, made to match viral DNA that was brought back from the original expeditions. In a civilized world this would be a capital offense. But that is a world that mankind has yet to create.

  In the meantime, governments have spent hundreds of billions of dollars preparing for the moment that the Bird Flu is finally released. Do you think they would do this based on a rumor or perhaps a psychic reading? All that money has been spent in preparing for the continuity of government, the control of civilian populations, and the methods for dealing with millions of dead or dying civilians in the most efficient and cost effective manner. How much did they spend on protecting or saving you? Not a dime. The public is still being told that everything will be fine if they just make sure their kids wash their hands.

  Now, you may be wondering how the various governments expect their countries to keep functioning in the aftermath of an engineered pandemic that could take out a huge percentage of the workforce. Actually that problem has been solved. If you will think back to 1999, you’ll realize that was the time that Washington began it’s open-door policy for illegal aliens. Likewise for Europe, and in both cases entirely against the wishes of their citizens. So we now have an extra 20-25 million “illegals,” all of whom have a lifetime of experience in societies where you don’t fight city hall. Although six or eight million may lose their lives in the Pandemic, there will be plenty left over to answer the need for labor. They will be there to take the jobs, buy the empty houses and, in return for legalization, pay the taxes. No problemo, amigo!

  The REAL Pandemic Is On It’s Way
  Our Project (and this website) was created three years ago to track and expose repeated attempts to use a false-flag nuclear weapon to trigger the destruction of Iran and the theft of its vast oil reserves. This plan is code-named GAMBIT, and the latest version is running right now. Gambit has failed many times, much to the outrage of the Oil Cartel that conceived it. Each time it has failed, the date for the killer pandemic has had to be postponed as well. You can see an actual example in the report on this page:

  http://www.ken-welch.com/Reports/ArmageddonFails.html

  Just scroll down to the first reversed-speech segment, which features George Bush absolutely furious because a 2007 attempt to set off a nuke in southeast Texas has failed. Note that he says the failure will require another billion dollars for Starwars, the chemtrail/pandemic project that now must wait another year before it can be concluded.

  The current version of Gambit involves a nuclear tipped missile aimed at some sparsely populated area in Israel. Although we dont know the date, we do know that the White House and Downing Street have been told repeatedly that this is Gambits last chance. It cannot be recycled and tried again.

  Why have Obama, Gordon Brown and others been told that this is the last chance for Gambit? Because the Bird Flu Pandemic simply cannot be postponed for another year. Once it begins, large scale military operations will become impossible, and the U.S. will need its military here at home, perhaps for a very long time. Ready to go at least three years ago, the pandemic has been postponed each time a previous Gambit attempt failed. Everyone is being told that this is not going to happen this year.

  Postponements have been a nuisance for our Illuminati masters, because each time has meant another billion dollars for the chemtrail program in North America, and a similar amount in Europe. Chemtrails and the Pandemic are two parts of the same operation. We didn’t understand why until we learned that pesticide poisoning distorts hormonal functions, and reduces adrenal availability. The invisible part of chemtrails, the pesticide Ethylene Dibromide that falls to earth immediately and blows through your neighborhood, is reducing your ability to fight off the Cytokine Storm, the fast-kill mechanism of the recently recreated 1918 virus.

  As Ive told our newsletter readers many times, the Pandemic has nothing to do with imaginary overpopulation, Satanic goals, or any other strangeness. Its strictly about money. All the welfare states, including Russia, are going broke. In the U.S. retiring Baby Boomers are about to suck away the governments last penny. Unless something is done, the Illuminati-run North American Union designed to replace the current circuses in Washington and Ottawa will quickly bleed to death if it must pick up the same welfare burden. Socialism has only one answer for problems like this: mass murder. And it simply cant be put off any longer.

  There is a word we are finding quite often now in reversed speech from Washington and London: DECEMBER. Its always there, like the uninvited guest lurking in the corner of the room. When we are following current plans as they appear in the reversed speech, nothing seems to go past the next six weeks or so, and the thoughts trail off as the word DECEMBER appears again. Like a dark cloud on the horizon. It seems to be something so terrible that no one wants to think about it directly. All my experience with reversed speech, and ten years of tracking the chemtrail/pandemic conspiracy, tells me that middle or late December is the current target for the release of the recreated 1918 virus.

  You will be told that swine flu has made it into bird populations and magically mutated to create a deadly, rapidly spreading form of Bird Flu. There will be no truth to this at all. The virus they will release is the recreated 1918 virus, already in many bio labs, and perhaps boosted a bit from the original 1918 variety in terms of lethality. You are being given a psychological practice run for this scenario right now, with scary but exaggerated stories from Ukraine.

  The world will be told that there are no vaccines that can touch it. It will spread slowly at first, but by mid January it will be sweeping the globe. Make no mistake. This is the one Ive +

  been warning about, and you will literally see bodies on the sidewalk if the records from 1918 are to be believed.

  Swine Flu Vaccine A Deadly Trap
  In comic contrast, the swine flu is a joke, and at least half the world knows it. Even its official designation is a joke. The original 1918 virus is H1N1. This new bug, which does not appear to be natural in any way, would have some other number if the murderous clowns at the CDC were even remotely honest. A lot of very sharp people have been looking at the swine flu and swine flu vaccine program, but they dont know the larger picture.

  The puzzle they cannot solve is why western governments are so adamant about getting people to actually take the shots. Most of us understand that these big vaccine campaigns are simply money-making programs for Big Pharma, third in the pantheon of corporate players that own and operate virtually all western governments. But does it make sense this time? After all, these vaccines are already paid for. They could be dumped in a landfill and the manufacturers wouldnt care at all.

  Its virtually impossible that anyone could actually benefit from the swine flu vaccine, especially with the nasty components included in the batches for the general public. (Big scandal in Europe now about VIPs getting clean batches instead.) So why does Obama want you injected?

  Two years ago, when anti-flu products were designated for different age groups (workers, elderly, young people) the implications were clear. Remember this is a welfare-driven emergency.

  The secret purpose of the swine flu vaccine is not obvious until you fully understand what the vaccine does. And you must combine that information with the understanding that the real Pandemic is just around the corner.

  I dont want to seem omniscient here, so Ill have to confess the real secret of the swine flu vaccine just came across my desk on Wednesday. Someone sent me a couple paragraphs attributed to Dr. Russell Blaylock, the MD that produces the Blaylock Wellness Report, a subscription newsletter. Heres the paragraph that says it all:
  No one should take the swine flu vaccine it is one of the most dangerous vaccines ever devised. It contains an immune adjuvant called squalene MF-59 which has been shown to cause severe autoimmune disorders such as MS, rheumatoid arthritis and Lupus. This is the vaccine adjuvant that is strongly linked to the Gulf War syndrome, which killed over 10,000 soldiers and caused a 200% increase in the fatal disease ALS (Lou Gehreg disease). This [swine flu] virus kills by causing a cytokine storm, which means that it causes the body’s immune system to overreact and that is why it is killing young people and is a mild disease in the elderly. (The elderly have weakened immune systems.) This vaccine is a very powerful immune stimulator and carries the real possibility of making the lethality of the virus much greater.

  What Dr. Blaylock is saying, is that the vaccine will greatly boost the Cytokine Storm, increasing the chance that people will die from the silly swine flu virus before the vaccine can kill it off. He doesn’t realize that a disease with twenty times the Cytokine effect is just around the corner.

  In our newsletters I been talking about the Cytokine Storm for almost three years. It is the quick-kill factor in the original 1918 virus that killed several hundred million people around the globe. In simple terms it is a form of rapid inflammation, similar to an allergic reaction to the toxins produced by the virus as it multiplies in your gut. The inflammation takes place in the lungs, and if it is too strong, or lasts too long, it will kill you. Often within a single day. A popular saying in 1918 and 1919 was, “Healthy in the morning, dead by nightfall.”

  Populations of all western nations practicing socialized welfare systems have already had their ability to shut down the Cytokine Storm greatly impaired by six to ten years of chemtrail spraying. Now, if the part of your immune system that produces the Cytokine Storm is put on hyperdrive by the swine flu shot, when the real H1N1 virus comes along in December or January, your chances of survival are going to be very poor.

  No wonder Homeland Security has spent thousands of man-hours trying to locate sites for mass burials! Those folks are not stupid, and they know what is coming. You, on the other hand, are assumed to be both stupid and powerless.

  LINKS: Infowars Global Research Socioecohistory Blog.

  Who Is Being Targeted For Death?
  Ive told you all along the Baby Boomers are the primary target. The financial disaster caused by their retirement has been known for twenty years or more via simple arithmetic. But the rest of the story is even uglier.

  As you know, the big news on the vaccine front is that shipments have been delayed and, although every state has received some, supplies are limited. This has been beautifully orchestrated to produce a specific result. Limited supply means that specific groups can be selectively targeted for death.

  Last week a man I know personally visited his doctor. This man is a good Pharma slave he visits an MD regularly and does whatever he is told. He went for a quick check-up and his seasonal flu shot (yuck!), which he got with no problem. Naturally, he also asked about getting a swine flu shot. He was told the same thing that others around the country were being told.

  Because of limited availability the only people who could get swine flu shots at that time, whether paid or for free, were Blacks and American Indians.

  I checked around and found that other people had been told the same thing.

  Did I tell you this is a Welfare-driven emergency? Although grossly unfair, it appears that our masters have determined that Blacks and Indians are the welfare classes in our society, and their numbers must be drastically reduced.

  Canada is marching to the same drummer. Benevolent Canadian functionaries have made sure to send the first batches of swine flu vaccine, along with unusually generous supplies of body bags to Canadas Indian nations. Just off the top of my head, I’d say that Canada is expecting the vaccine to produce something other than the lifesaving effect being advertised! Do you remember the stories of blankets laden with Smallpox given to Indian tribes in the 1800s? Yes, it’s same thing all over again. Sure its genocide, but in the chaos to come you are not supposed to notice.

  Just in case you do notice a post-pandemic statistical strangeness, the Pentagon domestic propaganda teams are already working on it. The same people responsible for about 80 per cent of the goofiness you see on the web have begun recirculating old stories about diseases created to attack specific ethnic groups. At least two e-mails on this topic specifically using the term genocide have crossed my desk this week.

  This is a typical tactic. If you should discover later that deaths among the Indian Nations or African Americans are disproportionately high, then you have a wild goose story already prepared to lead you away from the fact that these people were selected for death in their own doctors office.

  Growing Resistance Not What You Think
  There is a growing sense of resistance in this country. We certainly see it, loud and clear, in regard to the swine flu vaccine program. Guess what? Ive tracked about a third of the anti-vaccine material back to known Pentagon propaganda mills.

  Why would they do this? Two reasons. They are very strong right now on fostering disgust and rebellion against the Obama administration. They apparently feel this will make their job much easier down the road, when it is time to dissolve the central government in Washington, and white hat generals help to put in the new one. They also want to make sure there is enough anti-vaccine hysteria on the Internet that fact-based warnings like this one, or Dr. Blaylock’s simply can’t be heard.

  However, just to show how difficult it must be inside what Orwell would have called the Ministry Of Truth, other offices inside this massive operation must churn out Swine Flu hysteria pieces at the same time. Naturally, this is putting the gullible in a serious dilemma: Get the shot that allegedly will kill me tomorrow, or risk the flu which might might kill me next week. To get the flavor of all this, check out this popular propaganda outlet to see what I mean. You’ll see why this article will never be referenced there.

  We’ve built up a good store of remedies and other Pandemic information in our private archives; stuff that no one else has. Due to the nearness of the Starwars “Death Star” I’m working as fast as I can to get all that material out and into public view. Save your spare cash and skip the Christmas presents, because you will be wanting to use that money to protect yourself and your family.

  Good luck to us all,

  KEN WELCH
  Houston

  http://www.ken-welch.com/Commentary/Pandemic1.html

 11. JOSEPH MOSHE (microbioloog) VERDWENEN
  Wetenschapper die zei dat het Oekraïnse (baxter) vaccin een biowapen is waaraan miljoenen zullen sterven, werd de dag na zijn interview in een radio-uitzending omsingeld door de politie in Los angles en 4x zijn auto bestookt met traangas en een EM-puls omdat hij documenten had die hij vrij wou gaan geven.

  Voor meer details kijk even de video …
  http://weeswaakzaam.wazzup.nl/2009/11/08/joseph-moshe-mossad-microbioloogvarkens-griep-vaccin-is-biowapen-video/

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.