Advertentie

Ab Klink en zijn geheimen voor ons ?!


Als het nou zó ver moet komen in een democratisch bestel, dat je de minister van Volksgezondheid nota bene,  moet gaan dagvaarden, om informatie vrij te geven over een ‘medicijn’ dat hij bij maar liefst 80% van de bevolking wil laten inbrengen, dan kun je je afvragen, hoe ver we met z’n allen gedaald zijn. Het zegt niet alleen veel over de bestuurders die we met z’n allen hebben gekozen, maar het zegt natuurlijk ook alles over ons. Hoever laten we het komen..?

Wat is er aan de hand? Minister Klink weigert categorisch om de documenten vrij te geven, die wij via de Wet Openbaarheid Bestuur opgevraagd hebben en die onontbeerlijk zijn om het door zijn ministerie inmiddels gevoerde vaccinatiebeleid te kunnen toetsen.
Op de site van Stralingsarm Nederland is te lezen hoe de bestuursrechter in Zwolle de Nederlandse burger op beschamende wijze met een kluitje het riet in stuurt.
KIJK HIER.

De Poolse minister van Gezondheidszorg. Welk TV-programma gaat nou eens bij háár op bezoek om het verhaal van de farmaceutische geheimhouding te horen. Zij heeft nog niets getekend, en kan dus WEL vrij-uit spreken..

Dit heeft geleid tot nog meer onderzekerheid bij burgers. Omdat de ‘gewone’ media de afgelopen 2 weken alleen maar bezig zijn om reclame te maken voor de vaccinatie, is het logisch dat burgers vooral op internet op zoek gaan naar ‘andere’ informatie. Informatie die ook de andere kant van de medaille laat zien. Maar die is er volgens de minister en zijn ministerie niet.. Kritiek is hier kennelijk niet op zijn plaats.
Minister Klink wil zelfs banners in gaan zetten om die websites met kritische informatie te weren.

De Poolse minister van Gezondheid, dr. Ewa Kopacz, heeft ernstig laten doorschemeren, dat de Poolse overheid een contract van de farma INDUSTRIE voorgelegd kreeg én diende te tekenen, dat op maar liefst 20 punten in ernstig conflict was met de (grond-)wetten van Polen. Maar belangrijker: ze vertelt dat deze INDUSTRIE de overheid ook probeert de aansprakelijkheid voor evt. negatieve gevolgen van de vaccinaties over te nemen..
Je vraagt je af hoe een farmaceut een dergelijk contractvoorstel durft te doen? (HIER het artikel over de Poolse minister)

Maar de essentie is duidelijk van dit Poolse verhaal; minister Klink heeft wel de contracten ondertekend met de farmaceutische INDUSTRIE. Én deze mogen niet bekend worden..?
Heeft de farma zielig haar spel gespeeld; verteld dat de vaccin zódanig nieuw zijn, dat zij, de farmaceutische INDUSTRIE, geen risico kunnen lopen vanwege de snelheid waarmee gevaccineerd moest worden. Dat daardoor alle mogelijke claims voor rekening van de overheid, WIJ DUS, zijn…?

Cartoon van Ab Klink door Siegfried Woldhek. Klink, zo lijkt het, staat zijn mannetje, maar past daardoor bijna niet meer in het (democratische) plaatje..
Cartoon van Ab Klink door Siegfried Woldhek. Klink, zo lijkt het, staat zijn mannetje, maar past daardoor bijna niet meer in het (democratische) plaatje..

Waarom geeft Ab Klink niet gewoon de gevraagde informatie vrij???
Op deze manier werkt hij alleen maar mee aan ernstige verdenkingen. Het is uitermate verbazingwekkend, dat deze kleine groep burgers -ZONDER MEDEWERKING VAN HET PARLEMENT- hun werk moet doen. Wat is er voor hen anders te winnen, dan gewoon burger te mogen blijven!? Dit heeft niets met de uitermate kwalijke kwalificatie te maken, als zouden deze mensen ‘samenzweringstheorieën’ aan het verspreiden zijn.. Het gaat gewoon om ons normale RECHT!

Om te onderzoeken wat Klink met zijn geheimhouding probeert te verbergen, is een Hoorzitting bij ‘zijn’ ministerie een logisch vervolg op ons Kort Geding. Een speciale Commissie Bezwaarschriften, die niet voor zijn ministerie werkzaam is, gaat ons bezwaarschrift behandelen, wat wij ingediend hebben, tegen het besluit van minister Klink om ons de gevraagde informatie te geven.

De hoorzitting is openbaar, dus iedereen is van harte welkom!!! 26 November, 11.30 uur, Parnassusplein 5 in Den Haag, afdeling A-1308.

Even een update:

2 Oktober 2009:

Bij het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport heeft de Stichting Stralingsarm Nederland een bezwaarschrift ingediend tegen de ver buiten de wettelijk toegestane termijn afgegeven beschikking. (klik hier voor dit bezwaarschrift) Uit het feit dat het ministerie gewoon keihard, tot 2x toe, de wettelijke termijn overtreed, waarin zij VERPLICHT dient te reageren naar burgers om informatie openbaar te maken, kunnen we gerust opmaken, dat het ministerie ernstig in gebreke is gebleven én wel degelijk iets te verbergen heeft..
Het ministerie laat weten de gevraagde documenten wèl te hebben, maar ze niet openbaar te willen maken..!

6 Oktober 2009:

Vandaag is de uitnodiging voor de Hoorzitting binnengekomen. Klik hier voor die brief.

16 Oktober 2009:

Mevr. Rigthart van de ‘Commissie Bezwaarschriften’ belt naar de Stichting Stralingsvrij Nederland: De farmaceuten die (o.a.) de griepvaccins produceren, de multi-nationals Novartis en GlaxoSmithKline komen ook naar de hoorzitting om te bepleiten dat de opgevraagde documentatie geheim moet blijven…! Dat belooft vuurwerk; zij verschijnen niet gauw in een openbare hoorzitting, tenzij ze nattigheid voelen. Maar veel belangrijker is natuurlijk, waarom moeten zij het woord moeten gaan voeren.. Minister Klink lijkt de aangewezen persoon, toch? Of is het weer een manier om tijd te rekken? Eerst zij maar aan het woord, dan kan de minister het welles/nietes-spelletje later met ‘zijn visie’ belichten.
(N.B. De hoorzitting wordt verfilmd door de Sociale Databank NL en ook ArgusoogRadio maakt geluidsopnames.)

18 Oktober : Klik hier voor het verweerschrift, dat de landsadvocaat aan deze ‘Commissie Bezwaarschriften’ en de Stichting Stralingsarm Nederland toezond. Je kunt dan alvast lezen, wat de overheid 26 november a.s. in zal gaan brengen.

~ WANTTOKNOW-oproep ~
——

Deze procedure tegen minister Klink en zijn departement,
wordt door actievoerders nota bene uit eigen zak betaald!!

Alle kleine beetjes ondersteuning zijn dus welkom:
bankrek.: 52.65.08.108 t.n.v. St SAN, Raalte. DOEN!

—–

35 gedachten over “Ab Klink en zijn geheimen voor ons ?!

 1. hieruit blijkt maar weer eens dat mijn verdenking tegen deze in mijn ogen corrupte regering blijkbaar terecht is.
  arme kinderen wiens ouders nog steeds in dit soort regeringen gelooft.
  we worden al jaren voor de tv verwacht op de driezitsbank met een pilsje en een shagje naar een uitermate dom programma kijkend.
  er zijn echter gelukkig steeds meer mensen die de waarheid zoeken en hun eigen verantwoordelijk die ze NIET afgegeven hebben aan de regering op zich nemen en de bevolking gaan waarschuwingen en zelf onderzoekt.
  dat bevalt de regering niet en daarom vegen zij hun k*** af met hun eigen regeltjes en kan de burger letterlijk het risico lopen te sterven door hun gedrag.
  want de regeltjes zijn immers voor de burgers en niet voor zulke hoge heren als de ministers!
  liever een aantal miskramen of autistische kinderen door ongetest of niet veilig vaccin dan een paar centen minder in de zakken lijkt het wel.
  BAH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 2. ik zou gewoon nou eens aan iedereen die dit leest willen vragen, de link naar zijn familie, vrienden etc. door te sturen.
  Gewoon te vragen, of zij hiervan op de hoogte zijn..! DIT LEES JE NIET IN DE KRANT OF OP TV!!

 3. Ik heb mij sinds de geboorte van onze zoon 2 jaar geleden bezig gehouden met vaccinaties in de breedtste zin.
  Wat ik vaak tegen kom in discussies met mensen is de éénzijdige informatie die zij tot zich nemen.
  Het TV kastje in de kamer is voor vele mensen de waarheid.
  Intelligente mensen waar je van mag verwachten dat ze zich niet laten besodemieteren.
  Dit komt simpel doordat zij éénvoudig weg geen tijd en intresse hebben. Uitgaande van het feit dat de overheid het beste met zich voor heeft.
  Zo werkt het immers al 40 jaar.
  Zelfs als je het kant al klaar voor hun neus neerlegt is de klap zo groot dat ze totaal ongeloof uiten en angst.

  m.v.gr Ronnie

 4. @Ronnie: DANK! Wat mensen het meest dwars zit in hun bewustzijnsgroei is hun éigen ONGELOOF!! Grappig nietwaar? En als je jezelf niet meer durft te geloven.. wie dan wel? Anderen dus! Zo is de hele 9/11 operatie gefundeerd op dit ongeloof. Ik heb letterlijk aan den lijve ondervonden hoe 4 vrienden van mij, langzaam maar zeker ‘open’ gingen in dit verband.
  Hun kennelijk ‘logica’ legde het af. Er was een hogere logica. En dan de mensen die het gewoon niet KUNNEN geloven. Respect voor hen!! Of zoals een andere vriend het mooi verwoordde: “Mijn hele wereldbeeld is anders, dan wat je zegt. En als ik DIT geloof, dan ben ik helemáál ‘LOST’..”
  Maar hoe is het mogelijk, nietwaar? Mensen die een schoenlepel, breekijzer, of noem-het-maar aangereikt krijgen en het niet WILLEN of KUNNEN geloven..

  Het bizarre bij dit ongeloof is overigens ook de positie van overheidsfunctionarissen, die op deze ‘ZO-IS-HET-EN-NIET-ANDERS’-logica -hun beleid funderen. Je zei het al. Ze staan daardoor niet meer open. Laten ‘deskundigen’ die allemaal met 1 mond spreken, hoe is het mogelijk, het advies geven, dat de minister dan weer integraal overneemt..

  En als de wetenschap ons iets leert, is het toch de neutrale positie houden, telkens je resultaten tegen het licht houden van nieuwe kennis. ALLEEN ZO KOMEN WE VERDER IN ONZE QUEESTE..

 5. Hoopgevend de oorverdovende stilte rond de opkomstcijfers, anders dan “in de rij staan om zich te vaccineren”.

  Frankrijk minder dan 10 procent, Duitsland minder dan 15 procent, misschien dat dan in NL zich dan een kwart laat volspuiten met gif? Of mogen we meer vertrouwen hebben in de neerlandse kudde

 6. Daarom kosten dit soort dingen ook simpelweg tijd. Je kunt iemand zo vaak een ronde wereld in het gezicht drukken als je wilt, maar als er een geconditiooneerde platte plank voor zit, wordt ook deze ronde wereld gewoon weer plat gedrukt helaas…Persoonlijke overtuigingen blijken lastig ‘af te tuigen’.

  De kleine vlinderslagen blijven exponentieel doorwerken, de in beweging gebrachte sneeuwbal is niet meer te stoppen. De kritiek massa van een rollende steen die geen mos vergaart, laten we hier op blijven hopen.

 7. Toch blijftb de msm een cijfer van 75 a 80 % voorspellen (opkomst) ik ben heel benieuwd .Overigens werkt het ook niet zo dat als je een cijfer roept dat maar hoog genoeg is ,een heleboel twijfelaars toch over de streep getrokken worden ?Onder het mom van als er zoveel gaan ga ik ook maar ,de mens is een kuddedier.Gelukkig niet allemaal meer maar toch.

 8. Zeg het Guido! Mooi gedaan, dit artikel weer. Ik schrok erg van het bericht op volkskrant.nl dat er zoveel drukte is bij de vaccinaties van kinderen. Je staat machteloos, kunt niets doen, want die mensen dénken dat ze hun kinderen beschermen en worden nog kwaad ook als je ze probeert voor te lichten. Zo triest … Nee dan Frankrijk, waar 1,5% kwam opdagen bij de vaccinatie, heeeeeerlijk vond ik dat om te lezen!

 9. Complimenten Guido voor dit knappe artikel!

  Ter aanvulling van wat John al schreef, kan ik nu al verklappen dat de Gezondheidsraad volgende week ook “post” van ons krijgt. Dat zij in hun briefadvies aan minister Klink durven beweren, dat er geen vaccins zonder adjuvants zouden zijn, staat op gespannen voet met de waarheid. Immers is er het adjuvantvrije Cervapan, dat alleen een Europese goedkeuring had, voordat de Gezondheidsraad dit “advies” gaf.

  @ Marcel en Sophia: neem de berichten van de massamedia maar met een kilo zout. Ze berichten alleen van locaties, waar het “druk” zou zijn. Over locaties waar amper iets te doen is, wordt natuurlijk niet bericht.

 10. Ha Guido,

  Ik vind dit wederom een heel goed stuk. Echter als ik dit doorstuur naar familie, zullen we echt weer in de kramp schieten. Ze willen het inderdaad niet weten en zeggen dan dat ik maar een leven moet gaan leiden. Eerlijk gezegd denk ik dat de enige manier om aan deze situatie nog wat te doen is om ons echt te gaan verenigen. Neem nou Nieuw Bewust Nederland. Als mensen zich hierbij massaal zouden gaan aansluiten dan zou dat pas echt zoden aan de dijk gaan zetten. DAT is nou een goed initiatief. Dus voorlopig richt ik mijn pijlen daarop, omdat ik merk dat schapen ook als schapen behandeld willen worden, voordat ze ontdekken dat ze geen schapen meer zijn 😉

 11. je kunt mensen niet verwijten bang te zijn.
  angst is een slechte raadgever, dat is zeker maar je angst de baas worden is niet zo eenvoudig.
  er is moed voor nodig en zolang het alleen over jezelf gaat weten de meeste mensen dit wel bij elkaar te schrapen
  met de verantwoording over een gezin en daarbij vooral kinderen word het een ander verhaal en is het logisch dat mensen vast houden aan het gene dat ze “zeker” denken te weten
  ik persoonlijk vind het dan ook lastig mensen voor te proberen lichten
  ze kijken je aan alsof je een doodsoordeel over ze uitspreekt en deels is dit natuurlijk ook zo. als je de wereld precies anders bekijkt lijkt het wel een wedergeboorte
  is het naar mijn gevoel sterven en weer herleven.
  zoiets kun je een ander moeilijk aandoen als hij/zij daar nog niet voor klaar is

  dit is selene

 12. @ Marcel: precies! @ Luuk: inderdaad, de reporter melde dat het pas aan het einde van de dag zinvol was om dan iets te kunnen zeggen over de opkomst…ondertussen wel een bewegend balkje drukte bij…propaganda dus zoals altijd. We zullen zien en het blijft een persoonlijke, individuele keuze voor iedereen afzonderlijk…Niemand is iemand anders karma of noodlot. God wikt, een arts beschikt en een ieder knikt (of niet natuurlijk).

 13. “Ik schrok erg van het bericht op volkskrant.nl dat er zoveel drukte is bij de vaccinaties van kinderen. Je staat machteloos, kunt niets doen, want die mensen dénken dat ze hun kinderen beschermen en worden nog kwaad ook als je ze probeert voor te lichten. Zo triest …”

  Ah ik ben dus niet de enige die dit zo ervaart.. Die machteloosheid! Ik trek ’t echt slecht. Hoe kan ik in vredesnaam m’n familieleden overtuigen?!
  Word gek van mezelf.. iedere minuut ben ik ermee bezig. Lijk nerges meer aan toe te komen:S
  En ons verenigen; goed plan, I’m in!

 14. I heb de indruk uit eigen ervaring dat nu de mens zich heeft laten inenten er helemaal geen geluid meer is voor
  tegengeluiden. Ik kan me dat ook wel voorstellen.
  Om verschillende redenen laten mensen zich inenten. B.v. omdat er een partner is die bij de risicogroep hoort en ze gehoord hebben dat dit dan gevaarlijk kan zijn.
  Dat je het voor je medemens moet doen zodat de griep zich niet kan breiden. Allemaal bangmakerij van de reguliere kant en het is logisch dat de tegenkant nu degenen zijn die met bangmakerij bezig is. Het is echt net de omgekeerde wereld.
  Ik zei tegen iemand, ken jij iemand die de mexicaanse griep heeft? Nee, zegt ze. Ik zeg, hoor je iets over dat het werk ergens niet gedaan kan worden door de vele griepslachtoffers. Nee, zegt ze. Komt waarschijnlijk door de vaccinatie is het antwoord. Ik zeg, of de pandemie gaat juist nu uitbreken omdat iedereen met het virus is ingeent.
  Dan zie ik toch een twijfelende blik.
  Toch kan ik het de mens niet kwalijk nemen. Er is zoveel verwarring, ook door de overheid. Ik laat het daar dan maar bij.
  Het heeft geen zin meer om informatie door te sturen. Ik denk het is beter dat de mens dan maar vertrouwd op de goede afloop. Ook op die manier kun je geestelijk meewerken aan je eigen gezondheid.
  Ik vind het moeilijk, eigenlijk hoop ik dat wanneer er ernstige bijwerkingen zijn dat dit naar buiten komt, maar natuurlijk hoop je ook dat het zo’n vaart niet gaat lopen, vooral voor de kinderen. Er moet iets gebeuren zodat de mensheid wakker wordt, maar wat. De mens is zo geindoctrineerd. dat is wel duidelijk.
  Ik ben teleurgesteld als ik zie hoeveel mensen nog steeds
  gewoon vertrouwen op de overheid en de pharmacie terwijl er toch tig keer is bewezen dat ze niet te vertrouwen zijn.
  Het zal inderdaad nog heel veel tijd kosten voordat er een ander geluid doordringt. Helaas

 15. @ riet misschien dat naar aanleiding van dit hele griepgedoe uiteindelijk weer een paar mensen wakkerworden en zo het sneeuwbaleffect versterken .Ik ben wel bang dat er eerst sprake moet zijn van niet te verloochenen bijwerkingen bij veel mensen voordat de massa ontwaakt dat is jammer maar tegelijker tijd misschien wel nodig .bovendien de ziel leeft verder dus de dood is niet het einde .Het andere geluid is nog nooit zo hoorbaar geweest als nu ,gezien de angstige maatregelen die de overheid ten toon spreit.Er heerst enorm veel twijfel over de overheid en dat zal niet verminderen .liefdevolle groet marcel

 16. Hoewel het onze kinderen proefkonijnen maakt, maar dat zijn ze nu natuurlijk op zijn minst ook al, pleit ik voor 2 IQ testen voor alle kinderen die een H1N1 vaccinatie krijgen.
  De eerste voor de vaccinatie en de tweede een week er na.

  Het is algemeen bekend bij toxicologen dat kwik, en zeker methylkwik en ethylkwik, zenuw- en hersenbeschadigingen oplevert. Naast andere zeer controversele stoffen zit er in de Nederlandse vaccinaties Thimerosal, een middel dat voor 50% uit ethylkwik bestaat

 17. Amalgaam vullingen, 45% kwik, – die 90% van de bevolking boven de 20 in zijn mond gheeft – werden van 1920 tot in de jaren 1990 voor de gehele Europese markt altijd gemaakt door de fabriek Degussa (nu Evonik), dit is dezelfde fabriek die in de tweede wereldoorlog het gifgas Zyklon-B maakte voor gaskamers in Auschwitz. De amalgaam vulling is een programma dat nooit is gestopt en door Nazi’s actief is doorgevoerd na de tweede wereldoorlog tot zeer recent toen vele rechtzaken van vooral veronruste moeders in Duitsland het aan de kaak stelde.

  Zie Dr. Rath’s websites verder voor hoe Nazi’s het in Europe voor het zeggen hebben

  http://www4.dr-rath-foundation.org/brussels_eu/who_is_who/architects.html

  http://www4.dr-rath-foundation.org/brussels_eu/roots/index.html

 18. [quote]Only limited data on safety and immunogenicity of influenza A/H1N1 vaccines will be available when
  Member States start using them. In addition, due to the continuous mutation of the influenza virus, the
  effectiveness of vaccines will need to be constantly measured.
  [/quote]

  en even verderop:

  [quote]The main responsibility for the monitoring of the safety and effectiveness of vaccines lies within
  vaccine manufacturers. Their specific activities to be performed in addition to their routine regulatory
  obligations when the pandemic vaccines are used have been defined by the Committee of Human
  Medicinal Products (CHMP).1 These activities include conducting a prospective safety cohort study
  for each vaccine, surveillance of adverse events of special interest (AESI), monitoring of special
  population groups such as pregnant women, children and immunocompromised subjects and
  conducting studies on effectiveness and immunogenicity.
  During the course of mass vaccination, data may also be generated by public health centres,
  specialists, academic research institutions, sentinel networks and other groups in relation to the safety
  and effectiveness of A/H1N1 vaccines. These data are important for reinforcing the identification and
  evaluation of any new issue that may arise during the vaccination.[/quote]

  Uit “European strategy for benefit-risk monitoring of influenza A/H1N1 vaccines” (adopted 5 november jl.). Te vinden en vervolgens te downloaden vanaf hier:

  http://www.emea.europa.eu/home.htm

  1)
  http://www.emea.europa.eu/pdfs/human/pandemicinfluenza/35938109en.pdf

  En hieruit weer:

  [quote]Very limited knowledge on safety will be available from A/H1N1 influenza vaccines before use. Additional pharmacovigilance activities for the vaccines used during pandemic are therefore needed to assess safety.[/quote]

  Doe er uw voordeel mee. E.e.a. zelf verder bestuderen voor de juiste context en/ of intepretatie svp. Succes.

 19. “De mens is zo geindoctrineerd. dat is wel duidelijk.
  Ik ben teleurgesteld als ik zie hoeveel mensen nog steeds
  gewoon vertrouwen op de overheid en de pharmacie”

  Ik sluit me hier geheel bij aan!
  Trek de hoge opkomstcijfers bij de vaccinaties overigens wel in twijfel.. 100% werd zelfs genoemd bij Woerden. Ik kan me dat niet voorstellen joh:S

 20. Even een hypophisische these:
  Stel nu, dat met deze vaccinatie een goedje wordt ingespoten dat te herkennen blijft. Dan kun je over 5 jaar bij elk uitleespoortje zien wie wel is ingespoten en wie niet. En zodoende een vooroordeel scheppen op wie er wel en niet te vertrouwen is voor de overheid.

  Stiekem toepassen bij sollicitatieprocedures en dergelijke. Een beetje op dezelfde wijze als nu geslecteerd wordt op naam in veel bedrijven (moeilijke voor- of achternaam? maar niet doen dan)

  Iemand vatbaar voor dit idee?

 21. #Marielle

  Nou en of. Ik heb het gevoel of ik in het verzet zit!

  Posted by Marielle | november 23, 2009, 20:47

  Daar begint het wél op te lijken, Marielle, zo voelt het ook steeds meer voor mij. Ik heb er geen woorden meer voor, alleen wil ik zeggen ik vind het schandalig!!!! Het gaat wel om 80% van de bevolking, geheimhoudingsplicht zou verboden moeten worden en oprecht naar de burger moeten zijn. Waar gaat dit heen in de nabije toekomst. Medelijden met de kinderen waarvan de ouders deze leugens allemaal doen geloven

  #Guido

  ik zou gewoon nou eens aan iedereen die dit leest willen vragen, de link naar zijn familie, vrienden etc. door te sturen.
  Gewoon te vragen, of zij hiervan op de hoogte zijn..! DIT LEES JE NIET IN DE KRANT OF OP TV!!

  Posted by Guido | november 23, 2009, 12:22

  We doen ons best om familie en vrienden, etc dit breicht door te sturen, maar als je niet serieus genomen word, je uit gelachen word en ze toch doen en niet willen luisteren… heb ik mijn best gedaan. over dit bericht kan men vrijwel nu eenmaal niet iedereen over de streep krijgen en doen sommige mensen toch hetgeen wat hen verteld word en kijken absoluut niet langer dan hun neus is, en laten dus ook hun kinderen inenten, daarom heb ik zeker wel met al deze kindertjes te doen, en de gevolgen nog maar te zwijgen. Hoe dom kan een ouder zijn???? vraag ik me dan af.

 22. @Moos: uiteindelijk komt je terecht, waar je al bent.. Bij jezelf. In deze situatie kun je -vandaaruit- alleen maar dát doen waarvan je voelt dat het goed is. In ieder geval mensen informeren.
  Ik meld al jaren aan mijn broers en zwagers de gevaren van de mobiele telefoon, vooral van die DECT-telefoons in huis. Net zo heftig als dat je een zendmast naast je huis hebt; dit weten weinig mensen. En vooral met de kleine kinderen, mijn nichtjes en neefjes.., voel ik die roeping..! En ze trekken zich er vaak niks van aan. Daarnaast krijg ik regelmatig een soort etiketje opgeplakt. Over de mijn overdreven aandacht voor de ‘enorme gevaren van electrostress’, die ze hebben onderschat, want hun oren gloeien.. hahaahahaa, wat een lol.. En toch doe ik mijn ding.
  Ze weten dat ik het doe, zullen wellicht voorzichtiger zijn; maar ik heb mijn ding gedaan; ik ga verder geen preken houden ofzo. Laat ieder mens zijn eigen pad onderzoeken..! Zo is het naar mijn idee ook bij vaccinaties. Soms kun je niet meer doen. Maar doe ook zeker niet MINDER!! Als ze respect hebben voor jou, luisteren ze naar je. Het lachen is alleen maar van onkunde en angst, het weglachen van hun eigen onzekerheid..!
  Talloze comics en lachfilms hebben dit thema mooi neergezet.. Toch. Eerst lachen en dan hard weglopen..!? En de kijkers maar lachen.. Wat zei Simon Carmiggelt hier ook weer over..?: ‘Lachen is herkennen’.

 23. @ guido,

  kun je geen artikel posten over de klimaatzwendel, onlangs hebben hackers namelijk email verkeer weten te kraken tussen wetenschappers en VN-mensen waaruit blijkt dat cijfers worden verdraait en dat de aarde afkoelt in plaats van opwarmt

 24. @marcel. Ik heb ze vooruit laten betalen en hou ze aan het lijntje.. Heb ze gezegd dat er een rij staat, daar keken ze niet van op. Toen heb ik gezegd dat ik ze ga plaatsen als er plaats is. Dat vonden ze ook OK. Toen heb ik gezegd dat ze wel vooruit moesten betalen. Dat was geen probleem. En toen.. Toen liet ik ze een contract tekenen, waarin ik alle aansprakelijkheid voor evt. niet plaatsen van de banners bij de overheid leg. Daar moesten ze wel over nadenken, maar toe was het ineens OK, omdat iemand zei dat ze dat vaker deden, bij wel hogere bedragen, ook in het kader van vaccinaties.
  En toen.. Toen kon ik een andere kleur auto kopen..!

 25. way to go guido!Ik dacht al wel dat je er mee bezig was haha .Was alleen erg benieuwd of ze ook mee gingen doen aan de dialogen hier ,denk dat ze dan wel een beetje uit de toon vallen en dus door de mand .lol

 26. Ach doe Klink een lol, hij doet alleen het raamwerk, hij is door culturele smokkel onvrijwillig in de prostitutie terecht gekomen net als mijnheer pastoor. Wat mij persoonlijk meer fascineert is wie de managers zijn van deze toko, overal chemtrails maar waar is het vliegtuig?

  1. Ja, zonder adjuvanten, maar wel weer met behulp van iets anders waar de antivaxxers zonder uitzondering hysterisch van worden – geheel onnodig overigens.

   Mag je zelf bedenken/uitzoeken wat dat is.

   🙂

 27. Dus minister Klink heeft grootse geheimen te verbergen, omdat de afdeling Voorlichting de termijn van reageren overschrijdt?

  Heeft volgens mij eerder met onderbezetting te maken vanwege al die belachelijke bezuinigingen op de overheid, dan een clandestiene samenzwering.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.