Advertentie

Fred Burks’ 911-memo to the president…


x

Geheime waardepapieren voor een

geheime economische GOUD-oorlog

tegen Rusland..

x

Fred Burks: 911 waste US$ 240 miljard wit..!

x
2018 © WantToKnow.nl/be

x

Fred Burks

Zoals je waarschijnlijk weet, is Fred Burks de oprichter van www.wanttoknow.info, de zustersite van wanttoknow.nl/be. Eigenlijk dus de Engelstalige-Amerikaanse uitvoering van deze site. En Fred Burks is de man, die van nabij heeft meegemaakt, als voormalig presidentieel vertaler (Maleis), hoe er gesproken werd in het Witte Huis, over de zaken rondom de aanslagen van 11 september.
Voor meer info kun je verder over hem in dit artikel HIER of HIER lezen. Niet zo vreemd natuurlijk dat Fred Burks ook één van de vooraanstaande mensen is, die een memo schreven aan president Donald Trump, om hem te houden aan verkiezingsbeloften rondom het heropenen van de 911-onderzoeken.

Dit is nodig omdat het officiële 911-onderzoek een totale farçe is gebleken te zijn, waarvan de leden van de 911-commissie, die het rapport samenstelden, al uithaalden naar de opdrachtgevers voor dit onderzoek, president George Bush jr. en vice-president Dick Cheny.

Cheney, een havik die voor, tijdens en ná 9/11 meer dan dubieuze rollen speelde. Een van de masterminds achter deze valse-vlag-aanslagen.

Kijk eens naar één van de vele uitspraken van de leden van deze commissie. Dus dient er een nieuw onderzoek te komen, met aansluitend een rapport met conclusies over de ware toedracht van deze aanslagen, die voor ieder weldenkend mens, alleen maar valse-vlag-aanslagen zijn geweest. Voor meer achtergrondinfo over dit plan om een boekwerk van memo’s te maken, gericht aan Donald Trump, lees je HIER verder.

Dit is het memo van Fred Burks inzake één specifiek aspect dat in zijn ogen onderzocht dient te worden, náást al die andere aspecten, die door de andere auteurs van het memorandum-boek zijn geschreven.

Dear Mr. President,

Er is zeer sterk bewijs dat de aanslagen van 11 september 2001 zijn gebruikt om een grote financiële misdaad te plegen, namelijk het witwassen van maar liefst US$ 240 miljard aan geheime waardepapieren. De onderstaande punten rondom deze misdaad, zijn een extract van een 59-paginadik rapport, opgesteld door E.P. Heidner, getitled ‘Collateral Damage: U.S. Covert Operations and the Terrorist Attacks on September 11, 2001′ (HIER). Van dit belangrijke rapport, heb ik een 10-paginadik uitreksel gemaakt, dat ik de titel gaf: ‘The 9/11 Attacks and the Black Eagle Trust Fund’(HIER)

Het verifieerbare bewijs in dit document, geeft het zeer sterke vermoeden een fundament, dat de aanslagen van 11 september 2001 zijn gebruikt als een dekmantel voor financiële misdaden, die werden onderzocht door het ‘Office of Naval Intelligence (ONI)’, waarvan het kantoor in het Pentagon lag en op die dag óók werd vernietigd, door de aanslag op het Pentagon. Deze aanslagen zijn dus bedoeld geweest om als dekmantel te dienen, in ieder geval gedeeltelijk, voor het doen verdwijnen van maar liefst US$ 240 miljard aan zekerheden.

Deze zijn in september 1991 gecreëerd om een een geheime economische oorlog tegen Rusland en de Sovjet Unie te financiereen. Tijdens deze periode kochten ‘onbekende westerse investeerders’ veel op van de industrie in dit land, waarbij er een focus lag op olie en gas.

Op deze fatale dag, verklaarde de Securities and Exchange Commission de nationale noodtoestand, en voor het eerst in de geschiedenis van de Verenigde Staten, liet deze commissie haar mandaat van kracht worden, toegekend onder de Securities Exchange Act Section 12(k). Hierbij werden beperkingen voor 15 dagen opgeheven, die normaal gelden ten opzichte van het regelen en opschonen van veiligheidstransacties. Hierdoor werd het mogelijk, dat naar schatting zo’n  US$ 240 miljard aan geheime overheidszekerheden, werd ‘opgeschoond’, zonder dat daar de standaard controle-reguleringen op werden toegepast, inzake identificatie en eigendomsgegevens.

Bewijs toont aan, dat de aanvallen van 11 september 2001 ook werden gebruikt, om diverse federale misdaadonderzoeken rondom deze operatie, te misleiden. Honderden miljarden dollars aan overheidszekerheden dienden te worden vernietigd. Een kritisch aantal makerlaars, die in dienst waren bij financiële makelaarskantoren voor overheidsdiensten in de Twin Towers, dienden te worden geëlimineerd, teneinde chaos te creëren in de markt voor overheids-zekerheidspapieren. 

Het was een situatie die nodig was om te worden gecreëerd, zodat de genoemde US$ 240 miljard elektronisch kon worden ‘opgeschoond’, zonder dat er moeilijke vragen werden gesteld. Dit gebeurd wanneer de FED, de Federal Reserve een ‘noodsituatie’ van kracht liet worden en haar ‘noodscenario mandaat’ van kracht verklaarde die middag, 11 september 2001.

Meneer de president, leest u in ieder geval het 10-pagina dikke samenvatting over deze essentiële informatie, die kan worden geverifieerd, door gebruik te maken van de toegevoegde links. Omdat u van plan bent uw verkiezingskeus ‘Make America Great Again’ te realiseren, geloof ik, dat dit aspect van 9/11 u uiterst van pas zal kunnen komen. We hopen, dat de woorden die u zult gebruiken, om de herdenking van deze 911-aanslagen te bekrachtigen, zullen refereren aan deze zaak. En mogen leiden naar een begrip van de diepere waarheden rondom 11 september 2001 voor alle Amerikanen. Waarheden die té lang zijn afgesloten geweest voor het grote publiek.

With very best wishes,

Fred Burks

Referenties:

P. Heidner: ‘Collateral Damage: U.S. Covert Operations and the Terrorist Attacks on September 11, 2001.’

De samenvatting van dit rapport, getiteld: ‘The 9/11 Attacks and the Black Eagle Trust Fund

Door Fred Burks werd ook het artikel ‘Evidence 9/11 Used to Launder $240 Billion in Covert Securities in a Covert Economic War‘ gepubliceerd in de ‘American Herald Tribune’ op 8 Juli 2018.

Fred Burks is activist in een internationaal netwerk van dappere individuën, die zich toewijden aan de transformatie richting vrede en overvloed voor iedereen.Tijdens zijn werk als vertaler voor het VS-ministerie van Binnenlandse Zaken, deed hij mee aan geheime vergaderingen, die zijn ogen verder openden voor diepere waarheden. Zijn daaropvolgende fundamentele onderzoek, bracht hem verlichting in het kader van de complexiteit van de boosaardigheid van ‘DeepState’-activiteiten, door geheime organisaties over de hele wereld. Valse-vlag-operaties en cover-ups. Hij is op dit moment werkzaam als uitvoerend directeur van het PEERS network van websites en hij is de publishing editor van WantToKnow.info.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.