Advertentie

Grijpt NAVO desperaat naar ‘valse-vlag-operatie’…?


Het verhaal in Oekraïne is simpel; we kunnen als ‘het Westen’ nog zoveel wapens, munitie, vliegtuigen en ander oorlogstuig sturen naar de Zelensky, the-clown-who-became-prsident, maar dit oorlogstuig zal toch bemand/ingezet dienen te worden door soldaten. Nou, die zijn er dus steeds minder. In deze gruwelijke oorlog gaat het weer ‘ouderwets’ om ‘kanonnenvlees’..

Een grove oorlog met zware wapens waarbij het kwetsbare menselijke lichaam slechts de hersenen draagt om te vechten, maar absoluut niet is toegerust óm ZELF het verschil te maken in ‘zware bewapening’.. Er is dus een balans al verstoord, door té weinig aanvoer van soldaten..!

De hele wereld zo op haar hoede moeten zijn, voor het vieze spelletje dat gespeeld zou KUNNEN zijn. De geschiedenis toont aan, dat dit telkens geen kletsverhaal is, maar een UITERST REËLE OPTIE is..! We worden continue een rad voor ogen gedraaid.

Dan -vanuit het NAVO-pact bekeken- is er natuurlijk de absolute rode lijn, die vanuit het westen niet mag worden overschreden, om westerse troepen te laten meevechten. Ja, natuurlijk gebeurt dat al volop, maar dan ‘achter de schermen’.. Via oorlogsadviseurs die vanuit bunkers de Oekraieners vertellen wat wél en niet te doen. Het schijnt dat de Russen deze bunkers al enkele keren hebben geraakt, met veel WESTERSE SLACHTOFFERS die in het geheim natuurlijk dienen te worden ‘afgevoerd’..

Wat rest de NAVO en de Oekraiense puppet-on-a-string dan wel nog.. Nou, dát is niet zo moeilijk in te vullen.. Namelijk HET WAPEN gebruiken, dat zó succesvol is, dat het zelden of nooit faalt.. Namelijk de strategische VALSE VLAG  OPERATIE.. In dit geval zou dat dus betekenen, dat er een ‘event/gebeurtenis’ wordt geënsceneerd, waarbij het lijkt, alsof het Russische leger het Westen aanvalt.

Dat kan een olie-opslag zijn, in een land nét buiten Oekraïne, maar het kan ook het bombardement zijn van een kleine stad of dorp, waarbij de emotie van de hele wereld zich tégen de Russen keert. EN -STRATEGISCH VAN ESSENTIEEL BELANG- het Westen een virtuele vrijbrief aanreikt om TEGEN RUSLAND IN HET (‘getriggerde’) VERWEER TE KOMEN.. En ja, dan is het oorlog, is de NAVO betrokken, zijn er ineens WEL genoeg soldaten, etc. etc.

 

Grijpt NAVO desperaat naar

beproefde ‘valse-vlag-operatie’…?

2024 © WantToKnow.nl/be

*

Het is dus een open seizoen voor valse vlag provocaties in de NAVO’s proxy oorlog tegen Rusland in Oekraïne. Rusland is de oorlog aan het winnen – nu al voor het derde jaar – en het NAVO-wapenzwendel met zijn NeoNazi-regime in Oekraïne valt uit elkaar. Dus wat moeten we doen? Slechts twee weken na een terreuraanslag in de buurt van Moskou waarbij 144 burgers omkwamen, die door de westerse media ronduit werd toegeschreven aan islamitische jihadisten en waarvan westerse regeringen categorisch beweerden dat het niets te maken had met het Oekraïense regime dat zij sponsoren, volgt er nu een golf van andere valse vlaggen.

Rusland wordt ervan beschuldigd, dat het chemische wapens op Oekraïense soldaten zou droppen, terwijl het ook probeert om Europa’s grootste civiele kerncentrale op te blazen. Onlangs vertoonden westerse mediaberichten de kenmerken van desinformatiecampagnes door te beweren dat het Russische leger gasgranaten op Oekraïense troepen gooide. Er werd gemeld dat er dagelijks chemische wapens werden gebruikt om Oekraïense stellingen in de buurt van Lyman en Chasiv Yar in de oblast Donetsk aan te vallen.

De bron van deze en andere informatie rondom deze gevallen, was naar verluidt een ‘Amerikaanse gevechtsarts’ die diende in de gelederen van de Oekraïense strijdkrachten. Dat detail alleen al wekt de verdenking van geplante desinformatie. Het tweede terrein van plakkerige propaganda is het plotseling weer opduiken van berichten dat de Zaporozyhe Kerncentrale (ZNPP) onder constant artillerievuur van drones ligt. Deze aanvallen waren sinds vorig jaar in een dip geraakt. Nu zijn ze terug, als klokwerk.

Kolomoisky, de drijvende kracht achter de opkomst van Zelensky (en verdachte figuur áchter de MH17-aanslag!!) toont de link met de Zionistisch machten achter de oorlogsschermen in Oekraïne.

Westerse media hebben hun eerdere patroon herhaald, door te proberen te doen alsof het niet duidelijk is of het de Oekraïense of de Russische kant is, die op de ZNPP schiet – en daarmee een nucleaire ramp riskeren die Europa zou overspoelen met radioactieve fall-out. Rafael Grossi, de directeur van de nucleaire waakhond van de Verenigde Naties, het Internationaal Agentschap voor Atoomenergie, geeft opnieuw op beschamende wijze toe aan de desinformatie van de Westerse media..!

Grossi bevestigde dat de ZNPP de afgelopen tijd minstens drie keer is getroffen en hij waarschuwde voor “een aanzienlijk risico op een groot nucleair ongeluk” en voegde eraan toe dat “dit niet mag gebeuren”. Maar Grossi veinst agnostisch te zijn over wie de aanvallen uitvoert en heeft niet specifiek de Oekraïense kant als dader aangewezen.

De westerse media beïnvloeden het dubbelzinnige idee, dat ze Oekraïense of Russische beweringen niet konden bevestigen, waardoor de indruk wordt gewekt dat het Russische aanvallen op de ZNPP zouden kunnen zijn geweest..! En dat is belachelijk. Want het zijn Russische troepen, die de controle over de kerncentrale hebben, die ze in maart 2022 innamen, kort nadat ze in Oekraïne hadden ingegrepen om de agressie van het door de NAVO gesteunde regime een halt toe te roepen.

Als je een hond wil slaan, vind je die stok ook wel..!
Rusland heeft de VN gedocumenteerd bewijs geleverd dat de Oekraïense kant de ZNPP herhaaldelijk heeft aangevallen met door de VS geleverd geschut en NAVO-logistiek. Toch houden de westerse media en de IAEA van de VN zich bezig met de lachwekkende schertsvertoning dat Russische troepen een kerncentrale zouden beschieten die zij in bezit en onder controle hebben.

Rusland heeft de VN gedocumenteerd bewijs geleverd dat de Oekraïense kant de ZNPP herhaaldelijk heeft aangevallen met door de VS geleverd geschut en NAVO-logistiek. Toch houden de westerse media en de IAEA van de VN zich bezig met de lachwekkende schertsvertoning dat Russische troepen een kerncentrale zouden beschieten die zij in bezit en onder controle hebben.

Evenzo vorderde Rusland in een vroeg stadium van het conflict, deze Zaporozyhe kerncentrale, wetende dat het NAVO-regime deze anders als terreurmiddel zou gebruiken. Rusland had gelijk. De NAVO-strijdkrachten voeren hun inspanningen om de ZNPP te bombarderen opnieuw op, in een poging om een crisis te creëren die vermoedelijk een escalatie door de NAVO zou rechtvaardigen! Net als bij de gruwelijke massamoord in het Crocus Stadhuis bij Moskou, afgelopen 22 maart, verschuift de NAVO-proxy-oorlog naar hybride terrorisme.

De NAVO-as heeft de conventionele oorlogsvoering op het slagveld verloren, door de superieure vuurkracht en militaire tactieken van Rusland. Daarenboven is het einde van het militaire potentieel (man én macht) van Oekraïne in zicht. De NAVO-machten worden wanhopig van deze historische nederlaag.

De NAVO en EU en de rest van de westerse belanghebbenden, hebben een ongekende hoeveelheid politiek en financieel kapitaal geïnvesteerd in het winnen van een proxy-oorlog om Rusland te verslaan, maar staan nu op het punt om nu met verwoestende verliezen te verliezen. Dit is de koortsachtige context waarin de Franse leider Emmanuel Macron de mond vol heeft van het sturen van NAVO-troepen naar Oekraïne en andere NAVO-leiders wanhopige pleidooien houden voor meer wapenleveranties en verplichte militaire dienstplicht.

Hun krankzinnige proxy-oorlog is een monumentaal debacle dat rampspoed betekent voor de politieke instellingen in het Westen, inclusief de liegende propaganda nieuwsmedia. Te midden van deze wanhoop op een zinkend schip van Titanic-proporties, gaan de NAVO-machten volledig in de valse-vlag-modus om wat krampachtige afleiding te creëren.

Het probleem voor hen is dat we hier al vele malen eerder zijn geweest en dat de hele wereld hun plannen kan doorzien. Dus we vragen jou om goed op te letten en bij een mogelijk heftige gebeurtenis in relatie tot de oorlog in Oekraïne en dus niet meteen het door de media geplugde scenario voor waarheid te slikken..! De hoernalistiek viert hoogtij, wat betekent dat het ‘officiële narratief’ zelden nog ter journalistieke discussie wordt gesteld..!

Commentaar van CIA-officier Kiriakou
Vorige week berichtten de Britse media (Telegraph en Guardian) over beschuldigingen dat Rusland chemische wapens gebruikte tegen Oekraïense troepen en alsof dat nog niet erg genoeg was, bracht het Russische leger ook nog eens de grootste kerncentrale van Europa in gevaar. Voormalig CIA-officier John Kiriakou bespreekt deze berichten en concludeert dat de incidenten false-flag operaties zijn, georkestreerd door Westerse sponsors van het Oekraïense regime.

John Kiriakou werd twee jaar lang gevangen gezet door de Amerikaanse regering nadat hij het martelprogramma van de CIA aan de kaak had gesteld. Hij werkt nu als onafhankelijk journalist en commentator en heeft wereldwijd respect gekregen voor zijn integriteit en waarheidsvinding. Volgens Kiriakou is het de CIA, die een beruchte staat van dienst heeft als het gaat om vuile trucs wanneer haar operaties slecht verlopen.

En de NAVO proxy oorlog in Oekraïne tegen Rusland verloopt inderdaad zeer slecht. Rusland heeft militair de overhand, terwijl het door de NAVO gesteunde regime in Kiev op instorten staat. Een nederlaag voor Washington en zijn NAVO-partners in Oekraïne zou een politieke ramp zijn voor de Westerse mogendheden.

Daarom worden ze wanhopig.
Dat verklaart de toename van berichten in de westerse media dat Rusland chemische wapens is gaan gebruiken en dat Rusland de kerncentrale in Zaporozhye, Europa’s grootste civiele kerncentrale, in gevaar brengt. Vooral die laatste insinuatie van de westerse media is absurd. Rusland nam de controle over de kerncentrale van Zaporozhye over in maart 2022.

Het zou duidelijk moeten zijn dat het door de NAVO gesteunde regime de dader is van nucleair terrorisme, maar de Westerse regeringen, media en het Internationaal Atoomagentschap van de VN nemen allemaal een beschamende dubbelzinnigheid aan over de dader. De Westerse sponsors dekken een nucleair terroristisch regime in Kiev in omdat de Westerse regeringen volledig medeplichtig zijn aan het terrorisme. John Kiriakou wijst erop dat hetzelfde draaiboek werd gebruikt in Syrië.

Toen het Arabische leger van Syrië militair de overhand kreeg op de door de NAVO gesponsorde jihad-huurlingen die probeerden de Syrische regering omver te werpen, berichtten de westerse media vervolgens over vermeende aanvallen met chemische wapens door het Syrische leger. Dat leidde tot luchtaanvallen van de Verenigde Staten, Groot-Brittannië en Frankrijk op Syrië. Het bleek dat de aanvallen met chemische wapens valse vlaggen waren, uitgevoerd door de CIA en door MI6 getrainde proxies.

Oekraïne en het machtige Rusland..
Nu de NAVO-machten de oorlog in Oekraïne tegen Rusland aan het verliezen zijn – een oorlog waarin ze op een ongekende kolossale schaal hebben geïnvesteerd – is de reactie om het valse vlag draaiboek te herhalen als een wanhopige manier om een chemische of radiologische ramp te creëren om een escalatie van de oorlog te rechtvaardigen, misschien door directe interventie van de NAVO. Het maakt de Westerse oorlogszuchtige elite niet uit dat de veiligheid van de planeet roekeloos in gevaar wordt gebracht.

Natuurlijk moeten we niet verbaasd zijn. Dezelfde Westerse oorlogszuchtige, heersende instellingen hebben wereldoorlogen en ontelbare andere oorlogen ontketend die tientallen miljoenen levens hebben gekost. Hun criminele roekeloosheid kent geen grenzen.

* * *

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.