Advertentie

‘Wat je niet verteld wordt over Vaccinaties’


Hoe kunnen overheidsfunctionarissen zo eenvoudig besluiten nemen over onze lichamen en de lichamen van onze kinderen? Dat is wat de auteur van het boek ‘Wat je niet verteld wordt over Vaccinaties’ bezig hield en nog steeds houdt.

Door zelf op onderzoek uit te gaan – voornamelijk via Internet – kwam Anneke Bleeker erachter dat niet alles over de achtergronden van vaccinaties wordt verteld door de autoriteiten. Vele wereldwijde wetenschappelijke onderzoeken worden weggehouden van het grote publiek of worden zelfs belachelijk gemaakt.
De ingrediënten van de huidige vaccinaties zijn de laatste jaren drastisch veranderd, hetgeen ook weer niet bekend wordt gemaakt.

De cover van het nieuw te verschijnen boek.
De cover van het nieuw te verschijnen boek.

De farmaceutische industrie maakt zelfs (geheime) afspraken met overheden waardoor er bijvoorbeeld bij het optreden van bijwerkingen gevaccineerden, de slachtoffers geen juridische claims kunnen indienen. Er worden ziekten verzonnen om te kunnen vaccineren. Dat alles legt de farmaceutische industrie geen windeierene: deze industrie groeit explosief..!

Anneke startte een emailactie om Nederland en daarbuiten te waarschuwen. Ze startte een website onder de naam verontrustemoeders.nl en merkte dat er nog meer, zelfs vele duizenden verontruste moeders, vaders en ouders in het land waren.

Ze kreeg bijval van wetenschappers, artsen, therapeuten en vele anderen die nog niet hardop gezegd hadden wat Anneke hardop zei: “winsten voor de farmaceuten en belastinginkomsten voor de overheid. zijn belangrijker dan de gezondheid van de consument/de burger”.

Anneke heeft haar bevindingen beschreven in haar nieuwe boek.
Ze heeft dit boek opgedragen aan een overleden jongen van 9 jaar, die voor een vaccinatie kerngezond was. Ook bij de overlijdensgevallen van jonge kinderen en ouderen wordt door de overheid stelselmatig niet alles verteld. Het middel is inmiddels erger geworden dan de kwaal. Anneke geeft in haar boek ook andere methoden aan om je te beschermen tegen ziekten. Waren vaccinaties ooit een geschenk uit de hemel, de industrie en overheid zijn hierin nu volledig doorgeslagen.

Over de auteur:
Anneke Bleeker is een gewone moeder die ongerust raakte over de vaccinatie voor Baarmoederhalskanker, en wilde meer informatie als er door de overheid, RIVM en GGD’s werd gegeven. Inmiddels is zij door haar uitgebreide onderzoeken een expert geworden op het gebied van vaccineren, en wat dat voor gevolgen heeft voor het menselijk lichaam.

Zij is oprichtster van de website verontrustemoeders.nl HIER.

Zie HIER de link voor het boek van Anneke Bleeker. (256 pagina’s / ISBN13: 9789079872107 / Uitvoering: Softcover)   Het boek komt ca. eind november uit; tot die tijd kan het besteld worden voor een voorinschrijvingsprijs €17,95 i.p.v. €19,95

48 gedachten over “‘Wat je niet verteld wordt over Vaccinaties’

 1. Ja klopt, op nld2. De regering heeft nu een nieuwe tactiek en begint nu deze verhalen te ridiculiseren alsof het allemaal onzin is. Voordat we het weten doet iedereen deze verhalen inderdaad af als onzin en staat men massaal in de rij voor een vaccin. Guido, is het niet mogelijk dat er een mailing opgesteld wordt, die iedereen kan verspreiden? Kort maar krachtig de feiten rondom het virus en de vaccins? Of denk je dat er andere effectievere manieren zijn om het bewustzijn te triggeren?

 2. heb net netwerk gezien was eigenlijk een beetje een sof ze kreeg niet echt de tijd om inhoudelijk op de zaak in te gaan ,jammer die mevr.van de gezondheidsraad praatte gewoon door haar heen ,op z’n minst niet netjes.en alles wordt gebracht als of het helemaal geen kwaad kan om je te vaccineren .treurig heel eenzijdig verhaal van de”” gezondheidsdame””zij zijn de experts en de mensen zijn te dom om zelf zich te informeren en een keuze te maken .triest.groet marcel

 3. @ Ellen: thnx. Ja idd, ze werd een beetje in de hoek gedrukt van huisvrouw die er, integendeel tot de vakbekwame medici, er geen verstand van heeft. Erg jammer. Hopelijk komt de golf van bewustwording alsnog.
  Kwam net een bericht tegen dat de poolse minister weigert de bevolking in te enten met iets waar nog teveel onduidelijkheid over is en dat de gezondheid van de bevolking belangrijker is dan de Big Pharma:
  http://xandernieuws.punt.nl/?id=560850&r=1&tbl_archief=&
  Jammer dat zulke zaken niet in het nieuws komen..

 4. 1. De bijdrage van “Zuster Teresa” rechtvaardigt het bestaan van deze site weer eens volledig. De criminele zaak Baxter, de veranderde definitie van pandemie, de orders van de WHO in plaats van aanbevelingen, de chantage, de gevaren van squaleen en andere versterkers, het zogenaamde getest zijn (in Thailand?), van de bijwerkingen (inclusief die op lange termijn, zoals hersenkanker of Alzheimer?), het misbruik van het zaaien van paniek, terwijl er minder doden vallen dan normaal; allemaal glashelder en integer gebracht.
  2. Als je zelf het nodige weet over een onderwerp, dan realiseer je je pas hoe oppervlakkig een programma als Netwerk kan zijn. Een rollenspel of training anderszins is eigenlijk een noodzaak. Je moet met oneliners in een uiterst korte spreektijd je punten maken. Het voorbeeld van Thiomersal was goed, had meer uitgebuit kunnen worden (achteraf gesproken). Waar is de wetenschapper die wordt uitgenodigd om het verlossende tegenwoord te mogen spreken? Het is destijds immers niet voor niets verboden?!
  3. De groep Klink – die overigens zelf de indruk maakt niet al te veel te weten; hij wijst al snel naar een echte deskundige – is een club die elkaar naar de mond praat (follow the leader), zelfs moet praten anders hoor je er niet meer bij. Ze zijn met handen en voeten gebonden aan de WHO en/of aan hun relatie met de farmaceutische industrie.
  4. Het mag best hardop gesuggereerd worden, ook al kan je het niet bewijzen. Het gaat om een miljardenindustrie, om een megalomane top in de wereldpiramide, die menen de wereld te moeten “redden” van overpopulatie. Wie een andere verkjlaring heeft is welkom.

 5. Vanavond zag ik op Nederland 2 het programma Netwerk, met mevrouw Simone Buitendijk (van de Gezondheidsraad) in ‘discussie’ ging met mevrouw Anneke Bleeker (van de website http://www.verontrustemoeders.nl.) Wat een schandalige vertoning. De strekking van het verhaal van de Gezondheidsraad dame was dat de eventuele bijwerkingen (die zijn zeker niet zeldzaam en vaak uiterst ernstig, zeker ook op de lange termijn) van het vaccin niet opwegen tegenover het ‘gezondheidsvoordeel’ wat behaalt zou worden door te vaccineren. “In ieder geval is het veiliger dan niet vaccineren.” Hiermee lijkt ze de persoonlijke papegaai te zijn geworden van de heer Roel Coutinho van het RIVM en Ab Osterhaus (haar collega in de Gezondheidsraad, vertegenwoordigd door betaalde ‘adviseurs’ en wetenschappers die aantoonbare banden hebben met de farmaceutische industrie, zoals Netwerk en Radar eerder al lieten zien), want ook zij gebruiken dit argument wat op angst en valse ‘zekerheid’ is gebaseerd. En onjuist is! Helaas is ook dit een pertinente leugen blijkt uit allerlei wetenschappelijk onderzoek. Hetzelfde onderzoek wat ook op de internet websites genoemd wordt en stelselmatig wordt verwegen door bovengenoemde ‘experts’ en ‘onafhankelijke onderzoekers’.
  Wat verder opviel was de suggestieve manier van ‘ondervragen’ door de interviewer. Vragen aan mevrouw Bleeker als “heeft u een medische achtergrond eigenlijk” (de eerste vraag zonder inhoudelijk op de informatie op de website in te gaan) en “Je hebt zelf geen kinderen, waarom strijd je zo” (alsof het hebben van kinderen expertise oplevert of het exclusieve recht geeft om verzwegen zaken te mogen onderzoeken of dingen in twijfel te trekken met bewijs) werden afgewisseld met opmerkingen als “Is het gevaarlijk wat zij zegt?” en “U zaait twijfel” (nadat mevrouw Bleeker net aangaf dat de vaccinaties juist gevaarlijk zijn en dat artsen dit ondersteunen, wat juist is).
  Ook kwam er voor dit ‘gesprek’ van slechts enkele minuten (er leek mij duidelijk in geknipt te zijn en het werd ook abrupt beëindigd met de opmerking “We hebben geen tijd meer.”) een stukje video van een presentatie van Désirée Röver (is dit niet auteursrechtelijk beschermd trouwens?). Ook hier was het opvallend dat alleen de stukjes die twijfel kunnen oproepen bij de kijker werden getoond (en niet alle informatie op basis van studies en het bewijs dat vaccinaties zeer schadelijk kunnen zijn en ineffectief zijn wat zij ook altijd behandelt in haar lezingen en presentaties.) Ook de minister van Binnenlandse zaken, mevrouw Guusje ter Horst, kwam later aan bod bij interviewer Knevel. Knevel gaf haar de woorden in de mond door te suggereren dat zij de “dubieuze verhalen” op het internet die Klink nachtmerries bezorgen, ook niet steunt. Die suggestie werd vervolgens zoals te verwachten,keurig ingekopt.
  Maar laten we even beginnen bij het begin. Ik begon dit artikel met de stelling dat de afgelopen weken het nieuws vol stond met vaccinatie propaganda. Het meest verontrustende hieraan, is het gemak waarmee ik hiermee in contact kwam en het gemak waarmee ik op zeer korte tijd elke persoon kon ‘ontmaskeren’ als zijnde een niet onafhankelijke wetenschapper, arts of spreekbuis voor een organisatie. Laten we even…(de rest volgt, het nieuwe artikel is vandaag af!)

 6. Deze uitzending was weer overduidelijk een voorbeeld van het wegzetten van de niet -professionele deskundigen.
  De manier waarop Dèsirée Röver in beeld werd gebracht sprak boekdelen; in een donkere clandestien aandoende setting, leek het wel een bijeenkomst van terroristen.

  In de studio werd bij aanvang al fijntjes de nadruk gelegd op het niet -professioneel zijn van Anneke Bleeker. In het debat wat volgde, kreeg haar zogenaamde wél professionele opponent ongehinderd de gelegenheid om via omwegen (schadelijke mobieltjes) weg te blijven van de argumenten welke Anneke benoemde. Deze Simone Buitendijk deed haar uiterste best om maar voorál aan het woord te blijven zodat ze geen antwoord hoefde te geven op gestelde vragen .
  ‘Maar liefst 35 experts hadden van 5 tot 9 alle literatuur doorgenomen die er maar was en de cijfers op een rijtje gezet.’ -(Het is maar net welke literatuur je voorgekookt aangereikt krijgt.)
  ‘Out of the box –denken’ is voor deze incestueuze groep belangenverstrengelden en door Big Pharma gefinancierde opgeleiden onmogelijk. Waarom het door Hoogervorst eerder al verboden Thiomersal nu toch aanwezig is in het vaccin werd eenvoudig afgedaan met ‘dat weet ik niet.’
  Nogal naïef vond ik de opmerking van vd Brink naar Anneke Bleeker toe: ‘ U neemt een hele grote verantwoordelijkheid door wat U zegt.’ Dit terwijl zij –alweer- geen rechtstreeks advies geeft over wel of niet vaccineren maar slechts mensen oproept tot het maken van een bewuste keuze door zélf op zoek te gaan naar informatie.

  Mij dunkt dat:
  Adviseren om je te informeren (wat Anneke doet)
  heel wat minder schadelijk is dan adviseren om je te laten vaccineren (wat Klink c.s. doen)
  Het is dus omgekeerd: Klink neemt een grote verantwoordelijkheid bij het uitrollen van deze uitermate dubieuze en overduidelijk riekende vaccinatiecampagne.

 7. Anneke Bleeker is niet correct behandeld.
  Dit bevestigd dus dat Netwerk niet neutraal is !!
  Voor mij een essentiële reden om Netwerk uitzendingen niet meer te volgen.
  Te slecht voor goede beeldvorming!!!

 8. netwerk is niet neutraal ,Wat hadden jullie dan verwacht het is mainstream media ,en die wordt al jaren gebruikt om de beeldvorming te beinvloeden . ik heb jaren geen krant gelezen en geen tv gekeken juist om die reden .nu kijk ik wel en doorzie ik het geheel een stuk sneller.We worden doodgegooit met herhalingen en domme spelletjes .Het nieuws dat wordt gebracht is bijna zonder uitzondering negatief ,wat denk je dat dat doet met mensen ?Ik weet het wel je wordt er passief en depri van zou dat dan de bedoeling zijn ?Anneke heeft haar hoofd boven het maaiveld uitgestoken een heel dappere zet ,heb er groot respect voor .liefdevollegroet marcel

 9. Hallo,
  Ik heb de volgende vraag gesteld aan grieppandemie.nl , omdat ik die vraag bij de instanties nog nergens ben tegengekomen en ik het antwoord ook niet weet :
  Wie is er eventueel verantwoordelijk als er ernstige en eventueel blijvende bijwerkingen optreden door de vaccinaties tegen mexicaanse griep de arts,de producent,het RIVM,de Regering of het WHO ? En kan ik daar dan een schadeclaim indienen als dat nodig is?

  Hier het antwoord :
  Hieronder volgt een reactie op uw e-mail, waarin u vraagt naar welke instantie de verantwoordelijkheid van bijwerkingen van de vaccinatie tegen Nieuwe Influenza A op zich zal nemen.

  Het vaccin tegen Nieuwe Influenza A (H1N1) is in oktober 2009 geregistreerd. Voor registratie moet een fabrikant verschillende onderzoeken met het vaccin doen, om aan te tonen dat het werkt en dat het veilig is. Deze onderzoeken zijn gedaan bij een beperkte groep mensen gedurende een relatief korte tijd. Er zijn dus nog geen gegevens beschikbaar over de eventuele lange termijn effecten van dit H1N1-vaccin. Wel is al veel ervaring met het vaccin tegen de seizoensgriep. Er zijn geen aanwijzingen dat die vaccins nadelige gevolgen hebben op lange termijn.

  Mogelijke bijwerkingen kunnen gemeld worden bij Lareb via een elektronisch meldformulier. Dit is te vinden op de website http://www.lareb.nl.

  Het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) is verantwoordelijk voor de volksgezondheid in Nederland. Het ministerie van Landbouw Natuur en Voedselkwaliteit (LNV) is verantwoordelijk voor de preventie en bestrijding van griep onder dieren in Nederland. Het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (BZK) is verantwoordelijk voor de centrale coördinatie van de bestrijding van crises.

  Het Centrum Infectieziektebestrijding van het RIVM adviseert de minister over landelijke maatregelen om verspreiding van een ziekte zoals Nieuwe Influenza A tegen te gaan. Ook ondersteunt het Centrum de GGD’en bij het treffen van regionale maatregelen. Het RIVM heeft draaiboeken gemaakt en coördineert in samenwerking met de GGD’en de bestrijding van Nieuwe Influenza A. GGD’en en andere professionals weten daardoor hoe zij in deze situatie moeten werken. Het RIVM onderhoudt ook contact met de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) en werkt samen met andere landen die aangesloten zijn bij het Europese centrum voor infectieziektebestrijding.
  Verschillende afdelingen van het RIVM zijn nauw betrokken bij de gevolgen van Nieuwe Influenza A voor Nederland. In de laboratoria van het RIVM wordt onderzoek gedaan naar het virus.

  De GGD informeert huisartsen, ziekenhuizen en andere specialisten over hoe zij moeten handelen volgens de draaiboeken. De GGD informeert in haar eigen regio reizigers, beantwoordt vragen van het publiek en informeert andere hulpdiensten (zoals politie en brandweer), gemeenten en burgers.

  De informatie die wij u net hebben gegeven is de informatie waarover wij beschikken. Houdt u http://www.grieppandemie.nl in de gaten. Als er meer informatie is over dit onderwerp, zal die op deze website worden geplaatst.”
  Wij vertrouwen erop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.
  Met vriendelijke groet,

  Ivo Nutters
  Publieksvoorlichter Postbus 51 Informatiedienst

  Zoals jullie hier boven kunnen lezen heb ik nog geen antwoord op mijn vraag.
  Als ik dit antwoord lees krijg ik het gevoel van ontwijking , ze schrijven zoveel maar zeggen niets of weten het ook niet.
  Weet hier iemand meer over ?

  Dank bij voorbaat,
  Zvoni

 10. Er zijn dus nog geen gegevens beschikbaar over de eventuele lange termijn effecten van DIT H1N1-vaccin….!!! Wel is al veel ervaring met het vaccin tegen de seizoensgriep. Er zijn geen aanwijzingen dat die vaccins nadelige gevolgen hebben op lange termijn.

  Hier maak ik mij dus zorgen over,eigenlijk zeggen ze het zelf al!!! Het is een totaal ander vaccin, anders kunnen ze toch gewoon hetzelfde vaccin gebruiken.

  Als ik van een haarverf lange tijd hetzelfde merk heb gebruikt is het goed mogelijk dat ik op een ander merk haarverf allergische reacties van zou kunnen krijgen, dit kun je tenminste nog wel eerst zelf testen, dat is met vaccineren anders, meer russisch roullette!!!!!

  Een beetje een rare vergelijking, dat weet ik zelf ook maar komt toch op hetzelfde neer!

 11. Hier volgt nog een laatste toevoeging, gebaseerd op het laatste nieuws via enkele kranten van gisteren en vandaag. Allereerst staat er weer een enorm ‘demoniserend’ stuk in de Telegraaf van vandaag met het kopje ‘Weg met de angstprofeten’…”Minister Klink opent frontaal de aanval op lieden die doelbewust bezig zijn de landelijke vaccinatiecampagne tegen de Mexicaanse griep te torpederen. De bewindsman komt in geweer tegen wat hij noemt “vaccinatiefabels en-geruchten” die inmiddels overal de ronde doen op het internet. De dirigent van onze volksgezondheid ergert zich langzamerhand geel en groen aan de zelfuitgeroepen waarheidsverkondigers, rampspoedpredikers en complotzieners die volgens hem de grootst mogelijke onzin over de influenza-pandemie verspreiden.” De suggestieve taal liegt er niet om. Sinds wanneer is het in een democratisch mogelijkheid niet je mening te verkondigen? En sinds wanneer staat een sterk beargumenteerde mening (en zeker een die gebaseerd op wetenschappelijke feiten) gelijk aan een complottheorie? Wanneer deze gelijk is aan de praktijk? En sinds wanneer heeft informatie verstrekken die juist gericht is op betrokkenheid, zelfbeschikkingsrecht, preventie en gezondheid met betrekking tot de vrijwillige vaccinaties…, te maken met rampspoed of profetieën? Socioloog Klink is nu zelf stemmingmakend bezig en verspreidt leugens door te stellen dat geen van deze ‘verhalen’ op wetenschappelijke feiten berusten. De “dirigent van onze volksgezondheid” heeft mischien dan wel nog wat noten op zijn staf, maar zet hier echter wel een valse grondtoon. De toon is gezet, maar de dirigent is de controle over het arrangement kwijtgeraakt.
  Tijd voor een nieuwe compositie dan maar? Blijkbaar, want “Niet alleen wil het ministerie van VWS nu banners plaatsen die verwijzen naar de website waarop de overheid zelf informatie geeft over de Mexicaanse griep.” Lees: censuur en manipulatie dus, en dat voor de goedbedoelde ‘vrijwillige’ vaccinatie in onze ‘democratie’ waar ‘vrijheid van meningsopvatting’ zo hoog in het vaandel staat! “ Ook zullen ambtenaren actief gaan reageren op websites waar kul en larie worden uitgekraamd.”…Nog meer sociologen die onder andere namen bewust des-informatie gaan verspreiden, is dat de bedoeling? Hoe ‘vrijwillig en veilig en effectief’ zijn die vaccins nu eigenlijk? Klink zou spreken over “de agressieve anti-vaccinatielobby”, maar heeft hij dan zelf niets opgepikt over agressief gedrag tijdens zijn studie? Informatie verspreiden is geen agressief gedrag, ambtenaren fanatiek laten reageren op websites Klinkt meer als agressie en riekt zelfs naar extremisme. De minister “ergert zich groen en geel” en “de chagrijn is nu des te nadrukkelijker, omdat ook de inentingscampagne tegen baarmoederhalskanker eerder dit jaar substantieel onderuit werd gehaald…” Is de minister als sociaal-wetenschapper dan niet op de hoogt van de negatieve effecten van stress, bezorgdheid en agressie op de algemene gezondheid en de invloed op het immuunsysteem? Blijkbaar niet en al eerder kon hij het woord Thimerosal ook al niet goed benoemen. Zelf een gezondheidsexpert dus, ik ben benieuwd naar de kwalificaties van zijn dienaren die straks onze vrijheid van meningsuiting komen verzieken. Het goede nieuws is dat de gevaccineerde kat die in het nauw zit, blijkbaar zulke gekke sprongen dient te maken, dat het zo wel overduidelijk wordt wat de ware motieven zijn en wie er nu “kul en larie” (zijn dat gerechten?) uitkramen.
  Nu is het de beurt aan Karel en Caroline van Huffelen om gedemoniseerd te worden blijkbaar. Volgens de Telegraaf “Een voormalige accountant-belastingadviseur en zijn spirituele vrouw, die het kennelijk als hun hogere missie zien “de mensheid te behoeden tegen het kwaad van deze tijd”, door het tijdens lezingen aanroepen van aartsengelen, het openen van ‘sterrenpoorten’ en het oproepen van om de energie van walvissen en dolfijnen vrij te geven ten nutte van de kommerende mens.” Misschien helemaal niet zo’n gek idee om dit allen te doen als de aanval van het kwaad in de vorm van Klink’s afweersysteem begint het schadelijke desinformatievirus te verspreiden op het net nietwaar (heeft u al een goed ‘anti-Klinkklare onzin virus’programma?). Vervolgens wordt de informatie over de schadelijke effecten van straling die zij in hun uitstekende boek ‘Onzichtbare risico’s in het draadloze tijdperk’ (met vooral veel wetenschappelijk bewijs!) ook behandelen, belachelijk gemaakt. Waarom eigenlijk? Het is toch duidelijk dat we een directe vergelijking kunnen trekken met de neurotoxische, kankerverwekkende en imuunsysteem vernietigende effecten van vaccinaties als het om de straling van mobieltjes en DECT telefoons gaat? Wist u dit nog niet/ Nu u het wel weet begrijpt u misschien waarom ook hier tegenaan geschopt dient te worden Klink en zijn ‘nagels’.
  Na de associatie met Jomanda te leggen, vervolgt de Telegraaf met “In hun internetbrief zaaien zij onrust en twijfel.” Nee, dat doet het ministerie van Volksgezondheid wel door de afweige informatie, de Klink-klare leugens en dit soort acties. Als deze er al niet waren, want in dezelfde Telegraaf valt te lezen dat er juist veel twijfels zijn over de vaccinatie, hoe ironisch…Steeds meer mensen kiezen ervoor om zich niet e vaccineren. Ik ben benieuwd of ook deze vrijwillige’ keuzes worden beloond met een banner (misschien een op het voorhoofd zodat het duidelijk zichtbaar is?) En ook Coutinho komt nog even langs (u weet wel, die man met dat misdadige schandaal met bloed van homoseksuelen, waarna later ontslag volgde en een promotie naar het RIVM, waar Ab Osterhaus hem al eerder voorging.) Hij begint over de nanochips die mogelijk in de vaccins zouden kunnen zitten, “…waardoor de industrie de mens kan ‘volgen’ en onder controle kan houden. Onzin. Ik bedoel maar…Wie gelooft nu zoiets?” Coutinho gelooft niet dat de mens niet gevolgd kan worden, maar zal ongetwijfeld wel blij zijn dat de individuele vrijheid van meningsuiting ‘vervolgd’ kan worden door het ministerie van Volksgezondheid.
  Ook hier wordt weer flink gedemoniseerd, gefilterde informatie doorgespeeld en gewezen op de afwezigheid van medische kennis. Opvallend is wel dat een socioloog die bijna kwik niet kan onderscheiden van kwek of kwak, wel minister van Volksgezondheid kan zijn blijkbaar. En zijn er niet genoeg auteurs en onderzoekers die degelijk inforamtie en studies kunnen onderzoeken? Het is overduidelijk dat er studies boven water zijn gekomen die totaal haaks staan op wat door klink en Coutinho wordt vertolkt als de ‘waarheid’ over vaccinaties. Het is goed dat deze studies genoemd worden en de essentie en conclusies van deze studies zijn ook voor een leek heel duidelijk interpreteerbaar en begrijpelijk: vaccinaties zijn niet effectief en potentieellevensgevaarlijk. Ik heb Coutinho overigens al eens eerder verzocht om een open discussie aan te gaan, maar hij heeft dit nog niet aangedurft blijkbaar. Als neuropsycholoog leer je na een academische bio-wetenschappelijke universitaire studie van alles op het gebied van (psycho)farmaca, drugs en farmaceutische middelen, gezondheidsleer, geneeskunde, gezondheidszorg, neurologie, cognitieve en neurologische functies en stoornissen, neuropsychologie, immunologie, psycho-neuroimmunologie, endocrinologie, fysiologie, biochemie, psychiatrie en een uiteenlopend scala aan onderwerpen met betrekking tot gezondheid en ziekte. Als autodidact en onderzoeksjournalist kun je dan vervolgens na je studie met deze kennis verder onderzoek doen naar de effectiviteit en bijwerkingen van vaccinaties. En dan vind je bij grondig onderzoek een wetenschappelijk berg aan bewijs die er niet om liegt. En precies dat bewijs wordt systematisch onderdrukt lijkt het wel, hoe kan het anders dat Coutinho, Osterhau en Klink deze studies allemaal niet kennen?
  En vergeet niet dat je ook als niet-wetenschapper een zwaar besmettelijke ziekte hebben waartegen niet gevaccineerd kan worden. Deze ‘ziekte’ heet betrokkenheid en uit zich in alle bewijsvoering die systematisch aantoont dat vaccinaties ineffectief en potentieel levensgevaarlijk zijn, uit te dragen. En dat is nu precies wat anderen die geen wetenschappelijke achtergrond hebben, ook doen. Op deze manier de nadruk blijven leggen op de medische achtergrond is erg flauw en lichtelijk arrogant. Het gaat toch om de volks-gezondheid, minister Klink? De gezondheid van mensen (soms zijn wetenschappers ook mensen, soms zijn het eerder schetenwappers omdat ze onzin verkondigen en we weten dat ‘zachte heelmeesters stinkende wonden’ maken) staat toch centraal dacht ik? En gezondheid gaat ons toch allemaal aan? En een vrijwillige vaccinatiecampagne blijft toch altijd vrijwillig, dit is toch een keuze die een ieder voor zichzelf mag uitmaken? Rare jongens die ambtenaren…

 12. Ook veelzeggend is het kopje boven de voorpagina van het Algemeen Dagblad van vandaag; “Huisartsen negeren prikbesluit.” Men doelt echter niet op niet vaccineren, maar op het feit da peuters in sommige plaatsen nu al ingeënt worden, ook al mag dat niet door huisartsen gebeuren en al zeker niet voor 23 november. Coutinho en klink zouden furieus zijn…

 13. Op pagina 4 van dezelfde krant staat ook dat minister Klink de “onzinverhalen te lijf gaat”. Wederom agressieve taal voor een minister die aan zijn en onze bloeddruk dient te denken…Een of ander hoogleraar concludeert dat dit tegengas (anti-kwik?) rijkelijk te laat is, zoals ik ook al heb gemeld (maar mogelijk met een andere onderliggende gedachte.)

 14. Ook veelzeggend is het kopje boven de voorpagina van het Algemeen Dagblad van vandaag; “Huisartsen negeren prikbesluit.” Men doelt echter niet op niet vaccineren, maar op het feit da peuters in sommige plaatsen nu al ingeënt worden, ook al mag dat niet door huisartsen gebeuren en al zeker niet voor 23 november. Coutinho en klink zouden furieus zijn…
  Op pagina 4 van dezelfde krant staat ook dat minister Klink de “onzinverhalen te lijf gaat”. Wederom agressieve taal voor een minister die aan zijn en onze bloeddruk dient te denken…Hoogleraar Timmermans concludeert dat dit tegengas (anti-kwik?) rijkelijk te laat is, zoals ik ook al heb gemeld (maar mogelijk met een andere onderliggende gedachte.) En over het mislukken van de HPV-vaccinatiecampagne (die was toch alleen ‘uitgesteld’, vaccineren is toch belangrijk als bescherming dacht ik?) zegt ze: “Internet heeft daar een belangrijke rol in gespeeld, maar dat is niet de reden dat het gebeurt. De berichten vallen in vruchtbare bodem. Daarom gaan mensen zich er massaal druk om maken.” Aha, de kweekcultuur die oprechte bezorgdheid heet, is blijkbaar effectiever dan de kweekbodem met virussen, of vreemd DNA, gemalen apennieren, eieren, insecteneiwit, genetisch gemanipuleerde stoffen, vreemdsoortig eiwit, retina’s van geaborteerde foetussen of wat dan ook gebruikt wordt als kweekbodem om vaccins mee te maken, interessant! Huisartsen blijken overigens een ander vaccin te geven dan de GGD straks (en dat terwijl de artsen de spuit niet mogen indienen, en al zeker niet voor 23 november). “Huisartsen spuiten met Focetria, kinderen die eind deze maand bij de GGD worden ingeënt krijgen Pandemrix toegediend. Volgens het RIVM zijn beide vaccins getest en veilig bevonden.” Twee verschillende vaccins en dat te vroeg en niet volgens afspraak dus. Daar komt u ook pas vandaag achter, vermoed ik. Misschien moet ik het nog eens benadrukken: vrije keuze, recht op vrije meningsuiting, recht op zelfbeschikking en gezondheid zijn allen een groot RECHT! Trek een recht daarom niet scheef en respecteer individuele keuzes en meningen op het gebied van de Volksgezondheid, wie deze keuze of mening ook vertolkt of ‘vertegenwoordigt’! Wordt vervolgd, hopelijk alleen in tekst…

 15. Geachte lezer, dit is mijn inziens een zeer belangrijk en urgent nieuw artikel! Zie ook de laatste toegevoegde tekst aan het einde. Er is bewijs dat we worden voorgelogen door onze eigen minister van Volksgezondheid. Ik had u graag een wat positiever bericht gebracht, maar het is menens lieve mensen: de aanval en de censuur op de vrijheid van meningsuiting en het zelfbeschikkingrecht lijkt begonnen te zijn.

  Als u geinteresseerd bent in de democratie, het zelfbeschikkingsrecht, het recht op een vrije keuze (vooral mbt gezondheid) en een vrije mening waardeert dient u dit te lezen. Mijn excuses als de tekst nog wat mist aan structuur, het is wat mij betreft te urgent en te actueel om niet nu al te sturen. Opmerkingen en/of aanvullingen of correcties zijn welkom, maar publicatie, plaatsing en delen vooral! Dit artikel behandelt feitelijke informatie, en hierna gaan wij hier verder aan een prachtig vredesproject met de liefd evollenieuwe song ‘Prayer for the Children’ (in samenwerking met kinderen over de hele wereld, binnenkort meer hierover), maar ik hoop dat u de ernst van dit artikel ook kunt waarderen. Deleten staat natuurlijk vrij.

  Collega’s en vrienden als Karel en Caroline van Huffelen en ook Desiree Rover worden respectloos behandeld in de media en ik heb onder andere een verslag gemaakt van de propaganda die de afgelopen weken heeft plaatsgevonden in de reguliere media. Minister klink opent letterlijk de aanval op de vrijheid van meningsuiting en gaat ambtenaren websites laten controleren.

  Graag zoveel mogelijk verspreiden, maar alleen als dit goed voelt en u achter de inhoud van mijn artikel staat!

  Drs. John Consemulder
  http://www.healingsoundmovement.com

  Voor het artikel in Word wat nu af is kunnen jullie mij eventueel mailen naar: info@john-consemulder.com!

 16. Geweldig, ‘geldcrisis luchtbel’ expert Middelkoop gaat inhoudelijke opmerkingen plaatsen nu op Pauw en witteman. Directeur van Nederlandse Huisartsen Genootschap kijkt niet blij als Middelkoop begint over de niet goed geteste vaccins, waarvan achteraf de effectiviteit moet blijken. Nog mooier: eindelijk in het grote nieuws dat Klink en co een rechtzaak hebben gekregen na 2 keer niet thuis te geven, ook dit haalde Willem Middelkoop even aan en dat dit wel vreemd was…NHG directeur Arno Timmermans wederom niet blij…

 17. Ook was er eerder in het nieuws een ‘vaccinatiedeskundige’, de heer Rudy Burgmyer. http://www.nvi-vaccin.nl/?id=249

  Daar gaan we weer, een arts van het NVI (Nederlands Vaccin Instituut, onderdeel van het RIVM dus!!!!

  “Het Nederlands Vaccin Instituut (NVI) zal in de toekomst een verschuiving van taken krijgen. Dit heeft minister Klink begin 2009 laten weten. Het NVI blijft zich richten op de kerntaken Inkoop & Distributie en Onderzoek & Ontwikkeling. Beide taken worden uitgevoerd voor het Rijksvaccinatieprogramma (RVP) en voor het Nationaal Programma Grieppreventie.”

  Tja, daar verwachten we natuurlijk geen kritisch geluid van toch?

 18. in de echte wereld werkt het zo
  de leerling leert van de leraar.
  een arts is geen psycholoog een psycholoog geen arts ze blijven uit elkaars werkgebied.
  een psycholoog heeft nu eenmaal geen verstand van medicatie.

  een verontruste moeder kan elke willekeurige huisarts bestoken met vragen over bv medicijn gebruik en vaccinaties. het is niet handig om dat bv bij een psycholoog te doen om dat de psycholoog daar niet voor geleerd heeft, en dus daar geen juiste en feitelijke informatie over kan geven.

  het zelfde geld voor journalisten , loodgieters ,waarzeggers en onheils profeten.

 19. Wil even zeggen dat je niet in elkaars werkgebied hoeft te zitten om er iets van af te weten.
  Jij(gait) zij net;’om je vader de huisarts te overtuigen.
  Wat bedoel je daarmee met ‘de’?
  Dat de huisarts alles weet en geen uitleg nodig heeft van ander onbehoorlijk en onwetend en vooral alfa-types die uit hun nek lullen?
  Zoo denigrerend,
  Oke ik moet je na(of was het nou toe-) geven dat schoppen lekker is maar jij bent een regular(niet regulier) gast en je wil niet eens bij me eten.
  Wil gewoon even zien hoe je er uit ziet Gait; even in je ogen kijken en denken dat je ook gewoon een goeie gast bent!
  Ja ik ga gewoon hier door hoor!
  Morgen toch vrij.

 20. Er wordt gesuggereerd bij de verhalen zelf dat dit allemaal
  onzinverhalen zijn. Zo kun je wel aan de gang blijven.
  Dat is ook de reden dat ik oproep tot melden van bijwerkingen met het eventueel mogen geven van email-adres.
  Dit emailadres blijft geheim, alleen als er toestemming gegeven wordt zal deze gebruikt worden.
  http://www.bloesem4free.nl

 21. @Marcel: In het kader van spellingsfouten van anderen aanhalen, zou ik Gait willen presenteren als hét voorbeeld van het Nederlandse gezegde: ‘De pot verwijt de ketel dat hij zwart ziet’..

 22. @ Marcel,

  We weten toch allemaal dat Gait degene is die alle feiten verdraaid, en dat ie zelf zo gefrustreerd is dat hij dit hier af moet reageren.

  Maarja, hij heeft er alleen zichzelf mee uiteindelijk

 23. @guido,dat heb ik wel opgemerkt maar ik vond het een beetje kinderachtig om hem daarop te wijzen .Hij zou een voorbeeld kunnen nemen aan f001 die is tenminste bereid om een excuus te plaatsen voor overdreven negativiteit en dat siert hem ,nu onze gait nog.liefdevolle groet marcel

 24. @m ja ik ken het verschijnsel van projektie,maar wat ik al zei ik vind het een beetje alsof je de hele tijd iemand scheten hoort laten tijdens een prachtig concert dat is ook storend .Liefdevolle groet marcel

 25. @guido nou nog eentje dan voor de fun Ëen scheet is meer dan je weet hij raast hij blaast hij zingt hij stinkt hij verlicht je darm en houd je broekie warm,en weet jenog wat? hij blaast de vlooien van je gat liefdevolle groet marcel .En dan gaan we nou weer lekker serieus verder.

 26. @riet ik ben 2jaar geleden gestopt met roken heerlijk.Maar dat ging eigenlijk ( na mijn besluit te stoppen ) vanzelf .Het is volgens mij een instelling ven je brein .Als je je voorhoud dat je elke keer stopt als je je peukje uitdrukt, is het eigenlijk niet meer dan gewoon niet meer beginnen met een opsteken .Heb er geen nadelige gevolgen van ondervonden , en heb ook helemaal geen zin meer om te roken .Zelfs in de nabijheid van rokende mensen ervaar ik geen lust tot roken meer.Ben alleen 10 kilo aangekomen ,niet door snoepen maar door een veranderde spijsvertering(komt langzaam weer in de originele modus haha).Al met al een van de beste beslissingen in mijn leven .liefdevollegroet marcel

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.