Advertentie

HPV-vaccinatieboek nu in de winkel!


Medisch onderzoeksjournaliste Désirée Röver
Medisch onderzoeksjournaliste Désirée Röver

Désirée Röver heeft een diepgaand onderzoek verricht naar de HPV-vaccins en doet hiervan op onthullende wijze verslag. Het resultaat is schokkend en wie dit boek leest, laat zijn dochter niet inenten. Andersom gezegd: Lees eerst het boek, voordat je een beslissing neemt over een HPV-Vaccinatie!

De gerenommeerde arts Hans Moolenburgh zegt in het voorwoord van haar boek: ‘Hoe u, als ouder, ook onder druk mag worden gezet, weiger deze vaccinatie voor uw dochter!‘ Nou zo’n uitspraak laat aan duidelijkheid niets te wensen over.

Désirée heeft haar boek inmiddels klaar. Door alle HPV-publiciteit is de uitgiftedatum sterk naar voren gehaald en het boek is nu al in de boekhandel te koop of te bestellen. Het is werkelijk bijzonder heftige informatie en haar uitgever heeft met enorme moeite de verschijning van het boek: ‘BAARMOEDERHALSKANKER, HPV-vaccins als een ‘deus ex vagina” naar voren te halen.

Wat tref je in het boek aan?

De cover van het nieuwe boek over HPV-vaccinaties.
De cover van het nieuwe boek over HPV-vaccinaties.

Wanneer je als meisje/vrouw baarmoederhalskanker krijgt, dan is dat afschuwelijk en je zou willen dat er een snelle en veilige manier bestaat om dit te voorkomen. Een vaccin zou uitkomst moeten bieden… Maar voordat jonge meisjes zich laten inenten met het humaan papillomavirus (HPV) vaccin is het natuurlijk wel zaak om te weten wat dit voor gevolgen heeft.

De producenten van dit vaccin schromen niet om door middel van emotionele chantage jonge meisjes te intimideren via scholen, universiteiten, kranten, televisie en internet. Maar zelfs artsen en ministers nemen de informatie van de farmaceutische industrie klakkeloos over en zijn onbekend met de werkelijke feiten en zelfs met de verborgen bedoelingen.

Vele duizenden internationale meldingen van ‘bijwerkingen’ hebben laten zien dat de genetisch gemanipuleerde HPV-vaccins zeer ernstige en vaak permanente schade kunnen toebrengen. De auteur geeft opzienbarende informatie en onthult de verzwegen kanten. Weet wát je spuit! Lees, vóór je spuit.

Désirée Röver beschikt over een breed historisch overzicht van de westerse patentgeneeskunde. Daarnaast heeft zij via haar wereldwijde contacten met artsen, therapeuten en onderzoekers een gedegen wetenschappelijke onderbouwing verzameld in het fascinerende veld van complementaire en holistische benaderingen van gezondheid. Naast het schrijven van artikelen geeft zij lezingen en workshops, en treedt zij op als dagvoorzitter van (medische) congressen en openbare debatten.

Ter overweging:

Talloze artsen en wetenschappers in Nederland hebben artikelen geschreven die onderstrepen dat zij ten zeerste betwijfelen dat veiligheid, beschermingscapaciteit en kosteneffectiviteit van de HPV-vaccins zijn bewezen. Niettemin heeft minister Klink in november 2008 doorgedreven dat Cervarix, het GlaxoSmithKline HPV-vaccin (humaan papillomavirus typen 16 en 18) vanaf september 2009 via het Rijksvaccinatieprogramma gratis wordt verstrekt aan 12-jarige meisjes.

1,2,3, daar gaan we dan!
1,2,3, daar gaan we dan!

De GGDs van Nederland zijn inmiddels begonnen met de tegelijkertijd door minister Klink aangekondigde ‘inhaalprocedure’ voor meisjes van 13 tot 16 jaar. In de begeleidende brief – geconcipieerd door het RIVM en ondertekend door Directeur Centrum Infectieziektebestrijding prof. R.A. Coutinho – worden de misleidende bewoordingen gebruikt van “een inenting tegen baarmoederhalskanker”.

De bijgesloten brief die de GGD Regio Nijmegen richt ‘aan alle meiden die geboren zijn in 1993, 1994, 1995 of 1996’ eindigt met de mededeling dat ‘na de derde prikronde onder alle meisjes die zich hebben laten inenten, vijf iPods worden verloot’… 

De informatie waarop de betrokken meisjes en hun ouders zich kunnen baseren voordat zij toestemmen in deze pijnlijke en ingrijpende 3-voudige HPV-vaccinatieronde, is – versterkt door de onfrisse manipulatie met iPods – op zijn zachtst gezegd eenzijdig gekleurd.

Zo worden in de meegestuurde folder de ongewenste negatieve effecten (‘bijwerkingen’) zeer luchtig afgedaan, terwijl er in alle landen waar is gevaccineerd, al doden zijn gevallen. Is dat nog een bijwerking te noemen? 

Uit het boek Baarmoederhalskanker, de HPV-vaccins als een ‘deus ex vagina’ hier enkele belangrijke feiten op een rij: 

 • Dankzij goed bevolkingsonderzoek met periodieke uitstrijkjes is baarmoederhalskanker een hekkensluiter in alle landen waar nu plotseling intensief wordt gevaccineerd…
 • Het verband tussen humaan papillomavirus (HPV) en baarmoederhalskanker is gebaseerd op een wetenschappelijke consensus: in essentie dus niet meer dan een aanname.
 • HPV wordt vaak bij baarmoederhalskanker gevonden. In veel gevallen behoren deze HPVs tot andere stammen dan die in de vaccins (Gardasil: 6, 11, 16 en 18; Cervarix: 16 en 18). Er zijn zo’n 100 HPV-typen, waarvan er naar men aanneemt ongeveer 30 kankerverwekkend zijn.
 • HPV-aanwezigheid bij baarmoederhalskanker zegt iets over de gezondheidstoestand van het desbetreffende lichaam, maar niet per definitie iets over een oorzakelijk verband tussen HPV en baarmoederhalskanker. HPVs zijn in feite dusdanig wijd verbreid, dat het zelfs vreemd zou zijn om deze (evenals andere organismen, zoals bijvoorbeeld schimmels) niet aan te treffen in een lichaam of een orgaan dat zodanig uit balans is qua voedingsstoffen, zuurgraad, zuurstofvoorziening, en/of emoties, dat dit kanker heeft ontwikkeld.
 • Het HPV-vaccin wordt in de brieven en folders, gericht op meisjes en hun ouders, keer op keer benoemd als een ‘vaccin tegen baarmoederhalskanker’ . Dit is een zeer ernstige misleiding. Er zijn veel meer manieren om baarmoederhalskanker op te lopen. De vaccinproducenten benadrukken niet voor niets: regelmatige uitstrijkjes blijven altijd nodig.          

  Antwoord aan de meisjes (13 tot 16 jaar) die vragen hebben over de oproep voor vaccinatie met het HPV-vaccin Cervarix

  (humaan papillomavirus typen 16 en 18)

  door Désirée L. Röver

  In Nederland wordt per september 2009 via het Rijksvaccinatieprogramma aan alle meisjes van 12 jaar het GlaxoSmithKline HPV-vaccin Cervarix aangeboden. Voor de meisjes tussen 13 en 16 jaar is er in februari 2009 een ‘inhaalcampagne’ van start gegaan. Deze wordt in opdracht van het RIVM uitgevoerd door de regionale GGDen, die deze taak naar eigen inzicht mogen invullen.

  Zowel in de uitnodigingsbrief die je kreeg voor de inenting, en ook in de folder en op de bijbehorende website www.prikenbescherm.nl wordt het HPV-vaccin: onterecht een ‘Inenting tegen baarmoederhalskanker’ genoemd.

  Waarom is dit onterecht?

  Er bestaan heel veel verschillende soorten virussen die baarmoederhalskanker zouden kunnen veroorzaken. Het HPV-vaccin Cervarix zou hoogstens kunnen beschermen tegen een infectie met de humaan papillomavirus (HPV) stammen 16 en 18, oftewel alleen tegen de stammen die in het vaccin zitten. Daarmee blijven er nog steeds tientallen andere stammen over waartegen je dan niet bent beschermd!!! 

  HPV is niet zomaar een vaccinatie. Er is heel veel bijzonder negatieve informatie te vinden op het internet en in de boekwinkels.
  HPV is niet zomaar een vaccinatie. Er is veel bijzonder negatieve en zelfs creapy informatie te vinden op het internet en in de boekwinkels.

  Wat je over een HPV-infectie allereerst moet weten, is dat de meeste HPV-infecties vanzelf weer over gaan!!

  En vervolgens is het zo dat, na het oplopen van een HPV-infectie, er binnen je lichaam heel veel moet gebeuren, voordat je vanuit die infectie baarmoederhalskanker gaat ontwikkelen. Dat kan gemiddeld tussen de 10 en 35 jaar duren. En Matthias Dürst, universiteit van Jena zegt duidelijk: “Een tumor kan pas ontstaan na genetische-, of chromosoomveranderingen.” De kans dat dit gebeurt, is erg klein. 

  Daarnaast is het zo dat je baarmoederhalskanker ook kunt krijgen zonder dat er virussen bij komen kijken. Dus dat zijn manieren waartegen je je ook niet kunt laten inenten. (Zie beneden wat je wat je wèl kunt doen).

  Wat gebeurt er nu in Nederland rondom het  HPV vaccin?

  De brief die onder meer de GGD Regio Nijmegen verstuurt, spreekt jullie populair aan met ‘meiden’, en eindigt met de belofte dat ‘na de derde prikronde onder alle meisjes die zich hebben laten inenten, vijf iPods worden verloot’……………

  Dat maakt de vaccinaties heel aantrekkelijk. Maar is dat een juiste reden om je te laten vaccineren?

  Deze beetje vreemde actie is een regionaal GGD-initiatief. Loes Hartman, communicatieadviseur GGD Nederland zegt hierover: “Om binnen de campagne voldoende bescherming te realiseren, is het van belang dat de meisjes alle drie de prikken halen. De GGD’en leveren op verschillende manieren inspanning om de meisjes hiertoe te motiveren. Hoe zij hieraan invulling geven is de keuze van de lokale GGD’en zelf”.

  Aangezien de injecties nogal pijnlijk kunnen zijn, zijn de tweede en derde toediening geen pretje. 

  Désirée L. Röver is een medisch onderzoeksjournalist die veel intensief en nauwgezet onderzoek heeft gedaan naar vaccinatie in het algemeen, en naar de HPV-vaccins in het bijzonder. Zij zegt: “Als ik nu een jong meisje zou zijn dat over deze HPV-vaccins een beslissing zou moeten nemen, zou ik het volgende doen: 

  Ik zou uit de buurt blijven van welke vaccinatiespuit dan ook.

  En ik zou héél ver weg blijven van deze HPV-vaccins.

  Wat voor informatie heeft deze journalist tijdens de research voor haar boek zoal ontdekt? 

  • HPV-vaccinaties worden nu uitgerekend gegeven in die landen waar baarmoederhalskanker bijna niet meer voorkomt… Die teruggang komt vooral door de regelmatige controle die je in die landen als vrouw kunt laten doen in het kader van bevolkingsonderzoek. Daarin word je vanaf je 30ste iedere 5 jaar uitgenodigd om je baarmoedergebied met een uitstrijkje op infecties te laten controleren.

  Let wel: met en zonder HPV-vaccins blijven deze uitstrijkjes altijd nodig!

  • Het verband tussen een HPV-infectie en baarmoederhalskanker is een aanname. Dat betekent dat men ervan uitgaat dat het zo is, maar dat dit niet 100 % wetenschappelijk is vastgesteld. Men gaat er vanuit dat dit de oorzaak moet zijn, en gebruikt daarom steeds de term ‘een noodzakelijke oorzaak’. Dat is natuurlijk iets heel anders dan hard wetenschappelijk bewijs. 
  • Uit onderzoek is bekend dat een HPV-infectie meestal vanzelf weer verdwijnt. Waarom dat bij een heel enkele vrouw niet gebeurt, is onbekend. 
  • Een verrassende studie-uitkomst is dat meisjes/vrouwen die op het moment van vaccinatie al met de HPV-stammen van het vaccin zijn besmet, maar liefst 44,6% meer kans lopen om baarmoederhalskanker te ontwikkelen… !!!!!! Dat betekent dus dat als je al seksueel actief bent of bent geweest, je een heel grote kans hebt dat je ook al die virussen bij je draagt. Maar let wel, ook zonder seksuele handelingen, en ook kleine kinderen kunnen deze virussen al bij zich dragen, en bovendien kunnen HPV-virussen ook worden overgedragen door een hand of een besmet voorwerp. Dat betekent niet dat je van een dergelijke infectie ook kanker zult krijgen, de kans is immers groot dat je lichaam de virussen zelf weer laten verdwijnen. Maar op het moment dat je je laat vaccineren, wordt je kans op baarmoederhalskanker wèl bijna 45% groter!!!

  Voorafgaand aan de vaccinaties word je overigens niet op aanwezigheid van deze HPV-stammen getest. En dat is iets waar je goed over moet nadenken!

  Misschien vraagt je huisarts wel aan je of jij al seks hebt gehad. Gezien die 44,6% is het belangrijk dat je daarover bloedeerlijk bent! Als je dat bijvoorbeeld niet kunt zijn omdat een van je ouders naast je zit is, zorg dan dat je huisarts dit op een andere manier te weten komt.

  • De HPV-vaccins zijn gebaseerd op genetisch gemanipuleerde virusonderdelen (die noemt men VLPs). Dat betekent dat er in de vaccins geen complete virussen zitten, maar VLPs, ofwel stukjes van het HPV 16 en 18 virusjasje. Men gaat ervan uit dat het lichaam deze jasjes-eiwitten herkent als het hele virus, en daartegen afweerstoffen gaat maken. Volgens de Amerikaanse arts dr. Bill Deagle zijn die VLP-virusdeeltjes (jasjes-eiwitten) een soort genetisch doosje met schakelstukjes; die kunnen genen aan- en uitzetten, en daarmee akelige dingen teweegbrengen zoals onvruchtbaarheid, auto-immuniteit, en kanker met abnormale orgaanontwikkeling. De VLPs mogen dan niet infectueus zijn, zoals de fabrikanten melden, zij brengen feitelijk veel gevaarlijker gevolgen teweeg.  
  • De eveneens Amerikaanse arts dr. Rebecca Carley bevestigt: “We gaan een enorme toename zien in onvruchtbaarheid en baarmoederhalskanker“. En ook zij zegt met grote nadruk: “Deze vaccins veranderen de menselijke genetische structuur.”  
  • Daarnaast bevatten beide HPV-vaccins (Gardasil en Cervarix) behalve een gevaarlijke hoeveelheid van de zeer giftige stof aluminium, nog verschillende andere substanties die absoluut niet in het lichaam of de bloedstroom thuishoren. Zoals de eiwitten afkomstig van de kweekbodem van de VLPs: bij Gardasil gisteiwitten, bij Cervarix eiwitrestanten van insectencellen… Deze eiwitten kunnen direct na de vaccinatie in het lichaam een anafylactische shock veroorzaken (een acute, vaak levensbedreigende, allergische reactie), en op de langere termijn verschillende auto-immuunreacties (je lichaam gaat stoffen aanmaken tegen je eigen lichaamweefsels). 
  • In de landen waar al eerder met HPV-vaccinaties werd begonnen, hebben al heel veel ernstige negatieve effecten plaatsgevonden. Dat geldt zowel voor Gardasil (in Amerika, Autstralië, en bijvoorbeeld Spanje), als voor Cervarix (Groot-Brittannië). Veel meisjes kregen daar een allergische reactie die levensbedreigend was. En soms zelfs dodelijk! 
  • Een document van de Food and Drug Administration (FDA, vergelijkbaar met bij ons het RIVM) meldt dat Gardasil, sinds de invoering daarvan in Amerika in juni 2006, gemiddeld één dode per maand heeft opgeleverd… naast allerlei andere ernstige gevolgen, zoals de verlammingsziekte Guillain-Barré, een verschijnsel ook bekend na toediening van andere vaccins.

  (Controversial HPV Vaccine Causing One Death Per Month: FDA Report. 140 “serious” adverse reactions, including 27 “life threatening” cases, 10 spontaneous abortions, and 6 cases of the debilitating Guillain-Barre Syndrome reported since January 2008, http://www.lifesitenews.com/ldn/2008/jul/08070316.html)

  •  In Amerika is een handtekeningenactie gestart waarin de President wordt gevraagd voor een officieel onderzoek naar de Gardasildoden (http://www.thepetitionsite.com/14/investigate-gardasil-vaccine-risks-now ). 
  • In februari 2009 haalde Spanje 76.000 doses Gardasil van de markt nadat twee meisjes in Valencia een paar uur na hun HPV-vaccinatie in de intensive care waren beland. 
  • De bescherming die de HPV-vaccins zouden bieden, houdt, zegt men, niet langer dan 6 jaar aan. De Nederlandse Gezondheidsraad spreekt over waarschijnlijk langer. Een langere beschermingstermijn is in ieder geval nog niet bewezen. Wanneer herhalingsinjecties nodig zijn, brengen deze alle hier beschreven risico’s met zich mee. 
  • De HPV-vaccins zijn bovendien niet getest op hun vermogen genetische veranderingen of kanker te veroorzaken.

   Stel: je hebt bovenstaande en andere informatie gelezen, en je wilt je niet laten vaccineren.

  En je wilt wel vrij blijven van baarmoederhalskanker

  Wat kun je doen?

  Voor alle ziekten geldt: voorkomen is beter dan genezen!

  • Allereerst, laat je niet bang maken door wat fabrikanten en overheidsinstanties roepen. Hoe harder ze pushen, hoe meer je moet opletten. Het vervelende is, als je bang bent, kun je wel meppen en rennen, maar niet helder nadenken… Begin daarom met een paar keer diep ademhalen! 
  • Laat je ook niet misleiden door de sekshype. De zogenaamde seksuele revolutie in de jaren 70 was veel minder spontaan dan dat men ons wil laten geloven.

  Heb respect voor jezelf en voor je lichaam! Luister goed naar jezelf en naar wat je echt, echt wil! Doe niet mee aan wat anderen denken dat’IN’ of ‘CHILL’ is.

  Wanneer je van binnen een NEE voelt, luister daar dan naar. Een betere raadsvrouwe heb je niet. En jij bent de baas over jouw lijf!!! Dat geldt voor jongens èn vaccins! 

  • Een gezond lichaam kan in principe iedere infectie zelf bestrijden.
  • Om je lichaam gezond te houden, is het eten van goede, volwaardige en zuivere (biologische!) voeding heel belangrijk.
  • Vermijd zoveel mogelijk de bewerkte voedingsproducten in pakken, flesjes en potten. Wanneer dat niet (helemaal) lukt, lees dan altijd wel het etiket! Alle verpakte ‘voedingsmiddelen’ zijn beladen met giftige E-nummers. Koop het boekje “Wat zit er in uw eten?”, en wéét wat je eet. Pas vooral op met aspartaam (E951)en MSG (E621).
  • Vermijd zoveel mogelijk suiker, koffie en alcohol – niet alleen maken ze je lichaam zuur (dat vindt kanker erg lekker!), daarnaast belasten ze je afweersysteem.
  • Je zou je lichaam regelmatig moeten ‘ontgiften’ (bijvoorbeeld spirulina of chlorella nemen gifstoffen mee je lichaam uit).
  • Drink dagelijks veel gefilterd water (zo min mogelijk uit de kraan, dat water is leuk voor de wasmachine!). 
  • Een HPV-infectie is te voorkomen en te verhelpen met voldoende vitamine A en foliumzuur. Als je daarover meer wil weten, informeer hiervoor dan samen met je ouders bij een natuurgeneeskundig arts of homeopaat.
  •  En onthoud vooral: uitstrijkjes blijven altijd noodzakelijk…

   Hoe meer informatie Désirée L. Röver over de HPV-vaccins verzamelde, hoe onduidelijker het voor haar werd wat de winst van deze HPV-vaccins zou moeten zijn voor de ontvangster (jij dus).

Het boek is verkrijgbaar bij de boekhandel, via de website van de Nederlandse Vereniging Kritisch Prikken, NVKP www.nvkp.nl, via de website van Bol.com www.bol.com en via de website van Ankh-Hermes: www.ankh-hermes.nl

5 gedachten over “HPV-vaccinatieboek nu in de winkel!

 1. Het geeft gelukkig in elk geval een veel duidelijker beeld dan de propaganda die de overheid verspreidt. Van de overheid hoort men het verhaal alleen maar van 1 kant, zoals we dat ook over Afghanistan kennen.

 2. We concentreren ons hiermee op Nederland, maar las net dat de Zweedse overheid in 2010 àlle meisjes op de lagere scholen gaat inenten! Toch echt een wereldwijd probleem deze overvaccinatie, en dan heb ik het niet alleen over het baarmoedervaccin.. Hoop dat ze daar ook zo’n geweldige tegenstand kunnen bewerkstelligen..

 3. Wilde hier nog even aan toevoegen dat men hier in Frankrijk een campagne is gestart (elk uur op de radio, regelmatig op tv, dmv affiches bij artsen, winkelcentra)om het belang te onderstrepen van regelmatig uitstrijkjes te laten doen om baarmoederhalskanker op te sporen.. De overheid heeft blijkbaar duidelijk gekozen voor een goed doordachte aanpak.. Ook duur natuurlijk, maar niet in verhouding met die kostbare en omstreden vaccinatierondes!

 4. Hoe kun je de toekomst van zoveel jonge vrouwen ,zo op het spel zetten.
  Als dit fout gaat is er straks geen overbevolking meer.
  Is dat soms de bedoeling?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.