Advertentie

Idiotie ten top: tieners vaccineren als ‘schild’…?!?!


x
x

Idiotie ten top: tieners vaccineren als ‘schild’…?!?!

2021 © WantToKnow.nl/be

x

Hoe is het mogelijk, dat je als (kinder)arts de Eed van Hypocrates gewoon met je modderlaarzen overloopt.. Dat je er een ‘eed van hypocriet’ van maakt..! Hoe kun je als arts een groep mensen willen gaan vaccineren met een EXPERIMENTEEL VACCIN, waarvan de bijwerkingen nog niet bekend zijn, alleen met het doel om die groep tot ‘een schild’ te maken, dat ervoor moet zorgen dat de vermeende opmars van een gemuteerde GRIEPVARIANT tot staan wordt gebracht..???

Kinderarts Károly Illy, OMT-lid en voorzitter van de Nederlandse Vereniging voor Kindergeneeskunde liet vorige week weten dat de kinderartsen nog niet overtuigd waren van de noodzaak, ook de tieners de mogelijkheid te bieden zich te laten vaccineren: “Omdat de medische risico’s van corona voor tieners ontzettend klein zijn” aldus deze vreemde man, Karoly Illy. Maar…… De man maakt dan een 180 graden draai en kraamt nu uit, dat het goed is dat:  

‘het vaccineren van kinderen tussen 12 en 17
in het belang van de maatschappij is.’

Want… “Het is noodzakelijk om de deltavariant onder controle te kunnen houden. En uit de nieuwste modellen die de ziekteverspreiding voorspellen, wordt duidelijk, dat bij het niet vaccineren van tieners, het aantal besmettingen na de zomer flink zal stijgen. Die stijging is significant hoger dan wanneer de tieners wel worden gevaccineerd.”

Ook kinderarts Patricia Bruining doet een stevige duit in het zakje, waar het het VOLLEDIG ondermijnen betreft van de autonome en lichamelijke integriteit van de groep kinderen 12 -16 jaar betreft. Haar commentaar bij Nieuwsuur: Eerst hadden we een vaccinatiegraad van 65% nodig, maar met de nieuwe Delta-variant moeten we naar 80%. Als je de tieners niet ook vaccineert, kom je uit op ongeveer 74% en dat is niet genoeg”.

Waar haalt dit mens de stupiditeit vandaan om dit soort data te noemen..?? Kinderen als schild, ongeacht de bijwerkingen, die al in veel gevallen ZEER ERNSTIG ZIJN..! Er wordt ook gesproken over aantasting van de voortplantingspotentie van de mens, dus dan zal dit bij kinderen niet minder, eerder ernstiger zijn/worden..!!

En de minister? Losgeslagen, alsof hij zelf geen kinderen heeft..!!
Al eerder de afgelopen dagen liet Hugo de Jonge (Volksgezondheid) en het RIVM al weten dat zij groot voorstander zijn van het vaccineren van kinderen, om zo het virus beter in toom te kunnen houden in het najaar.

Daar komt de briljante CDA-er met HAVO-lerarendiploma met z’n volledig losgeslagen tekst in dit verband. Stoelriemen vast..

Hugo de Jonge:

“Gewoon doen, dit is een ‘zeer belangrijke stap.
Door het vaccineren van kinderen
zou de R-waarde – het gemiddelde aantal mensen
dat wordt besmet, door een met corona
besmet persoon – met zo’n 15% kunnen dalen.”

JOUW KIND ALS PROEFKONIJN..??
Hoe is het mogelijk dat mensen die de eed van Hypocrates hebben afgelegd, en zweren dat ze de lichamelijk integriteit van een menselijk lichaam NOOIT zullen aantasten, en NIETS ZULLEN DOEN DAT HUN PATIÉNTEN KAN SCHADEN, zich massaal scharen áchter het standpunt om de leeftijdsgroep 12 -16 jarigen te GEBRUIKEN ALS SCHILD.. Terwijl deze kinderen HELEMAAL NIETS mankeert..!! En dat noemen wij nou misdadig..! En ja, het woord ‘schofterig’ komt ook weer tevoorschijn.

De Oostenrijkse regering staat toe dat kinderen tegen COVID-19 worden ingeënt, ondanks de afradende aanbeveling van de Wereldgezondheidsorganisatie. Nu hebben meerdere kinderen in Neder-Oostenrijk zulke ernstige bijwerkingen van de vaccinatie ondervonden dat zij in het ziekenhuis moesten worden opgenomen. In één geval is een hartspierontsteking al bevestigd. (HIER)

Lees dit bericht van huisarts Martin Voerknecht; het spreekt voor zich!!

Karoly Illy:

“De vaccinatie van tieners is ook in het belang van henzelf..!
Ook voor tieners is het niet goed als de maatschappij straks in de herfst
weer in een halve lockdown belandt.
Of als er weer discussie komt over de vraag of de scholen gesloten moeten worden.
Dat willen we echt niet meer.’

 

3 gedachten over “Idiotie ten top: tieners vaccineren als ‘schild’…?!?!

 1. NBC oorlogsvoering bestaat al lang en militairen worden daar op voorbereid (ikzelf ook toen ik in militaire dienst moest).Dit gaat over biologische,chemische en kernwapen oorlogsvoering.
  Dit kan tegen iedereen gebruikt worden en is al gebruikt in eerdere oorlogen en nu ga ik niet beweren dat er nu ook een “oorlog” gaande is tegen de wereld bevolking maar doe ik een beetje onderzoek.https://www.powerfulinterviews.com/interview-with-dr-leonard-horowitz/
  Natuurlijk zullen sommige mensen zeggen dat deze man een complotdenker is of iets van dien aard maar wanneer u naar zijn titels kijkt lijkt hij mij in ieder geval niet dom.
  The Nazi Flu Interview with Dr.Leonard Horowitz,28 december 2004 is mogelijk wel interessant om meer te weten te komen.
  Veel haal ik uit boeken en verwijzingen die door schrijvers worden gegeven en nog steeds vind ik de Dertien Satanische Bloedlijnen van R.de Ruiter een boek wat veel voorspeld wat we ook kunnen zien gebeuren wanneer u gaat vergelijken.Een ander boek is bv De Boogeyman van P.Stuivenberg.In het boek van de Ruiter staat op blz 73 dat Unicef,De International Planned Parenthood Federation,de WHO het UNFPA en de Population Council samen zouden werken om de bevolkingsgroei door middel van anticonceptie,sterelisatie en abortus tegen te gaan.
  Maar op diezelfde blz wordt ook geschreven dat Unicef al betrapt zou zijn op het illegaal steriliseren van 300.000 Afrikaanse vrouwen.Deze vrouwen zouden tegen een ziekte gevaccineerd zijn en die vaccinaties zouden een extraatje bevat hebben waardoor deze vrouwen steriel geworden zijn.Zo zouden er ook levende kankercellen in honderdduizenden polio vaccins gevonden zijn die ook door Unicef gebruikt werden.Toen Unicef hier op betrapt werd was hun reactie (ik citeer) “We snappen niet hoe dit kan,moet een fout tijdens de fabricage zijn geweest” (einde citaat). Op blz 80-81 staat dan weer een heel stuk over het HPV vaccin Cervarix.Volgens de overheid zou dit vaccin baarmoederhalskanker kunnen voorkomenMaar ook deze vaccinatie campagne zou niet kloppen met de werkelijkheid.De politiek werkt op alle fronten aan dit soort campagnes mee.Er wordt ons keer op keer voorgehouden dat allerlei infecties en ziekten het grootste gevaar voor het menselijk lichaam betekenen.Over de schaduwkant van al deze inentingsprogramma’s hult men zich in stilzwijgen.Inentingen dienen in de eerste plaats om ziektekiemen in het lichaam te brengen om op die manier het lichaam antistoffen te laten kweken tegen diezelfde ziektekiemen.Tot zover zonneklaar.Inentingen blijken echter de belangrijkste oorzaak voor vele ziekten en voor veel lijden in de hedendaagse wereld! Niet alleen autisme, maar ook ziekten als kanker,syfilis,aids en andere levensbedreigende aandoeningen hebbeb een directe relatie tot inentingen.Dit wordt ook beschreven door Eustace Mullins,Murder by Injection:The story of medical Conspiracy Against America,La Porte 1990,145.
  Dat ze het niet zo nauw nemen is wel duidelijk want zo wordt nu gezegd dat de voordelen groter zijn dan de nadelen ivm met de corona vaccinaties ook al zijn er al doden door gevallen.Nou vraag ik me af wat er gebeurd in het lichaam wanneer men niet dood gaat want dat spul zit toch in het lichaam en als dat voor doden zorgt dan geeft dat toch aan dat het niet echt een gezond middel is dus wat doet dat middel dan wanneer men het overleeft?
  Hoeveel onderzoek is er gedaan naar reacties op andere medicatie en in combinatie met bv andere ziekten of problemen met bloed? Acecoumarol is een middel wat bv bloedklonters zou tegen gaan terwijl vaccinatie juist veranderingen in het bloed kunnen veroorzaken is dat wel veilig?Natuurlijk gaat men ervan uit dat de GGD zeer zorgvuldig omgaat met alles wat met vaccineren te maken heeft,de vraag is alleen of dat ook zo is.https://www.omroepzeeland.nl/nieuws/97477/Fout-van-GGD-meisjes-krijgen-verkeerd-vaccin-video Mijn vertrouwen in de overheden en zorg begint steeds verder af te nemen dat is mijn mening.

 2. Idiotie ten top: Tieners vaccineren als “schild”…? is wat bovenaan het artikel staat maar het wordt nog erger want nu wil de gezondheidsraad ook dat baby’s deze keer NIET tegen corona gevaccineerd worden maar tegen het Rotavirus.
  https://nos.nl/artikel/2387339-advies-vaccineer-alle-pasgeborenen-tegen-rotavirus
  Het immuunsysteem is nog volop in ontwikkeling en zelfs dat gaat men nu verstoren wanneer de gezondheidsraad hun plan ten uitvoer gaat laten brengen.
  Eerst konden kinderen geen gevaar zijn en later toch wel en ondertussen hebben ze nu zowat elke leeftijd gehad tot aan zwangere vrouwen aan toe.Dit geeft dan toch aan dat het beleid dat door de Jonge gevoerd is en wordt niet deugd want als iedereen ongeacht de leeftijd opgeroepen is/wordt voor vaccinatie hoe hebben ze dan kunnen toestaan dat kinderen naar school mochten gaan? Hoe heeft bv het EMA vaccines kunnen goedkeuren terwijl men de gevolgen op langere termijn niet eens weet? Mensen zonder corona werden NIET geholpen en een deel van deze mensen zijn overleden en anderen wachten nog steeds op behandeling waarbij nu al bekend is dat de wachtrij dit jaar niet weggewerkt gaat worden en dus mogelijk nog meer doden gaat kosten.(Dat zijn uiteraard geen corona doden of toch wel?).
  Vandaag op het nos nieuws was weer propaganda te zien en horen want mensen zouden willen weten of iemand wel of niet gevaccineerd is (Ik meen dat Ipsos dat had uitgezocht).
  Nou gaat het in mijn zienswijze niemand iets aan of ik wel of niet gevaccineerd ben omdat een niet gevaccineerde nooit een gevaar kan zijn voor een gevaccineerde en zij die zich niet laten vaccineren zullen zich zeer waarschijnlijk niet druk maken over of iemand wel of niet gevaccineerd is.(Dit had Ipsos dan ook moeten onderzoeken is mijn mening).
  Wekgevers mogen niet vragen of mensen gevaccineerd zijn zegt men maar bedrijfsartsen mogen dat met een goede reden wel en volgens het nieuws mochten die niet aan de werkgever doorgeven of iemand wel of niet gevaccineerd is.Maar iedere werknemer weet dat dit toch kan gaan gebeuren en zal gebeuren.Het gemene van het nieuws is dat ze dit dan brengen alsof de werkgever dus niets te weten zal komen van de bedrijfsarts maar waarom stellen ze daar geen vragen over? Wat ook vreemd is in mijn optiek is dat wanneer iemand gaat reizen doormiddel van die app kan laten weten aan een wildvreemde controlerende persoon uit het betreffende land dat hij/zij gevaccineerd is en dus geen gevaar zou opleveren zij die een negatief bewijs laten zien zullen waarschijnlijk dus niet gevaccineerd zijn en dat kan voor problemen zorgen.
  Daar veel computers aan elkaar verbonden zijn kan het zelfs goed mogelijk zijn dat werkgevers bv maar mogelijk ook anderen via via toch geinformeerd worden indien ze dat willen en of dat gebeurd of niet is moeilijk te controleren.Stap voor stap sluit het net zich en neemt de druk toe op mensen om zich toch ter voorkoming van uitsluiting te laten vaccineren ondanks de belofte van de Jonge dat dit niet zou gebeuren.Dit heeft niets meer met corona te maken maar alles met controle en dwang.Dat is zoals altijd mijn mening.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.