Advertentie

CDC-VS: ‘Schade kinderen door vaccin heftiger dan COVID’..!!


X

X

CDC-VS:

‘Schade kinderen door vaccin heftiger dan COVID’..!!

2021 © WantToKnow.nl/be

x

Zoals je weet is de Amerikaanse CDC-organisatie, de publiek rechtelijke tegenhanger van het Nederlandse RIVM. Deze Centers for Disease Control zijn op zich al uiterst omstreden, omdat Big Pharma in de VS een stevige vinger heeft weten te krijgen in deze gezondheids-autoriteit. Desalniettemin komen er uit de enorme organisatie natuurlijk nog steeds neutrale berichten, zoals het onderstaande. Wat blijkt? Eerder deze week heeft het CDC toegegeven dat het meer gevallen van zeldzame hartontsteking bij jongvolwassenen heeft aangetroffen dan werd verwacht na de inentingen met het COVID-vaccin.

Uit de CDC-presentatie van woensdag blijkt een sterke toename van myocarditis/pericarditis-gevallen bij jongvolwassenen na hun tweede dosis van het COVID-vaccin..!! Wereldwijd zien we berichten met dezelfde strekking, een zéér verontrustende zaak natuurlijk. De presentatie werd bijgewoond door voormalig New York Times-verslaggever en auteur Alex Berenson, Hij woonde de CDC-presentatie bij en was geschokt door hun resultaten en gevaarlijk advies aan Amerikaanse ouders en hun jonge kinderen. (HIER)

Het eigen vrijwillige meldsysteem van de CDC voor bijwerkingen van vaccins ontving ongeveer 48.000 meldingen voor ALLE vaccins. Dit jaar is dat aantal alleen al voor Covid-vaccingevallen minstens zeven keer zo hoog. Berenson merkt vervolgens op dat uit de eigen gegevens van de CDC blijkt dat zij meer kinderen en jonge volwassenen in het ziekenhuis zien opgenomen als gevolg van het COVID-vaccin dan zij ooit hebben gezien als gevolg van het COVID-virus.

Het commentaar van Berenson, na het zien van deze presentatie, liegt er niet om.

“We kunnen er niet langer op vertrouwen dat de Centers for Disease Control een eerlijke afweging maakt, tussen de risico’s en de voordelen van Covid-vaccins voor jonge mensen. Dat is de enige mogelijke interpretatie van de CDC Advisory Committee on Immunization Practices (ACIP) vergadering van woensdag over het verband tussen Covid injecties en ernstige hartproblemen bij tieners en jonge volwassenen…

Op de bijeenkomst presenteerden CDC wetenschappers afschuwelijke gegevens. Het toonde aan dat zelfs zonder rekening te houden met onderrapportage, een tweede dosis van de Pfizer en Moderna vaccins het risico op problemen tot 200-voudig kan verhogen bij jonge mannen. Maar de wetenschappers stelden vervolgens voor om de vaccins tóch te geven – zelfs aan kinderen die al hartproblemen hadden…

Uit de gegevens van de CDC blijkt dat voor elke 100.000 vaccins die aan jongeren worden gegeven, er meer dan 25.000 tijdelijke bijwerkingen zullen hebben die hen verhinderen ‘normale activiteiten’ te ontplooien, 700 zullen medische verzorging nodig hebben en 200 zullen in het ziekenhuis worden opgenomen. Daarentegen schat de CDC dat slechts ongeveer 50 van de 100.000 adolescenten ooit in het ziekenhuis zijn opgenomen voor een ziekte die verband houdt met het Covid.”

Dit is schokkend nieuws en dus.. WAAROM worden kinderen weer ingeënt? En waarom lopen de CDC leiders en hun handlangers zoals Dr. Fauci nog steeds vrij rond? Dit is medische wanpraktijk op een nationale schaal! God help ons!

Je kunt zeggen dat dit gaat over de Amerikaanse situatie, maar dat is onzin, want we spreken hier in Europa over dezelfde mRNA-vaccins, die gebruikt worden, zouden moeten gaan worden voor jonge kinderen. Kinderen die op zich GEEN ENKEL RISICO lopen en aldus een makkelijke prooi zijn voor BIG PHARMA…!! Welke ouder laat op basis van deze gegevens zijn kind vaccineren.. Het is niet alleen een schandaal, het is een schofterige vorm van het ontkennen van de gevaren, in ruil voor een veilig gevoel..!!

 

1 gedachte over “CDC-VS: ‘Schade kinderen door vaccin heftiger dan COVID’..!!

  1. Beste ouders-grootouders indien je gezonde kleinkinderen en achterkleinkinderen wilt zou ik toch maar 2 keer nadenken. Misgeboorten, schade aan de voortplantingsorganen en toekomstige DNA schade is iets waar deze bedrijven niet van wakker liggen gezien hun geschiedkundig verleden nu en tijdens WW2.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.