Advertentie

Vaccineren vs. niet-vaccineren.. Het verschil..??!


Misschien tijd dat ook Bill en zijn vrouw Melinda, de luiken voor hun 'windows' weghalen..? Of zijn ze volledig op de hoogte van hun uitspattingen op dit gebied..?? Gebrainwashed? Niet op de hoogte van onderstaande vergelijkende studies??
Misschien tijd dat ook Bill en zijn vrouw Melinda, de luiken voor hun ‘windows’ weghalen..? Of zijn ze volledig op de hoogte van hun uitspattingen op dit gebied..?? Gebrainwashed? Niet op de hoogte van onderstaande vergelijkende studies??

x

x

Vaccineren vs. niet-vaccineren.. Het verschil..??!

2014 © WantToKnow.nl/.be (vertaling en aanvullingen)

2014 © origineel: vaxchoicevt.com

x

Dr. Tetyana Obukhanych, Ph.D. (Immunology) legt het verhaal van de ‘officiële vaccinatie-onderzoeksdiscrepantie uit:

Vaccinaties in één plaatje: 'Of de dokter PRECIES weet wat ie nou aan het inspuiten is..!!' Het antwoord is: 'Nou NEE, eigenlijk niet'...!
Vaccinaties in één plaatje: ‘Of de dokter PRECIES weet wat ie nou aan het inspuiten is..!!’ Het antwoord is KEIHARD ‘Nou NEE, eigenlijk niet’…!

Tot op heden zijn er geen studies uitgevoerd door het medische establishment, die het totale gezondheidsbeeld tonen van personen die wél en personen die niét zijn gevaccineerd. Feitelijjk wordt een dergelijke studie als onethisch beschouwd, door de ‘code’ van datzelfde establishment, in het kader van onderzoeks-bio-ethiek. Het ‘onethische’ in de ogen van dit establishement zou namelijk zijn, dat je een onderzoeksgroep een placebo inspuit, i.p.v. een ‘officieel vaccin’, teneinde de verschillen van de werking van een vaccin en geen vaccin, bij beide groepen te kunenn meten.

Daar tegenover is het een gegeven van gezondheidsresultaten bij associatie-karakteristieke studies in groepen, die wél al de keuze hebben gemaakt, in dit geval of men zich wel/niet heeft laten vaccineren, dat de resultaten van een dergelijke studie zouden afwijken van de realiteit, doordat juist die personen deze keuze al gemaakt hebben een vertekening veroorzaken in de uitkomst van een dergelijke studie Hierdoor zou het debat van welles/nietes alleen maar worden opgestookt, in plaats van duidelijkheid verschaffen. (originele quote HIER)

Het volgende verslag is een deel van de publieke hoorzitting uit 2012, waarbij Dr. Heather Rice van het ‘Vermont Department of Health’ een verklaring (hearing on Act 157, 10/19/2012) aflegde: 

Niet één enkele studie is er nog uitgevoerd, met betrekking tot de gezondheidsgevolgen van gevaccineerde mensen vs. ongevaccineerden, in de VS, door het CDC (Centers for Disease Control (onze GG-GD), noch door enig ander overheidslichaam, in de meer dan 50 jaar, waarbij een steeds intenser vaccinatieschema werd doorgevoerd..

KIGGS_Fig2Echter, een in 2011 in Duitsland gepubliceerde studie, vergeleek de gezondheidssituatie van 94 ongevaccineerde kinderen met deze lichamelijke constitutie van 13.359 gevaccineerde kinderen. (Dtsch Arztebl Int. 2011 February; 108(7): 99–104.’Vaccination Status and Health in Children and Adolescents; Findings of the German Health Interview and Examination Survey for Children and Adolescents (KiGGS).’ (pdf van dit onderzoek articlepdf van reacties).

Doordat het aantal kinderen dat niet gevaccineerd was, officieel te klein was, blijkt een correct-statistische evaluatie bijna onmogelijk. Maar dat wil niet zeggen dat de studie waardeloos was! Deze studie toonde namelijk echter wel aan, dat ongevaccineerde mensen-kinderen, in de 2 of 3 onderzochte leeftijdscategorieën, minder infecties hadden en atopische afwijkingen, dat de kinderen die WEL waren gevaccineerd, terwijl ook nog eens GEEN ENKEL van de 94 kinderen jonger dan 10 jaar, astma had ontwikkeld..!

Deze studie was gebaseerd op data die waren verzameld in het kader van het ‘Duitse Gezondheidsinterview en –onderzoek voor kinderen en adolescenten’ (KiGGS) en dat werd gehouden tussen mei 2003 en mei 2006, door het Robert Koch Instituut. Het doel van onderzoek en de interviews was, om representatieve data te verzamelen, van de gezondheidsstatus van personen tot 17 jaar oud.

comparison-vaccinated-unvaccinatedIn totaal wareen er in dat kader 17.641 kinderen en adolescenten (8.656 meisjes en 8.985 jongens) en hun ouders betrokken bij deze studie, maar hiervan werden uiteindelijk –zoals gemeld 13.453 (76%) in het onderzoek meegenomen en in het uiteindelijke gepubliceerde onderzoek gepresenteerd..

Daarop volgend loopt er nog steeds een onderzoek in Duitsland, waar momenteel 12.583 mensen aan deelnemen. De doorlopende resultaten van dit onderzoek tonen al aan, dat ONGEVACCINEERDE kinderen minder vaak getroffen worden door gewone ziektes, dan gevaccineerde kinderen. De resultaten vind je in de kolommengrafiek hiernaast en de volledige gegevens en studieresulaten vind je HIER .

En natuurlijk worden deze onderzoeksresultaten vergeleken met die van het genoemde nationale, Duitse KIGGS-gezondheidsonderzoek onder kinderen in de gehele populatie. De meeste van de respondenten kwamen uit de VS.

De data waren verzameld onder ouders van wie de kinderen niet gevaccineerd zijn, via een vragenformulier dat via internet ingevuld diende te worden, door de website vaccineinjury.info en Andreas Bachmair, een Duitse klassiek homeopaat. Deze onafhankelijke studie, die dus geen fondsen ontving van farmaceutische bedrijven of iets dergelijks, noch door grote ‘betrouwbare’ non-profit organisaties die evt. een politiek of financieel belangenconflict zouden kunnen hebben. Bachmair vertrouwt op Google Adds voor inkomsten en donaties. Elk van deze studies zijn actuele onderzoeken met medische documentatie. En opvallend is, dat nóg 3 andere studies vergelijkbare resultaten te zien gaven, volgens Bachmair. Deze staan hieronder vermeld.

Salzburger studie:

De resultaten van de studie onder 1004 ongevaccineerde kinderen. Hieruit bleek:

Asthma, 0% (tegen 8-12% in de normale populatie)

A-topic dermatitis 1.2% (tegen 10-20% in de normale populatie)

Allergieën 3% (tegen 25% in de normale populatie)

ADHD 0.79% (5-10%) onder kinderen

Lange-termijn studie in Guinea-Bissau

(1 Kristensen I, Aaby P, Jensen H.:’Routine vaccinations and child survival: follow up study in Guinea-Bissau, West Africa”, BMJ 2000; 321: 1435–41)

Kinderen van 15.000 moeders werden gedurende de jaren 1990 tot 1996 geobserveerd. Resultaat: het gestorven aantal kinderen dat gevaccineerd is tegen difterie, tetanus en kinkhoest en sterft, ligt 2x hoger dan ongevaccineerde kinderen (10,5% tegen 4,7%)

NZ survey

New Zealand Survey (1992 HIER)

Een studie onder 254 kinderen, waarvan er 133 gevaccineerd en 121 ongevaccineerd waren en bleven. Resultaten:rsity of Louisville School of Medicine, Louisville, Kentucky, gebruikte data van eerder onderzoek naar blootstelling aan thimerosal (kwikgebaseerd vaccin-conserveermiddel), namelijk de ‘Vaccine Safety Datalink’-studie van 42 neurologische uitkomsten.
Deze uitkomsten werden vervolgens met zg. multi-variable regressiemethoden bewerkt, die specifiek ontworpen waren om toegang en inzicht te krijgen op de impact van ‘tijdlijnen’ van vaccinatie (toediening van vaccin binnen 30 dagen van de aanbevolen leeftijd) op de neuro-psychologische uitkomsten (ná aanpassing op potentiële verstrengeling)

De beide auteurs van het onderzoeksrapport, Smith en Wood, relateerden aan de cumulatieve kwikblootstelling, zonder daarbij enige uitleg te geven, terwijl er in de analyse wel degelijk een verband was tussen de gebruikte ethylkwikverbinding in de Thimerosal en de ontvangst van 3 tot 4 vaccins, zoals er in de opzet van de analyse sprake was. (hepatitis B, DPT and Hib). De beide genoemde auteurs concludeerden vervolgens vrolijk, dat ‘het volgen van het vaccinatieschema tijdens de babytijd, geen schadelijke effecten op neuro-psychologische uitkomsten had, 7 tot 10 jaar nádien.’ (link to articlelink to reply letters)

Verdere verbijsterende cijfers in dit verband:

Ongeveer de HELFT van de kinderen in de VS lijdt aan een of andere chronische ziekte of afwijking, terwijl maar liefst 21% van die kinderen in hun ontwikkeling achterblijven! HIER

Kinderen die gevaccineerd met DPPT en MMR hadden 14x zoveel astma en 9,4 x meer exceem dan ongevaccineerde kinderen.. McKeever TM, Lewis SA, Smith C. Does vaccination increase the risk of developing allergic disease?: A birth cohort study. Winter Abstract supplement to Thorax. 2002;57: Supplement III.

De sterftegraad van gevaccineerde kinderen tegen difterie, tetanus en kinkhoest, ligt twee maal zo hoog bij gevaccineerde kinderen, dan bij ongevaccineerde. (10.5% versus 4.7%). Kristensen I, Aaby P, Jensen H. Routine vaccinations and child survival: follow up study in Guinea-Bissau, West Africa. British Medical Journal. 2000;321:1435-1441

Een Duitse studie die in 2011 werd gepubliceerd, en waarbij maar liefst 8.000 niet-gevaccineerde kinderen betrokken waren, van pasgeborenen tot adolescenten tot 19 jaar, toonde keihard aan, dat gevaccineerde kinderen MINIMAAL 2 tot 50 (!) x meer ziekten en afwijkingen hebben dan ongevaccineerde kinderen.. HIER link

nvkp-nvDe Nederlandse Vereniging Kritisch Prikken (NVKP) vergeleek de gezondheid van gevaccineerde en ongevaccineerde kinderen, daarbij gebruik makend van de onverdeling van aandoeningen en ziekten in deze categorieën:
eczeem, astma,/chronische longaandoeningen, allergieën, agressief gedrag, slaapstoornissen, oorinfecties, keelonstekingen, de noodzaak voor toediening van anti-biotica)

Het bleek opnieuw, ook dus uit dit Nederlandse onderzoek, dat de ouders van ongevaccineerde kinderen een fractie van de gezondheidsklachten rapporteerden, dan de ouders van gevaccineerde kinderen!!

x

In een hoorzitting van de Amerikaanse overheid, rapporteerde dokter Philip Incao datgene, wat al zo veel doktoren steeds maar herhalen:

“In mijn medische carrier heb ik gevaccineerde en ongevaccineerde kinderen behandeld, en telkens blijkt dat de ongevaccineerde kinderen GEZONDER zijn dan de gevaccineerden..”..!

x

* * *

x

Vaccination claim Gandhi

82 gedachten over “Vaccineren vs. niet-vaccineren.. Het verschil..??!

 1. Als die vacsinatie’s zijn inderdaad slecht.
  Ik heb bij mijn hond altijd verwonderd staan te kijken hoe ze toch altijd vetbulten krijgt als ze haar vacsinatie’s heeft gehad.
  Ze krijgt ze niet meer..ik laat haar voortaan Titteren.
  (Dit is dat een dierenarts dmv afname van een klein beetje bloed, haar afweerstoffen kan bekijken)
  Als je kijkt naar de natuur, zijn er enorm veel kruiden die bij zoveel ziektes levens kunnen redden.
  Maar ipv dat we naar de kruiden grijpen, word er een pil vol gemische rotzooi gegeven.

  Natuurlijk is er medische aandacht nodig al er iets IN je lichaam mis is zoals een ontstoken blinde darm.
  Maar voor de rest is extreem veel te genezen door gezonde kruiden.

  Die inentingen…als je leest wat er in zit en wat de gevolgen hiervan zijn val je stijl achterover van verbazing.
  En hier vacsineren we onze kinderen mee…..

  1. Ja en dan zijn ze niet eens verplicht precies te melden wat er allemaal in die vaccinaties zit. Wat ook achteraf niet volledig te achterhalen valt.

   Gisteren op ninefornews nog gelezen over dat ze ook nog iig in de vs het vaccinatieprogramma misbruikt hebben om dna gegevens te verzamelen.

  2. Tja een lijst vd CDC Daar halen wij iig alvast niet onze vaccins vandaan. En een lijst op wiki waar de herkomst niet duidelijk van is.

   Ook niet onbelangrijk de hoeveelheden ontbreken.

   Ik had het dus over de fabrikant en die hoeft dus niet te vermelden wat er precies in zit.

 2. Eet gezond, denk gezond, leef gezond…..gun jezelf liefde….het zet je op deze gezonde weg en….de natuur doet de rest!

  We zijn hier niet toevallig, we zijn hier met een reden en die reden heet….”HET LEVEN!”

  We hebben alles meegebracht toen we naar hier kwamen en de enige hulp die we nodig hebben wordt ons geschonken door de natuur zelf…de natuur is inherent aan het leven we moeten enkel rondom ons kijken en ons niet laten afleiden door “hen” die in onze plaats kijken!
  GELOOF IN DE KRACHT VAN JE”ZELF”

  1. Tja Tjeu.. Als het gezonde ‘ongezond’ wordt verklaard, de ‘angst’ normaal is en er niet geloofd wordt, dat de natuur met zijn immuunsysteem en zelfhelend vermogen het ‘kan’ laten afweten…
   Dan rest alleen nog de…. D O O O O D….

   Dat is de reden dat we het artikel over de reïncarnatie hier plaatsen.. Het is één groot spel van ontkrachting, van begoocheling en valse beloften!

  2. ja Guido, we zijn allemaal het centrum van ons bewustzijn! het spel is altijd in onze eigen handen! liefde is de regisseur

 3. Als je eventjes de moeite doet om ook eens echt te lezen wat de resultaten zijn van de studies die hier vermeld worden, dan stel je vast dat de waarheid toch verdraaid wordt. Over de KIGGS studie wordt er hier geschreven: “deze studie toonde namelijk echter wel aan, dat ongevaccineerde mensen-kinderen, in de 2 of 3 onderzochte leeftijdscategorieën, minder infecties hadden en atopische afwijkingen, dat de kinderen die WEL waren gevaccineerd”. Maar als je de studie zelf bekijkt (www.vaxchoicevt.com/wp-content/uploads/2013/01/schmitz-KIGGS.pdf), dan stel je vast dat niet-gevaccineerde kinderen juist WEL meer mazelen, rode hond, bof, kinkhoest hebben (fig 1 in de pdf). En je stelt ook vast dat er GEEN verschil is in allergie (astma, eczeem, rhinitis) tussen gevaccineerden en niet-gevaccineerden. Trouwens, het bestaan van deze studie haalt wel de openingzin van dit artikel onderuit: “Tot op heden zijn er geen studies uitgevoerd, die het totale gezondheidsbeeld tonen van personen die wél en personen die niét zijn gevaccineerd.” Er zijn wel degelijk heel wat degelijke studies al naar uitgevoerd.

  Als je de “Lange-termijn studie in Guinea-Bissau” leest (www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC27544/pdf/1435.pdf), dan blijkt dit ook weer over iets heel anders te gaan dan wat er hier vermeld wordt. Deze studie stelt duidelijk vast dat gevaccineerde kinderen minder kans hebben om te overlijden. Er lijkt een schijnbaar omgekeerd effect te zijn in sommige situaties, waar antivaxers dan maar op inspelen zonder het grotere beeld te willen erkennen. Maar dit schijnbaar omgekeerd effect werd niet vastgesteld in een opvolg-studie, wat men dan steeds ‘vergeet’ te vermelden: http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC534835/pdf/bmj32901309.pdf . Met andere woorden er wordt hier weerom zeer selectief gerapporteerd, enkel om de eigen visie te ‘bevestigen’.

  De link naar de “Duitse studie die in 2011 werd gepubliceerd” wordt door Norton internet security geblokkeerd. Dus erg betrouwbaar lijkt me dat toch ook niet als bron van informatie.

  Tot slot, zowel Gandi als Bill Gates hebben recht op hun opinie. Die van Gandhi baseert zich op de vrijheid van keuze, niet op de werking van vaccins. Die van Gates is gebaseerd op studieresultaten en hun correcte interpretatie.
  27

  1. Je vergeet de aspecten geld, macht en lobby in je verhaal te verwerken. Nogmaals, zo werkt het systeem, dat is de rode draad in dit systeem, daar draait alles om. Dus hoe betrouwbaar zijn die studies die jij zo geloofd?

  2. Ger: de studies die ik hier aanhaal en “geloof”, zijn de studies die in het artikel hierboven worden aangehaald om te beweren dat vaccinatie niet werkt. Als jij nu beweert dat dit onbetrouwbare studies zijn (heb je daar enig bewijs voor, of is dat gewoon een veralgemening vertrekkende van jou rotsvaste overtuigingen?) dan haal je eigenlijk de argumenten TEGEN vaccinatie volledig onderuit. Was dat wat je wilde bereiken? Of wou je gewoon toch maar eens kritiek geven op mij? Probeer gewoon eerst eens eventjes na te denken voordat je begint te typen!

  3. Dat kinderen ongevaccineerden kinderen meer mazelen, bof en rode hond krijgen weten we zelf ook wel. Het is ook geen probleem omdat het doorgaans goedaardige kinderziektes zijn. Vraag het de artsen van vroeger maar eens.
   Belangrijker is dus dat zij minder infecties hadden en atopische afwijkingen.
   Opvallend is ook dat gevaccineerde kinderen minder mazelen krijgen, bof en rode hond krijgen…..opvallend hier is dus het woordje minder, waarmee dus bedoeld wordt dat nog steeds genoeg mensen, ondanks vaccinatie gewoon de mazelen krijgen e.d. En dat zijn er veel meer dan je denkt. Kijk gewoon om je heen en vraag het eens aan mensen op verjaardagen. Je zult zien dat vele mensen, kinderen kennen die ondanks vaccinatie toch ziek geworden zijn. Wordt dit allemaal keurig netjes gemeld door de artsen? Vergeet dat maar. Die cijfers kloppen gewoon van geen kanten.
   En natuurlijk zijn er studies uitgevoerd, die halen wij ook regelmatig aan, maar het gaat om het totale gezondheidsbeeld, met de nadruk op totale en die studies zullen niet zo veel aanwezig zijn.

 4. Mijn beide kinderen hebben sterk negatief gereageerd op de vaccinaties.
  Mijn dochter heeft de bijna wiegedood gehad en daarna 2 jaar aan de monitor gelegen als ze ging slapen, 1 dag NA de vaccinatie. Ik was er gelukkig op tijd bij anders ….. (vul het zelf maar in)
  Ik ben NIET tegen vaccineren maar wel waarop. En het tijdstip wanneer het kind de eerste vaccinatie krijgt. Als het kind het verschil niet weet tussen mijn en dein is het te vroeg om te vaccineren. Plus er moet geen enting gegeven worden maar bijvoorbeeld via de slijmvliezen gedruppeld worden zodat het lichaam een adequate reactie kan geven op het vaccin.

  1. Mayke, dit soort verhalen zijn de échte DOOFPOT. Ik ken zóveel mensen, wiens kind ECHT op het randje van de dood heeft gelegen, vlak ná vaccinaties.. Het blijft maar onbesproken.. We zitten in het veld van het ongeloof…‘Dat kán toch niet waar zijn’...
   Ik blijf er telkens op uitkomen.. Het sprookje van ‘De nieuwe kleren van de keizer’..!
   Hier bijvoorbeeld.. Het wordt bedacht.. Het ‘rusteloze vaginavaccin’… http://www.wanttoknow.nl/gezondheid/en-nu-het-vaccin-voor-een-rusteloze-vagina/

   En zo gaan we straks jonge puber-jongens vaccineren met HPV.. Stel je voor.. Je krijgt HPV in je mond en dat komt van ‘de nieuwe kleren van de keizer’..!

 5. Vaccinaties zijn uitgevonden maar nog nooit een noodzaak gebleken, alleen al het feit dat er instanties zijn die opdringerig beweren dat het noodzakelijk is of zelfs verplicht moet worden gesteld is wenkbrauwen-fronsend en zéér verdacht.
  Nooit en te nimmer zal ik mijn kinderen laten inenten, het lichaam is heilig en sterker dan welke vaccinatie ook.
  Een groot bedrog waar enkel en alleen het grote geld belangrijk is….

 6. Vaccinaties moet over nagedacht worden wat is nuttig en wat is gewoon bulshit en geld verdienen voor de farmaceutische industrie….
  Enkele duizenden mensen hebben narcolepsie opgelopen vanwege het oh zo nodige Mexicaanse griep vaccin.. via omstandigheden heb ik een helaas triest overzicht van de Gardasil schade …jonge meisjes wiens gezondheid geruïneerd is… voor wat?????? Het overbevolking programma van een geschifte overheid…. waarom jongetjes inenten met Gardasil die hebben geen baarmoeder…. nee de clou zit in het aantasten van de vruchtbaarheid!!!!!! eierstok en zaadbal problematiek… schildklier en vaatproblemen naast ontstekingen van de hersenen … je zal als moeder maar gedacht hebben je kind te beschermen tegen kanker en dan dit!!!!!
  Wat natuurlijk altijd een kwestie blijft is waarom het bij de een wel en bij de ander niet fout gaat en dat heeft misschien weer veel te maken met de al reeds aanwezige belastingen binnen het lichaam van een kind.. en dat wijst weer naar de ongezond milieu factoren waar we allemaal onder lijden…. gevoeligheid voor drager substanties, al reeds aanwezige voedingstekorten en aangeboren overgevoeligheden het speelt allemaal mee en als dit zo een belangrijke factor is moeten we heel goed nadenken of vaccinatie in alle gevallen wel op zijn plaats is.

  Polyo difterie tetanus nou ja maar niet onder de 12 weken… een kindje met borstvoeding heeft 12 weken nodig om het eigen immuunsysteem op te bouwen zonder borst voeding duurt dat nog langer… Kinderziektes tja het woord zegt het al…. ziekten die kinderen allemaal doormaken om het immuunsysteem te trainen zodat zij straks ergere dingen aan kunnen… maar NEE wij vaccineren en blokkeren daarmee het kinds immuunsysteem…. en steeds vaker zien we al dat ingeënte jongeren alsnog de mazelen of de bof krijgend…. en dan maar de vinger wijzen naar de kinderen die niet gevaccineerd zijn want ja die zijn nu de schuldigen.

  Hoe dwaas kun je zijn …. als ingeënte mensen alsnog ziek worden werk het vaccine niet!!!!
  Vaccineren is geld verdienen zoals met heel veel medicijnen…. ten tweede dient het een economisch belang als de kinderen ziek zijn kan mama niet werken en dat schaadt de economie … dus hela hola geld heeft weer gewonnen.
  Bescherm je kind en denk na wat je gaat doen… is het een levens bedreigend ziekte zoals polyo ok maar de eenvoudige kinderziektes etc….. WACHT MET INENETEN TOTDAT HET KINDJE IN IEDERGEVAL ZELF INSTAAT IS VANUIT EEN GOED IMMUUN SYSTEEM TE REAGEREN.
  Geen grote cocktails maar spreiden als je zo nodig moet, stapsgewijs kan ook.

 7. Toeval?

  Wij hebben ons kind niet laten vaccineren. Zo ook vrienden van ons niet.
  Het valt ons op dat onze kinderen (beide 2 jaar) zeer goed kunnen praten, een zeer goede zinsopbouw hebben. Motoriek zijn onze kinderen ook sterk.
  Het viel mij gewoon op tegenover kinderen welke wel zijn gevaccineerd, vond het verschil zelfs een beetje “eng”.Zijn onze kinderen nou zo clever? of is dit het resultaat van niet vaccineren?

  1. Dank Frank voor je reactie! Je kinderen zijn natuurlijk, zoals je min of meer aangeeft, geen ‘representatieve’ steekproef. Maar als ópvallend kenmerk wel degelijk van belang.
   Je verhaal klop als je kijkt naar de duizenden en duizenden verhalen die door ouders worden verteld, van de ongelooflijke ‘klap’ die hun kind gehad heeft, direct ná een bepaalde vaccinatie.
   Er is, lees bijv. bij Désirée Röver op de site HIER, voor velen een ‘verborgen agenda’ die áchter het hele wereldwijde vaccinatie-schema ligt.. Net als voedsel, elektro-magnetische straling etc. etc., pas het in het programma van ‘dumbing-down’, het dom maken en houden van de (wereld!)bevolking..
   Krachten-achter-de-schermen die deze agenda uitrollen zijn heel simpel van plan HUN macht te manifesteren op Aarde en de vredelievendheid en compassionele samenleving te vermoorden..

  2. @Guido

   Er is, lees bijv. bij Désirée Röver op de site HIER, voor velen een ‘verborgen agenda’ die áchter het hele wereldwijde vaccinatie-schema ligt.. Net als voedsel, elektro-magnetische straling etc. etc., pas het in het programma van ‘dumbing-down’, het dom maken en houden van de (wereld!)bevolking..

   Als jullie zo beducht zijn voor de gevolgen van elektromagnetische straling, waarom worden hier dan altijd de schadelijke gevolgen van UV-straling gebagatelliseerd? Kun je mij dat uitleggen?

  3. JennyJo,

   Alsof elektromagnetische straling hetzelfde is als uv-straling.
   Je bent gewoon onzin uit aan het kramen.
   En ik blijf erbij, mensen als jij zijn tuig van het ergste soort. Jullie overdrijven stelselmatig de nadelen van de zon en berichten hierover zeer eenzijdig, met alle regelrecht dodelijke gevolgen van dien.
   Uit jullie eigen circuit….een boekje van huidarts Han van der Rhee. Hij heeft jarenlang meegewerkt aan het bang maken van de bevolking en is lang actief geweest in beleidsbepalende commissies met betrekking tot huidkanker.
   De zon heeft veel positieve effecten op diverse huid-, bot- en spierziekten en vermindert de kans op o.a. dikkedarmkanker, borstkanker, prostaatkanker, alsook vermindert het MS.
   Het boekje, een opmerkelijke nieuwe visie van een huidarts: Zonnen mag.
   En hij staat zeker niet alleen.
   Jullie zijn zo erg, dat jullie letterlijk over lijken gaan en ondertussen mensen maar lopen vergiftigen met veelal onnodige medicijnen en vaccinaties.
   En ja, ik zeg het ook zo vaak. Soms kunnen die medicijnen zeker nuttig en zelfs levensreddend zijn, maar dat betekent niet je onnodig deze medicijnen/drugs structureel en aan de lopende band aan iedereen voor moet gaan schrijven. En dit laatste is natuurlijk een algemene opmerking. Iedereen aan de retalin, iedereen aan de antidepressiva, iedereen aan de cholesterol pillen, enz. enz.
   Toevallig stuk voor stuk kaskrakers voor de farmaceutische industrie.
   En dan nog. De mens heeft altijd met de zon geleefd en leefde vroeger meer buiten dan nu. Hoe kan het dat nu meer huidkanker voorkomt.
   Omdat jullie met jullie slechte beleid huidkanker alleen maar stimuleren. Een tekort aan zon en daarmee een structureel vitamine D-gebrek en vervolgens het domste advies dat je maar kan geven. Smeren, meer smeren. Je lichaam beschadigen met gif en chemicaliën. Waar komt toch die huidkanker vandaan? Wordt je huid beschadigd door de zon of door de troep die je erop smeert, inclusief allerhande cosmetica?
   Maar ja….daar hebben we toch de wetenschap voor. Die hebben dat allemaal voor ons onderzocht en er is niets aan hand. Die chemicaliën zijn volkomen onschadelijk. Althans tot die tijd dat het tegendeel bewezen wordt. En vanuit de farmacie is niemand gebaad om dat tegendeel te gaan bewijzen, dus zal het waarschijnlijk door veel schade en schande jaren later aan het licht komen.
   Vorig jaar leek er verbetering te zitten betreffende de voorlichting omtrent zonnen. Toen kreeg de andere kant van het verhaal toch regelmatig de aandacht, zelfs in de journaals. Dit jaar heeft de lobby en industrie weer gewonnen, want het is weer gewoon zoals vanouds.

  4. JennyJo,
   Ga de ons door GOD gegeven UV straling niet vergelijken met de andere vormen van straling die mensen creeeren…
   Laat ik het nog even anders stellen:
   Kun jij je voorstellen dat je in principe in een perfect universum geboren bent?
   En dat die perfectie inhoud dat alles wat voor gezondheid nodig is, dus daarom ook aanwezig is?

  5. En erger nog…
   Gewaarschuwd worden voor UV dus zonnestraling omdat het kanker zou verwekken!
   Hoe gek ben je als mens als je dit gaat beweren?
   Zonnebrandcremes bijvoorbeeld zijn kankerverwekkend, de zon niet…
   De zon is levensgevend, alles, en dus wij allemaal bestaan dankzij oa de zon.
   Hoever ben je van je padje af, als je niet meer durft te vertrouwen op dat wat leven brengt.

  6. De wetenschap zou ervoor moeten zijn om dingen te ontdekken, niet om te veroordelen in wat in principe goed in elkaar zit.
   Ik vind het tomeloos arrogant als de mens als een van de vele soorten hier op deze aardkloot denkt het beter te weten dan het algemeen scheppende principe, mits deze mens weet en ziet dat ie er onderdeel van is…
   Dan kun je het wiel opnieuw uitvinden, maar je kunt nooit dat wat gegeven is tegenwerken…

  7. Ik begrijp inmiddels dat onze JennyJo in de santekraam van Feniks, Wilmazoon, Crypto en dr. Cees R. thuis hoort. Anti-kwak overvloeiend uit het DNA. De reacties zijn in dat kader veel beter te plaatsen, imo.

  8. goh Guido wordt ook wakker, toen Jenny Jo met een andere nick maar wel deze gravatar binnenkwam gaf ik het al aan.
   Ik zal wel weer te alert zijn.

  9. @Anna11

   En erger nog…
Gewaarschuwd worden voor UV dus zonnestraling omdat het kanker zou verwekken!
Hoe gek ben je als mens als je dit gaat beweren?
Zonnebrandcremes bijvoorbeeld zijn kankerverwekkend, de zon niet…

   Er is geen enkel bewijs dat zonnebrandcremes kankerverwekkend zijn. De explosie van huidkanker waar we de laatste jaren mee geconfronteerd worden is een rechtstreeks gevolg van massale overmatige blootstelling aan UV-straling, door langdurig bakken tijdens zonnevakanties en op de zonnebank dat na de tweede wereldoorlog door de groeiende economie een grote vlucht nam. Het is overigens al heel lang bekend – en dan bedoel ik al ver voor WOII – dat er een relatie is tussen overmatige blootstelling aan UV-licht en huidkanker: het was toen onderzoekers al opgevallen dat huidkanker veel meer voorkwam bij onder ander de Inuit, zeelieden en andere mensen die uit hoofde van hun beroep veel buiten werkten.

   De zon is levensgevend, alles, en dus wij allemaal bestaan dankzij oa de zon.

   Zeker is de zon levensgevend, het klopt helemaal wat je zegt. Maar dan heb je waarschijnlijk nooit gehoord van de uitdrukkingen: overdaad schaadt en alles met mate. Geniet van de zon, maar bescherm jezelf en zeker tere kinderhuidjes tegen schadelijke overdaad.

   Hoever ben je van je padje af, als je niet meer durft te vertrouwen op dat wat leven brengt.

   Hoever ben je van het padje af en hoe tomeloos arrogant ben je als je je door God gegeven verstand weigert te gebruiken en in plaats daarvan klakkeloos gevaarlijke onzin napraat.

  10. In zonnebrand zit zinkoxide. Wanneer dit wordt blootgesteld aan zonlicht dan ondergaat het een chemische reactie. En daarbij komen waarschijnlijk vrije radicalen vrij. Deze proberen zich aan andere moleculen te binden, maar terwijl ze daarmee bezig zijn, beschadigen ze cellen of DNA. En dat kan dan weer leiden tot huidkanker. Hoe langer zinkoxide aan zonlicht wordt blootgesteld, hoe groter de kans op beschadigingen.
   http://www.scientias.nl/vergroot-zonnebrand-de-kans-op-huidkanker/62811

  11. I say hello, JennyJo…
   http://www.youtube.com/watch?v=68Ub9Q4WbTo
   Je hebt helemaal gelijk als je je eigen weg volgt, je speelt tenminste pittig goed op de anderen in…
   Prachtige UV uitstraling in leren stoel.
   Ga zo door zou ik willen benamen, zelfs Cozmic zou ineens zo maar een ware fan van je kunnen worden net als ik.

  12. JennyJo, de betreffende uitzending van Radar gezien een paar weken geleden met betrekking tot zon en huidkanker.
   Artsen moesten toegeven dat niet zonnebaden, maar gewoon daglicht huidkanker veroorzaakt (hoe dom kan je zijn om dat te geloven?). Want vele mensen met huidkanker zijn géén zonnebaders. Zoveel, dat die relatie er eigenlijk gewoon niet is, dus steken ze het nu op daglicht, vandaar ook het advies om altijd te smeren, ook in de winter (hoe crimineel kan iemand zijn om zo’n dodelijk nieuws de wereld in te helpen?)
   En ja, overmatig in de zon liggen kan misschien best wel eens huidkanker veroorzaken, maar daar is dan ook alles mee gezegd. Veelal en dus ook meestal gaat het gewoon goed. En mensen zonnen nu veel minder dan pak hem beet 10 of 20 jaar geleden. De stranden worden steeds minder bezocht. Als actief strandganger zie ik duidelijk het verschil en toch…..steeds meer huidkanker….ook onder jongeren.
   De explosieve stijging ligt dus niet aan het zonnen, daar zijn andere factoren voor. En dat er gif zit in zonnebrandcrèmes is duidelijk en gif is nooit gezond (zo moeilijk kan het toch niet zijn, JennyJo?). Dat dit dus schade veroorzaakt lijkt dan ook voor de hand te liggen.
   Maar nee, er wordt niet al te veel naar gezocht en als er naar gezocht wordt betaald de industrie het grotendeels zelf. Dus zolang het niet wetenschappelijk bewezen is kan zonnebrandcrème geen kwaad. Maar waarom niet het voorzorgsprincipe hanteren? Matigen die troep. Ik zeg niet helemaal niet insmeren, maar zeker niet zoveel mogelijk. En al helemaal niet het advies om alle zonnestralen tegen te gaan houden. Iedereen die dat aanhangt is in mijn ogen gewoon tuig.
   Had ik al gezegd dat jij daar ook bij hoort?

  13. Ja Ger, je had al gezegd dat ik tuig ben, dat heb je zeker al tien keer gezegd, als het niet vaker is. Ik trek het me niet aan, want uit alles wat je hier schrijft blijkt dat je meer dan beetje dom bent. Geeft niks hoor, kun je ook niet helpen.

  14. @Frank Je kinderen hebben waarschijnlijk gewoon erg welbespraakte ouders als voorbeeld. 😉

  15. @Ger (7.3) Waarom geef je niet gewoon antwoord op JennyJo’s vraag zonder er andere dingen bij te halen? Ik lees en leer graag mee.

  16. @Ger, bij 7.3

   JennyJo, Alsof elektromagnetische straling hetzelfde is als uv-straling.Je bent gewoon onzin uit aan het kramen.

   Niemand hier voelt zich blijkbaar geroepen om Ger uit te leggen hoe het nu precies zit met dat UV-licht, dus doe doe ik het maar, anders blijven de misverstanden maar voortduren.
   UV-straling is elektromagnetische straling, want licht (dus ook UV-licht) is een vorm van elektromagnetische straling. Alle vormen van elektromagnetische straling zijn ondergebracht in het zogenoemde “elektromagnetische spectrum”: http://nl.wikipedia.org/wiki/Elektromagnetisch_spectrum
   De kleur van licht wordt bepaald door de golflengte, waarbij de afstand tussen de golftoppen de golflengte is. Bij veel korte golfjes achter elkaar zie je blauw licht; als de golftoppen elkaar langzaam opvolgen, zie je rood licht; rood licht heeft twee keer zulke lange golven als blauw licht. De golflengte van blauw licht is ongeveer 0,4 micrometer (miljoenste meter) en de golflengte van rood licht 0,8 micrometer. De golflengte van alle andere zichtbare kleuren zitten daar tussenin. Of licht al dan niet gevaarlijk is, wordt bepaald door de golflengte, waarbij geldt: hoe korter de golflengte, hoe gevaarlijker.

   Er zijn ook kleuren de wij niet kunnen waarnemen, zoals infrarood licht, de voor ons ongevaarlijke warmtestraling van de zon die een grotere golflengte heeft dan 0,8 micrometer. Bijen kunnen overigens wel infrarood licht zien. Magnetronstraling is ook een lichtsoort die onze ogen niet kunnen waarnemen. De golflengte van magnetronstraling ligt tussen 1 meter en 1 mm, afhankelijk van de frequentie. Magnetronstraling heeft dus een hele lange golflengte, vergeleken met die van zichtbaar licht.

   De golfjes van UV-licht zitten veel korter op elkaar dan de 0,4 micrometer van blauw licht en dus ook van infrarood licht en magnetron licht: de golflengte van UV-licht zit tussen 10 en 400 nanometer (miljardste meter). Licht met zo’n korte golflengte kan onze cellen kapot maken. Röntgenstraling heeft een nog kortere golflengte en de straling met de kortste golflengte en daarmee de allergevaarlijkste, is gammastraling.

   Wie kraamde er hier ook weer onzin uit Ger?

  17. JennyJo, jij scheerde in je vraag alle straling over één kam en dat klopt niet. Dat snapt het kleinste kind. Zonlicht is NIET hetzelfde dan de straling die bij scans en dergelijke gebruikt worden.
   En dan nog…waarom geen antwoord op:

   http://www.nu.nl/gezondheid/3801521/waarschuwingen-gevaren-zonneschijn-slaan-door.html

   Deze man weet heel goed waar hij overpraat, is destijds medeoprichter en als ik me niet vergis initiatiefnemer geweest van de sproetenbus. Een grote vergissing geeft hij nu toe.
   Jullie voorlichting is gewoon eenzijdig en zeer schadelijk. En nogmaals ik erken dat zonlicht de huid schade toe kan brengen en in sommige gevallen huidkanker kan veroorzaken.
   Smeren is daarentegen helemaal niet zo’n goede bescherming dan men denkt, want het voorkomt huidkanker maar zeer beperkt zo bleek deze week uit een ander wetenschappelijk onderzoek. Zoek zelf de link maar (op Nu.nl kan je het vinden).
   En verder wordt de boel gewoon overdreven en worden mensen onnodig bang gemaakt voor de zon.

   En Eva, ik haal dit soort uitspraken erbij omdat ik echt een punthoofd krijg van figuren als Feniks en JennyJo. Sorry, maar in mijn ogen zijn het echt bandieten die alleen maar de farmacie, met het daarbij behorende geld verdedigen, maar oh zo veel schade bij mensen bezorgen.
   Heeft straling met scans onnodig schade veroorzaakt en doden door kanker, ach daar leren we van en moeten we positief blijven denken volgens hun, maar valt er één dode in het alternatieve circuit is de tent de klein.
   Bewust schade toebrengen aan mensen door een zeer eenzijdig en kortzichtig en zeer schadelijk en wederom dodelijk advies betreffende zonnen, het kan en mag allemaal bij dit soort lieden en daarom noem ik het tuig. De enige passende benaming bij dit soort mensen.
   Nou ja….enige….ik kan best nog meer namen verzinnen bij nader inzien, maar of jij daar vrolijker van wordt betwijfel ik.

   We kennen allemaal de term witte boorden criminelen. Allemaal heel beleefd, maar ondertussen is het gewoon tuig. Ik kies ervoor om dat vaker te benadrukken omdat het bij veel mensen niet door lijkt te dringen wat dit soort lieden voor schade aanbrengen aan de maatschappij.
   En dit geld dus ook binnen de farmacie. Veel mensen doen goed werk, naar eer en geweten, maar een kleine groep mensen, veelal in de top en een relatief klein groepje extremistische aanhangers, waaronder JennyJo ook valt, vallen bij mij gewoon onder diezelfde groep, witte boorden criminelen. Zij zien en ruiken alleen geld en daar draait alles om. Mooi praten, slim proberen over te komen maar ondertussen.
   De club van JennyJo wordt overigens ook door veel reguliere artsen gezien als extreme club. De kortzichtigheid waarmee deze lieden alles wat met alternatieve behandelingen te maken heeft de nek willen omdraaien zien vele artsen ook wel dat dit niet de weg is en veel artsen erkennen wel degelijk het nut van veel alternatieve behandelingen.

  18. @Ger, bij 7.17

   JennyJo, jij scheerde in je vraag alle straling over één kam en dat klopt niet. Dat snapt het kleinste kind.

   Nee, dat deed ik niet, ik zei dat uv-licht ook een vorm van elektromagnetische straling is, omdat jij suggereerde dat dit niet was.

   Zonlicht is NIET hetzelfde dan de straling die bij scans en dergelijke gebruikt worden.


   Dat heb ik ook nooit beweerd. UV-straling is echter wel in staat om onze cellen kapot te maken en zo DNA-schade te veroorzaken en daarom is het een van de gevaarlijke vormen van elektromagnetische straling.
   Wat je opmerking over scans betreft: er zijn twee soorten scans: MRI-scans en CT-scans. MRI-scans werken met radigolven, deze zijn geheel onschadelijk want ze hebben een lange golflengte. Dat heb ik allemaal uitgebreid uitgelegd, misschien moet je dat nog eens lezen.

   Bij CT-scans wordt gebruik gemaakt van röntgenstraling. Dat is een gevaarlijke soort straling, vandaar dat artsen patiënten zo weinig mogelijk CT-scans laten ondergaan, alleen als het echt nodig is. Er zijn echter commerciële bedrijven die CT-scans aanbieden zonder verwijzing van een arts, zoals dit bedrijf bijvoorbeeld: http://tinyurl.com/pvnzsmv Dergelijke activiteiten zijn mij een doorn in het oog en wat mij betreft worden die terstond verboden. Het is gevaarlijk en bovendien bieden ze niet meer dan schijnzekerheid.

   En dan nog…waarom geen antwoord op:
   http://www.nu.nl/gezondheid/3801521/waarschuwingen-gevaren-zonneschijn-slaan-door.html

   Deze meneer zegt precies hetzelfde als wat ik hier al eerder zei en wat ook Guido zei: geniet van de zon, maar met verstand, dus hou voor ogen dat overdaad schaadt.

   Op de rest van je reactie ga ik niet in want dat is alleen maar dom gescheld; ik werk niet voor de farmacie, heb er nooit voor gewerkt en heb er ook geen enkel belang in. Maar als het je goed doet om mij voortdurend voor tuig uit te schelden moet je dat vooral blijven doen.

  19. @ jennyjo
   En ik maar denken dat je het voor gezien hield, pech voor mij ( niet echt)maar geef maar toe WTK trekt aan je op een manier die crypto’s blogje niet benaderen kan. Geeft nix het wend vanzelf.

  20. MARCEL
   Dat is nu precies wat ik bedoel, de helft van de helft, en daar de helft van de cynicus! god man zeg nou toch eindelijk eens wat je nu precies bedoeld.

  21. @ jenne
   Ik begrijp dat je me niet volgen kan, het mooie is , dat hoef je ook niet! Jij loopt jouw provo weg , en gelooft dat dat het paadje is , ik loop het mijne……Ik ken het jouwe van binnen en van buiten ( heb zelfs mijn leeftijd, lichamelijk , mee)Maar jouw paadje past mij niet . Het was te nauw en te bekrompen en hielp me niet omhoog. Ik koos voor een andere weg niet beter , niet hoger , niet overtreffende trap …. Wel meer passend voor mij.
   Ieder mens vecht zijn eigen oorlogen en die zijn zo erg als die mens ze ervaart. Dat heb ik mijn vader gezegt een oud indie ganger. Was ie niet blij mee zekere niet om dat van een dienstweigeraar te horen. Ik heb mijn kammeraden verloren aan andere zaken, heb ze schreeuwend naar het ziekenhuis gebracht en nooit weer terug gezien ….. het zij zo.
   Ik ben de joker de nar omdat alleen humor je redden kan , de pijn kan relativeren , anders is er niets hier dan zaken die de massa te boven gaan ( ook verhelderend ).Jenne anders dan je zou denken ben jij slechts de andere ik , en die zie ik in je , mooie man . Ik wens je de kracht te groeien waar je dacht dat je uitgebloeid was . dikke hug en groet .

  22. Het blijft even stil , en de grap is dat al die mensen die reageren deel zijn van …. in feite reageren op zichzelf.Moeilijk voor hen die denken in kampen en afgescheidenheid, een wereld van herkenning voor hen die denken in eenheid en harmonie.
   Atma atma atma liefde kracht wijsheid harmonie en overvloed atma atma atma
   Zweefteverij ??? so be it voor mij de essentie van zijn, en doe ermee wat je wilt.

  23. MARCEL, in goed Nederlands je sneerd en je snauwd, en ik ben zeker nog niet uitgebloeid, en jouw Hug, ken je in je achterwerk steken,
   want ongemeende genegenheid net zo als vreugde en blijdschap hebben geen waarde, je kan springen als een kat in het nauw, maar je ontkomt er niet aan om in deze tijd te leven, ook niet als je je Eigen dogmatische leefwereldje creéerd.

  24. @jenne
   Jammer dat je gemeende vriendelijkheid niet aanvaarden kan , werkelijk een groot gemis. Je blijft maar ronddraaien in afzetten en strijden, zonde van je energie. Maar het zij zo , als dat jouw paadje is moet je die vooral lopen , op mij kom je steeds meer over als een verbitterde ouwe zeurkous. Je leest in de commentaren alleen dat waartegen je strijden kan, een zelf opgelegde beperking imo.

  25. sorry, verkeerde manuevre, laatste sublieme bijdrage kunt U vinden op 8.1, zoeken we op !

  26. @jenne
   Helaas ik ga niet in op je uitnodiging om te strijden, niet meer mijn ding. What you see is what you get, en helaas herken jij vriendelijkheid nog niet als het recht voor je gezicht wandelt. so be it!Doei jenne

  27. Beste MARCEL, wie heeft het nu over strijden, maar in geval van ga ik het niet uit de weg, maat t’is waar stoppen maar, want jij met je gezondsheids denken, zal zeker niet de vredes pijp willen smoken, we kunnen de tabak herplaatsen met een little other smoking plant, as you like it, o ho nostalgique fot the states of the 60 ties, waar blijt de tijd, en het verstand, nou ja het spijt me je gekreukt hebben, ik srijk je met liefde weer glad, en verzet je maar niet, ik ben veel sterker, o die illusies, zonder het te weten maken wij bevriende geesten kwaad, nou zo als je zegt, take it or leave it.

  28. JennyJo,

   Jij zegt niet hetzelfde als Han van der Rhee.
   Zowel jij als ik erkennen de voordelen van zonneschijn, zowel jij als ik erkennen dat zon schadelijk kan zijn.
   Alleen jij weigert die voordelen hardop te noemen en jij staat pal achter de eenzijdige, in mijn ogen criminele campagne, om alleen de nadelen van de zon en de gevaren ervan te belichten en hierin nog mateloos te overdrijven ook.
   Ik heb dan misschien een foutje gemaakt betreffende elektromagnetische straling, maar jou opmerking deed dan ook totaal niet ter zake.
   Het was misleiding, zogenaamd slim gedoe, waarmee je zonder het inderdaad te zeggen toch suggereert dat uv licht hetzelfde is als de straling van scans. Nee, dat is niet zo, zeg jij, dat heb je dus inderdaad niet gezegd, maar vanwaar dan die opmerking?
   Misleiding dus, om zo proberen slim over te komen en mensen laten denken dat de zon toch oh zo gevaarlijk is.
   En dan gif kan geen dna-schade veroorzaken? Denken jullie dat nou echt?

 8. Er is geen onderwerp waar zoveel hitte afstraalt als het vaccinatievraagstuk. Bijna iedereen heeft daar wel een mening over maar heel weinig hebben er verstand van.
  Ga eens naar een willekeurig kinderfeestje en kijk dan eens hoeveel kinderen al aan de puf zitten of steeds bij de dokter of specialist lopen. En maar kuurtjes en maar pufjes en maar smeren en maar naar allerlei specialisten lopen vanwege allerlei vage klachten. Raar toch dat ongevaccineerde kinderen daar helemaal geen last van hebben. Tja, en wat moeten we dadelijk met zo’n 200.000 kansloze kinderen die zich dadelijk helemaal niet kunnen redden vanwege de vaccinatieschade? Is daar al opvang voor geregeld?

  Verdiep je er in en lees er over. Waar wordt nu eigenlijk tegen gevaccineerd en is dat nu wel zo nodig in een samenleving als de onze. Wij zijn tenslotte niet te vergelijken met Nepal of Bangladesh. Een baby is niet te vergelijken met een nieuwe computer waar nog geen anti-virus programma op zit. Het beschikt al over een heel ingewikkeld immuunsysteem Het is niet verstandig om al in een baby van 2 maanden vergif te spuiten en dat op 3 maanden weer en op 4 maanden, 11 en 14 maanden weer. En dan vinden ouders het gek dat ze de deur platlopen bij de kinderarts omdat hun kind altijd maar ziek is en zich maar niet wil ontwikkelen.

  1. Niks verbitterd, en ook geen zeurkous, maar van die cynische negatieve ondertoon in jouw bijdrage ben ik niet gediend, open vizier, maak je een fout so be it, geef het toe dat werkt bevrijdend, en dan kunnen wij elkaar misschien liefdevol op nieuw te gemoet treden.

 9. https://www.youtube.com/watch?v=a5oVnDzxeJA

  Precies de reden dat ik deze Tv-dialoog heb georganiseerd, om deze vaccinatiwaanzin aan de kaak te stellen! De baby in de buik heeft een nauwelijks ontwikkeld detoxificatiesysteem, nauwelijks ontwikkeld immuunsysteem, zwak werkende bloed-brein barrière en ook nog ene meer kans op synergistische schadelijke effecten door straling ivm dunnere schedel…

  O, en had ik al gemeld dat vaccinaties aantoonbaar ineffectief en potentieel levensgevaarlijk zijn , naast dat ze beruste op een valse wetenschap!?

  Zie video en oordeel zelf…

  1. Heel goede opnamen, die ga ik zeker doorspelen. Ook goed dat het Nederlands gesproken is want er zijn nogal wat docu’s die daardoor niet lekker doorgespeeld kunnen worden. Ik hoop alleen niet dat het mensen afschrikt als ze 3u zien staan. Maar hier hoeft niet perse naar gekeken te worden en is dus zeer geschikt om op de achtergrond aan te zetten wanneer je iets doet waarbij je prima kunt luisteren.

 10. Een ziekte op z’n retour waar in onze contreien niet tegen ingeënt wordt: ‘In 2012 is het aantal tbc-patiënten in Nederland voor het eerst onder de 1.000 gebleven. De voorlopige cijfers van 2013 laten zien dat er in dat jaar 848 tbc-patiënten in Nederland zijn gemeld. Dat betekent dat de dalende trend van tuberculose in Nederland ook in 2013 is doorgezet.’ http://www.rivm.nl/Documenten_en_publicaties/Algemeen_Actueel/Nieuwsberichten/2014/Voor_het_eerst_in_de_Nederlandse_geschiedenis_minder_dan_1_000_tbc_patienten

  1. @ellen

   Want het is toch vrij simpel om (bewust) ongevaccineerde kinderen/mensen te gebruiken in een dergelijk onderzoek..? Nou daar gaat dit artikel over..

   Nee, daar gaat dit artikel niet over.

 11. Ik denk dat velen over het hoofd zien, dat veel omstandigheden op onze planeet niet meer zijn, zo als ze aanvankelijk waren, en ook moesten zijn om het biologische evenwicht in stand te houden, door de enorme vervuiling/vergiftiging van onze planeet en dampkring fungeerd niets meer als bedoeld, UV stralen zijn velen malen sterker door het weg vallen van filters, onze lichamen bevinden zich in een staat van verval, door al het verkeerde wat daar dagelijks wordt ingestopt, al deze bijkomstigheden, te samen leiden naar veel ziektes, en waarschijnlijk naar hele grote problemen voor de mensheid, en niet om dat dit gewild is, maar om macht en geld te verwerven, schuiven ze deze problemen voor zich uit, maar er komt en dat is volgens velen niet meer zo ver weg, a point of no return.

 12. Vreselijk nieuws, al die dode kindertjes in dart weeshuis, blijken te zijn gebruikt door een grote Engelse Farma industrie om hun producten te testen, van onder anderen Hersenvlies ontsteking, nou niet moeilijk om je in te denken wat voor hel dat was voor die kinderen, Mengele is er niets bij!

  1. Veel van de produkten waaraan Mengele zijn slachtoffers onderwierp , waren verzorgt door bayer. Niets nieuws onder de zon beste jenne!

  2. Nee Jenne, niet al die dode kindertjes zijn gebruikt in medische onderzoeken. Er zijn een aantal trials gehouden, wat overigens al veel langer bekend was en al in 2001 is daar uitgebreid onderzoek naar gedaan en de verslagen van die onderzoeken zijn beschikbaar voor juristen. De uitkomsten van de betreffende onderzoeken zijn destijds gepubliceerd in vooraanstaande medische vakbladen, waaronder The Lancet, en niemand keek op van het gebruik van weeskinderen en kinderen van ongehuwde moeders. Ook werden de onderzoeken uitgevoerd met toestemming van de Ierse overheid. Veel mensen realiseren zich niet dat er toen helemaal geen wetgeving was met betrekking tot het doen van medisch onderzoek: dit soort dingen mocht gewoon! Er werd ook anders aangekeken tegen mensen uit sociaal zwakke milieus, kinderen van ongehuwde moeders of gedetineerden, “sociaal onaanvaardbaren” werden die toen vaak genoemd. Daar hebben we nu een heel ander idee bij. Pas tegen het eind van de vorige eeuw kwam wetgeving die medisch-wetenschappelijk onderzoek met mensen regelt, tot stand. Dat wil niet zeggen dat er voor die tijd alleen maar misstanden waren, er waren wel codes en richtlijnen, maar er was geen wettelijke verplichting om daaraan te voldoen. Onvoorstelbaar, maar waar.

  3. @Jenne

   De meeste Afrikaanse landen kennen nog steeds geen wetgeving met betrekking tot medisch-wetenschappelijk onderzoek met mensen. Dat is de reden dat homeopaten hun middeltjes graag daar “uittesten”, zoals homeopaat Jan Scholten, die aids-patiënten ertoe beweegt met hun aidsremmers te stoppen en in plaats daarvan zijn homeopathische middeltje te gaan gebruiken; hij heeft de mensen wijsgemaakt dat zijn middel net zo goed werkt maar helemaal geen bijwerkingen heeft. De ellende voor de patiënten laat zich raden.

  4. Meer dan 2000 Ierse kinderen en baby’s in katholieke instellingen waren volgens een recent opgedoken rapport in de jaren ’30 proefkonijn bij een difterie-vaccinexperiment van farmagigant Burroughs Wellcome (voorloper van GlaxoSmithKline). Uit het rapport blijkt dat de medische gegevens uit die tijd geen uitsluitsel geven over details van deze testen, noch wat er is gebeurd met de kinderen die tussen 1930 en 1936 dit experimentele vaccin kregen toegediend. Overleden? Ernstige bijwerkingen?

   De Ierse minister van gezondheid is inmiddels ingelicht en een woordvoerder van GSK heeft toegezegd dat de fabrikant een grondig onderzoek zal instellen naar deze, al meer dan 70 jaar oude, kwestie.

   Bron : http://www.irishcentral.com/news/Religious-orders-allowed-over-2000-Irish-children-to-be-used-in-medical-experiments.html

  5. JennyJo, Dit is niet nooit goed te praten, of het nu wel of niet bekend was, of goed gekeurd deze mensen verdienen straf, dit is moord met voorbedachte rade, op kinderen, die niemand in bescherming heeft genomen, dat verhaal over Africa van die man die volgens U niet goed bezig is met Homeopathise middelen, is na bewijs geleverd net zo strafbaar.
   Beetje een schijt wereld dat wel!

  6. MARCEL in de 5 hemel, maar dit gaat nog steeds door, één van mijn oudste vrienden zijn schoonzoon, werkt bij Beier een hoog geplaatste Bio Chemicus, eerst in Berlin, en nu in een Arabies land aan de golf gelegen, mijn vriend werd daar rond geleid, nou volgens hem, wordt daar van alles geproduceerd waar je in een continent wat uit zand bestaat niet veel kunt doen, als je begrijpt wat ik bedoel Misschien voor de Chemtrail industrie!

  7. JennyJo, ik zie het toch ook zo. Je lijkt het er waarschijnlijk niet mee eens te zijn dat dit in het verleden is gebeurd, maar toch praat je het naar mijn mening toch een beetje goed. Jenne heeft gelijk, dit valt nooit goed te praten, welke tijden het ook zijn of waren en al zeker niet vanuit een beroepsgroep waarvan de ethiek zogezegd heel belangrijk is.
   Maar de farmaceutische industrie heeft het schijt aan ethiek, dat was al zo en dat is nog steeds zo.
   En wie veroorzaakt er hier wederom doden? De reguliere JennyJo en dat gaat continu zo en aan de lopende band.
   En ja, gelukkig worden er ook mensenlevens gered en alleen daardoor kan dit spelletje, wat alleen maar draait om macht en geld, gewoon doorgaan ten koste van vele, vele doden (op allerlei gebied). We hebben al genoeg discussies gevoerd, dus zoek zelf maar op.

  8. @ jenny jo 12.2
   Allereerst maar even dit, hoe bevalt het om gewoon in het rijtje te staan op volgorde van reageren? heel wat overzichtelijker toch?
   Dan de uitspraken die je hier doet zoals “dat soort dingen mocht toen gewoon”Zijn imo hemeltergend . vooral door de toevoeging “er was nog geen wetgeving!”Hoe zat het toen met de ethiek? de menswaardigheid en de wens te genezen van de industrie of was die er ook gewoon nog niet ( dat denk ik tenminste want die is er nog niet) Vervolgens zet je 1 uitgevoerde studie door homeopathie ,in een totaal verkeert daglicht ( hetgeen ze zelf al deden door publikatie ,in het licht zetten bedoel ik) door er ten onrechte een negatieve lading aan te geven in de zin dat het , vanwege ontbreken van wetgeving , nu in derde wereld landen door de homeopathie gedaan wordt. Je kent niet de dump door pharmaciebedrijven van over de datum of verboden middellen in de derde wereld? Je bent steeds bezig om te verdelen in goed en kwaad , wanneer ga je je nou eens richten op genezen door welke kunde of kennis dan ook? is dat niet het ultieme doel ? INplaats van steeds maar afgeven tegen de een en ophemelen vanm de ander zou je je kunnen richten op wat wel en wat niet werkt .

  9. @Marcel w in 5d

   Ik moet erg lachen om je reactie. Dit hele forum staat helemaal vol met ophitserij tegen de reguliere sector, niet alleen de medisch-wetenschappelijke sector, maar alle sectoren, als ze niet alternatief zijn, worden hier zwartgemaakt en daarbij is geen domheid, leugen of verdraaiing te kwetsend of te schaamteloos. Vreemd genoeg valt dát jullie blijkbaar nooit op. Je wijst terecht op de malversaties van de farmaceutische industrie in de derde wereld, maar waarom hoor ik nooit iets van je over de wandaden van homeopaten en vitamineverkopers in dat continent? Jan Scholten houdt mensen af van gratis ter beschikking gestelde, effectieve aidsremmers en liegt de mensen daar voor dat zijn pilletjes veel beter zijn. En dit is bij lange na niet de enige keer dat homeopaten dergelijke dingen flikken in ontwikkelingslanden. Wat meneer Rath daar heeft uitgevreten is ook meer dan schandalig, maar dat mag allemaal, want het komt uit de alternatieve hoek. Meten met twee maten heet dat, en op dit forum wordt niet anders gedaan dan dat. Vreemd dat jij als mateloos hooggestegen spiritueel persoon dat niet ziet.

   Misschien moet je eens uit je peilloos hoge dimensie afdalen en gewoon je verstand gaan gebruiken, Marcel w “in 5d”, LOL.

  10. Voor je aids aanhaalt kijk eerst eens naar de docu House of Numbers aub.

  11. @ jenny jo
   Ik ben blij dat ik je aan het lachen neb gekregen, immers een dag niewt gelachen is een dag niet geleefd . Maar zie je dat je weer probeert miuj in een kamp te plaatsen? Dom dom , maar het lijkt erop dat dat de algehele tendens van jouw comments is, en het was dus te verwachten.
   Ik kies geen kant maar zet even de door jouw gekozen kant duidelijk in het zonnetje. Ik ontken niet dat ook homeopathen wellicht eens minder ethies werken, en gedreven kunnen worden door geldzucht.Maar uiteindelijk gingg het daar niet over , maar was het punt genezen van ziekten.Dat dient imo boven alle gekrakeel uit te stijgen, en ik zie jou helaas alleen maar verdelen en zwartmaken . Daar moet ik even aan toe voegen dat ik me soms even laat meeslepen in jouw spelletje , vandaar dat het nu stopt . Niet vanwege een tekort aan kennis of argumenten van mijn kant . Maar vanwege het ontbreken van de wens te strijden om de strijd . Nogmaals het hoofddoel moet zijn hoe te genezen , en niet het verdelen in kampen en uitsluiten van welke methodiek ook.
   Dag jenny jo , ik wens je heel veel plezier in je strijden , mijn strijd zit er reeds lang op. Ik wens je ook veel wijsheid en kracht om tot een hoger inzicht te komen dan waar je nu in schijnt te blijven hangen. Ik ga me weer focussen op positive zaken en zal niet meer op je reageren.Het ga je goed.

  12. 12 12 en de 13e in het midden..! Goed verhaal Mars, niet te lang ook.. 🙄

  13. @guido
   Ach sommige mensen hebben wat meer woordjes nodig om een boodschap te begrijpen. 😉

  14. @eNdEmiOn Weet je misschien of de documentaire “House of Numbers” ergens online te zien is? Ik heb er al vaker over gehoord en ben er erg benieuwd naar.

 13. JennyJo,
  Je schrijft: Dit hele forum staat helemaal vol met ophitserij tegen de reguliere sector.

  En wat doe jij op de forums die jij aanhangt? Dat staat helemaal vol met ophitserij tegen de alternatieve sector.
  En dan schrijf je….dat mag allemaal, want het komt uit de alternatieve hoek.

  Maar hoe zit dat met de reguliere kant? Daar mag dat allemaal zeker? Want het komt uit de reguliere hoek. Er zijn veel, echt zo ongelooflijk veel meer misstanden in jullie wereldje dan andersom, maar waarom wordt dat vaak verdedigd, verzwegen of geminimaliseerd als zijnde incidenten, terwijl het veelal structurele problemen zijn?
  Richt je pijlen eerst eens daarop. In die groep vallen ook de vele, vele doden, niet in de alternatieve, dat zijn slechts enkelen.
  Als je je eerst op de reguliere groep richt, pas dan kan je hier wat betrouwbaarder overkomen. Nu ben je min of meer gewoon een ordinaire verkoopster van de farmaceutische industrie.

  1. Aan JennyJo moet je niet teveel aandacht besteden, die zit op allerlei fora haar gif te verspreiden. Zuigt van alles uit haar duim en verstand van zakken heeft ze ook niet. Tja, ook een manier om je leven mee te vullen. Ze heeft exclusief voor haar en nog twee heksen een eigen blogje wat niemand leest natuurlijk, jammer dat ze het niet daarbij kan houden.

  2. JennyJo is -evenals Feniks en anderen- lid van de anti-kwakkers..
   @HarryS.: Ben bang dat er geen tikvoutjescorrectiemodule-budget is.. (Idee om eens een donatie te doen voor al dat gratis leeswerk..?)

 14. Imo staat vaccineren gelijk aan het toevoegen van een met een cijferslot vergrendelde ijzeren gordijn om de sluier van vergetelheid.

  Dit cijferslot is alleen met hulp, kennis en liefde van buitenaf te openen. Alleen weet degene die zich in deze val bevindt, het zelf niet. De persoon die zich in deze situatie bevindt zal voelen dat er iets niet klopt, alleen door het uitblijven van het weten wat er niet klopt, zal deze persoon zich berusten in zijn lot, niet wetende welke hulp hij/zij moet zoeken.
  Als voorbeeld kinderen met mentale verstoringen, boosheid, faalangst, autisme…..
  Ik ben blij en dankbaar dat ik het kon herkennen bij mijn kind en vervolgens met hulp (ontstoring) heb kunnen verhelpen. Let wel, het ijzeren gordijn is verholpen, alles daarna zit in een persoon zelf en komt eruit wanneer de tijd rijp is.

 15. Uit de folder van het RIVM. “Door de prik of door de koorts na de prik kan heel soms een ernstige ziekte aan het licht komen die al aanwezig was, maar nog niet was opgemerkt”.
  Hoe gek moet je zijn om deze onzin te geloven.

 16. Overbelast

  Kinderen hebben een ernstig overbelast immuunsysteem door vaccins : Immuniteit is cruciaal.

  Maar de kunstmatige immuniteit door vaccins kan extreem schadelijk zijn, volgens een nieuwe studie gepubliceerd in Molecular and Genetic Medicine. Volgens deze baanbrekende studie lijdt de meerderheid van de Amerikaanse kinderen aan een ernstig overbelast immuunsysteem.

  Immunoloog dr. J. Bart Classen is een expert op het gebied van de negatieve effecten die veroorzaakt worden door vaccins. Hij onderzocht de huidige epidemie van ontstekingsziekten bij kinderen. Gevallen van diabetes 1, diabetes 2, metabool syndroom, auto immuunziekten, astma en voedselallergieën zijn de afgelopen jaren gestaag toegenomen en dit loopt parallel aan de toename van het aantal vaccins op het vaccinprogramma.

  Volgens het onderzoek van dr. Classen is dit geen toeval. De immuunrespons die verwekt wordt door vaccins veroorzaken bij veel mensen ontstekingen. Wanneer er gelijktijdig teveel vaccins gegeven worden, of binnen een korte periode, kan het immuunsysteem overbelast worden wat resulteert in ontstekingsreacties.

  Dr. Classen: ‘we publiceren al jaren dat vaccins de oorzaak zijn van een epidemie aan ontstekingsziekten, inclusief diabetes, obesitas en autisme. Echter, de hoeveelheid vaccins die aan kinderen gegeven worden zijn opgeschroefd en nu zijn we op het punt beland dat de meerderheid van de kinderen een overbelast immuunsysteem hebben.’

  Bron: http://goedgezond.wordpress.com/2014/05/30/ontstellend-deze-nieuwe-studie-m-b-t-vaccin-schade-bij-kinderen-extreem-schadelijk/
  Link naar studie Molecular and Genetic Medicine  : http://www.omicsonline.com/open-access/vaccine-induced-immune-overload-and-the-resulting-epidemics-of-type-diabetes-and-metabolic-syndrome-1747-0862.S1-025.php?aid=24058

  1. Als ouders ben je verantwoordelijk voor de gezondheid van je kinderen, dus, kun je niet die verantwoordelijkheid bij de staat neer leggen, waar we allemaal van weten dat deze tegenwoordig volkomen corrupt is en voor 100% gelobyed/omgekocht/gecorumpeerd!
   Tijdens het opgroeien van onze kinderen, was GURU Dr. Spock waar ieder één mee liep te zwaaien, hebben een kinder specialist in Amsterdam in de arm genomen, Dr Fideldeidop versoberend relaas te horen gekregen, en zijn goede raad niet in de Wind geslagen, maar het is wel waar dat er meer druk op de pot zit, en ook daar moet je mee leren omgaan.

 17. Graag wil ik mijn twijfel uitspreken.ik kom uit een gezin van zeventien kids en wij zijn een gezond gezin .bij ons gezin komt b.v. Geen kanker voor tot op heden. Ik ben getrouwd met een man uit een gezin van tien kinderen . Ook daar komt deze ziekte niet voor. Wil niet zeggen dat deze mensen gemiddeld gezonder zijn maar frappant vind ik de relatie met kanker. Soms besluipt mijn het gevoel van spijt dat ik mijn kind wel heb laten vacsineren.

  1. Riekie, vaccineren gebeurt vanuit de overtuiging van de ouder die denkt dat ie goed doet. Daar is niks mis mee.
   Het enige waar AL DIE vaccin-artikelen over gaan, is het volledig ELIMINEREN van de vaccinaties en vaccins als een soort HEILIGE GRAAL.. Terwijl zeer waarschijnlijk het omgekeerde het verhaal is..
   Dat betekent dat verzwegen wordt, dat er veel, zo niet heel veel bijwerkingen zijn. En denk dan niet meteen in zwart/wit, maar in bijvoorbeeld dezelfde aantallen als waar de hele groep voor gevaccineerd zou moeten worden –> om enkele doden per jaar te vermijden.. Ga je dan 180.000 baby’s injecteren om 5 baby’s te redden.
   Terwijl ze NIETS weten (want dat houden ze NIET BIJ) over het aantal HEFTIGE bijwerkingen en ja, ook doden door vaccinaties.. Als je dan de vaccins als heilig goed wenst te introduceren, wees dan EERLIJK..!! Kun je deze redenatie volgen?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.