Advertentie

Jensenshow #500.. Even kijken naar dr. Michael Yeadon


x
x

Jensenshow #500..

Kijk en luister naar ex-Pfizer’s dr. Michael Yeadon

2022 © WantToKnow.nl/be

x

Dr. Mike Yeadon is voormalig vice-president van Pfizer, en probeert de wereld met grote nadruk te wijzen op de GROTE GEVOLGEN van het mRNA-middel. Hij waarschuwt -met vele duizenden van zijn collega-wetenschappers- dat het mRNA-middel volledig nog niet geaccepteerd zou moeten worden en daardoor zeer gevaarlijk is. Hij waarschuwt voor zeer gevaarlijke consequenties van het mRNA-vaccin, namelijk asymptomatische infecties, sterkere virusvarianten en ook de risico’s voor zwangere vrouwen. Michael Yeadon heeft een graad in biochemie en toxicologie en een op onderzoek gebaseerde Ph.D. in respiratoire farmacologie. En een 32 jarige carrière bij grote farmaceutische bedrijven en 10 jaar in de biotechnologiesector.

Het is nogal wat voor een medisch wetenschapper om zich uit te laten, zoals Michael Yeadon zich uitlaat over de Covid-19 ontwikkelingen.

“Alles wat uw regering u over dit virus heeft verteld, alles wat u moet doen om veilig te blijven, is een leugen! Elk onderdeel ervan… Geen van de hoofdthema’s waarover je hoort praten – van asymptomatische overdracht tot aanvullende vaccins [dwz booster shots] – niet een van die dingen wordt ondersteund door de wetenschap..! Elk stuk is slim gekozen naast iets dat waarschijnlijk waar is, maar zelf een leugen is en heeft mensen misleid tot waar we nu zijn.

Ik gebruik normaal gesproken geen uitdrukkingen als deze, maar ik denk dat we aan de poorten van de hel staan ​​… Het draait allemaal om controle .. De reden dat ik commentaar geef, is omdat ik geloof dat het niet alleen om mijn leven gaat. Wat nog belangrijker is, het gaat om de levens van mijn kinderen en kleinkinderen die worden gestolen .

Dit gebeurt door een systematisch proces van angst en controle dat zal uitmonden in, denk ik, een aantal zeer vreselijke tijden, en ik wil je wanhopig wakker maken … We zijn waarschijnlijk gewend aan politici die leugens vertellen, en we laten dat een beetje toe, maar als ze tegen je liegen over iets technisch, iets dat je kunt controleren, en ze doen dat met heel veel elementen van het gehele verhaal, dan moet je me geloven: ze vertellen niet de waarheid..!!

En als ze de waarheid niet vertellen, betekent dat dat er iets anders is. En ik ben hier om je te vertellen dat er iets heel, heel ergs aan de hand is. Als je niet oplet, verlies je al snel de kans om er iets aan te doen. “

De wetenschap staat op z’n kop!
Dr. Michael Yeadon merkt terecht op, dat alles wat we weten over virologie en infectieziekten tijdens deze pandemie op zijn kop is gezet. Geen van de standaardreacties waarvan bekend is dat ze mensen beschermen tegen infectieziekten, werd gevolgd. Normaal gesproken plaatst men de zieke personen in quarantaine om de infectie te beheersen. Het opsluiten van hele samenlevingen is nooit gedaan en heeft GEEN ENKELE BASIS in de wetenschap of de geschiedenis van epidemische controle.

Evenzo is het massaal testen van mensen zonder enige C-19-symptomen volstrekt vreemd. Dit onderzoek is gewoon niet klaar en dat is met een goede reden. Het gaat om het massaal verspillen van middelen, want volgens Yeadon weet de medische wetenschap hoe virussen zich verspreiden. Yeadon hierover:

“We weten hoe virussen in het lichaam werken. Als u een actieve infectie heeft, ontwikkelt u symptomen terwijl uw lichaam zijn verdediging opbouwt. Zonder symptomen is uw virale lading te laag om een ​​bedreiging te vormen, zowel voor uzelf als voor anderen. De mythe over asymptomatische verspreiding is een angsttactiek geweest.”

Kijk naar deze video-interviews en oordeel zelf. Zowel over Robert Jensen als over dr. Michael Yeadon..

2 gedachten over “Jensenshow #500.. Even kijken naar dr. Michael Yeadon

 1. Deze gewezen vice-CEO van Pfizer dr. Michael Yeadon komt pas in actie na het uitroepen van de mondiale plandemie op 11.03.2022 en doet daar een schepje bovenop, nadat het toedienen van de ‘vaccines’ een aanvang heeft genomen. Vreest deze man het Laatste Oordeel?
  Peter Gotzsche heeft in zijn onvolprezen boek ‘Dodelijke medicijnen en georganiseerde misdaad’ over de door John D. Rockefeller (1839 – 1937) in het begin de 20ste eeuw begonnen Big Farma reeds de conclusie getrokken, dat de grootste criminelen op aarde werken bij de farmaceutische industrie.

  Tijdens het congres Bevrijding van bedrog over 911 op 10.09.2022 in Driebergen was een van de sprekers Catherine Austin Fitts (1950). Deze Fitts was tijdens het presidentschap van George – poppy – H.W. Bush (1989 – 1993) onderminister van Huisvesting en Ruimtelijke ordening. Zij moet in die periode het nodige te horen hebben gekregen over de door Bush op 11.09.1990 in het Amerikaanse congres afgekondigde New World Order; Bush’ toespraak begon om 09:11 uur!
  Fitts begon haar mond pas open te trekken na 11.03.2022. Welke agenda hanteert zij?

 2. Is dat zo, Ron? Weet je dat zeker? Ik kom deze naam al heel lang tegen in de oppositie.
  Een van de belangrijkste elementen in de des-informatie is in dit stadium….. overspoelen met info. Dat lijkt vrij aardig te lukken. Ik heb niet alles onthouden van de laatste 2,5 jaar, maar meende toch zeker te weten dat deze man al een paar jaar bezig is.
  Weet jij dat Guido?…..jij hebt dat beter onder controle dan ik.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.