Advertentie

UPDATE: Kies liefde en een wonderlijk verhaal over vaccineren


Beste lezers, vandaag werd ik attent gemaakt op deze flyer en dat onze website onderaan deze flyer staat. Niburu heeft op deze flyer gereageerd (zie HIER) en de boodschap die zij overbrengen, daar staan wij van WantToKnow.nl geheel achter. Laten we niet de angst versterken maar de liefde!

Waarom ik mijn artikel heb verwijderd

Nou daar zit ik dan. Het is maandagochtend en ik zal uitleggen waarom ik het Hoofdartikel van de Week ‘Kies Liefde en een wonderlijk verhaal over vaccinaties’ maar een paar uur op mijn website heb laten staan. Ik had het echter ook aan Niburu.nl doorgegeven en toen ik zaterdagochtend besloot het stuk van WantToKnow.nl te halen, was ik helemaal vergeten dit aan Niburu.nl door te geven. Ik geloof dat 1500 mensen het stuk hebben gelezen en ruim 2000 mensen zijn dit weekend met een kluitje in het riet gestuurd door mijn update te lezen op Niburu.nl waar niet zo een heldere  uitleg stond. Sorry daarvoor, maar dit weekend had ik er even afstand van genomen.

De afschrikwekkende agenda

Voor de mensen die helemaal niet weten waar het stuk over ging, een korte uitleg. Er gaan veel angstaanjagende verhalen rond op internet over de komende verplichte vaccinaties m.b.t. de ‘op handen zijnde’ pandemie (varkensgriep), bioterrorisme, massamoord, etc. Ik vind dat veel mensen zich alleen maar voeden met de afschrikwekkende agenda van de machtselite en te weinig kijken naar hun eigen kracht en wonderbaarlijke vermogens.

Mensen schieten in de angst
Mensen schieten in de angst

‘Ik vraag me echt af welk geloof je aanhangt…Ik kan niet aan de indruk ontkomen dat iemand zichzelf een flinke veer in de reet wil steken over de rug van een dochtertje.’

Dat soort reacties kreeg ik van mensen die mijn artikel hadden gelezen, waarin ik iets had geschreven over een soort wonder die ik in mijn beleving had het ervaren na het vaccineren van mijn dochter, twee jaar geleden. Toen ik minder wist van wat ik nu weet, maar er toch genoeg hulp voor handen was (ja, ook van ‘boven’) doordat ik vertrouwen had. Nee… ik was/ben niet opgewassen tegen dat soort reacties. Het voelde als het begin van een reeks. Het was het me niet waard.

Door mijn hoofd spookte de Bijbelse uitspraak: ‘Parels voor de zwijnen!’ Daarmee wil ik critici niet voor zwijnen uitmaken, maar het voelde voor mij dat ik me te kwetsbaar opstelde door zo een persoonlijke ervaring op die manier af te laten kraken.

Hoewel ik van mensen ook heel hartverwarmende reacties binnenkreeg (bedankt daarvoor!), besloot ik het toch te verwijderen om mezelf in bescherming te nemen. Omdat het zo een persoonlijk verhaal is.

Sorry dat ik het zeg: maar als een kip zonder kop struinen talloze mensen de websites af naar nog meer informatie waaruit blijkt dat we allemaal dood moeten, mensen schieten in de angst en proberen alles op alles te zetten om zoveel mogelijk mensen te waarschuwen voor de nachtmerrie die onze kant op komt.

De balans is zoek, weg, pleite.

Over liefde, geloof en vertrouwen wordt door deze mensen haast met geen woord gerept, waarschijnlijk omdat ze de liefde in zichzelf en voor zichzelf grotendeels uit het oog verloren zijn. Liefde is voor nerds, iets voor watjes en zeker niet het wondermiddel dat de wereld van onze ondergang gaat redden. Maar ook: ‘Als er liefde had bestaan, waar is dit dan gebleven in deze wereld?’Of: ‘Vertel de arme kindjes in Afrika – die doodgaan van de honger – dat liefde hen gaat redden. Kom op Tessa, wordt wakker, get a life. We gaan naar de klote, zie je dat dan niet?!! De wereld zit niet te wachten op jouw poezelige verhaaltjes over liefde, de kracht van intenties en geloven in je eigen potentie!!’

… stilte…

Als je het voor elkaar krijgt hoe mensen DENKEN, krijg je het ook voor elkaar hoe mensen HANDELEN. De tegenwerkende krachten weten dit en maken er optimaal gebruik van met hun verdeel-en-heers-politiek. Dacht je dat de machtselite bang is voor de mensen die paniekvoetbal spelen door aan alle alarmbellen te rinkelen en heel hard te schreeuwen dat we allemaal worden vermoord? Nee… ik denk het niet. Natuurlijk hebben ze liever dat we blijven slaapwandelen en als een stel makke schappen alles slikken wat ze met ons van plan zijn. Maar ik denk dat ze veel banger zijn voor de mensen die geloven in hun eigen kracht en zich hun potentie herinneren als mens. Wonderen gebeuren niet alleen in de bijbel. Ze gebeuren ieder moment van de dag, bij mensen van allerlei pluimage.

Maar ik denk dat ze veel banger zijn voor de mensen die geloven in hun eigen kracht en zich hun potentie herinneren als mens. Wonderen gebeuren niet alleen in de bijbel. Ze gebeuren ieder moment van de dag, bij mensen van allerlei pluimage.

Wat denk jij: Zien is geloven of Geloven is zien?

Schaar jij jezelf onder de eerste categorie dan krijg je het de komende tijd erg zwaar. Schaar jij jezelf onder de tweede categorie: welkom thuis, er zal een wereld voor je open gaan, waarbij je wonderen mag verwachten. Gefeliciteerd het is je gelukt om je los te maken van het oude paradigma (we zijn afgescheiden van onszelf, elkaar en de wereld. We leven in schaarste. De een is beter dan de ander en je bent een slachtoffer van de omstandigheden in jouw leven) en het nieuwe paradigma te verwelkomen. Dit paradigma gaat uit van eenheid, overvloed, vreugde, geloof, weten, vertrouwen. Je herinnert je dat niemand de macht over je heeft, tenzij je deze uit handen geeft. Je weet zoveel meer dan dat ik je hier hoef uit te leggen… we leven in een prachtige tijd waarbij we worden uitgenodigd het beste uit onszelf naar boven te halen.

Maar weinig mensen lijken zich bewust van de eeuwenoude, zo niet biljoenen jaar oude natuurwet: wat je aandacht geeft GROEIT, Wat je zaait zul je OOGSTEN, wat je uitzendt komt naar je TERUG. Als een boemerang: WENG!!! Zowel positief als negatief.

Er is niets om bang voor te zijn, behalve…

Angst is onwetendheid… T. Roosevelt – ooit president van Amerika – zei eens: ‘Er is niets om bang voor te zijn, behalve voor de angst zelf.’ Laat deze woorden maar eens goed tot je doordringen, er schuilt een diepe waarheid in. Want als je ‘weet’ is er niets om bang voor te zijn. Het is geen sprookje, het is echt waar. Dat probeerde ik uit te leggen door een persoonlijk voorbeeld te geven, maar veel mensen horen het wel maar ze luisteren niet. Ze voelen deze waarheid niet.

Natuurlijk, op WantToKnow.nl staat veel informatie over de vaccinaties (HPV en Varkensgriep). Omdat we laten zien ‘dat wat is’ (zowel positief als negatief) zodat mensen een bewuste keuze kunnen maken. Daarbij publiceren we op WantToKnow.nl ook heel veel inspirerende artikelen, verhalen die mensen in hun kracht zetten en verhalen die mensen triggeren op zoek te gaan naar wie ze werkelijk zijn en wat voor potentie ze hebben. Maar weet je… veel mensen schuiven dat terzijde, alsof het een sprookje is, dat niet op hen van toepassing is en gaan over ‘tot de orde van de dag’: op zoek naar informatie waaruit blijkt dat een machtselite het op ons gemunt heeft.

Mezelf in bescherming nemen

Kies Liefde
Kies Liefde

Lieve mensen, ik wens jullie heel veel succes bij jullie zoektocht naar ‘de waarheid’. Maar ik zal je een ding vertellen (en je hoeft mij niet te geloven, geloof alleen jezelf) als jij op zoek gaat naar de waarheid buiten jezelf, heb je een zware dobber. Jij bent hier op deze wereldbol om op zoek te gaan naar de waarheid IN jezelf.

Wat er ook gebeurt in de wereld, het gaat allemaal om JOU. Kijk naar jouw leven, jouw eigen leefwereld, het spiegelt jouw overtuigingen, intenties, gedachten, woorden en daden. Er is niemand BUITEN jou die dat voor je doet. De situatie in de wereld is een afspiegeling van het collectieve bewustzijn. Daarom de uitspraak: ‘Wees in deze wereld maar niet van deze wereld.’ Het is allemaal een illusie. Een verdomd goede illusie, dat wel…

Nee, ik ga mijn verhaal niet opnieuw plaatsen. Het is te persoonlijk, het gaat over mij als moeder, het gaat over mijn dochter. En soms moet je jezelf tegen jezelf in bescherming nemen. Kennelijk is mijn verhaal voor veel mensen nog een brug te ver. Maar ik zal wel de prachtige doorgeving van P’taah nogmaals plaatsen. (lees HIER meer over dit wezen).De tegenwerkende krachten voeren een strijd dat heet: ‘het gevecht om jouw ziel’. De liefde… het lijkt zoiets softs, maar de liefde is het enige dat jouw ziel zal bevrijden. In feite is jouw ziel al bevrijd, het is de kunst om jezelf dat te gaan herinneren en te ervaren. Op die manier creëren we onze eigen Hemel op Aarde. Kies LIEFDE, het kan zo simpel zijn….

KIES LIEFDE

Wisten jullie dat jullie jezelf allemaal hebben geboren laten worden in deze tijd, dit Nu, voor een hele grote missie. Die missie is om tot de waarheid te komen over jezelf, de grote waarheid over de mensheid. Je bent zaad van de sterren. Jullie wezens zijn afkomstig vanuit een beschaving ver van deze plek, onvoorstelbaar lang geleden. Jullie komen van een plek van alwetendheid, en voor immens lange tijd hebben jullie een spel gespeeld genaamd ‘Ik ben vergeten wie ik echt ben’.

Vertaling P’taah met dank aan Ellen du Burck

Dus wie ben je dan?

De waarheid is dat jullie machtige, multidimensionale spirituele wezens zijn die leven na leven het spirituele spel ‘het mensenleven’ hebben gespeeld. En er gaat een grote verandering plaatsvinden – het einde van een enorme cyclus van 52.000 aardse jaren en tevens het eind van een specifieke cyclus van 25.000 jaar die veel te maken heeft met het huidige bewustzijn en de aanvang van een nieuwe cyclus.

Wat is de nieuwe cyclus. Dat is het verhogen van de trillingsfrequentie die jullie moleculaire, emotionele en spirituele wezen omvat. Dit heeft niet alleen effect op de mensheid maar ook op de Aarde zelf. Zij en jullie co-existeren, bestaan dus naast, met, en door middel van elkaar, jullie zijn afhankelijk van elkaar en een deel van één groot bewustzijn. Feitelijk is niets afgescheiden. Jullie zijn niet van elkaar gescheiden. Jullie zijn van geen enkel iets gescheiden, zelfs niet van waarvan je denkt dat het gemaakt is door de mens, zoals bijvoorbeeld gebruiksvoorwerpen.

De waarheid over jezelf leren kennen

Dus jullie zijn inderdaad krachtige spirituele wezens, ook al voel je jezelf meestal niet zo. Jullie zijn in dit leven gekomen om een grote ontdekking te doen, vanuit al je cellen en vezels van je lichaam Jezelf te leren kennen, de grote waarheid. Dit zou je verlichting of bovenbewustzijn kunnen noemen. Het betekent in ieder geval dat jullie trillingsfrequentie sneller gaat. Het betekent ook dat je de waarheid over jezelf zal leren kennen.

Uiteraard zouden we het prettiger vinden om de woorden ‘verlichting’ of ‘bovenbewustzijn’ het raam uit te gooien. Verlichting is simpelweg het liefhebben van elk aspect van jezelf. Iedereen worstelt zwaar om meer ‘spiritueel’ te zijn, om zich meer op het pad van verlichting te begeven, en dat zou betekenen dat jullie eigenlijk toch niet heel zijn. Maar de waarheid is nu juist, jullie zijn al heel. Je bent al waarnaar je aan het streven bent om te zijn. Het zit er bij iedereen al in. Het is een deel van je wezen en de prachtige waarheid is dat jullie, op elk moment in het Nu, een perfecte, onsterfelijke uiting van de Bron zijn.

Hoe komt het dat ik die waarheid niet voel?

Maar als dit de waarheid is waarom voelt het dan niet zo? Waarom ben ik dan niet zo’n magnifieke manifestator? Waarom is er altijd dat steeds terugkerende patroon van sabotage, een gebroken hart of tekortkomingen in mijn leven. Hoe komt het dat ik die waarheid niet voel?

Dat komt omdat jullie zijn geprogrammeerd om te geloven dat jullie niet goed genoeg zijn, niet volmaakt genoeg. Jullie zijn geprogrammeerd om te leven met het idee gebrekkig te zijn. Jullie zijn geprogrammeerd om geen liefde te kennen, en al zeker niet om van jezelf te houden.

Jullie zijn geprogrammeerd om te geloven dat jullie niet goed genoeg zijn, niet volmaakt genoeg. Jullie zijn geprogrammeerd om te leven met het idee gebrekkig te zijn. Jullie zijn geprogrammeerd om geen liefde te kennen, en al zeker niet om van jezelf te houden.

Mijn dierbaren, ieder van jullie is op een of andere manier geboren op een ‘mindere’ plek. En een mindere plek is eigenlijk een ander woord voor angst. Wat je leert vanaf je baarmoedertijd tot aan je 9e jaar is dat er angst, afwijzing, en pijn bestaat.

Steeds dezelfde patronen

Wanneer je een jaar of zes bent zijn je overtuigingen en ideeën over wie je bent geconcretiseerd. Uiteraard is het zo als je intellectueel en psychisch groeit je overtuigingen meestal wat veranderen maar de bottom line is dat je nog steeds wordt aangestuurd door dat kleine meisje of jongetje die de waarheid niet heeft leren kennen. Dus daarom snap je misschien beter dat je in je leven steeds dezelfde patronen tegenkomt, zij het steeds in andere vormen.

We herinneren je graag aan de basiswaarheden van jouw realiteit. De belangrijkste is dat je absoluut je eigen realiteit creëert. Geen uitzonderingen. Toeval bestaat niet. Ongelukken bestaan niet. Op een bepaald niveau creëer je het allemaal zelf.

Zolang je dat niet beseft blijf je hangen in een slachtofferrol. Zolang je jezelf slachtoffer vindt van het lot, karma, omstandigheden of toevallige ‘chaos’, ben je machteloos. Op het moment dat je opstaat en zegt: ‘Ik ben zelf verantwoordelijk, ik heb dit absoluut zelf gecreëerd’ kom je op een hoger plan en dat zal je (eigen)macht geven.

We creëren dus onze eigen realiteit

1339342911_c5247a9426_m[1]We creëren dus onze eigen realiteit, onze eigen werkelijkheid. En steeds weer opnieuw raken we verstrikt in dezelfde situaties en saboteren we onszelf. En we maken keuzes gebaseerd op een onjuiste geloof dat we niet goed genoeg zouden zijn, dat we niets waard zijn en dat je we het niet hebben verdient.

Hoe je je werkelijkheid creëert komt door hoe je jezelf ziet en hoe je over de werkelijkheid denkt. Dat is een creatie van jouw waargenomen werkelijkheid. Je kunt als voorbeeld nemen dat je gedachten, ideeën en overtuigingen symbool staan voor het huis waarin je leeft en alles wat er om je heen gebeurt, vindt alleen plaats in dat huis.

Onze structuur, zowel je fysieke structuur als je non-fysieke structuur is gecreëerd uit energie en energie is bewustzijn. Dus je bent een lichaam van bewustzijn, gewaarwordend-bewustzijn. Deze energie waarmee je bent omgeven is elektromagnetisch. Je bent eigenlijk een gigantische aantrekkingskracht, een grootse magneet.

Soort trekt soort aan

Het universum ondersteunt je 100%, krachtig wezen dat je bent, dus waar je ook in gelooft, gebeurt ook. Dat is wat je waarneemt als werkelijkheid. Het is geen werkelijkheid in een breder perspectief, maar wat je waarneemt is jouw realiteit. Als je je waarneming verandert, verander je ook je realiteit. Zo werkt het.

De andere krachtig component in het creëren van jouw realiteit is je emotie – e-motion, energy in motion. Emotie koppelt zich aan ideeën, de gedachten en overtuigingen en het universum voorziet daarin. Soort trekt soort aan op elke manier, niet alleen de fysieke manifestaties in je leven, maar ook je emotionele ervaringen.

De meesten komen vanuit een plek waar gebrek is. Er is nooit genoeg, of het nu liefde is of geld, een nieuwe baan, meer plezier, een nieuw huis. Wanneer je dat niet hebt, los van je ideeën en overtuigingen over wie je bent en wat je verdient, ben je gefocusd op wat je niet hebt en dat is wat je dan creëert. Dat is de frequentie van je creatie. Soort trekt soort aan.

Zo krachtig zijn jullie

Laten we een teruggaan naar de emotionele quotiënt omdat dat de drijvende kracht is in je leven. De meeste overtuigingen over de werkelijkheid zijn zo’n groot deel van je dat je niet een realiseert dat het een overtuiging is. Je denkt dat het realiteit is. Jullie geloven allemaal dat morgen de zon op komt en dat gebeurt ook. Weten jullie ook dat jullie collectief het weerpatroon creëren, zo krachtig zijn jullie. Bewustzijn is absoluut gelinkt aan collectief bewustzijn. Het is een morfogenetische resonantie die soortgelijken aantrekt.

De meeste overtuigingen over de werkelijkheid zijn zo’n groot deel van je dat je niet een realiseert dat het een overtuiging is. Je denkt dat het realiteit is. Jullie geloven allemaal dat morgen de zon op komt en dat gebeurt ook.

Wanneer je wordt geboren, word je geboren in een familie die haar eigen bewustzijn heeft, haar eigen mythologie, haar eigen verhalen, op haar eigen manier. Het is een soort bewustzijnfeestje. En daarna komt het bewustzijn van de stad of het dorp, van de groepjes in de stad of het dorp, religie, sportverenigingen, werk. Elke groep heeft elk zijn kleine paraplu van bewustzijn met zijn eigen overtuigingen over de werkelijkheid. Dan is daarna nog een grotere groepering van bewustzijn en dat is het land waarin je woont, en dan volgt het bewustzijn van je ras, en daaroverheen uiteindelijk ‘menselijk bewustzijn’, het collectief bewustzijn. En alles is absoluut aan elkaar gelinkt.

aarde_platLang geleden dachten mensen in jullie wereld, met gelinkt bewustzijn, dat de wereld plat was. Niemand dacht daar veel over na. Het was gewoon zo. Toen kwam er iemand met het schandalige idee dat de wereld rond was. En toen meer en meer mensen daarvan overtuigd raakten, bereikte het collectief bewustzijn een kritieke massa en daarna ‘wist’ heel de wereld dat de aarde rond was. Als bewustzijn groeit en exceptioneel toeneemt, bereikt het een kritische massa en dan is iedereen aangegrepen zonder eigenlijk echt te weten dat het zo werkt.

Liefde, overvloed, gezondheid

In dit Nu creëer je elke toekomst die je maar wilt. Dus wanneer je naar je eigen wereldje kijkt en wat je daarin hebt gecreëerd, vraag je dan eens af ‘als ik nu eens niet zou geloven dat het zo was, hoe zou het dan zijn?‘ Als je dan toch aan het creëren bent, dan kun je net zo goed bewust creëren, en kun je net zo goed liefde, overvloed, gezondheid, kracht en heel veel vreugde creëren. Klinkt als een goed idee toch?

Jullie zijn het allemaal waard om bijzondere dingen mee te maken, eenvoudigweg omdat je bestaat. In elk Nu zijn jullie allemaal perfecte, eeuwigdurende expressie van goddelijkheid, Al Dat Is. Dat is de waarheid. En dat kan jouw waarheid zijn, als dat is wat je wenst.

Een ander woord voor goddelijkheid of God, Al Dat Is, is Liefde. We bedoelen hier niet de traditionele romantische betekenis van liefde mee. We bedoelen de immense kracht dat de hoeksteen is van het multiversum. Liefde geeft leven aan de atomische structuur van ons lichaam. Liefde is alles dat je waarneemt. Er is geen bestaan zonder liefde. Liefde is onze levensenergie, de energiemoleculen die je uitwisselt elke keer dat je in- en uitademt.

Een en al liefde

Liefde is je waarheid. Je bestaat uit een en al liefde. Alles dat geen liefde is, is een illusie, een verkeerd geïnterpreteerd concept voortgebracht door een onjuiste overtuiging dat je niet goed genoeg bent, en voortgebracht doordat jullie vergeten zijn dat jullie goden en godinnen zijn die een spel spelen, ‘ human life now’.

Liefde is je kracht. We bedoelen het niet lichtjes wanneer we zeggen dat verlichting het logische reultaat is van absolute liefde voelen voor elk aspect van jezelf. De eerste stap is dat je volledige verantwoordelijkheid neem voor je eigen creaties, jouw werkelijkheid. Vandaaruit heb je de kracht om te kiezen, ik kies voor liefde.

Jullie leven allemaal in angst. Angst is de polariteit van liefde, en angst is alles, elke emotionele reactie of response die niets met liefde te maken heeft. Het maakt niet uit welk label je eraan hangt. Je kunt het frustratie, stress, boosheid, jaloezie, bezitterigheid, machtswellust, hebzucht, misbuik noemen. Dit allemaal is geen liefde maar een uiting van angst.

Liefde is je kracht. We bedoelen het niet lichtjes wanneer we zeggen dat verlichting het logische reultaat is van absolute liefde voelen voor elk aspect van jezelf. De eerste stap is dat je volledige verantwoordelijkheid neem voor je eigen creaties, jouw werkelijkheid. Vandaaruit heb je de kracht om te kiezen, ik kies voor liefde.

En wat gebeurt er als je angstig bent? Je probeert het te overwinnen, het weg te drukken, het te overmeesteren, wegrennen, het achter je laten, onder het tapijt schuiven. Je hebt geleerd om het op die manier te doen, om sterk te zijn, om alles te overwinnen. Het is een deel van je programmering, ondanks dat het niet werkt. Kijk naar je wereld. Het is niet echt een speeltuin van liefde toch? Dus het is een kwestie van leren om voor liefde te kiezen. Daar gaat het allemaal over, het transformeren, kiezen voor liefde, en weten hoe je moet kiezen voor liefde.

Transformatie is heel eenvoudig

Je kunt niet transformeren wat je niet hebt. Die aspecten van jezelf die je niet acceptabel vindt en waar je een negatief oordeel over hebt, al die verborgen dingen, zijn juist die dingen die jouw leven maken. Wanneer je ze erkent, hoef je ze alleen maar te aanvaarden om transformatie te creëren. Transformatie is heel eenvoudig, maar je moet het gereedschap hebben, het recept. Hoe moet je datgene liefhebben waar je je voor verschuilt?

Leer je eigen detective te zijn. Het is niet zo moeilijk, elke keer als je ergens een oordeel over hebt kun je meteen op onderzoek uitgaan waarom je oordeelt.

orion-nebula-hubbleIedereen is het centrale punt van het universum. Alles om je heen is een spiegel die precies datgene reflecteert wie je bent en waar je bent in elk Nu moment.

Het werkt niet zo, als voorbeeld, ‘Ik heb een man zijn hond zien slaan en blijkbaar wordt me dan een spiegel voorgehouden, terwijl ik mijn hond nog nooit heb geslagen’. Zo werkt het niet. De reflectie gaat over je emotionele reactie. Elke reactie of response die geen liefde in zich heeft is een reactie gebaseerd op angst.

Angst van machteloosheid

Dus wanneer je woedend wordt wanneer je een vorm van misbruik ziet, wat is dan je angst? Als je diep graaft, is het de angst van machteloosheid. Je identificeert jezelf met het kleine, misbruikte wezen omdat iedereen zich kan vereenzelvigen met misbruik. Dus wanneer je iemand of iets ziet dat hulpeloos en machteloos is en wordt pijngedaan, kom je direct in actie.

Die woedende reactie is niet hoe een volwassene zou reageren. Het is de reactie van het gewonde kind, het kind dat zich als een soort van beton in je genesteld heeft toen je een jaar of zes was. Dit kleine kind dat zich in je genesteld heeft heet angst. Al die tijd ben je van dat kind weggerend, heb je het ongeldig verklaard, en geprobeerd het te overwinnen omdat je geleerd is om er zo mee om te gaan.

Maar besef, angst is alleen maar dat kleine, verlaten kind. Dat kind wil in jouw armen genomen worden, tegen je borst aangehouden worden en verteld worden hoeveel ze van haar/hem houden. Zoals we al eerder hebben gezegd, strek je armen uit en trek die kleine naar je toe en zeg: ‘Lieve schat, wees maar niet bang. Ik zal je nooit verlaten. Ik hou met heel mijn hart van je. We zullen altijd samen zijn, jij en ik, in dit veilige en wonderlijke universum en samen komen we thuis’.

Onvoorwaardelijke liefde

Wanneer je deze kleine in je armen houdt totdat je de warmte in je lichaam voelt, zal er iets magisch met je gebeuren. Je hebt een wonder van transformatie gecreëerd, omdat je gecentreerd bent, je energiecentrum is open en nu ben je klaar om de volgende geweldige creatieve keuze te maken.

Transformatie heeft niets met intellect te maken. Als je via je intellect zou kunnen transformeren dan zou je wereld er anders uitzien. Intellect kan dan niet. Het intellect is ontworpen om het hart te dienen, om te implementeren wat het hart leuk vindt. De weg naar transformatie is door aanvaarding, het omarmen en het absoluut liefhebben van dat kleine jongetje en meisje dat binnenin je zit, onvoorwaardelijke liefde.

Transformatie heeft niets met intellect te maken. Als je via je intellect zou kunnen transformeren dan zou je wereld er anders uitzien. Intellect kan dan niet. Het intellect is ontworpen om het hart te dienen, om te implementeren wat het hart leuk vindt.

Het is ook het leren om te gaan met een gebroken hart. Een gebroken hart veroorzaakt ziekten. Jullie lichamen zijn ontworpen om honderden jaren mee te gaan. In andere beschavingen gebeurt dat ook. Jullie lichamen slijten niet.

Wanneer je je emotionele kwesties onderkent, met een gebroken hart en de angst die je hebt, dan zal die energie emotie – energie in beweging niet in lijn met elkaar zijn. Het blijft opgesloten zitten in je cellen doordat je negatief oordeelt en daardoor kan het niet vloeien door je lichaam. Dan zegt het lichaam, stoppen, hier is iets aan de hand en je moet ermee leren omgaan. Als je dat niet doet, wordt het erger en erger totdat je lichaam het opgeeft en naar het volgende avontuur gaat.

Kijk binnenin jezelf

Sterven, dood, is maar een illusie. Je hebt al duizenden levens geleefd die jullie vorige of toekomstige levens noemen, allemaal gebeuren ze tegelijkertijd omdat er buiten dit tijd en ruimte continuüm geen tijd is. Jullie zijn grootse multi-dimensionalen en je leeft in elke dimensie totdat je in het engelrijk komt, om de schepping zelf te ervaren.

God zit niet op een wolk
God zit niet op een wolk

Wanneer je hulp van  gidsen en engelen wilt, kijk binnenin jezelf. Je hebt een connectie naar je eigen engel in je, naar je verlichte zelf. Je bent niet afgescheiden. Jij hebt de kracht. Jij weet het, jij hebt de wetenschap. Jullie zijn die krachtige, eeuwige, spirituele wezens. Jullie, jij. En de kracht van jullie, de waarheid over jullie, is liefde.

Waar dit allemaal eigenlijk over gaat is om in staat te zijn om meer liefde, vreugde, plezier, schoonheid, harmonie, vrede, stilte, te hebben in je dagelijkse leven. Dat, en het absoluut liefhebben van jezelf, dat is waar verlichting over gaat.

Het gaat er niet om, om een goed mens te zijn. Het gaat erom de waarheid van jezelf te zijn. Er is niemand om over je te oordelen. Jullie zijn goden en godinnen die dit spel spelen. Er is geen wolk waar een god op zit die een boekje heeft en zegt ‘oh oh, jammer, verkeerde keuze’.

Je hebt nog nooit de verkeerde keuze gemaakt en nog nooit een verkeerde beslissing genomen, nog nooit. Je hebt keuzes gemaakt vanuit de God/Godin energie van jou, en je hebt keuzes gemaakt vanuit het bange kind in je die nog niet weet dat je zo krachtig bent, zulke grootse spirituele entiteiten.

Jullie zijn het, mijn dierbaren. Al het weten zit in jullie. Je bent niet afgescheiden van dat wat je God of Godin noemt, van Alles Dat Is. Je bent niet afgescheiden van je lichtwezen, je zielenergie. De zielenergie is te vergelijken met een gouden ladder die het eeuwige leven heeft. Dat ben jij, en jij bent uniek. Je bent een geest, een trillende frequentie met geluid en kleur, uniek, herkenbaar in het multiversum, allemaal het mooiste juweel op de kroon van de goddelijkheid.

Wonderlijk toch?

Namaste!

2000©Jani King

67 gedachten over “UPDATE: Kies liefde en een wonderlijk verhaal over vaccineren

 1. Vlierbessen helpen goed tegen die griep http://mens-en-gezondheid.infonu.nl/natuurgeneeswijze/36936-vlierbessen-sambucol-kan-jang-middelen-mexicaanse-griep.html

  Vooral langs spoorwegen staan ongelooflijk veel vlierbessenstruiken en over goed een maand zijn ze rijp (afhankelijk natuurlijk van de zonnekracht) dus doe er je voordeel mee zou ik zeggen!
  De struik moet minimaal 1,5 meter hoog zijn, de bessen moeten een mooie bijna purper-zwarte kleur hebben en het blad moet uit 3 tot maximaal 7 ei-vormige deelblaadjes bestaan. Dan zit je altijd goed.
  Alleen vlierbessen moet je helaas wel laten koken, anders krijg je er gigantische buikpijn van.
  Lekker hoor, zelfgemaakte vlierbessenjam: laat de rijpe bessen zachtjes sudderen met een beetje water. Roer voortdurend en voeg honing naar smaak toe. Laat de jam verder inkoken tot de gewenste dikte en giet dan uit in schoongemaakte potten die omgespoeld zijn met kokend heet water.
  Deksel erop, omkeren en dan zijn ze ook vaccuum gezogen, kunnen de potten donker en droog bewaard de winter door.
  Enjoy!

  De vlier heeft een uitermate giftig neefje: het vlierkruid.
  Vandaar dat ik zeg dat als je vlierbessen gaat plukken je dat van een struik moet doen die minimaal 1,5 meter hoog is (het vlierkruid blijft namelijk altijd onder die hoogte) en het blad maximaal 7 deelblaadjes mag hebben (het vlierkruid heeft er altijd meer).
  Verder moet je gewoon echt rijpe bessen (purper-zwarte) plukken, want net als bij tomaten, pepers en paprika zijn onrijpe vlierbessen licht giftig.
  Als ze rijp zijn is dat grotendeels weg, maar om het helemaal zeker te hebben kook je ze dus.

 2. Het was een leuk artikel om eens door te lezen… Maar niet mijn “geloof”

  Einstein heeft ooit gezegd De dood is een optische illusie… Ik geloof niet in reincarnatie of iets van die aard. Ik denk dat als je dood bent je ziel naar een paradijs-achtig iets gaat en je van daaruit als “geest” het verleden of de toekomst kunt bezoeken…

  Tja hoe stel je de vraag om de op handen zijnde vaccinatie niet door te laten gaan
  Of dat de waarheid omtrent de Mex. griep aan het licht komt
  Dat zoiets als het depopulatieprogramma nooit een feit word…

  Denk je dat hier een “kracht van boven” een stokje voor kan steken?

  Ik zit op dit moment bijna jankend achter de pc… gewoon omdat er een stel randdebielen met dat soort idiote plannen rondloopt.

  Dit zou een herhaling zijn van de geschiedenis.

  De mensheid bewijst keer op keer dat hij niet tot de intelligente soorten gerekend kan worden. Anders zou hij wel lering trekken uit de geschiedenis.

  Maar goed ik dwaal af… zoals zo vaak:-)

 3. Ik vraag me echt af welk geloof je aanhangt…Ik kan niet aan de indruk ontkomen dat iemand zichzelf een flinke veer in de reet wil steken over de rug van een dochtertje ook al is het maar een voorbeeld. Het verhaal is een beetje “teveel” van het goede een voorganger zou er jaloers op zijn!

 4. Vooral langs spoorwegen staan ongelooflijk veel vlierbessenstruiken en over goed een maand zijn ze rijp (afhankelijk natuurlijk van de zonnekracht) dus doe er je voordeel mee zou ik zeggen!
  De struik moet minimaal 1,5 meter hoog zijn, de bessen moeten een mooie bijna purper-zwarte kleur hebben en het blad moet uit 3 tot maximaal 7 ei-vormige deelblaadjes bestaan. Dan zit je altijd goed.
  Alleen vlierbessen moet je helaas wel laten koken, anders krijg je er gigantische buikpijn van.
  Lekker hoor, zelfgemaakte vlierbessenjam: laat de rijpe bessen zachtjes sudderen met een beetje water. Roer voortdurend en voeg honing naar smaak toe. Laat de jam verder inkoken tot de gewenste dikte en giet dan uit in schoongemaakte potten die omgespoeld zijn met kokend heet water.
  Deksel erop, omkeren en dan zijn ze ook vaccuum gezogen, kunnen de potten donker en droog bewaard de winter door.
  Enjoy!

  De vlier heeft een uitermate giftig neefje: het vlierkruid.
  Vandaar dat ik zeg dat als je vlierbessen gaat plukken je dat van een struik moet doen die minimaal 1,5 meter hoog is (het vlierkruid blijft namelijk altijd onder die hoogte) en het blad maximaal 7 deelblaadjes mag hebben (het vlierkruid heeft er altijd meer).
  Verder moet je gewoon echt rijpe bessen (purper-zwarte) plukken, want net als bij tomaten, pepers en paprika zijn onrijpe vlierbessen licht giftig.
  Als ze rijp zijn is dat grotendeels weg, maar om het helemaal zeker te hebben kook je ze dus.

  MENSEN NIET ETEN DAAR SPUITEN ZE MET ROUND UP!!!

  Ik heb er zelf gewerkt vroege

 5. Lieve Tessa,

  Ik heb je verhaal gelezen en ik begrijp waar je het over hebt en ik sta volkomen achter het idee dat liefde de weg is. Dat liefde alles omvat en dat we kunnen leren van onszelf te houden met onze donkere en lichte kanten. Wanneer we naar die polariteit kunnen kijken in onszelf dan zitten we in een ander gebied. Laten we zeggen de neutraliteit. We zullen deze polariteit in onszelf op moeten lossen. Dan zijn we volwassen?
  Je hebt het over het feit dat wanneer je ziet dat iets kwetsbaars misbruikt wordt een mens direct in actie wil komen. Dat dit de reactie van het angstige kind in ons is. Een volwassene zal niet zo reageren.
  Hoe reageert een volwassenen op het feit dat er b.v. een klein kind mishandeld wordt?
  Moeten we blijven kijken en voelen in onszelf hoe pijnlijk dat is, dit gevoel loslaten en verder gaan met ons leven?
  Of zoals de Indianen zeggen jij bent de ander van mij. Dit kind bij de mishandelaar weghalen en
  het kind in je armen nemen en troosten.
  Hoe reageert een volwassen mens in zo’n situatie.
  Wat hebben we aan liefde als dit niet geconcretiseert wordt in onze werkelijkheid?
  Ik snap de kern van je verhaal maar hoe vertalen we dit zodat het voor de mens behapbaar wordt.
  Het duister is te donker en het licht is te licht.
  Het zijn maar vragen die in me op komen door jouw verhaal.
  Ik hoor graag een reactie hierop.

 6. Als je honden panisch voor vuurwerk wil krijgen, moet je heel vaak tegen ze zeggen dat ze er vooral niet bang voor moeten zijn. De hond voelt feilloos aan dat er iets bijzonders, dat wil zeggen erg gevaarlijks, aan de hand is.
  En waarom zou dit bij mensen anders werken…

  Alles waar je aandacht aan geeft wordt groter. Dus als er heel vaak geroepen wordt dat je niet bang moet zijn, is er blijkbaar iets waar je bang voor moet zijn. Het schijnt zelfs dat hersenen, (dus van bijvoorbeeld honden, katten mensen) moeite hebben met het interpreteren van woordje NIET. Niet bang zijn wordt dan vertaald met: Bang zijn.
  Als je het zo bekijkt, is bovenstaand artikel een gigantische aanzet tot bangmakerij. Het zou in dat geval beter zijn een werkbaar alternatief aan te reiken.

  Persoonlijk wordt ik zo langzamerhand kotsberoerd van alle commercie die op deze manier beschadigde mensen uitmelkt. Door waarheden, halve waarheden en leugens met elkaar te vermengen kun je makkelijk verleid worden ook de leugens te geloven.
  En natuurlijk willen vooral onzekere mensen erg graag aardig, knap intelligent etc. etc. gevonden worden. Je moet stevig in je schoenen staan om de trucks te doorzien als ‘geslijm’ in ruil voor geld.

  In je e i g e n kracht gaan staan inderdaad. En P’taah en andere betweters lekker links laten liggen.

 7. Ik kan met je meevoelen droppie.
  Het wordt voorgesteld alsof het zo makkelijk is om de liefde te volgen. Maar het is hard werken om de patronen te doorbreken van eeuwenlange onderdrukking en uitbuiterij van een stel dat zich
  boven alles en iedereen stelt en denkt de mensheid te kunnen onderwerpen aan haar eigen belangen.
  Dat dit kan gebeuren is omdat we dom werden gehouden. Maar nu beginnen we wakker te worden en nu kunnen we niet meer zeggen dat we er niets van wisten. Nu moeten we als mens reageren. Nu moeten we laten zien en laten weten dat we diegenen in de gaten hebben die
  een gevaar voor de hele mensheid zijn. Je zult zowel innerlijk als uiterlijk de patronen van destructie moeten herkennen om ze te transformeren.
  Dat doe je innerlijk wanneer je je angst hebt ontdekt voor iets door b.v.
  juist te doen waar je bang voor bent. Maar dat zal toch ook in de uiterlijk wereld moeten gebeuren. Die strategie zou dan niet het gelijke met het gelijke bestrijden moeten worden, maar laten weten dat je in de gaten hebt wat er gaande is. Het is evenwicht scheppen, niet vernietigen. Iemand zal wel uitkijken om iets te doen wanneer hij weet dat hij in de gaten gehouden wordt. Om een keus te kunnen maken moet je alles weten
  anders kun je geen oordeel vormen en weten wat je te doen staat.
  We hebben een ego om ons te beschermen. We kunnen in deze wereld niet zonder ego, het moet alleen de juiste plaats en grote hebben. We hebben ook angst om ons te beschermen.Dat zijn allemaal natuurlijke afmeermechanisme en we moeten er naar luisteren.
  Van de godsdienst uit mochten we alleen maar lief aardig en gehoorzaam zijn anders kwam je in de hel terecht. We waren zo wie zo zondaars.
  Nu in de nieuwe spiritualiteit zijn we allemaal goden en godinnen
  hebben we niets te vrezen en kunnen we zelfs geen verkeerde beslissingen meer nemen omdat we deden wat we doen moesten.
  We kunnen niets meer fout doen omdat het zo moet zijn. We zijn goden en godinnen en we zijn al in het paradijs.
  Dit is de polariteit. We zijn of oerslecht of we zijn goddelijk goed.
  Maar we zijn op deze aarde om ons uiteen te zetten met de stof, anders zouden we hier niet zijn. Dat betekent dat dit ons werkterrein is om te ervaren en te voelen wat menszijn inhoud. Om ons te ontwikkelen en deze wereld te leren begrijpen met al zijn wreedheden en te beseffen en te
  begrijpen waarom we zo wreed zijn.
  We gaan nog steeds dood, ook al bestaat de dood niet. Om mij heen vallen steeds meer mensen weg.
  Wat er na de dood is weet ik niet, doet er voor mij ook niet doe. Ik omarm elke gedachte daarover, maaar ik weet het pas na mijn sterven. Ik zal dat proces van sterven door moeten maken, ook lichamelijk. Ik wil ook geen goed mens worden maar een volledig mens en ik weet dat ik zowel de bitch in mij heb als de liefdevolle en naar gelang men mij benaderd zul je de ene of de andere tegenkomen.
  Ontneem je een slang zijn gif dan is ie nergens meer en kan niet meer voor zichzelf opkomen.

 8. Ik vind het een zwaktebod Tessa, dat je met een tekst van Ptaah aankomt …. en dat je niet gewoon jouw eigen unieke ervaringen en waarheid verwoord ….. uit angst voor de evntuele gevolgen …..

  Want wat ga je nou concreet doen als er straks inderdaad een situatie ontstaat waarin sprake zal zijn van gedwongen vaccinaties ….. ??

  Groet, Star-Râ.

 9. Licht en liefde werkt!
  Zonder twijfel licht en liefde is de korste weg naar alles.
  Succes, gezondheid, vreugde en volmaaktheid, maar …
  in de setting waarin wij leven worden mensen die veraantwoordelijk zijn voor de leed, ziektes, milieau vervuiling, manipulatie en onderdrukking worden openlijk aangesproken door middel van een simpele flyer, dat ik heb mogen leren kennen door de artikelen van Niburu en nu ook de Wanttoknow. De flyer werkt dus alsnog! Goed gedan!

  In sommige situaties is het beste, de mensen die direct veraantwoordelijk zijn voor het creeeren van ziektes in verschillende vormen aan te spreken. In die zin sta ik geheel achter de flyer. Het betreurt mij dat de redacties van de Niburu zo een reactie hebben geplaatst.

  Zo een flyer komt niet voor niet voor niets in deze dagen.
  De veraantwoordelijken worden aangesproken. Niemand heeft de minister Klink gedwongen, de belasting geld uit te geven aan ziekte i.p.v liefde.

  Er zijn zoveel criminele activiteiten, waar de veraantwoordelijken ervan hebben weg zien te komen, terwijl enorme schade is aangericht.
  Denk allen maar aan:9/11, Irag, chemtrails, olie en de vervuiling door uitstoot van de CO2, wapen industrie, gebruik van mind control wapens op de nederlandse bodem. Met de meeste van deze zakken hebben de veraantwoordelijken weg weten te komen en nu ook nog de vacinaties. Nogmaals, liefde is en werkt. Liefde is een werkwoord en actie voeren vanuit liefde, dat is wat telt. In deze tijden dat de overheid investeert in ziektes is het noodzakkelijk, dat wij op staan en ons stem laten horen.

  In liefde, schoonheid, vrede en licht!

  Mvg,

  Ea

 10. “dat ik me te kwetsbaar opstelde door zo een persoonlijke ervaring op die manier af te laten kraken.”

  Tessa, je neemt de slachtofferrol aan.

  Kijk eens eerlijk in jouw hart, waarom je het artikel überhaupt plaatste.

  Ik doe een gokje……
  Jouw artikel droop van de angst. De angst dat mensen zich te veel op het negatieve gaan storten. En jij wilde dat voorkomen. En wat dan? Wat verwacht je dan? Dat mensen die zich met het negatieve verbinden, ineens anders gaan reageren dan zo? Het is hun goed recht. Jij veroordeelt hen.

  Tessa, je had geen vertrouwen, en dus greep je in. Je gaf niet je werkelijke mening, niet je werkelijke gevoel (dat al die negatieve mensen jou bang maken), nee je gaf gepredik en je gaf een model van hoe het wel moet gaan: ‘Via liefde’.

  Dat is wat je met jouw artikel wilde doen: jij wilde jouw visie geven, omdat jij geloofde mensen daarmee te bevrijden van hun angst. Omdat jij angst hebt voor hun angst.

  Je hebt je niet te kwetsbaar opgesteld. Je bent niet de martelaar.

  Je hebt je binnen willen dringen in de wereld van de ‘negatieven’.
  Laat dat dan ook gewoon rusten, als je er bang van bent, van de reacties. Als je niet bereid bent de reacties van negatieven te transformeren, speel dan niet de martelaar als het tegenvalt.

  Als het nieuwe paradigma voor jou vertrouwen is, heb dan ook vertrouwen. Als je dat niet aan kan, wees daar dan eerlijk in.

  Jouw artikel toonde, dat je geen vertrouwen had, geen hoop.

  Je had angst, en geen vertrouwen.
  Je wilde ingrijpen.

  Jouw liefdes boodschappen zijn geen liefde. Het zijn aanklachten.

  Voor mij hoef je geen wandelende zonnestraal van liefde te zijn. Ik kan prima omgaan met mensen die dat niet zijn.

  Jouw boodschappen zijn niet echt; ze komen voort uit ‘Hoe het zou moeten zijn’ gevoelens.

  Je bent bang. En het cordon om jou heen, ‘als je nog niet voor liefde hebt gekozen, dan kom je jezelf vanzelf wel tegen’, is een bekend schuldconcept uit religies.

  Je hebt geen liefde. Dat blijkt uit jouw schrijven.

  Je veroordeelt.
  Waar ik overigens geen enkel probleem mee heb. Mens zijn gebeurt dagelijks zo’n 6 miljard keer op aarde.

  Je wilt dat iedereen naar liefde gaat, omdat je ergens geleerd hebt, dat daar de oplossing ligt voor jouw angst.

 11. Ik sta ALTIJD achter je Tessa! En bij diegenen die moed en wilskracht hebben te “willen” veranderen en niet in een duistere hoek kruipen en denken dat alles toch al “zo klote” is en je maar hard moet worden om er nog iets van te maken. Ik heb veel meegemaakt in mijn leven, veel gepest vroeger en ik heb altijd een bepaalde kracht in me gehad die altijd bleef zeggen “Geef het niet op, laat je niet kennen. Ga door met onderzoeken, ga voelen, ga uitzoeken wat er met deze wereld aan de hand is”. Allemaal dit soort dingen, ik voel het in deepest of my core om maar zo te zeggen. Tevens kom ik de laatste tijd erg veel 11:11 tegen en alles wat er op lijkt. Kan alles optellen en er komt weer 11 uit. Mensen, geef het niet op er bestaat meer dan deze 3D wereld!

 12. Lieve Tessa, ik begrijp je dilemma helemaal! Lijkt wel of er “voodoo-achtige” elementen op het net je geestelijk onderuit willen halen en dat komt hard aan en dit kan je goed van je stuk brengen… Dit was/is jouw waarheid, jouw belevingswereld die je wilde delen met ons, dank daarvoor! Ook ik heb het af en toe verdomd moeilijk met de verwijdering, het afstand nemen van “eeuwenlange” vriendschappen die niet meer op één lijn zitten met mijn persoonlijke innerlijke waarheid en het toch blijven/moeten respecteren van hun ideeën,een dagelijks terugkerend iets; het zij zo…

 13. Tessa, is liefde niet het diepe besef dat we allemaal verbonden zijn?

  Lieverd, niets is te persoonlijk.

  Er zijn mensen die jou voelen en ja, er zijn mensen die dat niet doen.

  Doe het voor jou want dan doe je het voor mij en daarom is alles wat je doet en zegt en niet doet en niet zegt allemaal prima en allemaal liefde.

  we zijn er altijd voor/naast/achter/in je omdat we één zijn dus vertrouw daarop en wees geduldig, wees naïef, wees kwetsbaar, laat je kwetsen, laat los, wees licht en zweef, wees licht en schijn, shine, shine, oh sunshine of mine.

 14. Juist. Sommigen hebben het hier al aardig door!! Heeft mij enige tijd gekost te beseffen wat we werkelijk zijn in dit spectrum. Misschien levert dit jullie nog meer inzicht op. –> http://www.a-dvaita.nl/vrijewil.htm

  Erg interessant maar zo is het en niet anders. Ieder mag zijn mening weer geven natuurlijk maar laten we niet vergeten “There is only one truth!” En die mag ik (bestaat dus niet is een illusie we zijn allen één) dan wel snappen, maar jij (nog) niet!? Kijk maar eens of je het begrijpt. Namaskar to everyone! 🙂

 15. De afschrikwekkende agenda

  Voor de mensen die helemaal niet weten waar het stuk over ging, een korte uitleg. Er gaan veel angstaanjagende verhalen rond op internet over de komende verplichte vaccinaties m.b.t. de ‘op handen zijnde’ pandemie (varkensgriep), bioterrorisme, massamoord, etc. Ik vind dat veel mensen zich alleen maar voeden met de afschrikwekkende agenda van de machtselite en te weinig kijken naar hun eigen kracht en wonderbaarlijke vermogens.

  Daar betrap ik mezelf ook soms op en de laatste tijd eigenlijk steeds meer in plaats van positief denken en te doen word ik kwaad en soms heel erg kwaad wat allemaal verspilde energie is.Ik weet het wel dat dat niet de juiste weg is maar het is ook zo moeilijk te bevatten dat er een kleine groep mensen (elite)(5%) rondlopen die in en in slecht zijn en enkel maar uitzijn op

  BEZIT , KAPITAAL , MACHT EN COMPLETE CONTROLE OVER U EN MIJ.

  Maar goed dit stukje draagt er weer toe bij om positiever te zijn en te denken maar het valt niet altijd mee.

  Groetjes.

 16. Ieder heeft en mag een mening geven en meningen worden vaak gewijzigd door ervaring. laat ieder lekker ervaren. Mijn ervaring, met liefde berijk je inspiratie, verbroedering, heling, positief denken naar het goede voor iedere ziel. En zeker zal ik nog zielen benadelen tot het mij bewust word door mijn ervaring. enzo een andere keus kan maken dat te voorkomen.
  Is dat slecht? Nee dat is menselijk.

  Warme groet Mark.

 17. Yes Harry, dat maar laat hen ook maar het is allemaal “het spel des levens” waar we blijkbaar allemaal voor hebben gekozen. We wisten ergens dat we dit konden overwinnen dus we gaan ER OOK VOOR!!! Kom op Harry en alle andere mensen we zijn goed bezig! Het duister verliest en de openbaringen zullen aankomen bij het grote publiek. Geloof in dit en gij zult hetgeen “bedrog” is overzien. Doe er mee wat je wilt en dat zal ieder van jullie ook doen. Ik kan slechts spreken uit ervaring en gevoel naar wat ik heb meegemaakt zowel bewust als onbewust dat dit alles een enorm hologram is waar we in spelen. Het lijkt alleen zo echt. Dat is omdat het bewustzijn ons deze prikkels geeft. Lees advaita.

 18. Mark; klinkt mij goed in de oren. Het doet me veel te horen dat er vele anderen zijn die uit Liefde treden. Succes met alles en weet dat we er komen!! (omdat we alleen één zijn)

 19. In de basis is de aarde een school om te leren waar bij iedereen elkaar leraar is, In de positieve en negatieve manier. Het spreek woord luid “dat waar men zich het meest druk om maakt is dat wat men het meest voor zich zelf tracht te verbergen”. Dus als iemand iets van woede in je los maakt is het niet de persoon die iets fout doet maar ben jij het zelf die iets in zich heeft waar mee jij niet kan leven.
  En die persoon raakt die gevoelige plek even aan. Hij heeft die plek niet gemaakt maar jij. voor die persoon had er iemand anders in een andere situatie kunnen zijn.

  Als je dat snapt dan snap je ook dat wij allemaal als planten zijn. wij beginnen als een zaadje en gaande weg groeien we, met liefde en de juiste voeding groeien we stevig en onverstoord in de richting van het licht. Al de tijd dat we groeien zijn we nog als een onvolmaakte plant. niet dat wat wij uiteindelijk zullen zijn. en dus is iedereen in zijn groei process ook niet wie hij gaat worden en dus niets kwalijk te nemen hij is niets dan een onvoltooide bloem. Als de bloem eenmaal is vol bloeit en dat met een mooie bloei heeft gevierd en getoond aan zijn omgeving als inspiratie. Kijk hoe mooi het is om in je bloei te staan en volgroeid te zijn. Nu de bloem volgroeid is en zijn volwassenheid heeft bereikt ( niet te verwarren met de lichamelijke volwassenheid) zal hem toegang tot een hoger niveau worden verleend en zal de bloem zijn aardse lichaam achter laten om zijn volgende leer proces in te gaan. De bloem op aarde zal terug keren naar de aarde van waar het is opgebouwd. De ziel van de bloem zal een niveau hoger betreden. Zo gaat het oneindig door. Ben niet bang voor killer vaccins. ze kunnen je lichaam kapot maken maar niet je “ziel”.

  En liefde is niet slap en voor mietjes.

  liefde is de basis van alles wat er groeit en bloeit. zonder liefde geen wereld bol met alle mooie aspecten. Zonder liefde geen universum om ons heen. Zonder liefde geen vader en moeder die je hebben gebaart. Zonder liefde geen vriendin met wie je gaat trouwen en kinderen krijgt, en die kinderen weer precies het hele proces over gaan doen uit liefde.

 20. Helemaal mee eens Tessa! Het klopt wat je schrijft: liefde en innerlijke kracht zijn de weg.

  Toch word ik er niet vrolijker van als ik elke dag weer chemtrails in de lucht zie en over die vaccinaties hoor (en nog veel meer).

  Er staat ons nog flink wat werk te wachten en ik hoop dat er veel mensen gauw wakker worden. Dan is het werk maar klaar en kunnen we fijn een mooie samenleving stichten.

 21. raden jullie ook af om in te enten als je op vakantie gaat naar het buitenland tegen tropische ziekten ?? en wat is het verschil van zo’n inenting en vaccineren tegen de bof of mazelen ofzo….??gebruikt de overheid zelf virussen tegen de mensheid en tegelijkertijd ook vaccinaties? het is niet zwart of wit ..maar grijs .. ik laat me niet inenten tegen mexi griep , maar ik laat me wel inenten tegen tropische ziekten als ik op vakantie ga…vaag weer allemaal ….

 22. Lieve Tessa, ik ken je persoonlijk en ik weet dat je zuivere intenties hebt en ‘goed werk’ wilt verrichten, ongeacht wat andere mensen van je denken of hoe ze op je reageren. Even een reactie, omdat ik op dit moment ben begonnen aan een artikel over ‘de omgekeerde wereld’. Vaak is iets ‘negatiefs’ op een andere bewustzijnslaag of niveau van interpretatie weer ‘positief'(en omgekeerd!). Ook worden ‘leugens’ vaak verkocht in de vorm van ‘halve waarheden’. En uiteraard is een morele en ethische wereld nooit iets helemaal zwart of wit. Soms is het nodig om een zeer fijne lijn te bewandelen tussen ‘bang maken’ en ‘angst gevoelens zaaien’ en bewust maken en ‘helpen’. Neem deze website en de soms heftige informatie: maken we bewust of maken we angstig? Helpen we juist te ‘verdelen en heersen’ of helpen we ‘eenwording’? Je geeft wat mij betreft goed aan dat de keuze uiteindelijk altijd subjectief en individueel is. Ik denk dat alle commotie juist op te vatten is als iets zeer positiefs, een eerste stap voorbij conditioneringen, geloof, aannames en andere overtuigingen die ons niet meer dienen. Ik ben er ook van overtuigd dat een ’tweesporenbeleid’ erg belangrijk is. Zoals ik in mijn lezingen en mijn leven benadruk: zowel onwetendheid verminderen en bewustzijn verhogen naast een gelukkig leven leiden met juiste intenties (omdat beiden wetenschappelijk bewezen en intuïtief gevoeld een bijdrage leveren aan ieders gezondheid!)En dit is geen ‘strijd’, maar wat mij betreft liefde in diverse manifestatie vormen…Je kind ‘beschermen’ tegen vaccinatieschade of andere vormen van bedreigingen voor de gezondheid, is net zozeer liefde te noemen als het knuffelen en liefhebben. Dat dit gepaard kan gaan met onwetendheid, niet willen weten, conditioneringen, woede, frustratie, negeren, ontkennen of bestrijden van deze informatie die hier wordt gebracht, is feitelijk zeer positief. Het is namelijk niet negatief als het leidt tot transformatie, veranderingen of zelfs verdeeldheid. Zelfs verdeeldheid kan leiden tot inzicht, keuzes maken , je eigen unieke verantwoordelijkheid leven. Dat wil niet zeggen dat je je niet mag ‘verdedigen’ bij ‘aanvallen’ of confrontaties. Ook dit hoort wat mij betreft bij het hele proces. Het houdt ook niet in dat je je altijd zou moeten verdedigen…In je eigen kracht staan betekent voor mij weten waar je achter staat en dit verspreiden als daar behoefte aan is. Dit geldt zowel voor de boodschap van liefde als het ‘negatieve’ nieuws wat alleen maar getransformeerd kan worden als het ‘aan het licht komt’ en ook ‘onder ogen wordt gezien’. Wat veel mensen overigens niet weten, is dat positieve intenties, liefde en je ‘lekker voelen’ aantoonbaar wetenschappelijk ‘goed’ voor een ieder is. Dus het is geen zweverig concept’ maar juist zeer wetenschappelijk! Denk aan studies op het gebied van visualisaties, affirmaties, humor, meditatie, liefdevolle emoties, hartcoherentie onderzoek, psycho-neuroimmunologie, etc. En inderdaad, we dienen ons daarom ook vooral te blijven richten op het ‘goede en mooie’, juist omdat onze ziel hier blijkbaar naar verlangt en dit echt werkt. Je niet identificeren met iets ‘negatiefs’ en iets ‘positiefs’ juist bekrachtigen, dat is het tweesporenbeleid dat zeer effectief is denk ik. Groetjes John

 23. Tumalu, Het is hartverwarmend om deze bloem die bij vele mensen ontspruit te zien bloeien en ook weer ervaren. In het stuk van Piedrahita als het beestje toch een naam moet hebben dan verkies ik mezelf toch om een mietje te zijn. uit liefde 😉

 24. Had alleen de tekst op Niburu gelezen, Tessa. Aan het lezen van de verwijzingen nog nauwelijks toegekomen.
  En heb die tekst direct aan een groot aantal vrienden en familie doorgestuurd, omdat ik er zo blij mee was dat je deze persoonlijke ervaring ‘naar buiten bracht’.
  Waarbij je beschrijft dat we ‘met de Engelen-energie’ contact kunnen maken, als we daar open voor willen zijn, en hoe die ‘energie’ dan in ‘onze 3D wereld’ inwerkt.
  Quantum-genezing? Thinnig of the Veil? In ‘ceremony’ aanroepen van Pacha Mama, Father sun, sister moon, en de elementen. Er zijn zovele wegen voor dezelfde weg.
  Maar dank dat je met je ervaring aangaf dat we door met ‘dit nivo van ‘quantum’ contact te houden in de dualiteit niet in Angst mee te hoeven gaan. Via de ‘bovenleiding’
  – unconditional Love – kan een
  ’trolleybus’ blijven manoevreren.

  Bedankt, ook voor de boeiende discussie die het oplevert

 25. @John, wat zeg je dit allemaal mooi, integer en respectvol! Bedankt voor deze woorden die ook voor iedereen van ons gelden… Geweldig dat je je inzichten zo met ons wilt delen!

 26. Ik ben het wel met je eens dat je het wel goed moet aanpakken dit soort dingen.
  Er staat veel op het internet wat wel en niet waar is.
  Ik laat mijzelf niet inenten voor deze griep, waarom niet ik ben goed gezond neem mijn vitaminen pillen ( D3 ZIT ER OOK IN) ik slik extra vitamine C en dat moet voldoende zijn om het niet te krijgen.
  Maar ik zag video intervieuws op http://www.projectcamelot.org
  http://www.ustrean.tv/recorded/1907355
  daar praten ze wel heel anders over deze zaken.
  Bill Ryan & Carry Cassidy praten er toch wel anders over, en BOB DEAN,GEORGE GREEN, en er zijn er meer.
  Dat er veel aan de hand is in america weet ik al een hele tijd ik volg het best wel.
  Het is niet mijn land ook niet wat er op heel hoog wordt klaar gespeelt voor de gewonen mens, als je niet thuis bent in deze materie snap je niet wat er speelt, in het nieuws wordt niks gezegt hier over.
  Het zijn zaken zoals met andere de geldmarkt buitenaardsewezens,ufo,en de macht ergens op houden, best ingewikeld allemaal maar het is een feit het bestaat,de normale media laat er niks over horen, ook van de 12 e planeet hij komt er gewoon aan is ook realiteit en feit, niemand kan dit tegen houden ook ik niet maar ik heb geen angst voor niemand niet.
  annunaki

 27. Lieve Tessa,
  Ik heb genoten van je prachtige weergave van een zeer indringende gebeurtenis. Het valt mij elke keer weer op dat onze geschreven taal eigenlijk niet toereikend is om wat we meemaken goed uit te kunnen drukken. Mensen lezen de tekst dan letterlijk en gaan in op de inhoud van wat ze lezen. Dat kan dan dit soort pijnlijke reacties opleveren.
  Gelukkig zijn er ook mensen die de energetisch waarde van de tekst begrijpen en ‘voelen’ wat je probeerde over te brengen.
  Warme groet, Thea.

 28. Bij wie ik echt heel veel liefde voel is Dries van Agt. Zoals die zich uit de naad werkt voor wat hij rechtvaardigheid vindt, zich niets aantrekkend van mensen die hem belachelijk maken, ‘m stom vinden, ‘m kwalijk nemen dat hij een politicus is/was en zijn naam door het slijk halen… daar heb ik diepe bewondering voor.

  Ook dat hij zich niets aantrekt van zijn onvolmaaktheden maar in zijn eigen kracht gaat staan, zijn hart volgt en stug doorploetert voor zijn betere wereld. Én hij krijgt het voor elkaar tot de MSM door te dringen en mensen aan het denken ze zetten.

  Inderdaad Riet, niets is helemaal zwart of wit, donker of licht. Zoals ook het yin-yang teken. We moeten het gewoon doen met wat we hebben en dat kan wel eens ruimschoots voldoende blijken!

  http://www.nu.nl/algemeen/2053473/verhagen-krijgt-kolossale-min-van-van-agt.html

  Jaha, van Agt op w2k-nl. Het voelt bijna als vloeken in de kerk. Jammie.
  ;P ;P ;P

 29. Beste Tessa,
  Ik vind dat je een fantastische keuze hebt gemaakt door je eerste verhaal weg te halen en dat nieuwe prachtige verhaal over liefde te schrijven.
  Onze samenleving is een afspiegeling van onszelf en als wij blijven beschuldigen en “zwarte-pieten” dan roepen we dit ook over onszelf af.
  Dat betekent echter niet dat de waarheid niet verteld mag worden!
  Jij houdt je daar “in liefde” mee bezig en ik wens je daarbij veel sterkte.

  Martijn Brasem

 30. beste Tessa,
  ik heb met tranen van emoties en liefde jouw stuk op niburu gelezen en vind dat het een van de mooiste stukken is die ik tot op heden heb gelezen.
  tevens geeft het mij het gevoel dat het zal bijdragen aan het bereiken van het kritiesche aantal mensen wat er voor zal zorgen dat de liefde wederom zal overwinnen over de negatieve elementen en dat deze weer zullen zorgen dat alles weer tot evenwicht zal komen in de nabije toekomst.
  wees aan de andere kant blij met alle negatieve reacties want dat geeft aan dat wat je schrijft waar is, want anders wordt er niet zo gereageerd.
  ik probeer zoveel mogelijk mijzelf voor te houden dat een negatieve reactie eigenlijk een heel groot compliment is aan de waarheid.
  het is niet altijd makkelijk maar na verloop van tijd leer je de switch makkelijker maken en doet het niet meer zo lang zeer (die negatieve reacties).
  ik vind net als Martijn het een hele goede beslissing om het persoonlijke verhaal om te zetten naar een meer algemeen over de liefde en de vele mooie dingen die daaruit naar voren kunnen komen.
  het is zoals ik ergens gelezen heb:
  ik hou van alle mensen maar niet van al hun acties.
  heel erg bedankt en ik wens je veel plezier en geluk met je kindje.
  warme groeten, liefde en namaste robth

 31. als er echt een GOD bestaad waarom doet hij dan niet alle ziektes in ?? de ban !mijn oude heer zij altijd eerst zien en dan gelofen .zoals jullie nu zien stromen de kerken leeg om dat er teveel geloof IN IS en dat ook die BIJBEL EEN LEUGEN BOEK is of de CORAN en die sprookjes boeken die verhalen vertellen die ?? niet waar zijn om dat ze gewoon willen dat wij ?? erin moeten geloven .als er echt een GOD of een ALLA had bestaan dan had hij ervoor gezorgd dat mijn vrouw vier jaar geleden geen twee hartinvarkten in vierdagen had gekregen waarvan de laatste bijna haar dood was geweest . als er werkelijk een GOD bestaad dan hoop ik de tiende augustus dat hij?? er voor zorgd dat die 27,5.milj op mijn bankrekening bijgeschreven zullen worden .zo niet ? bestaat er voor mij nog steeds geen GOD OF ALLA , en waar wij in werkelijkheid ziek van worden is alleen maar door mensen die ons de das omdoen door ons de bevolking geen liefde te geven maar alleen maar beroven van hun LIEFDE EN GELUK met z,n allen . AMEN

 32. @garriet60
  god is overal en alles, dus als iemand ons de das om wil doen dan moeten we het kunnen, de das af te doen en dat is god, zowel de das als het afdoen van de das.

  God heeft met wiskundige nauwkeurigheid profeten naar de aarde gestuurd. Eerst was er BUDHA gekomen, 570 jaar later Christus, nog eens 570 jaar kwam Mohamed.
  Godelijk plan voor de aarde!
  Liefde in actie! Actieve liefde van god voor ons!

  God en getallen gaan goed samen, Bijbel is een boek dat gebaseerd is op een wiskundige formule en zo is Coran ook. Wiskundige formule, dat pas met moderne computers berekent kon worden. Boek gebaseert op een formule is al bijzonder, maar voor de tijd waarin het werd geschreven al helemaal.

  Die 27,5 mil op je rekening, dat weet ik niet, misschien kan je het zelf op je rekening bij schrijven, want god dat ben jij ook!

  Mocht het lukken het bijschrijven van die 27,5 mil koop dan geen vacines voor, want dat doen sommige mensen, dan hebben ze poen op de rekening, kopen ze vacines voor. Dom, dom, dom!

  Wij krijgen dan die vacinaties gratis en verplicht!

  Nou ja, het geluk bij het ongeluk, dat liefde is niet te koop!

  Liefde is net als god,
  gewoon aanwezig!
  En dat is maar goed ook!

  Groet,

  Ea

 33. Beste Tessa, ik was ontroerd toen ik je prachtige ervaring las. Het is een bevestiging voor al die mensen die ook zulke ervaringen hebben…en zéker voor mij. Heb in mijn leven tal van WONDEREN meegemaakt en ook gezien bij anderen. Ik WEET dat ze bestaan.
  In feite zijn wonderen héél normaal en iedereen kan ze ervaren als het Liefde-voelen sterk is. Dat wil niet zeggen dat we geen onderscheidingsvermogen moeten hebben en niet op de hoogte moeten zijn van wat er gebeurt en dat we geen actie moeten nemen. Maar niet vanuit angst. En om dat te staven ga ik een van de straffe verhalen vertellen die écht gebeurd zijn. Ik kende een man die in Hiroshima was ten tijde van de atoombom. Hij was erbij, zag alles gebeuren, maar bleef zelf ongedeerd. Natuurlijk was hij radioactief, maar verder kerngezond, zijn ogen strààlden van Liefde. De dokters hebben er nooit iets van begrepen. Zo’n 2O jaar geleden is hij uit mijn leven verdwenen omdat hij naar het buitenland verhuisde, hij was toen 7O jaar en nog altijd kerngezond!!!

 34. Dag Tessa,

  Ik bewonder je moed in het verspreiden van een belangrijke boodschap. Ik voel met je mee en realiseer me in jou plaats dat het geen evidentie is wat je doet. De waarheid van het leven zal uiteindelijk altijd zegen vieren met liefde als drijvende kracht.

  In liefde, licht en humor,

  Dominique.

  Dominique.

 35. Hoi Tessa,

  Ik had je eerste artikel met interesse gelezen en vond hem prachtig en toepasselijk. Het wees me zelf weer even op de toepassing van mijn eigen krachten en heb ze direct weer in werking gezet.
  Dank hiervoor.

  Ik begrijp jouw keuze om het artikel toch te verwijderen. Maar weet dat je met jouw persoonlijke verhaal mensen hebt geholpen.

  Liefs, Harry

 36. @ Marcel

  Prorail is al jaren geleden gestopt met het spuiten van Round up op en langs de spoorwegen, dit om onnodige kosten te drukken.
  Al die duizenden kilometers spoor bespuiten liep in de tonnen euro’s.

  Bovendien als ze er zouden spuiten zou er momenteel heel wat minder groeien dan dat er nu doet.
  Kijk maar eens goed dan zul je zien dat juist spoorbermen de meest biodiverse stukjes Nederland zijn.
  Komt omdat de trein zaadjes/pollen aan de wielen transporteert.

  Vlakbij stations, daar waar de trein gaat afremmen, komt veel remstof vrij dus daar kun je de planten beter met rust laten.

  Trouwens, Round up wordt in de landbouw op alle gangbaar geteelde gewassen gespoten, dus als jij in de supermarkt een bloemkool koopt dan eet je ook al Round up.
  Alleen biologisch (dynamisch) geteelde groenten/fruit/kruiden zijn gifvrij.

 37. Mark: “Tumalu, Het is hartverwarmend om deze bloem die bij vele mensen ontspruit te zien bloeien en ook weer ervaren. In het stuk van Piedrahita als het beestje toch een naam moet hebben dan verkies ik mezelf toch om een mietje te zijn. uit liefde”

  Ja en of Mark!! En wat is nu mietje? het zijn ook allemaal maar woorden en verzinsels van de mens. De pure waarheid en het gevoel van ongeconditioneerde liefde is waar uiteindelijk alles om draait! Ik sluit me ook volledig bij je aan en het mooie is Mark ik heb er al vele mensen mee wakker geschud! Heerlijk is dat en ben blij om te zien hoe andere vrolijk worden en het ook gaan inzien! HEERLIJKKKKKKK 🙂 Zet hem op iedereen! We gaan naar het licht, the way is getting closer!

 38. Wat een ongelooflijke leugens over ‘liefde’ allemaal …..

  Het doorzien en uiteindelijk loslaten van alles waarvan je dacht dat het ‘liefde’ was, behoort tot de meest intense en indringede ervaring die je ooit op deze aarde zult hebben ….

  Daar waar liefde ‘gepredikt’ wordt is zij dikwijls het minst aanwezig ….

 39. Sorry ook voor sommigen die praten over dat dit “Je EGO strelen is of niet” heeft er echt niks mee te maken. Weet je dat je altijd een EGO hebt en zal blijven houden? Het is alleen de manier waarop je er gebruik van-en mee om gaat. Inzicht krijgen en er op een positieve manier gebruik van maken. Dit is de weg die je zou moeten horen bewandelen. Velen zitten dus nog in de negatieve spiraal en stralen dit dus ook uit. Hierdoor onstaan meningsverschillen die vaak nergens over gaan, ruzies en vaak gevechten en dit gaat om niks. Negatief trekt negatief aan. Wet van aantrekkinskracht.

  @Lena: Echt wel weet precies wat je bedoelt. Weet je je kunt zelfs zo slecht eten en gerei dat met gif is bespoten. Het zou je niks hoeven te doen zolang je sterk staat in liefde en dit spul kan je gewoon niks doen. Het is zelfs wetenschappelijk bewezen. Het bestaat gewoon. Het is niet eens een kwestie van er in geloven of niet, dat maakt niet uit. Het gaat om je eigen innerlijke positie ten op zichte van het duister. Doet me ook goed zoveel reacties te lezen van mensen en ik zie gewoon zoveel verlichte en emotionele mensen. Geweldig gewoon 🙂

 40. lieve Tessa en iedereen die de moeite heeft genomen deze discussies te voeren.
  Ik wil graag de hoop uitspreken dat iedereen zich realiseert dat hij/zij hier op zijn/haar eigen unieke wijze een voorloper is van ascensie. (Anders las je deze teksten niet). Ieder op zijn eigen vibratie niveau. Ik hoop dat elke lezer van WantToKnow zijn verantwoordelijkheid neemt en zijn bewustzijn gebruikt om het reageren in de 3D trillingen meer en meer los te laten. Zo dat we met zijn allen een voorbeeld zijn van het Leven in een Hogere Dimensie. Ongeacht wat het onderwerp van discussie ook mag zijn. Ieder onderwerp kun je benaderen vanuit de Nieuwe Energie van compassie, dankbaarheid, Eenheid en Samenwerking. Dit wou ik iedereen nog even wensen op deze prachtige zomerdag! Dank jullie wel.
  Monica!

 41. Tessa,

  Waar je ten diepste bang voor bent, is om WanttoKnow en de glamour-wereld van ‘Licht, Liefde en Wonderen’ achter je te laten en alleen verder te gaan …..

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.