Advertentie

Letselschade slachtoffers griepvaccin..!!


 

 

pandemrix

x

Letselschade slachtoffers griepvaccin..!

2015 © WantToKnow.nl/.be
x

Vaccinatie is de enige vorm van preventie die de gezondheid probeert te ondersteunen door ons afweerstelsel klaar te stomen voordat de ziekteverwekker zijn intrede doet. Het idee lijkt zinvol, maar het tegendeel blijkt steeds duidelijker!
Vaccinatie is de enige vorm van preventie die de gezondheid probeert te ondersteunen door ons afweerstelsel klaar te stomen, vóórdat de ziekteverwekker zijn uitwerking heeft. Het idee lijkt zinvol, maar het tegendeel blijkt steeds duidelijker! Bovendien wordt een hele populatie ingeënt, voor een handvol risico-gevallen.. Een paardenmiddel dus.

De Nederlandse staat gaat (ouders van) kinderen die ziek zijn geworden van de inenting in 2009, tegen de Mexicaanse griep, mogelijk compenseren voor de schade. Het is zelfs zo, dat het Ministerie van Volksgezondheid al gesprekken houdt met ouders, van wie het kind de ernstige slaapziekte narcolepsie ontwikkelde na de inentingen. Het betreft dus meer dan een half miljoen kinderen, die werden gevaccineerd met het vaccin ‘Pandemrix’ van Big Pharma-reus Glaxo Smith Kline.

Uit internationaal onderzoek blijkt keihard dat dat er zeer waarschijnlijk een link is tussen het ontvangen van dit vaccin en de narcolepsie. Het is keihard een ernstige ziekte die het slaap-waakritme van kinderen fundamenteel verstoort. Slachtoffers vallen te pas en te onpas in slaap en kunnen last hebben van spierslapte bij emoties en hallucinaties. Ook in Zweden, Finland en in Noorwegen worden ouders van kinderen met deze ernstige bijwerking al gecompenseerd. Voor onder andere de medische kosten en vrije dagen die ze moeten opnemen. In Nederland was dat tot dusver niet het geval..

Mr. John Beer, letselschade-advocaat
Mr. John Beer, letselschade-advocaat

Voorschot betekent natuurlijk een schuldbekentenis. Maar van wie..?
Het is letselschade-advocaat Mr. John Beer, die, als vertegenwoordiger van een groep ouders van slachtoffertjes, een voorschot van € 35.000 kreeg overgemaakt van de Nederlandse staat. Dit bedrag is bedoeld als vergoeding voor de kosten die Beer maakt, om een inventarisatie te doen welke narcolepsie-patiënten voor schadevergoeding in aanmerking komen.

John Beer: “Wij hebben een gesprek gehad met het ministerie en de Landsadvocaat en in dat gesprek is gezegd dat de overheid zijn best gaat doen om tot een inhoudelijk vruchtbaar overleg te komen en een regeling te treffen voor de slachtoffers.”

Nog steeds is het aantal officiële Nederlandse meldingen van narcolepsie-aandoeningen, ná de inenting aan het oplopen. Volgens LAREB, het instituut dat bijwerkingen van vaccins en vaccinaties bij houdt, zijn er nu officieel 27 patiënten.. Maar volgens de Nederlandse Narcolepsie Vereniging ligt het daadwerkelijke aantal een stuk hoger omdat simpelweg niet alle slachtoffers zich hebben gemeld!!

Hoewel er nog juridische barrières zijn om officieel de aansprakelijkheid af te ronden, is het voor Jenny van der Klugt, moeder van de 9-jarige Senna helemaal duidelijk. Ze weet zeker dat er een verband is tussen het vaccin en de narcolepsie: “In december 2009 gingen we naar de sporthal voor het halen van de vaccinatie en in februari kwamen de symptomen en gedragsveranderingen bij mijn zoon tevoorschijn. (…) Wij willen de erkenning dat ons kind leed is aangedaan door de Mexicaanse griepprik.”

In Finland hadden ze meteen door dat er een verband moest zijn; daar werden al snel zo’n 60 kinderen ziek na de Mexicaanse griepvaccinatie. Wetenschappelijk onderzoek wees snel op een mogelijk verband, waarbij natuurlijk de grote vraag is, of autoriteiten hier vooraf vanaf wisten..

Paul Flynn pandemie dreiging
De Brit Paul Flynn, die namens de EU het onderzoek leidde naar de uitwassen van de oplichterij met het Mexicaanse griepvaccin. Zijn conclusie is duidelijk, zoals je kunt zien op dit screenshot.

Mexicaanse griepvaccinatie: het was pure oplichting..

De beide 'Ab's' bij de persconferentie toen het griepcircus losbarstte. Ab-soluut zeker is dat GSK toen al in haar vuistje kon lachen; de vraag was alleen hoe hard..
De beide ‘Ab’s’ bij de persconferentie toen het griepcircus losbarstte. Ab-soluut zeker is dat GSK toen al in haar vuistje kon lachen; de vraag was alleen hoe hard.. Maar een order van 34 miljoen vaccins is geen kattenpis natuurlijk.

Opnieuw een diepe, diepe les voor al die mensen die hun angst voor een heftige ziekte of zelfs de dood, denken af te kunnen wenden op een middel, dat niet betrouwbaar is, dat niet veilig is en dat totaal niet meer van deze tijd is; niet efficient is dus. En als we dan nog eens bedenken dat gezondheidsexpert na gedegen onderzoek van deze ‘pandemie’ spreken van regelrechte oplichting, doordat het een gecreëerde pandemie betrof, dan hoeven we hopelijk over de krankzinnigheid van dit verhaal niet verder uit te wijden..

Hier in Nederland hadden we in 2009 de strapatsen van Ab Klink, minister van gezondheid, die het Nederlandse volk een slordige € 250 tot 300 miljoen belastinggeld uit de zak klopte, door blind te varen op die andere ‘Ab’, namelijk dierenarts Ab Osterhaus, adviseur van de Nederlandse regering. Maar ook hoofd van de farmaceutische industriële vaccinatie-denktank, waar ALLE grote farmaceuten in vertegenwoordigd zijn… Kortom, als dit hele verhaal nog geen grote vraagtekens boven je hoofd projecteert, dan snappen we niet wanneer dat wel het geval is..!

* * *

 

 

mexicaanse griepfraude
Ons artikel over de resultaten van het onderzoek van het gezaghebbende British Medical Journal (BMJ) dat overduidelijk aantoont dat we werden besodemietert door het -zoals prof. Peter Gotschke het noemt- georganiseerde misdaadkartel dat Big Pharma is.

4 gedachten over “Letselschade slachtoffers griepvaccin..!!

 1. Na het lezen van de boeken over de Mexicaanse griep, HPV virus en Vaccinatie van Vierra Sneiber was ik al overtuigd dat vaccinatie berust op bedrog. De resultaten in dit onderzoek bewijzen dit inzake de Mexicaanse Griep. Het is onbegrijpelijk dat de overheden zich inlaten met dit soort praktijken. Als burger betaald je drie keer de prijs, ten eerste de kosten van de vaccinatie, ten tweede de nadelige gevolgen en tenslotte de extra ziektekosten.

 2. Dit is 1 van de vele leugens die ons worden aan gesmeert,ter glorie van de big farma.
  Het wordt tijd de ze de waarheid eens gaan vertellen.Al is de kans niet zo groot want stelen uit je eigen knip werkt niet
  De gezondheids zorg kan vele malen goedkoper. Als het wordt gericht op de echte gezondheids zorg
  Want zo als het nu is mag het die naam niet dragen.

 3. Laat ons raden hoe het kan dat de Rockefeller Foundation (ja die weer!
  Toch echt even die documentaire van James Corbett bekijken voor het grote plaatje, als je dat nog niet hebt gedaan)

  De Rockefeller foundation is sinds 1947 eigenaar van het ZIKA-virus, dat ontstaan is bij een geïsoleerde aap. Maar het lijkt nog veel idioter. Je kunt het blijkbaar kopen door het voor 430 dollar in je winkelwagentje te leggen. Als het tenminste non-profit is. Als je het door wilt verkopen met winst via bijvoorbeeld je eigen webwinkel, betaal je 516 dollar. Je krijgt het dan diepgevroren thuis en dan kun je je buurvrouw die van plan is nog een ‘derde kindje erbij te nemen’ hiermee de stuipen op het lijf jagen

  DOOR en DOOR ZIEK zijn ze DAAR
  DE BESMETTING IS VOLGAS ONDERWEG NAAR DE AIVD en DE ROVERHEID !!!
  SAMEN met de onderste steen WAARSCHIJNLIJK !!!!!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.